talang 2009

Pappa och jag missade nästan det mesta av talang nu när det var på Lödde Centrum men vi såg finalisterna. Dom flesta var riktigt bra! En kille som var kanske i min ålder som dansade nån cool dans, blev sugen att börja på min streetdance igen. Men det var en 40+ kille med jättestort affro som bara stod rakt upp och ner och joddlade och sjöng nån 20-tals låt? haha alla skrattade, tyckte synd om honom men pappa sa att han har nog nån skruv lös någonstans.
Ikväll ska jag inte göra ett skit! Fy vad nere jag är. Sitta helt själv en lördagkväll och glo?
Får väl plugga lite på mitt engelskaprov som jag har på onsdag, och sen kolla melodifestivalen.
Det ska även komma gäster hit, dom har barn som är 11 och 9 år så det kanske inte är så jättekul att sitta och leka med barbie med dom? Inte för att jag tror dom gör det men sjunger dom singstar så är jag lätt med! haha
Nu sitter jag och myser med min lilla älskling;

Gammal bild men den enda jag har.
Nu ska jag göra något, kanske städa lite så jag får pengar ifall jag ska till Nova Lund med Sofie imorgon :)

Hörs ikväll!

bra fredagskväll

Hej bloggen! Vi hade riktigt kul igår. Sofie följde med mig hem och sen vid lite över 6 så åt vi lövbiff med vitlöksmör med min familj. Kvart i 7 ringde älskling till mig och sa att Filip och han också hade ätit så vi kunde komma. Han frågade ifall jag hittade till Filip så jag sa "jadå, annars ringer vi" Var 100 att jag skulle hitta men såklart så gör jag inte det.
Filip bor på en gård med typ 4 hus på en sida och 4 hus mittimot. Men vi gick in på gården innan och gick mot det huset där Filips hus "ska" ligga. Var typ 2 meter ifrån dörren och skulle knacka på och då ser jag en barnstol i baksätet på bilen som står parkerad bredvid huset, "dom har ingen bebis?" sa jag till Sofie. Då märkte jag att det var fel så jag ringde till Erik och sa "hej står vi utanför erat hus nu?" haha. Han gick ut på Filips balkong och skrek så då hittade vi tillslut. När vi kom dit kollade vi bla på 2 filmer. En sjukt och nån engelsk disney film som hade ett marsvin som hette "Krypet" Sofie tyckte den var ball men jag tyckte den var ful och gjorde nån min. "hahhahaha du ser precis ut som den!" skrek sofie. Tack ska man ta det som att jag är ful? ;) haha.
Kvart i 1 skulle Sofie ta sin buss så vi följde henne till ICA. Sen sa vi hejdå till Filip och älskling och jag gick hem till mig och sov.

Nu har jag precis gjort chokladbollar och ska göra mig iordning nu för jag, pappa och mamma ska ner till lödde centrum och kolla där för "Talang 2009" har auditon där idag. Kanske ska ställa upp? Haha nä vi ska bara kolla. 
Skriver senare!

hej

har inte så mycket att berätta. Ville bara uppdatera så ni vet att jag lever haha.
Gud så skönt jag har sovit hela natten, ville inte gå upp i morse. Fast dagen är inte så jobbig, bara 2 lektioner.
Sen följer somsagt sofie med mig hem.
Nu ska jag äta upp och ta på mig om 5 minuter då jag ska gå till bussen.

Ha en super bra dag!

övningskörning

Igentligen har inte denna dagen varit bra. Vårat schema på fredagar är 9.50-14.50 med fritidskunskap på morgonen och sen datakunskap. Men eftersom vi börjar kvart i 10 på onsdagar så sa vår mattelärare igår som vi också har i data att vi kan flytta den lektionen till onsdagen. Sen kom Lasse som vi har i fritid och sa att vi kan börja 9 och sluta 20 över 11. Alla var överlyckliga att få sluta så tidigt på en fredag! Men nu idag kommer matteläraren och säger att det blir inte så för någons mamma i klassen har ringt och klagat till rektorn? Fy vad sura vi blev! Liksom vill inte den eleven ha schemat på dom tiderna så får man ju öppna munnen och säga något istället för att gå hem till sin mamma?
Nu ska jag inte klaga. Måste bara säga att jag blev sur på min buss också som var 10 minuter försenad. När jag kom hem åt vi mat och sen följde jag med pappa och Ida till stallet för att vi skulle lämna henne. När vi hade gjort det fick jag testa att köra bilen på en lång grusväg. Det var skitkul! Gick faktiskt bra ändå för att vara första gången också.
När pappa och jag kom hem åkte mamma med mig till center syd, köpte ny fundation och skulle kolla på ett par jeans men dom var helt slut och kom in vecka 12 igen. Hallå dom har precis kommit in?
Ligger i sängen nu, har sovmorgon imorgon så kan gå upp 20 i 8. Efter skolan förljer Sofie med mig hem och äter och sen ska vi gå hem till Filip där min lilla älskling också är och kolla på film tillsammans med dom. Sen sover Erik här.
Nu ska jag sova, skriver kanske på morgonen imorgon.

Sweet dreams!

engelska är tråkigt

Gud så tråkigt jag har nu! Sitter och skrivet nåt på engelska om våran APU-plats. Precis haft idrott och jag har så sjukt ont i halsen, skrek för mycket haha. Och att se mig spela badminton är något ingen vill missa, spelade med Emma och Björn så står jag och skriker "vi kör rundpingis!!!" men ingen fattade. Efter 5 minuter kom jag på att det är badminton vi spelar, smart ass ;)
Nu får jag försöka skriva lite till. Hörs när jag har kommit hem eller efter jag har städat bort mina kompisar (dammråttorna)

Puss på er!

behov av städning

Jag lovar det första jag ska göra imorgon när jag kommer hem från skolan är att städa, dammsuga och damma! Känner att det är vad mitt rum behöver just nu. Och eftersom att sofie ska hit efter skolan på fredag och älskling ska sova här på kvällen på fredag så måste jag göra det så dom inte dör av dammförgiftning haha.
Idag efter skolan var jag tvungen att ta bussen direkt hem så det blev tyvärr ingen fika, men på centralen sitter en arg och kall liten erik som har väntat i 50 minuter haha nawe. Mysigt att han följde med hem idag, känns som om det var längesen jag var med honom fastän vi var på hockey tillsammans förra söndagen och jag sov hos honom på lördagen.
Har inte mycket mer att skriva och eftersom jag somnar snart så ska jag stänga datan nu och sätta på tvn istället och sova.

sovgott

sovmorgon

Oja sovmorgon gillas! Nu sitter jag i soffan och kollar vakna med the voice och äter äggmackor. La ner lite för mycket tid till sminket och platta håret så nu måste jag äta upp 2 mackor på 5 minuter.
Efter skolan ska vi somsagt fika, jag sofie och emma. Sen kommer älskling och följer med mig hem.

Ha en bra dag!

Den rätte för Linda

Hej sötisar!
Har inte skrivit på hela dagen trots att jag var hemma klockan 4. Har sovit för jag mådde skit när jag kom hem men nu mår jag bättre, lite hungrig men orkar inte gå upp och äta nu när klockan är 5 över 11 på kvällen så får sätta på TV;n och försöka sova istället. När jag vaknade vid halv 8 fick jag ett ryck av att jag måste ha lösnaglar så jag åkte med pappa till Maxi som faktiskt hade den sorten jag brukar ha. Center syd hade redan stängt. Sen åkte vi till stallet och hämtade Ida.
När jag åt kollade jag på "den rätte för Linda Rosing" både mamma och pappa som såg det med mig sa "vad är detta för program?" haha men lite kul var det. Och chockad blev man när hon hittade ecstasy eller något knark i en av killarnas väskor?
Nu ska jag sova. Börjar kvart i 10 imorgon så kan ta bussen kvart i 9 och gå upp 20 i 8 istället för att gå upp 20 i 6 och det känns skönt. Vi slutar halv 4 och då åker mina sötisar Emma och Sofie och jag ut till Espresso House tar en varm choklad och planerar till torsdagens idrottslektion då vi ska hålla i den ett tag med nån uppvärmnings-lek. Sen vid 20 över 4 slutar min lilla älskling så han kommer in till centralen och då tar vi bussen tillsammans hem till mig.
Nu ska jag sova, skriver imorgon. Får se fall jag kanske hinner skriva ett kort inlägg på morgonen annars får det bli imorgon kväll.
Godnatt!

äntligen

Äntligen har jag kommit i säng efter att ha sprungit upp och ner från trappan 5 gånger. Lyckades glömma något där nere hela tiden. Ska nog sätta på en simpson-film snart, känner att jag måste skratta av mig lite. Jag har inte mycket att skriva. Eller jo egentligen har jag en massa saker att berätta men då blir det ett jätteinlägg.
På fredag ska jag på dubbel dejt? Eller kan man kalla det så? Det är iallafall Sofie som ska med mig hem efter skolan, sen ska vi äta något och efter det går vi hem till Filip där Erik också är. Vet inte hur långt det är mellan Filip och Sofie så man kan kalla det en "dejt" men jag gör det iallafall haha :) När vi har varit hos Filip så följer jag Sofie till bussen och sen ska Erik och jag hem till mig och han sover här, myspys. Även om jag är sprallig och glad så känner jag mig lite deppig i kroppen, vet inte varför men är inte så glad som jag brukar vara. Inte konstigt när ögonlocken hänger på mig. Nu får jag sätta på filmen innan jag skriver för mycket ointressant.

Godnatt!


ny design

Har bytat design ännu en gång. Blev riktigt nöjd med denna och jag kämpade ett tag i paint!
Vilken av dessa 3 bilderna är snyggast? Det är dom här jag har haft som header under min tid då jag har bloggat:

1.

2.

3.

1 2 eller 3?

skola

Sitter i L-huset just nu och har svenska lektion. Rätt okej eftersom tiden bara rinner fram, vi skriver rapport om vår APU 419 ord har jag nu. Bra jobbat Natti! haha.
Efter svenskan har vi bara mentorstid och karaktär kvar, den slutar 20 över 3 men tror jag får gå lite i 3 för att hinna med min buss. Usch ska till tandläkaren, vill absolut inte! Och det är ju smar att jag precis har ätit en snusklubba ju.

Vad tycker ni om min nya design? Ändrade lite för jag vill ha variation, men har sparat den gamla.
Nu måste jag fortsätta skriva rapport! Skriver senare
Hej sålänge!

mysig söndag

Igårkväll åkte jag till älskling halv 6. När jag kom dit kollade vi bara lite tv och sen lite i 7 körde vi tll barsebäck för att fira Michaela som fyllde 17 år. På kvällen blev det snöstorm. Somnade rätt snabbt när vi kom hem till älskling sen, gud vad trött jag var!
Idag började min morgon bra, skulle lägga in bullar i älsklings ugn som vi skulle ha till frukost och tror ni inte att smart-asset själv lyckas bränna sig så jag har ett fett brännmärke på armen nu? Ont som fan gjorde det och det luktade brännt hår i hela köket öeee. Sen skulle älskling ut och dela reklam. Pappa hämtade mig vid halv 12. Fastän jag kom hem vid 12 tiden så hann jag inte blogga. Kollade på tv med pappa och sen åt vi. Sen var jag tvungen att hoppa in i duschen och göra mig iordning eftersom vi skulle åka på hockey. Älskling kom 20 över 1 och då körde pappa, och vi till malmö för att hämta farfar. Sen till malmö arena, satt typ högst upp och det lutade riktigt mycket så var nära att trilla några gånger när jag ställde mig upp haha.
Gud så kul det är att kolla på hockey där asså! Vilken stämmning. 12 262 personer var där. Malmö mötte Troja och jag lovar hade inte jag varit en söt liten tjej som jag är utan istället en stor gubbe till malmö-fan så hade jag åkt på några slag idag. Började redan när vi precis hade kommit vid 20 över 3 (matchen började 4) så gick vi in i ishallen för att älskling skulle få se den eftersom han aldrig hade varit där. Då ser jag en kille som går förbi mig med Troja-tröja och som ni kanske förstår har jag svårt att hålla munnen stängd så jag börjar skrika "buuuuu!" mot han. Malmö vann med 6-1 dom bara sköt in typ 3 mål på mindre än 10 minuter tror jag det var. Första pausen gick pappa och farfar ut en snabb runda och sen kom dom tillbaka till mig och älskling som hade stannat kvar på våra platser.

Det finns en stor TV-skärm mitt uppe i taket och när vi åkte till arenan så pratade jag med pappa om det och han sa att dom filmade folk med den också stod det "puss" så skulle man pussas när man kom med där. Och vilka 2 tror ni inte är allra först att komma med i "puss-webben" (som dom engelska bakom oss sa) jo erik & jag.

MVG i bild som ni ser haha. Älskling sa "nu kommer du säkert skriva in i din blogg att vi kom med på TV;n och såklart måste jag göra det + rita en fin bild av det också :) haha.

När matchen var slut skulle älskling på toaletten och då säger pappa och farfar när han har gått in där att det inte var smart för Troja-fansen kommer nu. "VAR?" säger jag och går fram och skriker "buuuuuuu!" allt vad jag kan. Dom kollar bara surt på mig. Sen börjar jag sjunga "alla vi som hatar troja klappar nu" och klappar. Malmöklacken sjöng den innan det var därför jag var tvungen att sjunga den. Pappa och farfar drar i mig och bara skrattar och säger att jag kommer hamna i bråk och kallar mig huligan. Sen står det en sur troja-gubbe lite längre bort från mig så jag börjar göra tummen ner mot han och bara skrika "buuuuuuu" fy vilken mördar-blick jag fick av han! haha men somsagt jag är för söt och för liten för att få stryk av sånna äckliga troja-fans ;)

Nu ska jag sova, skola imorgon!
Efter skolan ska jag till tandläkaren men skriver när jag kommer hem.
Godnatt!


dålig hårdag?

Igår sov erik här. Det var faktiskt kul att alla pappas kompisar kom hit, några av dom hade inte sett mig sen jag var liten så jag hade växt som ogräs tyckte dom. Älskling och jag spelade guitar hero nästan hela kvällen. Vi gick och la oss vid halv 2 tiden.
Idag åkte erik hem vid 11 och lite i 12 körde pappa och jag in till malmö och gick i stan. Vi åt på pizza hut, sjukt goda pizzor men gud vad mätt man blir! Fick en klänning/tunika av pappa som jag ska ha ikväll när jag ska med erik och hans familj till deras kusin som fyller 17 år.  Hade tänkt att jag skulle locka håret så jag började att göra det men efter 40 minuter hade jag inte ens lockat halva så jag gav upp och hoppade in i duschen igen. Andra gången jag duschar idag så man kan inte klaga på att jag luktar äckligt. Nu ligger jag med 5 flätor i håret och är jätte snygg (ursäkta bilden):


Mitt hår är jätta tjockt och själv lockigt men ville ha mer vågigt hår idag så fick göra flätor efter jag kommit ur duschen.
Nu ska jag packa för jag ska sova hos erik ikväll och sen ska jag byta om.
Hörs imorgon, ha en bra lördag-kväll allihopa!

vakna med thevoice

Vaknade klockan 7 idag, tog ner halva sängen i soffan så nu ligger jag och myser med täcke och kudde framför vakna med the voice. Haha som man kan skratta åt dom. När Josefin Crafoord föddes så var hon en kattunge, full med gul-sot och kolsvart hår som gick ner till ryggen i en hårväxt, haha ueee.

Ikväll kommer älskling till mig, nu idag ska jag städa lite i huset och sen bara mysa.
Hörs senare!

förlåt

Jag har inte bloggat på 2 dagar, ber om ursäkt haha. Men min lilla älskling har bott hos mig från tisdag-idag (torsdag). Kan berätta om mina dagar:

Tisdag:
Var hemma, när mamma kom hem vid 5 tiden åt vi grillad kyckling och potatis-sallad mums. Älskling kom till mig vid 6 tiden. Vi kollade nån film som jag inte kommer ihåg namnet på och åt lite godis. Sen gick vi och la oss vid 12 tiden tror jag.

Hahah vi hade kul med min webb, ritade en blomma på älsklings arm och skrev "I'm not gay" haha vet inte varför var utflippad? Sen fick jag ett hjärta med ett E i under min hals och på min mage stod det "erik har pussat mig här" och en pil till en ring. Haha så kul man kan ha med en penna igentligen ;)
Erkänn att vi e otroligt snygga? ;)
Speciellt denna bilden---->

haha kolla så uppblåst jag är.

onsdag:
Vi gick upp vid 9 tiden och åt frukost. Sen duscha och klä på sig och sen gick vi ner till affären för att handa lunch. Stekte räkor och lite sånt, riktigt gott! Älskling är dukig på att laga mat :) Sen gick vi ut och gick en runda när vi hade ätit. När pappa kom hem gjorde erik och jag en tropisk sallad (kyckling, majs, sallad, tomat, gurka, ost och annanas) gott!
Sen kollade vi på två filmer, den ena hette "music & lyrics" och den andra kommer jag inte ihåg vad den hette för den somnade jag till. Efter det hade pappa och erik jätte kul med mig för man kunde putta till mig när jag sov så jag hängde i en "ställning" som jag inte kan göra nu! haha. Ni ska se fotot dom har tagit. Sen gick vi upp och la oss.

torsdag (idag):
Klockan ringde 20 i 8 för att älskling skulle bli hämtad vid 9 för han skulle till doktorn. Vi duschade och åt frukost sen åkte han hem. Jag gjorde mig iordning och kvart över 10 tog jag bussen mot malmö där jag mötte farmor på värnhem. Vi tog 3:an upp i stan och gick runt där och åt även bakad potatis på graffiti (vårat stammis-ställe haha) Mysigt.

Fick ett sånt läppbalsam som är på bilden ovan, luktar och smakar melon. Riktigt gott så nu blir jag god att pussa ;) haha. Efter vi hade varit i stan så åkte vi hem till farmor och farfar. Farmor skulle iväg vid 2 så jag var själv där hemma till 10 över 4. Åt faslags-bulle, kollade första filmen på sälskapsresan haha och hade mysigt. När farmor kom lagade vi mat till pappa och farfar sen åt vi. Efter det åkte pappa och jag och lämnade filmerna i bjärred som vi såg igår och köpte ett soffbord + ett sidobord på MIO. Nu sitter jag i soffan och kollar hockey med pappa.
För er som har missat det så har mamma och mina syskon åkt iväg till småland och kommer hem på söndagkväll igen. Imorgon ska pappa ha pokerkväll med sina kill-kompisar som kommer hålla på med "hej nattinatti" (dom tycker alltid att det är lika kul) men som tur är så räddar älskling mig och kommer hit! haha. På lördag ska jag nog med till älsklings kusin som fyller 17 och på söndag ska pappa, jag, älskling och hans pappa kolla på hockey i malmö arena :)

Förlåt det blev ett långt inlägg, skriver kanske sen!
Puss

godmorgon

Vaknade 09:09, lite läskigt för jag har ju sånt måste att jag måste säga "klockan är 10:10" (t.ex.) och sen önska mig något. Nu sitter jag och kollar på disney channel, haha alltid lika kul med dom här engelska programmen. Vet inte vad som händer idag skulla kanske träffa Erik.
Ska iallafall hoppa in i duschen nu.
Hörs sen!


Sjukling

Haha här ligger sjuklingen själv, inte för att jag har feber eller något men näsan rinner non stop! Och då får man vara såhär snygg ;) Det enda jobbiga är att jag måste ligga med munnen öppen för att kunna andas när jag har papper i näsan haha, så fick hålla andan när jag tog bilderna.

Nu ska jag duscha och sen sova så jag blir av med min äckliga förkylning nån gång!
Godnatt




kul dag!

Det var kul att få träffa Emma och Sofie, känns som om det var ett tag sen bara vi 3 träffades. Först gick vi runt på Center Syd, har hittat massa saker jag måste köpa! Det enda jobbiga är att jag inte har några pengar just nu. Efter det åkte vi hem till mig och pratade och lite sånt. Skulle fråga mamma fall dom kunde äta här men mamma sa att dom redan hade ätit så vi gick till pizzerian vid 7 tiden och satt där till 8 då dom tog bussen hem. Tack för idag tjejer! <3

Nu ligger jag i sängen och vilar, är förkyld! Ska snart sätta på nån film och sen sova. Skriver imorgon!
Hade bra!

   
Rosa eller blå? Både den blåa och den vita klänningen kom in igen på hemsidan, men nu är dom borta igen? Lotta mejlade till dom och dom svarade att dom får in den igen i mars så får vänta tills då och beställa den :)

center syd med S&E

Kul att vakna, dra upp persiennerna och se att det har snöat inatt? Nej absolut inte nu vill jag ha vår och sommar! Dock har det mesta av snön gått bort nu så det är bra.
Just nu städar jag mitt rum, sen vid kvart i 2 hoppar jag på antligen 126an som sofie sitter på eller 132 som emma sitter på, sen åker vi till Center Syd och ses där. Ska bli kul!

Jag hittade mina ljusa/gråa jeans inne i min gaderob, blev så glad att jag var tvungen att ha på mig dom igår + min nya t-shirt som finns på bild på 2 inlägg neråt, det inlägget heter "bilder"
Nu ska jag platta mitt hår och sen slänga på mig lite masscara.
Hörs senare!

I'm eletric, I just want to dance

Vaknade halv 9, bättre än 8 iallafall? Nu är jag riktigt förkyld, ska ner och ta näsdroppar sen kolla tv tillsammans med Ida. Tror Linus sitter vid datan (somvanligt) haha. Ligger och lysnar på musik på min nya ipod, gud vad bra låtar jag la in igår igentligen. Och älskling kommer bli glad för typ hälften av låtarna är från hans musiksmak haha.
Kom på att jag saknar min dans riktigt mycket! Jag brann riktigt för den och älskade att gå dit och träffa alla, speciellt Cecilia. Hon har jag inte ens sett på 100 år :( Tror jag ska börja dansa igen nästa termin, det är försent nu.
Nu ska jag gå ner till Ida.
Skriver sen!


bilder

Ligger i min säng nu, har ont i halsen. Hoppas att det släpper, har tagit alvedon. Det första jag gör när jag vaknar imorgon är går ner och tar en stooor kopp med te! Har inte mycket att berätta så tänkte lägga in nån enstakad bild från igår/idag
Enjoy!


En puss-bild från alla hjärtansdag. Var så himla mysigt med dig min lilla älskling,
men det spelar ingen roll vad jag gör på alla hjärtansdag bara jag får vara med dig
så är jag lycklig! Lova att det alltid ska vara vi älskling! Ni kan nog inte förstå hur
mycket jag älskar honom! <3



(Klicka på bilderna så blir dom större)

 Fick denna tröjan idag av pappa, var på center syd med ida men sen kom pappa och linus också dit så pappa sa att han kunde betala den :) Perfekt nu till sommaren till ett par vita shorts!

 Har blivit kär i denna klänningen (fast den jag vill ha är en likadan fast i antligen blå eller en i vit) men nu är den inte kvar på hemsidan längre. Den är nog slut eller så har dom tagit bort den, men den finns kvar i rosa (bilden) jag vill jättegärna ha denna klännigen, vad tycker ni ska jag beställa den i rosa? hjälp mig

 Är tvungen att visa er denna bilden också. Det är "vår" lilla söta kattunge som egentligen inte har något namn, vi kallar den svartis. Förra sommaren tog vi hand om en vildkatt som var översmal och gav den mat, vi döpte den till Mini, hon fick kattungar sen med en annan katt som var här (simba) 3 stycken, 1 bor hos Idas kompis och 1 hos våra kusiner i småland. Men denna lilla sötnosen har inget hem än, hon är världens underbaraste katt som kan sitta/ligga i ens knä och mysa i flera timmar

Nu ska jag sova, godnatt!

tummen ner

Tummen ner för förkylningar! Det var presenten jag fick utav barnen när jag slutade haha. Hann inte skriva ett till inäll igår men jag kan berätta om min alla hjärtans dag som var igår nu istället:
Vid 12 tiden kom farmor och farfar hit och fikade, vi fick varsin blomma av dom. Klockan 10 i 2 gick jag ner mot centrum för att hoppa bussen som min lilla älskling satt på, vi åkte in till lund. Vi hade tänkt fika när vi kom in till lund men ingen av oss var sugna på det så vi gick runt i stadsparken istället, gud vad mysigt det var! Lite i 4 gick vi ner till Lunds arena eller vad det heter? haha där vi skulle åka skridskor. Vi tog bussen hem 20 över 5 igen och jag hoppade av vid ICA för att springa hem och packa väskan och sen åka hem till älskling medans han satt kvar på bussen som skulle åka ända till hofterup men det gjorde den inte. Den stannade vid center syd så jag fick byta kläder och packa på 15 minuter sen körde jag och mamma och hämtade stackars erik som satt och frös.
Vi åkte hem och åt mat, kollade melodifestivalen och myste :) Älskling blev jätteglad för sin present som jag hade gjort också så det var kul. Hade köpt ett litet fotoalbum med svarta sidor inuti och sen har jag satt in massa bilder på erik och mig tillsammans och skrivit massa gulliga saker med en silverpenna. Sofie har sett den och hon fick gåshud när hon läste det så jag lyckades väl rätt bra haha ;)

Idag blev jag hämtad från erik vid 1 för att han skulle dela ut reklam. Åkte hem och städade. Sen kollade Ida och jag på en film när jag var liten bebis, haha skit söt. Nu precis har Ida, pappa och jag varit på den nya godisaffären som har över 500 olika sorters godis (passar mig) vi köpte lite godis och nu sitter vi och har mys i soffan och kollar på bolt, jag, ida, linus och pappa. mamma fixar där ute för hon ville inte se. Ska gå och lägga mig tidigt för jag är trött, men innan jag somnar har jag bestämt att jag ska lägga in puss-bilden som älskling och jag tog igår och skriva ett litet inlägg.
Vi hörs senare!


alla hjärtansdag

Glömde ju att skriva att det är alla hjärtansdag idag, grattis eller glad alla hjärtansdag allihopa! <3 Säger man grattis eller glad? :P jaja hoppas ni får massa kärlek idag, det får iallafall mina närmaste. Även om jag inte träffar dom idag så hoppas jag att ni vet hur mycket ni betyder för mig jag älskar er!
Fick en navelpiercing idag av mamma & pappa, sjukt fin! Tack jag älskar er också<3
Idag blir väl en dag när jag ger kärlek till alla och är extra snäll? Fast det går inte för det e jag ju alltid :) haha.
Nä nu måste jag börja städa!

Får väl lägga in några bilder på folk som betyder och som jag älskar:



Har tyvärr inte bilder på resten av mina underbara vänner på laptopen, och inte heller på släkt eller familj. Men jag vet att ni vet att jag älskar er också! <3

sovmorgon? yeah right

Tror ni inte att jag vaknar klockan 8 idag och verkligen inte klarar av att somna om? Igår var jag trött så jag höll på att dö och tänkte bara "gud vad skönt men helg, imorgon ska jag sova ut läääänge!" men nej så blev det inte. Kollade på Bring it on när jag vaknade och sen ringde älskling. Ska ta bussen 5 över 2 och då sitter han på den bussen, sen ska vi in till lund och fika och åka skridskor. Efter det åker vi bussen hem, jag hämtar mina väskor och älskling åker hem till sig och sen blir jag körd dit och ska sova där :) Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och städa mitt rum, sen får jag göra mig iordning och vänta på att jag ska ner till busshällsplatsen.
Skriver när jag kommer hem från Lund igen ifall jag hinner!
Hörs sen!

trevlig fredagskväll med sofie

Anledningen till att jag inte skrev blogg igår var att jag inte hann. Jag slutade klockan 1, skulle egentligen sluta 12.30 men mamma fick jobba över för att en av hennes kollegor hade fått feber. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket vilade typ bara upp mig för jag var död och hungrig så gjorde en god sallad, sen på kvällen renskrev jag mitt arbete till APU;n. Gick och la mig vid halv 12 för det blev försent och då ville jag bara somna så jag orkade inte skriva blogg då heller.
Idag var sista dagen på APU;n, känns både bra och dåligt. Fick ett rött stort hjärta där det stod massa saker i och så klart i slutet stod det "/fiskarna" (avdelningen heter fisken som jag var på) haha så gulliga är dom. Sen fick jag massa godis, dom visste att jag gillade det (a) Fick nog minst 100 kramar idag, både av personalen och av dom underbara barnen. Kommer att sakna dom men jag ska åka in och hälsa på där snart det har jag lovat! Och dom kommer att sakna mig, dom kände redan att det kommer vara svårt att komma in i sina vanliga "rutiner" igen eftersom jag har hjälpt till där.
Slutade halv 4 idag, åkte med mamma till busstationen och sen tog jag bussen in till Lund, efter en stund kom världens bästa Sofie <3
Vi köpte biljetterna till i taket lyser stjärnorna som skulle börja 10 över 6, klockan var bara typ 20 över 4. Sen gick vi och köpte godis, åt och sen till ur & penn för Sofie skulle köpa present till sin lillasyster. Sen var det dags för bio! Vi satt längst bak i sofforna och jag tog av mig mina uggs, helt plötsligt var den ena borta! Sofie och jag började gapskratta och lös med hennes mobil men vi hittade verkligen inte den, så jag kände med min hand på golvet och trodde att jag höll i min sko men det var tjejen som satt bredvid mig sko, haha pinsamt! När bion var slut gick vi till bussen och sofie följde med mig hem. Satt i mitt rum och pratade sen gick vi ut och mötte filip för att sofie skulle få en film av honom. Sen hem till mig igen och sofie tog bussen hem kvart i 11. Tack för en rolig dag, det får vi göra om! <3

Nu ligger jag i sängen, klockan är bara halv 12 men jag tror att jag dör av trötthet snart! Barnen slet ut mig idag eftersom jag var med dom extra mycket för att jag inte kommer att se dom längre :/ Ska nog sova snart.
Imorgon är det alla hjärtans dag, älskling och jag skulle egentligen åkt in till lund och fikat och åkt skridskor med emmy och kristoffer men det blev inte så. Det blir bara älskling och jag imorgon istället, men det är ju ändå mysigt :)
Sen ska jag sova hos han på kvällen. På söndag kanske jag ska med sofie och hennes mamma och shoppa men det beror på vilken tid det blir. Idag är det ju fredagen den 13:e, nån som har fått otur? Jag har inte fått det än "peppar peppar ta i trä" men det är bara 28 minuter kvar på denna dagen så hoppas det inte händer något, haha. Skriver när jag vaknar imorgon!
Ha det bra! 

bort med snön tack

Tänkte skriva ett inlägg imorse innan jag gick upp ur sängen men jag tyckte att ligga och "dra" mig lite till i min stora varma säng var mysigare än att starta datan. Och man blev inte mycket gladare när det var snö ute, var snöstorm igårkväll. Men det var ändå lite mysigt för det var kramsnö och inte bara slask. Åt en banan till frukost eftersom jag fick frukost på APU;n, vid 5 i halv 8 gick jag ner till busshållsplatsen där Caroline hämtade mig och vi körde till förskolan. Gjorde min sista uppgift idag, har klippt ut stora hjärtan i rött papper som barnen får klistra på sitt foto och glitter på nu till alla hjärtans dag. Gjorde det med dom minsta barnen + 15timmars barnen som ska gå hem klockan 2. Imorgon ska jag göra det med dom större 3åringarna så det blir nog lite lättare med tanke på att dom kan mer själva.
När jag skulle gå hem sa jag hejdå till 2 stycken killar av 3 åringarna så sprang dom efter mig och sa "kraaaaam" så jag kramade dom hejdå, sen sa den andra puss. Han tog bort mitt hår från mitt ansikte (eftersom jag böjde mig ner) och pussade mig på kinden haha så gullig! Innan har jag sagt att jag saknar skolan och det gör jag också, jag saknar min klass. Men nu när jag tänker efter så förstår jag hur mycket jag kommer att sakna dom här små barnen, dom är underbara! Åkte hem med mamma vid halv 4, vi åkte till Willy´s och handlade mat, sen till apoteket och handlade panodil och sen sprang vi in på H&M och jag köpte en liten väska som egentligen kostade 129:- men en som vi känner som jobbar där gav oss varsin lapp med 20% på alla varor så fick ge 103:- för väskan, alltid bättre:) När vi var påväg hem till Linus började bensin-lampan att lysa och eftersom att mamma ska till helsingborg imorgon med Ida så fick vi köra mot Lomma igen till bjärred och tanka för mamma hade kort på statiol.
När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, satt mest vid msn och pratade med älskling och Sofie, hahahah fyyy vad jag och sofie skrattade! Tur att hon är lika blond som jag så man har nån att dela sin humor med ibland.
Sen gjorde jag och mamma bakad potatis och stekte en hamburgare till Linus för att han inte ville ha bakad potatis. Vi hade en mysig middag vi 3, pappa är nånstans (i göteborg tror jag) och Ida var på bio med nån tjejklubb. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på radio, orkar inte göra den sista APU-uppgiften så får göra den imorgon. Ska läsa i min bok, i taket lyser stjärnorna för på fredag ska jag och sofie se den på bio <3 Imorgon måste jag ta bussen kvart över 7 eftersom jag ska börja 8 och mamma ska inte till jobbet på morgonen, slutar halv 1 med mamma.

Vi hörs imorgon!

hemskt

Louise skickade denna här till mig på msn, detta är en låt som Jill Johnson sjunger om en flicka som heter Nathalie (läskigt) som var på en fest när hennes exkille dyker upp. Hon ska ha hoppat in i samma bil som honom och har aldrig mer kommit tillbaka. Tror det var 2 veckor senare som exkillen erkännde att han hade mördat Nathalie. Lyssna på texten den är hemsk tycker jag. Men Sofie har lugnat mig, detta hände i Sundsvall som ligger typ vid Stockholm. Jag som har MVG i geografi trodde att det låg i skåne haha.
Nu ligger jag i sängen, ska sova när jag har skrivit klart detta. På lördag ska jag och älskling åka till Lund där vi ska möta Kristoffer, Eriks kompis och Emmy  Kristoffers tjej. Vi ska åka skridskor tillsammans med dom så ni får hålla tummarna att jag kommer hem utan några bryta ben eller skador! Sist jag åkte i en ishall så var jag nära på att bryta svanskotan/ryggen, usch vad hemskt det var!
Nu har jag inget mer att berätta, vi hörs imorgon!

jag dör av trötthet!

Fråga inte om ifall jag har varit trött idag! Jag satte min väckarklocka på 5 men vaknade klockan 4 och hade problem att somna om. Tror att jag somnade om mellan halv 5-5. Sen när klockan ringde 5 så snoozade jag 2 gånger innan jag orkade gå upp, slänga på ett lager masscara och ta på mig. Gjorde mig iordning på 5 minuter idag det är nog rekord!
Pappa var snäll och gick upp klockan halv 6 för att äta frukost tillsammans med mig och sen följde han med ut till garaget och hämtade min cykel för det var mörkt ute. Bussen gick 5 över 6 och den var t.o.m förtidigt i lomma så jag kom fram till förskolan halv 7 och var i tid.
Alla 2åringar var jätte söta idag, när jag satt på golvet kom dom och kramade mig haha.
Gick från förskolan 10 över 2 och tog bussen halv 3, när den körde mot bjärred centrum satt jag och hoppades på att älskling skulle vara där och tror ni inte han kommer på bussen? Mysigt att få prata och pussa han för vi kommer nog inte träffas förrän på lördag då det är alla hjärtans dag, han har så mycket i skolan nu. När jag kom hem gick jag upp där uppe med Linus för han skulle spela TV-spel så jag satt bredvid och fixade presenten till älskling, blev stolt över den kanske ska behålla den själv? (a) haha.
Ska göra lite till APU-uppgifter nu. Sen ska jag träna, duscha och gå och lägga mig kommer somna snabbt!
Skriver nog innan jag somnar

Godnatt (fall vi inte hörs sen)


SNABBT INLÄGG

Får bli ett snabbt och kort inlägg för klockan är kvart över 10. Skulle sovit för längesen! Imorgon ska jag upp 5 och ta bussen 5 över 6 för att jag ska vara med och öppna förskolan halv 7. Orkar absolut inte!
Fick sluta 10 över 12 idag så jag gick ner till bussen, eftersom att jag inte hade ätit på förskolan så darrade jag så mycket jag var hungrig. Behövde lite socker så var tvungen att gå in på hemköp och köpa kinapuffar. Tog bussen hem halv 1 och gjorde omelett när jag kom hem. Vid halv 2 tiden somnade jag eftersom jag hade/har jätte ont i huvet och mår inte 100. Vaknade igen vid lite i 4 och cyklade ner till Center Syd med Ida. Köpte det sista till älsklings present och köpte även present till mamma och pappa nu till alla hjärtans dag. Sen fikade Ida och jag. Efter det åkte vi hem, när vi kom hem byte Ida om till ridkläder sen lämnade vi henne vid stallet och jag, mamma, pappa och Linus åkte till IKEA. Köpte TV-bord, sänglampa till Linus, skrivbords-stol till Ida och sänglampa och en ram där man kan sätta in 3 foton till mitt rum. Sen åkte vi hem.
Nu ska jag sova, håll tummarna för mig att jag kommer upp klockan 5 imorgon är inte så säker på det.

Sov gott

HELGEN SLUT

Min helg har varit bra! Sov hos älskling från fredagkväll till söndag, myspys <3
I fredes såg vi Let´s Dance och när vi hade kollat klart på utröstningen gick vi in i hans rum och somnade snabbt! Båda var riktigt trötta. På lördagen vaknade vi, åt frukost och sen gick vi ut och gick med Mio och Ginny (hundar för er som inte fattar det) På kvällen kom Eriks farbror Jonny och Kristina, åt god mat och kollade på melodifestivalen. Själv tycker jag att Caroline af ugglas absolut inte kan sjunga! Men såklart så får hon komma vidare istället för Marie Serneholt? Dåligt tyckte jag.
Idag kom pappa och hämtade mig vid 11 tiden för att älskling skulle fixa med sin reklam-utdelning. Ida var också med och hämtade så vi körde till V. Karaby och hyrde 2 hästar som Ida och hennes kompis ska ha i sommar. Är jag snäll får jag kanske också prova på att rida på dom.
Sen åkte vi hem, jag hoppade in i duchen och kletade på ett lager mascara sen körde hela familjen vidare till IKEA. Hittade jätte mycket saker till mitt rum nu när jag ska måla om, kommer bli jättebra det känner jag på mig! Efter IKEA körde vi vidare till ILVA där vi skulle leta efter en soffa till mig och ett TV-bord till stora rummet där nere. Istället kom vi hem med en matta till stora rummet och har även köpt ett skrivbord till Ida som vi ska hämta på onsdag.
När jag kom hem satte jag mig och fixade med älsklings alla hjärtans dag present. Sen fikade familjen vid TV;n och kollade på Rosa Pantern. Såg den hos älskling igår också, jag tycker att "I wanna buy a hamburger"-schenen är lätt bäst! Erik och jag skrattade igår så vi inte fick luft haha.
Nu precis har jag varit duktig, 100 situps, in i duschen och nu ligger jag i min säng med pyjamas. Klockan är ändå bara halv 10 men ska göra lite på mina APU uppgifter och sen ska jag läsa i min bok. Sen efter det ska jag sova för jag är riktigt trött!
Imorgon jobbar jag bara mellan 9-12:15. Igentligen slutar jag 12:30 men mamma ska på möte så får ta bussen som går halv och måste därför gå lite tidigare.

En bild på mig och min älskling som jag älskar mest
av allt får ni innan jag somnar :)


Vi hörs imorgon! ♥


BLANDADE KÄNSLOR

Ja idag har varit en dag men blandade känslor kan man nog sammanfatta det som. APU mellan 8-12:15. Sen åkte jag och mamma hem. Spelade lite guitar hero, klarade nästan av expert på bas (a) hahaha. Sen kom Linus han berättade att det var en kille som går i 5.an i Idas klass (Linus går i 3.an) som hade drämt en isboll rakt i Linus huvud och denna killen stod typ 1 m ifrån Linus! Linus hade såklart börjat gråta för det gör ju sjukt ont, jag blev så jävla förbannad! Sen skulle vi till Center Syd så vi körde först bilen till idas skola och mamma & jag stod utanför hennes byggnad och väntade på att hon skulle komma ut så ingen kastade snöboll på henne. Efter ett tag ser jag han killen som har gjort så mot Linus så jag går fram till honom och ger honom en fet utskällning, sen kom mamma oxå och hon skrek nästan på han för det han hade gjort. Haha mamma puttade bak mig för hon sa att jag gick fram mot honom precis som jag skulle hoppa på han och slå till han. Han blev så sjukt rädd för mig och det enda hans kompis kunde säga var "du då din jävla tonåring?" hahaha vet inte vad det hade med saken att göra men iallfall. Nu vet ni det; kaxa med mina småsyskon och ni får mig på er!
På Center Syd skulle Linus klippa sig så mamma satt där för linus ville inte att hon skulle gå. Ida och jag gick runt på Center Syd och kollade i alla möjliga affärer. Hittade en liten väska som jag ska köpa och ha till sommaren. Sen hittade jag även en större väska som jag nog ska försöka fjäska till mig. Köpte även mina alla hjärtans dag presenter till älskling så ska börja fixa med det sen nu nån dag. Vi fikade på Mc donalds för ida ville äta mat, åt en sån choklad muffins sjukt goda! Ikväll har jag bara varit hemma. Imorgon kommer förhoppningsvis Frida & Caroline. Senare imorgon ska jag åka till älskling och sova där till söndag, mysigt! <3 
Nu vill jag sova för jag är sjukt trött, jobbar mellan 9.00-15.30 imorgon.

Sweet dreams!


trött och bra dag

Har varit en bra dag idag! Först APU mellan 9.00-17.30, hade stängning med Linda men barnen gick tidigare så slutade redan 20 över 5 haha 10 minuter tidigare alltid något. När jag hade slutat gick jag ner mot busstationen och mötte Emma <3 Sen gick vi hem till henne och vid 10 i 6 gick vi ner mot busstationen igen och mötte Sofie<3 Sen gick vi till Valentino och åt mat där, sen satt vi kvar länge och pratade. Haha jag fick ett skrattanfall så jag nästan var nära på att kräkas kunde inte andas och fick så sjukt ont i magen p.g.a min träningsvärk xD Sen vid halv 8 tog vi bussen mot Lödde hem till mig. Framme 10 i 8 men sen var Emma tvungen att åka hem så hon tog bussen kvart över 8. Sofie och jag gick hem till mig och kollade på när Kenza var med i vakna med thevoice imorse. Sen spelade vi guitar hero och jag har kommit upp till hard nu haha det ni! Sofie åkte hem vid halv 10.

Nu ligger jag har i sängen och skakar och mår skit! Ska läsa i min bok och sova nu.
Hoppas ert liv går bättre än vad mitt liv känns just nu..

AJ!

Jag har ont i exakt hela kroppen!
1. Jag har riktigt mycket mens-värk, som tur är så kan jag kontrolera mitt PMS:ande så jag har klarat av att inte slå barnen idag när dom har skrikit. haha!
2. Jag har sjukt mycket huvudvärk, när barnen ska göra pussel så kan visa mer än andra. Jag satt och hjälpte en tjej så sitter en liten kille och skriker "kan du hjälpa meeeeeij?!" typ 10000 ggr och det kvittade hur många gånger jag sa "ja jag kommer" Han slutade hålla på när jag väl byggde pusslet åt han.
3. Fyfan vad mycket tränings-värk jag har från gårdagen, kan knappt skratta för har så otroligt ont i magen och då är det ju bra att sofie och amanda d kommer så jag får 100 skrattanfall? haha. Sen har jag ont i jumskarna (tror det heter så?) längst upp på inre låren sen jag sprang tror jag det är.
Nu ligger jag här i min säng och försöker känna efter fall jag är mer handikappad och har ont men det har jag inte :)

Idag var det APU mellan 8.00-15.30 men jag fick gå kvart över 3 eftersom jag skulle åka buss hem idag för mamma skulle vara kvar på ett möte. När jag kom hem kollade jag på top model, sen tittade Ida och jag lite på familjen annorlunda som vi hade spelat in sen igår. Sen var det dags för mat och vid 10 i 6 knackade Sofie och Amanda D på dörren :) Vi gick upp på mitt rum och fixade hårförlångningen på Sofie, sen spelade vi guitar hero. Blev sjukt varmt i vårat lilla data-rum så vi gick till ICA och köpte choklad (vet att jag inte får äta det men är sjukt sugen på det nu när jag har mens-värk) Sen hem igen och klippa hårförlängningen och sen skratta åt massa folk som såg kul ut i skolkatalogen. Vid halv 9 åkte Sofie och Amanda hem och Sofie köpte min hårförläning så nu är jag 300 kr rikare och det är ju alltid bra! När jag kom in igen efter att ha följt dom till bilen så ringde jag min lilla älskling.
Nu ska jag sova, klockan är bara 10 över 10 men jag är trött och mår inte bra. Och ska jobba mellan 9-17.30 imorgon så kommer dö! Min mentor Aina kommer även och hälsar på. Skriver imorgon!

Glöm inte att skratta och vara glada!

HOT OR NOT?

Såhär snygg är jag just nu (ursäkta bilden):


Haha testade Visibly Clear  2-in-1 wash mask som Hannah (hannnahnilsson.blogg.se) tipsade om, så var tvungen att köpa den idag när mamma och jag var på Center Syd.

Köpte den på apoteket för 65 kr

Vi får väl se fall den är så bra som Hannah säger ;) haha.
Nu har jag precis pratat i telefonen med min lilla älskling, får se när jag får träffa han igen. Nu ska jag gå upp till mitt rum, sätta på Chris Brown och sen göra 150 situps och sen hoppar jag in i duschen. Efter det ska jag nog lägga mig i sängen och läsa I taket lyser stjärnorna som jag hyrde idag med mamma på biblioteket. Har läst den innan i 7:an men kommer inte ihåg den och när alla som har sett den på bio säger att det är jättebra blev jag sugen på att läsa den igen.
Får se fall jag skriver innan jag somnar annars hörs vi imorgon! Tror det blir APU då.

Sköt om er! ♥

JAG ÄR DUKTIG

Jag känner mig duktig nu, har sprungit 30 minuter på vår "träningscykel" (bilden)

Och efter det har jag gjort 150 situps. Ikväll blir det stavgång med mamma och sen 150 situps till innan jag går och lägger mig. Nu ska man inte behöva skämmas i sommar när bikinin ska på!
När jag gjorde situpsen så var det såklart Chris Brown som spelades i högtalarna



Nu ska jag gå och duscha och sen blir det nog ett snabbt ärende ner till Center Syd.
Skriver senare!

090202

Finns det något värre än mens-smärtor?

Nej jag tror inte det. Vaknade halv 10 idag av att jag hade världens smärtor i magen! Äter panodil zapp men det hjälper ju inte, får ligga i 90 grader med benen för att det inte ska göra ont. Killar har verkligen tur som slipper sånt här så lid med mig lite. Idag är jag ju somsagt hemma för att jag inte skulle ta med maginfluensan till förskolan så jag ska nog fixa i mitt rum, städa gaderoben, lådan i mitt sängbord och fixa i skåpen på min toalett. Allt är i en enda röra! När pappa kommer hem ska jag fråga fall vi inte kan åka till Mattias idag och kolla tapeter eller till IKEA och kolla på lite saker till mitt rum. Nu ska jag nog ta på mig ett par mjukisbyxor och sen gå ut och gå en låång runda och vara lite duktig.

Hej så länge ♥



090201

Jag blir riktigt arg!

Älskling ringde mig vid kvart i 4 och sa att jag skulle vara vid pizzerian 5 i 4 där dom skulle hämta mig för vi skulle äta hos hans farmor. När vi sen kollar på handbollen så börjar nyheterna, då är det de inslaget om folk som plockar dun från levande fåglar?! Man bara ser hur dom hänger så ont dom har och skriker i panik. Och människorna som plockar dom bara drar och skiter i vilket? Asså fyfan vad hemskt det är, efteråt fick man se hur fåglarna såg ut. Dom hade bara fjädrar kvar på huvudet och deras puls var säkert uppe i 500! Jag var nära att gråta för jag tycker det är så hemskt, bara för att dom är djur så behöver väl inte dom lida? Nä usch jag vill åka dit och dra av dom människornas hårstrån från huvudet så ska vi se hur kul det blir sen? Haha ursäkta men jag gillar inte djurplågeri!  
Iallfall vi åkte hem från älsklings farmor vid 7 och sen hem till älskling. Vi la oss i sängen och kollade tarzan 2 men erik satt och sa sina egna repliker när dom pratade, hahahah fyfan vad jag skrattade. Kan ju säga att jag var inte lite trött! Sen ringer mamma och berättar att ida har fått maginfluensa, kul.. Så jag fick åka hem och nu kommer jag väl inte få träffa Erik på ett tag :( Ska inte jobba imorgon heller för jag har pratat med Caroline och både hon och jag sa att det var bättre att jag stannade hemma så jag inte drog dit smittan där.

Igår var riktigt kul faktiskt! Haha men gud vad kallt det var. Ida ville gå ut med Honey, en hund som var där så älskling och jag följde med. Men eftersom Erik hade åkt skidor på dagen så frös han så han fick gå in igen. Jag hade bara tunna leggins och frös som en idiot så ida satte på sin gulliga låt och vi hoppade runt och sjöng till den. Haha hoppas att ingen såg oss!
Nu har jag inte mycket mer att skriva så vi hörs imorgon! Ska sms:a lite med min älskling nu <3

peace & love <3

RSS 2.0