nöjd!

Jag blev riktigt nöjd med mitt hår, gud så mjukt det är nu när allt det slitna är borta! Och min frisör är världens snällaste, hon kan verkligen allt om hela min familj. Så satt vi och pratade och hon bara "ja till balen i 3an ska du spara så du har långt hår sen ska jag göra en snygg uppsättning" haha hon planerar 2 år framåt. Och jag får alltid beröm för mitt hår, "asså gud ditt hår, det är underbart!" inte för att skryta men har aldrig varit hos en frisör som inte berömt mitt hår. Bella min frisör ville inte sluta hålla på att fixa med det. Var klar 10 i 6 och efter det tog jag bussen 20 över 6 hem till min lilla älskling. Han förhörde mig på glosorna i engelska, haha man märker att jag är blond. I början så gick det in genom ett öra och ut genom det andra, Erik blev nog lite trött på mig ;) Men du är bäst för att du hjälpte mig älski, pusspuss!
Ni får bilderna från skolan imorgon faktiskt för jag måste verkligen plugga lite till. Imorgon är det valborg. Slutar skolan 10 i 2 och då ska jag, Sofie och kanske Emma ta bussen till Center Syd. Sen ska jag hem och vänta på att lilla Erik kommer hit när han slutat skolan, när han har duschat och gjort sig iordning ska vi gå till Filip där Sofie är. Sen blir det väl "par-middag" haha och hoppas på att det blir något bål! Annars hittar vi säkert på något annat kul.
Önska mig lycka till nu till mina 2 prov imorgon! Godnatt

klippning

Nu har jag städat mitt rum och pluggat. Ska klippa mig klockan 5 sen efter det åker jag hem till älskling. När jag kommer hem ikväll lägger jag antagligen upp bilderna från våran övning av teatern idag, det är något ni inte vill missa ;) haha håll koll. Nä nu måste jag plugga mer, vi hörs ikväll!


sommar & värme

Hejsan bloggen!
Förlåt för den dåliga uppdateringen igår men jag hann faktiskt inte, kom hem från skolan vid lite över 3 och sen pluggde jag till mina 2 prov jag har på torsdag. Sen på kvällen åkte jag och shoppade med mamma. Fick en klänning, sturmpbyxor och hudlotion, tack mamma <3

Nu sitter jag framför tv;n och tittar på vakna med the voice och väntar på att klockan ska bli 5 över halv 9 så jag kan cykla till bussen. Har bara shorts idag eftersom det är redan 13 grader ute och klockan är inte ens halv 9, idag ska det bli ca 24 grader, SKÖNT! Jag älskar sommaren. Nu ska jag släcka ner i huset och stänga tv/data, hörs när jag kommer hem. Idag ska jag klippa mig kl 5, är nervös för dom tar alltid så mycket och jag hatar att sitta i den stolen. Menmen kan inte gå runt längre med mitt slitna hår. Ha en bra dag!

snabbis

Blir ett kort och snabbt inlägg nu innan jag somnar. Har inte hunnit blogga innan och kom precis ut ur duschen.
Dagen idag har varit bra och kort. 2 korta lektioner på morgonen, först matte sen svenska. Fick reda på att jag inte har några rester (uppgifter att ta igen) i svenska så på torsdag när klassen har restdag så får jag, sofie och emma + nån enstaka till i klassen sluta 10 i 2 istället för halv 4 haha!
Sista lektionen var vi på studiebesök på mejeriet, ett kulturhus i lund där de brukar spelas konserter och sånt. Sen tog jag bussen hem kvart i 4 och vid 20 över 4 när jag kom till centrum mötte mamma mig med en banan som jag snabbt slängde i mig och sen gick jag till tandläkaren. Efter det har jag bara varit hemma. Cyklade till maxi vid 9 med mamma för att köpa strumpbyxor men det fanns inga så vi fick cykla hem igen. Nu måste jag sova, puss och godnatt.

nu ska vi fira!

Som Felix sa i wipeout när Sverige vann, haha älskar verkligen det programmet men tyvärr så är det bara 2 avsnitt kvar nu..

Hur mår mina kära läsare idag? Med mig är det sådär. Har sovit hos Erik inatt och det var jättekul som vanligt. Igår var vi på barnkalas i bjärred. Idag delade vi ut reklam på morgonen, när vi kom hem satte vi upp Eriks stora tält (som vi bodde i förra sommaren och antagligen denna också) för att det skulle vädra. Sen la vi ut en riktigt stor filt på gräset och åt glass. Vi har varit ute hela dagen och njutit av solen och värmen som var över 22 grader idag! Skönt att bara gå runt i korta shorts, linne och barfota idag!
Vid 3 körde eriks pappa mig och erik hem. Vi åt grillat med min familj och sen var vi bara ute. Kollade på wipeout vid 8 och sen körde vi Erik hem. Tack älskling för en underbar lördag och söndag! <3
Varför jag mår sådär är för att jag går på pencilin och får alltså bivärkningar av det, får ont i magen och mår lite illa, men det står på paketet att man kan få sånna bivärkningar så det är normalt iallafall, men jobbigt... Jaja får stå ut i 3 dagar till.
Nu ska jag sova, skolan imorgon. Godnatt!

hej

hejsan bloggen!

Nu ska jag börja sminka mig och sånt sen ska pappa och jag ner till center syd för jag ska kolla på ett par skor. Imorse vaknade jag vid 10 tiden eftersom jag sovit riktigt dåligt och vid halv 11 kom farmor och farfar. Vi fikade med dom.
Efter jag har varit på center syd så kör pappa mig till Erik, ska sova där inatt. Vi hörs imorgon! Puss på er

alltid kul med mina favoriter

Hejsan allihopa!

Idag hade jag igentligen sovmorgon men fick gå upp vid 6 för att åka till skolan och skriva nationella prov, uppsats i engelska. Fick iallafall åka buss med älskling imorse. Efter provet hade vi fritidskunskap där vi låg ute i det härliga vädret med madrasser på gräsmattan och lekte lite lekar och bara pratade. Jag blev även utskälld av en jävla kärring haha.
Sen hade vi datorkunskap och med lite fuskhjälp från Björn så blev jag klar med mitt powerpoint arbete! Efter skolan tog jag bussen tillsammans med sofie och emma, björn var även med. Sofie jag och Emma gick hem till Sofie, där vi pratade, skrattade tills vi fick kramp åt lite alltmöjligt (vi 3 har världens, jag lovar världens sämsta humor tillsammans. Vi kan skratta åt samma sak i flera timmar)
Sofies mamma kom hem med kebabtallrikar till oss och även vienetta (glasstårta för er som inte vet) gud vad tjock jag känner mig. Vid halv 10 körde hon in oss till Lomma busstation och där kom min pappa och hämtade mig.
Nu ligger jag i sängen med en värmekudde om magen som mamma kom upp med precis, hon skrev via Idas msn och frågade vad det var med mig eftersom jag var helt nere. Sa att jag hade riktigt ont i magen så hon kom upp med den :) Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! Godnatt

dålig uppdatering..

Förlåt att jag aldrig skrev igår men jag hann faktiskt inte. Min torsdag såg ut såhär:
på morgonen hade vi matte, sen på idrotten spelade vi bowling. Var riktigt kul, Sofie vann, jag kom 2a och emma 3a av oss 3 då. Sen var det lång lunch. Efter det skulle vi ha engelska med en vikarie men hon dök aldrig upp så vi satt framför datorerna i datasalen hela lektionen och väntade på att hon skulle komma dit. Sista lektionen var svenska och jag kunde verkligen inte vara tyst. Det var nästan inga kvar i klassrummet eftersom alla satt där ute, jag och emma var nästan klara med vår uppgift och satt med sofie inne i klassrummet. Då började vi skratta som idioter och prata, sofie blev lite irriterad för att hon ville göra klart sin uppgift men det gick inte att vara tyst för mig och emma. Jag ville fråga henne en fråga men fick skriva frågan på en lapp istället där det stod "ska vi ha tävling vem som kan svälja högst"

Emma hämtade vatten och där satt vi och kämpade med att svälja så det skulle höras högt. Emma jag och Fanny fick gå ut för Sofie kunde inte koncentrera sig med oss i närheten. Efter skolan skulle Sofie till Filip så jag slapp åka buss själv. Vi satt längst bak i bussen och jag läste Metro för henne, det ska bli upp till 25 grader i helgen! Och sen satt jag och sjöng "cykel på köpet" var uttråkad hela eftermiddagen och hade därför riktigt torr humor och skrattade åt allt jag sa själv.

Hade kul åt det på bilden också, jag var allmänt trött.. När jag kom hem vid 5 ringde jag älskling och sen tog jag moppen till han vid 10 i 6. Stannade kvar där till kvart över 9 och sen tog jag moppen hem igen. Fy vad kallt det var! Skakade så att hela moppen darrade. När jag kom hem gick jag och la mig för jag var så trött och skulle vila ut mig till nationella provet som var imorgon (idag/fredag)
Detta var min torsdag, alltså igår. Nästa inlägg är fredag (idag)

världen är full av idioter

Vart man än vänder sig så finns det skitsnack, antligen bakom varandras ryggar eller så snackar man skit om en person framför den. Detta går inte att komma undan det finns överallt, och det händer mest bland oss tjejer? Varför är det så? Kanske för att killar är mer ärliga, dom vågar stå för vad dom säger eller så gör dom kanske upp det med ett bråk? Säger inte att det alltid är så men oftast ändå ifall man tänker efter. Jag hatar skitsnack och det värsta jag vet är falska människor, sånna kan bara dra åt helvete!

Gud så dålig jag har blivit på att uppdatera, men har inte haft tid idag. Har varit i skolan och träffat min lilla älskling som jag inte träffat sen söndes. Efter skolan åkte jag med han och Sofia hem. Nu ligger jag i sängen och håller på att dö av trötthet. Ska skicka ett godnattsms till Erik och sen väntar min skönhets sömn ;) Haha. Synd att MFF förlorade med 0-1 mot elfsborg innan men det får vi ta, dom vinner smguldet ändå för dom är bäst! Får försöka uppdatera lite bättre imorgon! Puss på er.

patetiskt..

Ja här försöker man reda ut saker men då finns det folk som sover redan 10 över 9? Haha jaja finns inget att göra, har pratat med både Erik och Sofie om det och båda två skrattar bara, det enda man kan göra igentligen för vad gör man åt någon som beter sig som dom går på dagis?

Nu ligger jag i sängen, har precis duschat och ska snart stänga datorn. Imorgon har jag sovmorgon och första lektionen ska vi på studiebesök på ett muséum så då kan man gå runt där själv och titta sen äter vi lunch inne i stan. Efter det har vi bara 2 lektioner och sen är dagen slut! Något jag ser mindre framemot är fredag då vi har nationella i engelska, vi har igentligen sovmorgon då men nej, nu ska man upp 20 i 6 istället och sitta och skriva en uppsats i 80 minuter. Men Lasses lektion som vi har efter ska vi bara leka massa lekar på, har förstår oss att vi kommer dö den dagen och bestämde därför att det blir ingen vanlig lektion utan en lek-lektion, självklart kommer Oskar i klassen komma med förslaget "dunkgömme utanför caféterian" konstigt att ingen är med på det? haha. Nej nu ska jag sova, vi hörs imorgon.
Godnatt

störda människor

Hej på er!

Förlåt att jag aldrig skrev mer igår men jag somnade när jag kollade på TV. Fick iallafall mina efterlängtade vita tygskor av mamma!
Idag kom vi sent eftersom dom fällde träd vid vägen så Sofies buss stod helt still så hon kom inte fram till mig och Emma och såklart väntade vi ju. Skolan idag har varit bra, vi har en vikarie i engelska som igentligen har dom som går HR, hon är sjukt bra på att lära ut! Och hon berättade att hon gör sina lektioner så som hon skulle vilja ha dom ifall hon gick i skolan (hon är ung) Jag vill seriöst ha hennes istället!
Det finns vissa störda människor som lägger sig i saker som dom inte har något att göra med, men det ska jag klara upp ikväll!
Kom precis hem från tandläkaren, det var bara kollning på något (?) och sen i slutet fick jag banan lack så får inte äta på 2 timmar, tur jag hann hem innan och åt något då.
Nu ska jag titta på top model som jag spelade in när jag var hos tandläkaren, vi hörs sen!

tandläkarskräck..

Fyfan säger jag bara! Kom precis hem från tandläkaren, trodde jag skulle dö. Detta är den värsta gången någonsin jag har varit hos tandläkaren, försökte ligga och sjunga "right round - florida" för att smärtan skulle försvinna men hur lätt är det? Nu är jag helt bedövad i hela munnen och ska åka till skopunkten med mamma och Linus. Har jag tur kanske jag får ett par vita tygskor, skulle vara ett plåster på såren :) Berättar när jag kommer hem hur min dag har sett ut. Puss på er sålänge!

godnatt

Nu har jag sminkat av mig, borstat tänderna och lagt mig för kvällen. Gjorde precis 100 snabba situps, fler gick tyvärr inte. Det började kännas i ryggen och nu värker den igen. Jag skrev inget om det i förra inlägget men jag har haft problem med ryggen i helgen när jag sovit hos älskling. Började i fredes kväll när jag satt och pratade med mamma när vi åt att jag hade ont i ryggen. Efter det har det bara blivit värre och värre. Erik hade någon kräm som gick in i musklerna så att det bränndes riktigt mycket men det var skönt att få på den. Det var en häst på flaskan och där stod "för tävlingshästar" så varje gång han har smörjt in mig med den så flabbade jag och gnäggade, lite kul hade jag åt det.
Skönt att jag iallafall har kommit igång med situpsen, och nu ska jag inte sluta! Förra gången blev jag sjuk i mina lungor när jag höll på så jag var tvungen att stoppa med situpsen i nån vecka.
Jag har en stor saknad i kroppen, en saknad efter Erik. Har sovit hos han i 2 nätter och nu när man lägger sig känns det nästan konstigt att inte ha en varm kropp bredvid sig och nån att prata med. Jag älskar att vara med Erik och jag älskar honom över allt annat på denna jorden och det vet han om! Han är min lilla bebis och en sån dyrbar skatt som jag har släpper man aldig taget om, Erik är unik!
Nu måste jag sova innan klockan blir alldeles förmycket, ska ju orka upp halv 7 imorgon. Men får gå tidigare för jag ska till tandläkaren! På tisdag och nästa måndag också, dom ska kanske klippa mitt tungband därför ska jag gå så många gånger. Vi hörs imorgon. Godnatt!

Jag har världens bästa pojkvän!<3

fredag, lördag, söndag.

Hallå!

Har sovit hos min lilla Erik hela helgen därav dålig uppdatering som jag skrev i inlägget under. I fredes kom jag till erik vid lite över 7. Vi tittade på talang 2009 och sen på batman dark knight. Sen gick vi och la oss. På morgonen åt vi frukost, tittade på tv och vek reklam. Sen åkte vi ner till Barsebäckshams med Eriks pappa och tog lite foton till Eriks powerpoint arbete. Sen hem och dela ut reklam. På kvällen spelade vi roller coaster och tittade på robinsson.
Idag (söndag) när vi vaknade åt vi frukost sen klädde vi på oss och efterdet cyklade vi och delade ut det sista av reklamen. När vi hade ätit lunch gjorde vi oss iordning och sen körde Eriks pappa oss till Lödde där vi hämtade Filip och sen till Malmö fotbollsarena. Där utanför mötte vi Sofie, Emelie och Emma + hennes pappa. Sen gick vi in och ställde oss på ståplats och tittade på MFF- TFF. Det blev 1-1 och jag har fortfarande riktigt ont i halsen så mycket jag skrek.
När jag väl kom hem vid lite i 6 så var ingen hemma. Jaha tänkte jag, jag hade inga nycklar. Tur att vi har snälla grannar som har extra nyckel och var hemma!
Nu sitter jag och tittar på Wipeout med familjen, vi har precis grillat hamburgare.
Vi hörs innan jag somnar, puss!

ingen bra morgon...

Hejsan allihopa!

Min morgon började absolut inte bra.. Försov mig 45 minuter, hoppade in i duschen och råkade vara kvar i duschen några minuter förlänge vilket gjorde att jag fick sminka, klä på mig och packa ner min frukost på 5 minuter. Klockan 8 hade jag tid hos barnmorskan för att jag skulle skriva ut reccept. 2 minuter i 8 cyklade jag som en idiot ner till vårdcentralen, kom lite sent men det gjorde inget för dom var inte klara än. Sen tvingade hon upp mig i gynekolog-stolen, haha sofie led med mig när jag kom till skolan. Dom tog också blodprov i armen, fyfan trodde jag skulle svimma. Jag hade inte ätit nån frukost och jag gillar inte att ta blodprov i armen så jag var helt skakis några timmar efter.
När jag väl kom till skolan tryckte jag i mig 2 mackor, cider, kinderägg och ett äpple. Tur det för skolans mat idag var inget att rekomendera! Dillköttgryta? Såg ut som diarré blandat med kräk, gott :)
Efter lunch hade vi bara datorkunskap och där hände inget eftersom vi var kvar förra veckan och gjorde jättemycket på vårt powerpoint arbete när alla andra stack. Slutade 20 i 3 och tog stadsbussen till centralen med emma och sofie. Vid halv 4 kom Filip och jag fick 120:- till MFF matchen och sen tog jag bussen hem, halvsov hela vägen.
Nu har jag riktigt ont i armen där dom tog blodprovet, tror dom har stuckit fel.. Jaja ska städa mitt rum nu, sen packa och sen äta. Ska åka till älskling och sova där vid klockan 7 så det blir nog inget bloggande imorgon.
Vi hörs, ha en trevlig helg!

090416.

Hejsan bloggen!

Jag är jätteglad just nu, MFF vann med 1-0 mot AIK på bortaplan! På söndag ska dom spela mot Trelleborg på hemmaplan och jag, Erik, Sofie, Filip, Emma och Emelie ska såklart dit och kolla.
Idag hade vi först matte och sen svenska, båda lektionerna gick jättesnabbt men på matten fick vi det tråkiga beskeddet att vår engelska lärare hade fått en vikarie så vi fick stanna kvar över lunch, göra engelska prov och sen sluta lite innan 2 istället för att sluta halv 12.. Jaja det är iallafall bättre än vårt vanliga schema på torsdagar som är ända till halv 4.
Efter skolan gick jag, Emma och Sofie till BK där vi satt och väntade på att våra bussar skulle komma, som vi skrattade åt saker som vi pratat om under dagen! Tyvärr nämner jag inget här ;)
När jag kom hem la jag mig i soffan för att titta på Tyra Banks show och sen top model men jag somnade redan i första pausen till Tyra. Vaknade igen runt 6 och pratade med älskling i telefonen. Sen kom Fridas pappa så jag har suttit med han och pappa och tittat på fotbollen idag. Skönt att det inte är fler läxor på denna veckan och nästa har vi bara nationella vad vi vet änsålänge. Imorgon ska jag hem till min lilla älskling och sova där ända till söndag, ska bli mysigt!
Nu ska jag upp och städa mitt rum där dammråttorna flyger omkring, haha gud vad äckligt det lät men jag lovar er: mitt rum är ingen vacker syn just nu. Jag har en förmåga att istället för att lägga in kläder som man användt men som inte blivit smutsiga i gaderoben så slänger jag dom i min soffa. Och det kvittar hur många gånger man lägger in kläderna i gaderoben, klädberget finns kvar nästa dag. Ja jag är hopplös när det gäller städning..
Vi hörs kanske ikväll innan jag somnar, annars skriver jag ett inlägg när vi har datorkunskap imorgon! Puss sålänge.

Sitter på min lillasysters laptop, denna gamla bilden hittade jag bland hennes bilder.
Den känns jättegammal men är tagen dagen innan jag slutade 9an, saknar den dagen lite..


plugg...

Gud vad jag är trött på engelska just nu, tycker jag har lystnat på den jävla skivan jag har nu 9798789 gånger men ändå så vill inte alla glosorna fastna, kan nästan alla nu men där är ändå några som inte vill komma in i mitt huvud och några som det är stavfel på varenda gång!
Efter maten idag ringde Erik och sa att han var på Center Syd, så jag tog moppen dit och gick en runda med honom, mysigt. Är lite avundsjuk för han köpte Björn Borg tygskor och jag har också kollat på ett par i samma affär (fast dam-modell då) Men jag vet inte fall jag ska köpa dom eftersom jag redan har ett par tygskor, ska köpa gladiatorsandaler (kanske) och sen ska jag nog beställa hem ett riktigt snyggt linne från nelly.com som endast kostar 129:-
Denna gången ska jag inte visa det för någon, förra gången när jag beställde min blåa klänning från Nelly och mina kompisar såg den beställde 2 stycken av dom en lika dan. Nej detta linnet ska jag minsan inte visa förräns jag har fått hem det! (om jag nu beställer det)
Nej nu måste jag plugga lite till, så surt det skulle varit ifall vi inte har någon engelska lektion imorgon, det är ju inte säkert har dom sagt. Men isåfall har jag iallafall lärt mig 40 onödiga engelska glosor som jag kanske har användning för någon gång? haha nej vi hörs sen!

090415.

Hej bloggen!

Allt bra med er? Med mig är det bra, sitter och småäter choklad från mina 5 påskägg, får igentligen inte men kunde inte hjälpa det. Tittar på top model samtidigt som jag tränar på mina glosor till engelska provet imorgon.
Idag slutade vi klockan 2 istället för halv 4 eftersom våran engelskalärare är sjukskriven igen, och därför vet vi inte ifall vi får någon vikarie imorgon så vi kan göra provet men det är ju lika bra att plugga så man är förberedd.
Ifall vi har någon engelska imorgon slutar vi vid klockan 2 tiden men ifall vi inte har någon engelska slutar vi typ halv 12! Så skönt det skulle varit. Denna veckan går riktigt snabbt, på fredag ska jag sova hos älskling och det skulle jag nog göra på lördag också tror jag. Ska hjälpa han att dela ut sin reklam så han hinner följa med på MFF matchen på söndag klockan 15:00.
Nu ska jag plugga lite till och sen plocka ur diskmaskinen, vi hörs senare!

"shopping"

Hejsan alla söta och glada!

Idag efter skolan stack jag till BK med sofie, vi satt utomhus på deras bänkar i väntan på våran buss till Lödde. När vi väl kom fram följde jag Sofie till Filip och sen gick jag hem till mig. Kollade på topmodel och sen grillade jag och familjen, så gott det är!
Efter maten cyklade jag och Ida ner till Center Syd, köpte inga kläder idag eftersom jag måste spara + att vi ska på MFF match på söndag. Men det blev en body lotion som luktar cocos/lime och ett par spets trosor inne på Gina Tricot, man måste ju vara snygg även under kläderna som syns eller vad säger ni? haha.
När jag kom hem spelade jag roller coaster, har blivit beroende tack vare Erik. Fast det är inte lika kul att spela utan honom eftersom han är riktigt grym på det och jag är mindre duktig.. Nu har jag precis smörjt in mig från top till tå med min cocos/lime lotion och ligger avsminkad och klar i sängen. Ska slänga på mig min sov t-shirt nu och sen ska jag spela harpan en stund, fråga mig inte varför men på något sätt tycker jag både att det är kul och underhållande när man ändå inte har något att göra. Eller kanske ska jag ta fram min engelska skiva och träna glosorna en gång till? Nä det orkar jag nog inte, mitt huvud är rätt så dött just nu. Jaja vi hörs imorgon bloggen, puss på er!

090414.

Hej bloggen!

Sitter i skolan nu, har precis haft karaktärsämne. Fick reda på ett jättesvårt prov som jag har förberett mig på att få IG på men det räckte iallafall till ett G, yes! Sen fick vi uppgifter tillbaks och där var det VG+, lite glad är får man vara.
Nu ska vi ha engelska och sen är det maaaat, är svinhungrig! Slipper iallafall åka buss hem själv för Sofie ska till Filip.
Vi hörs senare, puss!

min helg.

Hej allihopa!
Nu är jag hemma hos mig och Erik är hemma hos sig, vi har sovit över i 4 nätter i rad och därför har jag inte bloggat. Såhär har min helg (torsdag-måndag) sett ut:

Torsdag:
Åkte moppen till älskling vid halv 12 tiden, hjälpte han att vika reklam och lite sånt. Erik lagade omelett á la Erik till mig när vi skulle äta lunch. När Sofia Eriks mamma kom hem fick vi gå ut i trädgården och leta påskägg, godis haha. På kvällen skulle hans familj bort så vi var hemma själv och åt världens godaste mat! Efter maten tittade vi på benknäckargänget som gick på tv och gav varandra fotmassage med nån sån fotkräm, mysigt. Sen gick vi och la oss.

Fredag:
Erik och jag blev väckta vid 8 tiden av Sofia och gjorde oss i ordning, sen åt vi frukost. Efter det åkte vi till kivik där vi kollade på konstrundan, sen åt vi vid hamnen och åkte till Mio Eriks hunds uppfödare. Vid 3 tiden kom vi hem igen och då blev jag och Erik hemkörda till mig, vi satt ute i solen och när mamma kom hem åkte vi iväg för att handla saker till kvällen. Vi grillade med några stycken, mycket trevligt och kul! Vid 2 tiden kom jag och Erik i säng.


Lördag:
Erik och jag åt frukost och vid 20 i 12 gick vi ner mot centrum där Eriks farmor hämtade oss och sen körde vi till Eriks mormor & morfar där vi åt påskmiddag. Efter det åkte vi hem till Erik igen och då cyklade vi och delade ut lite av Eriks reklam. På kvällen spelade vi roller coster och tittade på tv.

Söndag:
Vaknade, åt frukost, delade ut reklam, spelade roller coster och sen tog vi moppen hem till mig. Jag gjorde mig iordning och sen åkte vi hem till min farmor och farfar där vi åt mat. Vi kom hem igen vid halv 11 tiden och då gick vi och la oss.

Måndag (idag):
Vi vaknade vid halv 10 och åt frukost rätt sent för att vi satt och spelade roller coster på datan. När vi hade ätit frukost gick vi upp och duschade och gjorde oss iordning och sen åt vi mat. Vid lite över 3 körde pappa, linus, jag, älskling och filip in till malmö för att kolla på mff match. Pappa och Linus hade sitplats och jag, Erik och Filip hade ståplats. Erik och jag köpte halsduk när vi kom in och sen gick vi upp på ståplatsläktaren. Efter ett tag kom även Sofie, Emma, Emelie och jenny dit. Gud så kul det var! Det var min första fotbollsmatch och jag skrek som en idiot tills min röst hoppade och nästan försvann. MFF vann med 3-0 över örgryte, riktigt bra! Här är lite bilder från kvällen (tryck på dom för att dom ska förstoras):
  
När MFF hade vunnit och vi stod kvar och väntade på att folket skulle bli mindre så vi kunde komma ut blev det några pussar haha:
  

Förlåt detta inlägget blev långt men det kan inte hjälpas! Nu måste jag sova för imorgon börjar skolan :( Vill ha längre lov! Vi hörs imorgon.
Godnatt!

jag lever!

Hej bloggen!

Nu sitter jag vid Eriks data medan han duschar. Har sovit över med han sen i torsdes och har därför inte bloggat. Om en stund ska vi ta moppen hem till mig och sen vid 4 ska vi till Malmö för att äta påskmat hos farmor. Imorgon ska vi på MFF match. Erik sover hos mig ikväll. Imorgonkväll får ni veta hur min helg har sett ut för jag orkar inte skriva det nu ;)
Hoppas ni har det bra och inte saknar mig för mycket, haha.

090409.

Godmorgon bloggen!

Vaknade för 20 minuter sen och ringde Erik eftersom jag ska dit och sova där idag. Han ville att jag skulle komma nu på direkten så får snabbt slänga på mig kläder och äta och sen hoppa på moppen. Vi ska till Kivik imorgon så jag tar med kamran, det kanske blir lite dålig uppdatering nu idag och imorgon men får jag tid försöker jag slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever.
Ha en bra påsk-helg allihopa!

hos erik

Har varit hos Erik hela dagen, hjälpt han vika reklam, tittat på TV och sen gick vi ut i trädgården en stund. Skulle springa och sparka på en fotboll och tror ni inte att jag vrickar foten efter 3 steg? Jag är klen. Sen åkte jag hem vid halv 7 och när jag kom hem åt jag grillad kyckling och potatis sallad med familjen.
Ida och jag tog sen moppen ner till Center Syd för att jag skulle kolla på ett par jeans leggins, funderar på att köpa ett par i svarta och eftersom jag får 500 kr i helgen + att jag redan har 200 som jag fick av mormor & morfar i påskpresent så kanske jag ska passa på och göra det på lördag eller söndag!
Nu ska jag byta om till en stor tröja och leggins och sen gå ut och gå stavgång! När jag kommer hem blir det situps, sen duscha och efter det ska jag bara mysa i soffan framför tv;n.
Imorgon ska jag åka till Erik och äta och sova där men jag skriver innan jag åker. Vi hörs säkert ikväll innan jag somnar fall jag har något att berätta.

Just det! haha måste berätta en sak som jag inte kunde sluta skratta åt: jag och Ida var ju på Center Syd och skulle åka rulltrappa till andra våningen på New Yorker, Ida har ett par skor med snören och jag sa till henne "ida du har glömt att knyta din sko" "ja jag gör det när jag kommer upp, det har gått så bra" sa hon när vi var nästan uppe. Men precis innan man går av rulltrappan lyfter Ida foten liiiite försent, tror ni inte skosnöret åker in i rulltrappan och hon fastnar med foten? Haha hon fick stå och dra allt vad hon kunde medans jag bara skrattade åt henne. Ja vad ska vi säga, klumpigheten kanske går i släkten, iallafall för Ida och mig haha.

090408.

Godmorgon!

Haar precis vaknat och är riktigt hungrig! Ska nog gå ner och göra havregrynsgröt nu snart men det är för varmt och skönt i min säng för att jag ska orka resa mig upp. Igår var jag duktig, det blev 150 situps innan jag somnade. Ifall någon hade sett mig hade dom nog skrattat för jag gjorde situpsen samtidigt som jag hade en kritvit ansiktsmask på mig så jag måste sett ut som ett jävla lik eller något haha.
Idag ska jag nog träffa Erik en stund tror jag, men innan dess ska jag ut och gå och även försöka komma ner till center syd för att titta lite. Måste köpa sminkborttagningsmedel och pads.
Vad ska ni göra idag?

stavgång.

Erkänn att jag är duktig: har precis varit ute i 45 minuter och gått stavgång med mamma och Linus åkte sparkcykel. Känns lite i benen nu men det är skönt och jag känner mig duktig som äntligen har kommit igång! Och nu tittar jag på TV och istället för att dricka coca cola som jag brukar så äter jag honungsmelon och dricker vatten. Snart väntar minst 150 situps och sen har jag gjort mig förkänt av en ansiktsmask och en varm dusch!

Innan idag kom mamma hem vid 4 tiden, vi lagade omelett tillsammans som blev riktigt god! Sen åkte jag, mamma och pappa in till Landskrona för att dom skulle fixa sina pass men där var stängt så vi fick åka hem igen. Nu ska jag äta upp min melon och sen göra situps och duscha. Ska nog prata med Erik en stund i telefonen innan jag somnar också. Hörs kanske sen annars skriver jag imorgon. Puss på er!


090407.

Bara jag som saknar sommaren riktigt mycket nu? Det är 13 grader ute och sol, inte så varmt som det har varit dom andra dagarna men man kan ju inte klaga precis!
Igår kom Erik till mig ca 2 sekunder efter att jag hade lagt upp inlägget här under. Vid 9 tiden tog vi moppen till Willy´s och köpte pepsi max och sen åkte vi hem igen för att kolla på ballar av stål. Efter det gick vi och la oss.
Vaknade vid 20 i 8 imorse och åt frukost klockan 9 då vi tittade på början av kanal kampen2. Sen gick vi och duschade och gjorde oss iordning och sen åkte vi till speedy lee för att köpa lunch. Åt den i uterummet och sen gjorde vi inte mycket mer.
Körde älskling hem på moppen vid 1 tiden och sen åkte jag hem igen och satte mig här. Har ätit lite chokladglass och väntar på att mamma ska komma hem så vi kanske kan ut och gå stavgång. Nu ska jag komma igång så man vågar visa sig i bikini i sommar utan att skämmas!
Vad ska ni göra ikväll? Själv vet jag faktiskt inte, ska nog bara vara hemma. Men vi hörs senare idag.


Ute

Sitter ute i min solstol nu igen, fast nu är inte solen uppe längre utan det är solnedgång typ. Sitter här och myser och lyssnar på Leona Lewis - Run. Erik kommer nu och ska sova här inatt, mysigt <3 Vi ska titta på ballar av stål som börjar 5 i 10 ikväll.
Skriver nog inte mer idag utan vi hörs imorrn, puss!

-

Ingen inspiration av vad det skulle stå i rubriken.

Har varit hos doktorn nu, eller det var ju ett tag sen. Det gick faktiskt bra, dom tog blodprov och det såg bättre ut än förra gången men ska ändå tillbaks dit i maj igen. När jag kom hem tog Ida och jag moppen och tankade sen körde jag henne till stallet och sen hem igen. Nu sitter jag och slöar i soffan och tittar lite på tv. Erik skrev på msn att han ville "leka" men visste inte fall det gick så han ska väl ringa mig om en liten stund och säga fall det går att träffas.
Nu ska jag göra lite nytta!


090406.

Hej allihopa!

Förlåt för att det har varit så dålig upptadering, att jag bara skirivit 1 gång och dagen osv ska försöka skärpa mig! Men igår hann jag inte blogga eftersom först kom det gäster så jag var social med dom och fikade sen åkte jag till Erik på kvällen och sov där.
På dagen igår köpte jag jeans med pappa och sen körde vi in till malmö för att köpa mascara. Vi köpte även varsin glass, den nya sandwich glassen men krossad choklad i, riktigt god!
Kom till Erik vid 8 tiden och då tittade vi på den nya james bond filmen och sen på wipeout, efter det gick vi och la oss till hey baberiba. Vaknade vid 8 tiden idag och åt frukost vid 9, sen gick vi ut och gick i det fina vädret med Mio Eriks hund. Jag tog moppen hem igen vid halv 1 tiden och när jag kom hem åt jag makaroner med kantarellsås, var faktiskt gott.

Nu ligger jag ute i en solstol med musik i öronen, solglasögon och äter vinderuvor. Ska stänga ner datan och vila lite och sen ska jag till doktorn halv 4. Kanske åker till Lomma ikväll för att ta en mjukglass med Emma men det beror på vad klockan blir! Vi hörs senare idag, lovar att jag ska skriva mer.

090405.

Godmorgon bloggen!

Eller inte godmorgon för mig, jag och Erik har varit vakna sen klockan 9 imorse.
Igår kom Erik hit halv 4, vi tittade på MFF-Häcken på tv och MFF vann med 1-0! Yes, det roligaste var nog ändå att fastän det var borta match för MFF så hade dom fler supportrar än häcken! Haha Eriks kompis var tydligen i göteborg och kollade och han sa att mff supportrarna hade fyllt 3 fulla SJ-tåg, så sjukt ändå nu längtar jag till den 13 april när vi ska se mffmatch i malmö.
I pausen på fotbollen tog jag och Erik på oss solglasögonen och cyklade ner till centrum för att hyra madagaskar 2. Åt tacos sen i uterummet och spelade yatzi med mamma & pappa. Sen tittade vi lite på robinsson och sen somnade vi till madagaskar 2.
Nu har Erik åkt hem precis för han skulle köra ut reklam och jag ska städa lite här hemma, om en liten stund ska vi nog åka in till Malmö och köpa smink och sen ska jag få nya jeans, yes äntligen!
Vi hörs senare, ha en bra dag sötisar!

sommar!

Härligt 16 grader och knallblå himmel ute!

Kom precis ut ur duschen, har städat mitt rum, damssugat hela nedanvåningen och städat toaletten så nu blir mamma och pappa glada när dom kommer hem! Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning och sen vänta på att Erik ska ringa. Får se ifall jag slänger in något inlägg sen annars hörs vi imorgon!
Puss

090404.

Så skönt väder det är ute!

Har nästan precis kommit hem från Erik. Tog moppen till honom igårkväll och sov där, nu känns det att sommaren börjar komma när man kan köra moppe utan att frysa! Tittade på talang 2009 och Berg flyttar in och sen gick vi och la oss i sängen och tittade på Elisabeth town. Idag vaknade vi vid lite över 8 och åt frukost vid 9. Nu skulle Erik vika sin reklam och när han var klar kommer han hit och sover här ikväll. Kommer han innan det blir kallare ute så lägger vi nog oss på studsmattan och sen ikväll ska vi hyra madagaskar 2 haha.
Nu sitter jag i soffan och lysnar på musik och äter vindruvor. Ska dra ut Linus min lillebror nu så han åker med och tvättar moppen, han behöver komma ut lite i det fina vädret. Särskilt när det är 12 grader redan innan klockan 11 på morgonen. Ska bli ca 16 grader idag så skönt! Fatta det är bara den 4e april och det är redan så varmt, blå himmel och sol. För bara en vecka sen låg det snö i backen.
Hörs sen!

Detta gillas stort!

090403.

Hej bloggen!

Hur mår ni? Själv mår jag jätte bra, men är trött i huvudet. Vi har datorkunskap nu, kul att sitta i ett klassrum när solen skiner och det är klarblå himmel ute? Nej!
Men vi får nog sluta snart efter som det är bara 5 stycken på lektionen (alla andra stack) när jag kommer hem får jag se vad som händer. Ska iallafall städa mitt rum och äta en glass är riktigt glass sugen och alla sitter bredvid mig och pratar om mjukglass och isglass så jag blir galen! Kanske ska köpa en Ben & Jerry´s ikväll och testa? Nej vi hörs senare.
Vad ska ni göra ikväll?


090402.

Förlåt för dålig uppdatering igår men jag var med Erik efter skolan så hann aldrig blogga.

Första april igår, blev ni lurade? Ovanligt nog blev jag inte det, har nog aldrig hänt innan! haha. Efter skolan tog jag bussen in till centralen där jag mötte älskling, sen åkte vi hem till mig. Var riktigt varmt ute så när vi kom hem tänkte vi lägga oss på studsmattan en stund men så blev det inte. Åkte till Center Syd med pappa och bytade min vårjacka till en annan storlek (ni får bild på jackan imorgon) Sen åkte vi till Landskrona till min kusins affär och lämnade tillbaka rullarna med tapeter vi har lånat, har bestämt mig vilken jag ska ha nu. När vi kom hem åt vi mat i uterummet och sen spelade vi yatzi, gissa vem som fick yatzi (=jag) och vem som förlorade (=Erik) haha nawe.
På kvällen tittade vi på kärlek på menyn och sen gick vi och la oss.

Idag åt Erik och jag frukost och när vi hade duschat cyklade vi ner till Center Syd. Fick en tröja från Gina Tricot som jag har velat ha av världens bästa Erik (ni får bild på den imorgon också) Sen bjöd jag på mat på speedy lee, kycklingspett med jordnöts sås och nudlar för mig och samma sak fast med ris för Erik. Tog hem maten och åt i uterummet, skulle försöka lära mig äta med kinapinnar men det gick ju som det gick. Hittade på ett eget sätt som det gick bättre med fast det såg mer ut som om jag stickade. Haha slutade med att jag hade sås under hackan, i pannan, på kinderna, på mina byxor, på min tröja och under navlen? Haha fråga mig inte hur jag fick det för de kan jag inte svara på själv.
Resten av dagen har jag och Erik spenderat ute och myst, var så varmt så man bara kunde ha t-shirt mysigt, äntligen kommer sommaren! Får vi hoppas..
När Erik blev hämtad vid halv 6 åkte jag, pappa och Linus till Malmö arena och tittade på Sverige-Schweiz, fast Sverige förlorade tyvärr med 3-2 men det var kul att titta på!

Nu ska jag sova för är riktigt trött! Har varit ledig idag för er som inte förstått det, imorgon har jag sovmorgon och bara 2 sköna lektioner sen påsklov! Planerna inför det får ni imorgon.
Godnatt!


RSS 2.0