Happy

Har lunchrast just nu och sitter hemma, ska tillbaka igen om 5 minuter så jag hinner slänga in ett inlägg snabbt, bra att bo 500 m bort från apun så det bara tar ca 2 minuter att ta sig dit!
Min lärare från skolan var och hälsade på mig och min handledare precis, och jag är mycket nöjd över dom fina orden som han sa!
Idag ska jag bara vara kvar på apun till halv 2, sen ska jag till tandläkaren. Efter det sätter jag mig på en buss mot Malmö för att möta farmor i stan. Studiebidraget har kommit men jag måste hålla i det, hur ska jag annars kunna åka upp till Borlänge i en vecka med Erik och överleva med mat och sånt där? Jaja nu måste jag gå, hörs ikväll!

Duktig

Var ute och powerwalkade idag. På vägen gick jag inom Maxi och köpte slingor, ska slinga håret på onsdag fall mamma hinner hjälpa mig.
Jag känner mig så duktig, har börjat träna ordentliget nu. Antingen så powerwalkar jag längre rundor varje dag eller så kör jag träning på vår crosstrainer här hemma. Skulle börja 20 minuter på den men envis som jag är så körde jag 30 minuter allra första gången, hade skön träningsvärk i rumpa och lår sen! Jag får motivation till träningen när jag har pepp musik på hög volym i öronen, och när jag ser skillnad på vågen. Har redan gått ner några kilo genom att träna och sluta småäta i veckorna. 
Jag vet om att jag inte är tjock, är absolut inte den som säger att jag är tjock för att få uppmärksamhet och höra att jag är smal. Men jag vet också om att jag är inte super smal, jag har lite kurvor här och var som jag inte trivs med, som min kropp egentligen inte ska ha, och det är dom som ska tränas bort!
Gud vad tråkigt inlägg detta blev va? Inget intressant alls för er.. Men jag är ledig från APUn imorgon så får komma med något mer intressant då, puss!

Casey Heynes

Har ni sett detta youtube klippet? Om Casey Haynes som har blivit mobbad i skolan i flera år. Dom har kastat skit på honom, och slagit honom och kallat honom saker varje dag. Till slut så fick han nog och gav igen på en mobbare, för första gången så vågar han försvara sig själv, och efter detta så har denna videon spridit sig och hela världen har stöttat Casey. 
Casey är nu mera en förebild för många, han vågade stå upp för sig själv och tänk bara hur svårt det måste vara efter att ha varit mobbad i så många år.. Han är nu en "superhjälte" runt hela världen, det har t.o.m kommit ut ett TV-spel om honom, haha så coolt.

Shoes

Som jag skrev igår så fick jag och Ida vars ett par skor igår av pappa. Men vi valde dom tillsammans och ska ha båda tillsammans. Som ni ser så är det kopior på converse, jag har redan ett par som är marinblåa. Visst att converse är sjukt snygga men man betalar bara för märket, jag köper hellre fler par fake-converse än ett par riktiga, men det är ju min åsikt. Och sen så hade jag ju inte tackat nej till ett par converse heller, men bättre med fler par skor för samma pris som för ett par skor ;)

Längesen

Har inte skrivit sedan i onsdags. Men i torsdags så kämpade jag mig iväg till apun och möttes av 15 glada barn som hade saknat mig. Hade även en halvtids bedömning som gick mycket mycket bättre än vad jag hade trott!
I fredags slutade jag apun redan vid halv 12 som jag gör på varje fredag. Gick hem och åt god lunch och kollade på vänner avsnitt, sen tog jag bussen in en runda mot Lund där jag mötte upp Sara eftersom hon skulle låna en klänning av mig. När jag kom hem igen åt familjen våfflor eftersom det var våffeldagen. Och resten av kvällen spenderade jag med Linus och Ida. Mamma och pappa var på fest så jag och syskonen lagade tacos och kollade på tv.
Igår, lördag, åkte jag mamma, pappa och Ida till Malmö för att gå på en mässa som var vid jägerso. Sen åkte vi hem till farmor och farfar och fikade där.
Idag tog jag och Ida bussen in mot Malmö och hoppade av på värnhem för att möta upp farmor. Sen åkte vi 3 till IKEA och åt där och gick en runda. Fick med mig en glashylla hem som jag ska ha på rummet med alla mina parfymer. Sen åkte vi hem till farmor och farfar en stund innan pappa hämtade oss vid halv 6. Jag och Ida fick 2 par skor av pappa också som jag kan lägga in bild på imorgon.
Har powerwalkat med stavar ikväll med mamma och Linus, har kommit igång ordentligt nu. Ska faktiskt göra mina mag, rumpa och lår övningar nu och sen nanna kudden. Hörs mer imorgon!

En sotning blev en blåtira

Hejsan på er!
Fick stanna hemma från apun idag också tyvärr, hade feber och så sjukt ont i huvudet. Men imorgon får jag proppa i mig alvedon och kämpa mig igenom dagen, kan inte vara hemma längre nu.. Får börja min morgon med en dusch så jag vaknar ordentligt.
Ikväll har jag suttit och fixat Idas ögonbryn med mina nya noppare, jag måste lägga in bild på dom imorgon för dom är jätte söta. Vi satt och skrattade för efter varje ögonbrynshårstrå som jag drog av så sa jag "gör det ont?", ni kan ju tänka er hur tjatigt det blev efter ett tag.. Men jag tänkte inte på att jag sa det, såg bara Idas lidande min och som hon satt och spännde sig innan jag drog haha.
Har precis sminkat av mig allt smink. Fick ett ryck nu innan jag skulle lägga mig att testa på att göra en svart sotning, men det blev inte alls som jag ville eftersom jag inte använde mina riktiga penslar, så det slutade med att jag bara smetade ut smink och sen gick ut till Ida som började skratta och frågade "vad har du gjort???", såg ut som jag hade 2 blåtiror runt ögonen haha..
Nej vet ni vad nu ska jag försöka sova, mamma sa att den bästa medicinen är sömn. Men hur fan ska jag kunna somna nu? Somnar alltid runt halv 12 annars. Jaja, god natt!
Saknar förra sommaren ♥

I got your back

Var hemma idag också. Började dagen med världens frukost, Ida och jag åt pannkakor, ägg, chokladmilkshake och macka + fläderblomsdricka.
Var riktigt skönt väder ute idag, 14 grader!
Angående min rubrik som jag skrev igår "ingenting är tungt för dom som har vingar" så hittade jag en bild (på Sandra Nordins blogg) där hon hade en bild på sin tatuering, bilden nedan. Där det står "Alis grave nil" som då betydde ungefär "ingenting är tungt för dom som har vingar". Jag tyckte ordspråket var riktigt fint, och det stämmer in på mig som har haft det otroligt tufft innan men klarar allt nu. Vet inte fall jag är för feg för att tatuera mig bara? Orkar inte skriva mer nu, ska lägga mig i soffan och kolla på tv.

Inget är tungt för dom som har vingar

Hej på er!
Har inte orkat uppdatera idag. Har varit hemma från apun eftersom jag inte mår bra.. Därför har det inte hänt så mycket idag. Har suttit och spelat tvspel med Ida eftersom hon också är sjuk, och sen när vi var piggare ett tag så bakade vi negerbollar, sen mådde vi skit igen och deckade i soffan. Inte kul..
Nu har jag lagt mig i sängen, ska kolla kvällens avsnitt av big brother som börjar nu så vi kan väl höras imorgon!
(angående rubriken så ska jag berätta en sak imorgon!)

Hard to say goodbye

Förlåt att det aldrig blev något inlägg i fredags. Men jag blev faktiskt hemskickad från APUn för att jag inte mådde helt 100 och en som jobbade där tyckte att jag kunde gå hem och vila upp mig istället. Så när jag kom hem så somnade jag direkt framför tvn och sov i 2 timmar. När jag vaknade igen vid 12 hade jag fått sms från Erik som satt på bussen och sen kom han hit vid lite i 1. Vi hade en riktigt mysig fredagskväll tillsammans! Lagade god mat, öppnade en flaska vin och satt bara och mös.
I lördags städade vi upp i huset innan vi åkte hem till Erik och sov där. Och idag, söndag, så är det faktiskt min älsklings 19års dag! Tyvärr hann jag inte spendera hela hans födelsedag tillsammans med honom för vid halv 3 åkte jag och Eriks mamma & pappa in till Lund för att lämna Erik vid sitt tåg som gick halv 4. Han ska upp till Stockholm nu och ha praktik där i 2 veckor. Kunde inte hålla inne tårarna när han gick på tåget med alla sina väskor så det var ett jobbigt hejdå, men det är alltid jobbigt att säga hejdå, speciellt när det bara är en glasruta mellan oss och tåget sakta rullar ifrån en..
När vi vinkat hejdå till Erik åkte jag och Eriks föräldrar till Malmö för att hämta Tilda och sen gick vi en snabb runda på IKEA. Fick ett gott doftljus, twix och IKEAs goda lemon lime läsk.
Nu är jag hemma igen och har träffat familjen efter att ha varit ifrån dom i 1 vecka och 1 dag. Dom har varit uppe i Branäs och åkt skidor, det är därför jag har bott med Erik hela denna veckan. Och fy vad mysigt det har varit att få vara med honom en hel vecka ♥ Kommer bli tomt ikväll när jag ska somna ensam bara...

Hemma fru

Jag känner mig som en liten hemma fru. Går ensam här hemma och städar, vattnar blommorna osv.. Är proppmätt, Erik och jag lagade riktigt god lunch idag, och nu precis har jag ätit lite vaniljglass med chokladsås, direkt ur glasspaketet det är godast då.
Nu ska jag gå och packa ihop mina saker, Eriks mamma kommer och hämtar upp mig snart så jag sover där hemma inatt, men kommer hem igen imorgon så vi höres då!

Smart tjej

Hejsan hoppsan!
Sitter här själv hemma i soffan och äter kyckling, ris och currysås + massa broccoli och baby morötter. Men jag behöver inte vara mörkrädd länge till, Erik kommer om ca 15-20 minuter.
Idag slutade jag 4 och efter det cyklade jag direkt till bussen. Köpte en liten present i förtidig 19års present till Erik (han fyller den 20/3, alltså om 4 dagar) som han ska få när han kommer. Köpte ett par solglasögon som jag har samma modell i, han är helt galen i dom och snor alltid mina så jag inte får ha dom själv haha. Hoppas han inte läser detta? Eller det hinner han väl inte göra på en kvart.
När jag skulle hem igen så var det 30 minuter kvar tills bussen gick, jag och Sofie smsade varandra om att vi ska ta en fika i stan snart och efter allt snack om fika var jag sugen på en frappino på espresso house. Så i väntan på bussen köpte jag en stor choklad frappino med grädde på toppen, och gott var det! Men inte smart, för fyfan vad mycket det blåser idag och vad kall vinden är, höll på att frysa ihjäl haha.
På bussen hem så mötte jag upp Rebecca också, en tjej som bor 2 hus ifrån mig som jag var bästa vän med när jag gick i 3-5an tror jag det var. Var riktigt kul att prata igen så vi får träffas snart igen.
Nej vet ni vad, nu ska jag äta upp och plocka undan alla presentpapper, saxar och tejp annars kommer ju Erik fatta direkt när han kommer. Men jag vågar inte gå in i rummet där allt ska vara så jag gömmer det under soffan tills han öppnat paketet haha.. Hörs imorgon!

In love

Var uppe tidigt som tuppen idag. Erik skulle iväg och göra halkan så jag var snäll och gick upp för att tända massa ljus och äta frukost med honom.
Vi hade en riktigt mysig kväll igår, avslutade den med macka, päron kräm och jordgubbste framför big brother och sen somnade jag gott i Eriks famn.
Nu ligger jag i soffan och kollar på tv, ska snart gå upp och klä på mig och göra mig iordning och sen cyklar jag iväg vid 5 i 8. Slutar 4 idag men ska inte hem direkt, ska göra hemlisar! Vi hörs senare ♥

Me and my drum

Har blivit dålig uppdatering i helgen och det kommer det nog att bli resten utav veckan också, kan berätta varför sen.
Min helg i kort beskrivning har sett ut såhär: i fredags kom Erik hit och sov hos mig, på lördagen gjorde vi oss iordning och sen blev vi upphämtade av Filip och Sofie hemma hos mig, sedan åkte vi 4 mot Malmö för att kolla på bio på Entré. Vi såg gullivers resor i 3d. Sen åkte jag med Erik hem till honom och sov där tills idag (tisdag).
Vi kommer vara sambos denna veckan haha. Han kommer hit till mig vid 2-3 idag när han har slutat jobba och då tar vi cykeln till Center Syd för att jag ska lämna tillbaka min beiga vårjacka, sen ska vi även gå och handla mat tills ikväll.
Har faktiskt inte mycket mer att berätta just nu, eftersom jag är inne på min andra APU vecka så kommer det knappt upp några outfit bilder.
Nej vet ni nu hade jag tänkt att träna lite, hörs när vi hörs! (Antagligen imorgon)

Need you now

Somnade i soffan igårkväll så det var därför det aldrig kom upp något inlägg, tar på krafterna att vara populär i en klass med massa barn haha ;)
Idag jobbade jag tills klockan 2, sen slängde jag på mig massa kläder och cyklade iväg i ösregnet mot Hanna (hunden som Linus går ut med), eftersom Linus var på vårdcentralen så gick jag ut med henne idag.
Ikväll har jag varit på Center Syd med mamma, kom äntligen hem med mina efterlängtade jeans, sen fick jag även köpt lite presenter. Och nu svider det att säga att jag har kvar ca 40 kronor av hela mitt studiebidrag, och det ska räcka i 3 veckor till. Som tur är har jag 0 inplanerat som kostar något så förhoppningsvis klarar jag mig på dom 40 kronorna utan att behöva lämna tillbaka min älskade jacka som jag köpte..
Fick även ett sms från Estate Europe AB om att ett packet som var påväg till posten till mig, började tänka vad jag nu hade beställt hem men när jag sen pratade med Sofie så sa hon att det är student grejerna + mössan, äntligen!
Nej vet ni, nu ska jag göra mig iordning för sängen och sen lägga mig och kolla på big brother! Slutar redan vid halv 12 imorgon så vi hörs då, poss.
Har knappt någon bild på datorn, så i brist på bilder så måste jag lägga ut någon ju. 
Från när jag somnade hemma hos Sara i sommras med smink på, snyggt va? Såg ut som jag hade blivit slagen så Sara hann knappt vakna och öppna ögonen innan hon fota detta haha.

Jackets

En beige vårjacka, det är ingen bra bild så den gör inte jackan rättvis. Jackan är snygg men det är en kort modell så är osäker på fall jag ska ha kvar den..


Här snackar vi kärlek vid första ögonkastet! Denna bilden gör inte kavajen rättvis, den är marinblå egentligen och i lite mer "slankigt" och lent tyg än en vanlig kavaj. Den har litelite puffaxlar och i midjan finns ett band som man kan välja fall man vill ha på eller av, åhhh vad jag gillar den!

Say you won't forget and i'll be okay

Andra dagen på APUn idag, var riktigt kul. Vi gick till badhuset för att bada, efter lunch spelade jag och barnen bollen i burken tills jag slutade klockan 2. Tog 10 minuter längre än vad det brukar att komma hem idag, för när jag sa "hejdå vi ses imorgon!" till barnen så skrek dom "neeeeej Nasthalie, inte gå" och alla skulle krama mig, sen vägrade dom släppa mina armar, haha så söta.
När jag kom hem kollade jag på det sista av gårdagens big brother avsnitt och sen tog jag på mig skinnjacka, solglasögon och stoppade i musik i öronen och gick en promenad mot Center Syd. Vet inte om det var bra eller dåligt gjort för jag kom hem med en vårjacka och en snygg kavaj, kan ta foto och lägga upp!

First day

Har blivit dålig uppdatering nu denna helgen. I fredags åkte jag hem till Erik när jag hade slutat och sov där tills lördag. Sen skulle han iväg på dagen så jag åkte hem, hann bara lämna väskan hemma och sen gick jag upp mot centrum för att följa med Sofie som stöd för att hon skulle ta hål i örat. Resten av dagen tog jag det lugnt, storstädade mitt rum och duschade, sen vid halv 11 kom Erik hem igen och då kom han direkt till mig och sov här.
På söndagen var det super fint väder så vi slängde på oss solbrillor och gick ut på en långrunda, sen när vi kom hem drog vi fram 2 solstolar, filtar och vars ett glass med cola och låg och mös ute. Mot kvällen åkte vi hem till Eriks mormor och åt god mat där och sen följde jag med honom hem och sov där tills idag (måndag)
Åkte hem vid halv 8 imorse för att jag skulle till min första dag på praktiken, är i en förskoleklass och det känns riktigt bra! Gick där när jag själv var liten så jag känner redan personalen och barnen är hur gulliga som helst mot mig, ska bli kul att lära känna dom.
Nu ska jag kolla på big brother, sen packa badkläderna. Imorgon ska barnen till badhuset och jag ska såklart med, ska bli kul för det var längesen jag badade på badhus, godnatt!

Shopaholic

Jag vill så gärna att våren och sommaren ska komma nu så idag fick det bli ett sommarlinne och chinos som får komma fram när det blir lite varmare + en tröja.
Tyckte detta linnet var coolt, är ett oversize linne och färgerna är snyggare i verkligheten, eller okej hela linnet är snyggare i verkligheten. Det var mycket billigt också som ni ser, 50:- !


En tröja med axel-skydd, heter det så? haha. Vet många som har samma modell med det struntar jag i, 49:- på REA.


Också ett par chinos, är dock inte säker på fall jag ska behålla dom, får se hur familjen tycker att dom sitter. 99:- vanligt pris, billigt och bra!

Done and done

Satt i soffan innan och kollade på bilder på piercingar när jag såg en bild på en tjej som hade hål uppe i örat. Jag har velat ha det jätte länge men det har aldrig riktigt blivit av, så när Ida kom hem följde hon med mig och jag fick det gjort! Bilden är dock tagen snett så det ser ut som örhänget sitter jättelångt upp, ser bättre ut i verkligheten.

Sleepy head

Dagen började inte bra. Jag sätter alltid klockan 10 minuter innan jag ska gå upp, som idag så satte jag den på 05:50 när jag skulle upp klockan 6. Detta gör jag bara för att kunna trycka på snooze en gång haha. Men idag när jag vaknade av att mobilen ringde 05:50 så orkade jag inte ens öppna ögonen så jag tryckte på snooze (trodde jag) utan att titta. Efter ett tag vaknar jag upp av min själv  07:04 och min buss gick 07:15. Har aldrig kommit upp så snabbt ur sängen, hade råkat stänga av väckarklockan.. Dum som jag är började jag tänka "okej 5 minuter på mig innan jag måste cykla till bussen, jag kan hinna!" haha.
Idag invigde jag även min skinnjacka, fy så skönt att den äntligen fick komma fram! Det blir faktiskt inget dagens outfit-inlägg idag eftersom jag bara hade ett par jeansleggins och en lång kofta på mig, orkade inte klä på mig massa kläder för att bara ha 2 lektioner. Har kommit på att jag är en shopaholic, idag när jag väntade på bussen hem så var det 40 minuter tills den skulle gå. Så jag gick in på H&M och Gina Tricot, kom ut med ett par chinos, ett sommarlinne med snygg rygg och en tröja. Fast 2 saker var på REA så det kostade inte alls mycket. Kan lägga upp bild sen!
Nu ska jag skriva lite skolarbete och sen ska jag faktiskt cykla ner till centrum och ta hål där uppe i örat, spännande! Hörs sen!

Dagens outfit

Idag hade jag på mig min skjorta med skärp i midjan (som jag fyndade på ullared)
Till det hade jag svarta jeans, och smycken såklart. Körde även på ett par av mina snyggaste strumpor! Med grodor på dessutom!

Bustier

Idag när jag varit en snabb runda (max 5 minuter) inne på Center Syd så kom jag ut med denna lilla påsen i handen.
Och i påsen låg min efterlängtade bustier. Nu kan jag äntligen ha mina oversize linnen som är stora vid armhålorna (haha) utan att det ser för naket ut. (Fick ta en såhär vacker bild på vasken i badrummet för annars var det för mörkt och man såg inte att det var spets under)

Queen of the underground

Helt seriöst så är jag så sjukt förvånad över mig själv, att jag har blivit så duktig med uppdateringen här på bloggen. Får berömma mig själv!
Idag i skolan hade vi bara en lektion, sen kom mooms teatern och resten av dagen hade vi workshop med dom + 4åriga programmet på vår skola. Skulle visa olika känslor osv.. Sydsvenskan kom och intervjuade bland annat mig så ni får hålla koll i tidningen imorgon ;)
Idag efter skolan skulle jag laga mat, hade jätte bråttom så jag råkade steka falukorven på för varm värme så det stänkte, har massa röda brända stänk-märken på min arm nu haha.. Sen var det dags att vara barnvakt 18-20, men innan jag åkte dit så körde pappa mig till Center Syd en snabb runda, ska visa i nästa inlägg vad som följde med mig hem! 
Har kört twister idag också med Vera och Melker, så nu har jag ännu mer ont i fötterna. Får strejka lite från spelet twister nu ett tag framåt haha.

Twister

Fy vad det känns i mina ben just nu. Jag, Vera och Melker körde twister innan, ni vet den mattan när man ska sätta händerna och fötterna på olika färger, ett tag låg jag över hela mattan med händerna på ena sidan och fötterna på andra. Jag och Melker är lika envisa också så vi gav oss aldrig, för den andra skulle inte få vinna haha.
Skulle egentligen köpt min bustier när jag slutade idag men Ida hade klämt tummen i en dörr i skolan (klant) och kunde inte röra den så mamma fick åka in med henne till akuten, och med sig har mamma klubbkortet som gör att jag fick 30 % på bustiern, trodde jag ja, såg precis att rabatten inte gällde underkläder och kosmetik.. Jaja får köpa den imorgon istället! Nu ska jag göra lite läxa och sen kallar sängen, c ya tomorrow!

With or without you

Här sitter jag och kränger toast. Var tvungen att få i mig något snabbt eftersom jag ska gå hemifrån om 10 minuter. Ska vara barnvakt idag till Vera och Melker, ska faktiskt bli skönt att bara få komma bort från alla stressiga tankar med skolarbeten osv och bara få leka med dom. När jag slutar så ska jag även gå till Center Syd och köpa min efterlängtade bustier! Ni får bild på den när jag kommer hem ikväll.
Hittade en bild tagen när jag gick i ettan, vi spelade teater och jag skulle vara mamma haha. Jäklar vad blond jag var, saknar min riktiga hårfärg..

Dagens outfit

Kör på en rätt så tråkig men skön outfit idag eftersom jag bara ska bara i skolan i lite mer än 1 timme. Orkar inte fixa snygga kläder och gå runt i jeans idag. På huvudet satte jag upp en hög bulle.
Dumpade även vinterstövlarna och bootsen idag och körde istället på mina fake-converse (hade alltid dom på mina outfit bilder innan), hoppas det inte är allt för kallt ute! 


RSS 2.0