Efterlyst

Kollade på efterlyst idag efter idol, fyfan vad hemskt! Det var b.la. en kille som fortfarande är lös som utser ett "offer" på nattbussen, sen sätter han sig bredvid henne fastän det är massa lediga säten, börjar hålla armen om henne, smeka på låren, och på en hade han även tagit handen innanför tröjan och smekt henne på magen. När tjejen hoppar av bussen springer han efter en och slår ner en. Asså fyfan jag mår illa när jag hör sånt, varför hålla på och skada andra på det viset?

Nu ska jag sova, har precis kollat idol och båda mina favortiter gick vidare! Hade Rasmus också så får hålla tummarna att juryn röstar vidare han. Innan duschade jag lääänge, är en kyckling och jag hatar när det är kallt ute så innan ikväll när Erik ringde och jag gick upp på mitt rum så kännde jag hur kallt här var, skakade och var blå om läpparna, så jag duschade nog i ca 30 minuter i varmvatten, mysigt :) Vi hörs imorgon, godnatt!

Hahaha hade tråkigt igår, då brukar det sluta med att jag sitter och fular mig i webben. Ser ut som en jävla fluga.

090930.

Min dag har gått fort! Började morgonen med idrott där både Josse och Sara skulle hålla varsin lektion, Sara började med linedance och sen Josse med Twist. Älskar dans så det var skitkul! Efter idrott hade vi skapande verksamhet där vi jobbar med våra dockor och sånt till en saga. Sen hade vi 15 minuters natur då vi kollade på en film och sen slutade vi. Då åkte jag, Sofie, Malin, Josse, Sara, Emma och Munevera till MC och åt. Sen gick tjejerna till sina "stationer" där dom skulle prata till 1orna. Min grupp var jag, Emma och Sofie och dom 2 skulle prata om domkyrkan, jag erbjöd mig att vara guide till 1orna eftersom varken Sofie eller Emma ville det. Jag och Malin gick till Botan och sen kom alla 1or och vi fick se vilka vi skulle guida. Som tur var kom Sara (inte i min klass då, utan hon som var med på nrj in the park i sommras) i min grupp + 2 till men dom var inte så pratglada haha. Efter guiden åkte vi till skolan och hade en teckenspråks lektion som gick skit snabbt.
Nu sitter jag här i soffan helt proppmätt och kollar på idol, farmor och farfar är här så vi har beställt pizza med dom och haft en mys-kväll. Har satt på lösnaglar också, vet inte varför för jag ångrar mig redan... haha. Nu ska jag kolla vidare på Idol, hörs senare fall jag har något att skriva om!

Snygging, right? haha nä ser fan läskig ut, kolla mitt öga :O

Åh rysningar!

Jag har fått en ny favoritlåt! Älskar när första refrrängen kommer igång!


090929.

Denna dagen kan nog bara beskrivas med ett ord: massage.
Första lektionen hade vi massage, sen svenska där vi inte gjorde så mycket pratade mest, sista lektionen var kommunikation där vi skrev 4 punkter och resten av lektionen "lekte" vi typ bara. Hade avslappning och sånt där vi masserade varnadra. Skönt! Tog bussen hem halv 4 med Erik så kom typ precis hem eftersom det var mycket traffik. Nu sitter jag i soffan och har precis bytt om till ett linne och shorts eftersom jag var så varm, ska äta nu och sen hoppar jag in i duschen. Vi hörs senare!

Snygg soffa jag har va? ;) haha den ska snart slängas ut och då ska det målas om i mitt rum, yeeees!

Svenska hollywood fruar

Hahaha älskar det programmet, som dom skämmer ut sig och speciellt Anna Anka.
Nu ska jag gå och lägga mig, har precis målat nagellack och tagit bort sminket. Innan var jag ju på Center Syd med Emma, köpet nagellack och ett halsband som ni får bild på imorgon. Kom på att jag inte lagt upp bilderna från lördes hos Sara så det gör jag också imorgon! Puss på er..

Har tänkt bli bättre på att lägga upp bilder i varje inlägg eftersom jag själv tycker det är roligare än att bara läsa text efter text, men har inte några bilder "på lager" nu så ni får denna gamla bilden på mig och Sofie från i början av 1an, haha hoppas inte hon dödar mig när hon ser att jag lagt upp den ;)

Jag=teknisk?

Hahaha det måste vara ett skämt men jag har faktiskt lyckats fixa med min dator precis som jag vill ha den? Jag satt och skulle ändra bakgrundsbild på datorn när det kom upp nåt med 3d som jag råkade trycka på vilket gör att jag får små bilder på den sidan man har uppe när man bara håller musen på dom, som ni ser överst på bilden, sen lyckades jag ändra färg på internet så nu är det rosa, hihi. Jag är mer teknisk än Erik som går teknik? Han visste inte hur man fixade 3d sist vi kollade på det, nä jag är nog inte mer teknisk var nog bara en slump.. Men lite får man skryta :)

(vet att den första bilden är dålig, råkade dra ut den för mycket i paint)

090928.

Hejhej alla bloggläsare!
Allt bra med er? Med mig är det sådär, fryser för det är riktigt kallt ute och sen har jag skadat min högra tumme idag. Malin jävlades med mig i skolan och jag skulle ge henne en fet smäll på låret men missar och slår handen/längst ner på tummen rätt i bordet! Haha så nu kan jag inte röra min tumme i sidled, stackars mig :(
Slutade 20 över 12 idag så jag var hemma vid 2. Har ätit mat och glass med nougatsås och bara degat framför datorn. Nu sitter jag och fular mig i webben för jag är så uttråkad, väntar på att Emma ska smsa. När hon gör det tar jag moppen ner till Center Syd och möter henne där, hon skulle dit när hennes föräldrar handlar mat. Hörs väl när jag kommer hem därifrån. En sak som är säker är att jag ska sitta bänkad framför tv;n ikväll, Idol 20:00 och Svenska Hollywood fruar direkt efter!

Tur att jag är så snäll som delar med mig av alla bilder, t.o.m dom hemska. Dock inte dom hemskaste för då skulle ni fått mardrömmar :( hahaha.
 


Älskling kom!!! :D

Jag är glad nu, min Erik har precis varit här hos mig! :D
I det förra inlägget som jag aldrig publiserade i rätt tid innan höll jag på att skriva hur mycket jag hatade söndagar, för att man aldrig har något att göra osv.. När jag höll på att skriva det så ringde min älskling och frågade fall han kunde komma. Så han kom vid lite i 4. För er som hängt med så har han varit sjuk hela veckan så jag har inte träffat honom på 1 vecka. Så det var mysigt, har skrattat så jag bölat haha. Vid 5 tiden cyklade vi upp till ica för att köpa taco-bröd och sen åt vi tacos. När vi ätit upp så var vi typ på mitt rum och mös, skrattade, kittlades och jag fick göra min massage på Erik för jag är "så bra" på det tydligen haha.
Sen vid halv 8 blev vi rastlösa och ville göra något, så vi spelade Crash bandicot (stavning?) ni som är tv-spels nördar vet att det är en räv. Vi spelade det spelet med bilar och körde runt och skulle skjuta massa saker på varandra. Haha Eriks kommentar "vänta älskling jag ska inte göra något.. bara döda dig!" han har säkert övat på det för han vann alla gångerna och jag fattade inte vad jag gjorde för fel för helt plötsligt hade jag minus poäng och det kunde man inte ens ha? Haha. Han åkte hem nu för en liten stund sen, ska gå och lägga mig om en stund tror jag. Är rätt trött. Får se fall jag skriver mer innan jag somnar, annars hörs vi imorgon. Slutar 20 över 12, yes!

Du får mig att känna mig älskad, du får mig att känna mig speciell för du behandlar mig så otroligt bra, mitt hjärta! <3

090927. (inlägget som aldrig publiserades imorse)

Nu är jag hemma! Eller okej det har jag varit sen typ 12 men har bara inte orkat blogga, förlåt.
Igårkväll var verkligen skitkul! Jag och Emma tog ju bussen tillsammans till Hörby, tog 1 timme och 40 minuter totalt för mig! När vi kom dit hittade vi en bänk som stod mitt i en fontän (bilden nedan) jag blev såklart jätte glad, ser ni på bilden hur jag skrattar haha. Sen kom Sofie, Malin, Josse och Sara och mötte oss och då gick vi och köpte kebabtallrikar och Sara köpte en bakad potatis. Sen hem till Sara ich åt och lite så. Sen kollade vi på Män som hatar kvinnor, men vi kollade inte så mycket för vi pratade igenom filmen. Resten av kvällen gick åt till att skratta och ha riktigt kul! Vid kvart i 12 kom Josses mamma och hämtade henne, mig, Sofie och Malin. Jag följde med Sofie hem och sov där inatt.

Här får ni lite bilder från dagen:


Haha vacker bild på mig? Inte precis men här ser ni hur glad jag var. Hade åkt buss i 1 och en halv timme, bytte 3 gånger för jag skulle åka inom Lomma för att åka tillsammans med Emma. Såhär glad var jag när jag väl kom fram till Hörby. Jag och Emma skulle vänta på Sofie, Josse, Sara och Malin och vi hittade en bänk mitt ute i en fontän. Heter man Nathalie måste man testa att sitta på den!


Här sitter mina flickor. Vi beställde kebabtallrik när vi kom fram förutom Sara som åt bakad potatis (baked potato) :)


Sen startade vi självutlösaren och tog massssssssa bilder


Men dom flesta bilderna slutade såhär "snyggt" Själutlösaren tar 10 sekunder på sig att ta en bild och jag klarade inte av att hålla masken så länge så jag lyckades alltid börja skratta i sista sekunden och alla andra började skratta med mig haha.


Sista bilden för kvällen. Älskar er flickor <3


090926.

Sitter hemma hos Sara just nu tillsammans med Sofie, Josse, Malin och Emma. Vi kollar på män som hatar kvinnor och kränger godis och chips. Innan har vi krängt kebeb så jag är mätt! Ska sova hos Sofie inatt så vi hörs imorgon okej? :) Puss.

Mätt!

Gud vad mätt jag är!
Började med att pappa gav mig toast när jag vaknade vid 4. Sen vid 6 tiden åkte jag, mamma och Linus ner till MAX. Pappa och Ida var inte hemma så dom skulle äta där och jag kände att jag ville komma ut ifrån huset eftersom jag suttit här inne hela dagen så jag följde med. Åt några av mammas pommes på MAX, men var riktigt mätt redan då. Sen handlade vi på MAXI, sour creame & bearnaise och vanliga sour creame chips och godis. Så jag har ätit mycket ikväll kan man säga haha.
Nu sitter jag i soffan och kollar på Roast på Berns och ska snart gå och lägga mig. Fastän jag sovit idag så är jag trött redan nu. Jaja vi hörs imorgon för jag tror inte jag kommer ha något mer att berätta för er lite senare. Godnatt :)


Rare fashion


Åh jag älskar Rare Fashions klänningar! Sitter och kollar på hemsidan just nu och funderar fall jag kanske ska beställa hem någon fram mot nyår? Gillar den sista svarta klänningen med nitar så det blir kanske den vem vet? 3 månader kvar och jag lär ju hitta 10000 olika klänningar till.

090925.

Gud vad tråkigt jag har! Har varit hemma från skolan idag för jag mådde inte så bra. Har sovit i 3 & en halv timme så mår lite bättre nu. Vad ska ni göra ikväll? Själv ska jag bara sitta hemma, fy så tråkigt på en fredagskväll! Jaja finns väl inget mer att göra.. Just nu är jag proppmätt för pappa gjorde ost-toast till mig för en stund sedan, mums. Hörs senare!

090924.

Gud vad jag är trött! Fastän jag sovit 3 timmar idag..
Gick ju Vipan-loppet idag, 8 km, powerwalkade typ hela med Sofie, Malin, Sara och Nathalie. Sofie och jag sprang en bit också men eftersom jag mådde skitdåligt så höll jag på att svimma. 1 timme och 20 minuter, skit samma fick bättre tid förra året så jag brydde mig inte om detta. Huvudsaken att man är med. När jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på tv och somnade i 3 timmar, sen när jag vaknade åt jag mat och ikväll har jag knappt gjort något. Kollat på Idol typ. Nu mår jag inte så bra, har lite feber så får se fall jag går till skolan imorgon eller inte. Hoppas iallafall jag blir frisk till lördag för då ska jag, Sofie, Malin, Emma och Josse hem till Sara för att äta pizza och ha trevligt. Nu ska jag sova, hörs imorgon!

2 månader kvar idag tills jag fyller 17, längtar! Det enda som är jobbigt är att när jag fyller 17 så fyller Erik 18 4 månader efter, haha fan jag vill också ta kör kort nu!

090923.

Får bli ett snabbt inlägg eftersom jag ska sova nu! Jag är världens otursbarn, imorgon har vi Vipan-loppet som är 8 km och såklart har jag gått och fått feber denna kvällen.. Därför jag ska sova för att kunna bli bra tills imorgon så får hoppas jag mår bättre då. Idag har inte hänt så mycket, skola, kom hem vid 6 och sen har jag bara varit på Center Syd och bytt mina Xl shorts haha. Just nu ösregnar det ute, låter som nån bankar på mitt fönster, hoppas det inte håller på imorgon när man ska springa.. Jaja slutar runt 12 imorgon så vi hörs när jag kommer hem ifall jag nu går till skolan.
Nu har jag tvättat bort sminket och svarat på älsklings godnatt sms så nu ska jag sova :) Puss.

Besöksrekord

Måste bara visa, kolla som statistiken höjs hela tiden, Natti är glad :) Hoppas ni stannar kvar på här på min blogg. Ni får gärna kommentera och hjälpa mig vad jag ska göra för att få en bättre/roligare blogg!

S eller XL?

Nu har jag precis duschat och renskrivit min läxa. Ska gå och ta bort handuken nu och göra flätor i håret, sen måla nagellack och sen väntar sängen på mig.
Var på Center Syd innan med pappa och syskonen, skulle köpa svarta shorts till idrotten men jag råkade läsa fel så istället för att ta storlek S så råkade jag ta XL? Haha lappen med XL står typ bomull och sånt skit så i slutet på en mening står det ett s så jag har väl kollat där istället. Så får åka dit igen imorgon och byta dom eftersom vi har Vipan loppet på torsdag, ska springa/gå 8 km, usch vill inte! Men okej jag slipper min längsta dag på veckan så ett litet + är det.
Nu har jag inte mycket mer att berätta, imorgon när jag kommer hem måste jag städa mitt rum! Nu har jag verkligen insett hur mycket kläder jag har, ni ska se vilka berg av kläder det ligger överallt. Puss på er, sovgott och vakna torrt :)

MFF vann igår över Elfsborg med 5-0, snacka om att jag är överlyckig! Hoppas nu att deras otur har vänt så vi kan kamma hem ännu fler underbara segrar!

Dagens kommentar

Har gjort en ny kategori här i bloggen, eftersom visa dagar är så sjuka (speciellt med sofie haha) så tänkte jag skriva dagens kommentar här. Hoppas ni flabbar lika mycket som jag ;)

Kan börja med gårdagens:
Vi sitter inne på Naturkunskaps lektionen och pratar om djur som blivit vanligare, läraren tar fram en bild på overhead som är på en mårdhund. Men bilden var svart och vit så man såg inte så mycket..
Läraren: här är ett djur som blivit vanligare uppåt i Sverige
Sofie: fästing!
Hahahah som vi skrattade, mårdhunden var svart och rund på bilden

Okej dagens kommentar:
Jag, Sofie och Filip är på Centralen och dom ska precis säga hejdå till mig
Sofie: Nathalie! Titta höger, där e bögen! (en kille som går BF på vår skola)
Nathalie: *pratar som bögen* Aaaa och han har satt på sin lärare haha
Filip: hur fan kan han ha gjort det när han är kille?
Nathalie: Men daah, läraren kanske var en tjej? Nä just det, han var ju bög!
Hahaha jag och Sofie har inte bara samma klädsmak, vi är lika blonda och har lika trög humor också :)

090922.

Somnade framför Svenska Hollywood fruar igår så därför skrev jag inget mer. Idag har det varit en lugn dag, 8:40-14:00, bara 3 lektioner. Efter skolan åkte jag och Sofie in till stan, köpte ett par örhänge och en sjal. Sen köpte vi scones med creamcheese på Espresso house och fikade där och tillslut gick vi till Centralen där Filip satt och väntade på Sofie.
Har redan gjort 2 av min läxor tills imoron så nu ska jag bara svara på en kort fråga till psykosocialt arbete och sen är jag klar med alla läxor, skönt!

090921.

Hej allihopa!
Vad tycks om min header? Ingen "proffs-header" precis men jag gillar bilden. Har tagit några bilder ute idag och blev nöjd med ett fåtal eftersom jag hade 2 kattungar bredvid mig som sprang förbi när självutlösaren tog så blev en del misslyckade. Skola idag mellan 8:20-12:20. När jag kom hem så bakade jag negerbullar, och sen har jag inte gjort mycket mer idag. Mår inte bra nu, har riktigt ont i huvudet och känns nästan som jag börjar få feber. Jobbigt..
Ikväll blir det Svenska Hollywood fruar och kränga nergerbullar och nektariner. Skriver innan jag somnar, hej sålänge.

En av bilderna :)


Här är hur bilderna sabbades haha
1. Zlatan (som jag kallar han för han dribblar med studsbollar haha) ville kela mitt i allting och kröp in i mitt hår.
2. Han gick framför kamran
3. båda kattungarna satt bakom kamran och glodde ut den för att dom inte fattade varför självutlösaren pep
4. dom välte kamran
5. han börjar leka med bandet till kamran
6. det slutade med att jag också hamnade i leken och fick klorna i benet haha.

I hate sundays..

Söndagar är nog den tråkigaste dagen på veckan. Det är en sån dag då man inte gör ett skit, man sitter bara hemma osminkad och är lite nere för att helgen gick så fort och det är skola nästa dag. Inte nog med det, man tänker också på hur kul man hade fredag och lördagkvällen och längtar tillbaka och det gör att man blir ännu mer nere.
Iallafall, ska sova nu. Har kollat på Heartbreak kid med mamma och pappa tills nu. Innan idag har jag inte gjort så mycket, varit med familjen mest. Vår underhållare för kvällen har varit Linus laser-pistol. Den har vi lyst med på gräsmattan där ute medans dom 4 katterna jagat den som galningar haha.
Just nu mår jag inte så jätte bra, har ont i halsen och ingen ork i kroppen alls! Tror det är Erik som smittat mig eftersom han är sjuk nu och jag sov där igår till idag, vi har ju inte varit långt ifrån varandra en sekund så det skulle inte förvåna mig haha. Saknar Erik nu, är alltid lika tomt när man ska somna dagen efter utan honom. Får väl drömma mig in i min egen värld nu så jag kommer upp klockan 6 imorgon. Skola mellan 8.20-12.20 så jag överlever! Hörs när jag kommer hem imorgon då, godnatt.

090920.

Riktigt kul och trevlig kväll blev det igår!
Jag sms-bloggade som ni ser nedan eftersom jag inte hann starta datorn. När vi kom hem sprang jag upp för trappan och sminkade mig och packade min väska. Erik ringde och sa att han var hemma hos Filip så jag tog moppen dit, sa hej snabbt till Sofie och Filip och sen körde Erik och jag hem till honom vid halv 4 tiden. Erik duschade och jag plattade mitt hår eftersom jag inte hann det innan. Sen vid 6 tiden kom Filip och Sofie. Killarna tog min moppe till pizzerian och köpte pizza & kebabtallrik medans jag och Sofie gick ut en runda i skogen med Mio Eriks hund och pratade. Sen åt vi, och skrattade så man fick kramp i käkarna haha. Efter maten kollade vi på AFV och Kvateret skatan tills vi blev rastlösa och gick ut en runda med Mio. När vi kom in igen spelade vi pictionary, Erik och jag vann för vi samarbetade bäst och Sofie och Filip "gjorde slut" imellanåt när dom inte klarade av att rita vissa saker haha. Dom cyklade hem vid 12 och då gjorde Erik och jag oss iordning för sängen och kollade på LOST innan vi somnade. Tack för kvällen Sofie, Filip och älskling! :)<3
Imorse åt vi frukost framför LOST och sen cyklade vi ut med reklamen. När vi kom tillbaka kollade vi ett till LOST-avsnitt till och sen körde jag hem vid 1 för Erik var tvungen att plugga.

Nu sitter jag i soffan och äter nudlar och blir kär i massa kläder, örhänge, ringar och sjalar på internet. Åh studiebidrag du är välkommen nu! Hörs senare :)

I bilen

Sitter i bilen på väg hem från malmö nu. Kommer inte hinna blogga ifrån datorn idag för när jag kommer hem ska jag springa upp till mitt rum och göra mig iordning och sen kör jag och erik hem till honom. Ikväll kommer även filip och sofie dit och jag sover där inatt, så vi hörs imorgon:) puss.

090919.

Hann aldrig skriva mer igår. Somnade i soffan vid halv 12. Vaknade sen klockan 2 inatt i soffan och visste inte vilken dag det var och ifall jag skulle till skolan så jag släpade mig upp för trappan och la mig i sängen och sov.
I morse vaknade jag av att älskling ringde vid 10 i 10, trodde det var min väckarklocka första gången han ringde så jag klickade honom haha. Nu har jag precis duschat och ätit frukost så ska slänga på mig kläder och sen åker familjen + Fridas mamma och kanske nåntill in till Malmö där vi köper billigt smink. Skriver mer när jag kommer hem!

Livet kan inte alltid vara helt perfekt..

De flesta känner mig nog som den glada, spralliga, positiva tjejen som alltid skrattar och skämmer ut sig. That's who I am. Men alla har svakor i livet eller hur? Ikväll har varit en sån för mig. Jag är väldigt blödig och när liver går ner i svakorna så börjar jag gråta för ingenting. Allt känns skit och jag vill helst stänga in mig på mitt rum och bara lyssna på musik och slippa få kontakt med någon. Jag vet att mina vänner hatar att se mig så och att dom oftast vill hjälpa mig upp igen men jag gillar att kunna visa mig stark och vill klara av det själv. Oroa er inte över mig, jag klarar mig. Jag har haft det mycketmycketmycket svårare än såhär, jag vet hur jag tar hand om mig själv. Livet kan inte alltid vara perfekt.

Måste få skriva av mig någonstans, och detta är trots allt min blogg där jag bestämmer innehållet. Läs det eller läs det inte.
Ska bara lyssna lite på dans-musik och skaka av mig allting, återkommer snart med dagens inlägg.

Det är den här glada och "snygga" Natti som jag är, haha fy vad hemsk jag är som lägger upp sånna här bilder. Får hoppas det inte är några minderåriga läsare nu som får mardrömmar.

090917.

Håller på att drabbas av bloggtorka därför det är så få uppdateringar.
Skolan idag gick snabbt och var skit kul, lika mycket sjuka saker och skrattanfall som vanligt. Efter skolan tog jag bussen hem tillsammans med min älskling. Han sa att han var sugen på att komma hem till mig ikväll så vid halv 7 kom han. Vi pratade, lyssnade på musik, tog foto med hans nya mobil och mös. Sen vid 8 blev det Idol och efter det kändisgalan tills halv 10 då Erik blev hämtad. Skulle följa han ut till vår brevlåda och vänta tills hans mamma kom, fyfan vad illa jag mådde! Såg ni kändisgalan förstår ni.. Rafael Edholm eller vad han heter skulle dricka massa shot's, smoothies och sånt skit med insekter. En var gjord av gröna gräshoppor och han spydde flera gånger och svalde spyor flera gånger sa han själv. Sen drack han även vattenbuffel hjärna, nä fy inget gott!
Nu går mina ögon i kors så jag ska somna igen, har redan somnat ett x antal gånger nere i soffan när jag tittade på tv. Imorgon har jag sovmorgon, 1 lektion och sen ska vi till Lomma. Eller Emma och jag ska dit med A klassen eftersom vi har vissa lektioner med dom när resten av klassen har Matte b och Engelska b, vi har inte valt samma inriktningar. Så 1 lektion + en liten utflykt till Lomma med Aina, vår älskade lärare! Dagen kommer nog springa iväg. Längtar riktigt mycket till lördag för då ska jag sova hos Erik. Vi har bjudit dit Filip och Sofie också, vi ska äta pizza, kolla på film och ha mysigt, ska bli skit kul! Puss och godnatt!

090916.

Hej!
Min dag har bara flugit fram! Började skolan 08:20 med idrott, första lektionen någonsin på Vipan som jag tyckt var rolig. Kanske för att vi spelade A klassen mot B alltså min klass i spökboll. A klassen fuskade och jag och Josse skrek halsarna av oss haha. Sen hade vi skapande verksamhet och efter det en håla vilket betydde låång lunch! Och vad händer då? Jo man hamnar i busken, satt i Eriks knä en bit ifrån dom andra tjejerna och när Josse vänder ryggen till springer jag fram och försöker slänga i henne i en buske, men misslyckas såklart och hon bär iväg mig med hjälp av Sara som höll i benen och slängde i mig i busken, haha livsfarligt att gå tillsammans med dom asså. Tur att Malin finns som gav mig en hand och hjälpte mig upp :) Sen hade vi psykosocialt arbete, lika tråkigt som det låter och som ordet är svårt att säga. Sista lektionen var teckenspråk där vi kollade film och fick sluta 45 minuter tidigare, alltså kvart i 4. Jag, Josse, Emelie, Malin och Oskar satt utanför J-huset länge. Tjejerna skulle bli hämtade och jag och Oskar väntade på Sofie. Tillslut orkade vi inte vänta längre så jag och Oskar gick ner mot bussen och väntade där istället eftersom han helt plötsligt skulle dissa oss och ta en direktbuss hem till sig.
Jag och Sofie åkte till BK för båda höll på dö av hunger och min buss gick inte förräns 1 timme. Tog bussen halv 6 och var framme vid 6 då mamma ringer och säger att jag ska fortsätta åka till Center Syd fall jag ville gå där med dom. Dom skulle köpa hem MAXmat och jag fick ett mini-mål så jag rullar fram nu!
Nu ska jag sova, puss!

Hos Erik hela dagen

Nu är jag här!
Har inte varit vid datorn på hela dagen, skola mellan 08:40-14:00. Sen tog jag bussen hem tillsammans med Sofie som skulle till Filip. Kom hem vid halv 4 tiden och satt lite vid tv;n och pratade med Ida. 20 över 4 ringde älskling och sa att han kommit hem och att jag kunde komma fall jag ville. Så jag tog moppen dit vid halv 5. Här ätit tacos där ikväll, masserat Erik med dom nya greppen vi lärde oss idag, hjälpt Tilda med sin header och sen tittade vi såklart på idol och lite på wipeout innan jag tog moppen hem i det iskalla vädret vid halv 10. Fy så kallt och mörkt det är ute! Varför kan det inte vara sommar året om? Hatar att det redan börjar bli mörkt vid 8.. Det enda som är mysigt med vintern är när advendsljustakarna ska fram + julafton och nyår och min födelsedag såklart! Nu har jag precis duschat och pratat lite med mamma så nu ska jag sova, börjar 20 över 8 imorgon med idrott. Slutar dagen halv 5! Hoppas jag överlever, men det gör jag nog eftersom vi har teckenspråk sista lektionen. Men vi ska även ha psykosocialt sammarbete, haha knappt så man kan stava till det. Och den läraren är en riktig bitch. Hatar onsdagar! Mycket jag hatar idag. Bäst jag är tyst och sover nu, puss!


090915.

Godmorgon!
Sitter i soffan och äter jordgubbs yoghurt just nu, om en kvart ska jag cykla till bussen. Har ovanligt mycket tid över idag till att äta frukost, en halv timme? Undra vad som hänt med mig eftersom jag bara brukar ha 3 minuter och imorse kunde jag knappt öppna ögonen vid halv 7. Ska träffa Emma vid centralen och sen åker vi till skolan. Första lektionen idag är idrotss-skador och massage, det är skönt för då ska vi bara massera varandra så man får slappna av lite! Har bara 3 lektioner + en kort mentorstid idag och slutar klockan 2 så dagen kommer nog gå snabbt. Hörs senare, ha en bra dag!


090914.

Idag har jag stor shoppat inför hösten, fick svart skinnjacka av mamma och pappa och köpte en vit halsduk + mössa. Skola idag mellan 8:20-12:20, efter skolan åkte jag och Emma och tjuggade oss på BK, är ju trots allt hennes födelsedag! Sen vid 2 gick vi mot stan där vi mötte Sofie. Gick lite i stan och sen vid 3 gick jag och Emma mot centralen, satt där en stund och sen kom älskling så jag fick åka med dom hem. När jag kom hem hjälpte jag mamma med disken och gjorde min svenska läxa, sen åkte vi till center syd.
Nu ikväll har jag kollat på Svenska Hollywood-fruar med mamma, fyfan vad kul det var! Haha dom är ju riktigt pinsamma ibland, liksom Anna Anka vem fan vill heta det? Haha det är ett program som jag kommer se varje vecka framöver! Nu ska jag sova, har dunkande huvudvärk som inte velat släppa på hela dagen. Imorgon går jag i skolan till 2, ska nog träffa Erik sen på kvällen. Jaja vi hörs imorgon, godnatt!

Stort grattis till en av mina allra bästa vänner, Emma Andersson 17 år idag :D<3

Jag är underhållaren i familjen..

Familjen åkte ut en liten runda i bilen idag. Innan vi körde hem skulle vi svänga inom Maxi för att köpa kattmat. Ida och pappa gick in och jag, mamma och Linus satt kvar i bilen. När pappa och Ida kom tillbaka så skulle Ida spänna sig men klarade inte det för jag satt i mitten. Hon var på bitch-humör så det slutade med att vi satt och små tjafsade i baksätet och jag säger "men vafan, bara för att du ska spänna dig behöver du väl inte sitta och rota i min röv?" hahaha. Då kom mamma på historian:
mamma: vet ni vilket djur det är som har rumpan på ryggen?
natti: ja.. Ida *skit sur*

Hahaha fy vad Linus började skratta, svaret var ju Polis-hästen men skit samma, jag underhåller iallafall. Och jag är lika barnslig som Ida när det gäller bråk men man blir ju som man umgås eller?

Såhär söta och snälla är vi bara ibland mot varandra.


Godnatt

Fy vad jag bölade innan! Kollade på Titanic med familjen och man kan ju inte göra annat än att gråta när Jack sjunker ner död i vattnet och hon säger "jag lovar, jag ska aldrig svika dig"
Nu ligger jag i sängen och har precis fått rätt på naturkunskaps läxan, trodde det skulle vara lättare. Fick precis ett mysigt godnatt sms av älskling, känns lite tomt att sova utan han men vet ni vad som är skönt? Att kunna vakna imorgon utan att bli dränkt. Haha imorse när vi hade tävling/brottning om vem som var starkast så fick jag hela vattenflaskan över mig! Och sen skulle jag försöka ta den och hälla på Erik, vet ni vad han gör då? Han klunkar hela, haha gissa vem som hade ont i magen sen? Eller okej det kanske är jag som kaxar lite för mycket och tror att jag är starkare än vad jag är. Aja jag har kul iallafall.
Nu ska jag sova, imorgon åker jag buss med Erik så det är bra att ha nån att prata med fall vi fastnar i kö, ett plus är att jag slutar 20 över 12 imorgon! Puss och godnatt.

Bara för att vi är söta mot varandra så behöver inte det betyda att vi blir söta på foto eller hur?

090913.

När Erik åkt hem passade jag Linus & Ida eftersom mamma och pappa spelade varsin golf tävling. Vi kollade på alla Idol avsnitt eftersom vi spelat in alla. Sen vid halv 3 kom pappa hem. Då åkte vi till Center Syd. Fick en riktigt fin klänning från VILA av pappa. Linus ville äta på MAX så pappa följde med han dit och jag och Ida gick till MC. Fast jag var duktig jag åt en ceasar sallad. Hittade även en skinnjacka på Vila som jag nog ska köpa imorgon. Sen köpte jag en present till Emma eftersom hon fyller år imorgon. Nu ska jag göra min läxa i naturkunskap, vi hörs innan jag somnar!

Mysigt igår med Erik! ♥

Min älskling har sovit hos mig från igårkväll tills idag. Han kom hit igår vid 6 tiden och åt här. Sen hade vi det riktigt mysigt på kvällen, okej det brukar vi ha men ovanligt mysigt. Låg bara i sängen och pussades hur länge som helst och kollade varandra in i ögonen och berättade om hur mycket vi älskar varandra och pratade om framtid och drömmar, han är verkligen underbar! ♥ Sen gick vi ner och tittade lite på Idol som vi spelat in med Linus och Ida. Fast Erik och Linus sprang bara runt med turbaner av filtar på huvudet och jag låg i gapskratt med kramp i magen och käkarna. Sen tog jag och Erik upp våra te-fat, ostbollar och läsk och gick upp och kollade på LOST. Stängde av det vid halv 1 och gick och gjorde oss iordning och la oss.
Idag vaknade vi vid halv 9, Erik bara "Shit klockan är 11!!" han skulle hem klockan 12 för att göra läxor och jag trodde på han så jag flög upp ur sängen haha. Vi låg och drog oss i sängen, hade tävling om vem som var starkast och masserade varandras ryggar. Fast jag var lite mer seriös eftersom jag kan, Erik bara lekte och tryckte så det gjorde ont och jag fick ännu mer gapflabb haha. Sen vid 10 gick vi och gjorde frukost och kollade 1 LOST-avsnitt och sen duschade vi. Sen blev Erik hämtad.
Det är sjukt hur mycket man kan älska en person. Som jag sa till Erik igår, jag har aldrig aldrig någonsin älskat en person på det sättet som jag älskar honom, min största dröm är att få ha han vid min sida föralltid och min värsta rädsla är att förlora honom. Vad ska jag säga? Jag är världens lyckligaste! ♥


Ingen inspiration..

Har tappat inspirationen till att blogga, ibland är det kul, men ibland har man verkligen ingenting att skriva om. För det mesta "hänger" jag på Face Book nu för tiden, men jag ska såklart inte stänga av bloggen!
Igår åkte jag buss hem med älskling för han slutade samma tid som jag, när jag kom hem duschade jag och sen vid 6 kom farmor & farfar. Vi åt tacos och äpplekaka och kollade såklart på Idol. Haha kvällens bästa var såklart kommentaren "du ser ut som en av grisarna i shrek när du sjunger" fy vad jag skrattade. Nu ska jag kolla runt på lite bloggar och sen ner och äta frukost. Erik kommer till mig lite senare idag och sover här så det ska bli mysigt! Puss på er, hörs sen.

Just det, igår hade jag och min älskling 25 månader tillsammans <3

(går inte att ladda upp någon annan bild så får bli denna igen som redan finns i arkivet)

Första gardasil-sprutan

Andledningen till att jag varken skrivit igår eller idag är för att jag inte varit vid datorn, haha logiskt va? Nej men igår slutade jag lite över 4. Tog bussen hem och åt och sen packade jag väskan snabbt och åkte till älskling lite över 6. Vi kollade på LOST tills klockan blev 9 då vi åt fruktsallad och taco-chips med dippa tillsammans med Eriks familj. Sen gick vi till Eriks rum och tittade på tv och somnade. Idag vaknade vi kvart över 7!!!!! Haha trodde klockan var jätte mycket för jag var pigg men nej, så var det inte. Kvart över 7, en torsdag när vi är lediga från skolan? Inte bra inte bra haha. Kollade på LOST fram tills halv 10 typ och sen åt vi frukost framför Wipeout US. Skit kul! Vid halv 12 åkte jag hem för att göra mig iordning och sen vid 1 kom farmor hit och hämtade mig. Vi åkte in till Lund där vi fikade på mormors bageri och sen gick lite i stan. Fick ett par lack-leggins av farmor för att jag skulle ta min spruta och för att jag var så nervös. Kvart över 3 gick vi mot city kliniken där vi hämtade ut ett recept, gick ner till apoteket för att hämta sprutan och sen upp igen där dom tog sprutan. Kändes typ ingenting! Ett litet stick sen var det över på 4 sekunder, blev chockad över hur snabbt det gick. Men nu däremot så har jag rätt ont i armen, det spänner och jag är rätt öm där men hellre det än att jag får livmoderhals cancer! Nu är jag trött så jag ska sova, vi hörs imorgon! Pusspuss.


Sov gott, vakna torrt.

Ligger i sängen och har precis tagit bort sminket. Har inte orkat fota det som inhandlats idag så ni får det på torsdag! För imorgon kommer jag ha fullt upp, när jag kommer hem ska jag städa mitt rum. För Nathalie har en viss förmåga att slänga av sig kläderna när man kommer hem på golvet och sen ta på sig ett par shorts istället, för jag är alltid så sjukt varm haha. Sen imorgon kväll kommer min älskling hit och sover här för vi är lediga på torsdag, mysigt! På torsdag ska min farmor komma hit vid 1 och hämta mig. Sen ska vi åka in till Lund och kanske fika och 15:15 ska jag ta min första gardasilspruta, ihhhh nervös som bara den!!!! Nu ska jag läsa min läxa i naturkunskap och sen sova, puss!

Aj?

090908.

Hej allihopa!

Allt bra med er? Själv är det bra. Skola idag mellan 8:40-14:00. Efter skolan åkte jag och Sofie stadsbuss in till stan där vi åt och gick i affärer. Handlade en sjal och ett par örhänge som ni får se bild på ikväll. Efter skolan åkte jag hem och sen cyklade jag och Ida till Center Syd för hon skulle handla en sak. Nu ska jag göra läxan och sen åker jag och Ida ner till Center Syd igen för jag ska köpa en "hippie-fläta" hade inga pengar med mig innan så kunde inte köpa den då. Hörs sen!


090907.

Mitt hår blev bra! Blev ljust men det är ju ljust jag vill ha det.
Hade skola idag mellan 8:20-12:20, älskar måndagar från och med nu för det är den enda dagen i veckan jag får åka buss tillsammans med Erik på morgonen och vi slutar så tidigt. Efter skolan åkte jag med Emma hem till Lomma, vi var hos henne i kanske 5 minuter sen gick vi ner till mammas jobb och hämtade pengar till mig och sen gick vi och åt på Stiffes. Sen gick vi till konsum för att köpa en vaniljbulle och sen satt vi oss ute och pratade på en bänk, halv 4 slutade mamma i Lomma så då åkte jag med henne hem. Nu ska jag lägga mig och läsa min läxa en gång till och sen sova, hörs imorgon!

Bebis?


Haha erkänn att man ser lite ut som en bebis i denna jävla hättan? Nu sitter jag såhär och ska göra det fram tills kvart i 7. Håll tummarna för mig att det blir rätt nu! Smsar med min älskling och han skrev precis "haha det blir säkert gult! :P" Kul att höra när man är så nervös? Nej, skriver mer om dagen när jag har duschat ur färgen.  

Just nu..


Såhär snygg är jag just nu! Haha mamma håller på och slinga mitt hår, ni får se resultat när jag är klar ifall det inte blir fel för isåfalll kommer jag att ligga och böla hela kvällen ;) haha.

090906.

Har varit dålig med uppdatering. Igår kväll mådde jag skit dåligt och var så varm så jag fick ligga på golvet och kolla på tv, somnade där så mamma fick bära upp mig till min säng. Vaknade sen vid 6 imorse av att jag låg ovanpå täcket, gick på toa och sen vaknade jag igen vid 11 tiden helt pigg. Idag har inte hänt så mycket, har köpt hårfärg för imorgon ska mamma slinga mitt hår ännu blondare, skulle ingetligen gjort det ikväll men det hann vi inte. Ikväll åkte hela familjen till Bjärred för att köpa mjukglass, gott! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på heartbreak kid som jag lånat av Erik. Sen ska jag sova. Imorgon ringer klockan kvart i 6 så nu är det ingen mer sovmorgon för mig förräns på onsdag. Är helt slut för jag har gjort massa situps, imorgon ska mamma och jag börja gå stav-gång också så nu ska några kilo på min kropp försvinna! Puss och godnatt, hörs imorgon!

Är så glad att jag har dig, varje gång man är ledsen så ringer man till dig då du piggar upp en direkt. Du ger mig råd hur jag ska slippa "trubbel" som ikväll men jag är inte bra på att följa dom det vet jag, men vill att du ska veta att jag är så otroligt tacksam över att jag har dig min älskade (sjuka haha) Erik! <3
(har ca 20 sånna bilder undertill när vi gör sjukt fula miner, och det snyggaste av allt är att jag är osminkad ;) hahaha, detta är dock den enda bilden som jag vågar visa)

090905.

Nu är jag hemma igen, blev hämtad halv 12 typ av mamma för att jag skulle hem och städa och älskling skulle börja städa hos sig.
Har varit en jätte mysig fredagskväll där. När jag kom dit vid halv 7 så åt vi sushi. Sen gick jag och älskling in på hans rum, han hade överenergi så han tog fram sin gitarr till guitar hero och sprang runt och hoppade i sitt rum och dansade och spelade till olika låtar som jag ändrade, haha vi är sjuka. Sen satte vi på tv;n och kollade på några LOST-avsnitt och när vi inte orkade kolla mer så gick vi och gjorde oss iordning och la oss i sängen och kollade på Big Brother, gamla avsnitt från när Linda Rosing var med.
Idag vaknade vi runt 9 tiden, åt frukost och kollade på LOST. Sen gjorde vi inte mycket mer. Ikväll kommer Fridas föräldrar hit men hon kunde inte följa med för hon hade annat planerat. Så jag har lånat Heartbreak kid av Erik som jag ska se istället. Jaja vi hörs senare idag!

Andledningen till att vi passar så bra ihop och har ett så underbart förhållande är nog lite för att båda är lika sjuka i huvudet? Hahaha ni ska bara se mappen "älskling & jag" på min dator, ojojoj där är bilder som ingen får se ;) hahaha.

Gårdagens outfit


(jag till höger, sofie och jag hade likadana kläder, hej blickar?:P haha)
Jeans - bik bok
t-shirt - H&M divided
sjal - H&M
skor - sko punkten
armband - från ullared, billigt och bra ;)
klocka - albrektsguld
örhänge - H&M

Åker till älskling!

Erik ringde precis och sa att jag ska komma vid lite över 6. Så nu ska jag upp och packa väskan och sen köra till honom, sover där inatt så vi hörs imorgon. Puss!

090904.

Hej allihopa!
Allt bra med er idag? Med mig är det kanon! Börjde skolan klockan 10:00, mötte klassen + A-klassen vid Botan och sen gick vi en liten runda i Lund som tog ca 1 timme, eftersom vissa stannade och redovisa om Domkyrkan och sånt. Efter det slutade jag och Emma, vi fick komp-ledigt på vår dramalektion så vi gick och åt pizza/kebab med tjejerna från klassen och tog sedan en stadsbuss med dom till skolan för dom skulle ha engelska. Själv sitter Emma och jag vid varsin dator och glor. Ska träffa Erik om en liten stund och då tar vi bussen tillsammans hem. Ikväll ska jag dit och sova där, mysigt :)
Jaja vi hörs när jag kommer hem sen, puss!


Besöksrekord!

Fan vad kul det är att se att besökarna stiger för varje dag som går, hälsar er nya välkomna och hoppas ni stannar kvar ;)

En glad Natti med en konstig min haha

090903.

Orkar igentligen inte skriva, är trött i mitt huvud och vill bara sova. Slutade skolan kvart över 4 idag, tog skolbussen in till centralen med Sofie, Emma och Sara och sen tog jag och Sofie en buss ut till Nova Lund. Åt och köpte varsin klämma till håret och Sofie köpte även strumpor. Imorgon kommer Sofie och jag få många blickar, vi har likadana sjalar och båda hade tänkt ha dom imorgon, haha ni får se bild imorgon på hur lika vi kommer vara.
Kom hem vid 8, efter ett tag skulle jag, mamma och Linus åka till stallet för att hämta Ida. Jag frågade mamma ifall vi bara skulle åka i bilen till stallet och sen tillbaka "ja" säger hon, så jag tog på mig pappas foppa-tofflor som är storlek 44. Men istället kör vi in på Willy´s, där gick jag med stora skor och mamma och Linus bara gapskrattade åt mig och kallade mig bonde. Jag har alltid varit det svarta fåret i min familj :( hahaha.
Nu ska jag sova!!! Älskar min säng och mitt täcke och min kudde, jag är desperat eller nåt? Nä men trött och bara svamlar just nu, lika bra att avsluta inlägget innan det blir för ointressant.. fall det inte redan har det? Puss! 

Dagens outfit


Långt linne - gt
Leggins - H&M
Örhänge - H&M
Och på skorna har jag mina converse wannabes från sko punkten

Haha vilket namn jag kommit på, converse wannabes? Ja jag vet inte vad jag annars ska kalla dom. Nu ska jag plocka undan frukosten och sen stänga tv;n. Sen mellan kvart och 20 över 9 cyklar jag ner till bussen. Slutar lite i 5 idag och ska nog till Nova Lund med Sofie så vi hörs ikväll, ha en bra dag!

Gårdagens outfit


T-shirt - forever 18 (Lübeck i Tyskland)
Jeansleggings - gt
converse wannabes - skopunkten

Bloggaed aldrig igår för jag la mig vid tvn på kvällen och somnade. Vaknade igen lite i 11 och då var jag så trött så jag orkade ingenting. Har inte mycket att berätta, ska lägga in en bild på dagens outfit nu också.


090902.

Godmorgon!
Jag borde få pris denna morgonen: ställde klockan på 20 över 7 och gick upp lite i 8. Ska ta min buss 9:25. När jag vaknade mådde jag inte bra men jag tänkte att vi har teckenspråk idag så jag vill inte vara hemma, gjorde mig iordning och när jag kom ner såg jag att klockan var 8:20 och bara "shit jag måste cykla nu, bussen går om 5 minuter!" smart som jag är kommer jag på att jag är en hel timme förtidig? Haha. Så nu sitter jag i soffan och tittar på vakna med the voice, saknar den radiokanalen! Slutar halv 5 idag så kommer väl hem runt 6 tiden. Och vet ni? Ikväll lovar jag er en dagens outfit bild, ska försöka ta mig i kragen och komma igång med dom igen.
Puss ha en bra dag!


Mff i ballonger, bilden jag lovade er igårkväll.


Kan ni förstå känslan att stå här? Alla sjunger/skriker hymnen och det bara regnar serpentiner och papper överallt. Målet blev begravt i vitt och blått. MFF är bäst! Helsingborg vem fan är ni? ;)

Ryser!

Åh måste bara visa er detta! Från MFF matchen igår, deras tifo. Kolla vid 1.40 tror jag, där börjar det. Men tycker gott ni kan se hela och lyssna på den underbara skånskan ;)


Detta + MFF i ballonger (kan visa bild imorgon) hade MFF som tifo, HIF som är röda och blåa skulle göra rökbomber men det blev en lila rökbomb? Haha så hela läktaren sjöng "hela sverige skrattar!" ja lite pinsamt var det ju ;)

Shopping

Här kommer en del kläder jag köpt idag och i fredes och söndes:

Midje kjol med dragkedjor - gt
Vit & svart "bas t-shirt" - h&m
2 sjalar - h&m


Låg "converse-wannabes" - sko punkten

Sen har jag ju kläderna som jag köpte från Sisters och lite sånt också, men dom visar jag bild på sen för nu vill jag sova, godnatt!

090901.

Ja jag lever!
Har bara varit seg på att uppdatera idag. Kan börja med att berätta att matchen igår var så sjukt ball! Blev 0-0 men ändå, bara tifot i början var så coolt att man rös. Efter matchen blev jag och älskling hämtade utav hans mormor & morfar och sen åkte vi hem till mig. Åt macka och sen gick vi och la oss. Imorse åt vi frukost och duschade och sen tog vi bussen tillsammans till skolan. Slutade 20 i 2 idag då jag gick in på H&M snabbt med Sofie och Emma och köpte en tröja + en scarfs. Var i Lödde 10 i 3 och hade tid hos tandläkaren 3 så gick direkt dit, varken jag eller min tandläkare visste varför jag hade tid där idag, men hon putsade mina tänder så dom blev fina ;)
Sen hem och vara "barn-vakt" till Linus och Ida. Vi åkte till skopunkten och jag köpte ett par skor. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Sitter och snorar och nyser nu, är jätteförkyld + att jag har ont i halsen och håller på att tappa rösten för att jag skrek för mycket på matchen igår, bra jobbat Natti! Nu ska jag skriva klart den sista meningen på min läxa och sen hade jag tänkt ta foto på alla kläder jag köpt och lägga in innan jag somnar. Haha säger som Linus sa idag när jag köpte skorna "du bara handlar, och handlar, och handlar, och handlar" så gick han runt skit länge tills han hittade en tidning på marken, jag och Ida forsatte gå tills Linus skriker stanna. Då kommer han springande med en bild på en kattunge som han tyckte var söt och hade rivit ut haha, han är lika störd som jag ;) Jaja hörs snart med bilder!


RSS 2.0