Julmys

Första ljuset i advent

(Inte världens bästa bild..) här är iallafall min mysiga julstjärna



IKEA köttbullar

Åkte som sagt till IKEA innan med mamma och Linus. Vi åt mat när vi kom dit, jag brukar ta kyckling, pommes och bearnaise sås men denna gången valde jag den "klassiska" på IKEA, deras köttbullar. När vi hade ätit upp gick vi en runda på IKEA. Jag letade efter en julstjärna som står på en fot som man kan ha i fönstret men alla var helt slut på IKEA, så vi åkte vidare till Maxi där jag hittade en riktigt fin, så mysigt det är i mitt rum nu.
Nu har jag precis duschat och ska nu kolla på scrubs innan jag somnar, vi hörs imorgon!
Som ni kommer ihåg så blev pappas bakruta på bilen krossad när vi var ute och åt på min födelsedag, lovade er en bild so here you go!

Harry Potter

Har inte hunnit skriva sen i torsdags för jag har varit med Erik och haft det mys. I torsdags åkte jag hem till honom och sov där så vi tog bussen tillsammans till skolan på fredagen. Sen på fredags eftermiddagen kom han hem till mig efter skolan och har sovit här tills idag (söndag).
Igår tog vi bussen in till Lund för att kolla på Harry Potter på bio, den var riktigt bra och slutade spännande så nu får man vänta tills nästa och den sista filmen kommer ut! Sorlig var den också, ett tag gick det inte att hålla tårarna inne.
Idag så åt jag och Erik frukost snabbt framför det första ljuset i adventsljusstaken eftersom det är första advent idag och sen gick vi upp och tog på oss. Sen var det ut i snön och ha snöbollskrig! Hade stickade vantar så istället för att kasta snöbollarna på Erik så fastnade flera liter snö i vantarna. Så har redan bestämt med Erik att jag ska ha revanch! Haha. Man blir verkligen som ett barn när snön kommer.
Nu ska jag lägga över låtar till min iPhone och sen ska jag ta på mig. Familjen och jag ska åka till IKEA och kolla runt och äta där, ska bli kul! Hörs sen.

18 år

Idag är det som sagt min 18års dag. Sjukt hur snabbt 18 år har gått! Idag är jag liksom "vuxen", haha ja iallafall på mitt legg men jag vill inte bli vuxen i sinnet, sättet och utseendet riktigt än tack.
Blev väckt av sång imorse, fick smink, mysiga ljus till mitt rum och en iphone 3gs! Hade önskat mig en sån, men mamma och pappa lurade mig. Dom hade tagit en stor Gina Tricot kartong och fyllt den med massa kläder och handdukar så man inte skulle höra att mitt i den stora kartongen låg den lilla lilla förpackningen med min iphone. Blev faktiskt lurad och det sa mamma att hon såg på mig också haha. 
Det har även snöat idag, vi brukar säga att när de regnar på ens födelsedag så har man varit elak det året, men idag när det snöar såhär tidigt i Skåne på min födelsedag och t.o.m lägger sig (vilket typ aldrig händer) så sa jag att det måste varit för att jag har varit helt underbar detta året! Haha..
Har varit och ätit god fondue på Elysée med familjen, farmor och farfar ikväll. Var riktigt gott och mysigt! Mindre mysigt var att efter 2½ timme när vi hade suttit och haft trevligt och skulle gå tillbaka till parkeringshuset där bilen stod hade någon slagit sönder hela bakrutan! Dom hade tagit pappas arbetsväska som han bland annat brukar ha sin laptop i. Som tur var låg den här hemma så dom hade ställt väskan igen bakom en dörr i trapphuset. Riktiga idioter! Har bild på det som ni kan få se imorgon.
Nu ska jag faktiskt sova, vi hörs imorgon. Puss på er!

Sista dagen som..

Idag är min sista dag som "barn". För imorgon är det den stora dagen, jag fyller 18!! Gud vad jag har väntat och längtat.
Vet att det går dåligt med bloggen, jag ska försöka bättra mig. Ska gå och lägga mig nu så får börja med bra uppdatering imorgon, pusshaj!

Tröttnat..

Jag har inte skrivit på ca 1 vecka, har tröttnat på bloggen för att jag inte har vetat vad jag ska skriva.. Jag har seriöst inte haft ork/tid. Har blivit lite av en tränings-narkoman, haha nej kanske inte riktigt men har börjat hålla igång hela veckan för jag känner själv att jag inte mår bra med mig själv och min kropp längre, så har skippat datorn i veckan.
Idag är det bara lördag, men det känns som det är söndag. Var ledig från skolan igår. Så redan i torsdags åkte jag till Erik och sov där tills idag. Igår var vi i Malmö och shoppade på Entré, hade fått presentkort av farmor och farfar på en smyckes affär som finns där så köpte smycken för det. Tog 40 minuter att hitta 1 armband och 2 ringar, så mycket smycken finns det där inne, Erik sa att han hann kolla igenom alla filmer på skivlagret och jag var fortfarande inte klar haha. Fick även min 18 års present av honom, en Thomas Sabo berlock (bilden nedan) 
Nu ska jag ner och kolla på pensionärsjävlar med mamma och Linus, hörs imorgon!
Jag vill ha berlocker som betyder något i mitt armband, visa tar bara berlocker för att dom tycker att dom är fina men alla berlocker som jag har i mitt armband symboliserar något speciellt. Fick dom här änglavingarna av Erik som är formade som ett hjärta. När jag träffade honom i 8an så var jag verkligen nere på botten och mådde jätte dåligt över allt, men sen lyfte han upp mig med sin kärlek och tack vare honom står jag här idag som en helt annan människa ♥

Bra helg!

Har varit den bästa helgen på länge, därför har det inte varit någon uppdatering alls..
I fredags efter skolan följde jag med Sofie hem, vi åt lite mackor och började sen fixa oss innan alla tjejer kom. Vi fick goda drinkar, god förrätt, mat och efterrätt så man var propp mätt efteråt! Resten av kvällen hade vi det riktigt kul, kan säga att vi dansade så svetten nästan rann, haha öee. Finns filmer uppe på facebook, bland annat när jag & Malin kör "Time of my life" från Dirty dancing, haha slutar med att jag får upp min armbåge på hennes läpp och ger henne en fläskläpp. Mamma var snäll och kom och hämtade mig sen vid 2 trots att hon hade lagt sig innan så jag åkte direkt hem och däckade i sängen.
Blev väckt 20 över 8 nästa morgon för att Linus fyllde år och vi skulle sjunga för honom. Kan säga att jag inte var en människa så dags! Sa hej till mormor, morfar och kusin Linnea som hade kommit dagen innan, sjöng för Linus och sen somnade jag om och sov till 1.. Haha hemskt men sant. Senare på dagen kom Erik hit, sen kom även farmor och farfar. Jag, Linus och mamma fick presenter. Sen åt vi god mat och tårta. Erik sov hos mig sen på kvällen, mysigt!
Idag körde jag han på cykeln vid 10 på morgonen för att han skulle göra risk ettan. Sen cyklade jag hem igen och spelade eye toy med Linus och Linnea. Resten av dagen har jag gått på Center Syd med Linnea innan dom åkte hem vid 3. Sen har jag bara slöat i soffan och det gör jag fortfarande lat som man är, så lat att jag inte orkar hämta sladden till mobilen så ni får bilder senare!

Ida är ute och cyklar..

Jag var hemma och var sjuk idag, men ändå så tog Linus hem en kompis och dom satt och stimmade och skrek på ovanvåningen. Så Ida blev arg på dom, och Linus var kaxig tillbaka så Ida blev ännu argare:
Linus: vad är det med dig Ida? Ska du få mens eller?
Ida: Neej.. *börjar viska till mig* Natti, säg något som killar kan få när dom är arga..
Natti: *helt inne i TV;n* men jag vet väl inte..
Ida: Linus, har du stånd eller?
Natti: hahaha, Ida.. Du vet att det inte har något med saken att göra va?
Ida: ja jag vet, men jag kom inte på något annat.
Ska vi tro henne? Haha vilket inlägg detta blev.. Men det var kul för stunden iallafall!

"Spänner det?"

Haha jag, mamma och Ida var ikväll och handlade på Maxi och Willy´s. Jag var trött, hungrig och var arg för att Ida satte sig fram i bilen och jag fick sitta i baksätet. Inte nog med det.. när vi skulle köra kunde jag inte spänna mig så jag blev förbannad:
Natti: men förhelvete! Jävla spänn-röv!!
Mamma: *börjar skratta* hahaha vad sa du? spänner det i röven?
Natti: men näääää, jag kan faan inte spänna fast mig. jävla skit...
Haha ja, när jag är hungrig, trött och inte får som jag vill blir jag nog ett litet barn.

Sweet miss blue

Hej på er!
Hoppas det är bra med er, själv är det sådär. Har åkt på en förkylning som gör mig supertrött. Var hemma från skolan idag för att vila upp mig inför helgen. Imorgon efter skolan följer jag med hem till Sofie. Hjälper henne att fixa och sen ska vi även fixa oss själva (ska inviga min nya klänning från nelly!) senare på kvällen kommer tjejerna + Jenny, Karin och Linnea. Det ska bli trevligt. Det var längesen jag träffade dom 3. Förutom att jag kramade Karin hej efter MFFs guldmatch.
Imorgon kommer även mormor, morfar och kusin Linnea ner hit från Småland. Men jag hinner inte träffa dom eftersom jag kommer hem sent imorgon natt. Så får träffa dom på lördag istället då Linus fyller år. På kvällen ska farmor, farfar, Erik och kanske Mattias komma. Så ska vi fira mig och Linus.. Jaja nu ska jag sova, hörs imorgon!
Är så sjukt hungrig, blev riktigt sugen på salladsbuffén på Elysée! Haha.

"Har du sett den?" "Ja, ibland"

Jag och familjen satt och åt vid matbordet idag när Ida frågade mig:
Ida: Natti, har du lätt för att gråta till sorgliga filmer och sånt?
Natti: ja, jag gråter till allt
Ida: okej, har du sett The last song?
Natti: ja ibland
Ida: okej, den är sorgli.. *avbryter meningen* haha vadå ibland?!
Haha ja ni.. Såhär går det när man svarar innan man tänker på vad man säger. Både Ida och jag fick oss ett gott skratt iallafall.

Förkyldt..

Fyfan vad jag hatar att vara förkyld! Sitter här i nysattacker och när man nyser så börjar näsan rinna så man måste gå runt med en stor låda med näsdukar. Usch usch.. Jag mår inte alls bra med andra ord, men jag kan inte bli sjuk nu! Imorgon har jag 3 lektioner och jag har att göra på alla, på morgonen ska jag ha mitt muntliga i nationella i svenska b, sen ska jag och Sofie ut till en 3a och göra börja på vårat projektarbete och den sista lektionen ska jag, Sofie och Emma göra en teater för vår lärare.. Så det är fullt upp hela dagen. Plus att på kvällen ska jag vara barnvakt till Vera & Melker 16:50-21:30, så då måste jag vara frisk! 
Nu ska jag faktiskt upp och lägga mig så jag inte blir sämre, pusspuss!

Ge mig torsdag!

Fyfan vad denna veckan kommer döda mig!
Gjorde ett prov imorse, första lektionen efter lovet och efter matchen igår. Man var lagom pigg? Har gått och fått världens förkylning och rösten har även fått ta stryk efter allt skrikande och hejande. Men skit i det! Jag lever livet ändå! Även om denna veckan kommer döda mig haha, imorgon har jag en stor redovisning för att jag har gjort ett fördjupningsarbete om schizofreni. Sen på onsdag har jag en muntlig del i nationella i Svenska B.. Så det får gärna bli torsdag, då är allt över.
Nu ska jag lägga mig i sängen och smsa med Erik och få min skönhetssömn. Hörs imorgon, har min långa sovmorgon då så något inlägg hinner jag nog med. Pusspuss på er.

Segern är vår, vi har vunnit, guldet är vårt!

Tifot i början var så sjukt coolt, men sen såg vi inte mycket mer för dom rullade ner en stor duk över oss på ståplats. Känslan att stå och se tifot och sjunga med i hymnen är oslagbar.

Var massa bengaliska eldar, fanns en del idioter som slängde ner dom på planen också så det brann vid målet.

När 90 minuter hade gått, och det blev 3 minuters förlängning och det stod 2-0 till MFF förstod poliserna vad som skulle hända. Det var sjukt många poliser som stod längst med hela ståplats för att stoppa, men...

Mff supportrar stormade planen från alla håll.

Så jag och Erik bestämde oss för att också gå ut på planen. Vi var t.o.m med i tv! Är en riktig närbild på mig och Erik när vi kommer gående mot kameran. Haha hemskt. Fast säg någon som inte har sett oss på tv nu, fick sms, samtal, folk som skriver på msn och facebook. Och det var likadant från Eriks sida, så vi är tv-stjärnor nu!

Erik var såhär glad. Haha ♥

Tillslut så var med än halva stadion nere på planen, dom skar sönder nätet på målet med sina nycklar för att få ett minne, någon plockade grässtrån från planen och en kille tog t.o.m med sig hörnflaggan som minne. Haha folk är störda.

Denna bilden får avsluta dagen, alla sjöng hymnen för laget. Kanske inte är så kul för er som inte är fotbolls intresserade att se dom här bilderna, ni får helt enkelt bläddra förbi! haha. Nu ska jag sova, och vila halsen. Godnatt!

Älskar känslan när man är kär

Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag! Igår körde jag och pappa mot Landskrona, men innan vi åkte dit så hämtade vi upp Erik. Vi hyrde film till kvällen och köpte riktigt mycket godis. Haha inte bra att plocka lösvikt när man är hungrig. När vi kom hem åkte min familj iväg till sina kompisar så jag och Erik var själva hemma. Vi köpte pizza på hemkörning och åt den. Sen kollade vi på "Date night" och åt godis. Och sen gick vi och la oss.
Idag gjorde vi inte så mycket, kollade på film när vi väntade på att klockan skulle gå. Sen vid lite i 3 körde jag, pappa och Erik iväg för att hämta upp Dan och sen körde vi mot Malmö. Körde mot Malmö stadion och kollade på matchen mellan MFF-Mjällby. MFF vann och tog hem SM-guldet! Fyfan vad bra!! Och jag har så sjuuukt ont i halsen efter allt skrikande och jublande idag haha, så nu ska jag lägga mig och vila rösten. Men innan jag somnar får ni bilder från idag.
Finns ingen som är så bra som du, finns ingen som är så omtänksam som du, du är unik. Min Erik ♥

Dagen före den stora dagen

Här sitter jag med en stor turban på huvudet. Har precis duschat och städat mitt rum. Har skrivit många gånger att mitt rum aldrig har varit så fint, men denna gången slår alla gånger! Är ju riktigt stolt över mig själv haha.
Ska föna håret och fixa mig nu. Sen åker jag med pappa till Landskrona och hyr filmer. Vi ska hämta upp Erik också för han ska sova här ikväll. Familjen ska iväg så vi ska ha en mysig kväll här hemma med filmer och gott.
Jag har blivit en riktig fotbolls-nörd nu känner jag, bara när man läser rubriken till detta inlägget. Men imorgon spelar MFF sin sista match, och fall dom vinner den tar dom SM-guld. Jag ska såklart dit och skrika halsen av mig, tillsammans med Erik, pappa och Dan (pappas kompis). Ikväll kommer det inte bli någon mer uppdatering och inte på dagen imorgon heller, så vi hörs imorgon kväll!
Gammal bild, från April. Premiär på MFFs nya Swedbank stadion

Busy woman

Blir dålig uppdatering nu på loven, det är nu som jag har som mest att göra och har därför inte tid att vara dator-nörd, stolt jag är över mig själv!
Igår åkte jag hem till Erik, vi lagade riktigt god mat och jag åt tills magen nästan sprack. Sen resten av kvällen kollade vi på LOST och sen gick vi och la oss. Imorse åt vi frukost och fortsatte att kolla på LOST, tillslut kom vi till sista avsnittet av säsong 6, nu är det helt slut. Lite sorligt faktiskt för den serien är så sjukt bra! Mamma hämtade mig sen vid halv 4 och då fick jag skynda mig hem för att byta om och sminka mig. Sen tog jag bussen till Lund och mötte upp Emma och sen åkte vi vidare till Staffanstorp. Vi gick hem till Josse, och det är tur att Emma har mig.. Jag har liksom världens bästa lokalsinne så jag hittade till Josse direkt medans Emma bara gick och klagade på hur ont hon hade i fötterna.
När vi kom hem till Josse så var även Malin och Emelie där. Vi ringde till pizzerian och beställde hemkörning och sen satt vi och åt tills magarna sprack. (Fan vad min mage har spruckit mycket dessa dagarna, fast okej, äter bara frukost och middag så det är inte konstigt haha) Resten av kvällen spelade vi buzz och sing star, jag & Malin var i lag och vi ägde ut dom andra! Vi sjöng tills vi hade ont i halsarna, och Josse sjöng så mycket så hon var helt hes när vi skulle hem haha.
Jag och Emma var tvungna att ta bussen från Malmö. När vi satt på Södervärn kom det en piké polisbil och en ambulans med blåljus, vi var lite rädda för Lasermannen.. Neeej vet ni, nu skriver jag för mycket! Bättre att jag sover så hörs vi imorgon, godnatt!

Sko-oman

Fick med mig 2 par skor hem. Fall man köper 2 par skor får man dom billigaste för halva priset.  Dom understa var redan på rea så dom gick bara på 99, skit bra! Jag älskar skor, har alltid gjort det. När jag var 4-5 år så gick jag alltid runt i farmors högklackade skor här hemma, så när jag fyllde 17 fick jag en thomas sabo berlock av farmor och farfar som var en högklackad sko. Ja jag kan inte hjälpa det, skor är mitt handikapp?
Dom översta kommer bli riktigt snygga till min nya klänning från Nelly, åhh vad jag längtar tills jag får klä upp mig haha!

Shopping

Kunde inte sova lika länge som jag brukar idag. Vaknade 10 i 9, gick upp och gjorde en kopp jordgubbs te och satte mig framför datorn och halvsov istället. Men nu är det slut på att sega! Jag ska tvinga med Ida till Center Syd, har sett snygga skor på skopunkten som jag ska kolla efter. Måste ha ett par nya högklackade skor som inte har öppen tå eller är som sandaler. Får se vad jag kommer hem med, hörs då!
Idag fyller även Sofie 18 år! Så får skriva grattis till henne. Hittade denna "snygga" bilden på oss sen 1an, säger som jag sagt innan: fyyyfan vilken tur att man förändras!!! haha

We are who we are

Hann aldrig skriva imorse. Vaknade och hoppade direkt in i duschen, sen åt jag frukost och gjorde mig iordning och sen tog jag bussen till Erik. När jag kom dit kollade vi på filmer som han hade spelat in med videokamra tillsammans med Tilda. Sen har vi kollat på how i meet your mother och bara myst. Tog bussen hem igen vid 6 och när jag kom hem så hade ett papper från posten kommit till mig. Åkte och hämtade ut paketet och det var min älskade klänning från nelly.com som hade kommit. Jag är kär på nytt haha.
Nu ska jag kolla lite på tv och sen gå och lägga mig, har fullt upp nu ända tills lovet är slut. Imorgon ska jag till Erik och sova där, på fredag ska jag till Josse för vi ska ha tjejkväll med dom andra tjejerna, på lördag ska Erik komma hit och sova och på söndag ska jag tagga till och skrika på MFF matchen. Jaja vi hörs imorgon!

Chinese food

Har glömt att skriva om mammas födelsedags kväll. Vi brukar göra så att den som fyller år i familjen får bestämma vad och vart man ska äta. Mamma valde en kinesisk restaurang i Kävlinge. Dom har riktigt god mat där, vi har ätit där några gånger innan.
När vi ätit klart åkte vi hem och hade en myskväll i soffan framför en film med godis. Vi kollade på "she's out of my league". Jag tycker att den är riktigt bra! Var 4e gången jag kollade på den på 4 dagar haha, eller okej har bara sett slutet 2 gånger med idag. Kanalerna på min tv har inte funkat så har fått somna till den filmen flera kvällar i rad nu, därför jag har sett den så många gånger.
Men nu ska jag gå och lägga mig, måste komma upp imorgon för ska ta bussen till Erik vid lite i 12. Så vi hörs antagligen på morgonen imorgon eller när jag kommer hem, sov gott vakna torrt!

Världens bästa..

Det är ni som jag alltid har som roligast med, kvittar vad vi gör, räcker med att vi bara sitter på en bänk ute i ösregn, vi skrattar ändå ihjäl oss. För vi är lika sjuka allihopa.
Det är er som jag litar på, vi har "vuxit" upp tillsammans nu i 1½ år, gått ifrån skitsnacks-stadiet, skiter i alla runt om oss och fokuserar bara på att ha kul för stunden, tillsammans.
Det finns så sjukt många falska människor runt omkring oss, men vi vet vart vi har varandra.
Jag älskar vår grupp! Det är som Malins pappa säger, vi är som dom i sex and the city, vi samlas alltid allihopa när det har hänt oss något, vare sig det är något som är fyllt med glädjetårar eller sorg. Vi är bäst och vi klarar allt tillsammans! Vi ska förfan stå på flaket när vi tar studenten tillsammans och skåla i champagne och skrika oss hesa!!! ♥

Om jag vore någon annan..

Hade jag varit någon annan, typ hetat Pernilla eller något och jag, Pernilla skulle umgåtts med Nathalie Danielsson en hel dag så hade jag nog dött i skratt helt ärligt. För det är sjukt hur jag kan underhålla bara mig själv. Som idag, jag hade precis duschat och skulle klä på mig.. Fick i båda benen i samma "hål" på trosan och ramlade ihop och låg pladask på golvet, visste inte vart jag skulle ta vägen haha.
Näää jag är nog inte riktigt normal


Kvällens outfit

Körde på annorlunda stil idag, kul att variera sig lite.. Hög midja på byxorna och slarvigt istoppad over-size tröja

Till detta har jag mitt peace-halsband. Längesen jag hade det.

Mammas födelsedag

Hann inte skriva mer igår. Erik var här tills 5. Sen åt familjen mat, och sen på kvällen satt jag med pappa och hans kompis och hejade på MFF framför tvn. Dom vann sin match med 4-0 och nu har dom bara en enda match kvar, den som är avgörande fall dom vinner SM-guldet. På söndag ska den spelas och jag ska självklart dit och skrika!
Idag har jag inte gjort så mycket, varit ute och gått med hunden som Linus passar bara. Väntar på att klockan ska gå, vid 6 ska jag + familjen ut och äta på restaurang för att mamma fyller år. Grattis ♥
Vi hörs ikväll!

Jag gav en kula till dig och fick en smula tillbaks

Godmorgon på er!
Eller det är inte godmorgon för mig nu, jag har varit vaken sen 7. Har varit ute och power walkat och allt. Duktiga Natti här!
Om en timme kommer Erik hit. Vi ska kolla på LOST och sen får jag se vad vi hittar på. Är så glad att det är han och jag igen, denna gången ska jag göra allt för att få det att hålla!
Jaja nu måste jag gå och klä på mig, hörs senare idag!

RSS 2.0