I feel so close to you right now

Sitter och försöker peppa mig med dunkande musik i högtalarna just nu. Min kropp är helt utslagen idag. Har haft astma anfall och tagit min medicin för mycket och då blir min kropp helt slutkörd, får hjärtklappningar och är svag. 
Men imorgon är det fredag!! 
Känner på mig att det kommer bli en bra helg, ska spendera den med min andra halva och på lördag är det premiär för julkalandern, hur mysigt? Och som grädde på moset så är det mysteriet på greveholm detta året, åhhh.
Igårkväll körde jag och hämtade upp Erik och sen körde vi till Lund. Körde flera varv på torget och hittade ingen parkering, tillslut hittade vi en men då kommer det en jäkla bonde (haha ja han såg ut som det) och snor den rätt framför näsan på oss. Var så förbannad för klockan sprang iväg och vi skulle hämta biljetterna. När jag fått svära och prata av mig min ilska så hittade vi tillslut en ny parkering och gick och hämtade biobiljetterna. 
Köpte dricka, godis och popcorn och gick in och såg den sista, allra sista filmen av Twilight.. Sorligt faktiskt. Men bra var den! 
Nu ska jag läsa färdigt en bok tills imorgon då jag ska träffa min grupp och jobba på vårt grupparbete. 
Ikväll är det VIP kväll på Center Syd, får se om jag orkar åka dit. Är ju trots allt 20% på allt och jag har tittat ut en del jag skulle vilja ha. Men sitter just nu i mjukisbyxor och en stor t-shirt och känner 0 motivation till att klä på mig haha.. 
 
My love for you is a journey, starting at forever and ending at never ♥

Essie - matte about you

Idag så införskaffade jag mig ett nytt nagellack till nagellacks-familjen. Och inte vilken nagellack som helst, utan ett från Essie som heter Matte about you. Det är ett toppöverlack som gör alla nagellack matta. Efter att ha suttit och googlat runt på en massa bilder så såg jag hur otroligt mycket roligt man kan göra med ett matt nagellack så jag var tvungen att ha det. 
Blev helt förtjust i den här bilden som jag hittade på google. Försökte mig på ett liknande försök men hade bara ett tråkigt gammalt svart nagellack som inte alls var så glansigt som det ovanför så det blev bara som bilden nedan, och då målade jag på det "vanliga" svarta på hand snabbt så det är inte jämt över huvud taget.. Får göra ett nytt försök när jag har ett nagellack med mer glans!

Finally

Har varit ledig från skolan idag. 
Satt och tittade på ett tvprogram med Ida som också var hemma från skolan idag, när min fina Erik ringde. Han var på väg hemåt och frågade om jag ville ha lunch. En ängel som han är så köpte han med sig speedy lee mat hem till både mig och honom och kom hit och åt lunch med mig. Myspys. 
När jag sa hejdå till Erik så såg jag att posten kom, och lycklig blev jag när jag fått ett brev från posten att mitt körkort låg och väntade på mig! 
När mamma kom hem så hoppade jag in i bilen och körde mot Kävlinge där körkortet var, tyvärr.. Jag och kävlinge fungerar inte riktigt, haha tycker inte om det. När jag varit på posten så körde jag vidare till Center Syd och Maxi för att handla lite saker.
Sitter i min morgonrock och med en turban på huvudet just nu för jag har precis kommit ur duschen, ska alldeles strax lägga mig och sova. Imorgon har jag bara en kort lektion på morgonen men ska stanna kvar i skolan ett tag och jobba lite med min grupp. 
På kvällen imorgon så kör jag och hämtar Erik (jag "vann", det är kul nu när vi båda har körkort för vi tävlar om vem som ska köra och hämta vem haha) och sen åker vi in till Lund och ser Twilight, wohooo! Blev aldrig av förra veckan för stackars Erik blev sjuk men imorgon så jäklar! Då får jag äntligen se filmen jag tjatat om och äta mina bio-popcorn! 

Pink

Gissa vem som kommer att sminka sig snyggast i stan nu? 
Haha nej kanske inte, men snygga borstar kommer jag iallafall att ha. Jag, Nona och Malin har tittat på många sminkborstar på olika hemsidor men när vi hittade dessa som det var 50 % på, för 199 :- så kunde man ju inte låta bli att slå till. Längtar tills dom hittar hem till min brevlåda!

Rosegarden

Var i skolan på en kort lektion imorse. 
Var ett litet tag sen jag var där eftersom jag har haft så otroligt mycket med körkort, uppkörning osv nu. Det är så otroligt skönt att körkortet är över så jag bara kan fokusera på skolan nu! 
När lektionen var slut så gick jag med Malin och Nona till Guldfynd i stan för att byta storlek på en ring från Guldfynd by Kenza som jag fick i present av mamma och pappa. Sen gick vi lite i stan innan vi blev hungriga. Vi åt lunch på rosegarden. En thai-buffé med en massa gott! Var proppmätt när vi gick därifrån sen haha. 
Sen tog jag bussen hem och bytte till bilen och tog med mig Ida på en sväng ner till Center Syd. Var tvungen att köpa hårinpackning. 
Sen åkte vi hem och hämtade upp mamma, pappa och Linus och körde vidare till Ikea. Vi åt middag där och sen gick vi och handlade en massa. Har köpt sorteringslådor till min sminkbordslåda. Det ser ut som en bombnedslag i den så imorgon ska jag sätta mig ner och sortera och slänga en massa, jag är skräpsamlaren #1 haha.
Är ledig imorgon, riktigt skönt!

Ystad saltsjöbad

Skrev aldrig mer i fredags. Erik kom till mig och sov här, vi hade myskväll med min familj och såg på Cockpit. 
I lördags så var det min 20års dag så jag vaknade av familjens och Eriks sköna stämmor och fick presenter och frukost på sängen. Planerna var att vi skulle gå och äta på Elysée på kvällen, trodde jag. Allihopa hade "lurat" mig, för när jag öppnade Eriks present så stod det att vi skulle till Ystad saltsjöbad och när han sa att jag skulle vara färdig till klockan 2 så kunde jag bara säga "idag?!", blev riktigt överraskad.
Så vi åkte ner till Ystad och checkade in på rummet som låg precis vid havet, skålade i champagne innan vi bytte om till badkläder och morgonrock och gick ner på Creek experience, det coolaste jag varit med om! Vi gick runt som i en tropisk djungel med vattenfall, och en massa blad. Där inne var vi i 2 timmar och badade bastu, smörjde in oss i lera, skrubbade, badade fotbad och en massa mer. 
På kvällen åt vi en underbart god 3 rätters middag. Och efter maten så utmanade jag Erik på biljard, sopade banan med honom haha. När vi spelat färdigt satte vid oss i baren och skålade med varsin drink, skålade grattis till mig och för att vi har varandra. Sen så sov vi otroligt gott i dom sköna sängarna! 
På morgonen åt vi goood hotellfrukost (bästa med att bo på hotell) och sen så fick jag en ansiktsbehandling och vi båda fick ryggmassage innan vi åkte vidare till Emporia för att handla present till lille Erik eftersom vi skulle på 2års kalas på kvällen.
Åhhh vilken underbar helg jag och min älskling har haft!! Man är så otroligt utvilad och ren och len efter skrubb och behandlingar. Och lycklig över att ha fått spendera denna mysiga helg tillsammans ♥
Världens finaste människa! Min andra halva ♥

Victoria´s Secret

Fick en fin present av Tilda (Eriks lillasyster). Hon har haft sin praktik i San Francisco och hade köpt med en present hem till mig. Body lotion, body scrub och body splash från Victoria´s secret. Det luktar underbart gott!! Gissa om jag blev glad!
Och imorgon när jag fyller år så får jag Eriks present också. Han vet att jag är nyfiknare än Nicke Nyfiken så han har retat upp mig och gått och pratat om min present i flera veckor, kanske månader. Gissa om jag är nyfiken nu haha!

KÖRKORT!!

Varför var jag så nervös för 3 dagar sen? Jo för jag hade min uppkörning dagen efter, den 21 november. Och jag klarade det!! Helt sjukt, vilken känlsa det var när vi kom tillbaka till vägverkets parkering efter att ha varit ute och kört och tjejen som jag körde med säger "ja då får jag väl börja säga grattis i förskott för jag ser att du fyller 20 den 24 november, och sen får jag säga grattis för du har klarat din körning". Haha brast ut i tårar direkt! Perfekt för tidig 20 års present! 
Jag var klar vid 9 på morgonen och då åkte jag hem till Lotta och var där hela dagen. Vi ville fira jultider lite för tidigt och bakade lussekatter haha. Sen invigde vi mitt körkort med att jag fick köra hennes och Filips bil när hon skulle lämna av mig vid bussen.
På kvällen kom Erik med sin fina bil, så jag fick köra runt i den. Sen sov jag hos Erik tills igår, torsdag. 
Igårkväll åkte jag och Ida till farmor och farfar, fick en present för att jag klarat körkortet och sen körde vi lite ärenden i Malmö.
Nu sitter jag här i mitt rum och ska snart börja städa, musiken dunkar ur högtalarna för det är fredag!!! Är lite avundsjuk på Malin som smsade att hon sitter just nu på tåget upp mot Stockholm för att hon ska se Swedish house maffia.. Men imorgon är ingen vanlig dag, det är ju min 20 års dag, så jag kan ju inte deppa för det! 
De som känner mig vet hur jag tjatar så fort jag ser en mini cooper ute på vägarna, jag ska ha en sån. Men tyvärr är jag fattig student just nu så det går inte än.. Men jag fick en liten mini cooper av farmor & farfar. Som dessutom har världens bästa högtalare i hjulen, radio & cd spelare i motorhuven och AUX-kabel i bagageluckan haha!

Rensar mina tankar

Så skönt att vara ledig såhär på en tisdag!
Har suttit och tittat på jersey shore och vakna med the voice imorse.
Har 1000 tankar i huvudet just nu så var ute på en power walk innan. Det är de bästa sättet att rensa tankarna på, power walk + musik.
Har precis reserverat biobiljetter till mig och Erik till torsdag. Äntligen ska vi gå och se Twilight del 2! Älskar att gå och titta på bio, och gör man det på en vardag så blir det extra mysigt, känns lite som en mini-helg haha.

Superlove

Har haft en jätte bra helg! 
Var barnvakt till 2 barn i Lomma i fredagskväll och när jag kom hem så hade mormor och morfar kommit ner från Småland till oss och har varit här hela helgen. 
I lördags kom Erik hit, vi åkte och fixade present till Linus. Sen på kvällen kom min kusin Mattias + hans barn Erik, farmor och farfar. Vi firade mammas och Linus födelsedag + min i förskott. Fick så mycket fint! Somnade glad och lycklig i Eriks famn på kvällen. 
Idag är det måndag. Har varit i skolan och lyssnat på en föreläsning. Sen åkte jag till min körskola och körde en lektion. När jag var färdig mötte jag upp Lotta vid Triangeln. Vi gick i stan och shoppade lite och fikade. Var mysigt att träffa Lotta igen, vi har fått skjuta upp det flera gånger då hon jobbar kväll och jag är i skolan på dagarna. Men det var riktigt kul att träffa Lotta, som alltid! 
Nu sitter jag här nyduschad. Känslan av att inte behöva plugga körkorts teori är så underbar! Kommer leva på den länge!
Bild från i lördags, jag, Erik, Ida och Linus låg i min säng och spelade spel på Ipaden med lille Erik (haha jobbigt när det finns 2)

Hey i made it i'm the world's greatest

Det är en överlycklig och lättad tjej som sitter och skriver detta inlägget. 
"Hemligheten" som jag så fint kallade det i mitt förra inlägg var att jag var på vägverket och skrev mitt teoriprov igår! Hade inte berättat det för någon förutom familjen, farmor, farfar och Erik (som glömde vilken dag jag skulle göra teorin lika fort som jag hade berättat det haha). Jag vågade inte säga till någon för då skulle jag haft extra stor press på mig kände jag, och berätta för alla om jag misslyckats. Men gjorde jag det? 
Kom till vänterummet 40 minuter innan för att ta foto och skriva signatur till mitt körkort, fick se resultatet på en datorskärm och då längtade man ju ännu mer! Jag var inte så jätte nervös från början men när jag hade ca 15 andra personer runt mig som var nervösa så smittade det av sig rejält.. Framför allt när jag hörde att många av dom som satt där med mig inte hade klarat sitt prov första och t.o.m andra gången.. Ett tag var jag sugen på att stoppa fingrarna i halsen, så ont i magen hade jag. 
När jag kom in i salen så satte jag direkt på mig hörlurarna, inte för att lyssna på provet utan för att stänga av allt annat, just där och då fanns det bara jag och datorn. När man sen tryckte på rätta och texten "är du säker på att du vill rätta? Du kommer inte kunna gå tillbaka till ditt prov igen" kom upp och man tryckte på ja så kändes dom sekunderna som 100 år typ. Man kände verkligen att man lever! Känslan när nästa sida kom upp på datorn och texten "godkänd" kom upp med gröna bokstäver var oslagbar! YES jag klarade teoriprovet! 
När jag kom ut i hissen och ringde pappa så började jag skaka, hyperventilera och storgråta av lycka. Haha vilken lättnad! Ringde och storbölade till Erik som satt i Holland och jobbade haha. Äntligen är halva körkortet över! Sitter med resultatspappret framför mig som är alldeles skrynkligt för jag har gråtit på det. Haha vilken mes jag är va!
Efter jag skrivit provet så övningskörde jag, kändes så jäkla bra att gå ut till min körlärare och visa pappret! Sen mötte jag upp farmor, vi gick på mobilia och burlöv center och handlade 20-års presenter till mig. Innan jag åkte hem igen så följde jag med farmor hem till farfar där vi fikade.
Hela morgonen så har jag bakat tills imorgon, vi ska ha släktkalas för mig, mamma och Linus. Mormor och morfar kommer ner från småland ikväll och jag ska sitta barnvakt i lomma ikväll. Så vi hörs väl förhoppningsvis imorgon om jag hinner!
Oj vilket inlägg.. Applåder till er som orkat läsa allt! 
Såhär lycklig är jag just nu! Ska hoppa glädjeskutt hela helgen

 

Det här går inge bra..

Det här med att skriva blogginlägg varje dag har inte fungerat, iallafall inte nu när jag pluggar körkortsteori från det att jag vaknar till att jag går och lägger mig typ...
I helgen har jag varit med min älskling. Hämtade honom vid centralen i Malmö i fredagskväll då Erik kom hem från Holland. Sen sov vi hos mig till lördag. I lördags var vi ute hela dagen och hjälpte pappa och Linus att lasta släpet och sen köra till tippen. Sen åkte jag och Erik hem till Erik och gjorde god mat och sov där. I söndags mådde inte min älskling bra så jag tog hand om honom, bäddade ner honom i soffan och lagade lunch till oss. Som kompensation från helgen innan då jag mådde dåligt.
Idag är det onsdag och jag har inte gjort mycket mer i veckan än att varit hemma och pluggat teori förutom i måndags då jag var i skolan. Men var inte mig själv, gick runt som en zombie och gjorde saker utan att tänka på. När vår lärare frågade om vilka som hade erfarenheter från första dagen/inskolningen med sitt barn och jag räckte upp handen så brast mina kompisar och Malin sa direkt "Nathalie! Du har inga barn!!" haha orkar inte med mig själv ibland..
Nu ska jag fortsätta med teoripluggandet! Imorgon ska jag vara i Malmö hela dagen, göra lite hemliga saker, körlektion och sen ska jag möta upp farmor för att leta födelsedagspresenter till mig, wiho.
Hörs sen! 

Don't judge me

Jag hann inte skriva igår.
Satt med huvudet ner i teoriboken, åt på subway med pappa och Linus och på kvällen så var jag barnvakt till Vera & Melker. 
Idag har jag också haft fullt upp. Var i Lund i förmiddags för att få ett recept på p-piller. Sen tog jag bussen hem och satte mig vid tvn och väntade på att jag skulle ta bussen till Malmö. På något sätt så har jag somnat, kommer inte ihåg hur.. Och vaknar 14:45, min buss till Malmö gick 14:45 haha PANIK! Som tur är så har jag en snäll pappa som hjälpte mig och skjussade in mig till Malmö till min körskola. När jag skulle köra med min körlärare så sätter jag mig i bilen och märker att i min väska så ligger bara mitt glasögonfodral, tomt.. Och jag är halft blind utan mina glasögon. Så körningen gick väl inte sådär jätte bra idag, haha tur jag har en bra körlärare som bara mobbade mig liiite för att jag var blind. 
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det fredag wohooo! 
Ska in till skolan för att ha introduktion på den nya kursen och efter introduktionen så ska jag, Malin och Nona sätta oss ner och beställa smink från USA. Och kolla upp utomlandsresor, hoppas på att hitta något! 
Imorgon kväll så kommer min Ekan med flyget från Holland så jag ska hämta upp honom på Malmö C, myspys, saknar Erik ♥

Perfect gentleman

Sitter med tandborsten i munnen och ska snart hoppa i pyjamasen och gå och lägga mig! Mår inte alls bra och sömn är som medicin för min kropp.
Har varit i Lomma ikväll hemma hos en familj som jag ska sitta barnvakt hos, jätte mysigt och trevligt! 
När jag kom hem så bäddade jag ner mig i duntäcket och pluggade teori tills jag kände att ögonen gick i kors. 
Nu ska jag sova ensam, för första gången på några nätter, usch.. Finns inget bättre än att sova tillsammans med Erik, att få ligga i en varm famn som håller om en och skyddar mig från mina fantasier som jag har för att jag är så otroligt mörkrädd haha. Erik är bäst, nu när jag inte mått så bra och har varit förkyld så har han tagit hand om mig. När jag har vaknat flera gånger inatt av nysattacker och en näsa som rinner så har han gett mig näsdukar, vatten och sen lagt sig ner och hållt om mig så att jag lätt kunnat somna om. 
Sitter bara och längtar tills den dagen då vi bor tillsammans, då vi slipper säga hejdå till varandra när helgen är slut och bara kan säga godnatt ♥

1+1

Jag har inte varit hemma på nästan hela helgen. Eller helgen, det är tisdag idag men har varit borta tills idag. 
Och inte skrivit sen i torsdags, dåligt.. 
I fredags fyllde mamma år, familjen var uppe redan vid 5:45 och sjöng för henne. Sen åkte jag till skolan för att vi skulle spela upp dockteater. Det var vårt sista arbete på den kursen, så nu är jag ledig hela denna veckan, jätte skönt! 
Iallafall, när jag kom hem i fredags så gjorde jag mig iordning och sen kom Erik. Vi åkte i 1 bil och familjen i 1 in till Lund där vi mötte upp farmor & farfar. Sen gick vi till Spisen, en restaurang, där vi åt otroligt god mat och efterrätt! Kunde inte gå efter att vi hade ätit färdigt. Erik och jag sov gott sen, matkoma haha..
I lördags åkte vi hem till Erik för då var det dags att fira Sofia, Eriks mammas födelsedag. Vi åkte in till Malmö med Eriks familj, mormor, morfar och moster och åt på St Markus vinkällare där det var buffé. Åhh matkoma igen.. Riktigt gott! 
Sen har jag sovit hos Erik från lördags fram tills idag, tisdag. I söndags kom Erik mormor, morfar och moster och då åt vi kalkon. Och igår samlades hela gänget igen då vi såg James Bond - Skyfall på bio.
Har varit en perfekt långhelg! 
Nu ska jag plugga lite teori. Ikväll ska jag åka hem till en familj i Lomma som jag eventuellt ska sitta barnvakt hos i framtiden, mysigt.
Haha mitt kamera album på mobilen kryllar av bilder på mina fingrar, i fredags när jag satt på centralen med Nona och väntade på vår buss så såg vi hur först hela mina händer blev lila för att jag frös, sen kom det blåa prickar överallt på fingrarna (syns knappt på bilden) Nojjig som jag är så blev jag rädd, frågade Nona vad det var, ringde runt till Erik, pappa och farmor som alla lugnade mig och sa att det nog bara var för att jag frös, kyckling som jag är haha..

Born this way

 
Jag har haft fullt upp med vår grupptenta + mitt teoripluggande så jag har inte haft tid att skriva här. 
I tisdags efter att vi arbetat med tentan så tog jag tåget med Malin till Lund för att köpa ett par svarta jeans. Har hittat världens bästa märke tack vare Malin! Svarta jeans som sitter som en smäck! 
När jag kom hem i tisdags så åkte jag med familjen till Malmö för att åka till IKEA. Vi åt där och sen handlade vi lite saker. 
Igår hände inte så mycket. Var i skolan och när jag kom hem så satt jag mest och pluggade teori och skar vår pumpa. Linus och Ida skulle egentligen ha gjort det iår men när jag kom hem så stod det en pumpa på trappan utanför dörren med bara 1 öga. Jag frågade Ida vad som hade hänt och då sa hon att hon och Linus hade blivit ovänner med hur pumpan skulle se ut så dom hade gjort ett öga och sen börjat bråka haha, så jag fick ta över.
Idag har jag varit ledig. Min fina plutt kom till mig innan, för han jobbade hemma. Erik var här i 1 timme innan han fick åka vidare men det var mysigt att få träffa han ett tag. 
Ikväll spelar MFF sin sista match hemma! Den är viktig om dom ska ta guldet! Jag har tyvärr inga biljetter så jag missar stämningen där, men å andra sidan så ska pappa och två av hans kompisar vara här och se matchen på tv och dom brukar skrika när det blir mål så lite stämning blir här också haha.
Cola tyckte att det var lika roligt som jag att skära halloween-pumpa, han åt som aldrig förr!
Haha fick inte vara ifred när jag skulle göra pumpan..
Såhär söt blev han, haha jag orkar inte att jag satt i över 1 timme för att rista ut tänderna..
 

RSS 2.0