I will wait

Jag har inte haft ork/tid till att blogga..
I helgen så var jag med min andra halva. Sov hos Erik fredag-lördag och mig lördag-söndag.
Måndag och tisdag låg jag deckad i soffan och var tvungen att stanna hemma från praktiken. Tråkigt eftersom jag bara hinner gå idag (onsdag) och imorgon då det är min sista dag.. Sjukt att det redan gått 4 veckor, var tar tiden vägen?
Igår gick jag upp redan vid 5 för att köra mamma och pappa till sturup. Dom ska på golfsemester i Dubai och lite avundsjuk blev man då pappa la av sig vinterjackan i bilen och sa "den behövs nog inte" haha..
Så farmor och farfar är hos oss nu, mysigt.
Ikväll har jag varit barnvakt till Vera & Melker och sitter just nu med min laptop för att fixa det sista inför seminariumet på fredag då jag ska träffa min VFU-lärare i skolan. Planerna är att jag ska åka med syskonen, farmor & farfar till Väla imorgon så jag försöker röja undan allt jobb nu.
Nej nu ska jag hoppa i säng, vill vara pigg på min sista dag på praktiken imorgon!

Gamling

Torsdag idag, igen.. Det känns som veckan har 2 dagar, måndag och fredag + helg. Dagarna går otroligt fort på praktiken.
Jag vet inte om det är för att jag är trött efter praktiken eller om det är för att jag börjar bli en gamling men jag somnar tidigt varenda kväll.. Kvittar om jag ligger ner i soffan och tittar på film (då är det kört) eller om jag sitter upp för jag somnar vilket som. Stackars Erik har ringt och smsat hela veckan och fått svar efter någon timme för jag sovit haha. Men idag tog jag priset:
Ida färgade mina ögonfransar, och eftersom färgen ska sitta i 30 minuter så gick jag ner och satt i soffan och blundade. Tillslut väckte Ida mig att klockan hade ringt och jag suttit i över 30 minuter med färgen på mina fransar och sovit. Haha blir rädd för mig själv.
Så nu ska gamlingen gå och sova.
Imorgon är det fredag och efter praktiken ska jag hem till min plutt. Erik smsade innan och sa att han fixat Röjar Ralf som går på bio nu, haha den har jag velat se länge. Så kanske känner mig lite yngre efter imorgon när vi sett en barnfilm, om jag klarar av att vara vaken ;)

Love is all I got

Hej på er!
Jag har fullt upp på praktiken och är slutkörd när jag kommer hem, därför hamnar bloggen lite åt sidan.
Sist jag skrev var i torsdags, idag är det tisdag.
Min lärare kom till avdelningen på fredagen och jag höll i min aktivitet, sen pratade vi och allt gick jätte bra! På fredagkvällen körde jag in till Malmö C för att ääääntligen hämta upp min Erik som jag varit utan i 2 veckor. Så mysigt det var att få pussa och krama på honom. Vi sov hos Erik fredag-lördag och hos mig lördag-måndag. Hade mycket att ta igen!
Idag har jag varit på sjukhuset med pappa då vi är med i en ny astma studie, och sen åt vi subway till kvällsmat, namnam.
Nu hade jag tänkt sova, ögonen går i kors! Men kände ändå att jag ville slänga in ett inlägg till er, gullig som jag är ;)

Happy valentines day

Jag har inte haft tid till att blogga i veckan. När jag kommer hem från praktiken så är jag helt slutkörd så det sista jag orkar är att starta datorn. Det har inte hänt så  mycket i veckan, en lugn vecka med praktik och sen har jag varit barnvakt till Alice. 
Idag är det torsdag och alla hjärtans dag. Tyvärr får jag inte fira dagen med min älskling men han kommer ju hem imorgon så vi får ta igen det då! Erik är världens underbaraste, trots att han sitter uppe på ett hotell i Wien så har han fixat 3 stora fina röda rosor till mig som Eriks mamma kom med i eftermiddag. Erik är bäst!
Jag har istället firat min dag med min familj. När jag slutade praktiken så körde jag iväg och handlade rosor och vaniljhjärtan som stod på bordet när familjen kom hem.
Nu sitter jag här, har precis fixat min lunchlåda till imorgon och ska strax hoppa i säng. Måste vara pigg imorgon då min lärare kommer från skolan och tittar när jag håller i en aktivitet med barnen, oh nervöst! 

Take a walk

Idag är det en söndag med lite mindre söndagsångest än förra veckan. Kan det vara för att jag ska hämta Erik på fredag när han kommer med flyget från Wien? Åhh vad jag längtar efter honom! 
Imorse stängde jag av alla väckarklockor och ljudet på mobilen och sov ut, länge. Så det blev en sen frukost och när jag hade ätit upp så kom mamma och pappa hem tillsammans med farmor och farfar. Dom hade köpt med sig fika och semlor, årets första semla för mig, namnam! 
Sen körde jag och Ida med farmor och farfar till Burlöv Center för att fixa varsin klocka som vi fick av dom ♥
Tanken var ju att jag skulle storstäda mitt rum idag, men när jag vaknade så hade jag fortfarande riktigt ont i halsen och kände mig febrig. Just nu har jag en alvedon-kick så har hunnit med att plocka undan klädbergen på mitt rum och sorterat tvätt. Håller även på att fixa och trixa med Eriks alla hjärtans-dag present. Jag är en person som älskar att ge och slår inte bara in en present huxflux. Det ska vara personligt. 
På tal om alla hjärtans-dag, jag är så sjuuukt nyfiken. Det är ju på torsdag och eftersom Erik kommer hem på fredag så får vi fira det då, men han har sagt till mig att vara hemma på torsdag för det kommer hända något då. Undra vad han har fixat? Att berätta en överraskning för mig är som att säga till ett barn att jultomten kommer. Är nyfiknare än Nicke nyfiken. 
Och ja vi firar alla hjärtans-dag. Det är väl den dagen som många gnäller om, framför allt singlar. Men vem har sagt att kärleken måste ges till sin pojkvän/flickvän? Ge extra mycket kärlek till familjen eller en vän istället? Och sluta gnäll! ;)
Bild från vår 5-års dag. Den finaste och bästa människan på detta jordklot! ♥

Winner

Hej på er!
Klockan är mycket och jag ligger utslagen i sängen och ska snart sova men jag ville ändå slänga in ett inlägg.
Jag är nästan precis hemkommen. Har suttit barnvakt i Lomma till 2 barn hela kvällen, myspys.
Igår-idag har jag träffat Lotta. Körde till henne vid 4 tiden och sen körde vi till Burlöv Center för att kolla lite. Sen köpte vi med oss pizza/mc mat till oss och Filip som vi sen åt framför gladiatorerna. Resten av kvällen spelade vi tv-spel innan jag och Lotta avslutade kvällen med att fixa mina naglar med olika nagellack. Vi testade på newspaper nails, riktigt coolt!
Idag gick vi upp i tid för att hinna åka in till stan. Gick till Smart Buy som ska lägga ner och shoppade loss på inredning eftersom den var 30-50%.
Jag har börjat samla på mig en hel del nu, nu ska jag och Erik bara hitta den rätta bostaden för oss.
Nu går mina ögon i kors, och min hals gör bara ondare och ondare hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk... Längtar tills att få dricka varmt vatten med honung i mina fina koppar imorgon!
Imorgon är det söndag och då står städning på schemat, woho vad kul! Godnatt

Har fullt upp

Torsdag kväll, imorgon är det äntligen fredag! 
Jag har inte haft tid att blogga i veckan. Sist jag skrev var i söndags då jag körde och lämnade min mupp på tåget för att han skulle åka till Kastrup. 
I veckan har min praktik på en förskola i Hjärup börjat, där ska jag nu vara i 4 veckor. Det är fullt upp och jag är helt slut i huvudet när jag kommer hem och orkar knappt göra något, inte ens blogga.. 
Erik har varit så snäll och lånat ut sin fina nya bil som jag är barnvakt åt nu i 2 veckor så jag lätt kan ta mig ut till praktiken, går ju knappt att komma ut till Hjärup här ifrån.. 
Idag efter att jag hade slutat praktiken så åkte jag mot Lund för att hämta upp Malin på sin praktikplats, sen körde vi mot IKEA. Vi åt vår efterlängtade Ikeamat och satt och pratade länge. Sen gick vi ett varv där inne och jag fick med mig 2 stora tekoppar, riktigt stora som man kan sitta och värma sig med (som jag letat efter i år och dar) och tro det eller ej: ett datorfodral till min nya laptop. För 59:-, ja tack! 
Nu sitter jag nyduschad och ska hoppa ner i sängen. Imorgon efter praktiken åker jag till Malmö för att sova hos fina Lotta. Vi får se vad vi hittar på. Och på lördag ska jag vara barnvakt i Lomma hela kvällen, myshelg! 
Kärleks-oboy hos käraste Erik (haha?)

Match made in heaven

(Inlägg som skulle publiceras i söndags, 3/2)
Jag har haft en mysig långhelg med min fina Erik och nu ligger jag här i sängen med världens söndagsångest! Tänkte berätta om helgen.
I torsdags kom Erik hit vid 11, vi hoppade in i bilen direkt och började kör mot Stockholm. Resan upp gick faktiskt fort då vi satt och sjöng och lekte lekar haha. När vi kom fram till Stockholm så checkade vi in på Scandic Victoria tower som är ett otroligt högt hotell (byggt efter Charlotte Perellis microfon när hon sjöng Hero i Melodifestivalen, lärde Erik mig). Det första vi gjorde när vi kom upp på rummet var att slänga oss i vår king size-bed. Sjukt hur stor den var! Ville sno med mig den hem.
Sen gick vi ner till Kista Galleria och gick runt lite innan vi satte oss på O´learys och åt våra efterlängtade revben. Proppmätta kom vi tillbaka till hotellet när killen i receptionen säger till oss att hissarna strular men att en tekniker är på väg, men om vi ville fick vi ta trapporna. Vi ville bara upp på rummet så dumma som vi är valde vi trapporna, jo tjena. Vi bodde på 14 våningen, var proppmätta och påklädda från topp till tå med tjocka kläder, gissa om vi var svettiga när vi kom upp haha.
I fredags åt vi hotellfrukost (bästa) och sen hämtade Erik sin fina bil. Sen bar det hemåt till Skåne igen med stopp i Gränna för att köpa polkagrisar och på IKEA i Jönköping för lunch. Sen sov vi hos Erik fredag-lördag och sov hos mig lördag-idag.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, Erik kommer hit vid 3 och hämtar upp mig för jag ska köra han till flyget då han flyger till Wien idag. I 2 veckor, hur ska jag klara mig utan min fina?

RSS 2.0