Akuten

Orkade och hann inte skriva igår. Började få så sjukt ont i sidan av magen igår eftermiddag. Imorse när jag vaknade så hade jag fortfarande riktigt ont, varje gång jag tog ett steg med det vänstra benet så kändes det som någon stack en kniv rätt in i magen. Mamma tyckte det var lika bra att jag åkte till akuten så hon körde in mig till farmor som kunde följa med mig. På sjukhuset kände och klämde dom på magen, tog stick i ena armen, där kunde dom inte få ut något blod.. Så dom tog ett stick i andra armen, och där prickade hon rätt så blodet bara rann ut haha riktigt äckligt + att hon prickade en nerv eller något så jag kan inte lyfta armen nu, är helt sönder stucken! Det var inte blindtarmen som tur var, var nervös att jag skulle få operera när jag åkte in. Men fick gå till gynekologen också för att kolla. Dom tror att det är en körtel som är svullen i magen efter att jag var sjuk förra veckan. Hoppas det går över snart för jag har riktigt ont i magen.. Nu ska jag plugga lite och kolla på sex and the city, vi hörs senare ikväll eller imorgon! (Lovar att lägga upp lite bilder från mobilen i nästa inlägg, jag vet att min blogg har blivit tråkig på senaste tiden)

"Så mycket är väl inte du värd?"

Mamma, jag och Linus satt i bilen och pratade om en som har lämnat mig men saknar mig:
Linus: men vadå fall han saknar dig så mycket varför lämnade han dig då från första början?
Natti: jadu Linus det kan man fråga sig, men oftast så vet man inte hur mycket man har förrän man förlorar det...
Linus: jaja hur mycket är du värd? Du är ju inte precis en diamant eller så...

Hahaha ibland kan man inte göra annat än att hata honom? :D
Såhär snygg var Linus idag, mamma kollade på present inne på Kappahl och Linus hittade denna baskern. Tycker ni inte att han klär i den?


You do not know how much you have until you lose it..

Orkade inte skriva igår. Skulle egentligen ha träffat Frida men eftersom hon skulle ta tåget upp till sin skola i Småland så hann vi inte, vi fick sitta och prata av oss på telefon istället.
Idag är jag allmänt nere, vill så gärna skriva av mig allting här men det funkar inte tyvärr.. För många läser min blogg. Är iallafall trött på att bara finnas till när det gäller på andras behov. Idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan och sen tillbringat min rumpa framför sex and the city. Efter maten var jag, mamma och Linus duktiga och gick ut och gick powerwalk. Jag och mamma köpte en bok om en diet som funkar (våra kompisar har den) så nästa vecka börjar dieten för oss 2! Längtar inte efter maten men längtar till att få tappa dom kilona som ska bort! När vi kom hem åkte vi och hämtade Ida vid stallet, jag hann inte klä på mig så gick ut i bara t-shirt och foppatofflor, bra när jag precis varit sjuk? Ida hade med sig 2 kompisar som vi skulle köra hem så både jag och Linus var med i bilen för vi trodde bara vi skulle köra hem 1 av hennes kompisar. Men nej vi hade inget val och det var ju fullt i bilen så Ida fick slänga sig i bagage luckan haha. Nu ska jag sova, har min långa sovmorgon till 20 i 1 imorgon så skriver då! Det första jag ska göra imorgon är att duscha, mitt hår är dränkt i dust it, usch. Jaja kommer dagens kommentar snart sen säger jag sov gott, vakna torrt!
Såhär snygg var Sofie idag i mina "skidglasögon" och i min mössa (inte så att jag går runt med detta, Sara hade lånat det till en fest, haha så ni inte tror att jag är helt störd)


Det spränger

Kom typ precis hem från Staffanstorp. Pappa körde dit mig vid lite i 1 idag, och då gick jag hem till Björn där även Oliver var. Dom satt och spelade något krigsspel men tillslut blev jag trött på det så tryckte på escape på Olivers dator så det stängdes av och vi kunde kolla på en film istället haha. Sen skulle dom 2 gå ner och basta men jag orkade inte för jag mår fortfarande inte helt okej efter att jag varit sjuk så jag satt och spelade på datorn med Björns bror istället. Sen åkte vi 4 och köpte pizza. Blev tjockis-mat för mig igen haha. Resten av kvällen har vi inte gjort så mycket, spelat krigsspel lite då och då. Mötte Björns bror men det var riktigt svårt, motståndarna sprang bara iväg och gömde sig eller dödade mig när jag kom så därför jagade jag honom och sköt istället, mycket bättre för dom sprang inte iväg från mig när vi var i samma lag hahah. Sen hämtade pappa mig vid halv 12. 
Nu ligger jag i sängen och vet inte vad jag ska göra, tror jag har bihållsinflammation för huvudet spränger hela tiden, har så sjukt ont! Imorgon ska jag till Frida, ska bli kul att träffas och få prata av sig. Men vi hörs då, pusshaj.

Kort dag

Började skolan 9:20 idag. Eller skola och skola, var inte där. Vi samlades i Domkyrkan och fick en guidad tur och sen skulle vi göra en liten gruppuppgift tillsammans. Jag, Sofie och Emma satt i trappan i kyrkan och skrev, vi skulle komma på en mening och jag & Sofie sa exakt samma mening samtidigt, haha riktigt eko. Vi började skratta och jag råkade skrika rätt ut i kyrkan så det ekade. Lyckas alltid vara värst? haha. Vi slutade 11:20 och då gick vi 3 till McDonalds och krängde. Sen sa jag och Sofie hejdå till Emma och gick en runda i stan innan jag åkte hem. Mamma är iväg hela helgen så jag och pappa bestämde oss för att köpa en kebabrulle, riktig tjockisdag för mig men vafan? man lever bara en gång! Nu sitter jag i soffan och tittar på "se upp för dårarna". Ska snart lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon för att duscha och göra mig iordning och sen ska jag åka till Staffanstorp för att vara med Björn och Oliver. Men vi hörs imorgon!

Sjuk-bloggtorka

Skrev inget igår för jag låg hemma hela dagen, hade hög feber och var jätteförkyld så jag bäddade ner mig själv i soffan med täcke och kudde och kollade på sex and the city avsnitt. Det räddade min dag!
Idag hade jag teckenspråk första lektionen, och jag ville verkligen inte missa det så dum som jag är gick jag till skolan ändå. Mådde så dåligt, kallsvettades och kunde inte andas. Men Sofie, Oliver och jag var ändå flitiga och spelade in MFF hymnen på teckenspråk. Man står framför en tv där man ser sig själv och ska sen teckna, förtstår ni hur jobbigt det är? Jag vet inte hur många gånger jag började gapskratta i filmen och vi fick börja om, tror Oliver och Sofie var lite trötta på mig haha. Såklart så klarade jag inte av att gå en hel dag, gick på en kort lektion efter och höll Emma sällskap på lunchen tillsammans med Björn och Oskar och sen gick jag hem. Blev hämtad av mamma i Bjärred och nu kom jag på att min cykel står vid busshållsplatsen. Bra, då får jag alltså inte vara sen imorgon för jag måste hinna gå. Okej tar bara 4 minuter men ändå, jag är tidsoptimist och gör allt som inte behöver göras på morgonen och är alltid i sista minuten vid bussen. Som jag sa till Sara "konstigt att jag inte har bättre kondition med tanke på hur många gånger jag får springa/cykla snabbt som en idiot till bussen" haha. Jaja nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig, höres imorgon!
Bild sen ettan, Björn och Oskar "lövade" mig, detta som är jobbigt med dom 2. Dom är alltid på stör-humör och helt plötsligt så får dom ryck. Som idag så knöt först Oskar hela mitt hår i en rosett som inte gick att få upp och sen skulle dom fälla min stol som jag satt på, tillslut så tappade dom stolen och jag smällde i ryggen. Åh vad man älskar dom 2? hahaha

Sick

Fyfaaaaan rent ut sagt vad jag mår kasst! Vaknade imorse av att jag var riktigt förkyld och att huvudet sprängde, men jag tänkte att jag hade bara en lektion som inte är bra att missa så jag kämpade mig till skolan ändå, dålig idé.. Trodde jag skulle dö på lektionen, vet inte hur många gånger jag reste mig upp och fick gå och snyta mig, sen så kunde jag inte sitta still på stolen, ville bara lägga mig ner. Ännu värre var det när jag skulle ta bussen hem, den var proppfull så jag fick stå upp, kallsvettades och trodde att jag skulle svimma så dåligt jag mådde. Cyklade hem till mamma och frågade fall jag var varm i pannan, hon blev chockad för jag var iskall och varm samtidigt. Haha man kände verkligen hur jag hade kallsvettats. Tog tempen och hade hög feber. Resten av kvällen har jag legat i soffan och dött, snutit mig och sen dött igen. Kan inte ens sitta upp när jag ska äta, åh så synd det är om mig. Jag är som en kille när jag är sjuk, klagar på hur ont jag har och hur dåligt jag mår och hela min värld går under. Inser nu att hela detta inlägget har handlat om att jag klagar ännu mer på hur dåligt jag mår haha får sluta nu. Har passat Linus och Ida hela kvällen, mamma och pappa är iväg och nu har syskonen precis somnat. Ligger själv på mitt rum och har glömt min vattenflaska där nere, men jag vågar inte gå ner själv så får skita i den helt enkelt! Nu ska jag kolla på SATC, har lånat hela boxen av Sara, godnatt hörs imorgon!

It's raining men

Har regnat hela dagen idag, jobbigt när man som jag har hår som blir fluffigt och vågigt och har klippt lugg haha. När jag hade slutat idag så mötte jag upp Lotta på skolan och sen åkte vi till Malmö. Först så åkte vi till en tatuerare där Lotta piercade naveln. När vi satt och väntade på att killen som skulle pierca Lotta skulle komma så pratade om att vi skulle börja på diet. Hur vi skulle sluta äta skitmat och istället träna osv så att vi fick snygga kroppar till stranden 2011. Men när Lotta väl var klar och hade betalat så åkte vi direkt in till stan och gick till Mc Donalds för att vi höll på att dö av hunger. Det var ett meal där man fick en big mac meny + en cheeseburgare och självklart tog jag ett sånt meal. Haha som vi skrattade, där hade vi suttit och pratat om dieter så krängde vi på Mc en halvtimme efter. Vi satt och skrattade så vi hade kramp i magen åt saker som vi gjort/sagt tillsammans när vi var små. Har känt Lotta sen dagis och vi har varit bästa vänner så länge jag kan minnas så det är riktigt kul att vi fortfarande har kontakten trots att hon flyttade från Lödde när vi var mindre. När vi ätit klart och suttit still i typ 40 minuter och pratat (var så mätta så vi inte orkade resa oss) så gick vi mot bussarna och sa hejdå till varandra. När jag kom hem så hjälpte jag mamma med diskmaskinen och sen så gick vi ut och gick stavgång. Nu jävlar ska jag komma igång med att gå varje dag + att göra situps.
Jaja nu orkar jag inte skriva mer, mitt huvud dödar mig så ska kolla klart på mff-djurgården med pappa och sen lägga mig, pusspuss.
Bild på mig och Lotta från NRJ in the park i Malmö förra sommaren

"Min mobil laggar" "Ja och min kaggar"

Igår när pappa skulle köra mig till Lotta så följde Ida med, hon satt i baksätet och smsade förfullt, mobil nörd som hon är. Efter ett tag sa hon:
Ida: faaaaan, min mobil laggar!
Pappa: ja och min kaggar, vad fan är laggar?
Ida: *suckar* Natti förklara för honom...
Haha det kan inte vara lätt att leva i världen nu för pappa eller för andra vuxna när våra "slang-ord" finns överallt.

Lugg

Var trevligt hos Lotta igår. Jag, hon, Filip och 2 av hans killkompisar satt och spelade buzz tills 4 på natten. Fast jag hade inga glasögon så först fick jag vara i ett lag tillsammans med Lotta, men när jag fick en egen kontroll så såg jag inte ett skit av vad det stod på tvn. Svaren på frågorna är ju 4 färger så jag fick bara trycka på en färg och hoppas att det blev rätt haha. Idag sov vi länge. Sen klippte Lotta lugg på mig, men jag kan fortfarande ta den åt sidan fall jag vill ha snelugg. Men kände att jag ville testa något nytt, än så länge så har alla som jag träffat sagt att jag passar riktigt bra i luggen.
Familjen hämtade mig hos Lotta vid lite i 2. Sen åkte vi till farmor och farfar och åt god mat där. När vi ätit klart och pratat lite så körde jag, farmor och syskonen iväg och kollade på cirkus skratt. Det var riktigt kul, var längesen jag var på cirkus och man känner att man aldrig kan bli för gammal för det, för det är sjukt hur duktiga alla är!
Nu sitter jag och halvsover i soffan, ska hoppa in i duschen nu och sen fixa mig inför sängen. Vi hörs imorgon!
En bild jag tog snabbt innan, det ser bättre ut i verkligheten och det är ingen bra bild men det får ni leva med :)


Till Lotta

Har precis ätit hemlagad pizza och chokladpudding. Nu är jag proppmätt! Håller på att göra mig iordning och packar, ska åka till Lotta nu och sova där inatt.
Imorgon hämtar familjen mig för jag, syskonen och farmor ska på Cirkus. Ska bli kul, tröttnar aldrig på det haha. Nä nu måste jag packa klart fall jag ska komma fram till staffanstorp ikväll och inte sent inatt! Vi hörs imorgon, hoppas ni får en bra Lördag!

Lördags mys

Idag sov jag länge, var skönt att få sova ut för en gång skull. Passar Linus hela dagen idag. Vi har varit ute och åkt rullor för jag skulle hämta min cykel hos Filip och Sofie. Sen nu precis har vi sett "She´s the man" och ätit chips och dippa. Nu ska vi gå upp och ha tv-spels maraton. Skönt att bara vara hemma idag, det behöver både jag och min kropp. Vi hörs senare!
Min senaste piercing som jag köpte för ett tag sen av en tjej på Vipan

Bara avundsjuk?

Haha direkt efter att jag skrev det förra "dagens kommentar" så satt pappa och rapade:
Natti: men pappa sluta!
Pappa: vad?
Natti: ja du sitter och rapar rätt ut, det är äckligt..
Pappa: du är bara avundsjuk för att du inte kan rapa
Haha jaja, sparka på dom som redan ligger

Finns spöken?

Idag när familjen satt och åt så hade vi riktigt kul. Skrattade åt allt möjligt, som att Ida undrade vad konkelbär var och att pappa skulle lära mig hur man rapar? Haha jag kan inte det, är alldeles för mycket tjej..
Natti: asså mamma detta var andra gången du väckte mig på min sovmorgon när du skrek upp till Linus
Mamma: ja men stäng dörren när du lägger dig då?
Natti: nä det vågar jag inte
Mamma: haha vågar du inte stänga en dörr?
Natti: nä tänk när jag ligger där och sover, så vaknar jag av att dörren öppnas och någon står där
Mamma: vem skulle öppna din dörr? vi?
Natti: nä men spökena..
Pappa: Natti spöken öppnar inte dörrar, dom går igenom dom
Ida: ja och ifall dom nu skulle behöva öppna en dörr så är det ju lättare för dom att komma in när dörren är öppen?
Natti: och? huvudsaken är att jag slipper vakna av dörren när dom går in!
Hahaha, ja vad ska jag säga? Jag har sett alldeles för mycket skräckfilm. Vet ni om att jag tänker inte flytta hemifrån själv, tänker bo med pojkvän/kompis. ALDRIG att jag hade klarat mig i en mörk lägenhet på kvällen, klarar knappt att vara hemma själv på dagen haha..

Vänt på dygnet

Har inte skrivit denna veckan för jag har inte alls mått bra.. Har suttit och pratat med en killkompis på msn till 2-3 på natten, och sen gått upp lite i 6 för att hinna till skolan. Har alltså vänt på dygnet helt och gått runt som en zombie hela veckan haha. I tisdags fick jag även vara hemma för jag vaknade upp och såg ut som Quasimodo i ringaren i Notre Dame haha hemskt.
Igår var jag i Malmö med Lotta efter skolan, hon byggde naglar och jag ska även beställa tid tills det nästa vecka. Sen gick vi en runda på entré. Idag vaknade jag av att jag hade så sjukt ont i ryggen/svanskotan/skinkan haha, mamma trodde först att jag hade sträckt mig men kan man göra det när man sover? Ena sidan av ryggen är helt svullen iallafall och jag har riktigt ont.
Har precis kommit hem, pappa hämtade mig hos Filip för jag var där med Sofie ikväll. Vi gick och hyrde en film som vi trodde skulle vara spännande, men det var en skräckfilm. Så vågade absolut inte cykla hem, pappa var snäll och kom så jag får hämta min cykel imorgon när det är ljust ute haha. Ska snart sova, är riktigt trött! Vi hörs imorgon (dagens kommentar kommer efter detta innan jag lägger mig), godnatt sötnosar!

Flyttat hem igen.

I onsdags tog jag bussen till Hörby för att träffa Sara. Hade en stor väska, skolväska + en rullväska (som jag fick sätta mig på när jag skulle stänga) Snacka om att jag inte kom på bussen haha. Jag och Sara gick hem till hennes farmor och farfars hus, eftersom de var i Berlin så har vi bott i det huset från onsdags-söndags. I torsdags färgade vi mitt hår mycket mycket blondare, först blev det gult och Sara + flera från hennes msn kontaktlista kallade mig kyckling. Jag var förbannad haha, vi gick hem till Sara och som tur var så hade hennes syster silverschampoo som räddade mitt hår! I fredags färgade vi det en gång till för att det var fläckigt, men efter 3 minuter fick jag skölja ur hårfärgen för jag blev svimfärdig, det sved i hela hårbotten och den var illröd haha ajaj. Men nu ser mitt hår lite mer normalt ut iallafall. På fredagskvällen åkte vi hem till Natha där tjejerna + Fanny och Johanna (som var Nathas kompisar) var. På natten hämtade Saras killkompis oss och sen sov vi hos honom.
På lördagen när vi skulle ta bussen tillbaka till Hörby så var den sen som vanligt, jag och Sara var mitt ute i ingenstans bredvid en åker full med majs. Jag kom med idéen att vi skulle plocka majs? Haha sprang där i högklackade skor vid en 90 väg och höll koll efter bilar och plockade majs, busiga.
Igår kom hennes farmor och farfar hem igen så vi gick hem till Sara och åt majskolvar och kollade på sex and the city. Nu har jag kommit hem igen, ska sova i min säng för första gången på flera dagar haha. Har lång sovmorgon imorgon så hinner kanske blogga då. Slänger in 3 bilder från vår majsplockning och säger godnatt!
Jag plockar majs förfullt, perfekta kläder och skor?

Sara var långt inne bland plantorna och grävde hahaha

8 stycken majskolvar fick vi ihop, gott!

Pluggplugg

Det händer inte så mycket nu. Denna veckan har vi riktigt mycket läxor så jag pluggar typ hela tiden och har därför inte tid med att blogga. Imorgon efter skolan ska jag äntligen åka till Vera och Melker och vara barnvakt till dom, det var länge sen jag träffade mina gullungar. När jag passat dom tar jag bussen till Hörby, ska sova hos Sara från imorgon tills måndag så jag bor där nu ett tag framöver. Får se hur det blir med uppdateringen.. Men ni vet iallafall att jag lever. Nu ska jag packa en stor rullväska, vi ska festa i helgen så den lär ju bli överfull med tanke på hur svårt jag har att välja kläder. Puss på er!

Hel helg hos Lotta

Har sovit hos Lotta hela helgen och har därför inte haft tid att blogga.
I fredags åkte jag till henne efter skolan. Åt mat med Lotta, Filip och Filips killkompis Jesper när jag kom dit, sen klippte Lotta mitt hår. Sen fick vi bråttom för allt folk som skulle komma på kvällen skulle komma runt 7, och klockan närmade sig 7. Lotta skulle bara ut och slänga sopporna när hon trampade på en tagg, så vi fick sitta inne på toan i en halvtimme och jag fick leka doktor och gräva med en pinsett i hennes häl haha, som vi skrattade åt det. Började med ett litet hål i hälen och slutade med ett stort sår som inte slutade blöda. När vi väl var klara, hade bytt om och sminkat oss så kom alla. Vi spelade något kortspel så att alla skulle bli taggade, sen sjöng vi singstar och spelade band hero för fullt. Lotta hade gjort tårta för egentligen skulle det kommit en som fyllt 18, men typ ingen ville ha tårta så vi fick för oss att hon skulle trycka den i mitt huvud, sen låg vi på golvet och hade krig i tårta och kunde inte resa oss upp för det var så halt. Haha har allt på film. Nästa morgon luktade man spya av all grädde och det såg ut som man inte tvättat håret på 1 år. Kan säga att det har aldrig varit så skönt att duscha. På lördagen gjorde vi inte så mycket. Åt Mc Donalds mat och sen körde Filip och Jesper iväg för att hyra 2 skräckfilmer som vi såg.
Idag har jag, Lotta och Filip bara legat och spelat buzz och sjungit sing star, varit en sån söndag som man är helt död och inte orkar göra något. Nu ska jag sova, ska bara ha en lektion imorgon för sen ska jag till min bästa vän, tandläkaren. Fyfan.. Jaja hörs när jag kommer hem!

Ser färgblinda färg?

Har inte hänt så mycket idag. Hade teckenspråk som första lektion där vi skulle färglägga tecknade bilder och sen beskriva färgerna för sin grupp. Men eftersom Sofie och Oliver var så seriösa med sina teckningar (jämfört med mig, jag ritade en tjej med lila hår och grön kropp) så blev vi inte ens klara med att färglägga på nästan 2 timmar haha, kul har vi iallafall. Och Sofie & Oliver dumförklarade mig för att jag trodde att färgblinda ser svart och vitt, inte visste jag att dom kunde se färger? Jaja man lär sig något nytt varje dag. Resten av dagen gick rätt fort, sista lektionen gick vi till en lekplats för rörelsehindrade personer, var kul att se. Lekplatsen hade en klätterställning som var bred och hade en ramp, kul att dom som är förhinder för att leka vanligt också kan få leka.
Resten av dagen har jag inte gjort något på. Strejkade med läxorna idag och får ta tag med det i helgen. Imorgon efter skolan ska jag ta bussen hem till Lotta. Hon ska klippa mig, sen ska vi äta mc donlads innan det kommer hem massa folk till henne. Har sovmorgon så får se fall jag hinner blogga på morgonen imorgon, annars hörs vi på lördag. Kram kram kram kram ♥

Is-dusch

Är stolt över mig själv. När jag kom hem idag åt jag, sen satte jag mig och gjorde uppgiften som ska lämnas in imorgon. Sen gick jag upp på mitt rum och storstädade det, fick bort påsar och väskor som bara har stått i ett hörn sen vi målade om så nu ekar det här inne för det är så tomt haha. Har iallafall aldrig varit såhär rent och jag är fortfarande chockad. Haha så mesig jag är. När jag städat klart satte jag i en hårinpackning i mitt hår och gick ner för att titta på Fångarna på fortet med familjen. När det var slut skulle jag duscha ur inpackningen. Skulle stänga av duschen när jag var klar men istället vrider jag på fel sån sak till duschen, det blev det kallaste och jag flög ut ur duschen (många "duschen" i samma mening haha). Nu ska jag faktiskt lägga mig, är trött och ska upp tidigt imorgon. Yes har teckenspråk på morgonen med Sofie och Oliver, den bästa lektionen i veckan haha. Hörs imorgon!

Underlägsen

Har varit en kul dag i skolan idag. Ska börja gymma så jag får muskler eftersom jag är svagast haha. Har blivit nertryckt på golvet av Sara så hon ritade på min kind med en svart white board penna, har inte fått bort det så gick runt så i stan i Lund. Alla kollade riktigt mycket på mig och jag tänkte "såhär snygg är jag väl inte?" men när jag kom hem så såg jag att hela min kind var nerklottrad haha. Vi blev också utskällda av våran bitch-lärare idag haha. På rasten så hällde Sara en halv vattenflaska i mitt huvud, jag gick på toa och fyllde på min vattenflaska för att ge igen, när jag kom in i klassrummet var inte Sara där så jag ställde mig bakom ett hörn och laddade tills hon kom och skulle precis kasta vattnet över henne när jag ser att bitch-läraren var preciiis bakom henne. Haha ibland är det tur att man kan stoppa sig själv, hade dött om jag hade kastat vatten på läraren.
När jag satt på bussen hem idag så ringde pappa och sa att i och med att Linus var sjuk och Ida hade kommit hem från sitt läger så skulle dom köpa pizza så han frågade fall jag ville dela en pizza med honom, ja idag igen för mig.. Men vafan jag är inte pinnsmal, jag får mat hemma. Haha mitt nya måtto! Nu har jag precis fixat med läxan, ska börja städa nu. Mitt rum står först på listan, fyfan dör bara jag tänker på hur det ser ut där uppe. Vi hörs ikväll!
Ska hinna mysa med min älskling Cola också, har inte träffat honom på riktigt länge. Han som är beroende/kär i mig, han kommer bli överlycklig haha.

RSS 2.0