Nattis new BFF

Nu är det såhär, Malin har tjatat om att jag ska vara likadan som Kissie (som jag förövrigt inte gillar) och skapa en "my new BFF" så att hon kan söka in. Idag fixade hon bild till mig och nu blev hon över lycklig på msn för att jag ska lägga upp detta. Så därför kör vi denna jätte seriösa "tävlingen" för att min lilla Malin ska bli glad! Så nu får ni ju söka in, annars får jag bara ett mail och då kan ni nog gissa vem det är ;) 


Förkylning...

Sitter i soffan och tittar på blåsningen med pappa, har åkt på en riktig förkylning som blivit värre och värre idag, känns som jag börjar få feber också, usch..
Kan börja med att berätta att min helg varit underbar! I fredas var jag hemma hos Emma tillsammans med Malin, Josse och Sara. Vi åt god mat, kladdkaka och krängde godis, chips och dippa. Tittade även på "Sommaren med Göran". Klockan 12 åkte Malin & Josse hem. Jag och Sara skulle sova hos Emma så vi gick upp och bäddade, fast vi somnade inte förräns vid kvart i 3, och jag sov knappt för Sara frös och ville ligga nära mig så jag låg intill väggen haha. På morgonen vaknade vi redan halv 9, åt frukost och sen klädde jag på mig. Vid kvart över 10 hämtade mamma, pappa och Erik mig hos Emma och då åkte vi till IKEA och köpte möbler till mitt rum. Fick med mig ett smink-bord, byrå, bäddmadrass och sängbord. Sen var det igentligen meningen att Erik och jag skulle åka in till Malmö för att ha 5-kamp på Laser Dome men Erik mådde inte bra så vi stannade hemma. 
Mamma & pappa + syskonen skulle bort så vi fick vara hemma själva, beställde pizza med hemkörning som kom till dörren, smidigt och bra! Vi tittade på film och åt pizza och hade det mysigt. Sen vid 11 satte vi på Jackass men somnade till den, vaknade upp vid 2 och sen somnade vi vid lite över 3 igen.
Imorse åt vi frukost, lunch och fixade lite i rummet, sen vid kvart i 2 blev Erik hämtad. Resten av dagen har jag fixat i mitt rum. Nu ska jag snart sova, börjar 10 och slutar 20 över 12 imorgon, skönt! Godnatt på er. Ursäkta för den långa texten, så går det när man inte bloggar på hela helgen..

Mys med Erik, nu till Emma

Halloj!
Allt bra? Med mig är det toppen, är glad idag. Slutade skolan redan vid lite i 3 för jag & Emma snabbade oss med vårat arbete. Så tog skolbussen tillsammans med Erik och Alex. Sen åkte jag med Erik hem till honom för att jag skulle låna en film. Var hos Erik i 1½ timme och spelade Little big planet sen blev jag hemkörd av Eriks pappa. Nu är jag hemma och ska packa en väska, ska till Emma om en liten stund där även Malin, Josse och Sara är. Vi ska ha tjejkväll med mat och kränga godis, chips och dippa och se massa filmer. Sen sover jag och Sara hos Emma.
Imorgon får jag se ifall jag hinner blogga, vid lite i 10 kommer pappa och hämtar mig hos Emma och förhoppningsvis följer även Erik med oss till IKEA då för att köpa möbler till mitt rum. Sen på kvällen ska jag med Erik till Malmö för hans kompis Kristoffer har fyllt 18 och har bjudit oss på 5-kamp på Laser Dome och sen ska Erik sova hos mig. Så vi får se fall vi hörs imorgon eller på söndag. Ha en bra helg iallafall!


Inte min dag idag..

  1. Började med att jag valde helt fel skor, har knähöga stövlar med klack som jag halkar i ute så jag tänkte ta andra idag, jag är dum och tar mina korta uggs istället. Snön var så hög och uggsen var korta så jag fick in massor av snö i dom och jag var dum nog och hade häl-strumpor på mig.. Och slask + uggs är ingen bra kombination, jag var dyngsur om tårna!
  2. När jag, Malin och Louise skulle gå ner för backen vid skolan till stadsbussen så halkar såklart jag, vem annars? Jag ramlar överallt men detta tog nog priset, jag skrek och ramlade ner i splitt innan jag smällde i knät i asfalten så jag har ont nu. Låg på rygg på marken och dog i skratt och kved samtidigt för jag hade ont i knät, Malin & jag fick oss dagens skratt iallafall!
  3. Vi missade lunchen pga ett studie besök så jag, Malin och Louise åt på MC, Josse kom även sen. Kvart i 3 gick vi mot bussen som skulle gå 10 i 3 och hade vi tagit den hade jag hunnit att komma i tid till min matte B lektion, men nej bussen kör såklart när vi är påväg till Botulfs. "Helvete! Fan också!" sa jag när jag såg den för då skulle jag komma jätte sent till matten tänkte jag. När jag säger det vänder det sig en kärring (fult ord men hon ska ha det) om och glor på mig samtidigt som hon går framåt och efter ca 1 minut säger hon skit surt "kan du några fler svordomar?" jag blev så paff och visste inte vad jag skulle säga men efteråt kommer man på allt man skulle sagt, vad har hon för rätt att skälla ut mig liksom?

Jaja trots motgång så är jag positiv, kanske inte lika nu för jag håller på att somna för jag är riktigt trött. Vi hörs imorgon, godnatt!


Äntligen!

Farmor & farfar har varit här ikväll. Så mamma och farmor har tapetserat mitt rum. Nu är det bara lite nya möbler som ska in + inreda rummet och sen är det klart! Är riktigt nöjd med det än så länge.
Ikväll har jag även varit barnvakt till Vera & Melker. Var där från 18:40-20:00 men det var kul fastän det var så kort, vi spelade twister, ni vet sånt spel där man ska sätta händerna och fötterna på olika färger. Haha trodde jag skulle dö av skratt, dom var så söta när dom "slog knutar" på sig själva och hade för korta ben så dom kämpade som djur. Ligger i sängen och ska sova nu, men innan jag somnar ska jag skriva en lista efter denna varför det inte har varit min dag idag..

Grattis farmor!

Hej på er!
Fy vad det har snöat idag! Riktig snöstorm och kaos överallt. Dock så var min dag skön ändå, började dagen med att bara sitta och lyssna på en gammal tant som varit jude som berättade hur det var när dom tyska soldaterna tog henne och hennes familj, det är förintelsens dag idag. Sen hade vi låååång lunch. Efter lunchen hade vi en lektion där vi tittade på en föreställning och sen gick vi igenom frågor till provet. Sen skulle dom andra ha teckenspråk som jag var med på i 20 minuter sen hämtade pappa och syskonen mig vid skolan för vi skulle åka till malmö till farmor där mamma väntade. Farmor fyller 70 år idag och hade alltså öppet hus, vi åt oss mätta på god mat, ost bricka och tårta och hade det trevligt! Mindre trevligt var det när vi skulle köra hem, vi körde från Malmö 19:37 och var innanför dörren här hemma 21:00, det brukar knappt ta 15 minuter annars.. Jäkla snökaos och lastbilarna kör som idioter så dom hade ju vält och blockerade hela vägen. Har precis duschat och testat silver schampoot jag fick av farmor, sen har jag tittat på möbler på IKEAs hemsida med pappa och planerat lite vad jag ska ha. Nu ligger jag i sängen och vill bara sova för jag är så trött, hörs imorgon!


Did you hear about the Morgans?

Äntligen klar med läxan! Har suttit i 2 timmar med massa instuderings frågor.
Iallafall, slutade skolan 2 idag. Gick snabbt in på Åhléns med Emma, Josse, Malin och Sara. Sen gick jag, Emma och Sara vidare till centralen. Gick snabbt in och köpte lite godis innan jag tog Lomma bussen tillsammans med Emma. Hoppade av och sen gick jag till Frida. Pratade och hade det trevligt, sen åt vi lite mat och sen blev vi körda in till Malmö av hennes mamma. Vi tittade på Har du hört ryktet om Morgans? skit kul film och vi skrattade, det var sån torr humor så den passade mig haha. Filmen var slut 20 över 8 och då hämtade pappa oss, vi körde hem Frida och sen satte jag mig med uppgifterna. Ska sova nu för jag är riktigt trött! Imorgon blir jag hämtad på skolan av pappa för vi ska till farmor, hon har öppet hus för hon fyller 70. Hoppas Erik kan följa med, han ska med ifall han inte mår dåligt av den andra svininfluens-sprutan. Jaja nu babblar jag bara så bättre jag slutar och lägger mig, hörs imorgon!


Haircut

Idag var det en riktigt lugn dag i skolan med 3 lektioner. Första var teckenspråk där jag och Malin spelade in på band när vi tecknar ABC - Anna Book, andra var svenska där jag och Emma gjorde en dialog om en sak tillsammans och sista var natur där vi bara lyssnade på dom andra i klassens redovisningar. Sen slutade vi vid 20 över 12 så jag och Emma tog en snabb tur inom H&M och Ur & Penn, fyndade ett par snygga örhänge för 10:- på H&M.
Sen tog jag bussen direkt till Center Syd och klippte mig. Min frisör Bella har slutat så det var en ny där idag, riktigt trevlig! Hon hade gått barn och fritid på Vipan (precis som jag) innan hon blev frisör så vi hade mycket att prata om, speciellt skit om vissa lärare som är störda haha.
Sen gick jag hem och tittade på let´s dance med Ida, sen var det matdags med familjen. Nu ska jag och resten av familjen ut och gå stavgång. Här har ni familjen som satsar stenhårt till Beach 10! Haha. Hörs senare, puss på er.

Just nu spelas Taylor Swift - You belong with me, om och om igen på min spotify-lista

Måla, måla, måla

Har inte haft tid att skriva här förräns nu, igår var jag med Erik från 10 på morgonen. Han kom hit och då åkte vi med pappa till min kusins affär och köpte färg m.m till rummet. Sen hjälpte Erik mig att tömma den sista byrån, nu fick han se hur jobbig jag är när jag inte vill slänga något haha. Men det gick snabbt för Erik slängde saker som jag igentligen inte använder men som jag själv inte vill slänga. Resten av dagen gick åt att dra ner tapeter, spackla och slipa väggar. Det var jobbigt att dra tapeter men Erik gjorde det roligare genom att vi skulle ha tävlning vem som rev av längst och då sa man "bingo" På kvällen åt vi tacos och tittade på "sommaren med Göran" med min familj. Sen skulle dom titta på en till film men jag somnade, Erik var gullig och stoppade om mig med en tröja och sen ledde han upp mig och när jag vaknade till hade han tänt ljus i mitt rum och gjort det mysigt, så söt han är <3 Sen somnade vi.

Idag åt vi frukost vid 10 och gick upp och duschade, sen blev Erik hämtad vid 12 för att han skulle dela ut reklam. Så jag och pappa gick upp och slipade på väggarna och sen började vi att måla, blev helt klara vid 6 så har spenderat hela dagen åt att måla. Men det blir fint! Var hos Erik innan och lämnade en film snabbt och sa hej, sen åkte jag hem. Mamma och jag var duktiga och gick ut och gick med stavar. Nu sitter jag och tittar på Johan Falk med mamma & pappa och ska snart sova. Imorgon får jag åka med Erik och hans föräldrar in till Lund istället för att åka buss så det är skönt! Slutar skolan vid 20 över 12 och då ska jag åka och klippa mig. Jaja nu får jag sluta skriva, långt inlägg men det får ni leva med.. Godnatt.

Gammelmormor <3

Har gjort mig iordning och håller på att tömma dom sista småsakerna ur mitt rum nu, Erik kommer vilken minut som helst.
Lite läskigt var det inatt, jag drömmde om min gammelmormor som gick bort för 4 år sen, har inte drömt om henne innan, hon har funnits med i tankarna istället. Men inatt så var hon med i drömmen och när jag berättade för mamma så sa hon att hon skulle fyllt år igår. Är inte det lite läskigt att just den dagen det var hennes födelsedag kommer hon upp i drömmen? Saknar henne iallafall <3
Nu ska jag ta ut mitt hår ur flätorna och fortsätta bära ut mina väskor, hörs imorgon för Erik sover här idag så vill inte sitta vid datorn då. Puss på er!

Fredagsmys

Denna fredagen har varit i full rulle näst intill hela dagen! Skolan var helt okej. När jag kom hem så åt jag mat med familjen. Sen gick jag och Ida upp och plockade ner allting från mina väggar, ser jätte tomt ut nu! Resten av kvällen har jag tittat på let's dance och ätit chips.
Imorgon kommer Erik redan vid 10 på morgonen, sen vid halv 11 ska vi åka med pappa till min kusin Mattias affär i Landskrona och köpa färg, sen hem och måla om i rummet. Ska bli skit kul tycker jag och jag längtar redan tills det blir färdigt så jag får köpa nya grejer och inreda rummet med. Har tagit bilder på hur rummet såg ut innan så ni kommer få före och efter bilder sen när det är klart! Nu ska jag upp och lägga mig i sängen, ska läsa lite bloggar och sen sova, ska trots allt upp 9 imorgon.. På en lördag? Jaja godnatt på er!

Let's crawl back to love

Har duschat för en stund sen och sen gjorde mamma 2 inbakade flätor på mig igen, så det blir vågigt hår imorgon också. Försöker hålla händerna borta från platt-tången för att vara lite snäll mot mitt hår så det kan bli så långt jag vill ha det, lyckas faktiskt rätt bra! Nu ska jag sova, har en liten sovmorgon imorgon så får se ifall jag hinner skriva mer då. Men ni får iallafall en underbar låt från en av mina idoler, Chris Brown. (Är inte som alla andra som slutar gilla hans musik för att han misshandlade Rihanna, det är ändå musiken man ska lyssna på...)

If we crawl, till we can walk again, then we'll run,
until we're strong enough to jump, then we'll fly,
until there is no end. So lets crawl, crawl, crawl. Back to love <3


Räddaren i nöden!

Räddaren i nöden var faktiskt den här lilla produkten (bild nedan). Håret låg ovanligt mycket ner så det var bara att pudra på lite Osis Dust It och ruffsa till och sen var volymen där! Dock kostar en sånhär liten burk runt 200 kronor, dyrt men den är värd det och den håller väldigt länge har jag hört. Fick min i julklapp utav mamma och pappa.
Nu ska jag äta upp min macka och gå till bussen, hörs när jag kommer hem!


Malin & jag är en duo!

Sitter här framför 2 stycken laptops, kalla mig nörd. Nej men skulle prata med Malin via mic men det funkade inte så skulle lyssna på musik i mina hörlurar istället. Satt och försökte länge på min dator när jag sen såg att jag glömde koppla i sladden, blond haha! Så plockade fram Idas laptop också.
Sitter här och skrattar framför webben, jag och Malin tränar på ABC-Anna Book på teckenspråk, vi ska spela in den på teckenspråks lektionen, så vi måste träna nu, även när vi inte är i skolan! Vad skulle man gjort utan all teknik va? Nu ska jag gå och ringa Erik och höra hur det är med honom. Hörs kanske sen, annars hörs vi imorgon!

Kul på skolbussen

Åkte skolbussen in till centralen idag med Amanda, Emma, Sara och Oskar och satt och pratade lite med Oskar. Kommer inte ihåg hur vi kom in på det men han säger iallafall:
oskar- men denna skolan gillar inte dig Natti.
jag- jo det borde den göra, jag har höjt mig i alla ämnen *skryt* haha
oskar- ojj har du fått godkänt nu?

Haha skit kul, grattis säger vi alla till Oskar som äntligen lyckades med 1 skämt!

Skadad, igen..

Yes, kanske därför Erik kallar mig för klumpen. Det var iallafall på teckenspråket som jag och Malin skulle prata med vår lärare Magnus, han var där nere så vi gick ner för den ena trappan (finns trappor på båda ändarna av byggnaden) och när vi kommer ner så har såklart Magnus gått upp för dom andra trapporna. Så jag sprang till dom trapporna och skulle skrika på han. Smart att springa i stövlar med klack, vrickade iallafall foten haha!
Nu ligger jag i sängen, ska snart äta och sen om en stund ska jag, pappa och Linus nog på hockey. Jaja vi hörs senare!

Hemma från barnpassningen

Nu är jag hemma. Har varit barnvakt från halv 7 tills halv 10. Var skit kul! När jag kom dit så ville dom spela massa spel, vi fick avbryta mitt i allt för att hinna med alla. Sen vid halv 8 borstade jag tänderna på den lilla tjejen fast killen klarade det själv. Sen gick vi upp och läste godnatt saga och vid 8 gick jag ner igen. Sen satt jag och gjorde lite läxor och tittade på tv. Fick 200 kr, skulle inte ha så mycket men mamman hade kännt sig jätte trygg när hon var borta så jag ska dit igen nästan torsdag, skit kul!
Innan idag så var jag med Frida, slutade skolan klockan 2 så jag tog bussen tillsammans med Emma och Sara till Lomma. Som vi satt och skrattade, jag skulle äta mina 2 clementiner men dom var mjuka så jag släppte dom och då råkade dom rulla iväg längst hela gången i bussen (vi satt längst bak) alla vände sig om och tittade och skrattade. Satt och gömde mig bakom ett säte haha. Sen mötte jag Frida i Lomma och vi gick hem till henne och pratade lite, sen kollade vi på den nya filmen "prinsessan & grodan" skit gullig! Sen blev jag hämtad av mamma.
Nu ska jag upp och lägga mig, är trött så ska bli skönt att somna tidigt. Hörs imorgon! (kolla mina länkar, min syrra har skaffat blogg ;) haha)

Min mobil är sönderbiten..

Ja ni läste rätt, och fråga mig inte hur jag klarar det för det var inte så svårt när man har en fågel vid namn Cola ute. Låg i soffan och tittade på tv och min mobil låg på arm-stödet på soffan. Så utan att jag såg det så började han bita på mobilen. Så nu är min knapp som man lägger på samtal med helt uppåt stickande och man måste trycka hårt för att det ska läggas på när man pratar med någon. Hoppas jag kan byta ut den till en annan snart..
Annars idag så har det inte hänt ett skit, somnade framför tvn för jag inte kunde sova inatt. Skulle igentligen vara duktig och gå ut och gå med familjen men nej så blev det inte, får börja på onsdag istället för imorgon hinner jag inte. Ska till Frida efter skolan och halv 7 ska jag vara barnvakt till dom 2 små barnen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag gå och lägga mig. Är fortfarande helt slut i kroppen fastän jag sov innan. Om det bara hade kunnat vara sommar och lite ljust ute så hade man kanske kunnat vara lite piggare? Varför känns det som att sommaren går snabbt och vintern är här i flera månader?

Walking in suneshine, and it feels good!


I skolan

Skrev aldrig mer igårkväll eftersom jag hade så sjukt ont i min mage. Låg i soffan och vågade inte röra på mig för då knöt sig hela magen ihop..
Nu sitter jag på min Naturkunskaps lektion och gör ett arbete tillsammans med Sofie, slutar om 20 minuter och då ska jag hem och sova! Har inte kunnat sova inatt. Skulle igentligen till Frida men hon hade massa läxor så vi ska nog träffas imorgon istället. Jaja nu ska jag fortsätta med lektionen, hörs när jag kommer hem!

Vad händer idag?

Erik har precis åkt hem. Vi hade det jätte mysigt igår! Erik & jag skulle vara med en gång på UNO extreme med mamma, pappa och Roger och Irene (gästerna) vi lärde Erik det och sen tyckte han det var så kul så vi spelade ett långt tag. När gästerna åkte hem gick jag och Erik upp och tände ljus på rummet och jag tvingades göra hårbotten och ansikts-massage på honom, skulle aldrig visat den haha.
Nu sitter jag här och har inte så mycket att göra, så är det alltid på söndagar. Ska nog åka till Sko punkten och byta mina lårhöga stövlar till en annan sort och sen ska jag plocka ner på mitt rum. Nästa helg ska vi måla om! Nä nu får jag hitta på något, vi hörs senare!


Saknar småland, bilden är tagen ute på isen på sjön när dom hade fiskat. Jag som pussar fisken(?) haha kom efter när dom var klara. Det är så härligt där med snö upp till knäna, blå himmel, sol och glittrande snö. 
Frida som var här i fredes sa att jag får lägga upp fler bilder och när jag sa att jag inte hade några tittade hon igenom mapparna och såg att jag har jätte många, har bara inte orkat lägga upp dom, men det får vi ändra på då! 

Lördags mys

Vaknade vid 20 över 11 idag,  rätt sent men somnade halv 3 igår så det var därför. Hörde att mamma skulle till Center Syd så jag gick bara upp ur sängen och klädde på mig och följde med henne. Fick äntligen köpt ett par lårhöga stövlar! Sen skulle mamma och jag slänga skräp påväg hem och när jag står vid en konteiner kommer Erik gående mot mig skit snabbt, haha skrek rätt ut så rädd jag blev. Så han har varit här sen 1 tiden och ska sova här ikväll. Vid 6 kommer även gäster hit, ska bli kul! Ikväll ska jag bara mysa med Erik med film & gott så vi hörs imorgon istället. Ha en bra lördag!

Med Frida

Sitter i soffan tillsammans med Frida och lanar med varsin laptop i knät & lyssnar på NRJ at the club haha. Har krängt marrängswiss och skrattat åt folk på bilder. Hörs sen! :)

Äntligen helg!

Skön dag idag, hade en lektion sen åkte jag hem. Erik följde med mig och var här i 30 minuter för att hans buss inte gick. Så vi gick hem och värmde oss för vi frös riktigt mycket, mys <3 Sen åkte han hem och jag körde och mötte Sofie vid Centrum, hon skulle fixa en sak där inne, sen gick vi in och köpte kina puffar och jag följde henne hem till Filip.
Nu sitter jag i soffan och somnar snart. Vill att tiden ska gå fortare, vid halv 6-6 kommer Frida + hennes mamma & pappa hit. Dom ska äta här och sen ska vi väl hitta på något ikväll. Ska bli kul!
Vi hörs ikväll.

...

Jag har lätt för att förlåta men jag tänker aldrig släppa in dig i mitt liv igen!

 

Kommer med dagens inlägg när jag kommer hem vid 3 idag...


Anna Book

Denna dagen har varit full med massa skratt tills man grät! Teckenspråket var ändå bäst, jag och Malin ska teckna ABC med Anna Book på teckenspråk och spela in när vi gör det och när vi dansar. Så vi skulle gå ner till vår lärares rum och hämta lexikon. Då hittar vi dom 2 perukerna vi ska ha och satte på mig en brun med långt lockigt hår. Fy vad vi skrattade! Enligt Malin såg jag ut som en smalare version av Anna Book haha.
Efter skolan åt jag och Sofie snabbt på BK, vi höll på dö så hungriga vi var! Kom hem för 15 minuter sen och nu sitter jag i soffan och tittar lite på tv. Tror jag somnar snart, är så sjukt trött! Vi hörs senare.

Barnvakt

Kom hem för 30 minuter sen. Har varit och fikat hos en familj som hade ett barn på avdelningen jag hade min praktik på. Dom undrade ifall jag skulle kunna tänka mig att vara barnvakt till henne och hennes storebror. Flickan är 4 och storebrorn är 6 år så jag sa självklart ja! Så idag har vi pratat om betalningar, deras rutiner och en massa annat. Ska dit redan nästa tisdag och passa dom.
Skolan idag var väl helt okej, allt utom maten iallafall. Efter skolan gick jag och Sofie till H&M och Ur & Penn och jag fick med mig ytterligare ett par örhänge hem, börjar bli en del nu, fast är dock dålig på att använda dom..
Nu ska jag sätta mig och fortsätta plugga på Naturkunskaps provet som jag har imorgon, skriver nog lite senare innan jag somnar. Hej så länge!

Shopping med Sofie

Hej på er!
Allt bra? Med mig är det inte bra, har riktigt ont i ryggen! Dock kan det inte hindra mig från att gå på en lång shoppingtur på Entré med Sofie. Slutade skolan 20 över 12 och satt med på Sofies sista lektion till halv 2. Då tog vi bussen till Malmö och gick in på Entré. Gick i massa affärer och åt lite mat. Sen tog vi bussen tillbaka till Lund vid lite i 7, dock så stannade den på Norra fäladen och det var tur att Sofie gjort sin praktik där för annars skulle vi varit helt vilse. Så vi fick ta en stadsbuss till Centralen och sen varsin buss hem.
Kom hem med en skit snygg tröja/blus och ett par örhänge. Nu sitter jag och somnar framför datorn, ska snart gå upp och ringa till Erik och sen lägga mig i sängen och plugga lite. Vi hörs imorgon! Har en sak att berätta då ;)


36 år?

Fy f*n vad ont jag har i min rygg nu! Blir bara värre och värre och försöker jag trycka där det gör mest ont så spränger det i hela ryggen. Och som grädde på moset har jag ont i mitt ledband i ena knät som jag har problem med imellanåt. Därför var det nog inte så bra att testa Wii tränings bräda, man skulle göra ett test och min BMI var perfekt men när det kom till min kropps ålder var den 36 år?! Haha Idas var 23, men jag kan iallafall skylla på att jag har en skada i ryggen och knappt kan röra mig ;)
Nu ligger jag i sängen och smsar lite med min älskling, ska snart sova. Hatar måndagar men man kan inte gnälla när skolan slutar 20 över 12 varje måndag! Jaja vi hörs imorgon.


Mysig dag slutar med skada..

Var riktigt mysigt hos Erik igår! När jag kom dit spelade vi Band Hero, hade kramp i fingrar, armar och fot för jag testade Medium haha. Sen gjorde vi iordning Ceasar sallad till oss 2 och åt det framför dom sista avsnitten på säsong 5 i LOST, nu är det slut på Eriks boxar så vi får vänta tills säsong 6 börjar på tv. När vi ätit klart gick vi ut en stund med Mio och sen gick vi in igen för att titta på Meet the fockers. Sen gick vi och la oss vid halv 2.
Idag vaknade vi rätt sent, åt frukost framför Aladin & dom 40 rövarna (den filmen som det gått åt mest toa-papper åt som Erik sa haha) Sen skulle vi äta lunch vid 1 och bli hämtade av mamma, Linus och Linus (hans kompis heter också Linus) för att åka till S:t Hans backar och åka pulka, men precis innan mamma kom fick Erik kramp i magen så fick tyvärr åka iväg utan honom.
Mamma och jag åkte i den största backen, dumma som vi är åker vi 2 i en liten pulka och det går riktigt fort. Vi åkte rätt på ett gupp och det knäcktes till ordentligt i ryggen, har ont i rygg nacke och axel nu, inte bra inte bra...
Ska kolla kläder på lite hemsidor och plugga nu, sen ska vi upp och testa Wii tränings brädan som vi fått låna, hörs senare!


S:t Hans backar -> Malmö -> Älskling

Har varit och åkt pulka på S:t Hans backar i Lund idag med mamma & Linus, fy vad roligt det är där! Jag skrek mig hes haha. Sen åkte vi vidare till Malmö och jag köpte smink.
Nu har jag precis gjort mig iordning och ska åka till Erik för att sova där inatt, det kurrar i magen för jag vet att han ska bjuda på Ceasar sallad idag, mums! Haha. Vi hörs imorgon!

Bilder från The Studio





Detta är dom bilderna ni får se nu, kommer säkert upp flera senare!

 


Seg uppdatering

Igår var jag somsagt på The studio, var där mellan halv 1 till halv 4 sen efter det åkte vi hem till farmor & farfar och fikade och åt middag där. Kom hem vid halv 8 och sen gick jag och la mig rätt tidigt för jag skulle till skolan idag så jag orkade aldrig skriva igår.
Idag började skolan, skit kul att få träffa mina tjejer igen. Hade en lugn lektion, en lektion där vi fick kolla i böcker med barn-lekar och sista lektionen hade jag & Emma tillsammans med A-klassen. Då åkte vi till någon skit stor backe med våran klass som vi hade i 1an + några till och åkte pulka. Skit kul! Speciellt att vi fick göra det på en lektion haha. Och backen var den brantaste jag sett och det gick så sjukt snabbt ner!
Nu har jag precis tittat på Let's dance med min familj, ska nog snart gå upp och lägga mig. Men gör ett inlägg efter detta med några utav mina bilder ifrån The studio..

Frukost framför tvn gillas!

Nu sitter väl alla i skolan, iallafall ni som går på gymnasiet. Så skönt att jag har en extra dag! Ska ju till Turning torso med familjen idag och fotograferas så jag fick vara ledig från skolan.
Sitter nu och tittar på tv med Linus och ska snart hoppa in i duschen. Vi hörs senare.

Skridskor & mys hos Erik <3

Har haft fullt upp hela dagen. Vid lite i 1 åkte jag, pappa och Linus till Kockums i Malmö och åkte skridskor, var skit kul! Åkte ända tills halv 3 då dom stängde. Då körde vi hem och hämtade mamma och sen åkte vi vidare för att köpa ett tränings-spel till vårat Wii, så nu jäklar ska kroppen till sommaren2010 komma fram!
Efter vi köpt det åkte vi hem och jag sprang upp och byte om och gjorde mig snabbt iordning sen körde pappa mig till Erik vid lite i 5. Spelade Band Hero, vi testade på hard och expert på trummor (vi spelar på easy igentligen) och vi satt bara och flabbade åt varandra för man fick kramp i händerna och foten haha. Sen åt vi god hemma gjord pizza. Resten av kvällen gick åt att titta på 2 LOST-avsnitt innan pappa hämtade mig 10 i 10.
Kan berätta att jag grät så mycket jag skrattade idag, haha fy vad trött jag var. Erik härmade snusk-jakten (dom 2 video inläggen nedan) och han är riktigt bra på att härma alla dialekter så jag låg i kramp i hans säng haha.
Nu ska jag sova, hörs imorgon!




Sömnlös natt

Jag somnade klockan 3 inatt, var pigg efter energidrickan jag och Frida drack på kvällen och sen låg jag och fantiserade om ljud från skräckfilmen. Jag älskar skräckfilmer men inte när man ska somna själv i mitt stora rum efteråt.
Har iallafall precis vaknat, jobbigt för när jag somnar vid 12 på natten så kan jag sova till 11-halv 12 ifall jag vill. Menmen, ska snart äta frukost och ringa Erik och se fall han kunde träffa mig idag.
Hörs sen!

Skräcksfilm kväll

Det har varit riktigt kul ikväll! Frida och hennes mamma & pappa kom lite över 6 och då krängde vi allihopa pizza, utom pappa och Fridas pappa för dom "bantade" och åt sallad haha.
Sen gick jag och Frida till centrum och hyrde 2 "skräckfilmer" eller okej den ena var lite läskig och riktigt bra, den hette The dead will tell, men den andra var bara sjuk, den hette bug och handlade om insekter som hamnade under huden på 2 stycken typ, vi satt och kliade oss igenom filmen och det kändes verkligen som att man hade insekter på sig. Läskigt men vi pratade och skämtade oss igenom den.
Nu har dom precis åkt hem och jag ska sova, imorgon kanske jag träffar Erik en stund, vi får se. Godnatt!

Hemma från älskling <3

Blev precis hemskjusad av Erik och hans familj för dom skulle till gäster.
Har varit riktigt mysigt igår och idag! Igår blev jag hämtad lite över 5 av Eriks mamma och åkte hem till dom. Åt god mat och tittade på film på kvällen. Sen gick jag och Erik och la oss. Idag vaknade vi och åt frukost framför några LOST-avsnitt, sen klädde vi på oss och gick ut på en långrunda med Mio i den nya snön som kommit. Vi vaknade av plog-bilen imorse och när jag och Erik tittade ut genom fönstret så var vi som 2 barn på julafton när vi såg hur vitt det var ute haha.
När vi ätit lunch spelade vi Band Hero och har gjort det nästan hela dagen idag, vi klarade hela spelet haha.
Nu sitter jag och väntar på att Frida och hennes familj ska komma hit ikväll, dom har varit i Bali i 2 veckor så det ska bli kul att träffa henne igen. Men vi hörs senare ikväll, ha det bra!

Jag älskar dig så otroligt mycket! <3


Bilder från nyår 2009-2010

Här kommer bilderna från mitt underbara nyår, enjoy:


Jag & Sofie spelar "love story - taylor swift" på Eriks band hero, vi var grymma!


Jag & mitt hjärta <3


Älskar dig <3


Jag, Sofie & Erik håller på att skjuta upp vår första ballong


Jag och bästis :) Ni ska bara veta hur mycket man skakade av kyla när bilden togs haha!


En mysig nyårs-kyss vid 12-slaget får avsluta bilderna.

(Dessa bilderna hamnar under kategorin "bilder på mig mfl 2009" även om jag skriver detta 2010)

Hemma!

Nu är vi hemma igen från Småland. Har suttit i bilen sen halv 7 så det enda jag vill är somna om nu. Har sovit en del i bilen men är riktigt trött fortfarande. Vi hörs imorgon med en massa bilder från nyår och småland okej? Godnatt!

Första inlägget 2010

Skulle igentligen skriva om mitt underbara nyår igår och lägga in bilderna. Men vi ska åka till Småland till min mormor & morfar+ mina kusiner om 5 minuter så jag hinner tyvärr inte.. Vi ska fira jul och sånt med dom där uppe men jag kommer tillbaka på söndag natt. Så jag skriver mer då och lägger in bilderna.
Hoppas ni har haft ett bra nyår allihopa!
Vi ska ha med den svarta kattungen upp, mormor och morfar tog ju med hans bror och nu ska "Pantern" som vi kallar honom också få bo där. Ska bli kul och se vad dom gör när dom ser varandra efter typ 1 månad. Nu väntar ca 5 timmar i bilen, smsa och underhåll mig gärna. Ha det bra!

RSS 2.0