Love on top

Hej på er! (varför börjar varje inlägg så??) 
Torsdag idag och jag har haft fullt schema, men jag älskar att ha det så så det är lugna puckar! 
Sist jag skrev träffade jag ju Lotta (i måndags). I tisdags så var jag på upprop på Malmö högskola. Sen blev jag hemkörd av en jag kände som går samma utbildning. Jag hann knappt komma innanför dörrarna för sen gick jag och mötte upp min fina Sara. Vi köpte en massa gottesaker på ICA och sen gick vi hem till mig och åt mat. Kvällen spenderade vi framför Jersey Shore med en massa kräng. Igår tog vi fram rullorna och rullade till Center Syd. Vi var ju tvungna att träna bort chipsen sen dagen innan haha. Sara shoppade och jag bar påsarna typ, haha nej men jag får inte shoppa nu har jag sagt till mig själv. Måste spara till lägenhetspengar, vill bara flytta med Erik typ nuuu. 
När vi kom hem från Center Syd så satte vi oss i trädgården och åt jordgubbar, physalis och vindruvor. Vi hann kanske sitta där i 20 minuter för sen skriker Sara "AKTA!!!" och börjar springa. Jag hade fått en korsspindel i huvudet och sprang i panik och jagade Sara och skrek/grät nästan samtidigt som Sara försöker undvika mig och spindeln, haha måste sett rätt kul ut.
Sen på kvällen så kom Erik så vi körde Sara till Lund där hon tog bussen hem och sen åkte jag och Erik hem till mig. Var så mysigt att få ligga i hans famn igen, vi har ju inte träffats på 2 veckor. Så film och mys stod på schemat igårkväll. Idag vaknade vi tidigare än tuppen för det var världens åsk-oväder, fönstrena skakade typ för det mullrade så högt. 
Nu ikväll så cyklade jag och mamma iväg och mötte upp Frida, hennes mamma och Malin. Vi har ätit buffé på krogen här i Lödde och tittat på modevisning, en mysig kväll. 
Nu sitter jag här. Ska snart sova, har fullt schema imorgon också. Först ska jag jobba på en förskola i Lomma, sen ska jag hem till en mamma och en liten tjej och träffa dom för jag ska börja sitta barnvakt åt den lilla flickan. Ska bli mysigt. Sen på kvällen åker jag nog hem till farmor och farfar och hälsar på dom för dom har kommit hem från ett varmt Turkiet nu. Vi hörs imorgon! (Ursäkta den långa texten..)
 

Thanks god it´s friday (monday)

Hallå på er!
Hoppas ni har haft en bra måndag. Det har jag!
Sov hos Lotta från igår till idag. Vi möttes upp i stan igår och då gick vi och fikade. Sen kollade vi runt i lite affärer, men eftersom att jag är en fattig student (snart) så fick det bara bli en ögonbrynspenna och en mascara, lite behövliga saker. När vi var färdiga åkte vi till Svedala och hämtade Filip. Sen körde vi vidare och handlade mat och åkte hem och lagade en god middag tillsammans. På kvällen kollade vi djävulen bär prada innan vi somnade gott.
Idag har vi hunnit med en massa bra saker, har bland annat varit på banken och hämtat ut pengar som jag ska köpa körlektioner för. Sen nu i eftermiddags så åkte jag och Lotta in till TGI friday och satte oss på uteserveringen i solen. Jag har tjatat hur länge som helst till typ alla jag känner att jag vill smaka en strawberry daiquiri så det fick jag äntligen göra idag! Och vi åt våra efterlängtade bruschettas. Sen gick vi till steak house och åt varsin chokladfondant till efterrätt. Eller vi åt 1½, det var något fel på min så vi fick in en tredje efterrätt. Gissa om folk tittade, haha dom trodde vi var riktigt tjockisar.
Nu sitter jag här och har precis tagit bort sminket. Ska snart lägga mig och godnatt-smsa med min plutt som ligger på ett hotell i Jönköping. Imorgon ska jag till Malmö högskola på informationsmöte och efter det så ska min fina Sara komma till Lödde och hem till mig. Hon sover här imorgon-onsdag så vi får se vad vi hittar på för kul!
En halv Lotta och våra drinkar
Åhh, Fridays underbart goda bruschettas
Chokladfondant, underbart god den också! Känns som det blir en PW imorgon? haha

Hon vill vara du

Hej på er!
Har varit lite dålig uppdatering här men jag har faktiskt inte orkat starta datorn om jag ska vara helt ärlig.
I torsdags när jag skrev så åkte jag med familjen in till Malmö festivalen, fick äta min efterlängtade älskade langos och sen avslutade jag och Ida kvällen med att titta på halva "konserten" av underbara Timbuktu. Älskar hans musik, och när han spelade i torsdags så var det 2 killar som slogs mitt bland publiken så Jason (Timbuktu) stoppade musiken och sa till killarna "Hallå killar! Titta på mig! Sluta slåss nu, alla har rätt att vara här. Vi åker runt i hela Norden och det är sällan jag ser personer slåss i publiken, så jag vill inte se det i min egen stad!!" Så coolt, hela publiken jubblade.
I fredags var jag hemma med familjen och hade det mysigt. Och igår så åkte mamma och pappa iväg så jag och mina syskon lagade tacos och tittade på film.
Idag är det söndag men inte har jag söndagsångest för det! Ska in till Malmö snart för att träffa Lotta som precis kommit hem från Cypern. Sover där inatt så vi har ett helt dygn på oss att prata om allt som hänt, perfekt! 
Hörs imorgon!
Timbuktu ♥

Langos ♥

Hemmafru

Idag har jag haft en välbehövlig dag för mig själv. Jag är en person som älskar att ha folk runt omkring mig och mår som bäst när mitt schema är fullbokat med en massa roliga saker, men ibland så behöver man bara vara för sig själv.
Idag när jag satt och tittade på Vakna med The Voice så blev jag så sjukt sugen på att baka, så jag gjorde det lätt för mig och slängde ihop en deg snabbt och gjorde chokladbollar. Nästan hela degen fick bli bollar förutom en liten del som jag åt direkt ur tallrik, namnamnam.
Att baka fick mig att komma på en rätt rolig sak som nog bara jag (klumpen trots allt..) kan lyckas med. Jag tror att jag gick andra året på gymnasiet och vi skulle baka till skolan och bjuda på i klassen. Jag var inte lika stort fan av att baka då som nu så jag gjorde chokladbollar. Och på morgonen när jag skulle iväg till skolan så hade jag bråttom så dum som jag är så slängde jag ner alla bollarna i en plastpåse och la ner i väskan mitt bland alla skolböcker. Haha... Kan ju berätta att det var mer deg är bollar när jag kom fram till skolan..

Eric Saade??

Hej på er!
Jag är utslagen! När man inte har jobbat med barn på hela sommaren och gör det första gången idag men en så stor barngrupp så blir man trött! Men så kul det är! Barn ger verkligen tillbaka dubbelt upp känns det som. Idag frågade dom mig vem jag var kär i och vad min pojkvän hette, och när dom hörde namnet Erik så var någon snabb med att fråga "Eric Saade?", för dom hade stenkoll på att han och Molly Sandén gjort slut. Så jag skojade med dom och sa "ja Eric Saade tyckte att jag var mycket bättre än Molly så han valde mig istället", haha det gulliga var att dom trodde på det en stund. Men måste säga att jag föredrar min Erik än någon Eric Saade haha!
Nu ligger jag i sängen, har en massa att blogga om men har inte haft tid idag. Men imorgon är jag hemma så hade tänkt gå upp i tid och få saker gjort, som att städa lite och plugga teori (woho vad kul..). Och på kvällen ska jag till Malmö Festivalen med familjen, och äta langos såklart.
Men vi hörs under dagen imorgon!

New day

Hann inte skriva igår. Var i Malmö och övningskörde och på kvällen så tränade jag, har börjat springa på min crosstrainer. Smart som jag är så sprang jag på ovanvåningen och jag kan säga att det var 50 grader här uppe, det rann från en haha!
Idag har jag varit på riskettan, vi arbetande i grupper och det visade sig att tjejen jag jobbade med var ett år äldre än mig och hade också läst barn & fritid på Vipan, haha världen är liten? När jag kom hem så hjälpte jag mamma med att städa och sortera tvätt och umgås lite innan dom andra galningarna kom hem. Idag har jag även bosatt mig i foppatofflor. Ni vet att jag bröt min tå för några veckor sen, igår sparkade jag in lilltån en gång hårt i en stol. Och idag har jag sparkat in min stackars tå 5 gånger! Haha 5 gånger? Hur lyckas jag med det? Förstår att Erik kallar mig för klumpen! Så nu mera rör jag mig inte här hemma utan foppatofflorna på!
Nu hade jag tänkt sova. Ska faktiskt jobba imorgon! I en förskoleklass som ligger granne med mitt gamla jobb. Ska jobba med en av mina gamla vikarier så det är något känt ansikte, och han smsade mig idag och sa att vi har 50-60 barn imorgon så jag inte fick en chock (jag som öppnar). Så nu kanske det är dags att sova så jag orkar med dagen imorgon! Tur vi är några stycken som jobbar haha. Skriver mer när jag kommer hem! Godnatt

Ready or not

Hejsan svejsan! 
Då var det söndag igen och helgen har bara sagt svisch och sen var den slut. Men en riktigt bra helg har jag iallafall haft!
I fredags var jag i Malmö och körde på körskolan. Sen när jag kom hem så städade jag huset innan jag började göra mig iordning. Sen åkte jag hem till Erik. Vi, Eriks familj och hans mormor & morfar körde vidare för att äta på Tegel (restaurangen där jag och Erik åt på vår 5-års dag). En jätte mysig kväll med otroligt god mat! När vi ätit färdigt så körde vi hem till Erik igen och tittade på haj-film och somnade sen vättskrämda haha.
Lördag förmiddag spenderade jag och Erik ute i solen för att tvätta både utsidan och insidan på Eriks nya bil. Han har fått en Audi, fullutrustad. Gissa om jag är avundsjuk?? Haha men det enda man kan säga är väl ändå skratta bäst som skratta sist. (Inget som har hänt mellan Erik och mig, så det är inget som är menat till Erik. Lite internt kan man väl säga)
När vi var färdiga så körde vi hem till mig och sen kom farmor, farfar, Mattias, Annika och deras lilla Erik. Vi firade Ida som hade fyllt 15.
Idag när Erik åkte hem så var jag ute och övningskörde en runda med mamma, sen åkte jag och Linus ner till Center Syd för att fixa lite. Hade 2 nya klockor som jag var tvungen att förminska.
Sen ikväll så har jag, Linus och Ida varit ute och åkt rullor. Ska komma igång med träningen nu, vill inte sluta som en tjockis så nu jäklar ska vi klara detta!
Nu hade jag tänkt lägga mig. Har min sista körlektion imorgon så det är nog bra om jag vilar ut mig så jag är vaken. Vi hörs imorgon!
Jag har kört på en guldlock stil hela helgen, lite variation från att ha platt hår

Var ute och rullade i mina snygga blommiga mjukis shorts haha, roligt att man riktigt ser hur koncentrerad jag är. På bilden som kommer efter denna så står jag nära kameran och skriker för jag höll på att trilla, ja balansen är på topp!


We run the night

Hej på er!
Jag har inte så mycket roligt att berätta idag, tänkte mest logga in och visa att jag faktiskt kan uppdatera några dagar i rad haha.
Idag har jag varit i Malmö och kört på körskolan, det går framåt! Ska köra imorgon också, fast mycket tidigare. I veckan har jag kört precis när alla är ute och äter lunch och då har det varit fullt i stan, men imorgon är det förhoppningsvis lite lugnare.
Nu har min fina Erik precis ringt från Jönköping där han jobbar och sagt godnatt, så nu kan jag sova gott.
Bloggar mer när jag kommer hem från Malmö imorgon! Sov gott

Fotografen Ida

I min älskade fatboy, såklart haha


Och när hon fotograferar så har hon denna stilen, haha! (inte alls lika roligt att titta på bilderna här, 100 gånger finare när dom visas i stort format på datorn)

3-2

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min kära systers födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis Ida!
Så dagen började såklart med att gå upp och sjunga för Ida och ge henne paket och frukost på sängen. Sen vilade jag lite till innan Lotta kom och skulle hämta sitt armband. Hon och Filip var på väg upp till Nelly.com outlet, gissa om jag var avundsjuk att jag inte kunde följa med!
Jag har kört på körskola idag också, och han försöker lura mig hela tiden bara för att jag skulle hålla ögonen öppa själv på vad vägskyltarna visade. Jag har knappt kört i stan (man kan inte jämföra Löddes trafik med stan i Malmö haha), och att köra mitt i rusningen när man aldrig har gjort det förr är inte lätt! Men det börjar gå framåt.
När jag skulle ta bussen hem så hade AC:n gått sönder.. Var 50 grader på bussen, tur att jag hann köpte en Cola innan så jag kunde dricka något. Svetten rann från alla, en del på bussen luktade inte gott kan jag säga, mysigt haha!
Nu ikväll har vi ätit gott. Jag sitter och tittar igenom bilderna som Ida tog igår, kanske ska lägga upp några? Får bli i ett inlägg här efter! Först ska jag borsta tänderna och ta bort sminket. Såg att jag bara lagt upp del 1 av Turkiet bilderna också??? Dåligt! Får bli lite fler bilder hädanefter tycker jag! 
Hörs snart!
Eftersom min kära syster fyller moppe idag (15 år) så får jag ju hedra henne med att vara med på en bild här i bloggen, varesig hon vill eller inte. Från julafton 2009 när vi var tomte och tomtenisse, haha söta.


Bracelet

När Lotta bodde hos mig förra veckan så hittade vi en hemsida där man kunde göra personliga armband. Och idag landade dom i min brevlåda. Detta kommer att användas flitigt. Silver, kedjorna, pärlan, berlocker + mitt & Eriks datum, kan inte bli bättre!
Strunta i att bordet är lite dammigt, kolla på det fina armbandet istället haha

Living the dream

Första dagen på körskolan avklarad! Snacka om att jag var nervös! Har inte kört så jätte mycket stadskörning så att ge sig ut i det de första jag gjorde var lite svettigt, men det gick bra!
När körlektionen var slut så parkerade jag bilen och blev upphämtad av farmor och mina kära syskon. Vi åkte hem till farfar och åt mat. Sen körde vi ut mot Höör för att hälsa på några kompisar som äger ett enormt område. Precis vid ringsjön, hon har ca 30 Arabhästar. Underbart fina! Så vi fick stå länge och mysa med dom.
Just nu sitter jag här och ska snart börja att läsa lite teori, fick läxa av min körlärare så ska läsa den så jag är lite inläst på det vi ska göra imorgon. Sen tänkte jag gå ut med Ida och systemkameran och fotografera lite. Vi hörs sen!
Det var en nervös Nathalie som satt i bussen till Malmö imorse
Min nya kompis, världens gosigaste häst. Ett Barbie-föl kallade dom henne för att hon var så fin (kolla huset i bakgrunden, inte helt fel att bo så över hela ringsjön? underbart fint!)

Hade inte tackat nej till att sitta och äta frukost här varje morgon

Business woman

Jag är dålig på att blogga imellanåt, jag vet.. Men just nu har jag 1000 andra saker i mitt huvud.
Kan börja att berätta om i lördags då jag och min fina pojkvän firade 5 år tillsammans. Alla säger att det är helt sjukt, och jag tycker också det. Han är verkligen den enda! Älskar honom så det gör ont typ! Vi började dagen med att åka in till Lund för att äta lunch, sen la vi oss i gräset i stadsparken och bara njöt av att vara med varandra. Sen körde vi vidare hem till Erik. På kvällen gjorde vi oss iordning för att äta någonstans, vart visste jag inte.. Så Erik började köra tills vi kom fram till en underbart fin restaurang/uteservering som låg nära havet. Där hade Erik förbeställt en 3-rätters som vi åt. Matkoma x3 efter!! Men fyy så gott det var! Sen åkte vi hem till Erik på kvällen och fortsatte att mysa.
I söndags (igår) eftermiddag så mötte vi upp Lotta och Filip i V.Karaby. Det var ju sista dagen som Lotta och jag hade vår häst så vi visade upp vad vi kunde för våra pojkvänner haha.
Idag var jag uppe med tuppen för att ta bussen tillsammans med Emma, min gamla arbetskompis. Så kul det var att få träffa henne igen! Vi åkte till vårt gamla jobb och hälsade på alla där, var jätte kul att få se alla igen och höra hur dom hade det.
Nu sitter jag här. Är smått nervös för imorgon ska jag nämligen börja på körskola! Oh oh.. Känns sådär att köra med någon som jag inte känner, men det kommer säkert gå hur bra som helst!! Har ju kört en hel del hemma så jag kan ju det mesta. Men jag är en oslipad diamant så dom får fila lite på mig haha. Tänkte ut och köra en runda med pappa nu för att se att jag inte glömt vilken som är broms och vilken som är gas. Sålänge slänger jag upp bilder från i lördags!
Förrätt

Varmrätt

Efterrätt, åhh chokladpannacotta ♥ Hade kunnat beställa in 10 såna här om jag inte varit så mätt

Vi avslutar bilderna på dom underbart goda maträtterna med en bild på min andra halva, världens finaste människa! ♥

5 underbara år

Tänk att jag och Erik firar 5 år tillsammans idag, vad fort tiden har gått! Kommer fortfarande ihåg tiden innan vi blev tillsammans, då vi var två små 14-åringar som satt och hade webbcam med varandra på MSN haha.
Jag är verkligen världens lyckligaste med Erik! Kärleken vi har är speciell, och otroligt stark! Ingen kan skilja oss åt.
Erik är verkligen världens bästa pojkvän! (ni som säger något annat kan bara vara tysta, era pojkvänner/flickvänner får komma på 2a plats ;)
Nu har det gått 5 år och många fler ska det bli! För utan min andra halva så kan jag ju inte fungera.
Kärleken vi har är underbar, önskar att alla fick känna på den! ♥

Tiden går fort när man har roligt

Har inte hunnit skriva denna veckan. Sist jag skrev var i måndags och nu har det hunnit bli fredag.
Träffade min fina Sara i tisdags i Malmö, var så roligt att få träffa henne igen och vi hade en heldag i Malmö med god mat och shopping + en massa snack om vad vi hunnit med under 1 år då vi inte träffats. När vi sagt hejdå till varandra så mötte jag upp Lotta, vi tog bussen hem till mig och sen har Lotta bott här fram tills idag. Vi har ju haft våran häst, har sån träningsvärk nu så det är sjukt! Men gud vilken rolig vecka vi har haft! Och än är den inte slut, på söndag tänkte vi ta med Erik och Filip dit så dom får skratta åt sina flickvänner lite när vi rider tänkte vi haha.
Idag när Lotta och jag var färdiga i stallet så åkte vi inom Center Syd för att fixa en sak, kändes som folk tittade rätt mycket när man gick runt i hästkläder men vad gör det om 100 år? Sen kom Filip och hämtade upp oss. Åkte hem till Lotta och Filips lägenhet och duschade och gjorde oss iordning. Sen åkte vi till lilla torg där vi åt mat på Mando och drack drinkar + efterrätt på steak house. Friday´s som vi tänkte gå till hade 23 års gräns, dåligt..
Nu sitter jag här hemma, håller på att göra iordning inför imorgon. Imorgon är ingen vanlig dag, det är min och Eriks 5-års dag!! Vi ska fira hela dagen. Och på kvällen så har hemlighetsfulla Erik ordnat överraskningar! Vet bara att jag ska vara finklädd så vi får se vart han tar mig! 
Nu hade jag tänkt sova så jag inte sitter med påsar under ögonen imorgon, ska upp klockan 8 för att fixa! Puss på er!
Imorse när jag och Lotta kom till vår häst så stod han och hängde över en vägg och sov, haha han är lika morgontrött som vi är.
Färdigfixad och redo för en kväll på lilla torg!

Min fina Lotta och våra cosmopolitan

Vi har blivit med häst

Vilken dag det har varit!
Imorse när jag vaknade så kändes allt tråkigt, jag var riktigt förkyld och hade ont i halsen + att regnet öste ner vilket blev som extra salt i såren. Men efter att jag varit på Center Syd och lämnat in min älskade iPhone (som valt att sluta fungera :(((, gud vad handikappad man känner sig utan iPhone..) och köpt halstabletter så blev bara dagen bättre och bättre!!
När jag kom hem från Center Syd så fick jag reda på att jag kommit in på förskollärarutbildningen på Malmö Högskola, åhhh 20 kg sten släpptes från min mage! Vilken lättnad!
Sen vid 5 så hämtade Lotta upp mig och då körde vi ut till V.Karaby där vår häst stod och väntade. Med lite hjälp av Ida så hoppade vi upp på den och red runt i padocken (det kändes säkrast första dagen om vi skulle trilla av, rida ut i skogen får vi göra senare i veckan). Det gick riktigt bra trots att Lotta och jag inte ridit på några år. Men fyy vad jobbigt det är! I slutet på veckan så kommer vi vara vältränade, Lotta ska sova här imorgon-fredag så varje morgon ska vi gå power walk, sen ska vi rida vår fina Ichi som hästen heter haha, och vi avslutar kvällen med att åka rullor. Jäklar vilka kroppar vi kommer få ;)
Ikväll har farmor och farfar varit här för att fira att jag kom in på skolan. Vi har ätit god mat och tårta och haft det mysigt.
Nu har jag precis kommit ut från duschen, tänkte lägga mig nu. Ska in till Lund för att möta Sara imorgon och sen tar vi tåget in till Malmö för att gå i stan.
Jag har precis hoppat upp på hästen, både lycklig och lite rädd haha
Men sen släppte rädslan och jag travade och galoperade runt. No hands!!
Lotta in action

Vår fina häst, snällare får man leta efter

Hur ska denna veckan sluta?

Sitter här framför datorn och laddar upp inför denna veckan som kommer. Det är vecka 32 och denna veckan har jag och Lotta planerat länge, vi ska nämligen bli med häst haha!! Hur ska detta sluta??? Smala och snygga kommer vi iallafall bli, Lotta ska sova här från onsdag-fredag så vi ska börja och avsluta dagarna med att gå ut och gå powerwalk.
Och på tisdag ska jag även träffa ingen mindre än min fina Sara Walter! Vi har inte sets sen studenten förra året vilket är mer än ett år sedan, så nu har vi äntligen tagit tag i det. Ska bli så kul att äntligen få träffa henne.
Nu hade jag tänkt ta tag i att skicka lite mail och betala räkningar. Sen ska jag nog gå och lägga mig. Mår inte helt okej, börjar bli förkyld, nyser och har ont i halsen. Jobbigt..
Vi hörs imorgon!
Här är vår fina häst. Vi borde nästan starta en tävling här på bloggen där man kan gissa vem som först kommer att skada sig av mig och Lotta, eftersom vi båda är lika klumpiga så undrar jag varför vi har gett oss in på detta haha..

This is how we do it

Dagarna går för fort. Skrev ju senast i torsdags och efter att jag publicerat inlägget så tog jag bussen in till Malmö för att träffa Lotta, eller jag sprang snarare till bussen. Tidsoptimist som jag är så hade jag sovit för länge så jag valde bort frukosten för att kunna sitta vid datorn och blogga istället. Och när jag väl skulle platta håret och sminka mig så blev det brått! Men jag hann. Det roliga var att Lotta hade gjort exakt samma så vi började dagen med att äta frukost klockan 2 på Subway haha bra där. Som vi skrattade när vi satt på Subway, min mobil började ringa och det var ett nummer som jag inte hade lagt in. Jag sa till Lotta innan jag svarade att jag hatar att svara när jag inte vet vem det är, sen svarade jag och han som ringer säger på en stockholmsk dialekt "Ja hejsan Nathalie! Detta är Eriks jobbetelefon". Erik pratade så fort så jag hörde inte att det var han och svarade bara "ja hejsan?" haha och sa sen "oojj jaha är det du" mina ansiktsutryck hade Lotta kul åt, Erik tyckte nog inte att det var lika kul att jag inte kände igen min egna pojkväns röst haha!
Sen fortsatte jag och Lotta dagen med en liten shopping på Burlöv Center. Sen åkte vi hem till Lotta och hämtade Nova (hennes hund) och åkte till Lottas farmor för att fika. Sen fortsatte vi vidare hem till mig där vi sov.
I fredags så började vi morgonen med att rasta Linus och Nova (haha), vi gick till skogen och matade grisarna och bambisarna. På eftermiddagen sa jag hejdå till Lotta och hoppade in i duschen, sen hämtade Erik upp mig och vi åkte hem till honom och sov där.
Igår åkte vi hem hit och sov här, har haft en mysig helg tillsammans (som vanligt) och planerat inför nästa lördag. För nästa lördag är ingen vanlig dag, det är den 11/8 vilket betyder min och Eriks 5-års dag! Helt sjukt vad fort tiden har gått, och fortfarande är man som nykär! ♥
En gammal bild på oss 2, haha så små och söta vi var

Liseberg x2

Det var ju andra gången på 3 veckor som jag var på Liseberg igår, inte illa! Får snart köpa ett stammis-kort ju haha.
Enda sen jag varit liten så har jag varit livrädd för människor utklädda i dräkter, vet inte varför men det sitter i. Så medans folk går runt på Liseberg och är rädda för att åka AtmosFear så går jag runt och är livrädd för Lisebergs-kaninerna, lite gulligt haha..


Sen var det mammas, Idas och min tur att åka AtmosFear. Släppas i 110 km/h från 146 meters höjd, underbart!!


Familjen Danielsson i 3D ;)


Brukar få beröm för mina ögon, vet inte riktigt varför?




Och en suddig bild på en lycklig Ida som är på väg till bilen efter en riktigt bra dag får avsluta inlägget!

Roadtrips

Hej på er! Jag har haft mycket och göra och därför inte hunnit blogga. Har varit ute på olika roadtrips och haft riktigt kul! 
I måndags åkte jag hem till min Erik på kvällen och sov där eftersom på tisdagen så skulle vi upp tidigt för att åka över till Danmark med Eriks familj. Shopping och lunch vid Nyhavn stod på schemat. Och nog hittade jag fina saker allt, är riktigt nöjd! Det är så kul att shoppa i Danmark för där finns andra saker som inte så många har här hemma. Dagen avslutades med att jag och Erik gick in i en Louis Vuitton butik. Jag har alltid drömt om att äga en sån väska och ska göra det innan jag dör är det sagt. Åh gick runt och dreglade! Men det blev bara värre. För när jag blev avsläppt här hemma så skulle vi ha gäster. Och när jag berättade för frun som kom om Louis Vuitton väskorna så sa hon att dom hade varit i Italien nyligen och hon hade köpt en Prada väska. Då steg "vill ha"-faktorn (heter det så?) till max!! Haha måååste ha en Prada väska också ;)
Igår var jag också uppe tidigt. Jag och min familj åkte till Liseberg och hade en heldag där, riktigt kul! Fick skrika oss hesa då vi åkte AtmosFear 2 gånger och Balder 3 haha.
Jag har bilder från både Danmark och Liseberg så tänkte slänga in bilderna från Danmark här nere och så får Lisebergs bilderna komma i ett eget inlägg, perfekt!
Fina Nyhavn


Erik hittade Jelly Beans till oss. Och i Hellt Kitty påsen är där bara mina favoriter, perfekt! Nu ska vi frossa i Jelly Beans!!

RSS 2.0