Tredje gången gillt

Hej på er! 
Äntligen är måndagen snart slut! När det regnar och blåser och är iskallt ute så kan man inte göra annat än att längta till helgen så man kan få bädda ner sig i soffan och titta på film! 
Idag åkte jag med pappa in till Malmö, svängde förbi körskolan för att köpa teorifrågor innan jag åkte vidare till skolan. Har suttit med gruppen och arbetat på vår grupptenta idag. När vi var färdiga vid 2 tiden så tog jag, Malin och Nona tåget ut till Emporia. Yes tredje dagen i rad för mig, och det var fortfarande så sjukt mycket folk trots att vi var där rätt tidigt på dagen! Vi åt lunch och gick i affärer. Innan vi tog tåget tillbaka så åt vi en våffla på pinne doppad i choklad, sååå gott! 
Har även gått ett varv på Center Syd. Har köpt lite nitar för jag ska göra om lite kläder tänkte jag. 
Nu sitter jag här i min morgonrock med hårinpackning i håret. Tänkte städa mitt rum lite, skojar inte när jag säger att här ligger 10 påsar med nya kläder utspritt lite här och var, haha usch. 
Vi hörs sen!
Namnamnam
Malin & Nona med sina våfflor :)

Hall of fame

Jag vet jag är dålig på att blogga just nu.. Men nu så lever jag typ i mina teoriböcker samtidigt som vi har ett stort grupparbete i skolan.. 
I veckan har jag också varit barnvakt till Vera och Melker, hade inte träffat dom på länge så det var jätte mysigt! 
Idag är det söndag igen men jag ser fram emot denna veckan faktiskt? 
Har varit med min älskling i helgen. Erik kom hit i fredags och sov här hos mig. På lördagen så åkte vi till Emporia, ett nyöppnat sjuukt stort köpcenter i Malmö. Är nordens största. Det hade öppnat på torsdagen så som ni kanske förstår så var det inte bara Erik och jag som hade tänkt inviga det, haha gud vad där var folk! Men det var mysigt ändå, vi gick runt där i några timmar och hittade en massa fint. Blev bortskämd av Erik med kläder så nu vet jag inte vilka kläder jag ska ha på mig i veckan haha. 
När vi var färdiga så var det dags för en sen lunch, men det var ingen idé att äta på Emporia så vi åkte iväg och åt på vägen hem istället. Sen åkte vi hem till Erik där vi har sovit inatt. 
Idag har vi bara tagit det lugnt, var ute och gick med Mio klockan 8 imorse för vi var själva hemma. Och jag undrar bara, vart har hösten tagit vägen? Vi fick knappt någon sommar och nu verkar vi inte få någon höst heller? För när jag och Erik var ute imorse så var det frost och iskallt, usch.. 
Nu sitter jag här, har varit på Emporia nästan precis igen. Bikbok var klumpiga och glömde på något sett att ta bort larmet på en tröja, så det gick jag hem med. Så fick åka och ta bort det. 
Nu ska jag plugga lite! Hörs sen!
Det var kaos i rondellen utanför parkeringshuset vid Emporia när jag och Erik skulle åka hemåt!
Emporia nu ikväll, myspys
 

In my mind

Oj, jag har inte blogga..
I veckan så har jag haft mycket med skolan då vi är mitt uppe i ett grupparbete som vi bara vill få överstökat. Sen har jag kört på körskolan och i torsdags fick jag väldigt goda ord och det hände en del grejer, vill inte säga för mycket för att få allt för stor press på mig men när det hänt så lovar jag att ni ska få veta! När jag kom hem på torsdagen så somnade jag efter nervositeten och det var inget bra när jag väl skulle sova på kvällen sen.. 
Somnade klockan 4, låg och vred och vände mig och hade ont i magen för jag var så nervös haha..
I fredags kom min fina pojkvän och hämtade mig vid 14:30 och då var allt det nervösa som bortblåst. Räcker med att jag ser Erik så glömmer jag allt, blir bara så lycklig och upp över öronen kär! 
Har sovit hos Erik från fredag-idag (söndag). Otroligt mysigt och vi har haft det så bra, vi har så roligt ihop. Och jag bara längtar tills vi hittar eget så jag får lov att vakna upp av en godmorgon puss och somna med en godnattpuss varje dag! Snart förhoppningsvis
Nu sitter jag här, har precis fikat och tittat på TV med familjen för mamma kom hem från Småland för ett tag sedan. 
Har pluggat teori hela helgen och jag bara längtar tills den dagen då jag får bränna mina böcker och övningskörnings-skylten! 
Imorgon har jag en lång dag i skolan, men vi ska bara göra roliga saker så ser faktiskt fram emot det! 
Nu ska jag sova, hörs imorgon! 
Haha KOLLA vilken gammal bild jag hittade på mig och Erik! Detta är det bästa med att ha en extern hårddisk, alla bilder från flera år tillbaka ligger där. 
Denna är från 2008 när vi var på julbord, jag är lycklig, Erik är blond (haha) och Linus är allmänt störig och ska förstöra alla bilder, såklart.. ;)

1000 tankar

Igår var jag som en vandrande zombie, typ.. Var så otroligt trött och mådde inte speciellt bra. Jag är sen i utvecklingen och håller på att få min första visdomstand nu haha, så det spränger i hela huvudet. 
Var i skolan från 8-15 igår. Satt med min grupp och gjorde ett grupparbete. När jag sen satt på bussen hem så ville jag bara sova. Hade en stor tung väska bredvid mig och när bussen stannade i Bjärred så såg jag i ögonvrån (satt och kollade ner i mobilen) hur någon ville sätta sig på sätet bredvid mig. "Du måste skoja, här finns flera lediga platser och hon väljer just den bredvid mig där en stor väska står" tänkte jag och flyttade motvilligt min väska och fortsatte att kolla i mobilen. Då börjar hon bredvid mig trycka in mig och jag tänkte bara vad det var för människa? Då tittar jag på henne och ser att det är min kära gamla kollega Emma som hade klippt axellångt hår så jag kände inte igen henne. Haha hon frågade vad jag höll på med. Brukar inte vara så otrevlig annars, får skylla på den jäkla visdomstanden haha..
Idag har jag varit ledig. Har beställt hem 2 klänningar från Nelly som kanske passar till nyårsklänning, mina tjejkompisar i skolan skrattade åt mig och tyckte att jag var tidigt ute men jag har hittat den perfekta, klänningarnas klänning, hoppas den är lika snygg på! 
Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för att ha föreläsning och arbeta med min grupp, men först: godnatt samtal med min älskling!

Ge mig en kontroll så jag kan spola fram tiden!

Söndags ångest.... 
När man har en så mysig helg som jag har haft så vill man inte att den ska sluta. 
Erik har sovit hos mig här från igår tills idag. Har haft en riktig myspys helg med massa filmer och njutit av att bara få vara med varandra. Jag som får blåmärken lättare än smör smälter i solen (typ) har blåmärken då vi haft brottningsmatch, haha jag är nog för kaxig för att vara såhär liten och inte alls så stark som jag tror. 
Just nu längtar jag bara framåt! Jag brukar/är en person som tar varje dag som den kommer och njuter till fullo men jag och Erik pratar om framtiden så man kan ju inget annat än att längta? Tänk att få vakna upp i min favoritfamn varje morgon och få en godmorgon puss. 
Någon uppfinnare bland mina läsare? Ni får gärna uppfinna en kontroll som spolar fram tiden isåfall haha.. 
Nu hade jag tänkt sätta mig och plugga lite, kul såhär på en söndagskväll.. Vi har ett stort grupparbete i skolan som kommer snart så ska träffa gruppen klockan 9:00 imorgon, och vår lektion börjar inte förrän 15:00, hejdå sovmorgon typ.. 
Haha vet inte varför men det har blivit lite av en tradition att jag sitter och fular mig framför kameran när jag väntar på Erik. Istället för att göra andra nyttigare saker liksom.. Rastlös, tidsoptimist, ja man kan kalla mig mycket.

One last time

Usch vilken natt jag har haft. 
Har fått astma anfall 3 gånger och har legat i fosterställning för att jag inte kunde andas.. Känns som lungorna och revbenen ska sprängas snart.. Men strunt samma!
Jag är på topp ändå för att det är lördag och för att min fina Erik snart kommer hit och sover här idag! 
Har laddat upp lördagen med att kolla på High school musical 3 med Ida, haha ja jag är en nörd som fortfarande kollar på disney channel och på såna filmer. 
Nu har jag precis duschat, plattat håret och fixat mig + målat fransk manikyr på naglarna. Är fräschast i stan! 
Vi hörs väl imorgon! För ikväll har jag fullt upp med att ligga i min favorit famn ♥

Myskväll

Har haft en mysig fredagskväll hemma med familjen ikväll. Det behövdes! Har varit helt slut i huvudet efter igår. 
Vi har ätit kebabtallrik, kollat på X factor och myst. Ida och har haft "spa"kväll också. Färgade hennes hår och Ida färgade mina ögonfransar. 
Nu ligger jag i sängen, ska lägga mig och sova så vi hörs mer imorgon! 
Natti natti

Bilder från förra helgen

Har ju varken hunnit skriva eller lägga upp bilder i veckan. Kan väl berätta lite om min förra helg..
Spenderade hela helgen med Erik, hade en riktigt lugn myshelg. Han sov hos mig fredag-lördag och på lördagen så åkte vi in till Lund med Tommy (Eriks pappa) för att hämta Tommys bil. Sen åkte jag och Erik vidare till Nova Lund. Men vi gick igenom affärerna fort, ingen av oss var på shoppinghumör direkt. 
Sen sov jag hos Erik lördag-söndag. Hade det jätte mysigt som vanligt. Älskar att vara med Erik, han är inte bara världens bästa pojkvän, han är min bästa vän också. Och vi är lika sjuka när vi är tillsammans, sist så fick vi ett ryck så vi brottades i sängen och growlade (skrek/sjöng så som hårdrockare gör), folk hade nog blivit livrädda om dom såg oss haha.. 
Jag skulle handla mat på Ica i veckan, pappa var snabb och frågade om jag kunde hämta ut ett paket till honom och snäll dotter som jag är sa jag ja, trodde inte att paketet skulle vara riktigt såhär stort haha..
Bara jag som är ovän med mitt autokorrekt på mobilen? Att det skulle vara så svårt att skriva smsade, Erik undrade nog vad jag hade druckit haha..
En bild som Nona tog på mig på en tråkig föreläsning som vi redan hade hört en gång, då åkte iPaden fram och vi satt och spelade spel och kollade skor och kläder på internet istället!

Hemtentan är FÄRDIG!

Anledningen varför jag inte har haft tid att skriva är för att jag fick min första hemtenta igår. 
Den publicerades 12:00 och när jag såg frågorna ville jag bara gråta haha. Men jag åkte in till skolan och satt med Nona från 14:30-21:00 och skrev, gissa om hjärnan var trött vid 21 tiden. Vi märkte det själva när vi bara satt och skrattade åt allt och inte alls kunde koncentrera oss så vi packade ihop och åkte hem. Så har fått ställa klockan idag för att skriva färdigt tentan men nu är den KLAR, wohooo! Hur ska jag fira detta då?? Bud på att köpa en stor kebabtallrik, är ju trots allt fredag haha.
 

Roligt väder

Sitter på bussen på väg in till Malmö för att ha en "mini"-uppkörning med min körlärare. Nu är det upp till bevis vad jag kan och vad jag måste träna på innan jag kör upp.
Det stormar och regnar ute och jag har för första gången på året rullat in mig i en stor stickad halsduk.... Usch varför kan det inte vara sommar liiiite till?
När jag kommer hem ska jag berätta om helgen och lite andra skojsigheter! Tills dess får ni hålla tummarna för mig att det går bra med körningen!


Halkan

Har varit i Malmö hela dagen känns det som.. Sitter på bussen hem nu efter att ha haft en lång lektion där jag träffade alla studenter som haft VFU (praktik) i samma kommun som jag.
Imorse gjorde jag halkan. Fyyy vad kul det var! Förstår inte vad jag var nervös för? Allra första gången då vi skulle ut på halkbanan så sa min körlärare att vi var tvungna att köra i 50 och då gled man. Jag satt och skrek i bilen och hade 0 kontroll på bilen, haha. Sen blev vi upp och nervända i en bil och hängde som små klumpar i bältet. Ja om jag skulle kunna göra om det hade jag gjort det!
Nu sitter jag somsagt på bussen hem. Hoppas på att bussen kommer tidigare hem så jag hinner före Erik som snart är på väg hem till mig. Myspys!


Sengångare

Jag har varit som en zombie i veckan. Därför har jag inte bloggat. 
Förra helgen blev det inget Kivik. Men jag och Erik åkte hem till honom och badade jacuzzi, åt god mat och hade filmkväll. 
I veckan har jag haft min första praktikvecka. Har jobbat i 8 timmar och i måndags och tisdags var jag bara hemma om i 15 minuter innan jag var barnvakt till min lilla 1,5 åring.
Så jag har varit otroligt trött.. 
Imorgon är det fredag! Jag ska ta bussen in till Malmö redan klockan 7 på morgonen för att åka till körskolan och göra halkan! Spännande. Än så länge är jag inte nervös och jag behöver väl inte vara det heller då alla jag pratat med säger att det är det roligaste dom gjort. Sen sover min fina pojkvän hos mig imorgon så vi får se när jag hinner blogga! 
Pusshaj

RSS 2.0