Shopping i 6 timmar

Kom hem för ca 2 timmar sen. Är helt slut! Skolan slutade vid 10 och då tog jag, Malin och Nona tåget ut till Emporia. Vi gick runt i massa affärer, åt thaimat till lunch, gick runt i massa affärer och sen fikade vi i över 1 timme och satt och pratade, sen gick vi i massa affärer igen innan vi åkte hem. Det var en jätte rolig dag och jag har fyndat! Ska egentligen inte shoppa då Erik och jag åker till Stockholm imorgon men kunde inte låta bli. 
Håller nu på att städa mitt rum och rensa bland alla 100 påsar som jag slänger i ett hörn i mitt rum. Vet inte vad jag har för fel men tydligen är det svårt att tömma påsarna och slänga allt. Men nu får jag det gjort iallafall så jag och Erik kan komma hem till ett städat rum i helgen. 
Jag kommer nog inte blogga så mycket då jag kommer spendera torsdag-söndag med min älskling. Vi är i Stockholm och sen sover vi en natt hos Erik och en natt här innan vi tar förväl av varandra på söndag, då Erik ska flyga till Wien i 2 veckor. 
Nu tänkte jag dammsuga det sista på rummet och sen ska jag och Linus spela playstation!
Slänger upp 2 bilder på det jag handlat idag
 
Vet inte hur länge jag har letat efter leggins med skinndetaljer. Idag hittade Nona ett par till mig, på barnavdelningen på Lindex, ibland är det bra att vara liten haha.
 
Erik kom med förslaget att köpa våra bokstäver och måla varandras bokstäver. Så det har jag fixat idag, nu har vi något att sysselsätta oss med i helgen!

Water marble nails

Har glömt att lägga upp bilder från förra helgen. Om ni frågar Erik och Linus vad dom gjorde förra söndagen så kommer ni aldrig kunna gissa vad svaret är. Dom målade mina naglar. Haha japp, jag lyckades få två killar intresserade av nagellack.
Efter att ha visat Erik och Linus klipp på youtube om hur man gör dessa naglarna så ville dom vara med och göra dom åt mig. Det är jätte lätt och underhållande på samma gång, haha. Bara sök på youtube om ni vill se en video på hur man gör. Jag har varit snäll och fotograferat hela proceduren steg för steg till er.
 
1. Välj ut 2 eller fler färger som du vill arbeta med. Häll sedan i kallt vatten i ett glas/en plastmugg och doppa en nagellacksdroppe på vattnet.
 
2. Droppa 1 droppe av varje färg du vill ha på dina naglar. Vi körde med blått och silver och droppade i varannan färg.
 
3. Dra sedan en pinne/baksidan på en målarpensel (jag hade ingen så vi tog en tandpetare men det gick minst lika bra) och gör mönster i vattnet.
 
 4. Doppa sedan ner fingret i vattnet där de mönster du vill ha på nageln är. Innan du gör detta så tejpa runt din nagel så du slipper få färg på hela fingret (glömde fotografera). Låt fingret vara i vattnet i ca 10 sekunder innan du drar med tandpetaren på vattnet runt fingret för att "fiska upp" resten av nagellacket. Här nedanför är en suddig bild på ett mönster som Erik och Linus gjorde med gult och blått nagellack, sverige-naglar haha
 
Och här är resultatet, fast det var 1000 gånger snyggare i verkligheten. Och varför jag var tvungen att hålla just min astmamedicin på bilden vet jag inte? Hittade väl inget annat just då helt enkelt.

Packar i mitt huvud

Ligger i sängen och försöker sova men det går inte.. Har 1000 saker i huvudet just nu. Mest av allt tänker jag på torsdag, för då åker jag och Erik upp till Stockholm för att sova på hotell i en natt, äta ute, eventuellt spela bowling och framförallt lämna Eriks fina bil och hämta ut en ny fin bil. Det är ju därför vi åker upp dit. (Roligt för Erik att han flyger till Wien för 2 veckors jobb på söndag och jag kommer vara den av oss som kör den nya bilen mest, haha)
Behöver jag säga att jag längtar som bara den?? Älskar vår kära huvudstad. När jag gick på gymnasiet så hade jag tankar på att plugga till förskollärare i Stockholm men ville inte lämna familj, vänner och Erik här hemma så det blev Malmö.
Ligger just nu och packar i mitt huvud. Är man klädsjuk när man ligger och går igenom hela sin garderob och försöker solla ut 2 outfits? Eller är det bara för att jag är tjej?
Nu hade jag tänkt försöka sova, ska upp tiiidigt imorgon för att ha en föreläsning och sen slutar vi klockan 10. Då tar jag, Nona och Malin tåget ut till Emporia för lite shopping och lunch, thaimat, muuums!

Stålkvinna?

Så mycket roligare det har blivit att blogga nu när jag införskaffat en laptop. Måste bara lära mig den fullt ut eftersom den har Windows 8. Kan det mesta redan men minsta rörelse på touchplattan och musen så ploppar det upp något.
Idag har jag varit inne en stund i skolan för att träffa min "andra klass", dom som har praktik inom samma kommun som jag. Och vi alla har väl blivit lite uppskrämda idag då vi hörde att man får max vara frånvarande i 2 dagar från dessa 4 veckor som vi har praktik. Just nu är kräksjukan som mest och har man inte jobbat med barn på ett tag så får man alla möjliga baciller och blir sjuk för minsta lilla. Jag får väl helt enkelt ta fram stålkvinnan i mig själv och kämpa! Har kanske lite fördel då jag jobbar med lite äldre barn och inte bara med dom små.
Sitter just nu i soffan och tittar på Plain Jane. Vilar upp mig för jag har ont i hela kroppen och jag kan inte bli sjuk nu..
Sitter och drömmer mig tillbaka till Peace & Love 2011, där jag var med min andra halva. Kanske ska övertala Erik om att vi ska samla ihop ett gäng och åka upp dit i sommar igen? ;)
 
 
 

En ny bebis

Hej på er!
Jag har haft en massa saker att göra och därför inte hunnit med att blogga på mer än 1 vecka, dåligt..
Förra veckan spenderades i skolan, jag tog även tag i mitt liv och skrev upp mig på vikarebanken och jobbade 2 dagar förra veckan.
Helgen var fylld med jobb och mys. Har spenderat så mycket tid som jag bara kan med min älskling för vi ses inte på 2 veckor snart då han ska jobba i Wien. Vi har även firat farmor i helgen för hon fyllde år igår.
Idag är måndagen något lite extra utöver en tråkig måndag. Varför? För just nu sitter jag och skriver på min nyinhandlade bebis. Var på Mediamarkt imorse med pappa och inhandlade en laptop. Min fina Sony Vaio har allt, t.o.m touch i skärmen så tröttnar jag på tagentbordet så kan jag bara trycka upp ett tagentbord på skärmen, hur coolt?
Hittade en äldre modell av min dator på internet

It's friday friday!

Denna gången har jag en anledning till varför jag inte har bloggat. Hade en hemtenta i onsdags och veckan har gått åt till att plugga på det. Har även hunnit med att vara barnvakt till Vera och Melker. 
Nu sitter jag här och håller på att göra mig fredagsfin, har duschat, filat fötterna och målat naglarna. Blev ombre nails idag men jag lyckas inte få någon rättvis bild på dom så får väl slänga in en från google. 
Hade tänkt ta tag i att städa mitt stökiga rum. Pappa kommer snart och hämtar upp  mig för vi ska in till sjukhuset i Lund och skriva på papper för att vara med i ytterligare en astma-studie. När man kan få pengar för att ha en sjukdom så är det lite bra ändå, haha men bara lite lite, helst av allt vill jag att den ska försvinna.. 
Sen ska jag hem till min fina Erik och sova där ikväll. Imorgon har vi många planer men vi får se vilka vi tar tag i, sen sover Erik här imorgon till söndag och på söndag ska vi på en visning till en lägenhet. Vi får se hur det går! 
Ha en bra helg! 
Har försökt mig på något liknande det här med ljusrosa nagellack och mörkare rosa "infrostat" i nageln

Min bästa

Efter allt tjat om att jag bloggar så dåligt från en viss person så tror jag att hon är min bloggläsare som går in här mest, pratar självklart om dig Sara. Tänkte därför skriva ett inlägg här till dig om hur otroligt glad jag är att jag har dig.
Jag och Sara lärde känna varandra när jag började i 2an på gymnasiet. Vi umgicks i samma "gäng" men hittade inte varandra direkt. Det var nog framåt sommaren 2010 som det verkligen blev vi. Och när det tog slut under sommaren mellan mig och Erik så förstod jag vilken underbar person Sara var och är. Alla andra sa "men skit i Erik" osv, dom såg nog rakt igenom mig och förstod inte att Erik är mitt livs kärlek och att jag inte ville "skita" i honom, jag är glad att jag inte gjorde det för då hade det inte varit vi idag. Det var bara Sara som förstod mig när jag fick sitta ner och prata med henne eftersom det tagit slut med hennes gamla pojkvän också. Och på så sätt blev det vi. Vi spenderade inprincip hela sommaren 2010 tillsammans och vi har så sjukt många minnen, både bra och dåliga. Men vi kan skratta åt alla idag. 
När vi sen började i 3an så var vår vänskap som en berg och dalbana. Eftersom våra andra vänner inte gick ihop så hade vi det tufft ett tag att umgås i skolan och det hela slutade med världens (onödigaste) bråk. Vi stod och skrek på varandra i korridorerna på skolan, och jag var väl värst då jag högg exakt allt hon sa och attackerade med kommentarer haha. Men vi blev vänner snabbt igen. 
Efter studenten så pratade vi bara på sms, facebook och i telefon men vi träffades inte på ett år. När vi väl tog tag i det förra året, att nu ska vi ses så var det som vi bara hade varit ifrån varandra i en vecka för vi satt ner och pratade som om ingenting hade hänt. 
Det som är så skönt med vår vänskap är att vi vet vart vi har varandra. Vi behöver inte höras varje dag, varje minut. Och framförallt att vi nu har vuxit upp från allt skitsnack.
Jag är så glad att jag har Sara som vän, för hon är bäst ♥
Bilder från vår sommar (2010):
 
 

Dance our tears away

Nu jäklar, ny vecka, nya tag i bloggen! 
Jag har haft en riktigt bra helg! I fredags kom min fina Erik hit. Vi åt mat, kollade på 2 filmer, hade uppesittarkväll/myskväll. Sen sov Erik här. Lördagen spenderade vi i våra myskläder framför tv-spelet och spelade krigs-spel, haha vilken tur Erik har som är tillsammans med en flickvän som gillar "killspel" va? Sen drog vi fram mitt stora airhockey bord och spelade mot varandra. 
På eftermiddagen sa jag hejdå till Erik. Tog en snabb runda ner på Center Syd med Linus och sen tog jag bilen mot Hörby för att åka hem till min fina Sara. Vi åt tacos, pratade en massa och gjorde marängsviss som vi åt framför en film. Sen sov jag hos Sara. 
Igår, söndag, var jag tvungen att åka ifrån Sara rätt så tidigt för att åka och hämta upp Erik då vi hade hus-visning på schemat. Vi har hittat världens finaste hus men tyvärr så var det en massa minus som man inte såg på bilderna.. Och några andra saker som får oss att inte lägga något bud. Så vi åkte hem till Erik och gick in på hemnet och hittade lite andra alternativ, får se vad som händer! På kvällen åt vi middag med Eriks familj, mormor, morfar och farmor och sen körde jag hem sent på kvällen.
Nu sitter jag här. Har en hemtenta på onsdag så pluggar för fullt. Men tänkte ta en paus och gå ut på en powerwalk nu. Hörs sen!
Ni kan få några bilder från helgen
(Bild från förra veckan) Jag & Malin var vid Greveholmsslott, eller Hjularödsslott som det så fint heter.
Bild från i fredags. Erik lekte fotograf, vilken tur att han känner mig bäst och kan få fram dom bästa sidorna i mig, han kanske ska börja jobba som personlig fotograf? 
Vi åt tacos i fredags också och när vi ätit färdigt så kom Cola glatt till bordet och gick mellan alla skålarna för att äta upp resterna, min sötnos
Myskväll hemma hos Sara i lördags

Jag är sämst på att blogga..

Eftersom jag fått en massa klagomål (framförallt från Sara haha) på att jag inte bloggar så skriver jag detta inlägget speciellt för er när jag egentligen skulle legat och sovit för länge sen. Hoppas du känner dig hedrad Sara ;) Och ni är så söta som klickar er in här varje dag i hopp om att ett inlägg ska ha ploppat upp.
Vad har hänt sen jag skrev? Åkte ju somsagt hem till Lotta och sov där. På eftermiddagen dagen efter så åkte jag, Lotta och Filip till Center Syd och gick något varv där innan pappa och mina syskon hämtade upp mig för vi skulle åka på hockey. På fredagen packade jag hela morgonen och sen åkte familjen och jag till Småland för att hälsa på min mormor & morfar och mina kusiner. Vi var där uppe från fredag-söndag och hittade på en massa skoj och jag åkte där ifrån med en blå rumpa då jag flög av pulkan när vi åkte i en is-backe haha..
I måndags gick jag upp med tuppen för att köra min Erik till Sturup och sen var jag barnvakt till hans fina bil till onsdagen. Gjorde en massa utflykter och på måndags eftermiddagen åkte jag och Malin till Greveholms-slott. 
Igår, onsdag, var jag ledig så jag och mina syskon körde först till Malmö och Lund och gjorde några ärenden sen åkte jag till Sturup för att hämta upp min fina Erik som jag inte hade träffat på ett tag (förutom det lilla i måndags). Vi hade saknat varandra lika mycket så han stannade kvar hos mig och sov här tills idag. Vi har varit som fastklistrade på varandra för vi har saknat varandra så haha. 
Nu sitter jag här i ett rum som det ser ut som en bombnedslag i.. Dum som jag är har jag skjutit upp att städa och imorgon är det fredag och då kommer Erik hit. Innan dess ska jag hinna städa hela ovanvåningen, duscha, bädda rent i sängen och förhoppningsvis hinna färga mina fransar. Och som grädde på moset ska jag in till skolan för att ha lektion 10-12, smart Natti att du inte börjat med allt tidigare.. 
Resten av helgen är fullproppad. På lördag ska jag åka hem till min fina Sara och sova hos henne tills söndag, vi ska åka rullor och äta nyttigt (inget godis eller chips) får se hur det går med de haha. Och på söndag ska jag och Erik *damdamdamdam* på visning! Till världens finaste hus! Åhh denna helgen kommer vara bra!
Nu blir det ett sånt långt inlägg som jag inte gillar.. Men det är bättre än inget. Jag har dessutom en massa bilder men dom får ni en annan dag. Lovar, ska försöka bli bättre på att blogga!

Mot Malmö

Så skönt det var att få sova hela natten inatt! Det enda jobbiga var att jag drömt hela natten att jag och Erik var på väg utomlands och när jag vaknade insåg jag att det bara var en dröm haha..
Efter en god frukost så körde jag med mamma och Linus till Center Syd för att köpa julklappar till mina kusiner, japp vi firar jul en gång till! Denna gången med släkten i Småland. Så det bästa av allt är att jag inte längre kan gå på skämtet pappa alltid sa när vi var små efter nyår "vad fick ni i julklapp i år?" och då rabblade upp allt och pappa sa "men ni har väl inte firat jul iår?" haha.. 
Sitter nyduschad, har varit och hämtat Ida på stallet och ätit middag med familjen och nu ska jag närsomhelst gå till bussen för att åka till Malmö och sova hos Lotta. Får se vad vi hittar på imorgon. Det känns som det var 100 år sedan jag åkte buss, man blir lat när man tagit körkort ;) 
Ha en bra kväll kära läsare för det ska jag ha!
 Bild från Småland vintern 2011, det var knähög snö som jag och Ida var ute och lekte i när vi väntade på våra kusiner. (Fick ju fixa ny kategori nu med "bilder på mig mfl 2013", alltid lika jobbigt när det är nytt år, tar ett tag innan man lär sig skriva 2013 och inte 12)

Happy new year

Jag har inte haft tid eller ork till att blogga nu dessa dagarna. Firade jul hemma med familjen, farmor & farfar. Dagen efter jul spenderade jag med min älskade Erik hos hans mormor och morfar där även Eriks familj och moster också var. Sen har jag även hunnit med att gå och se The Hobbit på bio med Erik, hans mamma och moster. Har träffat Frida som jag inte sett på ett tag, så har fått prata av mig med henne. Och träffade Lotta iförrgår. 
Igår var det nyår och jag spenderade dagen och kvällen hemma hos min stora kärlek. Vi hade en riktigt rolig och mysig kväll med underbart god mat! Älskar att vara med Erik, vi har alltid så himla roligt tillsammans och han är min bästa vän men ändå killen jag dör för. Och det bästa på hela kvällen var ju att stå under en himmel full av raketer och kyssa Erik vid 12-slaget! Vid halv 3 på natten gick vi ut och satte oss i jacuzzin och satt där i 1 timme. Det snurrade i huvudet och man var så trött så både jag och Erik somnade till i badet haha.. 
Kom inte i säng förrens halv 4 och sov fram tills 6 imorse då jag mådde piss rent ut sagt. För mycket vin och champagne för min lilla kropp och alldeles fullproppad av mat. Det värsta av allt var att det enda jag drömde om var mat, haha så mådde ännu sämre då.. Men efter att ha varit uppe och gått ett varv i Eriks hus, så var det så skönt att krypa ner i sängen igen och somna om i Eriks varma famn. 
Idag har varit en slappedag, vet inte hur många filmer vi har sett på och vid 4 var vi så sega så vi gick ut och gick en runda. 
Kom hem igen vid 8 och ska gå och lägga mig nu. Ska träffa fina Lotta imorgon! 
Den 23 december firade jag och Erik lillejulafton ute i skogen hos bambisarna haha
Bild från igår, hade fullt upp med att kyssa Erik och skåla men en liten bild på en raket lyckades jag ta med min sega kamera på iPhonen.

RSS 2.0