Uppdate

YES! Jag vann ringen, haha har suttit uppe hela kvällen för att "vakta" och nu blev den miiin. Nu förtjänar jag att gå och lägga mig, ska upp 10 i 6 imorgon, hur ska detta gå? Puss på er!

Hemma fru?

Slutade skolan 10 över 3 och tog bussen hem. Mötte upp mamma som hade bråttom för hon skulle tillbaka till sitt jobb så vi delade på en calzone, gottit! Gick in på ICA och köpte en piggelin till Linus som hade ont i halsen innan jag gick hem, jag har varit hemma och servat han sen. Känner mig så snäll. Har även suttit och pluggat hela kvällen, det är sista året på gymnasiet och dom vill verkligen ta död på mig.. Hoppas det bara är nu i början för jag är riktigt stressad. Har inte mycket mer att berätta, sitter och budar på tradera. Vann en ring innan, för 67 kronor. Mer än vad jag ville betala, men när det bara är 1 minut kvar i auktionen och alla sitter och budar får jag panik och budar högt. Haha jaja den var snygg iallafall, tur. Ska snart sova, men det finns en ring som går ut klockan 12 ikväll. Vill ha den! Orkar jag sitta uppe? Haha har blivit beronde.. Godnatt, hörs imorgon!

Dålig uppdatering

Nu är jag hemma i mitt "riktiga" hem igen. Haha bor ju typ hos Sara nuförtiden. Har iallafall sovit där från i fredags-idag. Vi har inte gjort så mycket för Sara har haft halsfluss och tar pencilin så jag har tagit hand om henne. I lördags bjöd vi hem Charit och André, vi satt och spelade kort från 7 på kvällen till 12 på natten. Först spelade vi skitgubbe, förlorade hela tiden. Sara hade 2 piggelin i frysen så det räckte alltså inte till alla, då kom jag på idéen att den som vann fick en glass. Jag vann 2 gånger i rad och fick båda glassarna, sen förlorade jag resten av gångerna haha. Sen spelade vi kotte och alla satt i panik, jag och Sara var bäst och vann där också.
Igår åkte vi till skolan och sen skulle jag egentligen hem, men jag var som en blodigel som Saras pappa sa och följde med till Hörby igår också haha, fastän det var Sara som tvingade mig att följa med.
Nu sitter jag och har precis ätit lasagne, börjar 20 i 1 idag men var tvungen att gå upp 7 på min sovmorgon för att Sara började skolan tidigare. Har inte mycket mer att berätta, vi hörs när jag kommer hem igen!

Känner mig inte som en människa

Asså ni ska bara se hur trött jag har varit idag, har inte känt mig som en människa, mer som en zombie som bara gått runt och jag fick höra från Oliver att jag var en zombie också. Snälla människor jag har lektioner med va? :) Satt bara och hängde på bussen imorse och fick ett sms från Lotta där det stod "var inte så trött :D" vet fortfarande inte vart hon såg mig haha. Hade bara samhäll och teckenspråk och sen gick jag hem för jag mådde så dåligt. Har sovit mellan 2-7, kommer inte kunna somna ikväll. Vaknade av att pappa ringde och sa att han och Linus var påväg till MAX och frågade fall jag ville ha mat där, då blir man glad!
Det enda som piggat upp mig idag var nog Sofie och Oliver som jag har teckenspråk med, vi hade slagsmål på lektionen och jag visade upp mina kunskaper i karate "hiiijaaah" lät det i hela huset och ettorna glodde på mig som dom var livrädda, alltid kul att kunna bjuda på sig själv haha. Nä nu ska jag gå och duscha och måla naglarna. Imorgon efter skolan ska jag hem till Bakterie-Sara (hon blir sjuk för minsta lilla haha) och sova där till måndag så därför vet jag inte när jag kommer uppdatera, men ni vet iallafall att jag lever. Puss på er ♥
Vill ha sommar och ligga i den här poolen som finns på mamma & pappas golfklubb. Tänk er att bo såhär och sitta och äta frukost i soluppgången, haha tur att jag har drömmar. Får gifta mig rikt!

NRJ in the park!

Gick i skolan till 14:25 idag. Efter skolan skulle jag, Sofie, Björn och Oskar åka in till Malmö men eftersom att Sofie slutade senare så åkte jag, Björn och Oskar in till stan i Lund och fikade och gick i lite affärer innan vi mötte upp Sofie. Vi tog bussen till Malmöfestivalen och mötte upp Filip, Jocke och hans flickvän där. Sen krängde vi langos. Efter vi hade ätit var det dags att gå till stora scenen där NRJ in the park skulle vara. Riktigt kul med många bra artister var det i år. När vi var vid scenen träffade vi även Oskars killkompisar så jag har stått och hoppat/dansat med dom så jag har riktigt ont i fötterna nu. Mitt under en artist så skojade jag med Oskar och sa att jag ville upp på hans axlar, han sa "nej men vänta lite" så hämtade han sin killkompis som var minst 1.90 cm lång, alla ville ha upp mig på hans axlar men jag tyckte inte att det var lika kul. Haha men killen satte sig ner på marken och Oskar & Björn tvingade upp mig på hans axlar, kan ni förstå hur lång jag blev? Haha längre än alla andra som satt på folks axlar och jag fick många blickar kan jag berätta haha.
Tog bussen hem för ett tag sen som var överfull, nu ska jag sova för jag har ont i hela kroppen och riktig huvudvärk efter idag. Vi hörs imorgon!
Hann bara ta en bild på Sean Banan när han sjöng "skaka rumpa", resten av kvällen har jag hoppat/dansat så har inte haft tid med kameran. Haha i slutet på Seans låt så drog han ner byxorna, hade svarta string och skakade på rumpan. Bara jag som tycker att han är ball?


Fångarna på fortet

Träffade aldrig Louise idag, hon slutade sent och jag tidigt så vi sköt upp det. Slutade kvart över 3 och mötte upp mamma på centralen för hon var i Lund så jag kunde åka bil hem med henne, skönt. Har inte gjort så mycket idag, hjälpt till att städa här hemma och nu ikväll poppade vi popcorn och tittade på Fångarna på Fortet, överlycklig att det är tillbaka för jag älskade det när jag var liten!
Ska snart lägga mig för jag har så sjukt ont i huvudet, imorgon går jag i skolan till 14:25, sen ska jag, Sofie, Björn, Oskar och kanske Oliver åka in till Malmö. Där ska vi träffa Filip och Björn flickvän, ska kränga en langos och gå runt på Malmöfestivalen innan vi tittar på NRJ in the park, ska bli riktigt kul! Hörs imorgon.

Överdrivet lång sovmorgon..

Mitt schema på tisdagar är ändå värst, börjar 12:40-15:15. Visst är det skönt med sovmorgon men jag slutar hellre tidigare. Nu sitter jag och äter frukost och tittar på fångarna på fortet, så kul att det har börjat igen! Ska upp och fixa mig och klä på mig och sen går jag till bussen. Har bara 1 lektion idag. Efter skolan ska jag gå en runda på Nova Lund tillsammans med Louise, ska bli kul! Hörs när jag kommer hem!

Är det inte 2011?!

Igår så hade jag och Sara varit och handlat chips och dippa. Vi köper nästan alltid sourcream dippa men denna gången tog vi en annan som vi tyckte var riktigt äcklig. Trötta som vi var gick vi till affären efter någon timme igen, sura för att vi hade tagit en äcklig dippa. Köpte vår sourcream dippa och gick tillbaka hem till Sara, påvägen dit läser jag på dippan:
Natti: Asså Sara, nä!
Sara: Va?
Natti: Gubben i kassan har fan sålt en gammal dippa till oss! Kolla *läser* 3 mars 2011
Sara: Asså Natha? Det är år 2010, inte 2011

Haha inte kan jag hålla reda på allt..

Kissar floder?

Förra veckan var hela familjen på pappas lager, direkt när vi kommer dit behövde jag och Ida gå på toa. Såklart blev alla sura att vi inte gjort det innan vi åkte och för att det inte fanns någon toa där. Men nöden har ingen lag så vi var tvungna att gå ut. Frågade efter en toarulle också och fick den på bilden nedan... Pappa måste tro att man kissar floder med en sån stor toarulle? Min kommentar var bara hur mycket tror du att vi ska kissa?! Haha Ida och jag var trötta och hade riktigt kul åt detta..

Händelserik helg

Har inte hunnit uppdatera i helgen för jag har haft fullt upp. I fredags när jag slutade skolan så hämtade Frida och hennes mamma mig i Lund. Vi körde snabbt hem till mig för att packa och sen åkte vi hem till Frida där vi var en stund och beställde pizza. Sen åkte jag och Frida och hämtade pizzorna och körde hem till hennes mormor & morfars lägenhet som Frida skulle passa (+ Kasper, deras hund) Vi krängde pizzor, jag åt en hel och var chockad över mig själv, kollade på typ 4 filmer och krängde chips och dippa. Sen somnade vi vid halv 4.
I Lördags åkte jag hem från Frida vid 1, åkte hem och tog det lugnt ett tag innan jag gjorde mig iordning och tog bussen mot Malmö. Träffade Sara där och sen åkte vi hem till Emil där även Anton, Robin och Björn också var. Var hemma hos dom ett tag innan vi alla tog bussen in mot stan igen för att se Maskinen, stod och skrek och hoppade där. Sen kom även Björn (en annan) på kvällen såg vi alla även Familjen. Åt langos klockan halv 2 på natten och sen kom Saras och min buss mot Hörby så vi åkte hem. Igår började jag och Sara morgonen med en god frukost, tacos och ägg haha. Sen låg vi bara hemma och krängde chips och dippa, haha det enda jag gjort i helgen? och kollade film innan vi somnade.
Idag har klassen varit i Skrylle och gjort samarbets-övningar. Nu håller jag på att fixa ny header och allt, ska bli blogg-makeover idag minsan! Hörs snart!
Jag, Sara och Robin när vi såg Maskinen

Så många gånger som jag och Sara har sovit över med varandra, det finns inte en morgon då vi inte har ätit ägg till frukost helt seriöst haha. Såhär kul hade jag med mitt ägg i söndags

Såhär kul har jag just nu...

Detta är en i avatar

Kissie..

Ett troll

En sån gogo´s som man lekte med när man var liten..

En missbildad Natti

Och en riiiiiktig heting ;)
Snälla kan någon köpa ett liv till mig? Eller iallafall underhålla mig, för jag sitter och skrattar åt dessa bilderna så jag gråter, är jag uttråkad eller är jag uttråkad?

Jag är bäst!

Första skoldagen igår. Eller skoldag och skoldag. Vi pratade i klassen och med vår mentor i 1 timme sen satt vi i aulan med alla 3or i 1 timme och lyssnade på alla rektorer på skolan. Jag lyssnade i och för sig inte så mycket, hade fullt upp med att prata med Sofie och vinka till Sara som satt på en stol längst upp bland alla rader haha. Efter informationen så stack jag, Sofie, Björn och Robin till Subway. Björn var snäll och bjöd mig och Sofie på en macka. Sen kom även Oliver och hans killkompisar, fick veta att jag ska gå i 1 år till tillsammans med Oliver på teckenspråk, hur fan ska det gå när han sist slängde mig i marken så jag hade ett stort blåmärke på knät? Haha catfight, kommer inte få mycket gjort på dom lektionerna känner jag redan..
Idag har vi inte gjort ett piss i skolan. Hade natur-dag men vår klass och en annan BF klass. Skulle hämta 5 olika sorters blad från buskar eller träd, jag kom tillbaka med ett maskros blad och barr från en gran. Så bäst jag är va? :D Haha pinsamt när en av lärarna säger "jaha ett maskrosblad? Är det från en buske eller ett träd?" "ehhhh.. en buske" svarar jag dum som jag är. Alla bara skrattade och sa "Natti förhelvete det är ogräs!" Haha!
Nu har jag precis duschat och dammsugat hela nedanvåningen, ska lägga mig tidigt idag för jag har vänt på dygnet. Somnade vid 2 inatt och vaknade 10 i 7 imorse av att mamma ringde till min mobil, skulle cykla till bussen 5 över 7, snacka om att vara stressad!

Sista dagen..

Har blivit dålig uppdatering nu för jag har haft mycket att göra. I söndags fyllde som sagt Ida 13 år. Jag lockade håret på Sara på morgonen och sen hann vi inte göra mycket mer innan farmor, farfar, Mattias och Annika kom. Vi åt god mat och god tårta. Vid 8 var det dags för Sara att ta bussen hem. Jag åkte till Staffanstorp och sov hos en killkompis. Kom hem vid 4 igår och gjorde knappt något.
Om 5 minuter ska jag gå till bussen, ska åka hem till Sara i Hörby och sova där inatt. Har riktig ångest för imorgon börjar skolan igen. Skönt att vi iallafall har sovmorgon till typ 1 och att det bara är information. Jaja vi hörs imorgon!

Trevligt igår!

Vi hade en riktigt bra kväll igår! Var många nya trevliga människor som man lärde känna, jag var på topphumör och sprang fram och tillbaka mellan bordet och musiken och bytade låt och dansade. Lite beröm till mig själv att jag fortfarande kan teckenspråk också, Sofie stod i köket och jag var ute med alla andra. Vi ville ha en kortlek men hon hörde inte in så jag ställde upp och teckande "kortlek" på teckenspråk genom fönstret och efter 2 minuter kom hon ut med en (även om det hade varit mycket lättare att gå in själv men det är ju jobbigare!) Alla undrade hur jag kunde få några tecken med händerna till kortlek haha.
Idag har inte hänt så mycket. Jag och Sara sov länge och sen har vi typ kollat film hela dagen och slagits i sängen för att vi tog varandras mobiler och smsade till varandras kontakter haha. Ikväll var vi riktigt sugna på att sticka ut någonstans men det fanns absolut inget så vi har legat i sängen och tittat på tecknade Alice i Underlandet och krängt godis. Godiset har vi kämpat för, vi cyklade ut i världens ösregn och åskväder bara för att köpa det. Snacka om att vi var dyngsura!
Har inte mycket mer att berätta nu, Sara är och duschar för vi ska locka varandras hår. Imorgon fyller Ida 13 så farmor & farfar och Mattias & Annika kommer. Hörs då! Så länge får ni bilder från igår kväll
Sara, jag, Josse, Sofie & Emma

Jag & sara

Jag var uppe och sprang runt och dansade?

Lite folk

Lockigt

Skjortan på H&M var skitful på! Fick istället med mig en tröja från Gina hem (bilderna nedanför)
Har suttit och lockat håret i 1½ timme nu, blev riktigt nöjd med det faktiskt. Är bara tvungen att duscha det första jag gör imorgon för jag har 300 kg hårspray i håret för att det ska hålla hela kvällen. Om typ 10 minuter kommer Sara och Josse. Sen vid 6 kommer Emma hit. Klockan 7 går vi till Filip där även Sofie + några av Filips killkompisar är. Vi ska grilla och ha det trevligt med lite dricka och god mat!
Tog några bilder nu för jag har inget att göra, måste dammsuga mitt golv men det är inte lika kul så det skiter vi i.. haha nä. Tur att jag kunde vara seriös på en bild va? :)
Förlåt jag har förmycket fritid..

Mot stan!

Åskan hindrade mig från att blogga igår. Hjälpte mamma i huset och i trädgården hela dagen och när jag väl satte mig framför datorn började det ösregna och åska så det var bara att stänga datorn och modemet.
Jag vaknade lite i 7 imorse och var hur pigg som helst, vet inte vad som har hänt med mig.. Ska iallfall äta frukost och klä på mig nu, sen sticker jag snabbt in till Lund för att testa en transparent skjorta, får åka dit eftersom dom inte har divided på H&M på Center syd. Vi hörs när jag kommer hem!
Fredagen den 13e idag, ojoj undra vad som kommer hända...

11/8-2010

(varför ska det vara så svårt att komma på rubriker?)
Igår var en riktigt kul dag! Jag, mamma och Ida blev som sagt hämtade av Frida, Caroline och deras mamma & pappa (pappa och Linus kom senare). Sen körde vi mot Göteborg och Liseberg. Började åka och på en karusell hamnade jag själv för alla sprang in, men vad gjorde det när en 30+ kille började prata med mig? Haha kul att jag träffar folk överallt.. Mamma hade beställt något som hette Quick pass, så vi fick gå före i kön på kanonen, balder, kolerado, lisebergsbanan och flumride. Riktigt bra, vi gick i en egen kö och när vi kom fram till dom som kollade åkbanden så stoppade dom den vanliga kön och släppte in oss. Snacka om att vi fick arga blickar haha. Avslutade kvällen på Liseberg med god mat på en restaurang sen åkte vi hem.
Idag har jag, mamma och Linus varit och shoppat på Center Syd. Hittade en stol till mitt sminkbord och en ljuslykta. Snart är det klart där inne så då ska jag lägga upp bilderna på hur det ser ut efter jag målade om osv, haha hur länge har jag sagt det nu? Typiskt mig.. Jaja nu ska jag titta på lite tv och sen blir det en tidig kväll för jag är riktigt trött. Pusspuss.
Vissa dagar så kan jag sakna tryggheten från gamla dagar men det finns inget som kan få dom tillbaka..


Liseberg imorgon!

Fyfan vad jobbigt det var innan när jag var ute och gick. Gick ut på en lång grusväg mellan massa åkrar, mitt ute i ingenstans där det var motvind t.o.m. Vägen var lite längre än vad jag trodde så jag var ute och powerwalka i över 1 timme. Men det är bra!
Nu ska jag sova, imorgon ska vi åka till Liseberg, fyfan vad kul det ska bli! Får se ifall jag orkar blogga innan vi åker eller när vi kommer hem, eftersom vi ska åka vid 9 på morgonen och kommer nog hem sent på kvällen. Godnatt.

Natti ska vara duktig

Har inte gjort så mycket idag. Bara kollat på en film med Ida och slappat i soffan, det behövde min kropp. Känner att jag har ätit alldeles för mycket skit denna sommaren och det har visats på vågen, så nu ska jag ut och gå en lång runda med musik i öronen och göra situps när jag kommer hem.
Taggar inför imorgon. Tidigt på morgonen ska jag, mamma och Ida bli upphämtade av Frida, Caroline och deras föräldrar. Då ska vi åka till Liseberg. Och lite senare imorgon ska även pappa och Linus komma upp men pga av att pappa jobbar så åker jag, mamma och Ida upp med Frida för att vara där vi öppning, ska bli riktigt kul! Hörs senare ikväll.
Bild på mig & Frida när vi var på hockeymatch i vintras.

Helt slut..

Nu sover jag själv i min säng igen efter att ha haft Sara här från torsdags-idag. Vi har haft det riktigt kul som vanligt. I fredags kom somsagt Sofie och Filip till oss och åt tacos med oss, sen kom det lite folk till mig och vi hade en riktigt trevlig kväll. I lördags så segade jag och Sara, vi gick runt i likadana pyjamaströjor med Bart Simpsons (bilden under) och svarta tränings-shorts. Vi gick t.o.m ut så i Lödde haha. Vi började iallafall dagen med att städa upp, Sara dammsög och jag moppade golven. Sen cyklade vi iväg (i pyjamas haha) och pantade burkar och flaskor. Sen hem igen för att laga snabbmakaroner med köttbullar. Sen resten av dagen låg vi i soffan med varsin laptop framför tvn och åt chips & dippa. Ändå tills klockan 6 då vi bestämde oss för att åka till Lomma så vi sprang uppför trapporna och fixade oss. Sen kom Sofie och Filip så vi åkte till Lomma. Där mötte vi Emma och hennes kusin som hade världens finaste namn, Nathalie. Vi satt ute och pratade och hade det trevligt med lite dricka och chips. Sen kom även Axel och hans kompis Tobias. Efter ett tag åkte Sofie och Filip hem, så lite senare sa vi hejdå till Emma och Nathalie. Jag & Sara följde med Axel och Tobias hem och var där i någon timme innan dom körde oss hem mitt i natten.
Idag så skulle egentligen jag och Sara till stranden för att paddla i hennes gummibåt men eftersom det ösregnade så funkade inte det. Istället så bjöd Filip och Sofie in oss till dom så vi åkte dit och åt hembakad pizza och hyrde "allt för min syster". Jag och Sara satt på varandra i en fotölj och när det var som sorligast i filmen tittade vi på varandra, båda satt och storgrät och började gapskratta åt varandra? Något står inte rätt till i huvudet på oss haha.
Nu ska jag sova, är sjukt trött! Hörs imorgon.
Haha söt bild på Sara och mig. Här ser ni dom snygga pyjamas-tröjorna vi har som är likadana

Jag och Sara hemma hos Axel i lördags

Och en bild på mig och Sara hemma hos mig i fredags

Haha finns bara bilder på mig och Sara från hela helgen, förutom denna på Filip och Sofie. Även om Sofie hatar den så får jag lägga in den, annars kan man ju tro att det bara varit jag och Sara som varit själva överallt haha

Sara vill inte vakna..

Jag vaknade 8 imorse helt pigg. Sara ligger fortfarande och snarkar. Får väcka henne snart ifall inte min mage gör det, är riktigt hungrig så den kurrar som bara den!
Igår åkte jag in till Lund för att träffa Lotta, var riktigt kul eftersom vi inte träffats på ett tag. Vi fikade och gick i stan. Sen tog jag bussen till Hörby för att hjälpa Sara att bära sin packning till bussen när vi skulle åka hem till mig igen. Vi har packat ner hennes gummibåt för vi ska ut och paddla i den på havet imorgon, är vi störda eller störda haha?
Min familj har åkt till Blekinge och kommer hem imorgon kväll. Senare idag ska Filip & Sofie komma hit och äta tacos med mig och Sara och sen kommer lite folk till hit. Ska bli trevligt! Vi hörs väl imorgon!

Hemma från paddlingen

Jag har ont i hela kroppen! Har paddlat 3 mil i Rönneå. Igår åkte familjen och jag iväg tidigt och mötte upp Fridas familj och 2 familjer till. Vi var totalt 18 personer. Som ni vet så hade vi lottat ut vem vi skulle paddla med men jag hade tagit fel, var inte killen som jag skrev om här under. Det är 3 killar som är syskon, två stycken som är tvillingar som är 12 och en som är 11. Jag fick Anton, en av tvillingarna. Det började bra, vi paddlade bredvid Frida som hade Antons 2 bröder i sin kanot, efter ett tag hade vi vattenkrig och det slutade med att Frida, Oskar och Jonathan låg i vattnet för deras kanot välte, haha som vi skrattade. Efter ca 6 timmars paddling så kom vi fram till stoppet där vi skulle tälta. Vi slog upp alla tält och började grilla korvar. Sen satt vi allihopa runt en eld och pratade hela kvällen innan vi gick och la oss, mysigt.
Imorse åt vi frukost och packade ihop alla sakerna och sen fortsatta vi att paddla. I och med att det knappt regnat denna sommaren så var det inte mycket vatten, därför var det massa stenar som man fastnade i. Speciellt när det kom forsar, jag och Anton skulle av och putta kanoten fram för vi satt fast på en sten, vad tror ni inte smidiga Natti gör? Jo halkar på en sten och sätter mig mitt i forsen! Anton skrattar och tappar kanoten så den kommer över mig och jag kunde inte resa mig upp. Haha Frida och dom fick skratta åt mig idag eftersom vi skrattade åt dom igår. Efter 5 timmars paddling kom vi äntligen fram. Hade så ont i armarna och ryggen och var helt dyngsur så det var skönt att komma hem och få äta en pizza haha. Har aldrig klämt en hel barnpizza själv? Stor dag för mig ;) Nä nu ska jag snart sova, hörs imorgon!

Paddling

Har inte skrivit idag för jag har inte haft tid. Varför vet jag inte för jag har inte gjort så mycket idag. Bara hjälpt mamma att handla mat tills imorgon. Min familj, Fridas familj och 2 familjer till ska åka iväg och paddla kanot och tälta. Kommer hem på onsdag igen så vi sover bara borta en natt men det blir lite dålig uppdatering. 
Vi har lottat ut vem man ska paddla med för att slippa att alla gnäller på varandra osv och jag fick en 10 årig kille som varit kär i mig innan. Haha vi 2 i en kanot, undra hur detta kommer gå och ifall vi kommer fram ;) Nädå det ska bli riktigt kul! Vi hörs när jag kommer hem.

Sweet dreams

Nu ska jag sova, är så sjukt trött efter denna helgen! Min fredag har ni ju redan fått reda på, efter att jag skrev igår så fixade jag och Sara oss. Sen tog vi buss och tåg mot Helsingborg. Skulle hitta Burger King för att äta den berömda "california whopper" så vi satte oss på en buss mot Väla. Men när vi väl är påväg så vänder bussen för den körde inte ändå fram, så vi hamnade mitt ute i ingenstans och fick se 2 utländska tjejer som slogs över ett par hörlurar när vi väntade på bussen tillbaka haha. När vi kom tillbaka till stan åt vi på Mc donalds och sen mötte vi upp Saras killkompisar. Lyssnade på något band i ett tält innan vi gick till stora scenen för att se Timbuktu. När jag och Sara skulle hitta en toalett sen så gick vi ifrån scenen, när vi gick på en väg så mötte vi 2 utländska killar. Dom var max 10 år gamla, både jag och Sara hade klänning på oss och när vi går förbi dom så sticker den ena killen ut handen under min klänning och klämmer mig på rumpan och springer sen iväg? Jag hann inte säga något heller för jag blev chockad, och äcklad! Sen gick jag och Sara och åkte en karusell och skrek oss hesa haha. Efter ett tag var det dags för Timo Räisänen att spela så vi mötte upp några andra killar som Sara kände och gick in i ett tält, lite stolt att jag kom in trots att det var 18+? haha nä. Sen tog jag och Sara tåget hem och blev hämtade av mamma i Kävlinge.
Imorse vaknade vi sent och skulle cykla till Ica för att handla lite saker, gick direkt upp ur sängen och tog bara på oss foppatofflor och cyklade iväg, snygga vi måste sett ut med likadana sovtröjor som var riktigt långa haha? Sen gjorde vi oss iordning för att åka till Malmö för att köpa smink. När vi kom hem åkte vi med mamma, pappa och Linus och badade. Sen var det dags för Sara att ta bussen hem men eftersom det är så dåligt med bussar här ute så körde jag och pappa in henne till Lund. Jaja nu ska jag sova, hörs imorgon!

RSS 2.0