Torsdag.

Tjoo

Kan börja med att skriva att jag åkte aldrig till älskling igårkväll för Ida sa att hon hade maginfluensa och fall Erik får det så får han åka ambulans, läggas in med drop och sånt :S så han fick hjälpa mig med min matte över telefon istället. Idag körde mamma mig in till Lund till skolan, skönt ändå att äta frukost i lugn och ro och slippa gå till bussen klockan 7. Vi började morgonen med matteprov 08.20 men jag var försenad för vi fastnade i en bilkö påväg till Lund. Men som tur var så var min mattelärare också försenad så kom typ samtidigt som henne. Matteprovet vill jag inte kommentera, kom massa saker som vi inte ens har gått igenom så det är bara hålla tummarna på att det blir ett G. Efter matten hade vi idrott, men jag fick inte vara med eftersom jag har ferber, e förkyld och min astma e jobbig. Klassen hade bip-testet som jag får göra om 2 veckor. Usch vill inte har inte världens bästa kondition precis. Sen hade vi engelska, eftersom emma, jag, björn och linda har en extralärare och inte den "vanliga" engelskaläraren som de andra i klassen har slapp jag göra engelskauppg, jag sa att jag fick skriva klart min svenska redovisning ist. Sista lektionen hade vi redovisningen, gick faktiskt jättebra. Den skulle vara mellan 4-8 minuter och min var lite mer än 6 minuter.
Slutade svenskan halv 4 men jag, emma och madde satt kvar med sofie på skolan till typ 20 i 5 för hon skulle på ett samtal. Vid 20 i 5 kom Erik uppspringande till min byggnad och letade efter mig för jag skulle ta samma buss som han hem, jag hade stängt av min mobil för den nästan laddades ut så han fick inte tag i mig.
Tog bussen hem 20 över 5 var hemma vid 6 tiden då jag åt. Sen har jag inte gjort mycket mer än att slappa. Skönt med inga läxor.
Imorgon har Oskar och jag ingen musik så istället för att börja musiken 08.20 så börjar vi vår första lektion 11.35 och det e datakunskap med erik. Tar bussen kvar i 10 imrogon och är på skolan ungefär halv 11 då jag e med lite på sofie och emmas bild. Slutar vid 3 och då ska jag åka hem & fixa p-piller.
Familjen ska till Lomma men Frida ska inte vara hemma så älskling ska nog komma till mig på kvällen och sova här :D
Sen ska jag sova hos honom på lördag, och på söndag blir det stp och kolla när Sofie oxå förhoppningsvis blir lucia.

Men nu ska jag spela bubble trubble och sova
Skriver imorgon
Puss<3


Onsdag.

Hallu

Sitter i A-huset just nu med en lussebulle och en coca cola. Måste gå på toaletten men jag hittar den inte för vi e aldrig i denna byggnaden, haha. Varför jag sitter här e för att: vi började vår engelska 14:20-15:30 men vi fick våra prov tilbaka och sen ville Kerstin snacka med Björn så jag och emma slutade där 14:25 haha. Så vi lägger oss i sofforna och ska vänta på den stora gruppen i engelska. Klockan 3 ringer älskling och säger att han har rast så jag går dit, han skulle på utvecklingssamtal klockan 4 så han sa att jag kunde åka med dom hem. Halv 4 kommer Eriks föräldrar för att dom trodde att utvecklingssamtalet började då, men Erik skulle på lektion i en halv timme så jag och hans föräldrar åkte till Statoil där jag fick min lussekatt och coca cola. Nu sitter dom på utvecklingssamtalet som jag hoppas slutar snart för jag känner mig lite ensam att bara sitta här å glo. Logga in på bilddagboken går inte heller.. Damp på en viss person har jag också. Fan vad jag måste på toa nu asså :O haha inte för att ni bryr er men tyck lite synd om mig som ska sitta här i typ minst 30 minuter och nästan kissa på mig xD När Erik, Tommy och Sofia kommer ska dom köra mig hem då jag ska äta sen ska mamma eller pappa köra mig till Erik för att han ska vara min mattelärare eftersom vi har matteprov imorgon och jag inte fattar ett skit av det min mattelärare försöker förklara. Måste göra klart min bokredovisning också. Usch jobbigt.
Nu har jag inte mer att skriva, får se fall jag hinner skriva ikväll annars får jag göra det imorgon :)
Puss&hej <3

24/11, min födelsedag :D

Förlååååt!

Jag vet att jag inte har skrivit blogg på typ 100 år men jag har faktiskt inte haft tid :$ helt mycket i skolan och på fritiden har jag gjort annat och kommit hem vid 11 tiden då jag går och lägger mig för att orka upp halv 6 på morgonen och hinna med min buss.
Nu sitter jag i datasalen på svenskalektionen, orkar inte skriva min berättelse som ska innehålla ordet "mössa" minst 3 ggr så jag tänkte att jag slänger in ett litet inlägg här ist.

För er som inte visst det så är det min födelsedag idag! Fyller 16 år och får börja övningsköra så håll er borta från vägarna ;) haha.
Älskling har sovit hos mig från igår till idag, myspys. Igår åkte vi upp till maxi och köpte salt & vinägerchips, så sjukt goda! Vi krängde en hel påse och kollade parlamentet, sen kollade vi sanningens ögonblick i typ 30 minuter sen gick vi upp och sov. Vid 10 i 6 idag kom min familj och älskling och sjöng för mig, fick digitalkamra och en jätte mysig julskiva av mamma & pappa, singstar ABBA-skiva av Linus & Ida, Kate Moss parfym och ett kort i en ram på mig & älskling av älskling :D tack så mkt för allt! <3
Kan lägga in en bild på det när jag kommer hem. Ikväll ska vi ut och äta nån stans med familjen, älskling ska oxå följa med fall han hinner. Sen blir det massa plugg för jag har engelskaprov imorgon.
Men nu ska jag vara aktiv innan lärarna kommer på mig ;) haha skriver senare!

Puss// Natti <3




Onsdag.

Hejsan Hoppsan

Idag fyller faktiskt min blogg en vecka. Haha. Klockan är 22:47 och jag ska egentligen sova idag vid denna tiden också men jag kan inte. Att ligga i sängen med laptop, lyssa på The Voice och sms:a med älskling är mycket mysigare! Idag i skolan var vi på kulturen i Lund, på någon leksaksutställning. Ändå kul och efter det hade vi håla så vi bussluffade i 1 timme. Haha och jag blev åksjuk så mådde bajs illa. Vid 20 i 7 kom Erik och hans mormor hit och hämtade mig sen åkte vi till Center Syd. Erik skulle köpa jeans och orkade inte det så hans mormor sa "orkar du fall vi kör förbi och hämtar Natti så hon får följa med då?" det gjorde han. Sen när vi var klara på Center Syd åkte vi hem till älskling och hade myspys. Imorgon är det torsdag veckans sämsta dag, först matte sen idrott sen engelska och sen svenska. Slutar egentligen halv 4 imorgon men jag ska på utvecklingssamtal så får gå 10 i 3 :) Alltid bra. Sen ska vi se någon film som hette typ "don't drink and drive" (just smoke and fly, haha!) Med de 4 BF1 klasserna ska vi se den tror jag?
Usch också idrott, har aldrig varit en favorit hos mig, eller när jag gick på mellanstadiet älskade jag det. Men det har inte hållt sig i. Får säga till henne att jag får ta det lugnt på lektionen för att jag har lunginflamation och går på pencilin så jag inte blir sjuk igen. Bajs astma! Hatar den!

Jaja nu ska jag sova så jag kommer upp ur sängen imorgon.
Godnatt <3


Haha detta är jag på kulturen, Napoleons hatt och vid hans gunghäst.
Erkänn att det är lite söt? ;)

Tisdag.

Hej

Blir ett snabbt inlägg idag, klockan är 22:53 ska sova närsom för jag ska upp kl 5 imorgon eftersom att jag ska duscha och sånt. Kan egentligen duscha nu men det orkar jag inte så det får bli imorgon. Sen kommer jag frysa rumpan av mig på morgonen imorgon, haha ska cykla till busshållsplatsen vid Center Syd för ingen hinner köra mig kallllllt!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, kom hem klockan 4 då jag passade Linus (Ida var i stallet) klockan 10 i 6 tog jag bussen till älskling där jag stannade tills halv 10 typ sen körde Erik och hans mamma mig hem.
När jag kom hem gjorde jag min karaktärsämnes läxa, mamma hjälpte mig lite. Gör man inte den tills imorgon får man IG varning och det är inget jag vill ha för här ska det satsas på ett MVG!
Menmen har inte mycket mer att skriva och sängen kallar så det får bli ett längre inlägg imorgon när jag är helt vaken.
Godnatt

Måndag.

Hellu everybody!

Hann inte skriva blogg igår eftersom det blev körigt med tiden men ni ska få höra hur min dag och helg har varit;
Lördag: På dagen vid typ 2-3 tiden kom Emma Sörensson till mig, kul för det var riktigt länge sen vi träffades. Vi pratade och skrattade och hade allmänt roligt sen vid 4 var hon tvungen att åka hem. Såklart så glömmer smartasset sin mobil i min säng så jag fick gå till ica och lämna den till henne. Vid 5 kom farmor & farfar, Linus och jag fick öppna paket och så och sen vid halv 6 typ kom älskling<3 Vi åt, dom sjöng och sen kommer jag inte ihåg mkt mer av det vi gjorde. Mormor sov i mitt rum och morfar sov i Idas, men pappa tyckte att älskling å jag skulle få ett eget rum så vi fick ge min stora mysiga 1.40 säng till morfar och istället dela på Idas 90 säng. Men det var mysigt :)
Söndag: Älsking åkte hem redan vid 11 tiden för att han skulle dela ut reklam. Jag, mamma och Ida körde hem han men innan det släppte vi av Ida vid stallet, hon skulle kolla på tävlingar. När vi kommer till stallet ligger det någon under en filt och en ambulans står där, det visar sig att någon har ramlat av en häst och landat på sina ben och brutit båda benen! Usch vad ont det gjorde i mig när Ida berättade, de hemskaste var ändå att barnets mamma inte fick följa med i ambulansen? Sjukt. Vid 2 tiden åkte mormor och morfar hem, och jag & mamma körde till Center Syd.
Fick klänning, örhänge, mössa, vantar och sånna "svampar" man tar fundation med.
Tack mammi <3
Sen körde vi och hämtade Ida vid stallet, åkte hem och åt och sen körde dom mig till älskling där jag var tills klockan 9. Vi kollade nån läskig film med Jonny Depp, hål i väggen och parlamentet. Efter det var det hem och kolla på sanningens ögonblick med mamma och pappa och sen hoppade jag i säng

Idag var det skola, jag kom upp ur sängen och var påklädd och sminkad tidigare än vanligt. Skönt tänkte jag då hinner jag äta frukost längre. Inte bra var det för jag missade bussen från min busshållsplats vid Center Syd. Pappa och jag fick "jaga" bussen med bilen men som tur var kom jag på bussen på nästa hållplats. Hade hjärtattack och var överstressad och det enda Erik gjorde när jag kom på bussen var att skratta. Haha. Blir man inte rynkig av att stressa? Såfall kommer jag se ut som en gamling efter den morgonen. Riktigt kul att vara tillbaka hos BF1C! Oskar har kallat mig för Sofie hela morgonen. Haha. Det bästa med dagen var att vi fick sluta typ 1 timme tidigare (och att skolmaten faktiskt gick att äta!) haha. Vi slutade vid 2 så jag, Sofie och Emma tog 3:an in till stan gick till Ecspresso House och fikade där. Myspys <3
Tog bussen hem, var hemma vid 4, kollade på stjärnor på is en halv timme och sedan åkte mamma jag Linus och Ida till Maxi där vi handlade mat. Sen hem göra super god mat med mamma, chicken nuggets med mina egna klyftpotatisar ;) haha alla tyckte det var jätte gott och jag åt som en gris har fortfarande ont i magen och det var för typ 3 timmar sen vi åt.
Nu ska jag ta lite hud-lotion så jag inte blir så rynkig ;) haha
sen ska jag ´lägga mig i sängen med laptopen och kolla på film.
Sen skriva godnatt sms till älskling och sen drömmer jag mig bort i mina egna världar.
PUSS<3


Lördag.

Fan vad sur jag är just nu! Men jag tänker inte skriva varför för egentligen så har ingen men det att göra..
Iallafall, farmor & farfar kommer ikväll, Mattias svek oss ^^
Mormor och morfar kom igår, fick 600 kr (500 av mormor & morfar å 100 av tomas) sen fick jag 2 par björn borg och världens finaste skarf :) det tackar vi för! Idol igår, Robin E skulle fan inte åkt ut :O jag tkr att Robin B ska ut, jag vet att ni kommer att hata mig för att jag säger det men jag tycker faktiskt det. Han är en sån wannabe EMD och kommer bli exakt samma som sjunger kärleks-ballader å sånt shit. Bara massa fjortis-tjejer som en jag vet som ringer upp alla sina pengar för att dom tycker att han är snygg. Men vafan det är väl inte snyggheten? Jag tycker iallafall att alla andra som är kvar är mycket bättre än han. Ja ni märker att jag är sur därför måste jag ta ut min agressation på nåt..
Kevin är iallafall lätt fett bäst! han ska vinna och Alice ska komma 2a.

Ikväll är det stjärnor på is, får se fall jag hinner se det imed att vi ska ha gäster men annars får ja spela in det och kolla på det imorgon.
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen!
Kram <3


Fredag.

Hej på er.
Sitter hemma i soffan, pratar med sofie och emma på msn. Dom har datakunskap just nu vilket betyder att man inte gör något fall man har vår lärare- Erik världens bästa!
Sjuk idag också, börjar bli trött på min lunginflamation. Har suttit och väntat hela morgonen på att klockan ska bli 5 i 12 för att jag skulle kolla på AFV, men när det börjar så kommer såklart hela klassen
in på msn och jag är tvungen att prata med dom istället.

Ikväll kommer mormor & morfar hit från småland.
Imorgon kommer farmor & farfar, (kanske) min kusin & hans tjej, och erik.
Dom ska fira mig och Linus :)

Har inte mycket mer att skriva nu.
Älskar er!

Månadens bästa:
Mina svarta ugg (bilden) så sköna & mysiga nu när det är kallt
och ruggigt ute!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0