mors dag & mff match

När jag körde hem från älskling körde jag inom Center Syd. Köpte en rosa golfhanske till mamma som hon har kollat på och hon blev jätte glad!  Sen körde mamma, jag och Linus in till Malmö för att stänga av farmor och farfars pool eftersom dom är i Stockholm. Sedan körde vi vidare och jag köpte 2 stycken mascaror. Har testat en annan sort nu som är riktigt bra!
När vi kom hem kom pappa också hem, har inte träffat han sen i torsdes. Jag gjorde mig iordning och sen åkte jag in till Malmö med pappa. Vi kollade på fotbollsmatchen mellan MFF-GAIS. 2-2 blev det. Lite synd för MFF ledde hela tiden tills de sista 5 minutrarna då 2 av mffs backar krockar och gais har chansen att springa in med bollen.. Jaja.
Haha som jag skrattade:
Natti: *ser massa bussar* tror du det är gais bussar?
Pappa: ja, ska vi kissa på dom?
Hahaha lite kul är han ;)
Nu ska jag sova, hörs imorgon!

min helg

Här är min helg kortfattat:
Fredag:
Åkte till älskling vid halv 6 tiden. Åt där, kollade på talang och mös. Sen på kvällen tittade vi på pirates of carabean 3 (rättstavat?) Sen gick vi och la oss
Lördag:
Vaknade vid 9 tiden. Gjorde oss iordning och åt frukost sen åkte vi in till Malmö med resten av Eriks familj. Först åkte vi till Audi för att kolla på en bil och sen vidare till Entré. Sen åkte vi in till stan där vi gick på Hansa kompaniet och på gå gatan. Köpte en gullig sommarklänning. Sen åkte vi hem igen, låg på gräsmattan och läste.
Sen åt vi grillat och tittade på robinsson 2009, fan Jarmo skulle vunnit! Inte mesen Ellinor.. jaja. Efter talang tittade vi på en film som hette face off, såg inte hela men den var lite läskig. Gick och la oss vid 1 tiden. När jag och älskling skulle somna så började det smälla utifrån köket (som ligger typ utanför hans dörr) haha var sjukt rädd och det första jag sa till Erik var "du får inte somna före mig, jag vill inte vara vaken själv" Jobbigt att vara mörkrädd ibland ;)
Söndag:
Idag vaknade vi vid halv 9 tiden. Åt frukost ute i sommarvärmen och sen hjälpte jag älskling att dela ut sin reklam. Tog moppen hem vid halv 1 tiden. Hur resten av min dag har varit kommer i nästa inlägg..

Jag älskar Erik så sjukt mycket! Älskar att vara i hans närhet och saknar han såfort jag inte är nära han. Känslan i kroppen när man är kär är underbar och går inte att beskriva i ord! <3

jag är sämst..

..på att blogga just nu. Men har inte mått bra, är jätteförkyld och sånt så har helt enkelt inte orkat.
Nu ska jag städa mitt rum och packa, vid 5 ska jag vara hos älskling och sova där. Lovar ska bli bättre på att uppdatera efter helgen! Ha en bra helg sötnosar!

förkyld..

Hejsan allihopa!
Är riktigt förkyld, var inte smart av mig att gå ut och gå i 1 timme i rask takt innan.. Haha ringde till Erik:

Natti: Jag har varit duktig idag! :D
Erik: Du har gått ut och gått
N: hur visste du det?
E: du brukar gå ut och gå när du säger att du har varit duktig

Haha trodde han hade förföljt mig ;) Nu ska jag sova, hörs imorgon. Puss

leende på läpparna

Är så glad idag! Efter att ha hört älsklings ord i bussen, hur stolt han var över mig, hur han verkligen ser hur jag kämpar i skolan och att jag är bäst. Sånna ord gör verkligen ens dag, gick hem med ett leende på läpparna från busshållsplatsen :)
Hände typ inget i skolan idag, började matten till 1. Jag, Emma och Amanda gjorde en diagnos tillsammans och klarade den. Sen hade vi engelska, klockan halv 3 typ. Hon sa att dom som hade lämnat in uppgiften igår och klarade den fick gå hem! Så jag, Emma, Madde, Oskar, Amanda D och Amanda N gick till MC och åt glass :D alla tycker att jag och Madde är äckliga för vi doppar pommes i glass, erkänn det är gott?
Sen ringde älskling och sa att han kom till Centralen vid 4 så gick dit och mötte han. Vi åkte buss hem, nu sitter jag här. Är sugen på att springa så ska nog åka till skogen snart. Ska bara läsa lite i min engelskabok först.
Hoppas er dag är lika bra som min!

godmorgon

Så skönt med sovmorgon! Klockan ringde halv 10 idag och jag gick precis upp, trots detta är jag död. Börjar bli lite förkyld, ska hoppa in i duschen nu så jag vaknar till ordentligt och sen ska jag äta frukost läääänge framför tv;n. Bussen går kvart i 12. Vid 11 åker jag och mamma till Kävlinge för att fixa mitt busskort. Nä nu måste jag duscha, hörs sen!

Internet fuckade...

Mitt internet var konstigt igår när jag skulle lägga mig och blogga. Efter en stund förstod jag att jag hade tryckt på knappen man stänger av internet på datorn när jag bar upp den för trappan. Klockan var typ 11 då och mina ögon gick i kors så jag orkade aldrig blogga..

Nu sitter vi i datorsalen, har ingentligen ingen lektion nu och sista lektionen så vi skulle bara haft engelska från typ halv 11 till 5 i 12. Men bara för att ingen skulle skolka på engelska lektionen får vi sitta i datorsalen och skriva en uppgift. Slutar 5 i 12. Tror jag och Emma skulle snabbt in till stan sen och efter det åker jag hem och gör mitt engelska arbete. Hörs senare!

Ven bilder

Fredag
     
Orkar inte lägga upp alla bilderna för det är riktigt många "natur-bilder". Som ni ser på den sista bilden, vi fick kompisar utanför vår stuga haha. 2 ankor som kom varje gång vi åt

Lördag
             
På sista bilden ser ni min och Eriks "säng" inatt haha. Jag älskar min Erik så himla mycket! <3

Söndag
   
Jag och Caroline var uttråkade när älskling och Andreas spelade schack haha. Sen var det dags att säga hejdå till Ven, som jag kommer sakna det :(

Ven

Hej allihopa!
Nu är jag hemma. Har en ledsen känsla i kroppen typ, ville absolut inte hem från Ven och just nu vill jag inget annat än att vara hos älskling! Kan ta helgen kortfattat och ni får bilderna i ett inlägg efter:
Fredag:
Kom till Ven vid halv 11.  Åkte buss till stugan och började att bädda och blåsa upp min och älsklings luftmadrass. Sen gick vi ut och hyrde cyklar. Cyklade lite med Erik, Ida och Linus. Sen åt vi lunch. Vid 4 kom Caroline och Andreas. Hände inte så mycket mer på fredagen.
Lördag:
Vaknade klockan 10 över 7!! Erik och jag gick ut och gick halva Ven runt vid 8 tiden i ösregnet. Så mysigt att stå mitt på en åker och kyssa honom i ösregn <3
När vi kom tillbaka åt vi frukost. Sen sov jag och Erik i typ 1 timme för att vi inte hade kunnat sova på natten pga Ida och Linus snarkningar haha. Sen spelade vi minigolf och åt glass vid hamnen. Hem och äta grillat. Sen cyklade vi ut på en mysig runda innan vi skulle lämna tillbaka cyklarna. Bra att ha en tandemcykel med Erik ifall man blir trött ;) På kvällen spelade jag, älskling, caroline och andreas kort, kotte. Sen när vi la oss sov jag och älskling på madrass i köket för att vi inte ville ligga hos snarkungarna haha.
Söndag:
Vaknade, åt frukost och sen gick vi till bussen. Tog båten hem vid 20 i 11. Erik och jag funderade på att stanna längre men det blev aldrig så och det ångrar jag nu...
Nu ska jag lägga upp bilderna, enjoy!

dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering. Vaknade vid 9 idag. Åkte till malmö halv 10 med pappa, linus, ida och tove idas kompis. På jägersro träffade vi farfar, det var gentlemannadag där idag imed att de är krisithimmelfärdsdagen. Vi åkte massa karuseller, såg på Darin och lite sånt. Fick även en vattenfast mascara av farfar som jag tackar för <3
Senare idag har jag inte gjort så mycket, hade ett jobbigt bråk med älskling och han är påväg till mig nu och allt är löst men behöver en kram. Han ska sova här och imorgon ska vi upp klockan 8 med mamma och pappa, vi åker till Ven! Ska bli riktigt kul, stannar där till söndag eftermiddag/kväll. Sen när vi kommer hem ska vi hämta vår nya undulat. Får se fall jag bloggar imorgon annars vet ni var jag är och att jag kommer hem på söndag. Ha en trevlig helg, puss på er!

bitmärke på armen, uppskuren fot, brännd...

Idag har varit en otroligt skön "skol-dag". Vaknade vid halv 8, gick ner och åt frukost, klädde på mig och sminkade mig. Sen sa jag hejdå till mamma och åkte moppe till älskling vid lite över 8 för jag skulle hjälpa han att bära alla saker till bussen. Vi tog bussen vid 5 i 9 och var i Lomma 20 i 10. Mötte Emma och sen la vi oss på en stor filt tillsammans med Erik och några killar från hans klass. Låg och solade, spelade fotboll på en stor uppblåsbar sak (bilden, som e tagen från oskar):

man spännde fast sig och sen var det typ som ett fotbolls-spel. Jag, Emma, Madde, Fanny och Amanda D spelade mot några utländska killar som sköt som om det vore liv eller död. Ni skulle sett hur mina ben såg ut efter att ha stoppat ett par hårda bollar, helt röda! Tog även första doppet i havet idag med älskling och Viktor. Gick ut till midjan sen ångrade jag mig men blev istället ifälld. Skar upp min fot på någon mussla eller vass, sjukt ont gör det! Sen har jag brännt mina axlar + fötter? Haha inte ofta jag gör det. Vid halv 3 åkte jag buss hem till älskling med honom. Låg och mös i en filt och busade med Mio. Erik låg under filten och jag över, han trodde det var min armbåge som han hade vid sin mun så han bet sjukt hårt och jag drog undan. Fyfan vilket märke jag har nu!
Åt på BK med mamma, pappa och Linus när jag kom hem. Nu ska jag duscha och sen smörja in mig med after sun. Puss sålänge!

Nu ska jag lära min pojkvän att man inte får bitas ;)

glad

Somsagt, har är ovanligt överlycklig idag. Var mysigt att åka hem till Erik och slippa tänka på något som har med skolan och betyg att göra! Vi kollade på Good luck Chuck. Åkte hem vid 9 tiden. Imorgon ska Erik och jag ta bussen 5 i 9 till Lomma där det är friluftsdag. Det enda man behöver göra är att komma dit och bli prickad så man inte får frånvaro sen kan man bara ligga och sola på stranden vilket vi ska göra + bada! Haha kommer vara svinkallt, hoppas det inte regnar bara..
Erik har en stooor filt, kylväska och en stor sterio som  vi ska ha med till lomma. Erbjöd mig att komma och hjälpa han att bära på morgonen imorgon så jag får åka moppe dit vid lite i 8 för ska vara där vid 8.
Idag efter skolan gick jag i stan med Sofie tills våras buss kom, köpte ett linne med disney tryck. Bild kommer imorgon och även på min bikini och body jag fick igår. Ska sova nu, puss!

vilken lättnad!

hej bloggen!
Idag är jag ovanligt glad, alla nationella prov är gjorda. Gjorde matte på morgonen som gick bra och sen muntliga i nationella. Fyfan, skakade så jag höll på att dö! Mitt betyg hängde på det, trodde jag men tydligen inte.. Fick iallafall G+ och det är jag nöjd med. Hade kunnat få VG men gjorde några grammatiska fel som t.ex. He don't care istället för att säga He doesn't care. Sånt lätt som man kan men inte tänker på. Ska snart åka hem till min älskling och spendera kvällen där. Vår skolvecka är slut nu, imorgon har vi friluftsdag på stranden då man bara kan ligga och sola och sen är vi lediga torsdag och fredag. Skönt! Nu ska jag äta något, ingen god mat i skolan idag. Hörs ikväll när jag kommer hem från Erik. Hej sålänge!

en dag i malmö med min farmor

Hade bara 2 lektioner idag, slutade 11:45 och tog bussen 12:07 till malmö. Halv 1 mötte jag farmor vid värnhem och sen gick vi in på Entré. Åt lunch där inne, någon riktigt god pastarätt med fläskfilé och champinjoner! Sen shoppade vi, fick ett läppglans och ett läppsyl från yves rocher och en bikini från gina tricot. Tack farmor <3
Sedan satte vi oss ute i solen, farmor med en kaffe i handen och jag med en iskall hallon-blåbärs smoothie. Så gott och det kändes som det var minst 40 grader där i solen så varmt det var. Tog bussen hem 20 över 4 och tackar farmor för en riktigt kul dag och hoppas vi gör om det!
När jag kom hem höll jag på med lite svenska uppgifter, mamma kom och sa att jag kunde få 50:- ifall jag tog moppen och lämnade Idas skor så det gjorde jag och efter det gick jag in på Gina Tricot och hittade en rosa body för 49:- som jag kan ha till min svarta midje-kjol. Bilder på allting kommer imorgon för jag orkar inte gå ner och hämta sladden + att jag håller på att dö efter mina situps. Vet inte hur många jag gjorde och dom sista gjorde jag med benen i 90grader. Fyfan.. Imorgon är det nationella i matte på morgonen, muntligt i engelska och utvecklingssamtal så måste sova nu. Hörs imorgon puss!

förlust..

Fuck, förlust för MFF idag. 1-0 till hammarby av alla lag! Vet en i min klass som kommer hålla på och jävlas imorgon, han är ett sånt wannabe fan av hammarby.. Björn.

Vet inte vad jag ska skriva. Ringde precis älskling och sa godnatt. Imorgon slutar jag skolan kvart i 12 och då tar jag bussen in till Malmö för att träffa farmor. Vi ska äta lunch och gå i stan, mysigt.
Men vi hörs imorgon, vill sova nu. Godnatt!

Gucci? Molly?

Har precis kommit hem. Vi åkte och tingade en undulatunge. Min familj, Erik, Fridas mamma och pappa, Caroline och hennes kille, och kanske Frida och Toth. Alla vi åker till Ven på torsdag eller fredag och kommer hem på söndag. Då ska vi hämta denna sötnosen (det som är bra är att den redan är tam och den har typ damp, haha gjorde volter i buren och på mina fingrar så den passar till Cola!) :


Än så länge har vi kommit fram till Molly eller Gucci, fast vi har minst 100 olika namn till. Hjälp?

R.I.P

Pappa har precis kört iväg med min älskade lilla undulat Tweety, hon ska tyvärr avlivas nu :( Hon har blivit sjuk på sista tiden och är ju typ 4 år så det är rätt gammalt tror jag? Vet inte hur gamla undulater blir...
Jag vet har varit dålig att uppdatera bloggen nu i helgen men har sovit med min älskling hela helgen. Åkte till han i fredes och sov där och sen på lördagen var vi hos Erik. Vid 3 tiden tog vi moppen hem till mig och lämnade våra väskor och sen åkte vi till Center Syd. Erik skulle kolla på MQ för han fick 500 i presentkort. Fick 3 par örhänge av älskling, tack <3 Sen åkte vi hem till mig igen, duschade och sminkade mig och sen kom min kusin och hans tjej och hämtade mig och Erik eftersom våran bil var full.
Kollade på melodifestivalen på kvällen, top 3 blev mina favoriter! 1:a norge, 2:a Island och 3:a Aserbaijan. Höll ju såklart på Sverige också men förstod rätt snabbt när hon började sjunga att det inte skulle räcka med tanke på dom andra låtarna..
Erik åkte hem vid 10 imorse för han skulle dela ut reklam, nu ska jag klä på mig sen ska vi åka och titta på en undulatunge. Pappa skulle kanske åka till Burlöv Center med mig sen så får se fall jag köper något. Hörs senare!

skämt eller seriöst?

Kollade på eurovision song contest innan med mamma och pappa, visa bidrag undrar man ifall dom är seriösa med eller fall dom är med för att synas? Men vilket fall som helst så får man sig ett gott skratt, haha!
Har precis gjort 170 situps, ska börja göra det eller 200 nu istället för 100. Känner ingenting när jag bara gör 100 och Emma sa att då får man höja så då gjorde jag det. Fyfan lite varm nu. Imorgon börjar vi halv 10 istället för 10 i 10 eftersom dom som har valt fritid till 2an ska på någon sak som dom ska berätta om fritid och lägret. Vi som valt pedagogisk ska måla tavlan vi ska ha i vårt klassrum, vet ni vem vi målar? Grynet ni vet hon "ta ingen skit" haha. Har ingen datorkunskap imorgon vilket betyder 1 lektion som är riktigt lugn och sen slutar vi vid 12! Och på måndag är vi komplediga sen vi var i malmö så då slutar vi kvart i 12. Så skönt. Nu ska jag kolla på lite tv och sen somna godnatt!

don't like

Jävla huvudvärk, spränger i hela mitt huvud! Satt och klagade på svenska lektionen och tillsist så hade alla ont i huvudet haha men det var nog åska i luften. Skolan idag var väl bra, Emma och jag fick rikigt mycket beröm på idrotten! Vi spelade frisbeegolf på idrotten och vi var de enda som fullföljde uppgiften. Kom hem vid 5 idag, har suttit och tryckt i mig massa vindruvor. Nu ska jag sätta på tv;n och kolla lite för mitt huvud tar död på mig! Hörs senare, puss. 

självförtroende=dåligt?

Asså jag undrar hur visa tänker... Som när man läser t.ex. kissies eller dessies bloggar, båda 2 har mer självförtroende än 100 kaxiga tjejer. Eller dom leker att dom har självförtroende för att dom ska känna pengar på sina bloggar. Men då ser man folks kommentarer till dessie som skriver att det är dåligt med självförtroende? Sen när blev det dåligt?
Man måste ha självförtroende för att kunna klara sig i dagens "ungdoms-värld" speciellt ifall man är tjej. Vi tjejer är riktiga jävla svin mot varandra och kan trycka ner varandra hur lätt som helst. Jag har fått riktigt bra självförtroende sen jag träffade Erik framför allt.
Jag undrar bara hur man tänker ifall man tycker att självförtroende är dåligt. Det måste ha varit ett emo som har skrivit det som sitter och skär sig själv och bölar över att dessie tycker att hon är snygg (även om hon har 20 kg fundation och 10000 lager mascara)
Mitt självförtroende är starkt, det byggs upp varje dag. Idag ställde jag mig på vågen t.ex. och märkte att jag gått ner 3 kg av att bara sluta äta skit och godis på vardagarna, bara det stärker en.
Jag har också komplex, ingen är komplexfri. Som jag gillar inte mitt pigment, att jag inte blir så brun som alla andra. Jag gillar inte mina tår för dom e krokiga och lilltåarna ploppar ut ur mina gladiatorsandaler så jag funderar på att operera bort dom. Kan man leva utan lilltå?
Men tänk istället såhär.. Jag gillar:
¤
mina ögon och mina ögonfransar
¤ mitt tjocka och blonda hår
¤ mitt söta ansikte (ja jag kan säga att jag är söt)
¤ att jag har fått turen att träffa världens bästa pojkvän<3
¤ tiden på Vipan och mina underbara vänner jag har träffat där
Bara en sån liten lista om dagen kan stärka en så himla mycket! Sluta tänk på det negativa, som jag gjorde innan med att jag tyckte jag var tjock. ställ mig istället framför världens stammis på Mc donalds så ska du se vilken pinne jag är ;) Och jag är hellre tjock (inte för jag är det) än ful, kroppen kan man göra något åt iallafall.
Nu måste jag sova. puss!


alla prov är över!

Det blir inte många inlägg om dagen nu när det är skola. Hade nationella i matte idag, gick väll sisådär, hyfsat bra.. Sen hände det inte mycket mer i skolan. Vi slutade halv 4 och då tog jag, Emma och Sofie bussen in till stan och åt glass på en glassbar för att belöna oss själva att vi klarat denna veckan so far. Alla "plugg-prov" är över för min del, vi har bara 1 nationella i matte till, muntligt nationellaprov i engelska och 2 inlämningsuppgifter. 19 dagar kvar i skolan, detta klarar jag! Och jag lovar er en sak, imorgon ska jag ha ett snack med min lärare har jag bestämt, fall det inte går såbra så var berädda att jag kommer med både ett gråt och ett damp inlägg imorgon!
Vid 7 idag cyklade Ida och jag upp till Center Syd. Jag köpte 2 par trosor på Gina Tricot och Ida hängde undan en likadan jacka som min fast annan färg. Sen köpte jag även en sån spraydedorant som Emma har som luktar gooooott!
Nu på kvällen har jag och familjen lekt med en heliumballong som landade i vår trädgård förra helgen haha skumt. Men kul hade vi! Och ni ska se filmen som jag spelade in när alla pratar haha.
Nu sitter jag i soffan och bara glor runt på olika sidor, har inte mycket mer att berätta ska nog hoppa in i duschen. Skriver kanske innan jag somnar annars hörs vi imorgon!

Ni får en till egobild idag, men det behöver ni ;)

överlycklig

Just nu ligger jag och ler. Kanske är för att jag har varit hos min älskling från klockan 4 till 20 i 10 och det var mysigt. Han hjälpte mig med matten och det känns mycket bättre nu, klarade t.o.m vg uppgifterna när erik hade förklarat de ni! haha. En annan sak som har fått mig glad är smset från Erik som jag fick innan. Och Sverige kvalade idag och gick vidare i melodifestivalen! Detta är en bra dag. Imorgon är det nationella i matte, sen kanske nationella muntligt i engelska beror på vilka grupper läraren väljer. Efter skolan tror jag att jag och Sofie sticker och tar en glass och belönar oss själva att vi har kämpat oss igenom denna veckan, hoppas det blir fint väder! Sen ska jag nog hem och städa mitt rum, min gaderob och min toalett för älskling ska sova här på lördag. Annars kommer han bara gnälla över mina kompisar (dammråttorna) som ligger och myser under min säng :) Haha så äcklig jag låter! Nämen helt ärligt så har jag bara haft så dammigt 1 gång... kanske 2 då. Nu ska jag sova, eller göra lite situps först. Komplex över min mage just nu, brukar inte ha det men just nu har jag det. Godnatt hörs imorgon!


snart åker jag till Erik

Hejsan allihopa!
Hur mår ni idag? själv mår jag bra.Gjorde prov i fritidskunskap som gick bättre än vad jag förväntade mig. Skrev ett inlägg från min mobil men  det funkade tydligen inte som jag ville idag.. Igår hann jag aldrig skriva mer för min kväll gick åt till att plugga. Nu ska jag äta en macka och om en stund åker jag till älskling. Ska äta där och sen skulle han hjälpa mig lite med min matte eftersom jag har nationella imorgon. Vi hörs ikväll. Puss

Hatar plugg!

Hejsan!
Har varit hemma i en timme, ätit mat och tittat lite på wipeout. Nu är klockan 10 över 6 och jag tänkte att jag ska sätta mig och plugga i typ 3 timmar. Vill inte men jag måste verkligen.... Vi hörs igen vid 9 tiden, och då ska ni få bilder på mina 2 par skor som jag fick i helgen. Puss på er sötnosar.

It's sunday and I'm in love

Hej sötnosar!
Hann aldrig skriva igår eftersom min kväll blev fullbokad. Åkte till Lomma vid 6, träffade Emma och Sofie + Gabbi Emmas kompis en stund. Sen var jag tyvärr tvungen att ta bussen hem igen vid halv 8.. Åkte hem och åt med ida och linus. När pappa kom var han snäll och tankade min moppe och senare på kvällen åkte jag hem till älskling som hade tråkigt hemma hos sig. Vi tittade på en film och sen gick vi och la oss.
Idag vaknade vi klockan 7! Somnade om i typ 30 minuter och vaknade igen vid 10 i 8 då Erik flög upp ur sängen "Vi måste upp, vi ska dela ut reklamen!" när vi kom upp ur sängen 8 så sa han "oj är klockan bara 8?" han trodde vi hade sovit i typ 1 timme eller nåt och att klockan var halv 10, haha. Vi åt frukost ute i det sköna vädret och sen hjälpte jag han att dela ut sin reklam. Tog moppen hem vid 12 eftersom Erik var tvungen att plugga, får passa på att träffa han när han kan eftersom han har riktigt mycket i skolan nu denna veckan. När jag kom hem tog jag på mig korta shorts och en bikini överdel och la mig ute i en solstol tillsammans med mamma. Låg och pluggade lite och när jag kände att jag inte orkade mer la jag mig och somnade. Mysigt. Vaknade med en kudde över huvudet och en filt över mig. Mamma hade sagt att jag började bli röd om kinderna när jag sov så jag hade tydligen tagit kudden över huvudet för jag inte orkade gå in. Sen hade pappa kommit ut och lagt en filt över mig för jag inte skulle bränna mig. Ikväll har jag kollat sista avsnittet på wipeout med familjen, haha så kul det är. Och sverige vann sista, YES!
Nu ska jag sova, ska upp 6 imorgon... Pusspuss

Det finns en person i världen som kan få en på så bra humör som jag är om dagarna, och det är min underbara pojkvän. Jag älskar Erik med hela mitt hjärta! <3

bråttom!

Nu måste jag sminka mig, klä på mig kläder jag ska ha ikväll och ta mig ner till bussen på 30 minuter. Läste precis på Sofies blogg att vi ska tydligen vara där vid 6, men min buss går 5 över 6. Fick gladiatorsandaler idag av världens bästa mamma och pappa + ett par skor till. Bild kommer sen. Ska till lomma och träffa Emma, Sofie och Gabbi, vet inte hur länge men blir nog inte så sent. Hörs när jag kommer hem, puss!

Vet inte...

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva idag? Eller igår blir det ju eftersom jag inte har orkat skriva innan. Detta får bli ett sent inlägg från igår/fredag.
Hade lektion 10 i 10 till 10 över 12. Sen lunch och 10 i 1 skulle vi ha datorkunskap, vi visste att vår lärare var sjuk men eftersom dom hade sagt att vi skulle få vikarie så tvingades vi stanna kvar över lunchen och äta den äckliga maten som jag dock inte åt, fick bli en tallrik fil istället. När vi hade ätit gick vi och satte oss i datorsalen, vi satt väl där i ca 30 minuter och efter det hade det fortfarande inte kommit någon lärare, så vi gick till rektorn och då sa han att vi inte skulle få nån vikare, kunde dom inte sagt det tidigare så man kunde åkt hem redan 10 över 12 då? Skit skola ibland asså... (speciellt maten!)
Vid 4 tiden åkte hela familjen ner till Center Syd för Linus skulle klippa sig, mamma satt kvar i bilen för hon ville inte gå ut eftersom hon tycker hon såg hemsk ut nu med sina kläder och så när hon är opererad. Pratade med min frisör Bella när Linus klippte sig och silverschampoo men jag fick inte köpa det för henne för hon tycker jag har för vackert hår för det, haha berömer mig alltid för mitt hår. När Linus var klar fick jag och Ida varsin väska av Bella + en till mamma som krya på dig present. Var igentligen en väska man fick när man köpte dyra produkter där men det struntade hon i och gav oss den istället. Ikväll har jag bara varit hemma, tittat på talang och berg flyttar in med familjen sen tittade jag på date movie med mamma och pappa. Skulle igentligen till Filip och Sofie men det blev aldrig så.
Nu ska jag sova,eller titta på lite tv i sängen. Hörs när jag vaknar imorgon. Godnatt!


min otursdag?

Detta har varit min otursdag idag. Började med att jag åkte buss från lödde till lund med älskling vilket var mysigt, när vi sen hoppar av på centralen och går till stadsbussen så märker jag att mitt busskort+terminsbevis är borta! Såklart så har jag tappat det på bussen. Erik tar fram sitt busskort så jag kunde ringa till Skåne trafiken och där fick jag nummret till där dom får in alla saker dom hittar. Men jag väntade att ringa dit tills klockan blev lite över 8 iallafall. När vi står på stadsbussen ringer det en kille som har hittat mitt kort och som visar sig vara en kille som Erik var med när han var liten? Han visste att jag var tillsammans med Erik och sa att han gav det till honom senare idag. Det kändes skönt, slapp betala 300 kronor som Emelie hade fått gjort när jag pratade med henne på centralen vid 5 i eftermiddags.
När jag kom till skolan hade vi nationella, första delen var läsförståelse och andra skulle vara hörförståelse. Vi hade en lärare som vi inte visste vem det var eftersom min mattelärare som skulle vakta oss var sjuk, hon vi hade istället, Eva sa "nu börjar vi kvart över 10 så kom inte försent för hörförstålsen sätts i bandspelaren då!" 5 över halv 11 hade hon inte kommit, 25 minuter försenad till vårt nationella som är riktigt viktigt? Så jag Fanny och Sofie gick ner sura till personalrummet där vi tillslut fick en annan lärare. 2 jobbiga saker på morgonen. Vid lunch gick vi till idrottsläraren för att se ifall hon hade rättat våra prov, nej var svaret men istället fick vi veta att vi inte ska ha henne i 2an utan vi ska ha en annan som sätter betyg på exakt ALLT! Fyfan, 3 jobbiga saker...

Gick i stan med Emma och Sofie efter skolan och vid kvart över 5 mötte jag älskling på centralen då vi tog bussen tillsammans. Sen tog jag moppen till älskling och hämtade mitt busskort vid 7 och sen hem igen. Kollade på datemovie med mamma och pappa. Gick upp på mitt rum vid kvart över 9 för att ringa Erik men han var inte hemma så jag la mig i sängen för att jag frös. Halv 11 vaknar jag av att Erik ringer och frågar "har du sovit?" nä svarade jag för jag trodde verkligen att jag hade varit vaken. "haha jag hör på din röst att du har sovit" sa han, så kollade jag på klockan och bara "shit! har fan sovit i 1 timme" Jag är verkligen borta när jag väl somnar, vet ens inte att jag sover? Nä nu ska jag sova igen, vill glömma denna jobbiga dagen på ett sätt.. Vi hörs imorgon, hejdå!

sweet dreams honey

Nu ska jag sova, hade lovat mig själv att det skulle bli en tidigare kväll idag eftersom jag har hörförståelse/nationella imorgon i engelska. Hälsade på min gamla APU-plats idag, riktigt kul och barnen som är 2-3 år för er som inte vet kännde igen mig och kom ihåg mitt namn. Och det var typ 3 månader sen jag var där. Lite kul dom hoppade på mig och var lika söta nu som dom var för 3 månader sen. När jag varit hos dom åkte jag till min lilla älskling som låg inne på sitt rum och drunknade i läxböcker, tycker synd om honom som har så mycket prov och sånt nu i slutet och det mesta hänger på hans betyg.. Var där i typ 1 timme och 30 minuter och myste med honom och sen tog jag bussen hem och jag tog även med mig 10 stycken filmer till mamma därifrån.
Sen åkte jag till center syd på kvällen, köpte ett par trosor och en ring.
Nu har jag precis kollat på ett avsnitt av kvarteret skatan med mamma och pappa och ska somna nu. Puss och godnatt, hörs imorgon!
Önska mig lycka till på nationella!

mörkrädd :$

Haha stod i badrummet och skulle precis hoppa in i duschen när jag hör att någon ringer på dörren. Sen skriker pappa "Natti dom stänger strömmen om en liten stund" Jaja tänkte jag, jag hinner säkert duscha innan det. Men nej, där står jag i ett kolsvart badrum och fick panik. Haha inte alltid lätt att vara Nathalie när man är rädd för mörker och sånna sillar som kommer fram i badrummet när det är mörkt. Nu känner jag mig fräsch igen och ska slänga på mig lite smink och föna håret innan jag sätter på moppehjälmen, vill inte ha hjälm-frilla idag. Puss

PS: kolla min ruta där ni kommenterar nu! Och när ni ändå kollar vad jag har gjort så kan ni slänga in en kommentar ;) DS.

somnade igår..

Förlåt för jag inte bloggade igår men jag började skriva på ett inlägg när jag kollade på yes man med mamma och pappa men eftersom rubriken var "ingen tidig kväll idag!" eftersom jag är ledig idag och jag somnade lite innan 11 vilket är tidigare än när jag går i skolan så fick jag ändra det. Dom hade inte fått liv i mig igårkväll så har sovit i soffan hela natten. Vaknade klockan 7 av att Linus satte på TV;n och det första jag tänkte var "varför är det ljust ute?" trodde det fortfarande var kväll. Sen hade jag börjat kalla Linus för mamma och sånt, haha jag är borta.

Idag är jag somsagt ledig så ska hoppa in i duschen snart och sen ska jag nog ta moppen ner till Center Syd och kolla lite. Sen ska jag ta moppen till Lomma för att hälsa på min gamla APU plats och säga hej där. Sen tar jag nog moppen till älskling (ifall han hinner med sitt pluggande) och säger hej och hämtar hans filmer som han har lånat ut till mamma. Sen vet jag inte vad som händer. Skriver mer sen för nu vill jag duscha och ta bort gårdagens smink som jag somnade med, känner mig lite äcklig sådär.. jaja vi hörs sen!


låååång och kall dag...

Sommar värmen är borta, gått runt i jeans och jacka och frysit hela dagen idag..
Åkte buss med älskling till skolan imorse. Hade vi 2 lektioner innan lunch och efter lunch spelade vi upp våra teatrar. Faktiskt kul. Vi fick sluta 10 över 3 (10 minuter tidigare än vanligt) så vi kunde åka skolbussen som går 15:15, såklart så är motorn konsig på den bussen så jag missar min löddebuss som går 15:25 med 2 minuter.. Springer till 137 för att jag inte orkar sitta på centralen själv i en kvart. När jag kommer till Bjärred så är det ca 30 minuter tills bussen skulle komma + att det började spöregna så jag åkte buss tillbaka till Lund igen. Gick lite i stan och tittade på kläder jag vill ha och sen gick jag till centralen där jag mötte älskling. Vi åkte buss hem tillsammas.
Har precis ätit grillad kyckling och pommes nu, ska städa min gaderob snart tror jag. Måste hjälpa mamma först, jag får vara mamma2 när mamma inte kan göra så mycket haha så nu har jag också lite att bestämma om. Ska nog börja med att gå och skälla ut Linus för att han inte lyder mamma! ;) 
Nejmen vi hörs senare!


älska jordgubbar!

Vet ni vad jag precis gjorde? Åt årets första tallrik med jordgubbar, åh vadå sommarkänslor. Satt och pratade med mamma och pappa, nu ska jag göra mina dagliga (från och med idag) situps och sen ska jag sova. Godnatt sötnosar<3


mamma är hemma, jag är hemma

Hejsan alla söta!

Hur har er helg varit? Min har varit jättemysig, åkte till älskling igår vid 1 tiden och var ute typ hela tiden fram till 6 då vi gick in. Eriks familj åkte iväg och Erik började göra världens godaste maträtt till oss 2. Vi åt och sen tittade vi på robinsson. Efter det satte Erik på en film som hette Forest Gump som man måste se enligt han, den var jätte mysig. Vi vek reklam och vid 12 tiden på natten kom Erik på att han hade glömt att lägga i en tidning (som såg exakt likadan som en annan tidning) i alla ca 300 tidningar av reklam. Så vi satt uppe mitt in natten och fixade det, man blev pigg av det för när vi sen skulle sova vid 2 tiden så hade jag problem med att somna.
Idag väkte Erik mig vid lite i 9, han tyckte väl det var tråkigt att vara vaken själv haha. Vi åt frukost ute, gjorde oss iordning och vid halv 11 cyklade vi  ut med reklamen, var klara efter 1 timme då vi cyklade hem igen och åt lunch. Vid 3 kom Eriks mormor, morfar och farmor. Vi åt god mat och riktigt god efterrätt! Senare på kvällen städade vi Eriks gaderob och sen blev det wipeout, yes svensk vinst igen!
Nu har jag precis kommit hem och mamma är äntligen hemma! Saknar Erik redan även om jag var där för 20 minuter sen, älskar honom så mycket!
Nu ska jag hitta på något kul, tror jag ska lägga mig om en stund för jag har sovit så länge inatt.
Puss och godnatt fall vi inte hörs sen!

Världens bästa! <3

nu åker jag

Nu ska jag åka till Erik. Har precis duschat, gjort mig iordning och dammsugat ovanvåningen så nu ska pappa köra mig. Hoppas vi hinner åka inom på skopunkten först! Vi hörs imorgon, ha en trevlig kväll! Puss

shopping

Här har ni en bild på tröjan jag köpte igår. Jag älskar t-shirtarna från Gina Tricot. Nej nu ska jag sova, ögonen börjar gå igen. Vi hörs imorgon, godnatt!
Förresten, vad gjorde ni igår på valborg?:)

T-shirt, Gina Tricot 99:-


valborg och mys med älskling

Hejsan bloggen!

Förlåt för att det har varit dålig uppdatering men det har hänt mycket. Igår när jag vaknade hör jag hur ont mamma har i magen, efter ett tag kör hon in till sjukhuset för pappa trodde det var njursten. Jag cyklar till bussen och missar den, men som tur var kom det en till. Vi fick sluta tidigt igår så efter skolan tog jag bussen med emma och sofie till center syd där jag köpte en tröja (kommer bild efter detta inlägget) Sen träffade jag min älskling, vi gick hem till mig, duschade och gjorde oss iordning och sen cyklade vi hem till Filip där Sofie var. Vi åt och spelade spel och hade det trevligt, sen gick vi ner till bålet. Sen gick vi hem till Filip igen där vi åt marrängsvish och kollade på film. Vid halv 1 cyklade jag och älskling hem till mig och gick och la oss.
Nu kommer det som hände igår: jag ringde till pappa vid lite i 1, ungeför en timme innan jag slutade. Skulle kolla fall mamma hade kommit hem. Det hade hon inte, hon höll på att opereras sa pappa. Hon hade en syska eller vad det hette på äggstockarna så dom tog en äggstock och blindtarmen i en operation. Jag började såklart gråta i skolan när jag fick reda på det för det kom som en chock! Jag älskar mina underbara vänner som fick mig att må bättre! Och jag älskar Erik mest som kämpade hela dagen med att få mig att skratta och vara glad. Det betyder verkligen mycket för mig att få ha så underbara vänner och pojkvänn!

Nu ligger min mamma inlagd och kommer förhoppningsvis hem imorgon, annars kommer hon på söndag. Saknar henne <3 Mamma och pappa skulle åkt till portugal en vecka idag men fick ställa in det, så synd om dom. Men jag säger som alla andra; det är tur att mammas anfall i magen kom nu och inte nere i portugal. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Har varit med Erik hela dagen idag och på kvällen har jag myst med familjen. Imorgon ska jag sova och äta hos Erik. Skriver snart igen när jag har lagt mig i sängen. Puss sålänge!

RSS 2.0