Tacoskväll

Har haft en jätte mysig kväll tillsammans med Erik. Hans familj skulle till hans mormor & morfar så vi var själva hemma. Så vi tittade på film och åt tacos. Sen kom pappa och hämtade mig vid 9.
Nu ligger jag i sängen och tittar på tv, ska faktiskt lägga mig nu, är trött och nere för att det är skola imorgon. Men slipper åka buss imorgon för Erik och hans mamma kommer och hämtar mig vid halv 8 så behöver inte stressa så mycket på morgonen. Nä nu ska jag stänga datorn och sova, hörs imorgon!

Myror eller dinosarier?

Jag och Sara satt och pratade i soffan hemma hos Josse igår, jag var mitt uppe i att berätta något när Sara avbryter och säger:
S: vänta, är det dinosarier du har på strumporna?
N: nä myror ser du väl.
Sen låg vi i gapflabb, haha hade bråttom när jag skulle gå till bussen så stressad som jag var hade jag bara tagit ett par ur strumplådan, så jag hade tagit på mig ett par vita med svarta myror. Och tydligen var dom intressantare för Sara än vårat samtalsämne haha ;)


Sista dagen..

Idag sörjer nog många här nere i Skåne eftersom det är sista dagen på lovet. Men vi får se det positivt och tänka att det är väl bara 3 veckor till nästa lov?
Det var riktigt kul hos Josse igår! God mat, mycket kräng, mycket snack, många skratt, bra musik och trevligt folk! Först var det bara jag, Josse, Sara, Malin och Emma. Sen kom även en kille som heter Viktor. Vi sjöng sing star och lite sånt under kvällen och sen vid kvart i 12 var jag och Emma tvugna att ta bussen hemåt eftersom dom gick så sällan..
Nu sitter jag och fixar mig och sjunger med till olika låtar. Om en halv timme ska Eriks mamma köra förbi här och hämta upp mig sen ska jag hem till Erik och vara där ikväll, mysigt. Vi hörs väl senare, eller först måste jag skriva Saras kommentar sen igår i ett nytt inlägg haha!

Till Staffanstorp

Hej på er!
Har precis duschat och målat ny fransk manikyr på mina naglar, ska snart gå och sminka och klä på mig sen gå mot bussen. Ska åka hem till Josse där Sara, Malin och Emma också ska vara. Ska spendera kvällen där med mat, massa kräng och skit snack. Kommer hem vid 1 inatt så får se ifall jag orkar skriva då, kamran följer iallafall med! Hej sålänge.

Lär känna Nathalie

Favoritgodis: oj, jag är en all ätare, men får nog säga salt.
Är det nåt du absolut inte äter: oja det är mycket, leverkorv och sånt tror jag aldrig skulle hamna i min mun.
Kläder just nu: t-shirt, jeans, underkläder.
Musik just nu: ingen sitter framför tv:n med mamma & pappa.
Sommarplaner: sola, bada, resa utomlands, åka till göteborg med älskling, umgås med vänner och bara njuta!

Saft eller alkohol: eftersom jag aldrig har drukit "på riktigt" så får det nog bli saft, varför välja något man inte gillar?
Hur många kuddar sover du med: 4 stycken, ibland ännu fler.
Favoritväder: sol och blå himmel lätt!
Morgon- eller nattmänniska: faktiskt så är jag både och, har aldrig gillat att sova länge på morgonen och vara uppe på natten är mysigt.
Sparare eller slösare: hade jag fått denna frågan för några månader sen hade jag sagt slösare direkt! Men nu när jag nästan bara har mitt studiebidrag att leva på + lite extra så är jag sparare (undantag när man hittar snygga kläder)
Tror du på mirakel: ja det gör jag.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 stycken.
Bio eller promenad: bio är mysigt men då kan man inte prata lika mycket, så det får bli promenad när det är fint väder.
Stjärntecken: jag är skytt.

Rädd för insekter: OM jag är! Spindlar, nattfjärilar, skalbaggar, ollonborrar, silverfiskar, getingar, you name it!


Största svaghet: jag är riktigt envis, ska alltid ha rätt, speciellt när Erik och jag bråkar haha.
Det här är jag bra på: vara stark, att inte ta åt mig skit från personer som betyder 0 för mig. Och att vara glad och positiv givetvis!
Chips, morötter eller godis: chips.
Pizza eller hamburgare: det beror på vad jag är sugen på, just nu kan jag inte avgöra för jag är proppmätt!
Skriver du dagbok: nej, jag håller mig till bloggen.

 

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig: har redan öron och navelpiercing och någon annan vill jag inte ha, tatuering är snyggt men tror nog aldrig jag skulle vågat.
Stökigt eller välstädat: välstädat, dock händer det inte ofta för mig, har förmåga att slänga saker överallt.
Är du rädd för blod: nej det är jag inte.
Saltar du på maten: ja! eller det beror ju på vad man äter, men speciellt på popcorn gör jag det.
Gillar du att sjunga: jag älskar att sjunga, och jag gör det överallt fastän jag vet att glasrutorna spricker.
Anser du att du är stark: inombords - ja. muskelstark - nej, jag leker bara stark haha.
Brukar du sola: inte i solarium, men på sommaren. Även om det inte gör någon nytta med mitt dåliga pigment..
Vad gör du om du får hicka: skrattar för jag kan inte hicka tyst, och sen tänker jag vem det är som tänker på mig?
Kaffe, te eller inget: ibland te, ibland inget.


Blandade känslor..

Dom flesta ser mig nog som den glada, spralliga tjejen som skrattar åt allting. Det är jag också, jag älskar att vara glad för då mår man bra inombords. Men ibland har man sina dagar, och jag har börjat tänka väldigt mycket. Jag har alltid varit liten och smal, men sen jag började äta p-piller för ca 2 år sen så har jag blivit större, och fått större lår, höfter och lite "fett" på magen. Jag trivs absolut inte så, jag försöker träna, men det går inte på bara 1 vecka precis. Och jag mår dåligt över att jag inte trivs över min egen kropp. Jag vill bara få skriva av mig och detta är trots allt min blogg. Men samtidigt så vill jag inte hålla på och gnälla hit och dit för det är inte jag.. Jag får försöka träna till beach 10 och jämföra mig med bilden nedan, för jämfört med den så är alla smala :)


Friday and i'm in love

Hej på er!
Vaknade runt 10 idag utvilad, skönt att få sova länge. Sitter framför tv;n med Linus just nu, vid 12 ska jag cykla ner till tandläkaren. Sen får jag se vad som händer, skulle igentligen in till Lund idag och shoppa men tyvärr så hinner jag inte det.. Men jag skriver mer senare, sålänge får ni bild på det trevliga sällskapet jag var med igår hihi..


Sofie, Malin, Nathalie och Josse

Malin igen och jag

Josse (igen) och Sara

Och tillsist Emma som körde några sjuka moves? haha


Trevlig kväll!

Kom hem för typ 40 minuter sen. Var en mycket trevlig dag/kväll i hörby. Tog bussen till Sara tillsammans med Emma, Malin, Josse och Natha. Sen lite senare kom även Sofie dit. Josse och Natha bakade kladdmuffins medans vi andra bara satt och pratade och väntade på att dom skulle bli klara innan vi krängde. Sen tog vi bussen mot Höör där vi spelade bowling 17-18:00. Alla la 5 kronor i priskassa och den som vann fick pengarna, Sara som behövde dom mest vann haha. När vi spelat klart åkte vi tillbaka till Hörby och gick till Viking där vi åt kebabtallrik/pizza/bakadpotatis. Sen sa vi hejdå till Sara, Josse och Natha som skulle vidare. Jag, Sofie, Malin och Emma satt kvar en stund till på Viking innan vi gick mot bussen. Åkte tillsammans till Lund och sen sa vi hejdå, när jag tog bussen mot bjärred och skulle byta där till lödde 21:12 så kom aldrig bussen till Lödde! Stod där skitlänge och 21:40 fick pappa tillslut hämta mig för bussen kom aldrig. Fy vad jag frös, var dyngsur för det regnade och det var mörkt så jag var mörkrädd. Haha men nu ska jag sova, hörs imorgon godnatt.

Bowling

Igår var jätte mysigt! Jag och Erik tog bussen in till Lund och gick lite i stan och köpte dricka innan vi gick och hämtade ut våra biljetter och köpte popcorn. Sen gick vi in och väntade på att Farsan skulle börja. Filmen var riktigt bra! Fast vi hade en störig 7åring några rader ner som skrattade åt allt och skrek "öeeeee" över hela sallongen när det var något "perverst" på bion. När vi kollat klart gick vi till centralen och tog bussen hem halv 4.
När vi kom hem spelade vi lite tv spel innan vi köpte spedy lee mat, lika gott som vanligt! Satt och tittade på en film jag och min kusin Tim gjort när vi var 11 och gapskrattade åt den, kul att vi bjöd så mycket på oss haha. När vi ätit spelade vi lite till och sen gick vi upp och tittade på Eva & Adam.
Idag var jag snäll och gjorde frukost på sängen till Erik, sen duschade vi och sen gick han vid halv 12 för han skulle till Malmö. Jag ska göra mig iordning nu och sen ska jag ta bussen till Hörby, ska spela bowling med tjejerna och sen ska vi äta något. Hörs när jag kommer hem!

Bio idag

Jag och Frida la oss i min säng och tittade på Eva & Adam igår, sen när hon skulle hem vid 9 så somnade jag direkt och vaknade typ precis. Har mycket att göra nu på morgonen, dammsuga och sånt och ska försöka fixa mina naglar för dom ser hemska ut. Sen vid 11 ska jag hoppa på bussen som älskling sitter på, vi ska in till Lund och se "farsan" på bio. Ska bli kul! Sen sover han här så det blir nog inga mer inlägg idag. Vi får se!


Det gör ont..

Fy f*n vilken smärta jag har haft! Somnade vid 9 och vaknade sen av att mamma ringde, och då hade bedövningen i munnen försvunnit och det gjorde så ont så jag inte kunde prata. Så har spenderat halva dagen i soffan framför tv;n idag, svårt att vara tyst så länge bara.. Vid halv 3 cyklade jag till hunden och gick ut med den, sen innan jag körde hem åkte jag inom ica och köpte 2 paket med varma koppen, kyckling och kantarellsoppa och nyponsoppa. Har precis druckit min kycklingsoppa och håller på att hälla i mig nyponsoppa för att få vitaminer, det första jag äter idag förutom en tallrik med fil imorse vid 7, gissa om jag är hungrig?
Frida ringde innan och frågade vad jag skulle göra, först var jag tveksam ifall jag kunde träffa henne men jag känner att det börjar bli bättre med tungan nu så hon kommer hit snart. Så det blir väl ingen uppdatering förräns ikväll, puss på er!

Nu är det gjort..

Kom hem för 50 minuter sen. Gick jätte bra idag hos tandläkaren! Imorse skulle jag äta en stor frukost med pappa fall i fall jag inte skulle kunna äta nu, men det gick inte att få i sig en macka, jag var så nervös så det fick bli banan och fil. Sen åkte vi till tandläkaren, 20 i 8 kallade dom in mig och då ville man bara sjunka genom marken. Uppe i stolen fick jag bedövnings-salva i munhålan bredvid tungbandet, sen stack dom ner en spruta ner bredvid tungbandet. Då försvann all känsla och jag kunde typ inte prata, sen började dom klippa/skära, känndes ingenting men det var läskigt. Dom klippte flera gånger och jag kände riktigt hur tungbandet släppte. Sen när dom klippt färdigt så sydde dom 2 stygn som ska bort om 14 dagar. Var klara klockan 8 så det gick snabbt!
Nu sitter jag i soffan och tittar på tv, har redan tagit panodil fall bedövningen släpper. Nä nu ska jag kolla vidare på tv;n, hörs senare!

Hemma

Har varit dålig uppdatering nu men andledningen är för att jag varit med Erik. Han kom till mig i fredes så sov vi här. Beställde pizza med hemkörning, dom i min klass som bor i staffanstorp pratar alltid om sin pommes pizza men det har vi här i lödde också märkte jag, pommes, kebabkött, svamp och bearnaise sås. Skit gott! haha sen på lördagen vid halv 4 körde pappa oss till Erik. Gjorde oss iordning, vågade håret osv sen åkte vi med Eriks familj till Mikaela, deras kusin som fyllde 18 år. Var jätte kul där! Sov hos Erik sen, på söndagen tog vi det bara lungt, nördade oss framför tvspel och lite sånt. Sen sov jag där igen tills idag, tog bussen hem vid lite över 3 för att jag var tvungen att gå ut med en hund som ida ska göra varje dag, men hon är i småland nu så jag får ta över tills onsdag.
När jag varit ute med hunden så åkte jag snabbt hem, och sen iväg till tandläkaren, dom kollade på mitt tungband och redan imorgon 07.40 ska jag dit igen och klippa det. Fy vad nervös jag är! Nu om en stund ska jag och pappa åka till Spedylee och köpa thaimat, bara vi 2 hemma. Vi hörs kanske senare ikväll, annars så skriver jag ett gnäll-inlägg imorgon när jag kommer hem från tandläkaren hur ont jag har (ifall jag nu har ont..)

Ryser


Fransk manikyr

Kom precis ur duschen och sitter nu och målar fransk manikyr på mina naglar, nagelfläkten jag fick av mamma & pappa i julklapp är kanon till detta! Man bara lägger fingrarna på en platta och den blåser nagellacket torrt till en. Perfekt för mig som aldrig har tålamod till att låta det torka helt.
Nu ska jag gå och ta ur mitt hår ur turbanen innan det lockar sig så jag ser ut som en pudel, sen ska jag ringa snutte och se hur det är med han. Han skulle sova här imorgon men börjar bli sjuk så vi får se hur det blir.. Slänger in ett youtube inlägg efter detta innan jag lägger mig.

Bild sen i sommras då jag målat fransk manikyr


Kärleksmums

Skolan idag var snabb, skulle egentligen slutat halv 5 men min teckenspråkslärare var inte där, så en annan lärare öppnade dörren till klassrummet och sa att vi fick jobba där. Men det orkade inte jag och Sara, vi tänkte att man kan lika gärna göra det hemma där man koncentrerar sig mer så vi tog bussen till centralen och åkte hem på varsitt håll. Hann bara komma innanför dörrarna innan jag åkte till Malmö med pappa, Ida och hennes 2 kompisar. Vi skulle till en marknad där alla saker är mycket billigare, kom hem med en mascara och en svart adidas munkjacka, kostade 320 kr där, och 699 kr på stadium. Billigt och bra!
Nu sitter jag och väntar på att mina kärleksmums ska bli klara i ugnen, ville bjuda familjen på något gott idag och sen har jag ingen läxa så kan alltid sitta och mumsa på dom framför Eva & Adam haha. Nä nu får jag göra glasyren, hörs sen!

Sjuka drömmar..

Vet inte vad jag drömt inatt, massa drömmar var det iallafall. Vaknade imorse helt ledsen vid 7 och trodde jag hade somnat igårkväll med smink, glömt ringa Erik och att klockan var 3 på natten. Men inget av det stämmde. Och sen är det sista gången jag läser Kissies blogg innan jag somnar, har drömt att jag låg och grät för att jag var tvungen att fixa silikon bröst? haha. Har precis sminkat och klätt på mig, om 20 minuter ska jag gå till bussen. Slutar runt 4-halv 5 idag så vi hörs när jag kommer hem, hej sålänge!


Vågigt

Har varit lite dålig uppdatering, skulle bloggat när jag gick och la mig igår men det funkade inte att logga in på bloggen då.
Just nu sitter jag framför mitt älskade sminkbord och väntar på att min vågtång ska bli varm, är så glad över mitt nya rum hihi. Skoldagen idag var bra, förutom att jag och Sara hamnade i snöhögen igen, och sen blev jag utdragen av Josse och hamnade i den själv. Borde göra en lista på hur många gånger jag har legat där, det är hål i snön här och var på skolgården haha.
Har gjort min sista läxa innan lovet idag också, så resten utav dagarna denna veckan kommer gå åt till att städa på rummet och sen titta på serierna av Eva & Adam som jag lånade av Josse idag. Är glad för idag kom mamma hem med Lommas stora goda fastlagsbullar! Det är ju fettis-dagen så man får unna sig. Men men nu kommer jag inte på mycket mer att skriva, vi hörs imorgon. Har sovmorgon så jag hinner nog slänga in ett inlägg på morgonen, puss på er!

Sist mitt hår var vågigt var på nyår, det är så snyggt synd bara att det tar sin lilla tid att göra det + att jag alltid lyckas få 2-3 brännmärken på halsen när jag är klar, ajaj...

Hamnade i snön igen..

Skön dag idag med 3 korta lektioner, 8:20-12:00 gick jag. När vi var påväg till vår andra lektion så försökte jag putta ner Josse i en snöhög men det är så gott som omöjligt eftersom hon spelar innebandy och är skit stabil haha. Så Josse och Sara som hjälpte till försökte få ner mig istället och lyckades såklart. Men släppte inte taget om Sara så hon flög ner i snön med halv mig på sig, sen reste hon sig upp och jag trodde hon skulle ta min hand och hjälpa mig upp men nä... Hon ställer sig och sparkar snö i mitt huvud! Haha underbara vänner man har va? Andra gången jag och Sara hamnar på varandra i snön. Och nu snöar det ännu mer ute, ska snön aldrig försvinna?
Efter skolan följde jag med Emma in till stan snabbt innan jag tog bussen hem, nu sitter jag i soffan och tittar på tv, Linus kommer snart så då blir det väl tvspel som vanligt ;) Hörs senare!


Happy Valentine´s day!

Hej på er!
Kom hem från Erik för 30 minuter sen. Har sovit där sen i fredes, jätte mysigt!
Tog bussen till honom direkt efter skolan i fredes och var hemma hos Erik som var ensam hemma vid halv 5. Tittade lite på tv och sen åt vi mat tillsammans. Efter maten spelade vi Little big planet ungefär hela kvällen, haha vilka nördar vi är. Sen gick vi och la oss.
På lördagsmorgonen fick jag frukost på sängen och sen gick vi upp och började göra sushi ris. Sen kom Eriks mamma och Tilda hem så vi åt lunch. Sen delade jag och Erik ut lite av hans reklam och spelade tv-spel när vi kom hem. Sen började Erik med sushin och jag hjälpte även till lite, fast det blev fel så vi skyller på att det är för att jag var med haha. När vi hade ätit sushi så tittade vi på melodifestivalen och sen på en halv film innan vi somnade.
Idag har vi delat ut reklam till halv 1, ätit lunch och spelat little big planet och bara haft det mysigt. Nu tjatar Ida på att hon vill ha sin dator så jag ska spela tv-spel med Linus. Hörs sen!


I skolan

Sitter i skolan och håller på med ett grupparbete tillsammans med Emma, Therese och Rebecca. Slutar om 45 minuter så då ska jag snabbt in till stan med Emma och fixa en sak. Sen tar jag bussen hem till älskling vid halv 5 och sover där hela helgen, ska bli mysigt! Så det blir inget inlägg på hela helgen, just so you know. Puss på er, ha en bra helg!

Stress, stress, stress..

Dagen har varit jobbig. Började imorse när jag gick till bussen och halkade på is så jag smällde i hela låret och kan knappt sitta där nu. Sen i matsalen startade Sara krig mot mig med Wook, som förövrigt var riktigt äcklig! Men kul hade vi, sen när vi kom utanför matsalen blev vi attackerade med snöbollar utav Josse och inputtade i en snöig buske av Emma, landade med Sara över mig och vi alla dog i skratt. Sen hade jag matte B prov sista lektionen som vi inte behöver kommentera... Slutade vid 20 i 4 då jag gick i stan snabbt med Sofie, fixade en sak till Erik och fick med mig ett klädesplagg från Gina hem. Sen tog jag bussen mot motorvägen vid 5 och mötte mamma & Linus där. Vi åkte till IKEA där vi mötte upp mammas arbetskamrat + hennes 2 barn. Vi åt god mat och gick runt där ett tag, fick med mig ljus och en fönsterlampa till mitt nya rum.
Nu har jag suttit i 2½ timme och skrivit på ett stort arbete som ska lämnas in imorgon och som avgör mitt betyg i kursen, men nu orkar jag inte skriva mer så får gå upp tidigt imorgon och göra klart det då. Nu vill jag sova, hörs imorgon!


To much..

Åh så mycket vi har i skolan nu denna och nästa vecka innan lovet!! Har Matte B prov imorgon som jag inte fattar ett skit av, sitter här och försöker räkna igenom allt men det vill verkligen inte fastna, fick ta en paus innan hjärnan dör. Sen har jag en stor inlämning som avgör mitt betyg i en kurs tills fredag, och jag vill verkligen satsa på MVG så jag ska kämpa! Sen har jag en till inlämning tills fredag.. Sitter bara och drömmer mig bort till helgen, då ska jag sova hos Erik både fredag och lördag, ska bli mysigt! Och inte minst så längtar man till lovet, tycker jag förtjänar det nu.
Har varit barnvakt ikväll också, från 18:00-20:15, lika kul som vanligt.
Nä nu får jag fortsätta förstå mig på matematikens värld haha, vi hörs imorgon för jag ska sova tidigt idag, gårnatten behöver vi inte kommentera.. Godnatt!

Nåt matte-snille får gärna knacka på min dörr typ... nu!

Jag är så jävla korkad..

Orkar inte blogga mer, vill bara sova. Återkommer imorgon med bättre inlägg...

Hemma från skolan..

Imorse mådde jag inte helt okej, har inte sovit mycket inatt och mådde därför konstigt i kroppen. Så fick stanna hemma idag. Har sovit hela morgonen fram tills 10, det behövde jag för nu mår jag lite bättre. Drömde mardröm innan när jag sov, jag kollade på Hannah Montana på Disney Channel men jag låg och halvsov typ. Så jag såg tv;n och hör hur någon går in i huset och går runt i hallen (andra sidan väggen där jag låg i soffan) jag blev skiträdd och började skrika "ida?!? men när man är rädd får man inte fram något ljud när man skriker. Så jag började knipa mig i armen och det gjorde ont så jag tänkte "shit detta är ingen dröm...". Men sen så vaknade jag och låg helt stilla, har alltså hört ljudet på tv;n och trott att jag var vaken och tittade på den. Skit äckligt..
Fick nudelsoppa på låret också innan så jag har början på brännmärke där. Det händer mycket fastän man ligger hemma och inte har något att göra. Nu kom Linus hem, så vi ska spela tv-spel. Jaja vi hörs sen!

Linus

Måste bara berätta hur ball min lillebror är ibland. Även om vi bråkar haha. Vid matbordet pratade han på om massa sjuka saker så tillslut sprutades det mjölk ur min mun för jag skrattade så mycket! Och när vi går runt inne på MAXI går han och tränar balett? Och han kommer alltid på dom sjukaste kommentarerna när man pratar med honom. Ja tur att vi kan ha lite kul iallafall mellan bråken <3


Måndag igen

Jaha då var det måndag igen, helgen är slut och man är tillbaka i skolan. Dock var min skoldag snabb idag! Började med teckenspråk där jag och Malin blev glada för att vi fick VG+ på vår ABC-låt. Sen det bästa med lektionen var när Oliver tog upp en chips-påse ur sin väska, vi tjejer snodde åt oss den snabbt och tog varsin näve haha. Sen hade vi svenska där vi inte gjorde så mycket, jag och Malin busringde till folk på min lista. Sen var det naturkunskap där läraren tog ut någon och pratade betyg, så Sara började kasta vatten på alla och det blev ett jäkla liv innan läraren kom in. Haha tur att hon är så mesig så vi inte får skäll, kommer kanske på betyget sen?
Resten av dagen har gått ut på att spela Little Big Planet med Ida och Linus, vi har även spelat online med Erik och Marcus. Sånna nördar vi är. Nu ska jag kolla runt på lite bloggar innan jag hoppar in i duschen. Sen kallar kudden på mig, vi hörs imorgon. Godnatt!

Nördat färdigt nu..

Nu har jag spelat tv-spel läääänge. När Linus och Ida gick och la sig spelade jag med älskling online. Haha har blivit helt fast!
Nu ligger jag i sängen och ska sova, börjar 20 över 8 imorgon men slutar redan 20 över 12 så det är skönt! Vi hörs när jag kommer hem då, godnatt på er.

Går inte en sekund när man är med dig som man inte skrattar och har kul, jag är så lycklig med dig mitt hjärta! <3

Little big planet

Halloj!
Gud vad jag är trött nu, blir en tidig söndags kväll ikväll. Har iallafall varit en jätte mysig helg. Som ni vet sov Erik hos mig i fredes. Vi tittade på film och åt massa gott, sen somnade jag för jag var riktigt trött. Hade kallat Erik Thomas Sabo, Per och nåt annat namn? Haha. På lördagen vaknade vi, åt frukost, duschade och gjorde oss iordning. Sen kom Eriks mamma vid 12 och hämtade oss och vi körde hem till Erik.
Där hemma spelade vi Little big planet och vek reklam. På kvällen åt vi god mat tillsammans med Eriks familj och sen tittade vi på Melodifestivalen, haha andra låten Ola sjunger om Nathalie ;) Sen tittade vi på en film. Resten av kvällen/natten gick åt att spela little big planet.
Idag vaknade vi vid 9 och åt frukost, sen spelade vi tv-spel igen. Haha vi har blivit nördar. Sen blev jag hämtad vid 1 för Erik skulle plugga.
Nu sitter jag med Linus och Ida och spelar Little big planet, vi köpte det idag på burlöv center med mamma hihi. Ska gå och äta mat nu, hörs kanske senare!


Svar till frågestunden

Hej!
Jag undrar om du går på läsarfika med dina läsare :D
Puss sålänge<3
Hej! Jo det hade jag nog kunnat göra. Maila mig så pratar vi om det. Puss på dig <3

Vem är roligast i din klass?
Alla mina flickor är roliga så jag kan inte välja ut någon, men Malin är den som bjuder på sig mest. Och våra stunder när vi sjunger Markoolio-låtar är nog en av de roligaste stunderna.

jag undrar om du kommer ha någon bloppis nån gång? du vet...sån som blondinbella har när hon säljer ut en del av sina kläder;) hahaha! love you<3
nä tyvärr Sofie det behöver jag inte, för du har nog redan det mesta av mina kläder i din gaderob haha. Love u 2 <3

vem hatar du mest i din klass?
kan ju inte skriva ut det här direkt fall visa personer läser detta, men kan säga såhär att jag går i en tjej klass och det är en av "killarna" i den, då förstår dom som behöver förstå :)

*Hur sminkar du dig till vardags?
*Vilket är ditt favoritprogram?
*Vilket är ditt favoritplagg?
*Tycker du att du har fått seriösa frågor i din frågestund? ;)
*Tycker du att det är jobbigt när folk härmar din stil?
*Kommer du att ställa frågor till min frågestund? :)
Kraam!
*jag brukar vara tråkig och bara ha fundation och mascara. Händer även att det blir ögonskugga ibland.
*jag har inget speciellt favoritprogram just nu, vi får se fall det kommer något på tv snart!
*oj vilken svår fråga, jag har många. Men jag älskar att ha leggins och någon oversize tröja eller skjorta. Så just nu är det nog min ljusblåa skjorta.
*haha nä det tycker jag inte, förutom dina Tildas. Men blev tvingad till denna frågestunden så var tvungen ;)
*ja det tycker jag, när det är lite gör det ingenting men det kan bli förmycket...
*ja jag ska klura ut några bra frågor till dig :D
Kram!


Bra med teckenspråk!

Hej på er!
Har bråttom för jag ska cykla ner till Centrum om 5 minuter och möta Erik med cykel. Han sover här inatt och jag sover hos honom imorgon så det blir segt med inlägg, kommer ett från frågestunden och sen kommer nog nästa på söndag.
Dagen idag var kort och gick snabbt. Första lektionen skulle vi jobba med ett arbete så jag, Sofie och Sara satte oss vid varsin dator. Men vi hade "rast" i typ 2 timmar och gjorde ingenting haha. Sen lunch och efter lunchen hade jag och Emma drama där vi typ bara lekte. Sen slutade vi. Så Emma och jag gick i stan, fick med mig ett silver glittrig eyeliner. Sen hoppade jag på min buss, men den var seg på att köra så Emma stod utanför bussen och pratade teckenspråk med mig genom glaset, bra att vi kan det så ingen annan fattar vad vi säger ;)
Nä nu måste jag skynad mig, annars blir Erik sur för han smsade att jag skulle cykla nu. Puss på er, hörs senare!

Helt slut!

Kom hem från Vera och Melker som jag passat ikväll för 1 timme sen, sen har jag suttit och pratat i telefon med älskling. Dagen idag var lugn, matte b sista lektionen som jag pratade bort med Patricia och Andreas, undrar hur vi ska göra för att räkna mer? Då hade vi nog förstått hälften av vad läraren säger haha, nämen det är faktiskt rätt svårt även om man lyssnar.
Dagens dåliga händelse var att min buss hem från lund till bjärred (där jag skulle byta buss) gick sönder 1 hållplats innan jag skulle av. Och hållplatserna ligger en bit ifrån varandra så jag fick gå i kylan, med iskalla fötter till min hållplats och hann precis med min buss hem som tur var! Nu ska jag ner och försöka fråga pappa snällt fall vi kan hänga upp min spegel på väggen. Vi hörs imorgon, godnatt!

Frågestund!

Nu kör vi igång tills Fredag, fram tills halv 6 är det fritt fram att fråga vad du vill veta! (inte för jag tror det kommer bli många frågor Malin, men jag gör detta för din skull <3)


Lättnad!

Jag är så glad för att denna dagen äntligen är över! Hade ett läxförhör och ett stort prov idag och ett prov igår. Har varit så nervös så jag känner en stor lättnad i kroppen! Teckenspråket idag gör så att man kan gå med ett leende på läpparna resten av dagen, vi skrattar tills vi gråter och vi har världens bästa lärare, Magnus. Malin skrattade så åt mig när hon satt och sjöng Markoolios refrränger, och helt plötsligt kom jag in och sjöng alla texterna, haha kan alla är det något man ska vara stolt över?
Lagade mat till familjen (förutom Ida som bor i stallet numera känns det som) och sen vid 7 åkte jag & mamma till IKEA. Kom dit vid halv 8 så vi sprang igenom allt och plockade med oss en spegel, lampa och sänglampor till mitt rum. Nu ligger jag i sängen och ska sova snart. Men som ni minns så tjatade Malin att jag skulle ha BFF, nu har hon gjort en bild till mig om en frågestund också för tydligen hade hon en fråga. Och hon ska ändå operera sina stortår imorgon så jag är snäll och kör en frågestund i inlägget efter detta!


Snöstorm

Nu är jag äntligen hemma! Eller har iofs varit hemma i 20 minuter ungefär. Erik skulle ta samma buss som mig hem idag så vi hade båda någon att prata med när det gick segt på vägarna. Det snöar igen... Eller det snöar inte utan det stormar, vi i skåne är väl i chocktillstånd för vi aldrig har sett såhär mycket snö har nere på flera år haha. Men just nu tycker man att våren och sommaren ska komma, speciellt när man inte kan gå ute för det är så halt. När vi gick från matsalen idag höll jag på halka i varje steg jag tog men jag klarade mig på benen, när vi nästan är framme vid vår byggnad fäller Josse mig rätt ner i en snödriva så jag hade snö ändå in i stövlarna haha!
Förövrigt har det varit en bra dag, vet inte fall ni vet det men Niklas hette en kille som var 20 år som försvann år 1991, han bodde i Bjärred, och hittades knivmördad några dagar efter. Hans mamma kom till min klass och pratade om det idag, fy vad man grät! Hon var så gullig och sa när vi skulle titta på en film om honom "jag har näsdukar här framme, det är okej att gråta, jag är van att se tårar" och när det stannade på en bild på honom så sa hon "var han inte fin? detta är den bästa bilden vi har på honom" och sen när vi gick ut tog hon i hand och sa "sköt nu om dig!/Var rädd om dig!" Man rös, tänk vad mycket hon gått igenom, usch.
Nä nu ska jag hjälpa Ida med maten och att duka, sen ska jag fixa rummet och plugga.. Hörs senare!

Ska det nu vara snö så kan det väl se ut såhär som det gjorde i småland i januari? Snön glittrar fint, blå himmel och solen lyser. Inne i Lund är det tvärtom, slask och grå himmel. Jaja vi överlever, det har vi gjort varje vinter..

Första februari.

Äntligen kunde jag logga in! Blogg.se har fuckat sig hela kvällen. Min dag idag har väl varit helt okej. Skola mellan 10:00-12:20, två korta lektioner där vi inte gjorde någonting förutom betygssnack så man kan inte klaga.. Förutom på en tjej i min klass som jag inte tål. Andra gången vi hamnade i tjafs idag och jag är absolut inte rädd för att säga vad jag tycker! Men vissa folk har inte alla rätt i huvudet.. Efter skolan gick jag, Emma & Sofie i stan, fick med mig ännu en oversiza skjorta hem + ett snyggt hårband.
Nu ligger jag i sängen och har precis målat på 2 lager av ett utav mina nagellack som jag beställt från OriFlame, ska sova nu. Vi hörs imorgon!

Åh hittade denna bilden, gud vad jag saknar sommaren. Och det blir bara kallare ute + att det ska snöa imorgon igen. Känns som våren och sommaren är lååångt borta...

RSS 2.0