Mysig kväll

Matte provet idag gick väl både bra och dåligt.. Iallafall kom hem med bussen vid 5 och där mötte jag älskling som kom med sin longboard, vi körde hem till mig och där var även lilla Frida som jag inte träffat på ett tag. Vi åt grillade hamburgare med pappa, Linus och Linus. Sen satt jag, Frida och Erik och snackade skit om alla hela kvällen ute i mitt uterum, mysigt! Kollade även i skolkatalogen och skrattade åt fula människor.
Sen invigde jag studsmattan tillsammans med Erik, hihi kul. Nu ska jag hoppa in i duschen, städa upp på mitt rum, bädda rent i min säng och sen sova! Har bara en lektion imorgon mellan 9:40-11:25 och sen slutar jag, så jag Emma Sara & Natta ska ut till Nova och shoppa loss. Sen åker jag till Erik och firar valborg men ska nog hinna skriva innan dess. Puss och godnatt på er!
Slänger in en "söt" bild på mig & min kära lillebror haha

Sjuk..

Redan innan förra helgen åkte jag på en rejäl förkylning med feber och hosta, fast det hindrade mig inte från att åka till skolan och ha kul. Men igår orkade inte huvudet längre så jag fick stanna hemma både igår och idag, dock så börjar jag bli bättre nu och har ingen feber längre. Men det syns iallafall på min kropp att förkylningen varit framme för jag har blivit smalare och gått ner i vikt, tror det är för att jag snytit mig så mycket haha!
Nu ska jag plugga matte b och sen göra mig iordning, måste åka in till skolan vid 1 för att skriva matte prov. Önska mig lycka till för det kommer behövas!
(Ska försöka göra en snyggare header när jag kommer hem, har sett att på visa datorer så är min blogg på väntersidan när jag vill ha den i mitten, får se vad jag kan göra åt det!)

Till Erik

Min helg har varit jätte mysigt. I fredags cyklade jag ner till center syd lite i 6 där jag mötte Erik, sen klippte jag mig och sen körde han och jag hem till mig och åt tacos med familjen. På kvällen sov Erik här. På lördagen kom Eriks mamma och hämtade oss vid 1 tiden och sen åkte vi hem till Erik där vi var själva hemma på kvällen, åt god mat och hade det mysigt.
Blir bara detta korta inlägget för Erik ringde och frågade fall jag ville komma så åker till han nu, hörs ikväll när jag kommer hem!

Skolan

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men har haft fullt upp i helgen. Kan skriva vad som hänt när jag kommer hem. Sitter på Naturkunskapen just nu och skriver om KRAV.. Inte världens roligaste men måste man göra det så måste man haha. Gick in på en hemsida och hittade denna bilden (längst ner):

Emma: öe vad är det? Det är en sån jävla grävling eller vad dom heter som är under marken?
Natti: hahaha asså Emma... det är en höna?


Busy

Det är mycket i skolan nu och därför har jag inte hunnit skriva. Kan berätta att igår var jag med pappa i Helsingborg för att titta på MFF-HIF matchen, skit kul! Vi gick dit med pappas 3 kompisar och 2 av dom var HIF:are så man kunde hålla på och prata skit om HIF extra mycket haha.
Idag var skolan lugn, slutade samtidigt som Erik så vi tog skolbussen tillsammans men missade precis vår buss på Centralen.. Så istället för att sitta ute i 1 timme och vänta på nästa så satte vi oss på Espresso House och pluggade och Erik bjöd på en varm choklad till mig. När vi tittade ut så snöade det? Haha konstigt väder för efter 2 minuter var det blå himmel och sol igen. Nu ligger jag i sängen och ska sova, mina ögon går i kors. Har precis varit ute och gått en jätte lång runda stavgång med mamma så jag är nöjd över mig själv! Och fick precis veta att min helg kommer bli bra, Erik sover här på fredag och jag där på lördag hihi.
Nä nu får jag sluta skriva, godnatt ♥
Bild på MFF-klacken sen igår.

Känguru eller rådjur?

Haha måste bara skriva dagens kommentar också:
Jag och Erik sitter framför datorn och han är inne på Facebook, vi tittade på någons bilder när en bild kommer upp på en kille i en skog som fångat 2 stycken djur.
Natti: nä öe! stackars kängururna!
Erik: Natti det är två rådjur annars men okej..

Och jag kan inte skylla på att jag inte hade glasögon heller för det är synen på långt håll som det är fel på..

Lördagsmys, sushi

Har inte skrivit på länge men jag har inte alls mått bra, varför är inget jag behöver skriva ut här för nu är jag back on track igen!
Igår blev jag hämtad av Eriks mamma och Tilda vid 5, sen åkte jag hem till Erik. Hade det mysigt där på kvällen och sen tittade vi på disney filmen "Upp" den var riktigt bra faktiskt och som man skrattade haha! Sen la jag och Erik oss i sängen och tittade på "P.S I love you" Erik var trött och somnade efter halva medan jag låg och stor grät, sen vaknade Erik när texten i slutet på filmen kom och frågade "somnade jag?" haha.
Idag åkte vi till Eriks mormor och morfar vid halv 12 för Erik skulle göra sushi till deras gäster så jag "hjälpte till" fick vara slav-drivarn istället. Men lite gjorde jag, nu ska jag bara lära mig äta det också eftersom jag inte är så glad för fisk.. När gästerna kom åkte vi hem till älskling igen, ikväll har vi sett Wipeout och vid 9 kom pappa och hämtade mig så jag fick övningsköra hem. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, får stänga datorn nu för jag vill hinna måla ett lager utav nagellacket som jag fick av Erik igår. Men vi hörs imorgon!
Erik är riktigt duktig på att göra sushi!

Jag försökte visa mina "skils" som tyvärr inte finns haha.

Såhär fint blev det tillslut.

Good night, sleep tight

Jag får skärpa mig, somnade i soffan idag igen. Vaknade vid 8.. Erik ringde precis, har suttit och pratat med honom i telefonen en stund. Folk säger ofta ''man förstår inte hur mycket man har förens man förlorar det'' men jag vet hur mycket jag har, är tacksam för varje minut vi har tillsammans ♥
Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, hoppa in i duschen och sen sova. Kom precis på att jag missat Dating in the dark, oh nej!! Haha jaja går väl repris. Hörs imorgon!
Världens bästa!

Grillat!

Idag har det hänt mycket i skolan. Första lektionen har jag och Emma idrottsskador & massage i huset där dom utvecklingsstörda är på Vipan. Helt plötsligt springer en mongolid in i rummet där vi är och lägger sig bredvid mig på golvet, sen innan han går ut igen så tar han mig på bröstet! Haha jag är rädd för honom numera.. Sen när vi tjejer satt i matsalen kastar en utländsk kille en potatis i Malins och Saras huvuden och jag får allt splash över mig.
Efter skolan gick jag en runda i stan med Malin och Josse. När jag kom hem hade mamma och pappa börjat grilla så vi invigde både grillen och uterummet idag.
Nu sitter jag i soffan och har precis tittat på top model sen igår. Ska snart hjälpa pappa att städa. Håller på att få panik, jag har börjat gå ut och gå stavgång varje dag och göra situps, sen får jag inte äta godis förutom 1 dag i veckan (fredag eller lördag) Och nu precis kom Linus och hans kompis in med godis som dom sitter och äter, vill bara ta påsen ifrån dom och proppa i munnen men nej jag ska vara duktig!

Sommarjobb?

Min skoldag var väldigt kort, hade teckenspråk och sen svenska. Sen slutade jag klockan 11. Gick i stan en stund med Emma innan jag åkte hem och drömde om midsommar klänningar och alla andra kläder som finns.
När jag kom hem vid lite över 1 däckade jag i soffan direkt och sov, inte bra jag vet men kunde inte hålla ögonen öppna. Nu har jag precis hjälpt mamma att städa undan i köket så jag tänkte klä på mig och dra ner Ida mot Center Syd. Ska till Dahls Hotell som ligger här i Lödde och fråga om sommarjobb, eftersom jag känner ägarna får jag hålla tummarna! Hörs när jag kommer hem, puss!

32 månader ♥

Hann aldrig skriva mer igår för när jag kom in efter att ha gått en långrunda med stavarna så ringde Erik och sa att han bara skulle packa och sen komma, så jag fick hoppa in i duschen snabbt. När han kom så skulle igentligen jag övningskört till Landskrona för att vi skulle hyra film till kvällen men eftersom min familj skulle bort så hann vi inte det, så fick övningsköra till Centrum istället och hyra "funny people" och sen hämta Ida. Sen åkte min familj så Erik och jag blev själva, vi lagade super god mat, älskar Eriks mat haha. Sen tittade vi på filmen tillsammans.
Idag har jag och Erik 32 månader tillsammans, ofattbart egentligen att tiden har gått så snabbt och mina känslor bara blir starkare och starkare!
Erik åkte hem vid 1 idag. Jag och Ida ska snart ut och åka roller blades en stund tror jag, är rastlös och vill inte bara sitta hemma idag. Hörs sen!
Fläskfilé, klyftpotatis, stekta champinjoner och sås. Blir hungrig bara jag tänker på maten haha ;)

Såhär såg min bruna slinga ut igår morse när jag vaknade, nu ser man knappt den eftersom jag kammat ut mitt hår.

Powerwalk

Imorse vaknade jag av att min undulat gucci kom uppflygande på rummet och landade på mig. Har ätit frukost för en stund sedan och nu tänkte jag gå ut och gå, blev sugen på det när jag hittade min gamla ipod med massa bra musik på. Ska bara sätta upp håret i en knut och på med solglasögonen sen går jag! Så vi kan ju höras när jag kommer in igen, hej så länge!


Livet är en lek!

Skolan var lätt idag, hade bara 2 korta lektioner och sista höll jag, Emma, Rebecka och Therese lektion. Sen slutade vi vid 4 och då åkte jag till Centralen för att träffa älskling så vi åkte samma buss hem. Skämde ut honom, han bet mig skit hårt i kinden så jag skrek rätt ut "aaochh! Erik bit meeee, and that's really hurts!!!" som den på youtube haha!
Nu ikväll har jag varit ute och övningskört en stund, sen skulle Ida tona håret mörkbrunt så jag lånade lite färg och gjorde en brun slinga i mitt underhår, får se hur det blev när håret torkat. Nu sitter jag och tittar på när Linus och hans kompis Linus spelar tv-spel, har inget att göra.. Får gå och titta på tv i sängen snart. Har inget mer att skriva så jag slutar här och lägger in bilden från när Linus och jag lekte med trucken på pappas lager istället. Godnatt!
Linus gjorde någon min så han ville inte vara med, var nog 2-3 meter upp i luften där. Skit kul! haha

I'm a cool driver!

Har varit ledig hela dagen idag för er som inte förstått det. Var i Lund innan idag och hämtade ut nytt recept på p-piller, innan det gick jag i stan. Fick med mig en tröja och ett par solglasögon från Gina Tricot. 
Nu ikväll har jag varit ute och övningskört i 1½ timme, man känner att man börjar lära sig det mer och mer men min rädsla till att starta bilen från när man stått vid rött i en korsning sitter fortfarande kvar. Fick motorstopp mitt i korsningen men som tur var hade jag ingen bil bakom mig. Var även på pappas lager och jag & Linus hittade en truck som han hissade upp mig på typ 2 meter i luften, ni får bild på det imorgon!
Nu ligger jag i sängen och smsar lite med min älskling, ska sova nu snart så vi hörs imorgon helt enkelt! Puss på er.

The bounty hunter

Har blivit seg uppdatering men har haft fullt upp, i förrgår kom jag hem med min älskade touch mobil som är på bild längst ner så därför skrev jag inget den kvällen, hade fullt upp med den haha. Sen igår följde Emma med mig hem efter skolan, vi krängde lite och sen åt vi mat. Blev även en hel del massa snack! Sen skulle jag ta bussen till Lund så jag sa hejdå till Emma och åkte in för att möta Malin. Vi gick direkt till SF för att hämta ut biljettena till filmen "The bounty huner" som vi skulle se och sen gick vi för att köpa godis, vi fick betala 99:- var för en godispåse + en vattenflaska!! Haha snacka om att jag fortfarande har ångest för att ha köpt godis för så mycket.. Sen gick vi och tittade på bion, den var riktigt bra! Filmen var slut vid 11 och då gick vi till centralen och Malin var snäll som väntade på att min buss skulle komma 10 i 12.
Nu sitter jag här i soffan helt trött, ska in till Lund om en stund för att hämta ut nya recept till p-piller, sen får jag se vad jag hittar på. Hörs senare!
Min nya älskling, haha (dock är den mer åt det "baby-rosa" hållet, den ser lila ut på bilden..)

I'm home!

Okej jag har varit hemma i en halv timme nu. Slutade skolan lite i 2 så jag, Emma och Sara (som skaffat blogg!! Haha har henne länkad) åkte in till stan en stund. Kom hem med ett par ljusa jeans från Gina och en necesär från H&M, köpte en förra veckan jag vet men denna var så söt så kunde inte låta bli.
Idag var maten i skolan skit som vanligt så min mage har kurrat, blev sur på Erik som mms:ade en bild på sin cesar sallad när jag satt på sista lektionen och var vrålhungrig haha! Nu ska jag, mamma och pappa åka till Center Syd för att kolla på en ny mobil, hörs när jag kommer hem ♥
Denna hoppas jag att jag kommer hem med hihi

Sista dagen på påsklovet

Lite trist att det är sista dagen på påsklovet idag.. Men man får tänka positivt för vi är lediga på torsdag. Var ute och övningskörde i nästan 1 timme, gick jätte bra och pappa sa att jag har talang i att köra bil haha. Eftersom jag inte har så mycket att skriva om så kan jag lägga in några bilder från den 20/3 då Erik fyllde 18, så säger vi godnatt sen och hörs imorgon efter skolan okej?
Innan alla gäster kom, jag och älskling var finklädda hihi ♥

Erik öppnar presenter

Jag, Erik, Filip och Marcus sitter och pratar efter maten

Mitt självförtroende?

Jag har alltid varit den som inte tar någon skit, säger folk som inte betyder något för mig något taskigt så betyder deras ord lika mycket som dom själva. Jag har haft ett ganska bra självförtroende, kunnat säga hur söt jag är och älskar att stå framför spegeln och fixa mig osv. Men nu är allt som bortblåst. När jag kollar i spegeln så vill jag bara gråta, spelar ingen roll vad jag gör med mitt utseende, allting blir bara fel.. Likaså är det med min kropp, jag trivs inte alls i den och fettet som är på den ska inte vara där, tack vare p-piller så har dom kommit dit. Hoppas det bara är en period jag är i för jag mår inte bra när det är såhär, vill bara lägga mig ner och gråta..

Min påskhelg

Har inte blivit någon uppdatering i helgen eftersom jag inte haft tillgång till någon dator, logiskt va?
Haha iallafall, i fredags åkte jag och min familj hem till Eriks familj där även en annan familj var och åt mat och hade det trevligt. Sen sov jag hos älskling på kvällen. I lördags blev vi körda till mig, möttes av 200 kronor i påskpresent av mormor & morfar och sen fick vi även leta påskägg, massa godis och 100 kronor i det. Sen gjorde vi oss iordning och sen hämtade Mattias & Annika upp oss, så åkte vi till farmor & farfar och åt god mat där. Sen sov Erik hos mig.
Igår blev vi hämtade av Eriks familj och började köra ner mot Österlen, stannade på bland annat Häckeberga slott och tittade på konst utställning. Sen åkte vi till ett ställe som hette Allé och åt jätte god mat där tillsammans med Eriks släkt! Sen åkte vi hem till Erik på kvällen och tittade på Wipeout, ballar av stål och 2012 som jag dock missade slutet på för att jag tråkigt nog somnade haha.. Idag blev jag hämtad hos Erik vid 12.
Har varit en snabb runda på Center Syd med Linus och tittat bikini, måste först få bikini-kroppen, hur ska fettet kommer bort så snabbt? Jaja vi hörs senare för nu jäklar ska jag ut och övningsköra!

Girls night out

Hej på er!
Om en kvart kommer Emma hit, vi ska fixa oss och fixa lite inför ikvällen för vid 6 kommer Josse, Sara, Malin och Sofie hit. Ska bli kul och massor av bilder ska tas!
Kom precis hem från Center syd, har varit och lämnat tillbaka koftan på Vero Moda och örhängena på Cubus så nu är jag 150 kronor rikare! Men märkte även att mitt kontant kort blivit avmagniserat, kul.. Jaja hörs ikväll/inatt!
Senaste tjejkvällen hemma hos Josse, jag och Sara sjunger sing star och jag ser allmänt nollställd ut haha!

RSS 2.0