Imorgon smäller det!

Ojdå, bloggen har hamnat åt sidan nu denna sista veckan. Men det kan inte hjälpas för det finns bara en sak i mitt huvud just nu.. och det är att imorgon ska jag ta studenten! Det är heelt sjukt om man tänker efter, att 3 år på Vipan har känt som max 1 år, och att jag nu är klar med skolan för resten av mitt liv nu (förutom högskola då men det känns som det är en helt annan sak). Har varit med min älskade pojkvän under helgen, och både igår och idag så har det varit riktigt härligt väder så igår invigde vi tältet, som en uppvärmning till Peace and love haha. Det har hänt mycket den senaste veckan och jag har massa bilder som jag ska lägga upp, men inte nu. För nu ska jag skala potatis, sen ska jag åka med mamma till Center Syd och handla lite tills studenten imorgon. Köper en extra visselpipa för min röst är kass (har åkt på en förkylning precis innan studenten) så jag ska vissla lite extra imorgon, känner jag mig själv rätt så kommer jag att tappa rösten efter allt skrikande och sjungande. Hörs sen. Puss

Last week

Hej på er!
Har varit seg uppdatering nu i helgen men jag knappt suttit vid datorn (bara när jag & Erik nördade Sims haha). Erik kom till mig i lördags eftersom att mina föräldrar sov borta lördag-söndag och vi skulle "passa" Linus och Ida. Sen följde jag med Erik hem i söndags, alltså igår, för att jag skulle vara modell till Tilda. Hon behövde någon att sminka och fotografera och sånt tycker jag bara är kul så jag ställde mer än gärna upp :) Sen sov jag hos min älskling från igår tills idag. Idag har vi legat ute i solen ett tag och jag med min bleka hud har såklart lyckats bränna mina stackars axlar.. Eller ena axeln iallafall, hur jag nu lyckats med det. Sen har vi spelat sims. Jag började göra ett fint hus med en fin gubbe som såklart fick heta Nathalie Danielsson, men sen så kom Erik och ville vara med o spela och då spårade allting ut.. Slutade med att vi hade 2 källare under varandra och vi hade jätte kul åt det.
Nu sitter jag hemma i soffan, är sista veckan i skolan idag och jag har inte många lektioner denna veckan. Riktigt skönt! Vill bara ta studenten nu. Nu ska jag fortsätta plugga vidare på ett prov jag har imorgon, sen är jag helt klar med skolan :) Puss

Mobilblogg

Haj! Jag råkade somna i soffan igårkväll och vaknade vid kvart i 1 på natten så då kanske ni förstår att jag inte orkade blogga. Idag har jag varit hemma från skolan, mår väl inte på topp om man säger så... Har typ gått in i en depression idag, varit helt känslig för allting och bara mått kasst o varit nere. Nu har jag iallafall lagt mig, imorgon har jag bara 2 lektioner som är 1 timme var så det ska jag väl klara.. Godnatt

Riktigt skönt!

Nu ikväll har jag suttit och gjort klart de resterna som jag vet att jag har haft efter mig och skickat in dom. Om ni bara visste vilken lättnad det är! Nu har jag bara några få uppgifter kvar som man måste göra när man satsar på högre betyg och sen ska jag bara njuta av de sista dagarna som är kvar i skolan.
Nu sitter jag och kollar på big brother och sen ska jag gå och lägga mig, mår sämre idag men var tvungen att gå till skolan eftersom att vi skulle hålla i bus ruset, och det ösregnade hela morgonen.. Men går man barn & fritid så vet man att "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" så regnjackan och paraplyet fick följa med mig idag. Vi fick iallafall en bamse medalj för att vi var där idag, snällt va?
Ikväll har jag och Ida fortsatt med vårt X-box spelande, är ju så kul haha! 
Nej vet ni vad nu ska jag sova. Puss.
Söt medalj som vi fick.


Omöjligt att göra arbeten på datorn när man har Gucci ute, hon "äger" tagentbordet då och hugger mot ens fingrar så fort man kommer nära henne haha.

'
Avslutar inlägget med denna snygga bilden på mig och Ida, vi är inte normala någonstans. (och ja jag försöker att vara pitögd med ögonen på bilden, är inte så pitögd annars haha)

Bilder från förra veckan

Här kommer lite bilder från förra veckan som jag inte lagt in pga av min dåliga uppdatering:


Sofie, Malin, Emma och Josse äter glass på Linero


Sofie & Malin var tuffa i sina solbrillor

Emma & jag hade tråkigt på en lektion och tatuerade varandra, denna gjorde Emma på mig..


.. och denna gjorde jag på henne, borde nog satsa på att bli tatuera? En riktigt snygg tatuering som alla sjörövare brukar ha ser ni att det är på bilden, väl??

Bubbles

(Hatar rubriker, kommer aldrig på någon bra så det slutar alltid med att man tar en låt titel eller vilken dag det är)
Idag är det måndag, vår sista "riktiga" måndag innan studenten, är ju nästa måndag också men då har vi lektioner där man kan få ta igen sina rester som det kallas, saker man missat, så det blir ju ingen riktig skoldag.
Idag mår jag dåligt. Känns som jag är precis på gränsen till när man ska få jätte hög feber, huvudet spränger, halsen känns konstigt och jag är helt slut i kroppen. Fan kan inte bli sjuk nu. Imorgon ska vi vara tidigt i stadsparken i Lund eftersom vi på Barn & Fritid ska hålla bus-ruset, ett lopp för massa barn som dom ska springa, sen ska vi bjuda på saft och hålla i aktiviteter. Blir väl ca 300 barn så hoppas att huvudvärken försvinner tills dess..
Ikväll har jag haft en lugn kväll med Ida, vi har spelat massa olika spel på X-box som vi har glömt bort, har haft riktigt kul.
Nej vet ni vad, nu ska jag gå och lägga mig. Ont i huvudet + 1000 tankar som snurrar runt i huvudet går inte bra ihop, så jag lägger upp bilderna imorgon istället. Förlåt & godnatt...

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Ojoj vad dåligt det har varit med uppdateringen denna veckan? Får väl be om ursäkt, haha undra hur många gånger jag har gjort det? Men jag har haft fullt upp. Skrev ju senast förra måndagen så kanske ska berätta lite vart jag har hållit hus?
I tisdags var vi i skolan extra tidigt, halv 9 istället för 20 i 1, eftersom att vi först skulle lyssna på information om studenten (ohhhh vad jag längtar!!) och sen ha redovisning för tvåorna om vårt projektarbete. Vi hade en lång håla så jag och tjejerna tog bilen till Linero där vi köpte glass i solen, har lite bilder därifrån men dom lägger jag upp imorgon för jag hittar ingen mobilsladd..
I onsdags var jag ledig från skolan, vaknade tidigt och gjorde skoluppgifter som jag ligger efter med och sen hade min sjuka pojkvän frisknat till så jag åkte hem till honom redan vid lite i 9 på morgonen och åkte sedan hem vid halv 10 på kvällen, så det blev en lång och mysig dag tillsammans.
I torsdags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde haha. I fredags hade jag bara en dag hemma med mig själv, mamma och syskonen. Igår, lördag så kom Erik till mig, vi kollade melodifestivalen och lite så på kvällen och sen sov han här tills idag, söndag. Ikväll har vi varit hos farmor & farfar där även Mattias, Annika och deras Erik (blir jobbigt med 2 Erik nu haha) var. Vi firade farfar med god mat och trevligt sällskap.
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig, jag lovar att bli bättre denna veckan med uppdateringen så att ni slipper läsa såhär långa inlägg om mitt intressanta liv i framtiden! Hoppas ni ser ironin ;) Puss på er!

Havet var borta?

Var ute och åkte en runda i bilen med mamma och Linus igårkväll. Vi körde ner mot Barsebäcks golfklubb som ligger precis vid havet när vi såg hur långt ut havet var, såg läskigt ut men det var ju för att det blåste från land och ut mot havet så allt vatten hade ju "sugits" ut. Såklart så var vi tvungna att gå av och titta:
Såklart skulle jag & Linus utmana ödet och gå så långt vi kunde på sump-marken där vattnet egentligen ska vara.

(Inlägget som aldrig publicerades igår)

Har knappt haft tid att skriva nu i helgen. Eller tid och tid, har varit vid datorn men inte loggat in här på bloggen.. Igår (lördag) vaknade jag upp med magont, fast mådde ändå mycket bättre än vad jag gjorde kvällen innan så jag kunde ändå få i mig lite frukost. Sen hade jag lovat mamma att göra lite ärenden så när jag fick komma ut och cykla och få frisk luft så släppte det lite i magen. Denna helgen har erbjudit så sjukt många alternativ men tyvärr har jag fått ställa in allt som har med att man ska åka iväg någonstans att göra.. Iallafall vid 2 tiden igår tog jag bussen till Erik, låg ute och solade hela eftermiddagen och vid 6 tiden kom Offe och Julia. Vi hade en mysig dubbeldate med grillad mat och skräckfilmskväll. Sen sov jag hos Erik.
Idag åkte jag hem tidigt. Jag hann bara hem om och vända sen åkte jag med mamma till Järavallen där vi mötte upp pappa och Linus och sen hade vi det mysigt där med lite fika och så. Skönt att bara ligga i solen och slappna av, mitt i skogen. Resten utav dagen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt med familjen, haft en skön söndag och vilat magen. Haha jävla tjat om min mage.. Nu tycker jag vi avrundar detta inlägget, men jag säger inte godnatt än för det kommer ett inägg med lite bilder från idag, var ett tag sen jag la in bilder tycker jag? (Förutom ullared då)
Nu gör vi ett nytt försök igen att publicera inlägget som aldrig ville komma upp igår, tjejerna i skolan sa att dom också hade haft samma problem så något fel på blogg.se var det.. 
Har knappt haft tid att skriva nu i helgen. Eller tid och tid, har varit vid datorn men inte loggat in här på bloggen.. Igår (lördag) vaknade jag upp med magont, fast mådde ändå mycket bättre än vad jag gjorde kvällen innan så jag kunde ändå få i mig lite frukost. Sen hade jag lovat mamma att göra lite ärenden så när jag fick komma ut och cykla och få frisk luft så släppte det lite i magen. Denna helgen har erbjudit så sjukt många alternativ men tyvärr har jag fått ställa in allt som har med att man ska åka iväg någonstans att göra.. Iallafall vid 2 tiden igår tog jag bussen till Erik, låg ute och solade hela eftermiddagen och vid 6 tiden kom Offe och Julia. Vi hade en mysig dubbeldate med grillad mat och skräckfilmskväll. Sen sov jag hos Erik.
Idag åkte jag hem tidigt. Jag hann bara hem om och vända sen åkte jag med mamma till Järavallen där vi mötte upp pappa och Linus och sen hade vi det mysigt där med lite fika och så. Skönt att bara ligga i solen och slappna av, mitt i skogen. Resten utav dagen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt med familjen, haft en skön söndag och vilat magen. Haha jävla tjat om min mage.. Nu tycker jag vi avrundar detta inlägget, men jag säger inte godnatt än för det kommer ett inägg med lite bilder från idag, var ett tag sen jag la in bilder tycker jag? (Förutom ullared då)

Denna gången har jag en anledning..

Sitter just nu på bussen till skolan, har blivit dålig uppdatering nu i helgen men jag skrev faktiskt ett inlägg igår som inte gick att publicera eftersom blogg.se låg nere.. Har iallafall sparat inlägget på skrivbordet i min dator så jag lägger upp det när jag kommer hem, ha en bra dag!

Friday

Har ju sovit hos Erik och Tilda nu från i onsdags tills idag, fredag, eftersom att deras föräldrar har varit i London. Har varit jätte mysigt.
Idag var tanken först att vi skulle ha tjejkväll men min mage sabbade allt, har haft kramper hela veckan och mått skit rent ut sagt. Har aldrig i hela mitt liv känt av en sån smärta i magen, så idag kände jag att jag behövde ligga ner och vara nära en toa, haha mysigt va? Så istället för att vara i staffanstorp har jag haft en mysig kväll men mamma, pappa och Linus framför talang och Big Brother.
Nu hade jag tänkt läsa runt lite på olika bloggar och sen sova, känns lite bättre i magen nu efter all blåbärssoppa som jag tryckt i mig så jag hoppas på att kunna få sova ordentligt inatt.. Hörs imorgon! Puss

Give me everything

Hej på er!
Har varit ledig från skolan idag och det har varit riktigt skönt! Har bara varit hemma och vilat, städat och kollat på film.
Nu ikväll kom Filip och Sofie och hämtade upp mig och sen körde vi och hämtade Emma, sen åkte vi till Bjärred för att köpa mjukglass, fastän att det ösregnade och var kallt ute haha. Men vi åt den i bilen så det gick bra.
Har precis duschat och vågat håret, ska kolla klart på Big Brother och sen gå och lägga mig. Får se hur det blir med uppdateringen imorgon och på torsdag för jag sover hos Erik nu dessa 2 dagarna. Försöker slänga in lite mobil bloggar! Puss

Tidsoptimist - mobilblogg

Vilken morgon.. Har nog stängt av väckarklockan i sömnen för idag vaknade jag 7:57 och jag ska åka typ 8:07. Ni förstår kanske hur stressad jag var? Men jag hann tack vare att Ida gjorde 2 mackor som jag kunde ta med till frukost. Sen var bussen till Lund 10 minuter sen så jag hade inte behövt skynda mig så mycket. Idag ser jag ut som ett vrak eller något, ser väl ut som jag mår helt enkelt. Mitt hår är halv lockigt och lite ruffsigt, bor i mina solglasögon idag och hoppas att ingen känner igen mig. Tur att jag bara ska vara i skolan i 2 timmar för sen ska jag till tandis vid 13:00. Så vi hörs efter det!

Bilder från ullared

Här kommer lite bilder som jag tog i fredags (29/4) när vi åkte till ullared med nästan hela klassen:
Har nog minst 25 bilder på mig och Josse, både seriösa och oseriösa. Vi var rastlösa haha.


Josse hittade en ballong i sin väska, den hade jag kul med resten av resan.


Sofie och Emelie somnade sött bredvid varandra haha.


Precis kommit fram till ullared, helt uppspelta på att få komma in och shoppa!


Jag & Morgan.


Josse & Morgan.

Bästa helgen på länge!

Back on track! Har blivit dålig uppdatering i helgen men ni ska få veta vad jag har hittat på, på dessa 2 dagarna som har gått:
I fredags var vi på ullared med klassen. Jag snålade lite med det jag handlade eftersom jag ska spara pengar till i sommar när jag och Erik ska till peace & love, men lite snyggt hittade jag. Träffade även Morgan som jag har tagit bild med (bilder kommer i nästa inlägg). Var hemma i skåne igen vid halv 7 och då körde mamma mig till Erik där även Christoffer, Simon och Simons flickvän Amanda var. Vi grillade och hade det trevligt resten av kvällen och sen sov jag hos Erik.
I lördags gick vi upp redan vid 7-halv 8 för att vi var tvugna att släppa in byggare i Eriks hus. Åt frukost framför en film och sen fixade vi oss eftersom vi skulle på Eriks dop (min kusin Mattias barn). När det var klart åkte Erik med mig hem och vi var ute i solen och tog det lugnt ett tag, sen gick vi upp och fixade oss och sen kom Filip och Sofie så åt vi och lite sånt. Sen gick vi till bålet och på vägen hem mötte vi upp lite folk som också följde med hem hit. När dom hade stuckit så var jag, Erik, Sofie och Filip sugna på chokladfondue så vi skulle börja göra det. Heter man Nathalie Danielsson och om man redan är klumpig så ska man inte göra chokladfondue när man har druckit cider.. Först skulle jag öppna en konservburk med ananas i, och då skär jag mig på mitt lillfinger så det började blöda. Så Erik hämtade plåster och plåstrade om mig. Sen gick jag tillbaka till köket och skulle värma porslinsskålen som vi hade chokladen i, och den var riktigt varm när jag tog ut den så jag tappade den och då gick en bit av kanten av, tror ni inte jag skär mig på tummen med porslinen då? Så Erik fick hämta ännu mer plåster. Inte nog med det så sparkade jag in i alla stolar typ 30 gånger med mina tår och blev inputtad i en dörr med pannan av Erik haha, är skadad idag. När Sofie och Filip gått hem så var jag och Erik kvar i uterummet och dansade runt där i en timme innan vi gick och la oss. Vi hade en riktigt bra dag! Idag åt vi världens bästa frukost, kycklingfilé och soltorkad tomatsås på mackorna (rester sen igår haha)
Nu blir inlägget alldeles förlångt! Hörs senare med bilder från ullared!

RSS 2.0