Svårt att sova - mobil blogg

Hej på er! Blir en kort mobil bloggning nu innan jag ska sova eftersom jag inte har hunnit sitta vid datorn ikväll. Har varit iväg på massa ärenden med pappa och sen ikväll har jag varit på maxi med mamma för att handla mat till Valborg. Jag måste egentligen sova nu, ska upp klockan 5 imorgon för att vi ska åka till Ullared med klassen och bussen går 10 i 7 utanför Lund/Staffanstorp. Mamma är snäll som kör mig dit. Det ska bli så sjukt kul!! Har en hel lista av vad jag ska köpa till dom här hemma, farmor och farfar och Eriks mamma, hoppas jag inte glömmer något bara. Som jag säger till alla som undrar när jag kommer hem imorgon "jag är hemma i Sverige igen vid 7-halv 8". Haha vill få Skåne till Sverige så det låter som vi ska på världens semester. Åker till Erik efter Ullared så det blir inget ordentligt bloggande från datorn, men jag ska försöka att slänga upp ett inlägg från mobilen imorgon. Nu måste jag försöka sova! Puss

Om sanningen ska fram

Hej på er!
Hann inte skriva igår för jag satt aldrig vid datorn typ. Som ni kanske förstår så kom jag inte upp vid lite i 6 på morgonen för att gå ut och gå med mamma, kunde inte somna på kvällen innan så jag var allt för trött när klockan ringde tyvärr.. Sen på kvällen så var jag och Ida ute och hjälpte mamma och pappa att olja utemöblerna och vårt trädäck. Haha vi tog halva plankorna var och hade tävling vem som var snabbast och sen satt i och hade allsång med massa melodifestival-låtar, stackars våra grannar..
Idag efter skolan gick jag och Emma en stund i stan och sen åkte jag med henne till Lomma för att vi skulle äta lite på en grill. Satt där i någon timme sen åkte jag hem med mamma.
Just nu sitter jag och försöker plugga till provet som jag har imorgon, går ju sådär med det eftersom att samtidigt som man pluggar så är man bara tvungen att kolla facebook lite då och då för att se fall något har hänt? Tur att jag kan provet någorlunda bra iallafall!
Måste bara visa denna söta bilden som jag tog igår.. Jag och Ida gick i affärer och sen när vi skulle vänta på mamma så gick vi in på djuraffären för att vi skulle handla mat till våra fåglar. Så när jag och Ida väntade på mamma där inne så gick vi runt och kollade på alla djuren när Ida ropar på mig och skrattar. Var bara tvungen att ta foto på hur sött denna lilla hamstern sov, också hade han sin kompis som kudde, gullig. Mesig jag är som går och tar foto på små djur va haha :)


Sängdags - mobilblogg

Har kollat klart på kvällen big brother avsnitt, borstat tänderna och lagt mig i sängen nu. Stod och kollade på min "solbränna" precis, dom som känner mig vet hur jobbigt pigment jag har haha, får knappt någon färg och bränner mig lätt + att jag får fräknar i huvudet. Men för varje år som går så känns det som jag får lite mer färg. Idag har jag sovit ute i solen, men det som är skumt med min hud är att nästan all färg sätter sig i huvudet. Dom jag har hört som solar mycket säger alltid att dom blir bruna på kroppen men inte har något pigment i huvudet. Alla mina pigment sitter kanske i ansiktet? Därför jag är så blek haha. Nej vet ni vad nu ska jag försöka sova, ska försöka tvinga upp mig själv kvart i 6 imorgon trots min sovmorgon. Anledningen till detta är för att mamma ska ut och gå med stavar och jag vill följa med. Har för mig om att man förbränner mer innan frukost? Jaja vi hörs imorgon så får ni se fall jag har kommit upp eller inte! Puss

Mysig påskhelg

Oj nu är det några dagar sen jag skrev här. Men som jag sa innan så har jag sovit med Erik nu dessa dagarna.
I torsdags åkte jag till honom och sov där. På fredagen gick vi upp tidigt på morgonen för att först gå en runda med Eriks mamma och moster + alla hundarna ute i skogen och sen åkte vi till Österlen. På kvällen åkte vi hem till Eriks mormor och morfar för att äta god påskmat där och sen sov vi hos Erik på natten. I lördags åkte vi hem till mig efter att ha legat ute i solen, duschade och gjorde oss iordning och sen åkte vi hem till farmor och farfar där även min kusin Mattias, hans fru Annika och deras lilla bebis Erik var. Vi åt god mat där och sen på kvällen så sov Erik hos mig. Sen på söndagen åkte vi hem till Erik igen, spenderade typ halva dagen ute på en stor filt i solen, underbart väder! På kvällen kom det gäster till dom och vi hade en mycket trevlig helg med god mat, lärde mig äta sushi efter att ha smakat Eriks goda sushi som han gjort. Och sen sov jag där inatt tills idag (måndag) Kom hem för ett tag sen.
Det var min påskhelg kortfattat, har varit ett underbart lov! Hela veckan har det varit sol, blå himmel och upp mot 18-20 grader, jag njuter för det är nu man börjar leva när man får slänga undan sina stövlar och den tjocka vinterjackan.
Nej vet ni vad, vi får höras mer sen för nu hade jag tänkt gå ut i det fina vädret, ska slänga på mig shorts, linne, solglasögon och sätta upp håret i en bulle och sen ska jag ut på en långrunda. När jag kommer hem slänger jag mig på en handduk ute i solen och pluggar, hörs ikväll!

Mjukglass - mobilblogg

Sitter i bilen med mamma, Linus och Ida just nu. Vi är påväg till Bjärred för att ta en mjukglass, är ju nästan ett måste idag när det är sol, blå himmel och 19 grader ute? När vi ätit glass ska jag åka hem till Erik och sova där. Kommer bli dålig uppdatering nu i påskhelgen. Sover hos Erik idag och imorgon, sen sover han hos mig lördag-söndag och jag hos honom söndag-måndag. Dessa dagarna är fulla med planer och goda påskmiddagar, ni får veta mer sen när jag bloggar från datorn för nu ska vi handla! Puss, ha en bra påskhelg!

Livrädd

Cyklade ner till Center Syd innan med Linus och Ida. Hittade en riktigt snygg bikini som jag har lagt undan och ska ner och köpa imorgon.
Resten av dagen har jag bara städat och fixat lite, har börjat putsa in och utsidan på fönsterna i uterummet, och det är inga små fönster precis. Pappa och hans kompis satt och skrattade åt mig och sa att det var tur att jag inte är fönsterputsare för det gick så långsamt. Men jag svarade bara med att tillskillnad från dom så gör jag det noga så det blir snyggt, för jag fick beröm av mamma haha.
Nu ligger jag i sängen och läser bloggar, kom precis en nattfjäril ovanför mitt huvud så nu märker man att sommaren börjar närma sig. Och jag som är livrädd för nattfjärilar.. Så nu ska jag släcka ner alla lampor i mitt rum eftersom dom drar sig till ljus, och sen ska jag gömma mig under täcket och sova. Hörs imorgon.

Ice cream

Fy vilka drömmar jag har haft inatt. Jag vet inte hur många gånger som jag har vaknat upp och sen somnat om och drömt ungefär samma sak igen. Alla drömmar har varit om studentdagen, som att jag glömde klänningen hemma så jag fick gå runt i mjukisbyxor. Så jag skulle ta bussen hem för att hämta min klänning och bussen gick inte allt för ofta från Lund-Lödde så jag skulle missa typ halva dagen. Sen märkte jag att jag inte hade några cider men jag fick gå in på systemet och hämta ut 2 cider + medicin, det hade jag ett intyg på? Tillslut så kom pappa strogråtande för att han och mamma hade skilt sig, pappa lämnade klänning och cider till mig och när jag bytar om i bilen ser jag att mina högklackade fortfarande är hemma, så jag hade bara skitiga tygskor till min snygga klänning.. Innan jag kom tillbaka till skolan igen så hann det gå typ 4 timmar och jag hade missat allt. Detta har jag drömt om och om igen, sjukt jobbigt haha. Sen är det så skönt när man tillslut vet att det är en dröm och bara kan vakna och tänka "såhär ska det inte hända på den riktiga studentdagen!"
Just nu ligger jag i soffan, ska snart ta lite frukost och kolla på gårdagens big brother avsnitt som jag missade. Kollade mig i spegeln precis och jag har fått lite färg sen jag låg ute i solen igår. Är ju inte brun men man kan se vart min bikini har suttit, ändå bra för att bara ha legat ute 1 dag. Hoppas pigmenten är på min sida i år haha.
Hörs sen!
Sålänge får ni en bild på min sjukt goda mjukglass med chokladpulver som jag åt igår i Bjärred med Sofie.

Mmmm värme

Blir lite sådär halv kass uppdatering nu på lovet. Men som ni vet så åkte jag ju till Erik i söndags och sov hos honom, och igår (måndag) åkte vi hem till mig och sov här tills idag (tisdag). Både igår och idag har det varit så sjukt härligt väder och det har vi utnyttjat genom att ligga ute i solen och bara njuta.
Idag när Erik åkte hem vid 2 så hämtade jag ner min bikini som låg långt in i garderoben och la mig ute med musik i öronen och bara vilade och halvsov i 2½ timme, i bara bikini? Helt sjukt nu när det bara är april egentligen, men skönt är det!
För ett tag sen så tvingade jag mig själv in i köket för att slänga i mig lite müsli och yoghurt, ska nog åka till bjärred för att ta en mjukglass med Sofie om ett tag. Vi får se vad som händer, är sjukt sugen på att åka ner till Center Syd och hitta något snyggt att ha på sig till valborg också, kan ju skriva ikväll så får ni se vart jag hamnar! Puss sålänge.

Sunday bloody sunday

Hej på er!
Hoppas allt är bra? Med mig är det toppen! Jag fick en chock när jag vaknade idag, jag brukar aldrig sova länge. När jag och Erik sover tillsammans så vaknar vi nästan alltid vid 8-9, ibland 10 och går upp då. Men idag när inte Linus var hemma och satt och spelade tv-spel utanför mitt rum så kände väl min kropp att den behövde få lite extra sömn, så jag vaknade 12:50?! Riktigt sent för att vara för mig, och då hade jag inte vaknat en enda gång innan på morgonen, tur jag kollade på klockan när jag vaknade för annars hade jag lagt mig och somnat om igen.
Igårkväll var en riktigt kul kväll! Åkte ju somsagt till Josse och åt där och umgicks hela kvällen, fick med mig en hel påse med kläder hem som hon skulle slänga, så jag tackade och tog emot haha. Kom hem halv 12 och då somnade jag direkt.
Nu har jag nästan precis duschat, och ätit frukost.. Haha, ska upp och göra mig iordning nu och sen ska jag åka hem till min andra halva, sover där inatt. Så vi får se vad jag och Erik hittar på idag i detta fina vädret. Puss på er!

Idol 2011

En myskväll tillsammans med min älskade pojkvän var precis vad jag behövde, nu mår jag bra ♥
Slutade skolan redan halv 2 igår så jag tog bussen direkt hem till Erik där jag sov tills idag. Imorse ringde Eriks killkompis kvart över 8 och frågade vad vi gjorde idag, och om vi hade lust att komma in till Lund för att hjälpa till att jobba där dom hade Idol audition, så vi åkte dit. Och fy vad kul det var!
Har suttit och hälsat alla välkomna och gett dom papper att fylla i, kollat leg, gett dom klisterlappen man ska ha på magen och sagt "lycka till" enda tills kvart i 3 idag. Har även träffat Pär som var programledare till ballar av stål innan, han är ju den nya programledaren för Idol nu. Var rätt kul för jag sa till en tjej när Pär gick förbi "du, har du sett ballar av stål? han där är sjukt lik programledaren i det programet" haha.
Kommer eventuellt komma med i tv, vi har ju suttit och skrikit "nästa" när man fyllt i en lapp och gett en person instruktioner. Så en kamrakille kom fram till mig och sa "kan du inte skrika nästa?" så han filmade när jag gjorde det.
Nu har jag precis kommit hem. Ska snart upp och göra mig iordning och sen ska jag åka till staffanstorp för att ha en mysig taco kväll med Josse ♥ Vet inte när jag kommer hem ikväll men vi kan ju höras imorgon :)
Tog 2 bilder snabbt idag. Satt precis innanför dörren i värmen och kollade på dom stackars personerna som stod här ute och frös och var nervösa.


Paus

Jag känner att jag inte orkar skriva, inte nu. Tar en paus härifrån för jag har 0 inspiration. Har inget kul att dela med mig av nu precis.. Får se när jag kommer tillbaka, kan bli om 2 timmar, kan bli imorgon, kan bli om en vecka. Imorgon har jag bara 2 lektioner på 1 timme var och sen är det påsklov, skönt, behöver verkligen bara få vara för mig själv och vila!
Sålänge kan ni få lyssna på min älskling, Chris Brown då. Såg inte att Justin Bieber var med i låten först, haha usch ;)

Tired of everything

Jag är så sjukt trött på allting just nu, fastän jag ändå håller masken och tänker positivt så känner jag att jag måste få skriva av mig nu..
För det första så är jag så sjukt trött på skitsnack! Vi är fan 18 år nu och ska fylla 19 detta året, jag trodde att man hade växt upp från stadiet där man sitter och viskar saker till varandra och sen kollar snett på personen som man viskar om? Men nej tydligen inte, är man så feg att man inte vågar gå fram till personen och säga vad man vill istället? Jag längtar så efter att få ta studenten, efter att få komma bort från alla. Förutom mina underbara tjejkompisar såklart!
Sen är jag så sjukt trött på mig själv. Att jag ens orkar lägga ner tid på att oroa mig över saker, orkar lägga ner tid på att bli avundsjuk på det. Men är det konstigt att man gör så när man mår dåligt över det man oroar sig för? Jag är en person som väldigt lätt blir avundsjuk i en speciell situation och jag hatar det!
Så från och med nu ska jag först och främst börja fokusera på bara mig själv, tänka mig för, gör jag verkligen rätt? Är det såhär jag vill ha det i mitt liv? Kan man lita på alla?
Nej vet ni, 1000 tankar flyger runt i mitt huvud, jag har en klump i min mage. Nu vill jag bara lägga mig ner och lyssna på låten här nedanför och somna...


Do it like a dude

Här är en av Jessie J´s låtar, denna brukar gå på radion rätt ofta. Har den alltid när jag är ute och powerwalkar, får energi av den.

Sjukling

Fyfan, min förkylning har blivit sämre.. Ska inte skriva exakt allt i detalj för det är äckligt haha. Ögonen har också blivit värre, imorse när jag vaknade var mitt ena öga helt ihopklibbat, myspys va? Så eftersom att jag bara har 1 lektion idag så stannar jag hemma, för som ni kanske förstår så mår jag inte alls för bra..
Är glad, Erik ringde innan och berättade att peace & love hade gjort ett bandsläpp, Jessie J, en tjej jag brukar lyssna på när jag är ute och powerwalkar.
Nu ska jag göra läxa och kolla på vänner, hörs lite senare!
Uppdaterade min iphone precis och la in alla bilder från den till min hårddisk och hittade då denna bilden. Är från förra veckan, skulle bara fixa min sjal och bad Ida hålla min mobil, så hon hade gått och tagit massa bilder med den.
Sjukt hur långt mitt hår har blivit, och mina lockar har kommit fram ännu mer sen jag slingade håret, trodde att dom skulle förstöras och försvinna mer men nej, dom syns ännu mer nu haha.


Stackars Natti..

Ligger i soffan just nu och äter kiwi och kollar på tv. Mina ögon går i kors men jag ska ändå tvinga mig själv att vara vaken lite till för att kolla på big brother som börjar klockan 10.
Får gå och snyta mig hela tiden och nu har jag som jag skrev innan fått förkylning i ögat, får massa gojs hela tiden, inte mysigt...
Ska gå upp och duscha nu hade jag tänkt. Imorse när jag hade håla och hade kommit hem så lockade jag håret för jag inte hade något att göra, sen mötte jag ju upp Erik och sen kom Viktor och Alexander så vi åkte med dom till skolan, i cabbe,  haha där sabbades mitt lockade hår direkt. Så nu är det ruffsigt och fullt med hårspray så jag känner att jag behöver en hårinpackning. Hörs sen!

På väg hem från Malmö - mobilblogg

Sitter just nu på bussen hem från Malmö. Sofie visade mig idag hur man mobilbloggar så nu kan jag uppdatera er närsom helst! Bra va? Jag har varit i Malmö med bästa Sofie hela eftermiddagen, vi har krängt kebabtallrik och letat balklänning till mig. Bra att kunna skyla på kebaben när jag inte kunde knäppa klänningen haha.. Innan vi tog bussen hem bytade jag min jeansjacka inne på H&M till en snyggare. Nu sitter jag på en 100 graders buss! Fast man ska väl inte klaga, får vara glad att våren och värmen är här. Men är trött på att åka buss nu, bussen körde nog fel för helt plötsligt var vi i Staffanstorp haha. Jaja nu ska jag lyssna vidare på min musik, hörs när jag kommer hem!

Hemsk förkylning

Usch, märks att jag har blivit smittad utav barnen från min apu med min förkylning.. Är så sjukt förkyld så jag får snyta mig hela tiden, jag känner ingen smak/lukt, har så sjukt ont i halsen när jag vaknar på morgonen och imorse märkte jag att förkylningen satt sig i ögonen också? :s kunde knappt öppna ögonen för dom var ihoptäppta haha äckligt!
Min morgon började inte bra.. Satte mig på bussen 20 över 8 för att jag började halv 10 idag. När jag väl kom till Lund kvart i 9 får jag sms från både Sofie och Malin att vår lärare var sjuk så lektionen var inställd, och nästa lektion börjar lite i 1.. Kul.. Var bara att sätta sig på bussen igen och åka hem.
Nu ska jag gå upp till Centrum, ska möta upp Erik och sen kommer även Viktor som vi ska åka med till skolan, skönt att slippa åka buss igen haha. Efter skolan ska jag till Malmö med Sofie för att leta balklänning, så vi hörs ikväll!

Bra helg!

Oj, 4 dagar sen jag skrev.. Kan säga veckan som gått lite kort, i onsdags hann jag inte skriva för då åkte mamma, jag o syskonen till Malmö och handlade smink, sen hem till farmor och farfar. I torsdags åkte vi till Lomma för att hälsa på Frida och i fredags var det dags för den sista dagen på min apu. Blev poppis bland barnen för att jag hade tagit med glass "du är bäst Nathalie!!!" haha, fick även ett stort påskägg av personalen proppfull med massa godis och choklad. Dom sa att dom trodde att jag var en riktig gottegris, och ja, under dessa 5 veckorna har dom lärt känna mig haha. Fick även en söt liten blomma och ett kort av en tjej, kommer sakna barnen..
Sen hann jag inte skriva i fredags för när jag kom hem storstädade jag mitt rum och sen hoppade jag in i duschen och sen kom min älskade pojkvän hit. Så han har sovit här från fredags- idag (söndag).
Igår hade vi en heldag ute med Linus, tvättade min moppe som ska säljas, sparkade fotboll, kastade vår jätte frisbey och grillade hamburgare som vi sen åt ute, riktigt skönt väder!
Och idag fortsatte jag och Erik dagen ute för det är 17 grader ute, riktigt skönt!
När jag sagt hejdå till Erik åkte jag, mamma och syskonen till Lomma för att hämta saker och sen körde vi inom bjärred för att äta årets första mjukglass. Synd bara att jag är så sjukt förkyld så jag inte kände någon smak alls.. Men jag hade stora problem med glassen, haha får lägga upp bilderna sen, ser hemskt ut ;)

Tjejkväll hos Sofie 2/3 2011

Okej nu tänkte jag lägga upp lite bilder från tjejkvällen hemma hos Sofie. En del bilder får ni inte se så vi får se hur många det blir här:
Josse, jag, Emelie och Sofie

Josefinast och jag

Emelie, Emma och Malin började att mima till Sara Varga - Spring för livet, med flaskor senare på kvällen haha

Efter att ha förstört allt för många bilder så valde jag att sätta på mig Josses solglasögon så jag såg lite snyggare ut. Sen sa Josse att jag såg ut som spöket (kapsylöppnaren) för jag var så ful, och resten utav kvällen satt jag med spöket bredvid mig på alla bilder för att jämföra haha..

Kvällen avslutades med denna bilden (+ massa suddiga med mitt jävla spöke) och sen kom Erik & Filip och då blev det inte fler bilder tyvärr, vi får bli bättre på att ta bilder tycker jag, hur ska man annars kunna blogga om något?! haha ;)

Skit dag..

Fyfan vad kasst jag mår idag. Har så ont i min hals, ont i huvudet, ingen ork i kroppen och lite feber. Fan asså, kan inte bli sjuk nu denna veckan, har 3 dagar kvar på praktiken.. Får kämpa helt enkelt, envis som jag är så borde jag klara det, sålänge jag inte får 40 graders feber liksom.
Blev inget mer inlägg igår, körde ut mig själv totalt på mitt träningspass här hemma och sen duschade jag enda tills klockan 10 då big brother började och sen deckade jag i sängen. Men jag tror inte att ni saknade mig så mycket på dom här timmarna, ni kan ju få bilderna från i lördags nu istället, snällt va?

Jag är sjukt rädd just nu förresten, enda sen Erik installerade om hela min dator och installerade Windows 7 så har den levt sitt eget lilla liv. När man skriver en mening så helt plötsligt så skriver man inte i slutet av meningen utan den har flyttat sig själv till mitten eller början av meningen, eller så väljer den att helt plötsligt att markera en hel text som man skrivit och när jag inte ser det och trycker på en bokstav på tangentbordet så raderas hela texten (inte kul när man skrivit ett långt inlägg på bloggen..) och nu precis så startades en låt från spotify helt plötsligt, utan att jag ens startat spotify på datorn? Haha den tyckte väl att jag behövde piggas upp med min "fest-lista", men lite rädd blev man när det helt plötsligt kom musik ur hörlurarna..

Crosstraina

Hej på er!
Har haft en riktigt bra dag idag, hoppas ni också har det? Har äntligen hittat en jeansjacka nu som jag och mamma var nere på Center Syd och handlade innan.
Nu hade jag tänkt gå upp och ta bort smink, hoppa i shorts och köra 30 minuter på crosstrainern, efter det ska jag duscha och sen återkommer jag här med bilder från i lördags. Måste skynda mig till big brother klockan 10 haha!

Då var det söndag igen

Har inte skrivit här sen i fredags. Som ni vet så var jag med och hämtade Erik på tågstationen i Lund, så mysigt det var att få ligga i hans famn igen!
Sov hos Erik tills lördag, sen åkte jag hem vid 4. När jag kom hem gjorde jag mig iordning direkt och sen körde pappa mig till Staffanstorp, hem till Sofie där Josse, Malin och Emma också var. Och lite senare kom även Emelie. Sen hade vi en riktigt trevlig tjejkväll med god mat osv. Vid 11 på kvällen kom Erik och Filip också och var med en stund och sen när tjejerna hade gått hem så åkte jag med Erik hem och sov där inatt också.
Idag har jag storstädat rummet, jag skojar inte när jag säger att mitt rum har fan aldrig varit såhär stökigt! Såg ut som en bomb släppts där, och än är det inte klart. Måste göra det imorgon, jag börjar nog bli lite pedantisk för jag mår dåligt av att ha det så stökigt, men har inte hunnit städa..
Jaja nu ska jag ta mitt pick och pack och samla ork för att gå uppför trappan till sängen, jag har massa bilder från kvällen igår men dom får komma in i ett inlägg imorgon så ni har något att se fram emot! Puss på er.

Blondie

Ikväll har mamma slingat mitt hår i hätta, blev riktigt blond och riktigt nöjd! Sen slingade jag hennes, än vet vi inte resultatet för hennes hår är fortfarande blött.
Familjen har haft taco-kväll ikväll, så gott det är! Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå, om 15 minuter ska jag gå utanför dörren för att bli upphämtad av Eriks familj och sen ska vi åka till Lund för att hämta Erik från tåget. Han kommer hem från Stockholm idag, ska bli mysigt att träffas igen!
Jaja nu ska jag packa ihop mina saker, hörs imorgon!

Är jag så ful?

När jag och mamma var ute och gick stavgång och Linus åkte wakeboard så gick vi inom Maxi för att handla lite saker. Jätte många kollade på mig så när jag kom ut sa jag till mamma:
Natti: är jag snygg? för alla kollar på mig?
Mamma: du måste väl inte vara snygg för det? Dom kanske tycker att du är ful.
Natti: nej det tror jag inte, är mest killar som kollar ju haha.
Mamma: dom kanske tänker "hur kan den mamman vara så snygg samtidigt som hon har en så ful dotter?"
Linus: eller "hur kan den tjejen vara så ful när hon har en så snygg bror?"

Är jag verkligen så ful? Tycker synd om mig själv..

Städerska?

Haha synd att jag inte har film på vilken upplevelse vi här hemma har haft precis, tror ni skulle skrattat rätt mycket åt hur töntig jag är..
Jag skulle städa toaletten där uppe, tycker det är sjukt äckligt men det måste göras liksom. När jag höll på och nästan var klar så såg jag att brunnen i duschen var jätte äcklig, och jag har aldrig städat den innan. Så mamma sa att jag kunde ta gummihandskar. Svarta gummihanskar med spets längst upp + diamant stenar. Haha snygg blev jag. Sen började jag göra rent brunnen/avloppet, låg på alla 4 och skrek, klöktes och så "öe fyfan" varannan sekund, tillslut kom Linus och hans två kompisar in på toaletten, dom tyckte att se mig städa avloppet var roligare än att spela tv-spel. Så där stod dom och var helt fascinerade samtidigt som dom var äcklade och kollade på när jag låg och mådde illa av städningen. Mitt i allting sa jag "jag ska nog satsa på att bli städerska", då skrattade dom bara och gick ut från toaletten, så nej tror inte städerska är mitt framtida jobb..

RSS 2.0