Christmas nails

Gjorde ett försök att göra julnaglar nu när det börjar närma sig den 24 december. Blev en liten tomterock på långfingrarna. Är ju långt ifrån så duktig som alla som lägger upp naglar på instagram och det vet jag om, men sen har jag ju inte verktyg för att göra det heller utan gör det med en nagellacksborste. Ignorera att jag kladdat nagellack i hela handen, haha tänkte inte på att ta bort det..

Jordens undergång?

Ja imorgon är ju dagen som hela världen fruktar. Då det sägs att jorden ska gå under. Och jag kan inte göra annat än att skratta. Mayaindianderna kan ju inte vara så dumma och välja att jordens undergång ska ske 3 dagar innan julafton? Då har vi ju köpt alla julklappar i onödan.. Och då får vi inte se slutet på Mysteriet på Greveholm?!
Men vi får tänka positivt, går jorden under så gör det inget att jag inte har börjat träna än inför beach 13. Lite jobbigt bara för då hade jag kunnat köpt min Mini Cooper för mina sparpengar till Eriks och min flytt. Haha nä skämt osido..
Hur många gånger skulle jorden gått under egentligen? Senast iår sa en gubbe att det skulle hända. Så varför skulle det just hända imorgon? För att det finns en film om 2012? Nej trams..
Jag är sjukt sugen på att ta bort min facebook, händer inget kul längre. Och framför allt imorgon kommer vara den värsta dagen att ha facebook, tänk alla status uppdateringar innan "nu dööör vi!!!" och när jorden inte har gått under men skulle gjort det "wohooo, vi överlevde 2012!!". Likadant var det när 12/12-12 var, alla skrev det, blev tillsammans, förlovade sig, gjorde slut, ja you name it.. Nej jag tycker facebook har blivit för mycket. Man behöver inte prata med varandra längre, man kan bara säga "japp, jag såg det på facebook". Folk hinner inte bli tillsammans eller förlova sig innan man måste ändra sin relationsstatus på facebook, haha lite löjligt. Älskar denna bilden, såååå sann!:

Pictures

Har en massa bilder från december som jag inte haft tid att lägga upp. Det är ju sååå jobbigt att ta usb-sladden och koppla i den från mobilen till datorn och föra över bilderna? haha..
Ohhh vilken pudding! Haha helgen efter att jag och Erik var på Spa i Ystad så hade vi vårt eget spa hemma hos honom, saknade väl saltsjöbaden för mycket ;)
Bakade lussekatter, namnam
Ohhh en till pudding. Haha.. innan julbordet
Var på Emporia med familjen och åt på Jensen´s bøfhus, namnamnam
Köpte med oss gräddbullar från Gräddbullerian på Emporia. Jag äter som en bebis och hade grädde runt hela munnen så Ida var tvungen att fota mig..
Var i stan med Malin och tittade på musik hjälpen, älskar Gina, Kodjo och Jason/Timbuktu!
Myskväll med 2 favoriter, Erik och hallon sorbet ;)
Barnvakt till Vera & Melker, lekte frisör med Veras hår

Joy

 
Jag har inte haft tid eller ork att sätta mig framför datorn och blogga, och blogg.se appen har inte fungerat på bloggen så vi skyller på det.
I måndags var jag en snabb vända i skolan med tjejerna och sen tog jag tåget ut till Emporia för att kolla julklappar med pappa, som vi sen fortsatte att göra på kvällen fast på Center Syd. I tisdags så var det vår sista lektion innan jullovet, otroligt skönt! Och på kvällen var jag barnvakt till Vera och Melker.
Igår var tanken att jag och Louise skulle till Nova Lund men hon blev tyvärr sjuk så vi fick skjuta upp det. Och idag var tanken att jag skulle träffa min fina Sara men andra "ärenden" hindrade tyvärr mig till det, så vi fick också skjuta upp det haha. 
Nu sitter jag här och tittar på nyårsklänningar på Nelly, valet och kvalet om jag ska beställa eller ta en av mina 1000 andra klänningar? Får se om jag hittar "the one", annars sparar jag ju bara pengar.
Ska snart köra till Sturup och hämta upp pappa som landar från Stockholm. Sen får vi se vad som händer ikväll, ska kanske träffa min fina Rebecca som är hemma från USA nu över jul och nyår, woho!!
Haha måste visa mitt nya linne som jag fick hem i veckan, älskar det!
 

Sparkly nails

Några dagar försent kommer nagellacks-bilderna upp som jag pratade om i de förr förra inlägget..
Har länge varit på jakt efter ett nagellack med större glitter i sig och äntligen hittat det! Vilket resulterade i att jag var tvungen att testa på naglarna som finns överaaaallt på instagram (men bilderna gör dom inte rättvisa, 1000 gånger snyggare i verkligheten) :

Lycklig som få

Jag har knappt orkat skriva i veckan, har skrivit en grupptenta tillsammans med tjejerna som vi äntligen är färdiga med och den ska lämnas in i januari, känns jätte bra! 
I torsdags sov jag hos min älskling. I fredags gick vi upp och såg julkalendern och sen tog jag Eriks bil och körde med Tilda in till hennes skola där jag agerade modell. Hon gjorde en håruppsättning och sminkade mig i 1800-talets tema, var jätte kul! Sen köpte vi med oss lunch hem och körde hem till Erik. Fick många blickar på stan när jag gick runt med knallröda läppar, sotade ögon och markerade kindben haha. På fredagkvällen åkte jag och Erik hem till mig och han har sovit här fram tills idag, söndag. 
Idag efter frukost och julkalendern så åkte vi till Väla för att köpa de sista julklapparna, är sååååå nyfiken på vad Erik har köpt haha. Fick sitta i bilen för han skulle fixa hemlisar och han vet hur nyfiken jag är så han nämner alltid det haha. Innan vi åkte hem så avslutade vi det hela med lunch på Ikea, namnam! 
Nu ska jag sova. Ska in och träffa tjejerna på skolan imorgon för att fixa med vår film, sen tar jag tåget ut till Emporia och går en runda med pappa. Hörs imorgon! 
Nämnde jag att jag älskar min Erik mer än vad ord man beskriva? Är så lycklig med honom!! 

12/12-12

Sista gången på hundra år som vi kan "fira" 3 likadana siffror i datumet, eller 99 om vi ska gå till 2111. Haha lite överskattat men coolt ändå. 
Var på mammas jobb igår med tjejerna för att vi spelade in en film till vårt skolarbete. 
Idag var jag först i skolan och när vi slutat vid 12 så gick jag och Malin in till stan. Stod en stund och tittade på musikhjälpen på Stortorget. Såg ju Gina, Kodjo och Jason (Timbuktu) förra året när jag och Erik var i Göteborg och det är mysigt att stå och titta på! Sen gick jag och Malin i butiker innan vi åt en lång lunch på Rose Garden. När vi sagt hejdå och jag precis skulle hoppa på min buss så smsade Malin att polisen hittat ett paket som se trodde var en bomb på tåget så hon kom inte hem. Så vi möttes upp igen och åkte ut till Entré och gick runt där. Köpte världens finaste blus som det verkligen var kärlek i första ögonkastet till. Får nästan lägga upp en bild. 
Har suttit och målat om mina naglar ikväll och varit på Center Syd med Ida. Stör mig på att jag glömde fota mina gamla naglar.. Ni får en bild på mina nya naglar imorgon istället! Nu ska jag sova, puss.

10 kg tyngre

Helgen har varit som en berg & dalbana. 
Sov hos älskling från fredag-lördag. Han mådde inte alls bra så efter maten så bäddade vi ner oss i Eriks säng och tittade på film. På lördag morgon så gick vi upp vid 8 för att se julkalendern och äta frukost. När den var slut så bakade och byggde Erik, Tilda och jag vårat pepparkakshus som iår fick både en dörr, balkong och en trädgård med snögubbar och snölycktor. Sen var tanken att jag och Erik skulle till Väla men han orkade inte. Så vi åkte en runda till Center Syd och sen åkte jag hem solo, utan någon Erik som blev sjuk. Det var jätte tråkigt såklart men hade en myskväll här hemma med familjen. Vi bakade lussekatter och sen tittade jag och Ida på Björn Gustavsson filmen, haha älskar den!
Igår, söndag, var vi på julbord med farmor, farfar, Mattias, Annika och deras Erik. Var jätte mysigt ställe med super god mat och snön vräkte ner utanför så julkänslan var på topp! Det enda som saknades var min lilla Erik.
Idag har jag varit på Center Syd och gått rundor och köpt julklappar, skönt att nästan vara färdig så slipper jag ha mer ångest. Det enda som är ångestfyllt är att jag är en människa som älskar att ge mer än att få, men det är inte så lätt när jag lever på mitt studiebidrag..
Jag agerade chaufför och Ida fotograf
När jag inte hade min Erik där så fick lilla Erik sitta hos mig och leka med mig istället haha :)
Mamma vet hur mycket jag tycker om barn, och jag har någon "dragningskraft" så barn tycker om mig också (tur någon gör det haha ;) Så innan vi åkte hem så tvingade mamma mig att klä på Erik, för att se att allt inte är så kul, bara för att jag och min Erik inte skulle göra något dumt för tidigt? haha.
 

Tröttnat..

Awe så söta ni är som går in varje dag och tittar om jag skrivit något. Jag har tröttnat på bloggen denna veckan.
Förra fredagen när jag sist skrev så var jag i skolan i ca 10 minuter, planeringen av arbetet tog inte längre tid. Sen gick jag med Nona och Malin och fikade i stan. Sov hos min älskling hela helgen och snön kom perfekt till 1 december! Vi gick upp tidigt både på lördagen och söndagen och åt frukost framför julkalendern, mysteriet på greveholm, myspys!
I veckan har jag haft fullt upp. Vi håller på med ett stort grupparbete just nu så är i skolan på eftermiddagarna efter att vi slutat. Vad har jag annars hittat på i veckan? Kört runt med bilen, älskar att ha körkort! Ida och jag åkte till IKEA och Emporia i veckan. Sen var jag barnvakt till lilla Alice igår. 
Just nu håller jag på att rensa och sortera lådan i mitt sminkbord, har slängt en hel påse med saker och snart är det färdigt! Sen ska jag köra iväg och hämta mamma som är ute och äter med jobbet idag. 
Imorgon är det fredaaaag!! Ska vara i skolan från 8-10 och sen åker jag hem till Erik. Jag, Erik och Tilda ska göra pepparkakshus, har blivit lite av en tradition för oss haha. På lördag åker jag och Erik till Väla för att köpa julklappar och sen sover han här. Och på söndag är det julbord! Som jag är taggad! Bästa helgen! 
 

RSS 2.0