Jag föll när jag såg dig?

Haha måste berätta.. Har kollat på Wipe Out vinter ikväll och sen gick jag upp på rummet för att skratta lite extra mycket med Erik som också såg på det. Och som alltid så blev jag på glatt humör när jag pratat med min plutt. När vi lagt på så skulle jag gå ner igen. Så jag börjar gå ner för trappan och helt plötsligt så trampar jag för långt ut, ramlar och landar på rumpan och guppar ner i världens fart på rumpan hela vägen ner från trappan.
Haha med både gråten i ögonen (för det gjorde så jäkla ont!) men ändå skratten i halsen så visste jag inte hur jag skulle reagera? Ramlade alltid ner från trappan när jag var liten men har inte gjort det på 1 000 år, *peppar peppar*. Men nu sitter jag här, men en röd slagen rumpa, ont i svanskotan, ont under fötterna och har ett stort skavsår i handen som jag fick när jag tvunget skulle försöka hålla mig fast i trappräcket? Varför släppte jag inte och surfade ner istället??
Men ni vet ju vad jag kallas, klumpen...

Bra början, dåligt slut..

Hej på er!
Tisdag idag och jag har inte skrivit sedan i torsdags. Fy vilken bra helg jag har haft!
I fredags hämtade Erik Perik mig här hemma sen åkte vi, min familj, Mattias, Annika och deras Erik till farmor & farfar för att fira farmors födelsedag. Det blev en trevlig kväll med mycket skratt och självklart pinigs matcher mellan mig, Linus och Erik. (Denna gången gick det inte bra för mig, Erik och Linus gaddade ihopa sig och gav mig mycket skit så jag slängde raket i bordet och var inte med mer haha..) Sen sov Erik hos mig.
I lördags fick vi en mysig uppvakning, på något sätt lyckas kudden välta ner på sängbordet där ett 0,5 liters glas står fyllt med vatten. Jag vaknade av en smäll och hör Erik säga "shit Natti det var vattenglaset". Glaset trillar rakt ner på en eldosa som börjar spraka och blixtra och sen luktade det bränt i hela rummet. Så vi fick be mamma dra proppen klockan 8 på morgonen så vi kunde få bort eldosan utan att få några stötar. Jag var livrädd när Erik berättade för mig att om han står stilla och håller i eldosan så måste jag knuffa omkull han med all min kraft så strömen bryts från hans kropp, tar jag inte i tillräckligt kommer strömmen gå igenom min kropp också haha... Sen var vi tvungna att torka bort vatten från hela golvet så inte kunde vi somna om sen inte. På lördagsförmiddagen åkte vi en sväng till Center Syd innan vi åkte hem till Erik där vi hade en mysig lördagskväll och sov där till söndag.
I söndags när jag kom hem vid 1 så la jag mig i soffan med chokladglass och tittade på tv, därefter blev jag så illamående. Detta satt i under hela dagen och jag fick inte i mig någon mat alls på hela dagen. Låg tillsist i fosterställning vid halv 10 i söndags kväll för jag mådde så illa, och när jag lyfte mig från soffan fick jag springa in på toaletten, myspys.. Så har varit hemma från jobbet igår och idag, blir även hemma imorgon också. Dagens i-landsproblem är att jag tänker på mat, men får inte i mig något. Det enda jag kan få i mig är flytande saker, så har levt på blåbärssoppa dessa dagarna. Kommer ha gått ner 20 kg efter detta ;)

Jag smälter

Hejsan!
Har inte hänt så mycket idag. Har jobbat, klippt mig och sen ikväll var mamma och jag på Center Syd. Handlade en tunika + present till farmor.
Skönt med torsdag idag! Snart fredag och då får jag träffa min kära lilla Erik. Imorgon ska vi till farmor och farfar för att farmor fyller år. Sen på lördag ska Erik och jag vara hos honom, så det blir en hel helg med massa mys.
Igår så "råkade" jag klicka mig in på Nelly.com och det är farligt. Jag är svag för klänningar som har u-ringad rygg, så gissa om jag föll pladask eller föll pladask för denna klänningen??? Hihi snart kommer den hem till mig, hoppas den är lika snygg på mig!

Här kommer det ni har väntat på...

Till alla er som troget följer mina uppdateringar om ricinolja så kan jag nu berätta att jag var och klippte mig ikväll hos min frisör och frågade henne om vad hon hade hört om ricinolja. Konstigt nog hade hon aldrig hört talas om det vilket är konstigt eftersom det känns som om det blev slutet på 2011 trend?
Men vi pratade om det och när jag berättat hur kuren gick till så sa hon att visst så kunde det stämma. Iallafall så är det ju bra med olja till håret, och framför allt till hårsäckarna som får näring och massage blir ju bara som grädde på moset. Så ni som håller på med ricin kan fortsätta med det och märka magin i ricinoljan!

Good life

Hejsan svejsan i lingonskogen! 
Är på toppenhumör idag. Har precis pratat med min kära pojkvän om helgen som kommer. Får äntligen träffa honom på fredag igen! Vi har inte träffats på snart 2 veckor eftersom båda har varit sjuka men trots att det bara är 2 veckor så känns det som en evighet! Saknar honom.
Onsdag idag, eller onsdag kväll så det är snart torsdag och då ska jag klippa mig, jeeeij!
Idag har jag jobbat. Sen hämtade familjen mig och då körde vi för att göra några ärenden i Malmö. Avslutade det hela med middag och en rundtur inne på IKEA där vi fick köpt lite saker innan vi åkte hem.
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen ska jag krypa ner i sängen.
Bloggen har blivit lite lidande nu på senaste tiden eftersom jag är så trött efter jobbet. Men kan berätta att jag fortfarande är hes (kanske ska starta en blogg om hur min röst och mitt tillstånd till hur jag mår?). Satt och sjöng för full hals i bilen på vägen hem så rösten blev bara värre. Kommer bara ut pip ljud när jag pratar, haha jobbigt..
HEJDÅ

Min lilla skruttis ♥

Vart tog min röst vägen?

Tisdag idag, känns som torsdag eftersom jag redan är så otroligt trött!
Tar ut så himla mycket energi på jobbet, leker och har roligt som aldrig förr haha. Och att sjunga barnsånger när man är förkyld får sina följder, jag har tappat rösten! Ikväll har jag inte fått fram ljud utan det har bara kommit fram vissel ljud. Och min familj har haft väldigt roligt åt detta såklart haha. Hoppas rösten är tillbaka imorgon så inte barnen blir rädda för min mans röst!
Ligger just nu i sängen och försöker sova. Har sån frossa för jag har så otroligt ont på sidan av magen, började igår och har bara blivit värre. Ikväll kunde jag tillslut inte sträcka på mig, är lite orolig för det sitter nästan vid blindtarmen. Och jag som aldrig har opererats är livrädd för att jag ska behöva operera bort blindtarmen... Så nu ska jag tvinga mig till sömns och hoppas på att magen och rösten är bättre imorgon! Godnatt


Bilder från Småland

Lovade er bilder från förr förra helgen då jag var uppe hos mormor & morfar i småland. Men jag har nog lovat lite mer än vad jag kan hålla. För nu när jag la in bilderna från min mobil till min hårddisk så är där nästan inga bilder alls. 
Men jag håller vad jag lovar och lägger upp några utav dom bilderna som jag har ifrån smålands-helgen, blir ju lite roligt med några bilder här i bloggen också!
Den här vackra utsikten har man när man tittar ut mot mormor och morfars baksida. Åh så många minnen jag, mina syskon och mina kusiner har från denna trädgården och sjön!

Vi hittade många roliga appar på telefonen, bland annat CamWow som vi satt och skrattade så vi grät åt hur länge som helst haha

Linnea min kära kusin fick också vara med hihi


Ricinolja, bra eller dåligt för håret??

Det var ett tag sedan jag körde på min ricinolja-kur. Jag har haft så himla mycket med jobbet nu dessa veckorna och haft tankarna på andra håll så har kommit på innan jag lagt mig "oj just det, jag skulle ju duscha!" och därför inte hunnit ha i oljan i håret.
Men hur är det egentligen med denna ricinoljan? Är den bra eller dålig för håret? Söker man på Google så ser man ju till 98% bara en massa positiva inlägg om mirakel-oljan. Men senast igår så läste jag på facebook om en tjejkompis som hade skrivit på sin blogg om hur hennes kompis tappat håret pga oljan? Jag vet inte vad jag ska tro om detta, olja ska ju vara nyttigt för håret. Och då måste denna tjejen nästan sovit med oljan i håret flera gånger? För jag känner att om man sköter det som man ska, har i oljan i 45 minuter 2-3 gånger/veckan och tvättar ur den ordentligt så kan man väl inte tappa håret pga detta?
Men vad vet jag. Jag ska iallafall klippa mig på torsdag (26/1) så jag hade tänkt fråga min frisör vad hon vet om oljan. Håller er uppdaterade!

Victoria Secret Love Spell

Jag är kär! Fick hem en body mist från Victoria Secret på posten i veckan.
Den luktar persika, vit jasmin och körsbärsblommor, den doftar godis! Man behöver bara spraya på den över huden och då luktar man underbart och man får en silkeslen hud på köpet. Och det som är perfekt är att den även fungerar som parfym eftersom lukten sitter i länge.
Har fått så mycket beröm för hur jag luktar när jag använt det så jag ska hitta fler av alla Victoria Secrets produkter, det är en sak som är säker ;)

Bra början på dagen för att vara söndag

Hej på er!
Idag sov jag tills jag inte kunde sova längre, så skönt att slippa någon väckarklocka som ringde! Och så skönt det var att vakna upp och inte vara lika förkyld och täppt i näsan som igår. När jag sen satte mig och åt frukost så smsade Rebecca och frågade om vi skulle hitta på något. Så vi gick till Center Syd i snövädret, såg ut som 2 snögubbar när vi kom fram och blöta blev vi också när vi tinade inne på Center Syd haha.
Gick några varv, fick köpt det jag skulle köpa (vilket var anledningen till varför vi gick till Center Syd) och sen lyckas jag glömma påsarna inne i ett omklädningsrum. Haha smidigt? Tur att jag hann få tillbaka dom innan någon annan hittade dom. Fick även köpt världens finaste vårjacka, kändes lite sådär att köpa vårjacka när det snöade ute. Men har letat efter en sån modell och färg i 3 år nu, äntligen blev den min!
Och lönen kommer denna veckan så jag och Rebecca har redan bokat in en ny shopping-date som blir på Väla, lite roligare än Center Syd känner vi.
Nu ska jag dricka något varmt för min hals, fick så ont när jag var på Center Syd. Men det är inte konstigt, har ju bara legat hemma och varit sjuk i helgen så har inte pratat så mycket på hela helgen som jag gjorde med Rebecca idag haha.

Hela dagen i pyjamasen

Idag har varit en riktig sjuke-dag, har gått runt i min pyjamas hela dagen. Så skönt! Har bara lämnat huset när jag skulle övningsköra en runda och när jag cyklade ut i snöstormen för att köpa fastlagsbullar till familjen, ja det har börjat snöa den 21 januari.. Men det lägger sig inte, blir bara slask.
Har även spelat wow på min gubbe, med min lillebror som coach. Han bara skrattar åt mig eftersom att det tydligen är dom lättaste sakerna som jag inte förstår ett piss av? Och inte vill Erik heller spela med mig eftersom att jag "bara är level 7" tycker dom är elaka mot mig...
Ikväll har jag och familjen tittat på gladiatorerna och sen på en film. En mysig lördag med familjen har det varit helt enkelt. Mår inte alls bra, min förkylning verkar inte vilja ge med sig så ska sova nu. Får se om jag orkar slänga in lite bilder här imorgon, tycker att bloggen har börjat bli tråkig på sista tiden, 0 inspiration.
Godnatt


Hela dagen i pyjamasen

Idag har varit en riktig sjuke-dag, har gått runt i min pyjamas hela dagen. Så skönt! Har bara lämnat huset när jag skulle övningsköra en runda och när jag cyklade ut i snöstormen för att köpa fastlagsbullar till familjen, ja det har börjat snöa den 21 januari.. Men det lägger sig inte, blir bara slask.
Har även spelat wow på min gubbe, med min lillebror som coach. Han bara skrattar åt mig eftersom att det tydligen är dom lättaste sakerna som jag inte förstår ett piss av? Och inte vill Erik heller spela med mig eftersom att jag "bara är level 7" tycker dom är elaka mot mig...
Ikväll har jag och familjen tittat på gladiatorerna och sen på en film. En mysig lördag med familjen har det varit helt enkelt. Mår inte alls bra, min förkylning verkar inte vilja ge med sig så ska sova nu. Får se om jag orkar slänga in lite bilder här imorgon, tycker att bloggen har börjat bli tråkig på sista tiden, 0 inspiration.
Godnatt


Ja jag lever..

Skuller bara meddela till er att ja jag lever. Jag jobbar bara ihjäl mig nu på jobbet under inskolningsveckorna så jag är helt slutkörd när jag kommer hem! Får trappa ner på tempot annars så går jag väl snart in i väggen.. Och som grädde på moset så har jag med mitt bra imunförsvar såklart blivit förkyld, igen... Borde nog inte jobba med barn? Haha.
Idag har det fredag, först var tanken att jag skulle till min kära pojkvän och sova hos honom men han ligger hemma och är sjuk den lilla stackaren, sen var den andra tanken att jag skulle hem till Rebecca där även Caroline var ikväll men jag fick tyvärr ställa in det också, känner att mina ögon går i kors, näsan rinner och jag är så trött!!! Så nu ska jag lägga mig, ja ensam, klockan 10, på en fredag. Sorligt men sant.
Hörs imorgon!

Som ett helt träningspass

Hann inte skriva igår.
Jobbade till halv 5 och när jag kom hem så åkte jag och Ida till Center Syd och gick där en runda. Kom hem med fina ljuslyktor och varsin "personlig" nyckelring eller vad man ska kalla det.
Idag har jag jobbat som vanligt, har träningsvärk i hela överkroppen! Det tar verkligen på krafterna att bära på mina små barn som är nyinskolade och ledsna när dom säger hejdå till sina föräldrar. Men som sagt, jobbar man på en förskola så är man ju allt i allo, så varför inte passa på att använda jobbet som ett träningspass då också? haha..
Ikväll har jag, mamma, pappa och Linus varit på IKEA. Började såklart rundan med att äta deras köttbullar, sen gick vi en runda. Kom hem med en hylla, stora prydnadsblommor och doftljus. Åh så fint det börjar bli på mitt rum! Får lägga in bild sen.
Nu ska jag lägga mig hade jag tänkt, tar verkligen på krafterna att skola in barn. Men fy vad roligt det är!

Att vara stark är att kunna se det positiva i det negativa

Hej på er!
Då var det söndag igen, jag har varit med min älskade pojkvän i helgen. Sov hos honom från fredag-lördag och sen åkte vi hem till mig. Låg och spelade på Eriks iPad innan vi åkte hem till farmor och farfar där även Mattias och Annika + deras Erik var. Vi åt god mat och hade det trevligt. Erik, jag och Linus gick sen ner i källaren och spelade oss trötta på pingis innan vi åkte hem. Värt att nämna att jag vann en omgång av kung i pingis, kan också vara snäll och nämna att Erik vann andra omgången.
Idag sov vi länge och sen satte älskling och jag igång första filmen av Jurasic Park, den var riktigt spännande. Har aldrig sett någon utav dom 3 filmerna så tanken är att vi ska se allihopa. Sen åkte Erik hem vid 5 tiden.
Linus och jag har spelat wow ikväll, både Erik och Linus gör det så jag gjorde också en gubbe, så nu är jag ännu mer attraktiv för Erik kanske haha. Eller det blir kanske minus när jag bara är level 4?
Har precis kommit hem, har varit ute och gått en lång runda med Rebecca. Är så skönt att vi bor 2 hus emellan varandra och jag är så glad att jag har henne, vi är så lika så vi förstår verkligen varandra!
Nu ska jag sova, hörs imorgon.


Krok-tår..

Innan jag och Erik blev tillsammans så satt vi alltid på msn och pratade och hade på webbkamror, kan nästan säga att vi satt där dygnet runt och pratade med varandra. Så vi såg ju allt vad vi gjorde, och redan då märkte Erik hur klumpig jag är. Satte i halsen i webbkamran (charmig jag är va?) och ramlade osv. Så då fick jag smeknamnet Klumpen utav honom, och det har hängt med mig ändå sen dess (detta var i början av 2008).
Många skrattar åt mina fötter, dom är inte snygga. Men jag har en talang, jag kan vinka med mina tår, räcka fuck you osv. Brukar använda dom till att plocka upp saker när jag inte orkar böja mig också haha. Riktiga krok tår har jag.. Och jag lyckas alltid skada dom!
I 9an slant jag med foten på cyklen, skon trillade av och mina tår flög in i hjulet som snurrade i full fart och jag bröt dom. Liksom vem lyckas med detta om inte jag? Ni ser bara på bilden här nedanför, det är från när vi satt på akuten, tårna var helt snea haha.
Idag har jag lyckats bryta dom igen tror jag, kanske inte är bruten men det är iallafall samma känsla i tån som den dagen när jag gick i 9an, kan inte gå på halva foten och det bara isar och bultar i tån.
Var ute i tvättstugan och skulle hämta något, trillade på en hink och sparkade in i ett skåp och sedan klämde jag tårna rejält mellan två hinkar som satt ihopa.. Ajajaj. Sen haltade jag ut gråtandes från tvättstugan och lyckas sparka in i dammsugaren med den "friska" foten, pappa såg allt ihopa så då kunde jag inte hålla mig för skratt... Ja som sagt, klumpen...

Jag är lyckligt lottad

Är fortfarande kvar på sjukhuset, men jag skrivs ut om en halvtimme. Då ska jag ta bussen hem, snabbt in på Lödde Centrum och köpa lunch till Linus som är hemma, sen ska jag slänga i mig någon mat och åka iväg till jobbet.
Min fina Erik kom hit idag också. Han hade varit och köpt den största kanelbullen som fanns på Pressbyrån till mig. Så vi satt här i mitt rum och fikade och tittade lite på tv innan det var dags för honom att gå iväg och jobba igen. Längtar så tills imorgon så jag får träffa honom igen! Vi sågs ju inte på hela förra helgen eftersom jag var i Småland så det är nästan 2 veckor som vi varit utan varandra, nästan.. Och Erik är så himla lätt att börja sakna, saknar ju honom såfort vi sagt hejdå till varandra haha.
Nu hade jag tänkt läsa runt på lite bloggar, sen ska jag ta mitt pick & pack och lämna sjukhuset för denna gången, för idag var ju sista gången som jag var här på denna studien!!

På sjukhuset

Hej på er!
Det har blivit dålig uppdatering nu sen jag var i Småland. Har en massa bilder där ifrån men har inte hunnit sitta vid datorn denna veckan. Den nya avdelningen öppnade i måndags så vi håller på att skola in 5 barn denna veckan, och nästa vecka kommer det 4 barn till som vi ska skola in. Så dessa veckorna har jag mycket att göra.
Just nu sitter jag på sjukhuset, det är sista gången som jag är på denna studien! Så skönt. Men det känns konstigt, minns första gången som jag var här så väl och då visste jag att jag skulle vara på studien 6 gånger under ett halvår, fy vad snabbt tiden har gått!
Sitter och väntar på att klockan ska bli 21:00 för då är det Mean Girls på tv. Så ska sitta och äta djungelvrål och dricka Vitamin Well och mysa.
Min fina pojkvän jobbade i Lund idag så han kom och hälsade på mig innan. Erik är så underbar, han visste att det var fisk på patienthotellet och jag tycker inte om fisk, så han hade handlat med sig en massa saker till mig. Sen så var han här ett tag och underhöll mig. Det gjorde verkligen min dag ♥ Det är så ensamt här.
Nu hade jag tänkt avrunda detta inlägget, har inte så mycket batteri på laptopen och jag ligger så skönt i min stora fotölj så jag orkar inte resa mig haha. Vi hörs imorgon när jag har kommit hem från sjukhuset och från jobbet!

På dagens att-göra-lista står det shopping!

Hej på er!
Hann aldrig skriva igår, hade en massa saker att göra här uppe: umgås med kusinerna och mormor & morfar, fira julafton och leka en massa med mormors 3 katter!
Nu om en stund ska jag ner och äta frukost, sen ska vi åka iväg till en av dom bästa affärerna som finns enligt mig! Den ligger i en by som heter Falerum här uppe och har världens finaste kläder och där är alltid minst 20% på allt. Hihi här ska det shoppas!!
Det är så skönt att vara här uppe, mormor och morfars hus ligger precis vid en sjö och vid en skog så det är så tyst. Perfekt ställe att vila upp sig på!


Det spökar?

Hej på er!
Vi kom fram till mormor och morfar runt 00:30, var så gott med varm oboy och ostmacka när vi kom fram!
Resan upp gick snabbt. När jag och mina syskon var små så blev vi alltid åksjuka när vi åkte hit så vi äter fortfarande åksjuketabletter. Och eftersom det är en röd triangel på dom så blir man väldigt trött. Efter 1 timme i bilen somnade jag och vaknade upp i 5 minuter när vi hade 5 mil kvar, sen somnade jag igen och vaknade när vi var framme. Skönt att sova bort ca 32
mil!
Nu hade jag tänkt sova för imorgon kommer mina kära kusiner Tim och Linnea hit, har saknat dom.
Trodde först att det spökade i rummet, rullgardinen började röra sig så jag blev livrädd! Men såg sen att det var Muffins, en av mormors katter som var sällskapssjuk och var här inne och hälsade på mig. Hihi sötnos.
Nej hörrni, sov gott!


Mot Småland!

Då var jobbandet för denna torsdagen också över, känns som det är fredag idag eftersom att man är ledig imorgon, skönt!
Emma och jag har fixat och donat med det sista, ställt alla saker från IKEA på sina platser, nu behöver vi bara vaktmästarens hjälp med att skruva upp lite saker och sen är avdelningen färdig! Vilken skillnad det är på den nu och hur den var innan, vi kanske ska bli det nya teamet av Extreme home makeover? Haha.. 
På måndag är det alltså den stora dagen! Då kommer det 4 barn som vi ska inskola, det ska bli så kul!
Nu sitter jag och äter lite godis och försöker få en sockerkick till att orka packa färdigt. Familjen åker upp till Småland till mormor & morfar och kusinerna idag. Vi ska fira jul där uppe. Det enda som känns tufft är att sitta i bilen i 42 mil, och att inte få mysa med Erik denna helgen haha. Men vi kommer hem igen på söndag så det blir bara någon dag som vi är borta!
Har med mig en laptop så får se om jag orkar skriva något inlägg, ska försöka men lita inte fullt ut på det för jag vill hinna umgås med min släkt där uppe som jag nästan aldrig träffar. Men vi hörs när vi hörs!
Puss & kram

Storshopping!

Vilken bra dag detta har varit.
Var på jobbet till ca 3, Emma och jag hade inte så mycket att göra idag. Vi fixade mest med papper och pärmar. När man jobbar som förskollärare/barnskötare så är man inte bara det, då är man ett allt-i-allo, som idag var jag både barnskötare och kontors-kvinna haha.
Efter jobbet så hämtade mamma och Ida upp mig. Vi åkte ner till Center Syd och fyndade på Gina Tricots sista slutrea. Fy vad fina saker jag hittade!! Och billigt, inget kostade över 49, sjukt! 
Sen körde vi hem för att hämta upp Linus och sen körde vi till Malmö. Först åkte vi ut till ett ställe där man kan köpa billigt smink, så har handlat hem ett helt lager nu med mascaror, puder och fundation. Sjukt att allt blev samma pris som 2 fundation hade kostat.. Och när vi var färdiga så åkte vi till IKEA för att först äta där och sen så började jag shoppa till min avdelning. Åh så kul det var! En massa leksaker och söta mjukdjur. Ska bli så kul imorgon att få ställa allt till rätta.
Nu har jag precis duschat, sitter och väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan se Jersey Shore, sen ska jag lägga mig. Vi hörs imorgon!
Haha måste lägga upp denna bilden på min lilla bebis. Han är lika glad för kamran på framsidan av min iPhone som jag är. Sitter och poserar och speglar sig i den. Gullis-Cola ♥

Stop and stare

Sitter och njuter utav min gamla godingar lista på spotify, en utav mina absoluta favoriter är låten här längst ner. Stop and stare - OneRepublic. Som faktiskt även är min ringsignal på min mobil för er som är intresserade haha.
Var en lugn dag på jobbet idag, jag kom dit vid 11 och sen fixade jag och Emma, min arbetskompis det vi kunde fixa. Försökte bygga ihop ett skåp från IKEA, men när skåpsdörren skulle på som vägde 2 ton så slutade vi ganska snabbt och lät det jobbet vara kvar åt vaktmästaren, lyckades nästan att bryta min tå efter att ha krossat den under dörren haha..
Nu ikväll har jag fått babbla av mig med Rebecca, vi pratade skit i telefonen i 1 ½ timme. Vi träffades ju igår och då hade hon precis blivit frisk, och nu har stackaren blivit sjuk igen.
Nu sitter jag bara och försöker få tiden att gå så jag kan se mitt älskade Jersey Shore vid klockan 22. Sen ska jag bädda ner mig i sängen. Sover numera med världens mysigaste och mjukaste filt som jag fått av Erik, ett duntäcke + ett vanligt täcke, varmt och skönt! Jag är en kyckling nu på vintern..

Bra start på dagen?

Godmorgon på er! (Ni som är lediga och inte jobbar)
Jag sitter just nu på Centralen i Lund och väntar på min buss hem. Har varit på ungdomsmottagningen och fått nytt recept på p-piller. Alldeles för tidigt på morgonen att bli frågad en massa frågor där, jag var så trött och svarade fel på ingen mindre fråga än den om hur lång jag var: gick från 1,74 till att vara 1,64 lång haha.
Har precis köpt en kanelbulle och en pucko. Bredvid mig satte sig en gullig fågel som såg ut att frysa så jag gav han en bit av min bulle, inte bra gjort. Just i denna stunden har jag 9 fåglar till som kom flygande och också ville smaka. Haha...
Nu ska jag hem och hämta min lunch och sen åker jag till min avdelning och fortsätter ställa iordning!


Ricin uppdatering

Till er som bara klickar er in på min blogg för att läsa om mina uppdateringar om ricinolja och fullständigt struntar i var jag gör på dagarna så ber jag om ursäkt att det inte blivit någon uppdatering på ett tag.. Men jag var jätte sjuk ett tag så då la jag ner ricinoljan ett tag.
Har alltså bara använt den 2 gånger (första gången 14 december, andra gången 18 december), men mitt hår växer trots det fortfarande som ogräs! Och jag pratade med Rebecca idag när vi var i stan, hon köpte ricinolja samtidigt som jag och har använt det 3 gånger, och jag ser en enorm skillnad på längden på hennes hår! Även hon sa att hennes hår växte som ogräs trots att hon också varit slarvig med att ha det 2-3 ggr/vecka.
Så nu har jag bestämt mig för att fortsätta med min mirkel-olja några gånger i veckan, så snart kommer mitt hår alltså vara nere vid fötterna? Håller er uppdaterade!
Ni kommer ihåg att jag beställde en stor flaska ricin för några veckor sen? Fick hem flaskan den 23/12. Stor skillnad på denna 500 ml flaska jämfört med Apotekets lilla fjuttiga 60 ml flaska.

Peace & Love 2011, nostalgi!

Jag håller på att föra över alla mina bilder till mina olika mappar på min externa hårddisk, jag är riktigt rädd om mina bilder som jag tar så om datorn skulle gå sönder så har jag mina bilder i säkert förvar på min hårddisk!
Hittade bilder från Peace & Love 2011, som jag och min Erik var på som ni kommer ihåg? Fick sån otrolig nostalgi, vill tillbaka! Måste lägga in lite bilder här i min mapp, så jag kan titta tillbaka och minnas denna mysiga och underbara vecka!
Första kvällen, detta var första gången jag satte fötterna inne på festival-området. Och albino-Natti lyckades att bränna sig redan första dagen? Vi hade kommit dit för ca 2 timmar sen? Shit så röd jag var.. Haha Erik hade kul åt det iallafall..

Åhh saknar maten! Langos och tex-mex tallrikar! Och sommar!!!

Det var alltid så varmt, solen sken 5 av 6 dagar! Så mellan de olika spelningarna fick man passa på att dricka mycket och mysa i hängmattorna.

Men man fick ha schemat till dom olika spelningarna uppe så man inte missade något! Min fina älskling ♥

När man bor i ett tält får man ha sakerna organiserat så man lätt hittar det. Erik, teknikern själv, kom på denna smarta idén till våra solglasögon!

Okej, till denna publiken x 10gånger så mycket folk bakom oss stod vi bland när vi såg Deadmau5. En 1½ timme lång show med hans underbara musik, och under hela tiden stod vi och hoppade och dansade, ni kan ju gissa om man var varm eller om man var varm?? Har en massa bilder som bevisar detta, Erik ska tvunget ta en massa bilder på en när man hoppar och dansar som aldrig förr, haha dom vågar jag inte lägga ut...

Så efter Deadmau5 så tyckte både Erik och jag att jag var förtjänt av inget mindre än en: LANGOS! Klockan 2 på natten, perfekt! Ni ser lyckan i mina ögon, och ni ser hur varm, svettig och sliten jag ser ut. Och ni ser hur kladdig jag är runt munnen.. Ja det hör till när man äter langos!

Hihi älskar dig min lilla fuling ♥

Avslutar denna fina bildbomben med denna bilden. Mitt i Borlänge, uppe i Dalarna, från ingenstans kom det en Lisebers kanin-luftballong. Jag tyckte detta var jätte coolt då jag bara har sett runda luftballonger innan, så tog minst 20 foton på denna kaninen, haha tur att Erik har rensat bort alla mina bilder till 4 på den.

Proppmätt!

Hej igen!
Nu är jag hemma, kom hem för ca 50 minuter sen. Har haft en riktigt trevlig kväll tillsammans med Rebecca! Det är så skönt när man kommer iväg efter jobbet för då kan man säga att man har gjort något, (och det blir mer att skriva i bloggen), alltså 2 flugor i 1 smäll?
Vi satte oss somsagt på TGI Friday efter att ha gått ett varv utan något resultat i stan. Hela rean är helt utplockad nu ju! Vi beställde in vars 2 förrätter och orkade knappt äta upp dom, på Fridays så kommer dom ju bara med mer och mer läsk efter att man druckit upp, så vi fick in 2 extra glas gratis, jätte bra!
Nu sitter jag här vid datorn och kan knappt röra mig, är så mätt! Sitter och gör en "gamla godingar" lista på spotify, underbart hur man bara kan starta en låt och få världens nostalgitripp!

After work

Hej på er!
Första måndagen på året, jag har jobbat idag. En av mina arbetskollegor och jag har fixat på avdelningen som vi öppnar nästa måndag. Men just idag hade vi inte så mycket att göra eftersom vi får pengar så vi kan handla imorgon, så vi har mest fikat idag haha.
Sitter just nu på bussen mot Malmö för att möta upp Rebecca som slutar jobba snart, vi ska gå i stan och sen ta en after work på thanks god it's friday och sitta och prata av oss.
Hörs när jag kommer hem!


2012, Happy new year!

Hej på er!
Första inlägget från år 2012 blir detta.
Idag är det söndag och söndagsångesten sitter i som aldrig förr! Imorse var en sån dag då jag bara ville ligga kvar i min älsklings famn när vi vaknade.
Våra helg-planer blev ändrade. Tanken var att Erik skulle komma hit i fredags och äta en god middag här hemma som jag skulle laga, men Ida blev mag-sjuk så innan hon hann komma hem så hämtade Erik upp mig och jag fick laga en annan middag till honom istället.. (Vi stannade på vägen och köpte varsin kebabtallrik). Så vi har varit hos Erik hela helgen.
Igår var det somsagt nyårs afton. Ett av Eriks och mina nyårslöften är att gå ut och gå varje helg, så vi började dagen med en lång runda tillsammans med Mio, sen spenderade vi resten av dagen i soffan med 2 filmer och en massa kramar och pussar. Vid 5 gick vi och gjorde oss fina, Erik blev ännu finare än vad han redan var när skjortan och kavajen åkte på och min nyårsblåsa + smycken fick också åka på.
Till förrätt blev det hummersoppa, och sen hade vi USA-tema. Som ni ser på bilden här nere så åt vi revben (riktigt goda!!), majskolvar, klyftpotatis och såser. Min lilla kock la upp det så fint. Och till efterrätt blev det Jell-o, ni vet sån flubberliknande gelé, riktigt gott! Och vid 12 slaget gick vi ut och öppnade champagne flaskan och skålade tillsammans under en himmel full av raketer. Den känslan älskar jag, när hela himlen blinkar, det luktar raketer och man får stå och ge den personen som man älskar mest av allt en nyårs-kyss! ♥

RSS 2.0