Cookies

När klockan ringde 04:40 imorse ville jag bara ligga kvar under det varma täcket och somna om. Men sen tänkte jag på hur duktig jag har varit och kroppen jag vill åt så jag gick ner till mamma och så gick vi en lång power walk. Det är tufft i början att gå upp så tidigt och träna innan frukost men när vi nästan är färdiga så går känslan inte att beskriva så skönt det är!
Sitter just nu i personalrummet på jobb, har ätit mat och kakor för att ladda upp inför föräldramötet som vi ska ha snart, och när jag kommer hem ska jag åka till Center Syd som har vip-kväll. Öppet från 20-23 och har 20% på nästan allt, woho!
Hörs sen!

Snart slut på mördar-veckan

Onsdag idag vilket betyder att denna hemska veckan snart är slut, tack och lov!
Igår skrev jag mitt sista engelska prov som faktiskt kändes bra, så förhoppnings vis klarar jag det och får mitt slutbetyg i Engelska B nu. Dags för att söka in på högskolan då! När jag kom hem igår så åkte jag med familjen till IKEA för att äta mat och shoppa lite.
Idag har jag jobbat från 8:00-19:00, hade arbetsplats träff. Och imorgon jobbar jag från 07:30-19:30 för då har vi föräldrarmöte på jobb, 2 långa dagar i rad är tufft men vi kan götta oss med att det är fredag om 2 dagar.
Nästa vecka däremot kommer vara allt annat än en mördarvecka, snarare drömvecka! På måndag ska jag på premiären av MFF, stå och hoppa och sjunga på ståplats, underbart! Och på onsdag har jag mitt efterlängtade besök hos min frisör, har varit bokat hur länge som helst nu för att hon har varit upptagen och jag har velat vänta tills lönen kom in. Klippning och slingning står på schemat!
Nu har jag precis kletat in en massa ricinolja i håret, ska snart duscha ur den och sen gå och lägga mig. Ska upp 5 imorgon för att ut och powerwalka med mamsi. Har träningsverk i heeela kroppen, enda ner till fötterna. Kan knappt röra mig, men det gillar vi! Vältränade here we come?
Jag och mitt hjärta på en mff-match. Oh vad jag är taggad inför måndag!!

Start på ricinoljan, igen

Har precis haft i en massa ricinolja i håret. Har ju haft en lång paus men trots det så bara växer och växer mitt hår som ogräs. Så lite ricinolja på detta och jag kommer ha världens svall till sommaren!
Idag är det måndag och jag och Emma firade in måndagen med att äta kebabrulle/tallrik. Vi har en mardrömsvecka framför oss. 2 sena kvällar på jobb +att jag ska skriva prov imorgon. Har suttit och försökt plugga men jag är verkligen hopplös, gör exakt allt för att slippa. Nu sist stod jag och målade ögonbrynen med mörkbrun ögonskugga så dom såg jätte buskiga ut, satte samma ögonskugga på kinderna och sminkade ögonlocken fult. Sen stod jag i spegeln och skrattade åt mig själv, hur normal är man?
Nu ska jag titta på big Brother. Klockan ringer 5 imorgon för 20 över 5 ska mamma och jag ut och powerwalka, jajemän!

Sunday bloody sunday

Jahapp då var det söndag igen, säger precis som Linus sa innan att det känns som helgen är en halvdag, så snabbt går det. Imorse vaknade jag vid 8 och hade ställt in mig på att ta på vårjacka och solbrillor och gå ut och gå men det var mulet när jag tittade ut så det slutade med att jag blev sur och gick och la mig igen haha. Vaknade igen efter 3 timmar och då var det strålande sol och blå himmel så mina easytone åkte på och jag var ute och gick en långrunda.
Imorgon börjar jag inte jobba förrens klockan 8 så jag kan sova till 7 om jag vill. Men klockan står på 05:50 eftersom från och med imorgon ska jag börja gå ut och gå powerwalk innan frukost, sen gå en runda på eftermiddagen också. Man förbränner mycket mer på morgonen innan man ätit något så jag ska testa på det. Plåga mig själv lite. Ska verkligen kämpa nu tills jag trivs med min kropp. Nu kör vi!

Två godingar

Som nästan alla tjejer så älskar jag skor och väskor. Det kan man aldrig få förmycket av. Och dom två senaste paren som jag köpt till mig har varit lite dyrare än när man bara "spontan-handlar" på din sko t.ex.
Först och främst har vi mina älskade reebok easytone skor, ni har säkert hört/sett mycket om dessa skorna, bland annat hur dom ska hjälpa till med att träna lår och rumpa. Först när jag fick på mig dom tyckte jag det var obehagligt att gå i dom. Det är som bollar undertill så man måste vänja sig innan det känns normalt att gå. Men oj vad dom gör underverk!! Jag går powerwalk varje dag och känner hur det suger extra i benen, har även börjat använda dom på jobbet nu så jag ska bli extraextra tränad ;)

SB9221W-100 Phoenix Mid
Sen har vi mina nyaste. Jag tycker att Converse är jätte snyggt! (Ska till Turkiet inom 2 månader och ska där handla hem en massa par eftersom det är billigare där), men jag kan helt ärligt säga att Converse är nog aldrig ett par skor jag skulle handlat här hemma för 699 :-, inte för att det är dyrt utan för att ALLA har Converse skor.
Hittade mina älskade Fred Perry när jag och Erik var på Nova förra veckan och har inte kunnat sluta tänka på dom, så i förrgår fick dom följa med mig hem.  Säger inte att dessa är ovanliga men man ser ju inte dom på exakt alla tjejers fötter nu när våren börjar komma..

It´s saturday and I´m in love

Hejsan hoppsan!
En trött, överlycklig, glad och kär Nathalie sitter just nu framför datorn. Lördag idag och hälften av det roliga på min helg har redan passerat, eftersom imorgon så ska min söndag spenderas av inget mindre än att... plugga! Woho!
Har haft världens mysigaste fredag och lördag morgon-eftermiddag. Efter jobbet igår så kom min Erik hit. Åt mat och hade en mysig kväll och sen sov han här och stannade tills klockan 3 idag. Älskar att bara få vara med Erik, då mår jag bra ♥
Sitter just nu och tar en liten paus från städandet. Vi ska ha gäster idag som aldrig har varit här innan så dom kommer antagligen kolla runt här i huset, och mitt rum som faktiskt är fint kan ju vara fint och städat då också.
Nu har jag inte mycket mer att skriva men jag tänkte lägga in ett inlägg här efter på lite "godingar" som har tillkommit i min garderob på senaste tiden.

Happy B'day

Hej på er!
Dålig uppdatering som vanligt. Onsdag idag och jag spenderade helgen med min älskling.
Sov även hos honom från igår tills idag för Erik plutten fyllde 20 år!! Börjar bli gammal haha ;) fick äntligen ge honom min present, har sett fram emot det och som tur var blev han jätte glad! Vi ska ut på en roadtrip med övernattning, ni kommer märka snart.
Sitter på jobbet nu och har faktiskt med mig min kära iPad idag. Bra underhållning när kollegorna är på rast och barnen sover! Nej nu ska jag gå. Vi höres!

Tröttnat..

Ojdå, skrev förra onsdagen och idag är det onsdag igen. En hel vecka mellan mina inlägg, men jag har förtillfället tröttnat på bloggen.
Kan iallafall berätta vad jag gjort under denna veckan. Åt ju på restaurang med Eriks familj och mormor & morfar den onsdagen då vi hördes sist, jätte gott och mysigt.
I helgen var det full rulle. När jag slutade på fredagen så åkte jag direkt hem till Erik där jag sov tills lördagen. På lördagen tog vi det lugnt fram tills eftermiddagen då vi körde ner till Center Syd och gick där en runda. Sen åkte jag hem till mig, hann precis fylla på mitt smink, platta håret och byta om för sen skulle jag ta bussen till Lotta. Så roligt det var att träffa henne igen! Hon och jag har varit bästa vänner sen vi gick på dagis och har fortfarande hållt kontakten. Vi åkte hem till hennes och Filip (hennes pojkväns) lägenhet där Lotta och jag lagade mat. Sen kom Filips kompis och då körde vi för att spela minigolf/äventyrs golf inomhus, vi gick bland vattenfall och berg bland dom 9 banorna som fanns. Det började bra för mig men sen gick det bara utför då jag mer körde vanlig golf istället för minigolf.
När vi var färdiga körde vi vidare till Big Bowl för att bowla där mellan 23-01. Jag satte ribban högt när jag gjorde en spärr som man bara kan drömma om, både jag och alla dom andra var helt chockade och undrade hur jag lyckades. När sen klockan blev lite över 1, och Lotta och jag hade kört bil i spelhallen så skulle vi köra tillbaka till lägenheten, trodde vi.. Bilen hade slutat fungera så vi fick springa på Värnhem i Malmö halv 2 på natten för att hitta en taxi, inte världens lättaste. Men tillslut var vi lyckligt hemma. Tanken var att vi skulle börja spela kinect på x-box men att göra det halv 3 på natten i en lägenhet kanske inte är så uppskattat, så vi satte igång en film istället som vi somnade till. Sen avslutade jag söndagskvällen med att skrika på mif redhawks (hockey-lag) med pappa och hans 2 kompisar. Och dom vann minsan med 5-3!!
Idag har våren varit här på riktigt! Var ute med barnen på jobbet och jag fick både ta av mig överdrags byxor och jacka, solen värmde på som bara den! Sen åt jag och familjen middag i uterummet, då är det vår när vi börjar använda det.
Nej hörrni, nu ska jag ta bort smink och titta på Big Brother. Vi hörs!

Onsdags lyx

Hej på er!
Allt bra? Med mig är det bra om man bortser från träningsvärken som jag har i heeeeela kroppen! Köpte en sak igår som har hjälpt till lite på traven om man säger så.. Kan visa sen!
Har precis tagit på mig finkläderna, om ett tag blir jag upphämtad utav Eriks familj för vi ska äta på restaurang för att fira Eriks mormor. Blir lite onsdags lyx idag minsann! Vi hörs sen!

Duktig flicka

Hej på er!
Söndag idag och jag är ovanligt glad och lycklig utan någon söndags ångest. Kan det vara för att jag spenderade gårdagen till idag med världens bästa pojkvän?
Erik kom som sagt hit igår och vi spenderade eftermiddagen framför FIFA på Playstation 3. Haha jag är nog lite killtjej, eller inte när det gäller kläder och utseende för då är jag så mycket tjej som man bara kan bli, men jag fullkomligt ÄLSKAR tv-spel. Erik har tur ;)
Igårkväll tittade vi på film innan jag somnade i min favorit famn ♥
Imorse körde vi iväg med pyjamasen och köpte bullar till hela familjen och sen åt vi en stor frukost. Sen fortsatte jag och Erik att spela FIFA med Linus. Dom älskar mig så mycket och är så avundsjuka på hur talangfull jag är så dom mobbade mig lite är vi spelade och bildade pakt. Haha elakingar.
Har nästan precis kommit in nu från min powerwalk runda, har kommit igång igen och har redan börjat märka skillnad på måtten i midjan och låren. Jag är långt ifrån tjock men jag tycker att jag är tjockare än vad som är "normalt" för min kropp så nu ska jag kämpa för att nå drömkroppen till beach 12!! Är ni med mig?!
Nej nu ska jag fortsätta spela tv-spel med Linus. Hörs sen!

Bloggtorka..

Hej på er!
Jag har inte skrivit på 1 vecka och 3 dagar nu men jag har/haft bloggtorka. Jag jobbar heltid och hinner inte göra så mycket på vardagarna, därför hinner jag knappt sitta vid datorn heller. Jag har flera gånger skrivit inlägg på min telefon och iPad via blogg.se-appen men den appen och jag är inte direkt bästa vänner. Alla gångerna så har jag skrivit långa inlägg och när jag nästan är färdig till att publicera dom så stänger appen ner sig och när jag startar den igen så är inlägget som jag precis skrivit borta. Så det har alltid slutat med att jag blivit arg och gett upp haha..
Idag är det lördag och jag sitter och väntar på att mitt hår ska torka så jag kan börja locka det. Erik Perik kommer hit om ett tag och ska sova här ikväll.
I veckan har det inte hänt så mycket, har varit på Lucy´s med jobbet. En restaurang här i Lödde. Var jätte trevligt och otroligt god mat!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hörs när vi hörs!
Kan lägga upp 2 bilder från förra fredagen då jag och Erik levde vår sambo-vecka. Detta var vår fredagsmiddag. Ryggbiff, potatis & morötter i ugn, finhackade champinjoner, haricovert rullade i bacon, vitlökssmör och hot bearneisesås serverat på en planka. Min pojkvän är världens bästa kock! Gissa om detta var gott?! Säger bara en sak: matkoma...

RSS 2.0