Ändrade planer!

Idag hade jag tänkt ha en sista ledig dag innan jag börjar på jobbet imorgon, men det blev snabbt ändrade planer. Vaknade av ett sms vid 10 över 8 imorse där det var en förskola i Lomma som ville att jag skulle vikariera. Självklart sa jag ja! Så idag ska jag jobba mellan 12:00-16:45, hörs ikväll!

Fatboy

Ibland är det bra att ha föräldrar som spelar mycket golf, speciellt när dom tävlar i tävlingar där det finns fina pris. Denna hängmattan, fatboy, vann pappa i helgen. Förstår ni hur stor, skön och mjuk den är? Priset på en fatboy är sjukt, tror den kostar 5 000?? Det kostar att ligga skönt :) I denna kommer jag spendera mycket tid! Erik har redan lovat mig att vi ska slappa i denna nästa gång han kommer hit.

Bilder från Malmö festivalen & Ullared

Malmöfestivalen fredagen 26/8:

Rebecca, jag & Caroline

Rebecca & Simon

Caroline, jag & Rebecca när vi såg Maskinen. Sen blev det inte fler bilder tagna under denna kvällen. Vi hade helt enkelt inte tid att springa runt med kamran uppe hela kvällen

Ullared, lördagen 27/8:

Här är ullareds-gänget! Jenny, Aksel med K och Rebecca + jag bakom kameran

Mellan den "seriösa" shoppingen så blev det en hel del lek med kundvagnen haha

Och när man blev trött så fick man åka i vagnen, vi var där inne trots allt i 6 timmar. Och man fick konstiga blickar när man åkte kundvagn, alla utom jag fick det iallafall.. Det kan inte vara bra? Ser jag så liten ut så att folk tror att jag är ett barn och inte reagerar på att jag är en 18 (snart 19) åring som åker kundvagn??

Rebecca posar i sitt Ullareds-linne, ett sånt här fick även följa med hem till min garderob. Ett måste? En souvenir ju ;)

Min tur att åka kundvagn, blev nertryckt bland alla påsar. Ni kanske undrar varför jag ser ut som jag gör på bilden? Joo precis när Rebecca ska fotografera så får jag syn på Harry´s(=en pub), och vi hade precis pratat om att man inte kunde gå ut och festa någonstans i Ullared, men jo, Harry´s fanns där minsan!

Rebecca och jag i våra Ullareds-linnen, Aksel fick en Kjell-tröja där det stod "´jag vill inte gå här mer". Vi tyckte att det var lite komiskt med tanke på att han fick gå runt med oss i 6 timmar där inne, utan att handla något.

Anledningen till att vi hade med Aksel: någon måste ju bära påsarna till bilen??

När vi hade packat in i bilen så bar det av mot Mc donalds för mat och sen körde vi hemåt!

Medans jag och Rebecca satt och hade allsång i framsätet så somnade Aksel och Jenny så sött där bak i bilen.

Bloggmakeover

Dålig uppdatering..
Skrev senast i lördags. I söndags hände knappt någonting, pratade mest med min Erik i telefonen hela tiden, saknar honom!! Sen igår, måndag, så gick jag bara på min Engelska lektion som vanligt i 1½ timme. Sen hände inte mycket mer.
Idag har jag bara varit hemma och vilat, förutom i 1 timme då jag var ute och gick min powerwalks runda. Får ju vila upp mig så mycket som möjligt nu dom här 2 sista dagarna som arbetslös. För på torsdag börjar jobbet!
Har gjort om bloggdesignen som ni ser. Höll på med en mycket mer avancerad design innan, men det gick inte som jag ville så jag gav upp. Får försöka sen, undertiden så får denna duga!

Ullared!

Hej på er!
Har ni det bra? Jag har en riktigt bra helg!
Igår åkte Rebecca, jag och Caroline in till Malmö festivalen runt 6 tiden. Där inne gick vi matgatan först för att köpa mat, för min del blev det såklart en langos. Sen träffade vi några killkompisar och sen kom även Carro in. Då gick vi till Stortorget och såg Maskinen spela, fyfan vad bra dom är!! Vi dansade oss svettiga och skrek till deras låtar (det man hinner med att sjunga med när dom rapar haha) Sen åkte vi hem någon gång runt 11-12 tiden.
Idag var jag uppe med tuppen! Och vid klockan 8 på morgonen gick jag hem till Rebecca, sen kom även Jenny. Så då packade vi ut oss i bilen och körde till Lund för att hämta Aksel. Sen bar det av mot Gekås Ullared!! För man kan ju inte spendera en lördag bättre än med shopping? Och shoppa gjorde vi i ca 6 timmar. Vi har haft sjukt kul idag! Många skratt och många bilder har blivit tagna, (har även några bilder från igår men dom får ni imorgon). Vi var hemma igen vid lite i 7 ikväll så vi har nästan varit borta från kära Skåne i 12 timmar.
Nu har jag precis duschat, ska slänga på mig mina mjukisbyxor och mitt Ullareds-linne nu för Rebecca kommer hit vilken sekund som helst! Vi ska värma pizza i ugnen och äta chips och dippa framför Mamma Mia, jag har huset själv ikväll så man får passa på! Hörs imorgon!

Konflikträdda människor

Hej och välkomna till dagens ämne!!!!
Haha nej okej riktigt sådär seriösa ska vi inte vara.. Men det jag vill prata om idag är konflikträdda människor, visst att man är konflikträdd det förstår jag fullt ut, men hur kan man vara som en riktig mes i verkligheten och sen sitta bakom en skärm eller en mobil och vara tuff?
Jag tar inte upp detta för att något har hänt, absolut inte, jag är på topp humör idag! Men jag känner en hel del såna här människor och kom bara att tänka på det, tänkte att folk får tänka till..
Min åsikt är iallafall att ska man vara en tuffing så kan man ju inte sitta och skriva vad som helst bakom datorn eller på ett sms, och sen när man ser personen så tittar den bara rakt ner i marken. Och ännu värre är det väl med grupptryck? Personer som faller för grupptryck, som gör vad som helst för att personen som dom ser upp till tycker och tänker så, och den andra personen vågar inte säga vad den tycker/tänker. Sånt får en bara att skratta.
Jag däremot har nog ett fel i huvudet, för konflikträdd är det sista jag är? Älskar att disskutera imellanåt haha.. Så såfort jag hör minsta lilla så hugger jag direkt, finns liksom ingen spärr riktigt på mig. Kan bara skrika ut vad jag tycker och tänker, för jag är en person som tycker att man pratar inte skitsnack, har man något och säga så kan man ta sin värdighet och säga det till personen istället för att sitta och snacka skit!
Så frågan är vilket är bäst: att vara en riktig mes som sitter och är tuff bakom en skärm men i vanliga fall inte vågar säga ett skit eller att vara som mig och inte ha någon spärr utan man hugger direkt när man hör skitsnack?? Haha frågan är fall något av dessa är bra? Jag tar iallafall min sida, för jag är ju så bra ;)

Thanks good it's friday

Heej!
Blev inga fler inlägg igår. När jag kom hem från min engelska lektion så höll mamma och syskonen på att laga en riktigt god middag som vi skulle fira med för att jag fått jobb, kan säga att jag tryckte i mig så jag knappt kunde stå upp sen haha.. Så på kvällen blev det en låång runda som jag och Rebecca gick ut och gick. Vi kände bara för att komma härifrån så först var planerna att vi skulle åka till Stockholm eller Göteborg idag, men vi sparade det tills en annan helg och sticker in till sista dagen på Malmöfestivalen idag istället. Jag har alltid sett på bilder från utomlands osv hur folk sitter med en strawberry daiquiri i handen och var sugen på att smaka det ikväll, så vi sätter väl oss på Thanks good it´s friday ikväll. Men först är planerna att äta en langos (såklart!!) och sen hoppa av langosen till Maskinen som uppträder ikväll.
Nu hade jag tänkt gå och göra mig iordning, men innan dess så har jag en bra idé på en ny kategori. "Dagens ämne", tycker den passar bra in här på min blogg eftersom jag har många tankar och funderingar, och vill jag skriva av mig så kan jag göra det i den kategorin, spännande? Kanske vi får se, slänger upp första inlägget i dagens ämne här efter..
Ser den inte underbart god ut? Får en att vilja åka utomlands

Jag har blivit med jobb!

Medans kvällsposten, sydsvenskan och allt vad dom andra tidningarna heter blir mer som Se & Hör och skriver om att kronprinsessan Victoria har blivit med barn så kommer jag med en ännu bättre nyhet: Nathalie Danielsson har blivit med jobb!!! Haha är överlycklig! Var på intervju idag och efter det fick jag gå runt på förskolan för att hälsa på alla, och på alla avdelningar så drog dom i mig och frågade om jag kunde tänka mig att komma in där ifall dom behövde mig. Så nu har jag skrivit på papper tills den 23/12! Ska jobba på en småbarns avdelning med barn från 1-3 år, dom var så söta idag och blev överlyckliga när jag kom. När jag kom utanför dörrarna från förskolan och skulle gå till bussen så startade jag min mobil igen, då ringer en förskola här i Lödde som jag haft praktik hos och frågar om jag kan jobba just den dagen då jag har min första dag på jobbet. Störigt, så jag var tvungen att tacka nej...
Men sen nu när jag var med Rebecca och åt så ringde dom igen och frågade om jag har möjlighet att jobba efter jag slutat på mitt jobb. Så nästa torsdag blir det inte bara min första dag på jobbet som halvtids vikarie utan jag ska jobba först 8.00-11.30 sen ta mig till Lödde för att jobba 12.30-16.30. Men det blir kul! Känner ju dessutom redan dom som jobbar här i Lödde.
Nu har jag precis suttit i kö till skatteverket för att se hur många % som jag måste dra av från min lön som dom snor av mig, haha. Hade tänkt slänga mig i soffan nu ett tag för att vila ut mig innan jag ska ha engelska lektion 15:20-16:50, hörs ikväll!!

Alla bitar börjar falla på plats

Skrev senast i fredags, och idag är det onsdag, så ja.. Vad har hänt dessa dagarna? I fredags kom Erik hem till mig efter att han kommit med tåget från Stockholm, klockan var väl lite i 10 på kvällen. Så vi började kolla på en film men orkade inte se så länge så vi gick och la oss. I lördags körde Erik och jag till Lund för att jag skulle ta blodprov och sen körde vi direkt till Malmö, hem till farmor & farfar och åt där. När vi var mätta och hade pratat ett tag så körde jag och Erik vidare och tittade i olika affärer innan vi körde hem till mig, packade ihop våra saker och körde hem till Erik. Där sov jag tills söndagen, på söndagen var det fint väder så då kunde vi minsan cabba ner bilen, körde till Eriks mormor & morfar och pratade lite med dom och sen körde Erik hem mig för han skulle ta tåget tillbaka till Stockholm. Nu ses vi inte förräns nästa fredag, för han stannar kvar uppe i Stockholm denna helgen, så om lite mindre än 2 veckor får jag tillbaka honom. Men jag klarar mig! Här händer saker nere i min lilla håla också ska ni se. Som t.ex. att jag eventuellt fått jobb!! Det ringde en förskola till mig imorse och vill att jag ska på intervju imorgon så ni får hålla alla tummar ni har för mig!
I måndags var familjen på Malmö festivalen, vi gick runt och tittade och åt langos (och en del annat), när vi var vi gustav adolfstorg så hör jag hur Looptroop rockers spelar "mammas gata" på stortorget. Så jag blir galen, tar Ida i armen och springer (i höga kilklackar) genom hela folkmassan mot stortorget, men tyvärr så missade jag låten. Men det gör inget för vi såg den på Peace & Love där den var 1000 gånger bättre! På Peace & Love är publiken med, på malmö festivalen står alla helt stil och är jätte tråkiga. Så malmö "festivalen" kan det egentligen inte kallas? Malmö gatufest som Erik brukar säga istället.
Igår var jag även barnvakt till Vera & Melker, var ett tag sen jag träffade dom så det var kul!
Nu hade jag tänkt göra klart min engelska läxa, vi hörs när vi hörs!

Blondie

Skrev aldrig igår. Hände faktiskt inget speciellt som jag behöver berätta om förutom att jag var på sjukhuset på morgonen och tog blodprov, kom hem och åt lunch och sov en stund och sen blev jag upphämtad utav en i min engelska klass för att ha lektion 15:20-16:50.
Mamma har nästan precis slingat mitt hår ännu blondare, det är verkligen farligt att vara blond för man blir typ färgblind och vill bara ha det ljusare och ljusare. Ida och mamma satte även i ögonfrans färg på mig (dom delade upp ögonen och tog vars ett haha), men helt plötsligt så skulle mamma och pappa iväg, Ida skulle till Malmö festivalen och Linus har inte kommit hem än. Så där satt jag på toan och blundade, och skulle sitta så i 30 minuter. Pappa var elak innan dom åkte, han behövde gå på toa så jag reste mig upp och fortsatte blunda, och när pappa gick ut från toaletten och jag skulle sätta mig ner så var toalocket fortfarande uppe, så höll på att trilla ner i toan haha..
Nu är iallafall min ögonfrans färg borta och jag har fina och svarta ögonfransar. Hade tänkt städa upp lite på mitt rum nu och vänta på att Linus ska komma hem, det blir bara han och jag som är hemma ikväll så vi ska minsan passa på att beställa pizza och äta chips & dippa! Vid 10 tiden kommer även Erik hit, han sitter på sitt tåg från Stockholm ner hit nu så han sover här ikväll. Vi ska ha fredags mys ikväll, sen imorgon så kör han mig till sjukhuset där jag ska ta blodprov snabbt, sen ska han och jag köra till farmor och farfar för att äta lite. Sen kör jag och Erik vidare till Malmö festivalen för att gå en liten runda där. Och sen åker vi hem till Erik där jag sover tills på söndag. Så det blir en dålig uppdatering denna helgen men vi hörs antingen imorgon eller på söndag! Ha en super helg!!

Hjärnan är så trött så den inte kommer på någon rubrik..

Heej!
Nu är jag hemma igen! Eller okej jag kom hem vid lite efter 11 imorse. Har inte alls sovit bra inatt, blev ju väckt för att blåsa på sjukhuset både vid lite i 3 och vid lite i 6 inatt. Men jag somnade i soffan vid 16:00 idag så jag har redan tagit igen lite av min skönhetssömn haha.
När jag kom hem från Lund så hann jag i stort sett bara sminka mig och byta kläder, sen tog jag bussen till Lomma för att gå till kommun huset där jag hade ett möte angående jobb. Och det gick faktiskt mycket bra! Så snart kommer väl även lilla jag börja jobba.
Ikväll träffade jag Rebecca, vi gick en långrunda och pratade ut. Är så skönt att kunna prata med någon som vet exakt hur jag känner, som inte dömmer eller säger någon dum kommentar! Sen när jag kom hem igen så cyklade jag och Linus till Maxi och Willy´s för att handla glass som vi har ätit ikväll.
Nu hade jag tänkt sova, ska ha en engelska lektion 15:20-16:50 imorgon men inte får jag sovmorgon för det.. Måste upp vid halv 8 för att ta mig in till Lunds sjukhus där jag ska ta blodprov, är tvungen att åka in 5 dagar i rad och ta blodprov nu efter att jag har sovit där. Har jag tur så kunde jag åka med pappa till Lund, så slipper jag den tråkiga bussen in iallafall. Men jag kan skriva mer när jag kommer hem från sjukhuset imorgon! Sov så gott!

Mina känslor för dig går inte att beskriva i ord ♥

Tänk att Erik och jag har varit tillsammans i 4 år och 10 månader. Känslan att älska någon som älskar en tillbaka, känslan att titta honom djupt in i ögonen och känna pirret i kroppen, känslan att få somna med hans armar omkring mig, känslan att vakna upp till hans vackra ansikte och att få en morgon puss av honom, känslan att ha hittat sin livs stora kärlek! Ja alla känslor är så underbara, och jag har inga ord som kan beskriva vad jag känner för Erik, älskar honom 9808808 varv runt jorden och tillbaka gånger 1 000 000! Fast ändå mycket mycket mer! ♥ Tänkte lägga upp lite bilder som jag hittade på min hårddisk precis, som är tagna under våra snart 5 år tillsammans:
Kommer så väl ihåg dom första månaderna, kanske t.o.m tills vi hade 1½ år om inte mer, hur vi hade en "foto-tävling" vem som kunde ta flest bilder på varandra med mobilen haha. På bilden har jag lyckats brotta ner honom och jag tror jag vann denna kvällen ;)

Här hade vi varit tillsammans i exakt 8 månader, vi låg och kollde film och åt chokladbiskvie och det slutade med att jag fick den upptryckt utav Erik i huvudet för redan på den tiden så åt jag långsamt haha. Tänk vilket minne jag har.

Bilden är tagen någon gång i 9an. Kommer ihåg att jag kunde vara nervös en hel dag i skolan bara för att jag skulle åka med Erik på moppen hem till honom från skolan, och då var jag inte nervös för att han körde dåligt, haha för det gjorde han verkligen inte, var nervös för att träffa honom.

Var nog alltid lite nervöst och pirrigt att träffa Erik, men vi var/är aldrig långt ifrån varandra när vi träffades/träffas.

Denna bilden är tagen på vår 1-års dag. Haha det ser ut som vi ligger och sover och jag trycker ner Erik i marken, helt ärligt vet jag inte vad vi gjorde? Tänk att det snart är mer än 3 år sen bilden togs? (Vår 1-års dag var den 11/8)

Avslutar med denna bilden där vi ser mer äcklade ut av varandra än kära? Haha. Vem hade kunnat tro att just jag skulle ha lyckan att hitta och få en så underbar pojkvän som Erik? Och vem hade kunnat tro att känslor bara fortfarande kan växa, älskar honom så mycket ♥

Godnatt

Har tillbringat min kväll på sjukhuset framför laptopen. Har bland annat pratat med min Erik och Rebecca på chatten och planerat helgen. Sen har jag läst många bloggar. Nu har jag precis blåst i maskinen för sista gången ikväll, nästa gång är om 4 timmar så min läkare kommer alltså väcka mig 20 i 3 inatt, sen får jag somna om och sen tror jag att hon skulle väcka mig lite i 6 imorgon på morgonen och då kommer jag inte få somna om. Så det blir inte många timmars sömn inatt men strunt samma! Har bara en sak planerat, eller nej, 2 för jag ska ha kvällspromenad med Rebecca också haha. Så jag får passa på att vila ut imorgon! Nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på lite tv och försöka somna i några få timmar. Vi hör imorgon kära bloggläsare!
Är tveksam på att jag kommer kunna somna så jag tänkte slänga upp ett inlägg efter detta i min kategori "kärlek", ni kan ju gissa vem jag har hittat bilder på från min hårddisk? hihi.

På sjukhuset

Ligger just nu i mitt rum på sjukhuset, och har det faktiskt bra! Förutom att jag mår skit dåligt och att det är lite ensamt då och då.. Har en stor platt tv för mig själv + en riktigt skön fotölj som man kan fälla ner och ta ut ett fotstöd på.
Har varit här sedan 7 imorse då mamma släppte av mig utanför sjukhuset, men blev insläppt halv 8 då allt började. Imorse var allt jätte stressigt, först skulle jag blåsa i en maskin, sen skulle kanylen sättas in i handen och det var första gången jag satte i en kanyl (usch...), ta ekg, och sen skulle jag ta på mig en "rymd dräkt" haha den enda hud som syntes var mitt ansikte, sen skulle jag få medicin och sen blåsa, ta blodprov, vänta 15 minuter, blåsa, blodprov, vänta 15 minuter. Så det var ingen lugn stund imorse. Nu är det mycket lugnare, för nu får jag vänta 2 timmar mellan varje blåsning så jag hinner ligga och vila, läsa bloggar, läsa min bok, kolla GLEE osv.. Ska även snart gå och äta på patienthotellet igen. Fick äta för första gången 12:40 idag, och då var det riktigt gott med mat efter att ha fastat sen 24:00 inatt.
Har gjort något riktigt dumt, kollat trailern på paranormal activity 3, och jag ska sova på sjukhuset ikväll?? Men jag kommer nog sova gott, för jag fick precis ta av kanylen i handen för att blodet hade fastnat i röret. Skönt för det gjorde sjukt ont, förkylning och känslan av att jag har feber gör det inte bättre, kallsvettades och höll på svimma ett tag..
Så nu hade jag tänkt mig att jag skulle kolla lite på några bloggar innan jag ska gå och äta middag med min läkare och en annan patient. Kan höras senare ikväll!

Grattis Ida!

Heej!
Hoppas allt är bra? Det är inte så bra med mig. En viss herr Erik har varit jätte förkyld i helgen och vi är ju inte långt ifrån varandra när vi träffas, så såklart så har jag ju åkt på en förkylning + att det känns som jag börjar få feber nu, kul!
Idag hade jag ett informationsmöte på komvux 8:30, det jag inte visste (för att jag inte fått något schema hemskickat) var att jag hade min första Engelska B lektion 9:50 idag. Men det var helt lugnt, dessutom så går en tjej som jag gick med i 2-3 på gymnasiet i min engelska klass så jag kände redan 1. Och alla andra var hur trevliga som helst. Skönt att jag bara ska plugga 3 timmar i veckan!
Idag är det även Idas 14 årsdag! Så får passa på att skriva grattis till henne!!
Ikväll har jag varit ute och gått en runda med Rebecca och pratat av mig. Jag har även fått låna första boxen av sex & the city av henne. För imorgon är första dagen som jag ska "skrivas" in på sjukhuset i och med den studien som jag är med i. Kommer att sova på sjukhus 6 gånger under ett halv år. Och imorgon ska jag vara på sjukhuset redan 7:30, sen sover jag där och får åka hem 9:30 dagen efter. Det jag är mest nervös för är kanylen jag ska ha i armen/handen men Erik sa att det inte känns något, och jag är lite nervös för att sova på sjukhuset också, kanske efter alla skräckfilmer jag har sett haha. Och det jobbiga är att nu ikväll får jag inte äta något efter 24:00 och får inte äta igen förrens imorgon 12:00. Min kropp kan aldrig äta frukost tidigt på morgonen men jag lovar att bara för att så kommer jag vara vrålhungrig när jag vaknar vid lite i 7 på morgonen imorgon, bara för att min kropp ska retas för att den vet att jag inte får äta..
Så somsagt så ligger jag på sjukhuset hela dagen imorgon. Men ska såklart ha med mig laptop, min hårddisk med masssssa filmer + säsong 1 av Glee och + sex & the city boxen, jag är förberedd!! Så vi hörs någon gång imorgon!

Underbart mysig helg!!

I´m back!
Har haft lite uppehåll från bloggen denna helgen och det är jag glad för, för fy vilken bra helg jag har haft! I fredags hade vi somsagt kalas för Ida. Och vi hade det jätte kul, blev en del åkande i Eriks bil under kvällen också haha. Vi avslutade fredagskvällen med att jag, Erik, Linus, Ida, Tim & Linnéa satt i soffan med massa chips och godis och tittade på filmer som vi spelat in med vår videokamra när vi var mindre, som vi skrattade haha. Sen gick jag och Erik och somnade sött i min säng.
På lördags morgonen åt vi frukost tillsammans med mormor, morfar, mina kusiner + min familj. Längesen man satt vid ett fullt långbord och åt frukost. Sen gick jag och Erik och gjorde oss iordning och vid 12 tiden så sa vi hejdå till mormor, morfar + Tim & Linnéa som skulle åka hem. Då tog jag och Erik hans bil hem till honom och åt lunch med hans familj innan dom åkte till Båstad. Då satte Erik och jag oss i bilen igen och gick en runda på Järavallen med Mio innan vi fikade hemma hos Eriks mormor och morfar. Sen på kvällen hade Erik och jag en underbar kväll. Eftersom att han åker till Stockholm idag så hade han planerat en myskväll för oss igår. Med god mat, vitt vin, filmer och en massa mys och pussar. En perfekt lördagkväll om ni frågar mig! ♥
Nu har jag precis kommit hem. Får se vad jag hittar på denna söndagen, är rätt trött så jag tror jag ska slänga mig i soffan nu ett tag och läsa en bok eller se en film, får passa på medans jag är själv och det är tyst i huset haha ;) hörs sen!

Kondromalaci

Tim är min räddare i nöden. Länge länge länge har jag haft problem med mina knän, och just nu är det värre än någonsin! Kan inte gå någonstans utan stöd på knäet och jag har sjukt ont. När jag berättade om mina "besvär" för Tim så kände han igen det eftersom att han hade haft ungefär samma, och det visade sig att det var kondromalaci. Tim och jag har suttit och läst om det på google och allt som står stämmer in på mina jäkla knän, det enda som är jobbigt är att det har ju blivit värre med tiden så jag kanske får söka upp en läkare trots allt..
Nu hade jag tänkt gå upp och raka benen, duscha och börja leta i min klänning-garderob efter något att ha på mig idag. Haha sjukt att jag har en garderob full med klänningar men ändå så tycker jag att jag inte har några och att jag måste köpa nya.. Som ni vet så kommer vi ha huset fullt idag, och som ni också vet så kommer även min Erik och sover här inatt. Sen följer jag med honom imorgon och sover hos honom till söndag. Så vi får se när jag skriver nästa gång!

Rain over me

Jag tycker om att blogga. Men jag tycker inte om rubriker, kommer nästan aldrig på några. Oftast blir det antingen en låt titel eller en text ur en låt. Men idag kom jag inte på det heller, så gick in på nrj.se för att se vilken låt som spelades och tänkte att jag kunde ta den som rubrik, roligt att det var pitbull - rain over me som spelades, för det är ju precis som det har varit hela dagen, regn regn och åter regn...
Idag var tanken att vi alla skulle åka till Skånes djurpark men eftersom att vädret inte tillät det så har jag och mina syskon umgåts med Tim & Linnéa, vi har spelat tv-spel och haft det mysigt här inne. Sen när vi hade ätit lunch åkte vi med mamma, mormor & morfar ner till Center Syd för att gå där i 2 timmar.
När jag gick runt på Center Syd så ringde Erik till mig och frågade fall jag ville med till Nova Lund, min älskling har äntligen fått sitt körkort idag och jag är så glad för hans skull!!! Han är bäst! ♥
Så precis när jag kommit hem från Center Syd så ringer Erik och säger att han kör mot mig. Sen bar det av till nästa shoppingcenter. Vi gick någon runda inne på Nova, Erik shoppade lite medans jag blundade för de kläderna som jag tyckte om. Kläderna var snygga för mig men inte för min plånbok, inte förtillfället iallafall måste spara pengar och sluta shoppa! Haha.. Men det var iallafall mysigt att träffa Erik en stund denna tråkiga torsdags kväll.
Nu hade jag tänkt avrunda detta blogg inlägget och fortsätta umgås med mina syskon och mina kusiner. Men snäll som jag är så gick jag ifrån dom nu ett tag enbart för att skriva detta inlägget till er, bra va?
Nej vet ni vad, vi hörs imorgon. Avslutar med att skriva att jag älskar min Erik mest av allt i hela världen, han är världens bästa, min andra halva ♥


Besök från Småland

Hade fullt upp igår. Spenderade min morgon på sjukhuset i Lund. Har kommit med i en studie med min astma, och det var tydligen riktigt svårt att komma med i den så jag är så glad! Förutom att jag kommer få hjälp av specialister så kommer jag dessutom få en rätt så stor summa pengar, ohhh jag ska göra min drömresa till USA!
Sen på kvällen träffade jag Rebecca ett tag, vi satt och pratade ett bra tag innan Frida ringde på min mobil och sa att hon var hemma hos mig. Hon sov här inatt eftersom att hon skulle till tatuerings studion här i Lödde nu imorse.
Idag har allt gått i ett. Mamma har hjälpt till att städa mitt rum så jag kan garantera att det är 100 % dammfritt! Sen skulle jag, mamma och Ida åka och handla mat tills fredag, tog lite längre tid än vad vi trodde för vi var borta i 3 timmar haha. Nu när som helst så kommer min mormor & morfar och mina kusiner Linnéa & Tim. Dom ska sova här från idag, onsdag-lördag. På fredag ska vi fira Ida för att hon fyller år den 15, så förutom släkten från Småland så kommer även farmor och farfar, min kusin Mattias, hans fru Annika + deras barn Erik. Är så glad att alla mina 3 kusiner ska vara samlade, var länge sen det hände. Men det bästa av allt är nog att min älskade Erik också kommer på fredag ♥
Vi får se när jag skriver nästa gång, nu ska jag göra lite nytta! Puss & kram.

Liseberg

Tänkte lägga upp lite bilder från i torsdags (4/8) då vi var på Liseberg:

Karusellåkandet började redan vid klockan 11 för min och Idas del, första karusellen ut blev shanghai!

Det blev en hel del åkande av vattenkarusellerna också eftersom att det var så sjukt varmt. Här är vi i flumeride. Mamman bakom blev glad att vi kom i samma båt som dom så att vi skyddade dom från vattnet haha. Synd att Ida ska se ut som en zombie på denna bilden bara, förstör lite ;)

Tror vi åkte Kollerado 6 eller 7 gånger, och smarta som vi är så åkte vi den klockan 22:45 på kvällen, ni kan ju förstå hur kallt det var. Det var 0 minuters kö så Linus, jag och Ida fick en båt helt för oss själva flera gånger och vi sprang runt och åkte den om och om igen. Tillslut rann vattnet verkligen ifrån oss och vi frös, satt bara i tröja och trosor i bilen på vägen hem sen, och vi alla vaknade med en förkylning nästa dag..

Ser ut som vi hade en allvarlig diskussion innan vi åkte uppzwinget? Njäe, tror snarare Ida och jag planerade vilken karusell som stod på tur när vi åkt klarat den vi satt i, vi var som små barn och sprang mellan karusellerna och åkte som galningar. Men har man åkband så måste man ju passa på?

Avslutar med denna bilden som faktiskt är på den sista karusellen vi åkte, vid lite i 11 på kvällen. Detta var Idas och min andra gång som vi åkte Atmosfear, och denna gången hade vi även fått med mamma upp. Atmosfear är Lisebergs nyaste karusell, Europast högsta frittfall på 147 meter. Och denna åkte vi när det var mörkt ute och upplyst med alla lampor inne på Liseberg. Ni kan ju förstå vilken utsikt det var! Och ni kan förstå känslan att bara åka rakt ner, i 100 km/h, underbar karusell!!

Take a bow

Oj har inte skrivit sedan i onsdags, idag är det måndag.. (haha känns som en del inlägg har börjat så på senaste tiden?) Men i torsdags tog jag och familjen bilen upp till Göteborg för att ha en hel dag på Liseberg, 12 timmar närmare bestämt. Och fy vilken rolig dag det blev! Pappa har en del bilder på sin mobil så jag tänkte lägga upp dom när han kommer hem från jobbet, och då kan jag skriva mer om dagen.
I fredags hämtade jag äntligen min lilla bebis, min iPhone som jag har saknat så himla mycket. Och sen vid halv 6 tiden kom min Erik hem till mig. Vi kollade på film och hade det mysigt innan vi somnade gott i min säng.
I lördags åkte Erik hem vid 12. Så jag och syskonen började fixa och städa undan lite här hemma, vi rullade även en runda, innan mamma, pappa & Frida + hennes föräldrar kom hit. Jag och Frida kollade på en skräckfilm och på Robert Gustafssons film "Jag är inte bitter", och såklart så pratade vi en massa imellan det också.
Igår, söndag, följde jag med Rebecca till Malmö för att hon skulle hitta ett par Ray Ban solglasögon. Vi gick till alla butiker i hela stan, kollde på Triangeln, kollade på Mobilia, kollade på Hansa och kollade på Entré men just de paret hon skulle ha fanns ingenstans haha.

Hände en rätt kul sak igår också. Jag behövde gå ut och gå vid 10 tiden på kvällen, och helt plötsligt smsade Rebecca och det visade sig att hon var utanför mitt hus. Så vi gick en långrunda och pratade och tyckte synd om oss själva för saker som hänt. Så vi sa till varandra att finns det någon däruppe i himlen så ge oss ett tecken, för ni kan väl inte vilja att någon ska vara ledsen? Helt plötsligt hoppar en katt ut genom en buske, den mjauade och spann och kelade med oss. Så vi stannade och klappade den och fortsatte att gå. 5-10 minuter senare kollar jag bak och börjar skratta, katten följer efter oss. Och det gjorde den i minst 30 minuter. Den ville typ att vi skulle följa efter den, och gjorde vi inte det så sprang den efter oss och gjorde något ljud, typ "mamamama". Haha som vi skrattade, och var rädda samtidigt. Var det verkligen vårat tecken från himlen? ;)

On the beach

Hann aldrig skriva igår. Först så hade vi ett bageri här hemma, jag bakade snickers kakor och Ida gjorde kakor med choklad i. När vi var klara så tog Linus fram sin longboard och jag & Ida tog fram våra rullor och sen åkte vi till MAX för att handla deras "lyx shake" som det så fint heter. När vi var på väg hem så ringde Rebecca till mig så jag åkte hem och bytade om, sen mötte jag henne utanför våra hus och sen körde vi ner till Maxi för att köpa chips, dippa, choklad och godis. Sen satte vi oss i hennes uterum med en massa ljus och ett glas rosé och pratade om allt möjligt. Tillslut såg vi att klockan var kvart i 12 och vi blev chockade att klockan hade sprungit iväg så snabbt. Så vi sa hejdå och sen gick jag hem och somnade. Så skönt att det bara tar ca 20 sekunder hem från Rebecca!
Idag har jag och familjen varit på stranden, vi åkte ner till Ribersborg i Malmö och kom hem för ett tag sedan. Nu håller vi på att grilla och ska snart få i oss mat. Tur för min mage skriker! Hörs lite senare!

Beyonce

Måste ju bara lägga upp detta klippet på Beyonce när hon uppträde live på Billboard Awards 2011 med låten run the world. Hur coolt är inte hennes uppträdande på en skala? Från början till slut så sitter iallafall jag som fastklistrad och bara undrar hur den kvinnan kan haha? Tänk hur länge hon måste ha tränat in all dans som ska passa in till tekniken, och att hon dessutom både sjunger och dansar ger ju ett extra plus i kanten.
Hon är lätt en av mina idoler.

Run the world

Oj.. 1 vecka och 1 dag sen jag skrev. Måndag idag, har levt lite "isolerat" från både dator och blogg i veckan som gått. Jag har inte varit mig själv helt enkelt och jag har inte alls mått bra. Därför har jag bott hemma hos Erik från förra tisdagen tills i lördags så att han fick muntra upp mig lite.
Igår (söndag) var farmor & farfar här hemma och åt. Och under kvällen träffade jag Rebecca för att gå en liten kvällsrunda som vi sedan avslutade med varsin läsk på Maxi, vi tyckte att vi var förtjänta det efter en del problem som vi pratat om haha. Innan jag gick hem till familjen och farmor & farfar igen så mötte jag och Rebecca upp Caroline och sa hej till henne också. Igår kväll när farmor & farfar skulle hem så åkte jag och Ida med dom och sov där inatt. Imorse vaknade vi och åt en god frukost tillsammans med farmor på deras uteplats och sen åkte vi iväg till frisören. Både jag och Ida blev klippta, och jag behövde det minst sagt! Hon tog av en rätt så bra bit så jag känner mig naken nu när jag är van vid mitt långa (slitna) hår, hon klippte även upp det så jag kan få lite volym i håret och jag inte ser ut som en mopp. När vi var färdiga hos frisören åkte vi vidare för att lämna in min lilla bebis, min iPhone som äntligen ska få en ny skärm efter att den har spruckit. Som tur är så är den klar redan imorgon! Sen åkte vi även till Burlöv Center för att kolla i lite affärer innan vi åkte hem till farmor & farfar och åt där.
Pappa hämtade oss för en timme sen och nu sitter jag hemma igen, väntar på att Rebecca ska höra av sig och då ska vi gå ut en runda ikväll igen, behöver prata av mig lite. Vi hörs sen!

RSS 2.0