Livet leker! (gånger 2)

Jag måste bara skriva av mig hur otroligt lycklig jag är innan jag lägger mig, är som ett lyckorus i min kropp just nu. Allt börjar/går som det ska nu. Jag har underbara vänner och världens bästa pojkvän! Framtiden väntar, jag har många dörrar att öppna och jag kan knappt vänta! Jag vet exakt vad jag vill, och eftersom att jag är en envis jävel så ska det bli som jag vill. Jag känner mig oslagbar just nu! Och jag behöver en sån här känsla efter allt strul med mitt p-piller-humör osv.
Även om det känns tråkigt att behöva sova själv i min stora säng nu, utan min älsklings armar runt mig efter att ha fått sovit så i 3 nätter, så ska jag lägga och somna med ett leende på läpparna. För det är nyttigt att sakna, det behöver man göra, även om det är jobbigt.

Här är 3 bilder från Peace & Love 2011, en underbar vecka som vi hade tillsammans! Jag älskar känslan att gå runt och vara nykär, fastän att vi snart firar 4 år tillsammans. Och jag älskar pirret i kroppen när man tittar varandra djupt i ögonen och förstår att ens stora kärlek älskar lilla mig. ♥



Livet leker!

Fy vilka bra dagar jag har haft tillsammans med min Erik. Har ju sovit/bott där hemma från onsdags tills idag (lördag) eftersom att Erik har varit själv hemma denna veckan. Igår kom Offe, Julia, Alex, Simon och hans nya flickvän Nathalie till oss. Vi beställde pizza med hemkörning som tog en hel evighet att få, drack gott och hade det riktigt kul! Vid halv 10 så var Julia tvungen att ta bussen till sitt jobb, så vi alla följde henne till bussen och vinkade av henne med en tår i ögat haha. Sen gick vi tillbaka till Erik och hade det trevligt. När Simon och Nathalie hade gått hem började allt spåra ur och det slutade med att vi sprang rundor i Eriks trädgård, i regnet, till låten fest hos Mange? Haha.
Imorse kunde man väl använda ordspråket "man mår som man förtjänar", men skit i det, för kul hade vi!
Jag och Erik hade en mysig lång morgon i soffan och tittade på dom allra sista avsnitten av Vänner. Sen var det dags för mig att ta bussen hem vid 2. Gick direkt från bussen in på Lödde centrum för att hälsa på Frida som satt och tatuerade sig. Sen gick jag hem och åt tacos med mamma och Ida. Och sen, vid halv 7, ringde Frida till mig och sa att hon var klar hos tatueraren. Så vi gick och köpte chips och dippa och hade en mysig kväll framför Gossip Girl, och snackade lite skit såklart ;)
Nu hade jag tänkt lägga mig, är otroligt trött efter igår. Att vakna klockan 6 och sen lägga sig vid 3 på natten och vakna halv 9 idag tar på krafterna haha.

What goes around comes back around..

HEJ!
Skulle egentligen ha bloggat igår men mitt schema blev omplanerat. Har ju sovit hos Erik i 2 nätter nu, så har varit ensam både igår och nu idag när Erik är iväg och jobbar. Är rätt skönt på ett sätt att bara vila och vara för sig själv men det är ensamt och tyst.
Igår när jag var här hemma så ringde min kära syster och frågade vad jag skulle göra. Ida skulle ut och gå med sin kompis häst eftersom att kompisen inte var hemma, så jag följde med Ida och Afrodite som hästen hette när dom gick runt i skogarna här ute. När vi var klara gick vi till en förskola och jag skrev upp mig på vikarielistan och sen följde Ida med hem till Erik ett tag innan hon åkte hem. Då började jag fixa och städa upp lite här hemma tills Erik kom hem.
Idag var jag uppe med tuppen igen. Vaknade tillsammans med Erik klockan 6 och gick upp för att koka ägg till oss. Medans jag väntade på äggen så lutade jag mig mot köksbänken och när Erik kom ut från duschen så hade jag nästan somnat där, haha måste sett ut som jag gått igenom 7 svåra år..
Nu hade jag tänkt att jag ska börja kolla på gossip girl säsong 3! Älskar den serien, man lever sig in i den och glömmer bort verkligheten för ett tag. Sen ska jag vara en duktig sambo och dammsuga här hemma hos Erik innan han kommer hem från jobbet. Ikväll kommer det hit lite folk och umgås, tror att kvällen kommer bli riktigt bra!

Kärlek vid sista ögonkastet

Halloj!!
Hur är det med er idag en onsdag som denna? Med mig är det väl helt okej, mitt liv går som en berg & dalbana av en anledning, mina p-piller. Man går fan ner i nån jävla depression med dom, blir helt blödig och bölar för det minsta. Vet inte hur många gånger jag gråtit till Gossip girl haha.
Igår hade jag en mycket trevlig dag! Frida och hennes mamma kom hit vid 3. Sen när pappa & mina syskon kom hem så bestämde vi alla oss för att Fridas familj skulle grilla här hemma med oss. Så jag följde med Frida och hennes mamma för att köpa mat och sen körde vi till Lomma för att hälsa på alla vovvar och hämta upp Fridas pappa. Så hela min kväll spenderades med Frida igår, ändå tills klockan 23:00 då dom åkte hem. Var jätte kul att få träffas och prata skit och bara kolla på en massa gossip girl avsnitt!
Idag när jag vaknade hörde jag att pappa och syskonen stod i dörren och precis skulle åka till Helsingborg. Så jag slängde på mig dom närmaste kläderna jag hade och pappa bredde en macka till mig som jag åt i bilen. Ida var först hos tandläkaren och sen åkte vi till Väla ett tag där vi även åt lunch. Jag har även för stor mun, för såfort vi såg en bild på HIF så var jag tvungen att kommentera något hemskt, och är man mitt i Helsingborg så får man inte många uppskattade blickar utav människorna runt omkring en kan jag säga haha!
Nu hade jag tänkt att jag ska upp och duscha och packa, sen ska jag ta bussen till min Erik. Vi blir sambos fram tills lördag, har mycket planerat dessa dagarna så jag skriver säkert imorgon igen medans Erik jobbar. Ha det!

Sommartider hej hej

Oj, har inte skrivit sedan i torsdags och idag är det tisdag, dåligt Natti..
Sist jag skrev, alltså i torsdags, så gick jag på Entré tillsammans med Linus & farmor och när vi var klara mötte vi upp mamma & pappa för att äta på BK innan vi åkte hem. Fick med mig 2 otroligt underbara tröjor hem från bik bok som jag är kär i.
I lördags så kom Erik hem till mig och sov här till igår, måndag, vi hade en mysig kväll och åt god mat. På söndagen var det dags att ta bussen in till Lund för att se den nya och sista Harry Potter filmen, och fy vad bra den var!! Varken Erik eller jag rörde godispåsen eller vår dricka en enda gång under filmen, man satt som fastklistrad. När vi kom hem mös vi i soffan till Vänner och sen gick vi och la oss eftersom att Erik skulle upp tidigt dagen efter för att åka till jobbet. Jag hade en mysig dag tillsammans med mina syskon igår. När mamma kom hem åkte vi till barsebäcks golfklubb för att Linus och Ida ville bada. Jag trivdes bättre i en solstol, tillsammans med en filt och mina OLW stjärnor och var badvakt åt mina kära syskon samtidigt som jag fick mig många goda skratt.
Nu om ett tag ska Frida komma hit. Ska bli kul att äntligen få träffa henne igen, eftersom att hon går i skola uppe i Småland så ses vi knappt nu för tiden. Så jag skriver mer ikväll! Ni kan få lite bilder sålänge:

Blir alltid lika frestad & hungrig av denna bilden, borde nog radera den från mobilen haha. Det är från förra helgen då jag & Erik hade en myskväll hemma hos honom, som pricken över i:et åt vi natchos och drack en god öl innan maten.

Höll på att sminka mig i mitt rum innan jag och Erik skulle åka till Lund. När jag kommer ut från rummet så är varken Linus eller Erik kvar utan där satt 2 karaktärer från Star Wars och spelade tv-spel, haha dom är inte normala någonstans ;)

Ida och jag väntade på att mamma skulle hämta upp oss på Center Syd igår så för att fördriva tiden satt vi och letade fynd bland köttsidorna i Maxi's tidning, var nog rätt hungriga..

Hade kunnat gett vad som helst för att bo där barsebäcks golfklubb ligger. Poolen ligger precis utmed havet så jag satt och njöt av solnedgången tillsammans med mina älskade stjärnor igår. Samtidigt som Linus & Ida sabbade stämningen lite med allt plask och skrik ;)

Vi drar till Malmö

Blev ett hastigt avslut på inlägget igår kväll men jag fick bråttom. Mamma skulle åka och hämta Ida och jag ville följa.
Nu har jag precis gjort mig iordning, ska in till Malmö för att träffa farmor.
Har inte mycket mer att berätta nu så vi hörs när jag kommer hem igen! Puss

Nu kan du få mig så lätt

Det känns som 2 ton sten har släppts från min kropp. Jag känner sån lättnad, jag är så glad att man växer upp och att livet går vidare!!
Har haft en vilodag, en behövlig vilodag! Förutom att jag, Linus och mamma tog en sväng om Burlöv Center ikväll. Fick med mig lite behövliga saker hem, ett nytt skal till min iPhone, nagelfilar (glittriga och fina) och ett par hörlurar, ett par somrigt gula haha. När vi kom hem satte vi på Gullivers resor tillsammans med pappa, jag har redan sett den en gång på bio men man kan nog inte se den för många gånger tror jag.
Har även precis pratat med min älskling och vi har köpt biobiljetter till den sista Harry Potter filmen!! Ska se den på söndag, äntligen! Trots att det är sorligt att det är den sista, nu måste väl ändå Harry döda Voldemort en gång för alla?
Nej nu ska jag med mamma och hämta Ida! Hörs sen!

What are words if you really don't mean them when you say them

Jag hittade ett klipp från youtube på en annan blogg. Om killen Chris Medina. Ni har säkert hört av honom innan, antingen på radion eller med hans underbara låt som ligger 1a på spotifys toplista. Och man föll ju direkt för den rösten, och inte bara det, hur gullig han är mot sin flickvän trots det som har hänt dom:


Och när jag visade detta klippet från Erik så visade han mig Chris Medinas låt som ligger på plats 1 på spotify. Lyssna bara på texten, går det annat än att älska låten?:

Från och med du

Ojdå. Tisdag idag och jag skrev senast i fredags.. Men har haft fullt schema. Åkte hem till Erik i fredags och sov där tills söndag. Hade det hur mysigt som helst. Lördagen blev en mysig filmkväll med natchos och god sallad och på söndagen badade vi i Eriks mormor & morfars pool, 32 grader, var rätt så skönt!
Igår, måndag, var det dags att fira pappa som fyllde år i fredags. Så vi fixade och donade här hemma ända till farmor, farfar och min älskling kom vid 5 tiden och då åt vi god mat. Sen gick jag och Erik och bäddade ner oss i min säng och kollade på en film innan vi somnade gott.
Imorse ringde klockan 05:40 och mina ögon sved så trött jag var. Men eftersom att Erik skulle upp och jobba så gick jag upp ändå, kunde ju inte låta honom äta frukost själv och när jag och mamma kört honom till tåget så var klockan lite i 7 och jag kände inte alls för att lägga mig längre, trots att jag var helt död, jag följde med mamma ut på en lång runda med stavgång istället och förbrännde lite.
Idag har jag, mamma, pappa & Linus varit ute och åkt lite. Vi skulle hitta ett ställe där vi kunde äta på vägen hem för vi blev sjukt hungriga men allt var stängt eller så fanns det inte mat som passade oss alla. Så vi slutade på Hofterups pizzeria, men det var sjukt gott det med!
Vet inte vad jag ska skriva mer i detta inlägget för mycket mer har inte hänt idag förutom att jag och Linus nördat framför tvspelet och att jag legat och kollat på gossip girl, men en sån här dag behövde jag!

Congratulations daddy

Heeej!
Pappas födelsedag idag så jag får börja med att skriva ett stort grattis till honom! Men eftersom att mamma och syskonen är i Småland förtillfället så ska vi inte fira pappa idag. Istället ska han ha hem sina kompisar hit för att dom ska ha pokerkväll så jag flyr fältet ikväll och flyttar hem till Erik denna helgen haha. Sover alltså hos honom från idag-söndag så min uppdatering kommer bli seg i helgen. Men efter helgen kommer spännande uppdateringar förhoppningsvis, har beställt hem en klänning från nelly som borde komma idag, och nu hade jag tänkt ta fram paraplyet och gå ner till Center Syd för att kolla runt där ett tag. Är på jakt efter en bikini och ska kolla på ett par skor som jag blev kär i på hemsidan. Får se vad som får följa med mig hem! Kanske hinner blogga igen när jag kommer hem, vi får helt enkelt se hur det blir!
Sålänge kan ni få denna bilden som Caroline precis taggade oss i på facebook, haha. Från midsommar då jag fick i uppdrag att knäcka och smeta in ett rått ägg i huvudet på Erik, och tro mig, jag njöt! ;)

Myntha

Hej på er!
Hoppas det är bra med er? Jag är mätt och belåten!
Duschade och gjorde mig iordning innan och sen åkte jag & pappa in till Lund vid lite över 6. Vi parkerade bilen och gick till Myntha och satte oss på deras uteservering där vi åt varsin natchos tallrik, riktigt gott! Sen gick vi och köpte godis och satte oss för att vänta på att bion skulle börja. När vi väl kom in i salongen så var det bara jag och pappa där inne när reklamen började så vi började skratta, i slutet på reklamen kom 4 till och precis i början på filmen kom 2 till. Så vi var totalt 8 stycken inne i salongen, riktigt trångt haha... Filmen var iallafall jätte mysig.
Nu sitter jag här framför datorn, hade hoppats på att det skulle vara någon trevlig att prata med på facebook chatten men tydligen inte. Får väl gå upp och lägga mig i sängen och se något på tv istället. Hörs imorgon om helgens planer! Sweet dreams ♥

Bilder från studenten 1/6-2011

Slänger upp lite bilder från studenten. Men jag hinner tyvärr inte skriva till varje bild så jag låter bilderna tala för sig själva:














Dansar i sömnen?

Hej på er!
Idag har jag varit duktig, var trött på att ha dammråttor som jagade mig i rummet så jag dammade och dammsög upp mina vänner precis. Haha undra ur många jag skrämde nu? Men japp, mitt rum såg ut precis så hemskt som det lät när ni läste det jag skrev! Undrar också vad jag har gjort inatt.. Jag vet om att jag pratar i sömnen, jag vet om att det händer att jag sjunger i sömnen och jag vet om att jag ibland sätter mig upp som att jag är vaken eller att jag slåss i sömnen. Men jag visste inte att man kunde dansa i sömnen??? Har för mig om att jag drömde att jag var och såg Deadmau5 live inatt igen, och har ni sett Deadmau5 live så vet ni att man kan verkligen inte stå still. Och det kunde jag tydligen inte inatt heller, både täcket och kuddarna har åkt ur överkastet och lakanet har rivits upp, jag har haft en vild kväll inatt med andra ord? Haha börjar bli rädd för mig själv..
Nu ska jag snart gå och göra mig iordning och sen ikväll så ska jag och pappa ut och äta på restaurang och sen ska vi gå och kolla på bio. Vi ska se Poppers Pingvinger som Jim Carrey spelar i så det ska bli kul!
Får se ifall jag skriver här ikväll! Men hade tänkt lägga upp ett inlägg med bilder från studenten, kom på att jag inte har gjort det och det har gått mer än en månad sedan jag tog studenten, dåligt Natti, dåligt...

Myskväll för mig själv

Hejsan svejsan!
Hoppas allt är bra med er? Här är det sådär, har åkt på både en förkylning nu efter vi bodde i tält förra veckan + att jag är jätte allergisk så näsan bara rinner.
Sov ju som sagt hemma hos Erik från igår tills idag och imorse åkte jag med Eriks mamma hem eftersom att Erik skulle jobba. Efter en stund så kom Rebecca hem hit, hon hade varit och köpt bullar hit så vi dukade fram frukost framför tvn och satt och åt samtidigt som vi kollade på några avsnitt Gossip Girl och pratade om allt möjligt.
Nu skulle jag egentligen träffat Lotta och gå på Hörby marknad men jag känner att jag vill knappt gå ut med min allergi så jag får ligga hemma i soffan, ska kolla Gossip Girl, gamla Big Brother avsnitt och kanske Little Fockers-filmen. Ska nog gå till pizzerian och beställa en sallad och sen köpa lite chips och dippa bara för att jag ska ha något att göra haha. Pappa är iväg med en kompis och resten av familjen är uppe i Småland så här sitter jag i min ensamhet, men det är skönt, sålänge det inte blir mörkt och jag hör en massa ljud så jag börjar fantisera om en massa saker!
Vi hörs kanske senare, eller så hörs vi imorgon! Puss

Hemma i skåne igen

Eller okej det har jag varit nu i 2 dagar. Har ju somsagt varit uppe i Borlänge tillsammans med min älskade pojkvän. Vi har bott i ett tält på campingen och varit på Peace & Love festivalen. Kan lätt säga att förra veckan har varit den bästa på hela denna sommaren för fy så kul det har varit! Det har hänt så otroligt mycket under hela veckan och vi har sett så otroligt många bra artister och band så det går inte att skriva om alla men jag kan väl korta ner resan lite:
Det bästa: det bästa med campingen har nog varit att man lärde känna nya folk och att man hörde så otroligt sjuka kommentarer som man bara skrattar åt nu. Och Kupolens köpcentrum som låg 5 minuter där ifrån, vi har bara gått varv efter varv där inne i affärer för att svalka oss när det var 30 grader i tältet. Det bästa med festivalen var lätt langosen! Haha nej men det roligaste under veckan var nog när vi såg Deadmau5 tillsammans med ca 40 000 andra personer, stod och dansade i 1½ timme till hans musik tills svetten rann överallt, ni måste kolla på youtube vilka uppträdanden han gör!! Men det allra bästa var nog ändå att få uppleva allt detta tillsammans med Erik :)
Det sämsta då: finns knappt något förutom att vår luftmadrass som vi köpt till tältet för att ligga skönt gick sönder efter 2 dagar, sen dess fick vi ligga platt resten av veckan. Och duschen vet jag inte vilken kategori vi ska sätta den under, det var väl ca 4-5 grader varmt vatten i den så man tappade känseln i kroppen direkt när man duschade, men samtidigt var det otroligt skönt att duscha när det var 30 grader ute. Sen har vi tagit ca 200 bilder som jag inte fått av Erik än, ska få dom antingen ikväll eller på fredag då vi också ska träffas, så vi får väl se om jag är snäll och delar med mig :) Tills dess kan jag säga att den som kallar Malmö festivalen för en festival har verkligen inte sett hur det ser ut när folk som verkligen vill vara på en festival har betalat för att gå in på en festival och inte bara står där och hänger i Malmö för att dom ska ha någon stans att dricka..
Här är 2 klipp som folk som varit på peace & love lagt in från Deadmau5 när han var i Borlänge förra veckan:


Ryser när jag ser detta klippet, han gör sån himla show med alla ljus och sin "lilla" upphöjda scen som han står på som visar olika filmer och ljus:

RSS 2.0