Har alla det såhär?

Har nu sprungit runt i 30 minuter och testat kläder inför Valborg imorgon. Som jag skrev innan så ska jag ju sova hos min älskling på kvällen och måste packa nu ikväll eftersom jag jobbar hela dagen imorgon. Ida hjälpte mig till en början men blev tillslut trött och gick och la sig, haha det hade jag också gjort om jag var hon. Vad är det här med att varje gång man ska iväg så har man verkligen inga kläder över huvud taget! Man testar inprincip allt men inget är bra.. Och sen när man ska städa sin garderob (som jag skulle gjort idag men som inte blev av..) så önskar man att man hade ungefär 1000 plagg mindre? Haha känner någon igen sig eller är det bara jag som har detta problemet? Tror dom flesta tjejerna har det, och våra kära pojkvännen bara skrattar åt oss för dom ser en full garderob med massor av kläder när man säger "åhhhhh jag har inga kläder!!!!" lite panikslaget 3 sekunder innan man ska iväg haha..
Det slutade iallafall med att det ligger ca 6 ombyten, om inte mer på min stol. Så när jag sminkat mig inför kvällen får jag se vad det blir, alltid svårt att testa kläder ofixad. Eller så får jag ta med alla 6 ombyten och göra som programledarna på melodifestivalen, byta kläder mellan låtarna? Yes problemet löst!!!
Haha godnatt...

Crazy nails

Haha när jag är uttråkad och har nagellack i närheten så slutar det inte bra. Satt och lekte och resultatet blev ketchup, senap och peppar naglar?? Usch det åker av lika fort som det åkte på haha... (en massa nagellack utanför, men eftersom det inte får stanna kvar så hade jag ingen ork att ta bort det utanför när jag tog bilden)

Erik är galen

En liten påminelse till mig själv: Fasta hela dagen imorgon!
Haha Erik ringde mig precis, han har varit och handlat all mat och vi ska köra på en favorit-i-repris på nyår imorgon. Revben, pommes, grillad majs och blue cheese-sås, mums! Han skulle bara ringa och berätta vad han hittat. Vanligt vis brukar vi ha 1 paket revben och dela på, men nu hade Erik slått på stort och köpt 2 paket! Alltså varsitt haha. Så imorgon ska jag fasta, inte äta någonting innan kvällen för imorgon firar vi Valborg och rullar fram i slutet på kvällen, låter perfekt om ni frågar mig!

Ett sinne mindre

Hejsan hoppsan!
Då var det söndag igen. Har haft en bra lördag-söndag med min kära pojkvän. Igår när han kom till mig så cabbade vi ner Eriks bil och körde till Bjärred för att köpa mjukglass vid långa bryggan. Sen satt vi i solen och åt glass innan vi började köra hemåt. Jag valde att äta det sista av glassen i bilen påvägen hem, dåligt val.. Försök att äta glass i en cabbe, med långt hår, i full fart. Haha det var en utmaning! Håret flög överallt, som vi skrattade. När vi kom hem till mig satte vi oss ute på varsin stol i solen och tog fram oliver, ost, vitlöksklyftor och chips och varsin bacardi breez. Satt ute och pratade och njöt av livet. Sen lagade vi god mat och tittade på film tills inatt. Det enda jobbiga var att jag är så sjukt förkyld så jag känner varken någon smak eller lukt.. All den goda maten, bacaridin, chipsen, ingenting fick jag smaka. Smaken kom tillbaka imorse när vi satt och åt frukost, jubblade av lycka när jag kände smak efter att ha ätit halva min bulle.
Nu har Erik precis åkt iväg, han ska handla mat inför imorgon då det är Valborg.
Jag hade tänkt börja packa för jag är inte ledig som alla andra imorgon. Och smart som jag är så kom jag på att om jag packar och lägger fram de kläderna jag ska ha ikväll så går det snabbare att byta om och köra till Erik imorgon efter jobb.
Tänkte även ta tag i att städa min garderob, usch det blir ett heldags-projekt så mycket nya kläder som där är... Men det orkar jag inte börja på än, först lite sims!!
Här är en bild på mig och min andra halva från förra årets midsommar. (haha nu kom jag på att det är ju valborg imorgon.. Inte midsommar...) Jaja slänger upp den ändå! Sommar, lycka och få smeta in ägg i håret på Erik, allt-i-ett på bilden!

Too Faced: Romantic eye

Här är mitt senaste inköp inom "smink & skönhet" eller vad man ska kalla det.. 
Beställde hem denna paletten från Eleven.se, från märket Too Faced. Jag fullkomligt älskar den!! Ögonskuggorna går inte att jämföra med några andra, funkar lika bra med eller utan primer! Och ett stort plus är ju att man får med 3 bilder om olika skuggningar där det står steg-för-steg, så man kan lägga en skuggning även om man inte är världens bästa på att sminka sig..
Det finns flera olika paletter från Too Faced och jag är sugen på att köpa fler! Men romantic eye passar mig perfekt! Inte nog med att jag är kär, nu går man runt och har romatic eyes och får lite mer "sexiga" ögon, perfa!!

Storhandling

Lördag! Äntlingen. Idag har Erik och jag en myskväll med mat planerad. Imorse var jag nere en sväng på Center Syd för att köpa en blus som jag kollat på i 100 år, träffade även Rebecca där. Det var öven 100 år sen vi träffades och det suger, vi båda har mycket att göra just nu och på fredag flyttar hon till Umeå... Varför? Jag tycker vi har det så bra nu med 2 hus imellan varandra och inte ens 30 sekunders gångväg.. Menmen, vi börjar bli äldre och alla har olika planer på livet. Vi har iallafall planerat in en sista träff nu i veckan innan hon åker :(
Sen gick jag in på Maxi för att handla en massa mat och gott tills ikväll, och jag kan säga att det var inte världens lättaste att köra hem med allt på moppen (det regnade idag så jag var för lat för att cykla haha..)
Har precis duschat, sminkat mig och plattat håret. Har "piffat" upp mig lite extra idag, har använt min nya ögonskuggspalett och skuggat ögonen. Så känner mig extra snygg nu, kanske ska ut ikväll istället haha? Har suttit och lekt i instagram nu i brist på annat. 
Nä nu ska jag gå och klä på mig något, kan inte springa runt i underkläder när Erik kommer ju.
Ha en super bra lördag!!
Nu när jag sitter och kollar igenom bilderna så är mitt ena öga större än det andra på alla bilder? Varför liksom? Jag ser inte ut som Quasimodo annars??


It´s friday, friday!

Hej på er!
Äntligen fredag! Har haft en riktigt bra fredag. Emma och jag hade bara 5 barn idag, så vi har haft en skön och riktigt rolig dag. Alla barn gick hem tidigare så vi var tillslut själva i lekhallen, det spårade ur för vi var så trötta haha. När jag kom hem gick jag ut och powerwalkade. Så skönt! Sol, blå himmel, värme och det luktade grillat överallt, kunde knappt bli bättre! Jo om jag också hade fått ha långhelg och varit ledig på måndag, men varför sitta hemma och dega när jag kan jobba och tjäna pengar? Och gå upp 6 på morgonen.. Allt roligt händer, nu på söndag har vår vikare fixat minibuss upp till Norrköping där MFF spelar, på ett sätt hade det varit sjukt kul att åka upp, men komma hem 2-halv 3 och sen sova 3 timmar för att sen gå upp och jobba + att det är valborg på måndag orkar jag aldrig. Åh varför är jag inte ledig? Men bara 1 vecka kvar till Turkiet, 1 vecka Natti! (får peppa mig själv lite)
Nu har jag precis duschat. Ska lägga mig snart, imorgon ska jag upp för att städa och handla mat till kvällen. Erik och jag har FF (haha vad mesigt det lät!), så vi äta och dricka gott här hemma. Lördagsmys.
Vi höres kära vänner!
Älskar min nya kamera! Gjorde en "testing testing" på att fotografera närbild innan, inte världens lättaste att göra på sig själv..

Kors i taket

Nu går jag och lägger mig. 20 över 9, det är ovanligt tidigt för att vara jag. Brukar inte komma i säng förrens 11- halv 12. Men det är torsdag och jag är tröttare än vanligt. Har haft möte och slutade jobba klockan 7 ikväll. Och hela dagen har jag inprincip gått och dragit benen efter mig. Så efter en timmes powerwalk ikväll så kände jag att sängen kallar. Återkommer imorgon!

Haha typiskt min humor..


Jobbig natt

Hela natten så har jag drömt en massa drömmar. Började med att drömma "mardrömmar" om Turkiet. Vi flög dit, och vi kommer flyga tidigt tidigt på morgonen så i drömmen så la vi oss direkt på stranden med väskorna eftersom man inte fick lägga in dom på hotellet. Helt plötsligt snodde någon väskorna där vi hade exakt allt, så vi gick till hotellet och bad dom hjälpa oss. Då blev vi skickade till ett hotellrum där vi skulle vänta och där vi blev inlåsta resten av veckan. Helt plötsligt var vi hemma igen och ingen av oss hade fått någon solbränna och var ledsna haha. Vaknade helt nervös. Och i slutet av natten har jag även blivit storasyster på nytt. En lillasyster blev det. Sen har jag vaknat 1 000 000 gånger för att jag frysit ihjäl. Jag är en isbit när jag lägger mig, därför är det så mysigt att sova med Erik för då har man en varm famn att lägga sig i. Men när jag är själv så sover jag med 1 filt, ett tjockt duntäcke + ett täcke till + tjocka strumpor. Och inatt har jag vaknat av att jag fryser för att jag sparkar av mig alla täcken när jag sover, blev lite arg på mig själv tillslut haha..
Idag har Johan på jobb varit ledig så Mathias, vår vikarie har varit hos mig och Emma. Dom har fått höra mig klaga över hur godis-sugen jag varit hela morgonen. När Mathias gick på rast så får jag en bild skickat till min mobil, en bild på en massa godis där han skrev att vår chef hade kommit med gotte-saker. Jag sa till Emma att jag bara måååste ta några bitar. Så jag springer ut till personalrummet, och trallar in och säger "Hej!! Jag ska äta godis!" helt lycklig, men där fanns inget godis.. Bilden var från Google för att jävlas med mig. Haha som vi skrattade åt det.
Nu har jag precis varit ute och powerwalkat. En lååång runda, när jag har musik i öronen så kan jag gå hur långt som helst, underbart dessutom när solen fortfarande är uppe halv 8-8 och det luktar blommor överallt. Innan idag var vi på Center Syd, UR & Penn har öppnat på Center Syd och jag är överlycklig!!
Nu ska jag spela Sims tänkte jag, är helt insnöad på det. Slänger upp en bild från sist jag spelade Sims. Linus bad typ på sina bara knän att få göra en "missbildad hund" som han kallar det, såhär söt blev den. Dumbo:

Stör mig inte, jag spelar Sims!

Satt och tittade igenom bilderna på min kamera, där kommer mycket nytt när Ida är foto-tokig och lycklig när jag köpt en systemkamera. Skrattade när jag såg en bild som är tagen i lördags. När Erik kom till mig så satt jag och spelade Sims. Har nästan alla skivor till Sims 3 som man kan ha nu så jag nördar som aldrig förr. Bredvid mig låg min kamera så när Erik kom skulle han testa den. Jag fick bli foto-offret och blev rädd att den starka blixten skulle utlösas när jag satt så nära, därför gör jag minen. Men det hade lika gärna kunnat vara tanken "stör mig inte, jag spelar sims!".

1 vecka

Exakt 1 vecka mellan detta och mitt senaste inlägg, illa va? 
Har haft mycket, mycket jobb, möten osv.
I lördags så kom Erik hit. Vi gjorde god mat och hade pirates of the caribbean-maraton. Myspys.
Idag har jag jobbat. Har så himla kul med mina kära kollegor och för att inte tala om våra underbara barn på avdelningen! Jag får en klump i magen bara jag tänker på att vi bara är kvar där tills den sista juni... Haha igår satt vi på jobb och skrev svar på en massa diskussionsfrågor som vi ska ha tills nästa möte. Vi har lagt ner rätt mycket tid på detta och hade bara dom sista meningarna kvar. Jag skrev, tar en klunk vatten och mitt i allt hände något roligt runt omkring mig. Trötta som vi var så började vi skratta. Jag kämpar för att svälja vattnet och kniper igen läpparna så hårt som jag kan, men det gick inte. Så ut kommer en stråle vatten likt strålen från en fontän, rätt ner på alla papper.. Haha tur vi skrev med bläck och inte blyerts.
Idag har jag och familjen varit hos polisen i Malmö och hämtat ut våra pass, snart är det dags för Turkiet!! Inte många dagar kvar nu. Sen tog vi en runda på IKEA och självklart måste man äta deras köttbullar när vi ändå är där!
Nu ska jag hoppa in i duchen, vi höres!

999

Haha "såna som jag" borde inte få ha blogg. 1 vecka mellan inläggen, dålig stil.
Har iallafall haft en bra vecka. I helgen tog jag det lugnt, hade en fredagkväll för mig själv. Jag behöver ha såna kvällar ibland, bara släppa allt och slappna av och tänka, för min vardag går i ett.
I lördags kom Erik hit, det var varmt och fint väder så vi cabbade ner och körde lite ärenden med Linus. Sen kom även farmor och farfar och vi alla grillade här hemma. Helt underbart! Årets första grillmat. Sen sov Erik här.
I söndags åkte jag med Linus till Nova Lund och gjorde av med pengar, och kom hem med inget mindre än en Canon systemkamera + 2 objektiv! Underbar är den.
Igår var jag, mamma och syskonen i Malmö och fixade pass. Så om 1 vecka får vi nya pass. Tur för jag såg ut som jag vet inte vad på mitt gamla, hade brunt hår och var svart under ögonen haha.. Så passen kommer om 1 vecka, och min nya bikini kom på posten idag. Snart sätter jag mig och skriver en packningslista. Om drygt 2 veckor åker vi till Turkiet, helt sjukt! Längtar!
Idag är det tisdag, har precis varit på center syd med Ida och lämnat tillbaka ett par byxor och fyndat på rean. Ska snart hoppa in i duschen. Vi hörs!
Min fina


En bra påskhelg!

Hej på er!
Har ni haft en bra påskhelg? Jag har!
I torsdags åkte jag och Erik in till Lund. Vi satte oss på en restaurang och åt god mat och pratade. Sen gick vi vidare till SF för att titta på American Pie: the reunion. Den var riktigt bra! Man fick sig en hel del skratt! Och ännu mer skratt blev det när jag, klumpen, mitt i bio mörkret råkade spilla ut alla popcorn på golvet haha.. Halv 12 var jag och Erik hemma igen hos mig och somnade sött. I fredags var jag hos min frisör och fixade håret. Jag tyckte att det var alldeles för blont så hon fixade det och nu är det mycket bättre! Nu kan jag kolla mig i spegeln igen och känna mig snygg utan att chockeras av håret haha.
I lördags gick jag upp tidigt och sen åkte jag med Frida till Väla. Det var så kul att träffa henne igen, hon går ju i skolan uppe i Småland så vi ses inte så ofta. När jag kom hem igen hann jag knappt komma innanför dörren innan Erik kom. Då åkte vi till farmor och farfar med familjen och åt påskmat. Sen slutade kvällen som vanligt med att jag, Erik och Linus spelade pingis i farmor och farfars källare tills vi var genom svettiga. Igår, söndag gick jag och Erik upp tidigt för att göra oss iordning. Sen satte vi oss i bilen för att köra iväg och möta Eriks familj, mormor, morfar och farmor. Sen körde vi med 3 bilar på ett led ner till Österlen för att gå på konstrunda och avsluta allt på kiviks musteri. På kvällen sov jag hos Erik. Och idag har samma "gäng" varit hos Eriks farmor och ätit påskmat. Har haft en riktigt mysig och bra helg!
Nu tänkte jag hoppa in i duschen. Är frusen och känner mig inte helt på topp så tänkte värma mig innan jag lägger mig. Vi hörs!

Mot Lund!

Vilken skön arbetsdag jag har haft. Vi hade bara 3 barn och alla gick hem klockan 2 så vi slutade tidigt.
Just nu sitter jag i soffan och vilar mig efter en powerwalk runda i solen. Ska snart upp och göra mig iordning för vid 18:30 kommer Erik och hämtar upp mig och sen ska vi åka in till Lund för att först äta och sen gå och titta på bio. Ska se American Pie the reunion. Sen följer Erik med mig hem och sover här.
Ringde till min frisör innan och ska dit imorgon igen. Jag tycker att mitt hår blev för ljust och trivs inte i det, så hon ska tona ner det igen.

Blondie

Hej på er!
Hann aldrig skriva igår. Efter jobbet tog jag bussen in till Malmö där jag mötte Ida och farmor. Sen gick vi rundor på entré. Fick med mig en massa fint hem! Och vi hade en trevlig kväll tillsammans. Vid lite över 8 tog jag och Ida bussen hem med alla påsar och sen gick jag och la mig ganska tidigt.
Idag har jag varit hos min frisör, i 3 timmar.. Haha. Hon har klippt mina toppar och gjort folieslingor i mitt hår så jag är så sjukt blond nu!! Känner inte igen mig själv och det kommer nog ta ett tag att vänja sig. Men har fått mycket beröm från familjen att det var fint iallafall.
Nu ska jag nanna. Imorgon är det torsdag, men på fredag är det långfredag och röd dag så känns det som fredag redan imorgon.
Jag och min Erik ska in till Lund för att äta och sen gå på bio, mysigt!

Forsa Malmö, heja di blåe

För tillfället så låter jag som en man är jag pratar. Var på MFF match idag och har som vanligt skrikigt och sjungigt mig hes. Tur att jag hade Ida med mig för när matchen var slut och jag hade ont i fötterna så fick jag rida på hennes rygg haha. Matchen slutade 0-0 när malmö spelat inprincip hela matchen med målchans efter målchans. Men glädjen var ändå stor eftersom att Helsingborg förlorade sin match med 0-1!
Nu ska jag sova. Imorgon när jag slutat jobba ska jag ta bussen in till malmö för att möta farmor och Ida, vi ska shoppa på entré.
Sov gott

April april din dumma sill

Första april idag, har ni blivit lurade än?
Sjukt att det redan är april! Vart tar tiden vägen?
Idag är det söndag och jag bara njuter, ingen söndags ångest på långa vägar! Kan vara för att man är ledig på fredag och det är kort vecka. Eller så kan det vara för att jag har en underbar vecka framför mig. Imorgon är det MFF-match, på onsdag har jag besök hos frisören och på torsdag kväll ska jag och min Erik på bio och eventuellt äta ute.
Vad har ni hittat på i helgen då? Fredag-lördag sov jag hos Erik. Sen igår hade jag en lördag hemma, mådde inte helt 100 så jag vilade upp krafterna. Har börjat ta tag i övningskörningen nu och ska eventuellt gå en intensivkurs snart. Och igår körde jag för första gången i Mc donalds drive in, woho!!! Har varit livrädd för det, men pappa peppade mig och det var inte alls svårt ju. Har varit så rädd för att man ska komma långt från luckorna eller tappa alla pengar på marken.
Sitter just nu med ricinolja i håret, ska snart duscha ur det. Sen ska jag kolla på Big Brother live och sen kallar sängen. Vi hörs!
Kan slänga upp lite bilder från helgen:
Haha att jag vågar lägga in denna bilden?? Är från fredags kväll när jag och Erik tittade på 3D film, då får man ha dessa snygga glasögonen på sig och Erik tyckte att jag skulle ha en bild på hur jag såg ut. Men problemet var att jag satt i hans knä och hade kamran 10 cm från huvudet + att blixten var på. Så blev halvt bländad, därför kom denna vackra minen fram.

Min lilla Cola är mer människa än fågel, han är så sällskapsjuk så det går inte att bli tamare än vad han är. Och han älskar mat! Så jag dukade fram en tallrik till honom också ikväll, så han fick vara med till middagen. Haha sötnos ♥

RSS 2.0