090331.

Mina vänner är sjuka!

Fast jag älskar dom ändå :) haha. Idag var det skola mellan 8.20-14.15. Tog bussen till Lomma efter skolan med Emma och Sofie för att Emma skulle hämta pengar hemma hos sig. Fick se hennes underbart söta hundvalp som hon har pratat så mycket om också. Sjukt söt! Sen tog vi bussen till Center Syd. Har hängt undan en jacka som jag nog ska köpa senare ikväll. Gud som vi skrattade på busshållsplatsen och på bussen, kramp i magen. Nu ska jag plugga och ikväll är det den rätte för Rosing, final! En kille på 19 och en på 22 år vad är Linda igentligen 35?
Anledningen att jag inte skrev igår var för att jag somnade i soffan till ballar av stål. Hörs sen!

090330.

Hej!

Idag har vi varit i malmö med klassen nästan hela dagen. Hade bara matte och en halv svenska lektion på morgonen sen åkte vi buss in. Vi gick runt typ 100 mil och jag har riktigt ont i mina fötter nu! Tog massa fina bilder vid västra hamnen också :)
Nu sitter jag här i soffan och "degar". Har precis ätit pannkakor med chokladglass sån tjockis jag är men fick unna mig det idag för om en liten stund ska jag och mamma ut och gå stavgång! Sen ska läxböckerna fram, tyvärr är inte på plugg-humör idag men säg någon som är det? Ska lägga mig tidigt idag för jag känner redan att mina ögon går i kors. Men ska titta på ballar av stål ikväll så jag har något kul att se framimot. Här får ni några bilder från idag (har inte fått alla själv än, Sofie skickar över dom på msn)
Vi hörs senare!

Förlåt ni får bara en bild nu, känner att jag måste läsa lite till
provet innan jag och mamma går. Ni får fler bilder sen!

 

mysig dag!

Har varit med Erik hela dagen idag och därför har det varit dålig uppdatering som jag skrev i förra inlägget. Älskling kom till mig vid 10 tiden. Vi hade mysigt, spelade bandy med pappa, linus och ida. Fast det gick betydligt bättre för Erik när jag gick ur hans lag eftersom jag bara sprang och fuskade istället för att satsa på att göra mål (=hålla fast pappa och linus med min klubba t.ex.) Sen låg vi och "solade" på studsmattan så nu är den invigd för detta året! Riktiga vår/sommar känslor har jag haft idag. Vid 2 tiden gick jag och Erik till Filip där även Sofie var. Vi drog med dom ner till lödde å för att vi tyckte dom skulle gå ut och få lite luft istället för att bara ligga inne i det fina vädret haha.
Vid halv 6 körde pappa mig och Erik hem till honom där vi åt, var ute och gick, tittade på deras bilder/film från österrike och på wipeout. Äntligen vann sverige!
Fick en present av älskling idag, J.Lo parfymen sunkissed. Tror Erik är en liten tankeläsare för det var bara ca 2 veckor sen jag gick och luktade på den parfymen och var sugen att köpa den.
Nu ska jag läsa igenom ca 25 sidor i karaktären som vi har prov i på onsdag sen ska jag sova.
Imorgon går vi från 8.45- ca 11 för sen ska vi åka in till Malmö med klassen och gå runt där. Skönare än att sitta instängd på lektioner iallafall!
Hörs imorgon. Godnatt!

090329.

Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan 1 timme inatt?

Vaknade vid halv 9 idag och älskling ringde kvart i 9. Han kommer hit om ungefär 30 minuter sen ska vi åka hem till han vid 3 tiden så det blir dålig uppdatering idag. Vi säger att vi hörs ikväll för jag kommer vara upptagen med att krama och pussa erik idag så kan inte slänga in nåt inlägg. Hoppas ni får en bra söndag allihopa!
Puss

älskling är hemma!

Nu är jag glad, Erik ringde vid 10 och är äntligen hemma så imorgon ska jag åka till honom! Har inte sett han på 10 dagar. Idag har jag och pappa hämtat ut MFF biljetter, vi är 9 stycken som ska på match den 13 april. Det är älskling, jag, sofie, filip, emma, jenny, emelie, karin och hennes kompis. Längtar riktigt mycket! Men när vi skulle hämta ut dom på maxi här i lödde så kunde man inte det så vi fick åka in till nöjesteatern i malmö och hämta ut dom istället.
Nu sitter jag i soffan och äter chokladglass med grädde med linus och ska snart sova. Vi hörs imorgon!
Godnatt

aprikosmask och plugg!

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska sätta på min ansiksmask som luktar aprikos och sätta mig i soffan, stänga av tv data och mobil och plugga! På en lördag, det är nästan värt en applåd :)
Hörs sen när jag har läst karaktär i 20 timmar!

090328.

Godmorgon!

Magnus vann lets dance 2009 igår! Tyckte Annika förkännade det efter att ha kommit 2a två år i rad nu. 
Nu sitter jag och kollar på Tyra Banks show och har precis ätit frukost. Ska snart hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer idag. Erik sitter i bilen hem nu och han har sagt att jag får komma till han imorgon. Hoppas bara han orkar träffa mig så han inte är för trött efter att ha suttit i bilen hela vägen hem från Österrike. Vi hörs senare, ha en bra dag allihopa!

lets dance

Har ni kollat på lets dance? Vem tror ni vinner? Jag hoppas på magnus och annika men laila och tobias show nummer rös jag till och t.o.m tony irving grät ju nästan. Ja vi får se om en kvart vem som blir vinnaren av lets dance 2009 ;)

 VS

090327.

Hallu söta läsare!

Hur är det med er idag? Med mig är det sådär, lite bättre i lungorna tack vare min äckliga medicin som jag måste dricka och som jag hatar över allt annat just nu! Den jobbiga hostan är kvar men förkylningen har nästan försvunnit helt så det är skönt.
Idag har det inte hänt ett jäkla skit i skolan. Började klockan 10 och satte ut sakerna till utställningen som vi hade idag för att visa vad vi hade gjort denna temaveckan. Sen stod man bara där inne i rummet, drack massa päroncider och krängde cheese balls som dom bjöd på. Sen så kollade vi på samma dans som dramagruppen hade gjort. James hette deras "lärare" som har lärt dom dansen denna veckan. Han dansade till how do I breathe, så grym han var! Och jag älskar låten, han får vara min "dagens-idol". Som inte alla kanske vet så har jag dansat för ca 1½ år sen. Har dansat ända sen jag var 9 år så jag brinner riktigt för dansen! Jag rös i hela kroppen när han dansade och är sjukt sugen på att börja dansa nu igen. Var tvungen att sluta nu när jag började gymnasiet för att jag inte hann hem med bussen från skolan tills dansen började :(  Slutade klockan 1 och tog bussen hem till lödde med sofie som skulle hem till filip. Sen åkte jag hem och åt hamburgare i uterummet med pappa och ida. Vi invigde det idag. Fast det gjorde jag på nyår igentligen.
Har tagit lite foto under dagen som ni får sen. Nu sitter jag och tittar på wipeout och väntar på att familjen och farmor & farfar ska komma hem med pizza. Ikväll ska jag titta på let´s dance finalen och hålla tummarna för magnus! (hejade igentligen på morgan men han åkte ut förra veckan tyvärr). Kanske ska plugga lite också fall jag hinner?
Imorgon händer inget vad jag vet så ni får gärna höra av er fall ni vill göra något. Hörs sen!
Puss

090326=Linneas födelsedag

Har ju glömt att berätta en sak. Idag är det min kusin Linneas födelsedag, hon fyller 10 år! Det är sjukt så stor du börjar bli min lilla älskling. Men både du och jag vet att du kommer alltid vara min bebis :) Jag älskar dig och önskar att jag kunde vara hos dig idag och fira dig, du 0:ar ju trots allt eller hur? Synd att du måste bo 42 mil ifrån mig, vi ses i sommar om inte innan älskade kusin! GRATTIS <3


doktorn

Sån tur jag hade, jag missade såklart min buss till lödde eftersom jag missade stadsbussen men det kom en buss 20 minuter senare så jag kom ändå i tid till doktorn! Undertiden jag väntade på bussen i lund gick jag till BK i den underbara solen och köpte en "b'cool" glass. Strawberry & cheescake tror jag den hette, var den enda dom hade. Gud vilken sommarkänsla man fick när man åt den och kände jordgubbssmaken!
Hos doktorn gick det sådär, eller bättre än förväntat men ändå inte bra. Jag var där i 2 timmar HELT själv, snacka om tråkigt för jag hade ingen att prata med i väntrummet. Dom testade alla möjliga tester på mig eftersom jag har så ont i lungorna, t.o.m EKG sån till hjärtat. Hade som tur var ingen lunginflammation men hade infektion i kroppen så har fått någon pensilin som ska lösas upp i vatten och drickas, riktigt äcklig! Sen tyckte hon jag blåste dåligt i en mätare till dom som har astma så ska dit igen på påsklovet :(

Nu har jag precis ätit våfflor och försökte ringa Erik för typ 10 minuter sen. Men han svarade inte så kunde passa på att höra hans röst på hans telefonsvarare istället haha. Mår inte alls bra nu, kallsvettas och är kritvit i huvudet enligt ida. Men får se fall jag går imorgon vi går bara från 10-13 och vi ska ha utställning på dom sakerna vi gjort denna veckan. På tal om temaveckan min tröja är klar och fotad till er, varsågoda:

Framifrån: (tröjan är en t-shirt, har tunika under det är den som är de längre ärmarna)


Bakifrån:

Jag står helt konsigt jag vet, tröjan är "kladdig" typ som strecket ovanför BF1C
det är färgen som kommit utanför. Men det ska jag tvätta bort sen.
Jag får klippa av mitt hår för det är förlångt så BF1C syns inte haha.

MobilBlogg

Hej bloggen! Sitter vid stadsbussen nu, såg att den kom och sprang som en idiot, tror ni inte jag missar den? Nu har jag så ont i min ena lunga så jag var nära på att gråta. Hoppas jag hinner med min buss hem från centralen med tanke på att jag har tid hos doktorn klockan 1. Min tröja är klar nu så ni får bild på den senare. PUSS

spegeln gillar inte mig

Just nu så gillar inte spegeln mig. Eller jag gillar inte mitt utseende idag, tycker inte att jag är ful men har alltid sånna dagar ibland. Är illröd om näsan så mycket jag har snytit mig så nu har jag smörjt in mig med nivea så jag är vit istället. Sen är mitt hår slitet, hoppas mamma kan ta lite på topparna och på luggen imorgon för såhär tänker jag inte gå runt. Känner mig som en liten tjockis, gör alltid minst 100-150 situps om dagen men kan inte göra några nu pga mina lungor. Blir helt anfådd av att bara gå upp för trapporna och får astma hela tiden, tänk att ni andas ur ett litet litet sugrör. Ungefär så jobbigt är det fast ändå jobbigare. Har hosta också och det värker i lungorna! Och sen saknar jag Erik <3 Gud vad jag gnäller ska göra annat istället. Spela harpan en stund får det bli!
Godnatt och puss!

älsklings röst är det enda jag vill höra just nu!

Pratade med Erik för en 1 timme sen. Så mysigt det var att höra hans röst, har inte hört den sen i fredes. Men nu saknar jag bara honom ännu mer :( Det är som Erik sa "nu när jag har varit borta från dig ett tag så märker jag att det går inte!" och så är det för mig med. Man märker hur mycket man älskar en person när man inte träffar den på en längre tid och som det är nu vill jag inte ha det, jag vill alltid ha Erik hos mig! Jag satt och grät i telefonen när jag pratade med Erik. I 6 minuter pratade vi och under dom 6 minuterna fick han mig att känna att jag är verkligen älskad, så fina ord han sa <3 Hoppas verkligen vi hinner träffas på söndag!

Var i min kusins affär med tapeter innan idag med pappa och har lånat hem en stoooor bok och 2 rullar så nu ska jag bestämma mig! Fast tror jag redan har gjort det? Kan lägga ut bilder på dom imorgon.
Imorgon har jag fått tid hos doktorn klockan 11, så håll tummarna för mig då att det inte är lunginflammation! Måste ta bussen kvart i 8 imorgon fastän vi börjar 10. Sofie och jag ska på ESKO möte. Fråga mig inte vad det står för? Haha något med skydds/säkerhet eller nåt kanske? Är bara där för att Madde som skulle gått med Sofie inte var där den dagen och det är ju ett stort plus att man slipper lite av lektionerna utan att få frånvaro också eller hur? :)
Ska titta lite på tv med pappa nu, hörs kanske innan jag lägger mig annars hörs vi imorgon!
PUSS

Här har ni bilderna på min halvfärdiga tröja och min kopp som blev klar idag:

<--- Sofies kopp.                                                   Min kopp---->


Erkänn att dom e lite tuffiga? ;) haha. Fast texten fattas och ska göras imorgon!

lunginflammation?

Så ont jag har i mina lungor! Varje andetag gör ont, vet inte vad jag ska göra känns som om någon sticker knivar i mina lungor. Hosta har jag också, hoppas inte det är lunginflammation som jag har för då dör jag. Ska iallafall ringa till vårdcentralen nu och försöka få tid.
Lung dag i skolan idag, har tryckt på våra koppar och började även med tröjorna idag. Ni får bilder i nästa inlägg har dom på min mobil. Har inte mycket mer att berätta så vi hörs senare. Hoppas jag blir frisk till helgen!


Vezzano bag

Jag mår riktigt dåligt just nu och ska därför lägga mig redan nu klockan 22:00. Slutade "skolan" halv 3 idag och tog bussen hem med Sofie som skulle till Filip halv 4. När jag kom hem åt jag och tittade på ballar av stål, så sjukt det är haha. Vid 7 tiden åkte jag, pappa, Linus och Ida ner till center syd för att hitta en billig svart t-shirt till mig som jag kan trycka på.
När vi hade hittat den så sa jag att jag bara snabbt skulle in i väskaffären och titta på vezzano väskorna, har gått och tittat på en av modellerna i ett halvår som kostar 399:- och skulle därför springa in och titta vad den mindre modellen kostade. Men när jag kommer in i väskaffären så har dom satt "min modell" på rea för 199:- så då köpte jag den direkt! Eller pappa betalade sålänge eftersom jag får studiebidraget nästa vecka. När vi kom hem tittade vi på ballar av stål, andra gången för mig men jag ville se på det med pappa och syskonen.
Dagarna går riktigt segt denna veckan och det gillas inte alls, jag vill bara att det ska bli söndag så Erik kommer hem! Får försöka göra massa kul saker på kvällarna när jag är hemma från skolan för att få tiden att gå snabbare. Imorgon ska nog jag och pappa åka in till Landskorna, till min kusins affär för att låna hem rullar med tapeter till min vägg. Har typ 3345 stycken favoriter så måste bestämma mig. Nu ska jag sova för huvudet spränger riktigt mycket och ögonen går i kors. Hörs imorgon då vi ska trycka våra tröjor och koppar i skolan :)
Godnatt!

(ursäkta min obäddade säng på bilden)

Väska från accent - 199:- (ord. pris - 399:- )

temavecka

Gud så lungt det är i skolan! Nu sitter vi vid datorn och ska fixa bilder till våra kaffekoppar som vi ska göra idag. Sen blir det tryck på tröja, haha. Ska bara fixa en svart T-shirt först.
Har ingen inspiration på vad jag ska skriva så vi hörs väl sen.
Puss

090324.

Godmorgon bloggen!

Hur mår ni idag? Själv mår jag skitdåligt! Men trots allt ska jag gå till skolan och försöka. Vi har ju bara temavecka så det är inga jobbiga lektioner jag behöver sitta och lida på. Nu sitter jag i soffan med en kopp fil och tittar på vakna med the voice. Slutar 14:30 idag och jag slipper åka buss hem själv för Sofie ska ta bussen till Filip så åker samma buss som henne.
Nu ska jag äta upp och sen får jag gå och ta på mig kläder och sminka mig. Hörs sen, ha en bra dag!

Det kallas kärlek♥


(fick klippa i bilden därför den ser ut som den gör med det vita imellan, annars var den för lång)
("och hon heter Nathalie Danielsson" ska det stå näst längst ner , bilden är förstor)

Huvudet spränger och näsan rinner, har ingen ork att göra något. Ligger och lyssnar på Eriks musik som han har laddat ner från min data och hittade precis den bilden ovanför. Tror ni inte jag saknar honom mycket mer när jag läser något sånt? Hade han varit hemma nu så hade jag redan suttit och pratat med han i telefon och sagt hur mycket jag älskar honom. Ni som är eller någon gång har varit riktigt kära och förälskade i en kille/tjej vet vilken underbar känsla det är. Och den känslan jag har i kroppen är att jag älskar Erik för mycket för att förlora honom, det är något jag fruktar varje dag, att det ska ta slut. Det skulle varit en mardröm som jag aldrig skulle vakna upp ur. Jag känner att Erik är den rätte och jag vill spendera resten av mitt liv! ♥


Jag dör!

Fy vad dåligt jag mår just nu! Näsan rinner, halsen är krasslig, huvudet värker, mensvärk, fryser, hostar.. Ja ska jag fortsätta? En sak till, jag tror jag har feber. Haha gud vad jag klagar men livet skulle faktiskt kunna varit bättre nu. Och inget blir ju bättre när inte Erik är hemma. Saknar honom lite mycket nu asså :( Går runt och sjunger "i'm so lonely I have nobody for my ooooone!" dagarna långa.
Hur har er dag varit? Min har varit bra, gick bara 10.00-13.50 idag skönt! Har temavecka och jag har serieteckning & tryck. När vi har gjort en serie ska vi igentligen göra ett mönster på en kaffekopp men tjejerna i min klass (dom som är i min grupp) vill trycka på tröjor istället. Då kom jag med det bra förslaget att vi kan göra händer på brösten, det ville dom och sen kom Fanny på att vi ska skriva BF1C på ryggen. Så nu ska jag bara hitta en svart T-shirt som jag kan trycka på. Ni får såklart se bild på tröjan när den är gjord ;) Så skön denna veckan kommer att vara, ska ha tema hela veckan vilket betyder: NO LEKTIONER! jeij! Och jättesköna tider, börjar 10 hela veckan utom på onsdag då vi börjar 9.

Föresten, är det någon som vet hur man ändrar färg på texten ute i menyn till höger? Jag vill ha den spalten vit men imed att texten också är vit så syns den inte fall jag ändrar spalten. Har letat som ett djur men det går verkligen inte! Ni får hjälpa mig. Nu ska jag kolla AFH, hörs sen!

anfall

Skriver bara ett kort inlägg nu för jag mår skit.
Åkte till skopunkten vid kvart över 4 och köpte mina tygskor med Ida. När vi kom hem ringde pappa och sa att vi skulle klä på oss för att vi skulle åka till Frida i Lomma. Kul har inte träffat henne på överlänge så vi hade mycket att prata om.
När vi skulle åka hem fick jag ett "anfall" i magen på höger sida. Där sitter blindtarmen så får hoppas det inte blir någon operation men det tror jag inte för det är bättre nu. Men när jag skulle gå av bilen för att gå in i huset så kunde jag inte sträcka på ryggen för det gjorde så sjukt ont i magen! Nu ligger jag i sängen med en värmekudde och myser. Ska sätta på tvn och somna nu.
Bild på skorna kommer imorgon. Godnatt!

090322.

Hej bloggen!

Idag vaknade jag vid 10 tiden och gick ner för att äta bullar till frukost med familjen. Vid 11 tiden körde jag och pappa Linus till Lomma för att lämna han hos en kompis och sen körde vi vidare till Entré i malmö. Köpte ingenting men har kollat in lite saker som ska inhandlas när studiebidraget kommer.
Nu är det bara jag, Ida och hennes kompis hemma. När Idas kompis åker hem vid 4 ska Ida och jag cykla ner till skopunkten och köpa 1 par skor var. Ska äntligen få mina efterlängtade tygskor! Är så trött på att gå runt med uggs.

Ikväll är det wipeout, kulkul! Men nu ska jag äta min chokladbulle och dricka fanta och vänta på att klockan ska bli 4 ;) Hörs senare!

smycken från Entré

Här kommer bilder från det jag köpte igår på Entré.


Från och med nu kommer jag alltid ha Erik med mig <3


Söta örhänge fick jag gratis (ta 3 betala för 2)
passar perfekt nu när vår/sommar kläderna ska på!

Inköptes idag


Gina Tricot - 149 :-

Entré

Blev inget mer inlägg igårkväll, somnade i soffan till nyheterna när jag väntade på att lets dance skulle börja igen.
Iallafall efter skolan igår åkte jag in till malmö med Sofie och Emma. Vi åt på BK och sen gick vi in på Entré, gud så stort! Fast man hann inte gå in i hälften av affärerna för det var övermycket folk så man följde typ bara med "strömmen". Köpe iallafall en kedja och ett smycke till det (halsband) + ett par örhänge som jag fick gratis för det var "ta 3 betala för 2" Bilder kommer på det när jag har städat mitt rum.
Vid 5 åkte Emma hem för hon mådde inte så bra men jag och Sofie stannade kvar och skulle se Kevin Borg som skulle komma dit. När vi väntar så hade dom modevisning och Carolina Gynning var även där. Ska be Sofie skicka några bilder för jag glömde min kamra men ni kan kolla in bilderna på Sofies blogg sålänge.
Sofie och jag tog bussen in till Lund klockan 7 och sen hämtade pappa mig i Bjärred. Somnade rätt snabbt eftersom jag varit uppe sen 6 imorse när vi skulle sjunga för Erik. Hoppas dom har det bra i Österrike.
Nu ska jag städa mitt rum, duscha och sen lägga in bilder. Funderar på att fixa min header så kanske gör det också, håll utsikt!


090320=eriks födelsedag

Hej igen. Nu har jag fått tag på en data som fungerade, dom vanliga datorerna som vi brukar sitta vid är konstiga. Sitter ensam instängd i ett litet litet rum, känner mig mobbad haha. Lyssnar på Mando diao - dance with somebody. Sofie har smsat att hon kommer vid kvart över 9 till skolan så behöver sysselsätta mig själv i 45 minuter till sen har jag någon jag kan prata med. Efter skolan idag tror jag att jag, Emma och Sofie ska ta bussen in till Malmö till det nya köpcentret "entre". Sugen på att se hur det ser ut men Erik läste i tidningen imorse att det var någon som hade förts till sjukhuset igår efter att ha varit på entre och fått en pleksiglas-skiva i huvudet, läskigt.
Vad ska ni hitta på i helgen då? Själv ska jag nog bara vara hemma, vi ska ha gäster imorgon får se ifall jag är hemma eller fall jag åker nånstans. Har bara 2 lektioner idag, först fritidskunskap och sen datakunskap så då hinner jag nog blogga lite till. Puss på er!


Svårt att säga hejdå

Hej bloggen! Sitter i soffan och mobilbloggar i skolan nu helt själv och kommer få sitta själv här i typ 1 timme till. Min älskling fyller 17 år idag och jag har sovit hos honom. Har precis pussat Erik 100 gånger och sagt hejdå med tanke på att han åker till österrike idag i en vecka, jobbigt. Nu ska jag läsa lite i min engelskabok för jag har inget annat att göra. Hörs sen!

Erik är mitt allt ♥

Jag har ingen inspiration vad mina rubriker ska heta på alla inlägg. Ibland är det jättelätt att skriva blogginlägg och man kan skriva flera rader men jag kommer aldrig på någon bra rubrik.
Iallafall skolan var väl bra. Efter skolan tog jag stadsbussen in till centralen där min lilla älskling satt och väntade sen tog vi bussen hem till mig. Sån tur vi hade, precis när jag hade kommit till centralen kom vår buss så vi missade inte den. När vi kom hem gjorde vi inte så mycket, väntade på att maten skulle bli klar och hade mysigt. Sen åt vi. Vid halv 9 tiden åkte Erik hem för han skulle packa lite eftersom dom åker till österrike på fredag. Gissa hur mycket jag kommer sakna Erik! Har fått hans långärmade tröja som luktar han som jag ska leva med nu denna veckan han är borta haha. Men imorgon efter skolan ska jag ju hem till Erik och sova där eftersom vi ska fira han på fredagen då han fyller år.
Jag kommer känna mig helt tom och ledsen inombords när Erik inte är i Sverige. Han är liksom som min andra halva, jag är inte hel ifall inte han är nära mig. Han är allt jag har. Vi har 20 månader nästa månad tänk, bara 4 månader sen är det 2 år sen vi blev tillsammans det är helt sjukt vad tiden har gått fort! Erik har blivit som en självklarhet i mitt liv som ska och måste finnas där. Lämnar han mig så kommer mitt liv bli som en mardröm som man inte kan vakna upp ur. Nej vill inte tänka tanken på att det ska ta slut mellan mig och Erik för det ska det inte! Aldrig nånsin, det ska alltid vara han & jag, alltid alltid alltid!<3
Nu ska jag titta lite i min tidning och sen sova. Får se ifall jag hinner blogga imorgon annars hörs vi på fredag. Sovgott!

Bilden är från vår 1års dag, vi hade picknick i min
trädgård, riktigt mysigt!
(bara jag som tycker att vi ser "tilltryckta" ut
på bilden? haha)


nutella är gott

Denna morgonen hade jag ovanligt mycket tid på mig. Har t.o.m hunnit städa mitt rum lite, älskling följer med mig efter skolan och äter här mysigt!
Nu sitter jag och kollar på vakna med the voice och äter mackor med nutella. Inte nyttigt men gott, behövde en sockerkick.
Vi hörs i skolan eller ikväll, ha en bra dag!

trötta natti

Blev inget mer bloggande för mig igårkväll. Jag låg i soffan och tittade på huset fullt med mamma och pappa och somnade. När jag väl hade vaknat till och orkade gå upp för trappan för att lägga mig så kände jag att jag inte hade någon ork alls att sätta på datan och blogga.
Idag har det varit en kul dag i skolan, som vanligt igentligen. På karaktären tittade vi på en film om trafficing, för er som inte vet vad det är så är det tjejer (oftast, filmen handlade bara om tjejer) som tvingas bli sex slavar. Dom blir lurade och män betalar för att få ha sex med dom och gör dom inte som männen säger så blir dom oftast misshandlade. Fy vad hemskt det var, jag blir sur! Det var en tjej som varit tillsammans med en kille i 6 månader, efter dom 6 månaderna säger pojkvännen "jag tycker att vi åker utomlands och jobbar". Tjejen går såklart på det och när dom kommer till det landet dom skulle och hoppar av tåget står det en kille som tjejen tror är sin pojkväns kompis. Pojkvännen och "kompisen" går iväg en bit från tjejen och pratar och efter en stund kommer kompisen tillbaka och säger att han och tjejen ska åka till deras rum och hennes pojkvän kommer när han har fixat en grej. När hon väl kommer till rummet säger "kompisen" att hon har blivit såld. Seriöst av sin pojkvän? Och filmen igår var ännu värre, barnarbete. Små 4-6 åringar som sitter och får knyta mattor. Till frukost får dom en kopp te och till kvällsmat någon brödbit? Och det var 2 tjejer som blivit misshandlade av 3 gubbar, dom hade turats om, tjejerna var bara 8 år gamla då? Jag blir sur och rädd när jag ser sånt här, snart kommer vi ju inte våga gå ut genom dörren?

Efter skolan idag åkte jag, Sofie och Oskar in till stan för att han skulle hjälpa mig att hitta present till Erik. Eller hjälpa och hjälpa han följde med och tittade på kläder till sig själv haha. Så fick åka till Center Syd med pappa ikväll och hittade äntligen något till Erik, vad det är kan jag inte skriva än för man vet aldrig ifall han läser detta innan fredag. Köpte hårinpackning för färgat/slingat hår och ansiktsmask så får ha "spa-kväll" nån kväll nu när erik åker till österrike.
Här har ni lite bilder från skolan idag, jättesnygga är vi jag vet :) Jag är snäll som inte lägger in närbilderna som Sofie och jag har tagit i smyg på typ hela klassen. Haha så kul vi hade.
Nu ska jag försöka sova, eller läsa lite. Hörs imorgon. Sovmorgon YES! 


Nelly.com

Idag när jag kom hem från skolan gav mamma mig det efterlängtade paketet från nell.com, det hade kommit idag! Öppnade och där i låg såklart min efterlängtade klänning från märket Rare, en testflaska på ett schampoo som får fram ens naturliga lockar mer, (Jag har igentligen lockigt hår men plattar det oftast) och en klubba.
Håller på att äta tacograttäng med pappa så skriver mer om skoldagen och lägger in lite bilder när jag har ätit upp. Ikväll ska jag kolla på film med mamma och pappa och äta honungsmelon som jag köpte innan.
Hörs senare!


Tidig

Oj jag är tidig denna morgonen, vaknade klockan 6 och var färdigsminkad och påklädd redan 20 över 6. Nu sitter jag framför tv;n och kollar på vakna med the voice. Om 15 minuter ska pappa köra mig till busshållsplatsen och sen tar jag bussen förhoppningsvis med älskling.
Hörs i skolan eller när jag kommer hem, ha en bra dag allihopa!

världens bästa pojkvän

Har precis kommit hem från Erik. Han är den bästa pojkvännen man kan ha! Älskar att vara i hans närhet, på fredag fyller han år och åker även till Österrike i 1 vecka. Inte jättelänge men tillräckligt länge för att jag ska sakna honom <3
Igår kom jag till Erik vid lite över 5, hjälpte till att tända ljus i huset och sen kom hans släkt. Vi åt jätte god mat och tittade på melodifestivalen, jag hejade mest på Måns men tyckte att någon av Måns, EMD eller Alcazar skulle gått vidare. Sålänge inte Caroline gick vidare var jag glad, jag gillar inte la voix som vann men den kan kanske ha bra chans så nu får vi hålla tummarna för Marlena och hoppas att Sverige vinner. Tror Erik skulle skicka bilderna från igår sen så då får ni dom :)
Nu sitter jag och kollar på Huset fullt. Ska snart hoppa in i duschen eftersom mitt hår luktar sirap. Haha åt brunch till frukost hos Erik imorse och hade sirap på pannkakorna, tror ni inte jag lyckas få det i håret och sen på halsen så allt hår klibbar fast? Ikväll händer inget speciellt, ska bara vara hemma och titta på TV. Tråkigt tycker jag för jag blir bara rastlös och vill göra något. Men nu ska jag kolla vidare på filmen, vi hörs senare!

I'm gonna love you untill the day I die <3
Min Erik! <3


till Erik

Om typ 20 minuter kommer mamma och pappa hem och då kör dom mig till älskling.
Jag fick aldrig med mig Linus till center syd så fick cykla ner där själv, köpte leggins som var helt fel som jag ska försöka byta imorgon och en present till Tilda. Ikväll kommer Eriks släkt hem till dom och firar Erik och Tilda somsagt. Kommer inte blogga mer ikväll utan gör det när jag kommer hem nångång imorgon istället. Och vet ni vad? Imorgon är det söndag vilket betyder Wipeout klockan 20.00! Haha älskar det. Ha en bra lördagkväll allihopa!

lura med lillebror?

Ska till Erik ikväll och fira han och hans lillasyster Tilda. Men Erik får inte sin present förräns på fredag då han fyller år.  Ska gå och göra mig iordning nu, klockan 2 på förmiddagen? Svar: Ja. Har inte haft ork att klä på mig och göra mig iordning innan idag.
När jag har klätt på mig ska jag cykla ner till Center Syd och köpa ett par strumbyxor och en present till Tilda, men Linus vägrar att följa med och jag vill inte åka ner själv så ska lura med han. Får köpa en klass eller en fika till honom där nere så kanske han går med på det. Hinner nog slänga in ett inlägg sen innan jag åker till älskling och sover där inatt.
Puss på er!


SNE=bäst

(SNE= Sofie, Nathalie och Emma, för er som inte vet)
Har nästan precis kommit hem från Lomma och från Emma där jag var med Sofie. Vi hade riktigt kul som vi alltid har! Tog bussen till Lomma vid kvart över 4 sen gick vi och handlade saker som behövdes till maten, chips och läsk. Sen gick vi hem till Emma och gjorde hemlagad pizza, gott! Ikväll har vi kollat på let´s dance, vad tyckte ni om att Elisabeth åkte ut? Jag tyckte att det var bra, hejar klart på Morgan, eller vad säger ni?
Vi har även härmat Sebastian Dawkins från farmen idag ni vet han "Det är min stol!!" har ni inte sett det innan så kan ni kolla på det här: http://www.youtube.com/watch?v=NA_uIm_a8w8
Gud som vi skrattade åt den och det roliga är att jag kan härma hans röst haha. Pappa och Sofies mamma skulle hämta oss vid halv 12 vid busstationen så jag och Sofie gick från Emma vid 20 över 11. Läskigt för det var riktigt dimmigt. Skönt iallafall att snön är borta igen, nu tycker jag att det kan bli vår!
Ska kolla lite tv nu och sen sova, är riktigt trött! Vi hörs imorgon, godnatt.
(Bilderna från ikväll får ni imorgon, min kamra är där nere och jag är för trött för att koppla in den i datan nu)

Erkänn att man blir sugen på sommar när man ser
denna bilden? Dock är den tagen den 2e november
2007 då min mamma och pappa gifte sig i Malmö
denna dagen var även min mammas 40 års dag <3


datorkunskap

Jag hann inte blogga imorse när jag åt frukost vad var det jag sa? Haha hade bara 3 minuter på mig att äta så fick trycka i mig 3 mackor och sen cykla snabbt till bussen, men jag hann :)
Nu har vi datorkunskap, vi håller på med powerpoint arbete faktiskt kul. Slutar om en timme och då åker jag till Lomma med Emma och Sofie så kommer antagligen inte blogga föräns imorgon ifall jag nu inte orkar sätta på datorn när jag kommer hem, det beror på vad klockan är.
Men ni får ha en trevlig fredagskväll allihopa, vad ska ni hitta på? Själv ska jag kränga som en gris! Haha. 
Puss


blondie

Från och med nu får ni kalla mig Blondie, mitt hår blev ljust! Haha bilder kommer imorgon för mina ögon går i kors och jag har ingen ork att ta bilder på håret nu. Efter skolan imorgon tar jag, Emma och Sofie bussen hem till Emma i Lomma där vi ska äta hemlagad pizza, titta på let's dance och ha allmänt roligt som vi alltid har. Kamran ska med!
Imorgon har jag sovmorgon så väckarklockan står på 8, skönt! Tror att jag hinner slänga in ett inlägg när jag äter frukost imorgon men förvänta er inte så jätte mycket, ni vet jag + frukost=segt.
Godnatt!

Här har ni klänningen som nu är miiiin! Kommer väl
hemskickad om 2 dagar. Jag e överlycklig!


vill man vara fin får man lida pin

Har inte kunnat skriva på hela kvällen igår. Klockan 10 i 7 tog jag bussen till Erik, köpte en bukett tulpaner till Tilda påvägen för att hon somsagt fyllde 15 år :) Hemma hos Erik åt vi god mat och tårta och kollade på rally brudar. Vi satte på filmen klockan 5 i 9 och min sista buss gick halv 10 så jag sov hos Erik, mysigt.
Han hade sovmorgon idag så blev väckt av Sofia Eriks mamma vid 20 i 7 sen duschade jag och åt frukost med henne och Tilda. Sen blev jag körd hem och bytte bil till mammas som körde mig till Bjärred där jag tog bussen till skolan. Kom lite sent men med tanke på att vår mattelärare är som hon är så brydde hon inte sig haha.
I skolan åkte vi skridskor på idrottslektionen men jag hann tyvärr inte ta med min kamra så Sofie ska nog skicka bilderna sen. Kom hem vid lite över 4 och åt. Nu sitter jag och väntar på mamma, hon ska färga mitt hår. Blonda slingor blir det, ska ha en sån hätta på mig och jag är riktigt ömhårad så det kommer nog komma några tårar, men vill man vara fin får man lida pin eller hur?
Lägger in en bild sen på hur snygg jag kommer vara med hättan på ;) Måste säga att jag har beställt den blåa klänningen på Nelly.com nu och jag är överlycklig! Lägger in bild på den också senare idag.

"skolk" med Emma

Sitter i skolan nu med Emma. Vi var på en "föreläsning" imorse, skit tråkigt men man fick kakor och te det var det enda som var bra :) När vi skulle ta stadsbussen tillbaka till skolan så var min lilla Erik på bussen, han och hans 2 kompisar skulle till Mc Donalds och eftersom att det var sprödbakad fisk med potatismos så bestämde vi oss för att följa med. Mc mat är ju trots allt godare än fisk!
Vi kom typ 5 minuter försent och när vi kom in i klassrummet var alla bänkar fulla så vi sa till vår lärare att vi satte oss vid ett bord i korridoren istället. Vi har räknat ut omkrets och area på vissa figurer men nu kände vi att vi inte "kan" mer. Eller kan och kan men vi orkar inte. Efter matten har vi bara engelska kvar och sen slutar vi! Imorgon ska vi åka skridskor på idrotten, mycket bättre än att springa runt i en svett-luktande sal.
Såg att "min" klänning har kommit in på Nelly.com igen så ska beställa den idag eller imorgon.
Skriver mer när jag kommer hem, pusshaj!

Vill bara glömma...

Vill bara glömma gårkvällen, ni behöver därför inte fråga vad som har hänt..
Nu sitter jag framför tv;n och äter gröt och tittar på Vakna med The voice. Idag skulle vi igentligen börjat klockan kvart i 10 men vi ska träffa klassen på centralen kvart över 10 så istället för att ta bussen kvart i 9 tar jag den halv 10. Skönt! För en gångskull sitter jag här i soffan och äter frukost i bara min sov t-shirt och osminkad. Om en kvart ska jag gå upp och göra mig iordning och sen sticker jag till bussen. Får se vad som händer idag efter skolan.
Kan säga grattis till Eriks lillasyster Tilda: http://tildapolits.blogg.se som fyller år idag, grattis!
Hörs senare, ha en bra dag!

hårfärg

Har varit och handlat mat med mamma idag. Köpte även hårfärg så ska göra blonda slingor snart, men vi hinner inte idag och imorgon så får bli på torsdag.
Jag har laddat upp här hemma med honungsmelon tills klockan 8 då jag ska kolla på "den rätte för linda rosing". Nu ska jag gå och göra några situps och sen duscha, så blir jag lagom klar tills 20.00 för just nu har jag absolut ingenting att göra har riktigt tråkigt!

jag älskar Erik Polits!

Blev inte fler inlägg igår. Kollade på Morgan Pålsson filmen, sen gjorde jag mig iordning och efter det kom min lilla älskling. Vi åt mat och sen kollade vi på sällskapsresan-hälsoresan, nu har jag sett alla 5 filmerna! haha. Sen gick vi och la oss.
Idag åt vi frukost framför Wipeout, Erik är så smart som dricker samtidigt som han börjar gapskratta ;) haha.
Till lunch lagade vi "vår lunch", stekte räkor med annans och lite sånt. riktigt gott! Erik åkte hem vid 3tiden för en timme sen och nu sitter jag i soffan och kollar på Tyra Banks show, snart är det topmodel.
Ikväll blir det cocosnöt-hårinpackning i håret! Funderar på att slinga det lite blondare så ska nog göra det nästa vecka efter att jag har köpt min jeans. Nu har jag inte mycket mer att skriva och jag vill kolla klart på Tyra Banks.
Hörs sen!

Saknar sommaren och att tälta med älskling! <3


Natti är duktig

Nu har jag varit ute och gått power walk i 30 minuter, erkänn att jag är lite duktig? 
Ska snart hoppa in i duschen och sen ringa älskling. Hörs sen!


skit

Mår fortfarande sådär sen igår, gud vad jag hatar att bråka men när jag väl gör det så skriker jag mig hes och bölar som en idiot. Kanske ska ringa till pappa och säga förlåt? För er som har missat det så hade jag ett rejält bråk med min pappa igår och har sagt att jag ska säga upp kontakten totalt med han när jag flyttar. Pratade inte med han på hela kvällen igår.
Nu har jag precis ätit frukost framför reprisen på ett gamalt top model. Funderar på att cykla ner till skogen och springa slingan? Först tänkte jag starta moppen men varför inte cykla och få lite extra motion ;) haha.
Jaja får skriva mer sen, nu är jag rastlös och lyssnar på speedad musik så måste göra något!
Puss

wipe out

Haha såg ni Wipe Out idag på 5an kl 20.00? Gud så sjukt det var! Men riktigt kul och man fick sig några goda skratt, speciellt när en 65 årig gubbe kommer in där och ska springa den supersvåra hinderbanan och säger att han tränar varje dag haha nawe.
Såg ut att göra ont också och det var ju en kille som skadade sig, tror han bröt armen? Såg ut så men man fick inte veta.
Nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på Morgan Pålsson filmen, behöver något att skratta åt min kväll har inte varit full av många skratt precis.. (förutom Wipe out då men det är inte det jag syftar på)
Hörs imorgon!

dålig uppdatering

Förlåt för att jag har varit seg med uppdatering här på bloggen men åkte till älskling igår vid 5 tiden och sen var vi på kalas hos hans mormor för att hon fyllde år. Erik och Tildas moster Anna var även här nere med sina 2 hundar, dom bor igentligen utanför Stockholm och har inte träffat henne sen förra sommaren så det var kul att träffa henne igen. Såg ni melodifestivalen, vad tyckte ni? Själv tyckte jag att Star Pilots lätt skulle vunnit över Caroline Af Ugglas i duellen mellan dom 2. Men det finns väl folk som gillar Caroline Af Ugglas också och det kan man inte göra något åt, ingen skitsak att bli sur över.
Nu har jag sett alla sällskaps resorna utom den sista så snart är jag svensk haha, så mycket skit jag har fått för det för att jag aldrig har sett dom.
Nu har jag precis kommit hem från Erik, hjälpte även hans lillasyster Tilda med sin header till bloggen. Kolla in den här: http://tildapolits.blogg.se 
Har lånat 3 filmer av Erik så ska väl se på dom ikväll och klockan 20.00 på 5an så börjar även det nya programmet Wipe Out så ska titta på det också. Tycker det verkar kul med den svåra hinderbanan och folk som gör bort sig haha.
Vi är både lediga imorgon och på tisdag så imorgon kommer älskling hit och sover här. Nu har jag inte mycket mer att skriva, ni kan få några bilder från förra sommaren när jag var med Erik och hans familj i Stockholm och bodde hos mosterAnna. Fast jag ser hemsk och liten ut på alla så ni får inte skratta ;)
(Tryck på bilderna för att få dom stora)

Vi gick och gick och gick denna dagen, vi åkte in till Stockholm och gick i affärer. Vem tror ni inte har på sig nya skor och får skoskav + 5 blåsor på fötterna om inte Nathalie? ;) haha. Så jag och Erik gick till kungsträdgården och satte oss och badade fötterna i dammen.
 Pepz, Annas valp som var med igår. Gud så stor han har blivit!
 Eriks mamma Sofia och Tilda, vi åkte ut till restaurang J på kvällen efter en dag i Stockholm :)
 Får avsluta med en bild på mig och Erik, hahaha nawe så små vi ser ut ;)

Skriver senare idag!

bilder från skolan

Här kommer bilderna från skolan igår (6/3-09)
Klicka på bilderna för att dem ska bli större!

 Madde var på G som vanligt ;) och Björn.
 Mobil-nörden själv är framme, haha.
 Madde, Björn, Emma och Sofie. Fråga mig inte vad hon gör? haha
 Jag somnade på våran rast så Patricia passade på att sno min kamra, men icke sa nicke ska jag vara med på bild även fast jag var trött så jag dog :) haha. Fastnade även under bordet så att Fanny fick lyfta bort det, fråga mig inte hur jag lyckas med allt? Jag heter trots allt Nathalie Danielsson ;)

Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder för det tar 100 år att lägga upp 1 bild, kommer kanske flera sen.
Har dammat mitt rum nu så det luktar gott här inne! haha.
Nu ska jag packa klart och sen kolla TV tror jag.
Skriver nog inte mer idag, ha en bra lördags kväll underbara människor! ♥


godmorgon

Eller kanske lite sent att säga godmorgon när klockan är 5 över 12?
Har precis kommit ut ur duschen, nu ligger jag i min säng med min lilla Cola (bilden nedan)
Ska städa rummet snart och sen gör mig iordning och packa, ska sova hos älskling ikväll.
Vi ska till hans mormor för att fira henne. Ska även lägga in bilderna från skolan igår, kanske inte dem roligaste men då har ni något att titta på ;) Nu ska jag ner och äta en fastlagsbulle som pappa har köpt hem, gott!

Puss från oss ♥

Äntligen fredagkväll!

Gud så skönt med helg eller vad säger ni? Ikväll kommer Erik hit och sover hos mig, tror han kommer vilken minut som helst. På måndag och tisdag är vi lediga från skolan så har långhelg. Har haft med kamran i skolan idag och det blev en massa roliga och även hemska bilder, ni får se dom imorgon ;)

Vad ska ni göra ikväll/helgen? :)
Ha en bra fredag mina söta läsare! ♥



trött på människor som..

Jag är trött på människor som trycker ner folk utan mening! Det finns en tjej som har tryckt ner, eller igentligen kan vi inte säga tryckt ner utan vi får säga försökt trycka ner både mig och mina vänner. Hon har kallat oss fjortis och  världens fulaste. Men vi vet att fjortis är ett beteende och hon känner inte oss, har aldrig träffat oss. Sen vet vi också att vi inte är fula. Jag kan faktiskt säga till mig själv att jag är söt.
Tycker det bara är så onödigt vi har inte gjort denna tjejen något! Men vi tjejer kan vara riktiga idioter mot varandra, så är det nästan aldrig med killar har ni tänkt på det? Killar slåss typ bara fall dom inte kommer överens om något men vi tjejer ger blickar som "mördar" och fruktansvärda kommentarer istället. Och det gör mycket ondare att få en sån komplimang än ett slag i ett bråk.
Men tyvärr kan man aldrig komma ifrån detta, det pratas alltid skit bakom ryggen på någon och det är inget vi kan göra åt eller?

Nu mår jag jätte dåligt, huvudet spränger. Har tagit alvedon och ska sova nu, har sovmorgon imorgon så klockan står på 8 istället för 20 i 6, ohyes! Och vet ni vad? Jag har inte glömt kamran, den ska med imorgon till skolan så jag kan uppdatera lite fler nya bilder bra va? :)
Sovgott! ♥

brunett VS blondin

Som nästan ingen vet så har jag varit brunett en gång i tiden (våren 2007)
Undrar hur jag ska ha mitt hår, har funderat på att blondera det lite till men jag vet inte?

Vad tycker ni?
Brunett


Eller
Blondin

sitter i skolan

Sitter med hela klassen nu istället för Emma, Björns och min lilla engelska grupp. Vi lyckades lura vår engelskalärare så vi fick gå upp till datasalen till resten av klassen. Efter skolan ska jag följa med Sofie och Emma till Nova Lund och sen vet jag inte vad jag ska göra när jag kommer hem. Vi slutar 10 i 2 idag för att våran svenskalektion är inställd, skulle egentligen slutat halv 4.
Försov mig imorse och hann därför inte ta med kamran till skolan idag heller så ni får påminna mig imorgon!
Skriver mer när jag kommer hem ♥

Överskattat att blogga?

Ja det finns säkert flera 1 000 människor där ute som tycker att det är rätt överskattat att blogga. Men smaken är som baken, delad. Jag tycker att det är riktigt kul att blogga, även om jag inte har miljoner läsare och inte tjänar flera tusen kronor på det så är det kul!
Från början när jag såg Blondin Bella t.ex. tyckte jag att hon skröt om sina pengar lite för mycket, men det är ju min åsikt. Jag säger inte att jag tycker illa om Blondin Bella alls så ni som tycker om henne behöver inte börja klaga på mig nu. Faktiskt så läser jag hennes blogg då och då.
Som ni kanske ser så har jag fixat kategorier i min meny till vänster sida, men i vissa finns bara 1 eller 2 inlägg. Det beror på att jag fixade dom igår kväll och idag bara för att jag tycker det är kul att dela upp inläggen lite och sen om några månader kommer det vara mycket lättare att hitta ett inlägg som handlar om t.ex. nåt som hände i skolan för då kommer det ligga under "skola" smart va?;)

Ligger i sängen nu, klockan är bara 22:01 men mår somsagt lite konstigt med magen som jag inte vet vad det är så ska sova nu. Ögonen hänger dessutom också av trötthet nu.
Sov gott ♥

hos farmor och farfar

Nu sitter vi hemma hos farmor och farfar. Har ätit massa bullar med 10000 olika pålägg till, gott! Men jag har något problem med min mage, varje gång jag äter så mår jag jätte illa precis som jag måste kräkas också får jag kramp/värk vid revbenen. Så nu ska jag börja skriva mat-dagbok i någon dag för sen ska vi in till doktorn och kolla upp det fall det fortsätter, har hållt på såhär i några dagar :(
Gjorde en tabbe idag, åt frukost vid TV;n eftersom jag hade sovmorgon men hade bara tagit på mig min tröja och ett par strumpor eftersom mina jeans var super tighta och jag ville sitta skönt i soffan när jag åt. Råkade dra ut tiden lite för mycket framför Vakna med The Voice så jag var tvungen att plocka undan maten snabbt och gå och ta på jackan. När jag är klar och påklädd med jacka kollar jag mig en sista gång i spegeln och blir chockad när jag ser att jag står i bara trosor och uggs? hahaha hade glömt att jag inte hade tagit på mig jeans.
Skulle igentligen ta med kamran till skolan och ta några bilder till min nya kategori "skola" men jag hann inte springa upp och hämta kamran så får ta med den imorgon istället.
Idag fick vi sluta tidigare så jag och sofie hoppade av på botulfsplatsen klockan 3 och gick in på Gina Tricot. Sen gick vi till centralen och Erik hade smsat att han skulle sluta 10 över 3 så jag satt och väntade där på han men Amanda. När hon hoppade på sin buss halv 4 smsade jag Erik och frågade var han var och då hade han skrivit fel och sluta 15:45 istället. 10 över 4 kom han äntligen till mig och då hade jag suttit där en timme, var tvungen att gå till Espresso House en stund innan han kom och köpa en chokladbulle och en varm choklad att värma mig med eftersom jag inte hade några vantar så nu är mina fingrar förfrusna.

Här är några bilder jag hittade på datan, enjoy ;)

När vi firade farmor

Mitt hår är långt men tycker det kan växa lite till?

Såhär fick vi se ut när vi skulle åka skridskor i Småland
i -13 grader


Skriver mer när jag kommer hem igen! ♥

engelskprovet gick bra!

Har precis kommit ut från engelskalektionen, provet gick över förväntningar! Fick dessutom sluta en timme tidigare och det är ju alltid bra. Nu ska jag in till stan med Sofie och kanske fika fall hon vill.
Sen åker jag hem och vet faktiskt inte vad jag gör, har inga mer läxor nu denna veckan och inga nästa heller.
Skriver när jag kommer hem istället
kram

engelska prov

Gud så skönt det var med sovmorgon idag! Att vakna klockan 6 och kolla på klockan och sen tänka "jag kan ju sova 2 timmar till".
Idag har vi engelska prov, tror att det kommer gå bra!
Nu måste jag äta upp min frukost innan jag ska cykla ner till bussen.
Ha en bra dag!

Välkomna!

Måste bara säga välkomna till de läsare som har hittat hit, hoppas ni kommer hit flera gånger ;)
Statistiken går uppåt och det tycker jag om!


Mys med Erik

Har varit hemma hos min älskling ikväll. Kom dit vid 6 tiden och åkte hem vid 9. Men på fredag kommer han hit och sover här, bra för annars hade min fredag bara blivit till att ligga i soffan imed att det inte blev något med Emma och Sofie. På lördag ska jag med han och hans familj till eriks mormor för att hon ska firas och sen sover jag där. Och på måndag skulle nog Erik sova här eller fall jag sover hos han (vi är lediga måndag och tisdag) Så det blir massa mys med älskling och det gillas! <3
Hemma hos Erik idag bakade vi chokladbullar, vi var bäst på det ju! Och gissa vem som tvunget skulle rulla en "snigel" eller även kallad bajskorv hahaha, men jag går barn och fritid så det får jag skylla på! Haha.
Sen kollade vi på Beck - Ikonmannen tror jag den hette? Och åt ostkaka med grädde och sylt. Gottgott!
Nu ligger jag i min mysiga säng och försöker fixa lite med min blogg, har ändrat färg på bakgrund och kategorier ute i vänster sida som ni kanske ser, vad tycks? Bättre än det vita tycker jag, kul med lite ändringar.
Väckarklockan står på 20 i 8 istället för 20 i 6 vilket betyder 2 timmars längre sömn imorgon och att jag även kan ligga och fixa med bloggen lite längre nu än vad jag annars skulle kunna göra.

Men nu har jag inte mycket mer att skriva, hörs imorgon!
Massa kärlek till er och extra mycket kärlek till min Erik Polits!


Massa kärlek till BF1C

Idag är jag speedad och har otroligt lätt för att hamna i gapflabb (det blir synd om erik fall jag ska till han ikväll) haha och det är tack vare min underbara klass! Seriöst jag älskar min klass, har aldrig skrattat så mycket som vi har gjort tillsamms. Kommer sakna den när vi bytar i 2an men jag får iallafall med mig mina 2 favoriter Sofie och Emma till min klass.
Iallfall idag fyllde Simon år och hela klassen skulle sjunga för han. Vi sjöng ja må han leva och fortsatte på dom andra verserna "då ska han skjutas" När vi kom till "då ska han hängas" så slutade alla sjunga och jag var helt ensam och sjöng "på en käpp bak och fram!" hahah hela klassen började gapflabba och även jag. Det ska vara på en häst men det visste inte jag. Men min lärare sa bara "Bra Nathalie att du tar tonerna"
Efter skolan idag hoppade jag emma och sofie av på centralen med björn och oskar för dom skulle handla godis. När dom hade gått träffade vi Karin så vi gick till BK och åt. Sen tog jag bussen hem.
Nu ska jag läsa igenom min engelska sen ska jag åka hem till min lilla älskling, ska gå och ringa han nu.

Hörs senare!

lugn dag

Halloj bloggen!
Idag har det faktiskt varit en lugn dag, hyfsat iallafall. Började skolan kvart i 9 med matte men där gjorde ingen så mycket eftersom läraren är som hon är. Sen skulle vi ha svenska men den var inställd så vi hade lunch från 10 över 10  till halv 1. Åt mat och sen bussluffade jag, Emma och Sofie, dom andra tjejerna följde inte med. Det har blivit en tradition för oss när vi har håltimmar. När jag kom hem åt jag snabbt sen åkte mamma, pappa, jag och Linus till min kusin Mattias färgaffär i Landskrona och kollade på tapeter till mitt rum. Hittade många fina men vi hann bara vara där i 10 minuter innan dom stängde så vi får åka tillbaks på lördag tror jag det blir.
Ikväll har jag inte gjort mycket. Är faktiskt stolt över mig själv att jag började plugga engelskan i lördes för nu kan jag alla glosor och slipper vrålplugga imorgon kväll som vissa gör. Istället kan jag läsa igenom det 1 eller 2 gånger när jag kommer hem från skolan och sen på kvällen ska jag åka till min lilla älskling och mysa.
Nu orkar jag inte skriva mer för ögonen känns tunga. Måste bara berätta att jag var nyttig imorse: åt havregrynsgröt! duktigt av mig och jag var mätt länge så det får jag göra imorgon också.

Sovgott!

trött!

Mina ögon går i kors, så trött är jag. Ska sova närsom. Idag har jag varit på Nova Lund med bästa Sofie köpte detta:



Grön tröja från Gina Tricot, 129 :-
Jeans leggins från Gina Tricot, 299 :-

Har inte mycket mer att berätta som jag kommer på just nu. Får väl sova och skriva imorgon, hinner kanske slänga in ett snabbt inlägg i skolan annars får det bli när jag kommer hem. Pappa och jag ska till min kusins jobb och kolla på färg till mitt rum men jag hinner nog blogga innan vi åker.
Godnatt sötnötar!


Nova Lund

Jag skrev inte mer igår pga att jag somnade liggandes i soffan med datorn på magen, tur att jag inte vände mig om när jag sov för då skulle det varit byebye med min kära dator.
Pappa eller mamma fick leda upp mig för trappan för dom kunde inte väcka mig så idag vid halv 9 vaknade jag av att jag hade kläder och smink på mig. Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen sminka mig för att idag ska jag åka till Nova Lund med Sofie.
Vi hörs sen, ha en bra dag underbara läsare!

RSS 2.0