Watch out? Det är något med klockan?

Fick hem en klocka på posten i veckan, gillar den. Har gått och kollat på en liknande i 2-3 år och när jag fick ett billigt alternativ så var det klart att jag slog till! Lite färg i vardagen.
Haha på tal om klockor, kom och tänka på min favorit Björn Gustavsson. Var längesen jag såg på hans klipp men jag älskar detta här nedanför.
Kolla vid 1.35, watch out? Det är något med klockan? "det betyder att du ska se upp" Är det nåt där uppe eller? Nej asså det är något med klockan jag är fan helt säker. Hahaha!

I love it

När jag är med Erik så kommer bloggen åt sidan, jag ber om ursäkt.. Ni får följa mig på instagram (Ndanielsson) för där kommer det upp någon bild då och då.
Jaha då var det söndag, vad har jag gjort i veckan? 
Erik kom till mig igen i onsdags för att jag var hemma själv, vi åt mat och hade det mysigt. I torsdags så låg vi ute i trädgården och solade halva dagen innan vi åkte hem till Erik för att äta mat med hans föräldrar. När vi ätit färdigt åkte vi ner till Barsebäcks hamn med Eriks pappa för att ta en tur ut med båten. Var så mysigt att guppa på havet i solen. Ute på havet så mötte vi några kompisar som var ute med sin båt, en stor motorbåt. Så vi körde in till hamnen och hoppade på deras båt istället, jäklar vilken fart den hade! Vi flög över vågorna!!
I fredags åkte Erik och jag hem till mig igen. På kvällen gjorde vi en underbart god sommarsallad med jordgubbar, fetaost, physalis, kyckling och valnötter. Vi satt ute i solen i trädgården och åt den enda tills getingarna tvingade in oss (jag är livrädd haha).
Igår så spenderade vi den mesta av tiden framför Sims, nördar som vi är. Men sommaren ville inte komma igår så då är det okej att sitta vid datorn.
Nu har Erik åkt hem. Tänkte ut och rasta mina syskon nu, vi ska cykla ner och ta en tur på Center Syd. Vi hörs sen!
Ute på havet i motorbåten vid solnedgången, underbart ♥
Underbart fint nere i hamnen


Erik och jag borde nog sadla om och öppna en egen restaurang istället? ;)



Sommaren är här!

Har varit med min Erik från söndag-idag, tisdag. Underbart mysiga dagar! Och som grädde på moset så har sommaren kommit tillbaka! 
Åkte till Erik i söndags, vi åt god mat och sen tryckte vi 2 ihop oss i hans fotölj och tittade på American Pie - The Reunion, vi har redan sett den en gång på bio och man kan ju inget annat än att älska American Pie haha! När vi tittat färdigt på filmen så gick vi och la oss, fick äntligen sova i min favorit famn. Igår när vi vaknade så åt vi frukost ute i solen, sen slängde vi ut en stor filt och madrasser på gräset och la oss och mös i solen. Efter lunch åkte vi hem till Eriks mormor och morfar och hoppade i deras pool, 33 grader gick inte att klaga på! Erik och jag badade i över en timme och hade det kul i poolen, skrattade så jag fick kramp haha. Sen åkte vi hem till mig och sa hejdå till fina Tassa som blev hämtad. Efter att vi ätit middag så åkte vi hem till Eriks mormor och morfar igen och tog ett kvällsdopp. När vi kom hem hit så dukade vi upp långbord med en massa gottesaker och tittade på en bra men äcklig film. Hoppade till flera gånger så man höll på att få hjärtattack typ, t.o.m i eftertexten haha!
Idag när vi vaknade och hade ätit frukost så åkte vi hem till Eriks mormor och morfar där vi varit i 4-5 timmar idag, har legat och solat och badat, spelat spel och haft det mysigt. Och att det var 37 grader i poolen i eftermiddags går absolut inte att klaga på!
Nu sitter jag här på mitt rum som är en bastu, hade tänkt hoppa in i duschen och tvätta håret efter allt badande idag. 3 dagen i rad, får lite ångest för det är inte bra för håret.. Får slänga i en stooor hårinpackning också!
Kärleken som jag har till dig går verkligen inte att beskriva i ord, när jag tittar på dig så ser jag personen som jag vill leva resten av mitt liv med! Jag känner mig som den lyckligaste tjejen i världen! ♥


Alina Devecerski

Kan ju vara lite generös och slänga upp ett inlägg med musik. Såg att mitt inlägg med Panda da Panda blev uppskattat, många som lyssnade på dom.
Så nu tänkte jag lägga upp två låtar med en annan artist som jag tycker mycket om. Alina Devecerski, ni känner säkert igen hennes låt "Flytta på dig" som spelas sönder på radion. Men förutom flytta på dig så har Alina två låtar som jag känner lite extra för. Gillar dom för att dom har tempo (har bra att powerwalka till) och för hennes texter. Jag är en stark person och när jag vill känna mig extra stark så sätter jag på dessa två låtarna högt i högtalarna och är bäst i hela världen! ;)
Alina Devecerski - Jag svär

Alina Devecerski - Ikväll skiter jag i allt

Happy up here

Så skönt med en söndag som man inte känner söndags-ångest för! Om jag ska vara helt ärlig så håller jag knappt koll på dagarna nu när man är ledig, jag bara njuter.
Idag är jag lycklig för snart ska jag få träffa min fina pojkvän!
Var nere på Center Syd imorse när dom öppnade och fyndade lite, hittade en klocka, halsband, örhänge + en massa ringar på Ur & Penn. Sen handlade jag nya underkläder, haha kalla mig fåfäng men jag älskar underkläder lika mycket som jag älskar kläder. Älskar söta BHar och spetstrosor som hör till. Man kan ju inte bara vara snygg med sitt utséende, sina kläder och sin insida, man måste även vara snygg under kläderna också ;)
Nu har jag precis duschat, haft hårinpackning, rakat benen, filat fötterna och tagit bort gammalt nagellack och ska nu måla nytt. Lite egentid, så nu känner man sig fräsch igen.
Nu ska jag fortsätta måla nagellack, vi höres imorgon kanske? Idag bloggar jag nog inte mer eftersom jag vill spendera varenda sekund med Erik, känns som vi kommer sitta fastklistrade på varandra idag haha?
Min fina mini, den hade inte varit fel att ha idag.

I got a crush on you

Heeeej bloggen!!
Haha är på otroligt bra humör idag! Trots att jag känner mig som i ett fängelse pga min jäkla tå.. Är så sjukt sugen på att gå ut och power walka så idag tog jag på mig ett par sandaler som inte klämmer på tån och haltade ut och gick en liten liten runda, dumt gjort för nu har jag så sjukt ont i tån och foten igen..
Varför jag är på bra humör? Ja man kan väl inte vara annat när man får ett samtal från sin snygga pojkvän direkt när man vaknat som säger att han är hemma i Skåne igen, så gissa vad jag ska göra imorgon? Ligga i min favoritfamn och pussa och krama på Erik heeeela dagen och heeela kvällen ♥
Det har varit några dagar sen jag skrev här. Har faktiskt passat på att träffa Frida 3 dagar i rad denna veckan, får passa på innan hon åker upp till sin skola i Småland igen ju! I onsdags kom hennes föräldrar + Frida (såklart) hit, vi åt god mat och sen satt vi och spelade spel hela kvällen med våra föräldrar, haha riktigt kul! I torsdags åkte vi allihopa till Sjöbo marknad, när vi var på väg dit så undrade man ett tag vart vi hade hamnat? Bara skog på vägen dit haha. Men hittade lite saker där, sen avslutade jag, Frida och Linus marknaden med att åka virvelvinden. Haha älskar den!
Igår, fredag, så blev familjen Danielsson med hund. Haha eller iallafall tills imorgon eller på måndag. Det är våra kompisar som är i Danmark så vi passar deras fina hund. Så igårkväll åkte vi hem till Frida och hennes familj och fikade och hade fredagsmys.
Nu sitter jag här och diggar till Panda da Panda, hade tänkt klä på mig och duscha nu (har gått med håret i en knut som jag sovit med hela dagen idag, har man bruten tå så får man faktiskt det). Så nu känner jag mig äcklig. Sen tänkte jag ta med mig fina Tassa ut på en promenad innan äckel päckel ollonborrarna kommer fram! Hörs imorgon!
En liten Natti i bilen till Sjöbo marknad i torsdags


Denna fina hund är otrolig, så underbar mot alla hon träffar


Haha ser ut som hon skrattar, var väl lycklig över att vi skulle hem till Frida? ;)

2 veckor kvar

Blev överlycklig när jag vaknade upp imorse och såg att det bara är 2 veckor kvar tills min fina Rebecca kommer hem från Umeå! Jag saknar henne otroligt mycket, vi har alltid haft 30 sekunder till varandras hus och nu är hon lååångt upp i Sverige. När Rebecca kommer hem så ska vi ha en middag/fest med massa personer för sen åker hon direkt till USA och till Alabama. Åh är så avundsjuk på henne!
Sen kommer hon inte hem igen förrens den 10 december, hoppas att tiden går fort!
Rebecca är en så fin vän, hon förstår en fullt ut och man kan verkligen prata om allt, hon förstår en så bra.
En av våra många shoppingrundor, vi var lyckliga för att vi hittade hello kitty läsk haha ♥

Ska du med & flya?

Jag har varit dålig på att blogga under veckan. Men har för det mesta legat still och vilat min lilla fot/tå som numera är lite bättre. Kryckorna har jag lagt ifrån mig men jag kan fortfarande inte gå ordentligt på foten, lilltån kan jag inte nudda i marken. Haha den är helt blå och svullen så det ser ut som den ska sprängas i vilken sekund som helst..
Iallafall, idag är det torsdag (tror jag? Håller ju knappt koll på dagarna när man är ledig). Igårkväll kom Frida och hennes föräldrar hit och åt mat, eftterrätt och sen satt vi med våra föräldrar och spelade spel hela kvällen. Annars brukar vi smita iväg och prata skit med varandra men igårkväll var faktiskt riktigt kul! Mycket skratt haha.
Idag var tanken att jag skulle in till Malmö för att träffa Lotta, men tiden blev tajt då jag hade blandat ihopa dagarna. I eftermiddag ska familjen, Frida och hennes föräldrar in till Sjöbo marknad. Frida och jag har planerat in att åka några karuseller så vi kan skrika lite och sen får vi se vad det mer finns att bjuda på! Langos hoppas jag verkligen!!
Jag har gått och kärat ner mig i Panda da Panda, okej det har jag varit i några veckor nu. Det är tack vare Erik (och kanske Simon). Älskar deras musik, när man vill bli taggad eller ska ut och powerwalka.
(hittar inte orginal klippet med Dansa bonne dansa, fick bli från spelningen i Landskrona)

Hade kunnat lägga upp flera låtar till, som Panda da Panda - taggatråd och Speciell, älskar hans skånska röst och texterna haha. Och hur dom lägger till lite dubstepp ibland.

Dagens i-landsproblem

Foten gör bara ondare och ondare, och den blir mer och mer svullen.. Det ser inte alls bra ut, har det inte lagt sig när jag vaknar imorgon så åker jag in till akuten..
Det värsta är att vara mörkrädd när jag bara kan hoppa på 1 ben. Erik brukar skratta åt när jag har varit på toaletten och springer i panik från toan till mitt rum (är ca 10 m där emellan) bara för att jag är mörkrädd och livrädd. Nu får jag hoppa på 1 ben så fort jag kan, och så tyst jag kan eftersom familjen sover, samtidigt som jag är livrädd men ändå inte kan hålla mig för skratt. Så att vara mörkrädd och bara kunna gå på ett ben är dålig kombo..

Bra helg, dåligt slut

Sitter här och överväger en sak, om jag ska ta mig in till akuten nu ikväll eller om jag ska vänta tills imorgon och se om det är bättre och isåfall åka in då..
Ja nu undrar ni säkert vad jag har gjort? Klumpen Natti har varit i farten igen!
Trillade innan över en stol och slog i hela foten i världens fart. Kände bara hur smärtan blev större och större och jag kunde inte röra foten eller tårna. Mina tårar bara sprutade så mamma och pappa fick bära in mig på soffan där jag har legat ikväll. Min fot är avdomnad och jag kan inte stödja på den, gråter när jag rör den. Tror att jag har lyckats bryta en tå, eller benet ovanför. Ska rota fram kryckorna nu så jag kan gå med dom, usch varför nu? Denna helgen som har varit så bra och så ska det sluta såhär.. 
Värst av allt är att jag är så sjuuukt sugen på sätta på Panda da Panda i hörlurarna och powerwalka, men det kan jag inte för fotjäklen värker.. Ajajajaj!

Vår fina pärla

Har ju glömt att berätta vad vi gjorde i måndags! Erik och jag har inte varit i Göteborg 1 gång denna veckan utan 2! Vi följde med pappa upp i måndags till Göteborg för att hämta vår nya bil. En Audi A6. Jag övningskörde upp och halva vägen hem. Underbar är bilen, jag är lite som en kille när det gäller bilar. Gick runt med Erik inne på Audi i Göteborg och tittade på snygga bilar och pratade om vilka vi skulle ha.
Denna fina bilen åkte vi med igår till Liseberg.
Här står pappa stolt med sin nya bil i måndags när vi hämtade den.


Bilder från Liseberg

Jag, Erik, Simon och Emma åkte i en bil och Lotta och Filip körde i sin. Så för att underhålla varandra på vägen så mmsade vi fula bilder till varandra. Lotta började med denna.


Och fick tillbaka denna, ja vi är snygga. Får tårar i ögonen när jag tittar på oss


Emma och Lotta började med att sätta ribban högt när de vann varsin stjärnvinst


Men tack vara min lyckoamulett (Erik) så fick jag också min stjärnvinst!


Och det slutade inte där, nejnej. Några vinster till kammade jag hem!


Emma, Simon, jag och Erik i Lisebergsbanan! Man ser lite av Filips huvud 2 säten bakom oss där även Lotta satt. Åh vilken lycka med karuseller! Och vilken bra dag vi hade!

Super bra helg!

Hej på er! 
Söndag idag och jag har söndagsångest? Fastän att man varken jobbar eller går i skolan, vet inte hur det fungerar? Är lite nere för min älskling åker bort i 1 vecka, jag klarar mig men det kommer att kännas tomt nu när vi bott tillsammans i mer än 1 vecka. Men jag har massa planer så ska göra denna veckan bra ändå!
Hur har er helg varit? Min har varit bäst!! I fredags var jag uppe med tuppen, duschade och gjorde mig iordning och sen kom Lotta hit. Då körde vi mot Väla för shopping och lunch på IKEA, riktigt kul! När jag kom hem igen duschade jag igen och bytte om, sen kom min fina Erik hit och hämtade mig. Då körde vi till Eriks farmor där lite av hans släkt var, vi åt god mat och hade en trevlig kväll. Sen körde Erik och jag hem till mig och la oss nästan direkt för vi visste att klockan ringde tidigt nästa dag. För nästa dag, alltså igår (lördag) bar det ju av till Liseberg!! 2 stycken som skulle med tackade nej dagen innan men vi hade kul ändå! Det var jag, Erik, Lotta, Filip, Emma och Simon som åkte. Vi var uppe i ett regnigt Göteborg vid lite över 11, blev besvikna då SMHI sagt att det inte skulle regna. Men inte hade vi sura miner för det, vi gick till Liseberg lilla butik och köpte oss ett par snygga regnponcho och började åka karuseller! Men efter ca 1 timme så slutade det regna och senare under dagen tittade solen fram. Vi hade en heldag på Liseberg med massa karuseller, har bilder som jag lägger upp i ett annat inlägg här efter. Har även en film som Erik filmade när jag, Lotta och Filip åkte AtmosFear, ni vet de 146m höga frittfallet. Åh älskar det! Haha alla jag pratar med tycker inte om att bara falla men jag älskar känslan när man bara faller, är väl lite speciell.. Erik, jag och Simon avslutade dagens sista åk med JukeBox. Satt tillsammans med Erik och skrattade tills magen krampade, han sa att man skulle slappna av samtidigt som man sträckte upp händerna, haha går inte att beskriva hur han såg ut, roligt var det iallafall!! Han är störd min pojkvän, det är väl därför vi passar så bra ihop? Lika sjuka båda 2 ♥
Dagens värsta var nog när jag och Emma körde tillsammans i en bil på radiobilarna och jag råkade knocka en liten flicka så hon slog huvudet i ratten, haha jag är en hemsk människa...

Äkta kärlek

När jag sov hos Erik i veckan så vaknade jag upp mitt i natten, visste inte alls vart jag var och trodde att jag var helt ensam. Men 2 sekunder senare vänder sig Erik om och håller om mig i sin varma famn, den känslan gick inte att beskriva. Älskar honom verkligen så mycket! Igår var det den 11/7, vi firade 4 år och 11 måndader. I augusti har vi alltså 5 år tillsammans, dom bästa åren i mitt liv. Tänk vad fort tiden går, och fortfarande är man som nykär!
Önskar verkligen att alla får känna den kärleken och värmen som jag har när jag är med min Erik, känna sig älskad och bäst på denna jord, verkligen bli lyft upp till skyarna! 
Svävar på rosa moln just nu, skulle kunna skriva en hel roman om mina känslor för världens bästa pojkvän!
Jag tror på ödet, vi är så starka tillsammans så inget kan skilja på oss, tillsammans kan vi klara allt ♥





Walking on a dream

HEJ! Ojdå.. har inte skrivit på ett år höll jag på att säga, men på 1 vecka och 2 dagar, skandal Natti skandal..
Men har verkligen haft fullt upp! Kan göra en kort summering av min vecka:
Senast jag skrev var i tisdags precis innan Frida kom till mig. Hon var här hela dagen, vi gick några varv på Center Syd och åt lunch där innan vi cyklade hem till mig och tittade på Gossip Girl. I onsdags åkte jag in till Malmö för att åka hem till Lotta och Filip, när vi gjort oss lite iordning åkte vi mot Hörby för att möta upp Jessica där. Sen gick vi några varv på Hörby marknad, åt en efterlängtad och underbar langos (!!), tittade på sakerna och åkte 2 karuseller, haha som vi skrattade! Sen sov jag hos Lotta. I torsdags gick vi upp och åkte till Center Syd för lite shopping och present-letande (både Lottas föräldrar och min pappa fyllde år i helgen). Sen åkte vi hem till mig och snackade lite skit innan Erik kom hit. Då sa vi hejdå till Lotta och jag och Erik åkte in till Lund för att se Snövit på bio, den var riktigt bra! Annorlunda att se snövit med riktiga människor än Disneys snövit, lite blodigare och läskigare haha.
Sen har jag bott tillsammans med Erik i exakt en vecka (är ju torsdag idag). Vi har hunnit med mycket, firat pappas födelesdag, tagit årets första dopp i Eriks mormor & morfars pool, varit på Fredriksdalsteatern och sett Eva Rydbergs teater som jag fick i julklapp av Eriks mormor & morfar. I tisdags så åkte Eriks familj iväg så vi har känt på att vara sambos på riktigt, varit hundvakt till Mio, städa, lagat mat i några dagar osv (som vi egentligen gör annars också men denna gången helt själva). Underbart tyckte jag, älskar att vara med min Erik ♥
Nu sitter jag här nyduschad och andas ut, ska sova i min säng ensam efter att min pojkvän hållt om mig en hel vecka.. Men jag är inte ensam länge. Imorgon ska jag upp med tuppen för att möta upp Lotta, vi ska köra till Helsingborg och till Väla för att shoppa, sen ska jag hem och byta om för sen hämtar Erik upp mig och då ska vi till hans farmor för att äta. Sen sover Erik här enda tills söndag (haha han slapp mig inte länge ;)). På lördag händer det roligheter gottfolk!! Vi har dragit ihop ett gäng på 9 personer som ska köra upp till Liseberg där vi ska ha en heldag, åhhh så kul! Längtar!
Oj vilket långt inlägg.. Usch jag som hatar att läsa långa inlägg i andra bloggar, haha. Applåder till er som läst hela! Eller "klapp på axeln" som jag och min arbetskompis Emma alltid sa till varandra/om oss själva när vi gjorde/sa något duktigt ;)

Efter 1 vecka och 2 dagar

Nu har jag haft i ricinolja i håret 2 gånger förra veckan och 1 gång idag (tisdag), ska ha det i håret på torsdag också. På bilden nedanför så har jag samma blus och ni ser att håret har växt en stor bit på bara 1 vecka och 2 dagar?? Tog bilden idag när jag hade duschat så har bara hunnit platta till halva sidan av mitt hår. Har självlockigt hår så andra sidan är kortare eftersom det är lockigt. Åhh vad jag älskar ricinolja!! Lätt att jag ska fortsätta med det!


Efter regn kommer solsken

Tisdag idag och jag njuter av min andra dag på semestern! 
Igår låg jag utslagen i soffan halva dagen tills jag fick sms av en gammal arbetskompis, men jag sa till honom att första dagen så får man ligga i pyjamas hur länge man vill ;) När jag väl orkade lyfta på min rumpa så cyklade jag ner till Center Syd för att fixa lite, storshoppade på Glitters rea. Allt som allt kostade det 200 kronor, och det skulle kostat 789 kronor, skit bra! Sen cyklade jag hem igen och gjorde mig snabbt iordning för att ta bussen till Malmö. Där mötte jag upp Lotta och sen åkte vi hem till henne för att vänta på Jessica. Vi skulle på MFF-matchen. När vi satt i Lottas lägenhet så skrämde Filip mig så hjärtat stannade några gånger. Han kollade upp priserna på biljetter och sa "Men ni står ju i AIKs klack? Inte MFFs" haha, som tur var så var det inte sant. När Jessica kom så körde vi mot stadion och letade parkering i 100 år kändes det som , det var verkligen fullt över allt! Sen kom vi in på ståplats. Min gamla arbetskompis hade hållt platser till oss eftersom att vi kom 15 minuter innan det började, men efter första halvlek så gick vi ner och ställde oss nästan längst ner. Dumt val för där stod huliganerna som hoppade som galningar, tillslut trillade dom ner på stackars mig och Jessica som blev helt klämda vid stången, jag fick mitt långfinger klämt och råkade hoppa på en så jag skallade honom med mitt huvud på hans haka haha! Samtidigt som allt detta hände så stod Lotta på raden nedanför oss, framför stången och hoppade och skrattade för att hon slapp stå där vi stod haha. Slutade iallfall med att Malmö vann med 4-0, woho!!
Just nu i skrivande stund sitter jag med ricinolja i håret, och Frida ringde precis och sa att hon kommer hem till mig snart. Panik!! Måste skynda mig nu! Hörs sen!
Min outfit som jag hade på center syd, äääälskar mitt nya linne! Jag ♥ leopardmönster haha.


Sen bar det av in mot Malmö!


Lotta gillade korven haha ;)


Ingen himmel är så blå som min ♥


Lyckades få skoskav på båda mina hälar.. Men efter att ha fått ett muminplåster och ett plåster med Blixten McQueen så kändes allt mycket bättre ;)

Perfekt helg i Danmark!

Jag har inte hunnit skriva efter helgen i Danmark så tänkte göra det nu:
Vi hade det verkligen hur bra som helst! Allt var perfekt! Erik hämtade upp mig vid lite över 9 i lördags och då körde vi mot Danmark. På bron såg man hur soligt och fint det var i Danmark och vi möttes av 28 grader! Vi började vår shoppingrunda på det stora köpcentret Fields. Oj vad mycket fint vi hittade! Älskar när det är affärer som inte finns här hemma så man kan köpa saker som andra inte kan härma.. Sen åt vi lunch innan vi körde vidare till Fisketorvet som låg precis granne med vårt hotell. På Fisketorvet gick vi några varv och hittade lite till att shoppa, sen körde vi mot hotellet. Jag var nervös när jag skulle checka in på hotellet för Erik satt ute i bilen (parkeringen var full och jag skulle fråga vart vi kunde parkera), jag är sämst på danska! Men efter att han fick ta om sina meningar några gånger och sen tagit fram en karta och ritat vart vi kunde parkera så gick det bra haha!
När vi sen kom upp på rummet stod där en stor flaska champagne som vi öppnade, vi satte oss på vår balkong som vi hade ut över hela Danmark och ut över havet/kanalen, fy så vackert där var! Och vilket rum vi hade! Sängen var bäst, sov som en stock i den haha. Efter en god 2 rätters middag med gott vin, och efter att Erik hade fått tillbaka sina pengar (Han råkade ge servitrisen 4000 DKK i dricks! haha, han må ha pengar men man kanske ska göra något annat för dom), så gick vi upp på rummet och drack färdigt vårt champagne och hade det myspys.
På söndagen vaknade vi av att solen lyste in genom gardinen, och vi var precis på väg upp för att duscha och göra oss iordning för frukost när Erik säger "Natti, titta vad klockan är", 05:23 var den, haha så det var bara att somna om! Efter den super goda frukosten började vi packa ihop och körde mot Nova Lund, men efter några varv där så orkade vi inte mer, lusten av att shoppa hade gått ur en konstigt nog. Så vi körde hemmåt.
Har bara några bilder från helgen, och det är faktiskt Eriks förtjänst för när vi satt i restaurangen så sa han "Natti ska du inte ta lite bilder? Om du vill ha till din blogg?", haha så utan honom hade jag helt glömt bort att ta bilder!
Vårt rum var super fint! Men jag undrar hur dom tänkte när dom satte ett stort fönster in till toaletten? När man låg i sängen kunde man se den andra i spegeln som satt på toan haha, sa till Erik att det är tur att vi har varit tillsammans så länge och känner varanadra så väl, tänk om vi precis blivit tillsammans då hade man ju inte velat sitta på toa där??

Åhh förrätten, så goood!


Jag har verkligen världens bästa och vackraste pojkvän!! ♥


Jag får väl också vara med på ett hörn? Och av någon anledning så valde Eriks kamera att mitt ena öga skulle bli precis som Quasimodo, men vad gör det om 100 år? ;)

RSS 2.0