Underbar resa med en underbar älskling

Hej på er!
Jag har inte haft tid att skriva här. Mycket har hänt. Jag kom hem från Mallorca, Port de sóller, för 2 dagar sen.
Jag och min fina Erik hade världens bästa semester tillsammans och trots att vi varit tillsammans i över 6 år känns det som vi kom varandra ännu närmare efter denna resan!
Vi hade en perfekt vecka med över 35 grader varmt, massa sol och bad. Vi spenderade även 1 dag i Palma där vi shoppade och gick runt och mös på de små gatorna.
Jag sitter bara och kollar tillbaka på våra 257 bilder och vill åka iväg igen men min älskling!
 
Idag har jag haft en heldag i Malmö med min fina Sara. Vi har gått i butiker och haft det mysigt, som alltid. Imorgon ska jag upp innan tuppen och köra Erik till Sturup, sen ska jag träffa Lotta. Senare i veckan ska jag träffa Louise och njuta av att vara ledig denna veckan innan jag börjar skolan på måndag.

6 underbara år

Idag är det den 11 augusti 2013, vilket betyder att det är 6 år sedan jag blev tillsammans med min andra halva.
Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna att få leva mitt liv som världens lyckligaste person och få så mycket kärlek som Erik ger mig. Jag vet bara att jag har hittat min plats här i livet. Erik är mitt livs kärlek och jag har ingen annan önskning än att få spendera fler än 6 år tillsammans med honom. Om jag får bestämma så ska Erik och jag bli rynkiga tillsammans haha.
I believe in what's supposed to be, it's supposed to be you and me. I'm with you forever cause we're the best when we're together
 
 


Underbar sommar

Hej på er!
Jag har inte haft tid att skriva sen vi kom hem från Göteborg förra helgen. Vilken toppen helg det blev!
Filip och Lotta kom till oss vid 10 på fredagen och då körde vi mot Göteborg. Vi började med shopping i stan direkt. Sen gick vi till hotellet och checkade in och sprang direkt upp på 14 våningen där vi hade pool på taket och utsikt över hela Göteborg. På kvällen åt vi världens godaste mat på El Corazon på avenyn och sen rullade vi hem till hotellet och avslutade kvällen med varsin drink ute i baren.
På lördagen gick vi i stan halva dagen och sen spenderade vi resten av dagen på Liseberg och åkte karuseller tills vi mådde illa. I söndags gick vi upp tidigt och åt frukost och sen gick vi upp och badade. På vägen hem stannade vi i Kungsbacka för Erik kom på att Freeport låg där, ett enormt outlet-center med alla märken man kan tänka sig. Så vi gick där i flera timmar innan vi körde hemmåt.
I veckan har jag jobbat en del. Sen har jag varit på Bakken med Lotta och hennes familj, jätte mysigt.
Idag är det söndag och jag spenderar helgen med min älskling. Är hemma just nu för jag har precis jobbat men ska åka till honom närsom. Imorgon ska vi till Lund och växla pengar, för om 6 dagar flyger vi till Mallorca, åhhh längtar!!!

Hur svårt kan det va?

Hej på er!
Tänkte vara lite duktig och slänga in 2 inlägg på 1 vecka, kryss i taket! 
Det är redan onsdagkväll, veckorna springer verkligen iväg. I måndags började jag inte jobba förräns vid 17 så jag spenderade dagen på Emporia tillsammans med min kära familj och åt god lunch på Jensens. Igår var jag ledig och då tog jag och familjen båten över till Ven där vi cyklade runt, spelade minigolf och hade det jätte mysigt!
Idag var jag uppe med tuppen, var hemma hos Lotta redan vid halv 9 imorse och vi har hittat på saker hela dagen! Hon passade en av sina kusins tvillingbebisar så vi har varit på simhallen idag och lekt i bebisbassängen. Kom hem från Lotta för ett tag sen så vi har haft en heldag tillsammans, riktigt mysigt och alltid lika kul!
Nu håller jag på att packa. Imorgon jobbar jag en stund och sen ska jag hem till min älskling, för på fredag morgon kommer Lotta och Filip till oss och då ska vi ta bilen till Göteborg. Shopping, äta ute på fina restauranger och Liseberg står på schemat. Plus att vi ska bo på lyxhotell fram tills söndag, åhh så kul det ska bli!!
Jag håller på och packa just nu, än så länge har jag fått med mig 3 tröjor som jag ska välja mellan på fredag, 3 ombyten till kvällen och 4-5 tröjor som jag ska välja bland på lördag när vi går på Liseberg. Haha helt seriöst? 10 tröjor/blusar för 3 dagar? Men jag är nojig, tänk så regnar det och är kallt, eller så är det varmt, eller så vill jag ha en tröja med mig idag men vill inte ha den i helgen, ja ni fattar.. Ska inte babbla mer.
Ha en superhelg för det ska vi ha! ♥
 
En riktigt hemsk bild från förra året haha. Då vann vi alla 4 storvinster under dagen på Liseberg, då hade vi bil så då var det lugnt för vi kunde gå utanför grindarna och lämna allt. Denna helgen tänkte vi ta spårvagn dit så vi får vinna de stora vinsterna sista timmen på Liseberg ;)
 

RSS 2.0