Atchooo

Ligger i sängen för tillfället och har nysattack, uttråkad som jag är ligger jag och säger prosit efter varje gång också. Vilken intressant fakta va?
Efter jobbet idag var jag hemma och åt, sen hämtade Marie upp mig och då körde vi till engelska lektionen, är bara roligare och roligare eftersom alla känner varandra nu! När vi slutat åkte jag med Marie en bit och sen gick jag hem till Erik. Men inte för att vara med honom utan för att vara med Tilda. Har bland annat försökt hjälpa henne med hennes matte ikväll. Sen körde Erik mig hem för att jag skulle duscha och packa tills imorgon.
Imorgon när jag slutar från jobbet 11:30 så ska Erik hämta mig, sen kör vi hem till mig och hämtar min packning och sen kör vi mot torpet, som ligger i skogarna utanför Jönköping. Erik och jag ska grilla och ha det mysigt när vi kommer fram och sen fram mot kvällen kommer Eriks familj + 2 familjer till. Så vi blir allt som allt 13 personer där uppe i helgen. Det ska bli jätte kul och jag ser fram emot det! Speciellt till min och Eriks första roadtrip tillsammans haha ;) Men nu hade jag tänkt sova, men kan uppdatera er när vi sitter i bilen imorgon! Dröm söt


Shoppingtur!

Hej på er!
Fy vad smidig blogg.se app för iphone är! Denna veckan har jag full rulle med jobb, skola + att träffa vänner så jag hinner ju knappt sitta vid datorn, men mobilen har man ju alltid med sig!
Imorse tog jag en snabb runda på center syd eftersom jag hade sovmorgon till jobbet, köpte ett linne och en cardigan som båda har varit kärlek vid först ögonkastet för mig, och äntligen fick jag med mig dom hem!
Nu sitter jag och väntar på bussen mot Lund, ska möta Rebecca på Nova Lund också ska vi ta oss en shoppingtur. Ett par jeans + den ultimata mysdressen med matchande tröja och mysbyxor står på handlingslistan, vi får väl se om jag är snäll och ger er bilder på det jag köper när jag kommer hem!


Direkt från sängen på blogg.se appen

Provade att ladda ner blogg.se nya app till iphone, så måste ju självklart prova på att blogga från den! Tisdag idag, vaknade upp och såg att lönen hade kommit in på kontot så jag blev glad, sen ringde som från jobb och ville att jag skulle jobba extra idag så började 09:00 istället för 12:00. När jag slutat tog jag bussen till Malmö för att möta farmor. Vi gick in på Entré och började med att dela på en riktigt god pizza! Sen gick vi runt i massa affärer i några timmar. Men det fanns knappt något snyggt där, så jag rörde faktiskt inte lönen alls förvånande nog.
Ikväll har jag pratat med min älskling och krossat honom på wordfeud haha, lycklig att även Erik börjat spela det. Nu hade jag tänkt sova, skriver väl imorgon. Natti natti!
(Provar att ladda upp en bild för att se fall det funkar) bilden är från förra veckan då jag och Rebecca var på center syd och hittade dessa söta läskburkarna som var fyllda med hallonsoda!


Atmosfär

Måndag morgon, skrev senast i fredags men anledningen till varför det inte har blivit några inlägg är för att jag har sovit och umgåts med Erik från fredag-idag.
I fredags blev jag upphämtad av Erik, och vi körde mot Malmö utan att jag visste vart vi var påväg. Parkerade bilen och sen gick vi en bit tills vi kom fram till Atmosfär, en av dom finaste restaurangerna i Malmö. Erik hade överaskat mig genom att ha bokat bord där, så vi avnjöt en mysig fredagkväll med mat som kommer högt på min lista av det godaste jag någonsin har ätit kan jag säga! När vi hade ätit klart så körde vi hem till Erik där vi somnade mätta och belåtna.
I lördags körde jag och Erik till Center Syd för att gå en runda där, Center Syd firade 20 år så det var 20 % på i stort sätt hela sortimentet, dock tycker både jag och Erik att Center Syd har blivit ett av de tråkigaste shoppingcenterna så vi körde hem till mig efter att ha gått där ett varv. På lördagkvällen åt vi god mat här hemma (dock inte lika god som på Atmosfär haha). Vid halv 1 skulle Erik och jag köra till Bunkeflo för att hämta mamma och pappa som hade varit på fest, men GPSen ledde oss helt fel. När vi var ute på en åker ville den att vi skulle svänga höger där det inte fanns någon väg, och när vi var på en väg ville den att vi skulle ta av andra avfarten i en rondell där det inte fanns någon rondell.. Tror vi körde runt i ca 2 timmar och var arga haha, och vid 3:00 var vi äntligen hemma igen och somnade gott i min säng.
Igår, söndag så var vi hos Erik på eftermiddagen, kollade på en film och hade det mysigt. Sen sov jag där och blev hemkörd av Erik imorse innan han skulle åka iväg för jobb i Eskilstuna.
Ja som ni hör så har jag haft en underbart mysig helg! Hoppas ni också har haft det lika bra.

Nu håller vi helg

Inte skrivit sedan i måndags och idag är det fredag, ojdå..
I tisdags hände det knappt något förutom att jag jobbade. I onsdags jobbade jag och sen åkte jag hem till min älskade pojkvän och sov hos honom till torsdag. Igår, torsdag, så jobbade jag och sen när jag hade slutat så träffade jag kära Rebecca och var med henne hela dagen + kvällen. Mycket trevligt för vi har inte setts på ett tag! Har alltid så himla kul med henne.
Nu är det alltså fredag, vardagarna går ju så sjukt fort när man jobbar! Känns som det är måndag, fredag, lördag, söndag, måndag, fredag osv... Erik är finurlig idag, han har ringt och sagt att jag ska vara klar vid 7, vara finklädd och sen får jag inte veta mer. Han har alltså en överraskning på gång. Jag älskar överraskningar, men jag blir så sjukligt nyfiken!!! Hjärnan går ju på över arbete nu eftersom jag försöker tänka ut vad som händer ikväll, spännande!
Jaja vi hörs när vi hörs kära bloggläsare och vänner, ha en super duper trevlig helg för det ska jag ha! ♥

Hockey

Tjabba tjena!
Allt bra med er idag? Jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen men ändå så skriver jag, enbart för att jag är så snäll och söt!
Hade en engelska lektion imorse, för en gångs skull var det kul. Iallafall när vi fick jobba själva, kan vara för att vi satt och spelade wordfeud mot varandra halva lektionen haha. Sen åkte jag hem snabbt och åt och sen tog jag bussen till jobbet för att jobba mina 4 timmar. Barnen var bråkiga idag mot varandra så jag är trött i huvudet. När jag slutade åkte jag hem snabbt och åt och sen åkte familjen iväg på hockey för att se MIF-Bofors. Det var en riktigt härlig match med grym stämning och den slutade 5-0 till MIF! Nu har jag ont i halsen efter allt skrikande..
Hade faktiskt tänkt gå och lägga mig nu, men börjar inte förrän 12 imorgon så jag hinner kanske slänga in ett inlägg på bloggen innan jag åker till jobbet?
Natti Natti.


Underbar helg! ♥

Skrev senast i torsdags, sen hade jag inte tid att skriva mer.
I fredags fick jag äntligen träffa min älskade pojkvän efter 12 dagar ifrån varandra! Han hämtade upp mig med sin bil och då körde vi hem till Erik och åt riktigt god mat med Tommy och Tilda. Sen gjorde vi oss iordning för att åka på 20 års fest till Basti. När vi hade varit där så åkte vi hem till Erik igen, och då var vi riktigt trötta så då somnade jag så gott i min älsklings famn.
I lördags åkte vi hem till mig, blev en liten runda på Center Syd och sen mötte jag och Erik, pappa och Linus på Fifa (fotbolls spel på playstation 3). Var riktigt kul! Och innan klockan blev 6 så hann jag och Erik slänga oss i min fatboy och mysa i den en stund. Sen körde Erik min familj till Lomma, och jag började med maten. Tände upp ljus i hela huset och gjorde det mysigt tills Erik kom tillbaka. Sen lagade jag mat till honom och vi hade det bara mysigt resten av kvällen!! Jag hade varit gullig och gjort efterrätt till oss, snickers kakor som jag hade gjort i bokstäver där det stod "Jag älskar dig ♥" hihi, är så kär i Erik.
Sen somnade vi i min säng. Idag, söndag, har vi tagit det lugnt hela morgonen. Kollat på film och spelat fifa, sen körde Erik hem vid 3 tiden för han ska flyga till Gotland idag. Men han kommer till mig igen om 3 dagar så det känns skönt!
Mamma, Ida och jag tog en runda på Center Syd innan. Har kollat ut saker som jag ska köpa när lönen kommer nästa vecka! Nu ikväll ska familjen göra brie ost i ugnen, sjuuuukt gott! Så det blir söndagsmys innan jag lägger mig. Vi hörs imorgon!
En bild som vi blev taggade i på facebook utav Emmi, Bastis lillasyster. Tilda, jag & Erik.


Sjuk

Ojdå, har inte skrivit sedan i måndags och idag är det torsdag.. Men i tisdags så jobbade jag hela dagen, fick jobba över från 9:15-17:30. Så när mamma hämtade mig på jobb var jag helt slut, dels för att jag var trött och dels för att jag mådde hemskt. När jag kom hem hade jag feber. Så jag har varit hemma igår och idag. Mår fortfarande inte helt okej, men tror ändå att jag ska kämpa mig iväg och jobba imorgon.
Erik kommer ju dessutom hem från Gotland imorgon, har ju inte träffat honom på 12 dagar så vill gärna kunna göra det.. Men vi får se, är ju inte kul att vara med mig om jag är sjuk med tanke på att jag är som en kille när jag är sjuk, haha klagar och håller på..
Nu hade jag tänkt att jag ska duscha och sen bädda rent i sängen och lägga mig, finns inget skönare än att lägga sig nyduschad i en renbäddad säng! Vi får se om det blir något jobb imorgon, slutar isåfall vid 13:00, så då kan jag berätta mina planer för i helgen. Natti Natti!

Hemskt..

När jag och pappa blivit utskrivna från sjukhuset idag så körde pappa mig direkt till jobbet. Trots att jag fortfarande mår dåligt så lever jag på alvedon nu och kämpar på så gott det går. Efter jobbet så hämtade mamma upp mig och sen körde vi hem. Städade mitt rum (såg ut som ett bomb nedslag!!) och sen åt jag mat.
Just nu ligger jag i mamma & pappas sängar tillsammans med Ida. Vi har precis kollat på Svenska Hollywood fruar.
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig, förtillfället så mår jag hemskt.. Har ont i hela kroppen, fryser och det känns som jag har högre feber.. Jag som har fått heltid imorgon på jobbet istället för halvtid, fan också. Hoppas jag mår bättre imorgon, just nu vill jag bara lägga mig ner och gråta och få 10 duntäcken typ...

Kan man ha bättre humor???

Haha jag är nog en av dom sjukaste människorna som finns? För helt seriöst så sitter jag och skriver ett inlägg om hur ett blåmärke jag har ändrar färg och att det är jobbigt för att jag måste matcha kläder efter det??? Okej detta inlägget är skrivet från 2010, men det är ju bara ett år sen. Och jag är fortfarande samma person, så det är väl bara bra att man kan skratta och underhålla sig själv?
Okej nu börjar jag bli för trött, märks eftersom jag skriver ett inlägg om min humor? Haha. Får sova nu, och för er som undrar vilken inlägg jag pratar om så är det detta: Blåmärks-inlägget

3 år & 11 månader

Det är ju den 11 september idag, 10 år sedan de hemska hände med World Trade Center.. Sjukt att 10 år har gått? Men jag tycker detta är så hemskt att prata om, jag skänker mina tankar till människorna i USA istället..

Lite gladare nyheter? Idag är min & Eriks månadsdag, och vi firar 3 år och 11 månader idag minsann ♥
Den bästa tiden i mitt liv är tiden som jag har spenderat med min Erik, min älskade pojkvän, min andra halva, min mupp. Och jag hoppas och önskar att tiden med honom ska bli så mycket längre! Jag vill alltid ha Erik vid min sida, alltid få somna i hans famn och vakna upp av en puss, alltid kunna berätta både glada eller ledsna nyheter till honom, alltid få hålla hans hand. Så jag ska hålla Eriks hand så hårt jag kan för att han inte ska kunna gå någonstans. För han är min stora kärlek i mitt liv, och jag älskar honom mer än vad ord kan beskriva! ♥

Den bästa tiden jag kan tänka mig, är tiden då jag får vara med dig. Det är du som får mig att le och skratta och vara världens lyckligaste! 




På sjukhuset

Har inte skrivit sen i torsdags. Som ni vet så åkte jag med familjen till arenan i malmö för att först äta uppe på Percys restaurang & bar, riktigt gott! Sen gick vi ner för att hitta våra platser och se när mif redhawks spelade. I pausen så träffade jag även Lotta som jobbade där, så det var trevligt att prata igen.
I fredags jobbade jag mina 4 timmar, sen när jag kom hem så mådde jag piss. Och såklart så har jag åkt på feber och en förkylning.. Så har varit sjuk hela helgen.
Idag är det söndag och jag ligger på sjukhuset med en kanyl i armen och full med EKG-klisterlappar över hela kroppen och ser ut som en sjukling. Nu kanske ni tror att det har hänt något allvarligt med mig? Nejdå, är andra gången som jag ska sova över här idag från den studien som jag är med i! Pappa är också med i studien så idag har vi haft sällskap av varandra. Har varit på sjukhuset sen 7.30 imorse.
Vi ska titta på sommarspelen nu, sen får jag se vad vi hittar på innan vi ska sova här. Hörs senare eller imorgon!

Nu: engelska

Sitter invirad i en stor mjuk filt och fryser och är förkyld, har såklart blivit smittad på jobbet. Men det hindrar inte mig från att fortsätta med mina planer idag! Har ju somsagt redan jobbat mina 4 timmar för dagen, så nu ska jag göra mig iordning för att sen åka iväg till min engelska lektion. Jag hinner bara komma hem och lämna väskan för sen ska jag och familjen åka in till Malmö arena. Vi ska äta god mat och sen ska vi se MIF redhawks spela, för er som inte är så insatta så är det hockey ;)
Kommer väl hem runt 10 tiden ikväll, men då prioriterar jag först och främst att jag ska ringa Erik sen får vi se fall jag orkar skriva. Annars hörs vi alltid imorgon!

How do you know

Haha måste bara berätta en sak som jag tyckte var rätt rolig. I helgen när jag äntligen fick träffa Erik igen så låg vi i hans säng och tittade på filmen How do you know. Kort beskrivning: tjejen väljer mellan 2 killar.. Haha.
Men som ni kanske förstår så har det blivit många tjejkvällar nu när Erik har varit borta. Så mitt i filmen frågar jag honom, "vem av killarna hade du valt?". Helt uppe i filmen och tänkte att jag kollade på film med vilken tjejkompis som helst. Visst att Erik inte bara är min pojkvän utan även min bästa kompis. Men en sån fråga kanske inte är poppis att ställa till just sin pojkvän? ;)

I just came to say hello

Blev inget bloggande imorse. Tog tiden av min sovmorgon till att kolla på tv och äta istället. Sen tog jag bussen till jobbet och jobbade i några timmar innan jag åkte hem. Ida mötte upp mig vid Lödde centrum så vi gick in och hyrde en bok till mig på biblioteket och sen handlade vi lite gott på Ica. Sen cyklade vi vidare till skopunkten och kollade på lite skor innan vi cyklade hem igen.
Nu sitter jag här, ska lägga mig nu och smsa godnatt sms med min kära pojkvän. Jobbar 7:30-11:30 imorgon, så vi hörs när jag kommer hem!


Har aldrig varit lyckligare

Jag är så glad idag! Lycka och glädje flyger runt i min kropp! Tänk vad skönt att man kan bara leva livet utan att vara orolig för något, man bara ser framåt och längtar till det som man planerar och man slipper släpa runt på falska människor som viskar bakom ens rygg. Tänk att man har vuxit upp och håller på att bli vuxen! Att man är så sjukt stark så att man inte låter idioter såra en utan man bara sätter upp en vägg där skiten får stanna. Tänk hur jag har vuxit upp, och tänk vad synd att det finns folk som fortfarande är kvar på den lilla nivån som man var på när man var mindre och kände sig tvungen att såra folk?? Riktigt lägger ner tid och energi på att försöka förstöra, men tänk vad synd det är om dessa folk, som inte har något bättre för sig? Ännu värre borde det kännas när ingen tar åt sig utav skiten som dessa personer ger, utan de ligger bara där nere på botten och spottar skit medans dom som är starka nog svävar högt uppe bland molnen och lever livet!!
FY vad glad jag är idag!!

You make me feel

Hej på er!
Tisdag idag, missade att skriva igår. Men jag hann knappt med mitt eget liv igår, det var full rulle från att jag gick upp till att jag gick och la mig! Hade först engelska lektion, sen hann jag bara hem om och slänga i mig en macka och sen åkte jag iväg igen för att jobba. Efter jobbet så hämtade mamma upp mig och då åkte vi till Willys för att handla mat. När jag kom hem följde jag med Rebecca in till Malmö för att hon skulle hämta sina glasögon och sen när jag kom hem åkte jag och pappa till Center syd för att köpa nya skor + gummistövlar (ett måste till jobbet!!) till mig, när jag kom hem från center syd åt jag middag och sen la jag mig i sängen för att titta på idol och hollywood fruar med Ida. Och här imellan så har jag såklart pratat med min kära pojkvän för att höra hur han har det. Ja som ni läser så satt jag knappt ner i 1 sekund!
Idag har varit lite lugnare. Gick upp tidigt trots att jag hade sovmorgon till jobbet, satt och åt frukost med Ida och tittade på gamla big brother avsnitt. Sen åkte jag till jobbet. Och ikväll har jag inte gjort så mycket, mest vilat upp mig för man blir otroligt trött i huvudet av att jobba på en förskola, men det är så sjukt kul så man glömmer bort att man är trött när man väl är där!
Nu hade jag tänkt ta bort smink och bädda ner mig i sängen för att se på tv, har lång sovmorgon imorgon, börjar inte förrens 12:30 så vi hörs säkert på morgonen imorgon!

Perfekt helg

Hade tänkt berätta lite om min helg. När jag kom hem från jobbet i fredags så gjorde jag mig iordning och packade väskan och sen kom Erik och hämtade mig med sin lilla cabbe och sen körde vi hem till honom. Vi åt supergod mat tillsammans med hans familj och sen såg jag och Erik en film innan vi somnade. I lördags tog jag, Erik och Tilda bilen till Väla centrum där vi gick i någon timme. Dom har ju byggt ut så sjukt mycket och har fått många roliga och ovanliga affärer (fall man jämför med Center Syd) så jag kan säga att jag har gått och dregglat över en hel del som jag ska köpa när lönen kommer in om ca 20 dagar. Sen på kvällen åkte Eriks familj iväg så vi gjorde en super god förrätt och middag som vi åt framför filmen "Paul", ni vet den lilla rymdvarelsen, haha den var riktigt bra! Sen plockade vi fram godis och annat gott och kollade på en till film innan vi somnade sött i Eriks säng.
Idag vaknade vi rätt tidigt och gick upp för att äta frukost. Sen gjorde vi oss iordning och körde ner till Barsebäcks hamn där det var Sillamarknad. Det första vi gjorde var att ta 2 lotter. Jag plockade lotterna, gav en till Erik och en till mig och vi fick direkt andra vinst på Eriks lott, är vi bra eller är vi bra?
Sen vid 2 tiden så körde Erik hem mig för han skulle packa innan han åkte iväg med flyget till Visby.
Så ikväll har jag inte gjort så jätte mycket, vilat upp mig inför imorgon då det är dags för först en Engelska lektion och sen jobb! Har även haft en del att stå i eftersom att familjen är i Malmö. Var precis ute i det äckliga regnvädret, som faktiskt tidigare idag var sommarväder! Och tog in tvätten. Nu hade jag tänkt duscha och slänga mig framför tvn, ikväll blir det kanske en ut och gå runda med min kära Rebecca men vi får se hur mycket jag hinner med!
Glöm inte att titta på idol klockan 20:00 ikväll! Om dom är i Lund, vet inte vad dom filmar ikväll? Så finns det ju en chans att jag, Erik eller någon av dom andra som vi jobbade med kommer med i tv ikväll. Jag vet ju att det finns ett litet klipp som dom filmade mig när jag skriker "NÄSTA" i, haha vi får se. Uppdaterar er om svar senare kära bloggläsare! (Ursäkta detta långa inlägg ;)

Jag är lyckligt lottad

Jag är lyckligt lottad, för jag har den finaste och bästa pojkvännen i världen! ♥

Hej på er!!
Allt bra? Jag mår bra, men är samtidigt lite lite ledsen. Har ju varit utan min Erik i 12 dagar innan, men nu i fredags fick jag äntligen träffa honom igen. Men idag är det söndag, 2 dagar har gått och det är dags för Erik att flyga till Visby för att jobba där i 2 veckor. Så jag ser inte min pojkvän igen förrens om 12 dagar. Men lika mycket som det är jobbigt så känns det på ett sätt bra. För jag vet ju vart jag har honom, han är bara ett samtal bort och jag vet att vi kommer att prata hur länge som helst i telefonen varje dag. Och känslan att få träffa sin andra halva igen efter 12 dagar var oslagbar, vi var inte många centimeter ifrån varandra under hela denna helgen kan jag säga!! Så det är bra att sakna, för det är då man vet hur mycket man har. ♥
För att inte detta inlägget ska bli alltför långt så skriver jag hur min helg har varit i ett inlägg efter detta!

Om jag hade kunnat så hade jag packat ner mig själv i ett litet hörn på Eriks resväska och följt med honom när han ska resa runt i Sverige :)

HAAPPYYY

Jag är så glad så glad så glad!! Idag är det torsdag, vilket innebär att det är fredag imorgon och vet ni vad det innebär?? JO att min Erik kommer hem till Skåne!!!! Har ju inte träffat honom på 2 veckor så jag har saknat honom massor! Men imorgon ska jag få åka hem till Erik och sova där tills på söndag, och jag tänker stänga av bloggen i helgen för jag vill umgås med min kära pojkvän innan han åker iväg på nästa jobbuppdrag.
Idag var första dagen på mitt jobb! Och den var hur bra som helst, personalen är super trevlig mot mig och hjälper mig med allt för att jag ska komma in i rutinerna så snabbt som möjligt. Och barnen är så söta, små 1-3 åringar. Jobbade mellan 8:00-11:30, sen tog jag bussen till Lödde och satte mig på en bänk för att äta mina pannkakor haha, sen gick jag vidare till en annan förskola som jag har haft praktik hos för 2 år sen och jobbade där mellan 12:30-16:30. Var så kul att träffa personalen där igen, och där var några få barn som var 3 år när jag hade praktik som var 5 år idag, och det var kul att dom kände igen mig också!
Ikväll har jag gått rundor på Center Syd med Rebecca, hon har shoppat och jag har kollat på. Haha längtar tills jag får min första lön!
Nu ska jag gå och duscha och bädda ner mig framför tvn och bara längta tills imorgon kväll, haha hörs när vi hörs!

RSS 2.0