Bildbomb: sommaren 2013, del 2

Jag och familjen hade en mysig heldag på Ven, cyklade runt, åt gott, solade och spelade minigolf. Att cykla tandemcykel med Ida är livsfarligt fick jag lära mig, hon kör på uttrycket "yolo" i backarna haha..
 
Fina syster
 
Jag, Erik, Lotta & Filip spenderade en helg i Göteborg och bodde på lyxhotell
 
Med guld vid entrén, kors i taket ;)
 
Pool på taket med utsikt över fina Göteborg hade vi också, inte helt fel.
 
Jag och Sara köpte kompisarmband, mitt gick sönder efter 7 minuter och Saras gick sönder när hon kom hem på kvällen, haha lyckat!
 
Mallorca, Port de Soller by night. Åh så fint, längtar tillbaka!!
 
Jag & Louise provsmakade på McDonalds nya bountyglass, jag är svag för choklad och kokos så denna kommer vi få köpa många fler gånger haha
 
Åh denna dregel-bilden får avsluta bildbomben. Åt middag på Mando med Lotta och Filip. Finns det något godare än deras plankstek??

Counting stars

Hej på er!
Jag har legat hemma i feber och förkylning hela veckan och inte orkat göra något. Idag är första dagen utan feber och första dagen som jag går utanför dörren. Har varit på Maxi och handlat en massa mat inför helgen, jag och Erik åker iväg imorgon. Men kan inte riktigt berätta var, ni får veta på söndag.
I måndags var vi på fotbollsmatch. Hela min familj, jag och Sara. Jag, Ida och Sara laddade lite extra och stod i klacken och sjöng och skrek förfullt men tyvärr blev det ingen vinst för Malmö.
Sen sov Sara hos mig till i tisdags, vi vaknade upp tidigt på morgonen av att båda var superförkylda och hade fått feber, kul..
Nu hade jag tänkt bädda ner mig i soffan framför Idol och hela Sverige bakar. Ska bara njuta av kvällen och att det är fredag imorgon.
 
Jag & min fina i bilen mot Malmö i måndags. Ida sitter i baksätet och gömmer sig och jag försöker bli snygg på bild samtidigt som jag kör, inte lätt att göra fler saker samtidigt ;)
 

Att man inte skäms

Hej på er! 
Jag tänkte skriva om gårdagen och idag, imorgon. Jag ligger just nu nerbäddad i sängen med världens förkylning och feber.. 
Och jag som gått och blivit med gymkort idag, typiskt ville gymma med Ida imorgon. 
Kände bara för att skriva av mig lite. Jag är så trött på folk som inte vågar vara sig själva, eller ha sin egen stil och måste ta efter någon annan. Jag personligen tycker egentligen inte om att handla på vanliga butiker såsom Gina Tricot då alla har samma kläder därifrån. Jag vill ha min egna stil, och det gäller även här..

Bildbomb: sommaren 2013

Hörbymarknad och langos med min fina Sara

Det blev ett x-antal båtturer tillsammans med min andra halva 
 
 Erik och jag var de ultimata bärplockar-paret, han slängde ner körsbären och jag sprang med en skål och fångade dem
 
Ida hade fått låna en golfbil på sitt jobb, jag var snabbt framme och började leka med den
 
 Kubb-turnering på Liams dop. Jag och Caroline visade våra kubbtalanger med rumporna
 
Jag älskar dig, med hela mitt hjärta, nästan så det gör ont ♥
 

Burn

Nästan en månads break ifrån bloggen. Men jag har inte haft någon ork. 
Vad har jag hittat på? En massa. Har träffat en massa kompisar, börjat skolan, umgåts med min andra halva och hunnit med lite jobb. 
Denna helgen har jag haft för mig själv. Eller egentligen inte. Igår hann jag med både en runda på Emporia med Lunch på Jensens med Malin, sen var jag på hockey med pappa och på kvällen åt vi mat på Lucy's restaurang här i Lödde med familjen och en familj till.
Idag är en riktigt slappesöndag, och jag slipper ha söndagsångest då jag är ledig imorgon, yeey.
Tänkte kolla runt på datorn, gå ut och gå en runda och ikväll ska mamma slinga mitt hår, kände att det behövde ljusas upp lite. 
 
Avslutar inlägget med en bild från min och älsklings Mallorca resa, när vi gjorde en tripp in till Palma (40 grader och shopping passade inte ihop, därför ser jag inte allt för glad ut haha). Kanske ska lägga upp en ny kategori här i bloggen och slänga in lite bilder från Mallorca? Hur mycket ångest det än är att kolla tillbaka på nu i det tråkiga höstvädret ;) 
 

RSS 2.0