Makeover

Kände för att ändra headern lite, är trött på det rosa. Vill ha en ny header men orkar inte ta nya bilder nu så fick ta en gamla header sålänge. Kommer ihåg hur stolt jag var över denna när jag hade gjort den för ca 1 år sen tror jag det är?
Min gamla:


Min "nya":


Painted by numbers

Äntligen hemma! Har precis gjort nudlar för jag var så sjukt hungrig när jag kom hem.
Var en seg dag i skolan, verkligen inte min dag.. Först fick vi en stor APU-uppgift som jag känner kommer vara tuff och sen fick jag reda på att jag behöver Engelska B för att komma in på högskolan i Malmö vilket jag inte har, skit kul verkligen..
Det enda roliga var på religionen, vi satt i klassrummet och utanför så var det massa folk som slängde bord och stolar så det smällde. Så jag öppnade dörren lite kaxigt för att dom andra i klassen bad mig att säga till dom där ute, men när jag väl öppnade dörren så ser jag att det är 3 stora utländska killar och då blev man lite mesigare haha.
Nej nu ska jag äta upp, plocka ur diskmaskinen och sen gå till Center Syd. Hoppas på att hitta en snygg bustier, letade efter en sån i Ullared men sån tur hade jag ju inte att det fanns där, hörs ikväll!

Dagens outfit

Nu slår vi på stort och försöker komma igång med dagens outfit bilder igen för att bloggen ska bli roligare. Är dock inte världens bästa bilder idag, får bli bättre imorgon.


Min nya mys kofta från Ullared hihi

Körde på inbakat idag, mamma är duktig

Och mina nya fjäderörhänge!

Känner hur det bränner inom mig

Nu går jag och lägger mig. Tänkte somna tidigt idag för jag är så sjukt trött men jag fastnade framför Little big planet och spelade TV-spel ikväll med Linus. Sist jag skrev så skulle jag ju spela med Ida, så när hon kommer in på mitt rum och frågar vad vi ska göra så svarar jag "kan vi inte sjunga sing star?" jag med min sjukt hesa röst hade ju bara blivit ännu värre fall jag hade sjungit, typiskt mig.. Men som "tur var" så sa Ida nej till det förslaget haha.
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, ville bara uppdatera en gång till idag så ni ser att jag faktiskt bryr mig om min blogg trots den dåliga uppdateringen som kommer då och då. Imorgon så tänkte jag faktiskt slå på något stort och försöka ta tag i mina dagens outfit bilder igen, det låter väl bra? Så nu kan ni sova gott inatt och ha något att se fram emot tills imorgon!
En gång i tiden var jag "duktig" (kom inte  så många bilder men ändå) med mina dagens outfit bilder, kanske inte var världens snyggaste outfit som jag hade då, men det är väl ändå tanken som räknas?

My voice..

Hann aldrig skriva i fredags. Hjälpte mamma med städningen i huset och sen skulle vi (+ syskonen) köra in till XXXLutz för att Linus skulle köpa en sak. Men när vi väl kommer fram så går bilen sönder, eller det kom fram en varningslampa, så vi ringde Peugeot och dom sa att kör vi med bilen så kan motorn skära sig och då är bilen bara skrot.. Så pappa fick komma in och boxera bilen ut till Peugeot. Vår trip till Malmö som skulle gå snabbt tog alltså mycket längre tid än vad vi hade tänkt, så när jag kom hem fick jag packa väskan snabbt och sen åka till Erik. Sov där fredag-lördag och sen åkte vi hem till mig igår och sov här tills idag. Har varit mycket mysigt som vanligt!
Förutom att Erik knappt hört vad jag sagt när jag pratar, har blivit sjukt hes. Ringde till mamma igår från pappas mobil och hon trodde att det var pappa som ringde och grät? Då är man verkligen hes haha..
Erik har precis åkt hem, jag ligger här i sängen och har ångest för att lovet är slut och skolan börjar imorgon, men får se framåt. Går bara denna veckan sen är det 5 veckors praktik som gäller, skönt!
Nu ska jag se fall Ida vill hitta på något med mig, vill spela TV-spel men inte helt själv. Vi hörs ikväll!


Ullared + mys med min andra halva

Har varit dåligt med uppdateringen. Skrev senast i måndags, för sen vid 8 på måndagskvällen åkte jag hem till Erik för att gå ut med Mio. Sen låg jag och kollade på avsnitt av Ullared och var mörkrädd tills familjen Polits kom hem, sjukt att jag är så rädd haha? Sen har jag sovit där ända tills idag (torsdag).
I tisdags var jag uppe med tuppen. Jag och Tilda var klara vid halv 8 och sen blev vi upphämtade av hennes mormor och morfar, sen bar det av till Ullared! Var en riktigt kul dag och jag hittade mycket fint, kanske lite för mycket med tanke på att det bara blev över 16 kronor.. Haha men strunt i det, för jag är nöjd! Från och med nu ska jag även börja följa Ullareds avsnitten för när jag och Tilda var påväg in och skulle börja shoppa så står Boris med ryggen mot oss och film-teamet filmar mot oss, så vi kommer liksom gående bakom honom, vem vet vi kanske kommer med? Ni får hålla koll på kanal 5 ;)
Har precis varit ute och powerwalkat, fastän jag är förkyld och har det jobbigt med min astma så ska jag ändå gå ut? Kände ett riktigt sug efter att få powerwalka så nu har det jobbigt med andningen, men får väl skylla mig själv, typiskt Natti...
Hittade denna bilden i arkivet här på bloggen, jätte gamla bilder på mig & Erik som jag gjorde för länge sen haha.

Memories

Först har jag varit ute och powerwalkat i 1 timme och nu sitter jag o äter müsli med yoghurt, vad har hänt med mig? Duktigt!
Imorse skulle jag powerwalka till Maxi för att handla schampoo och balsam, och Ida skulle iväg så snäll som jag är följde jag först henne och gick sedan till Maxi= världens omväg, tror jag gått runt hela Lödde. När jag gick så gick jag förbi ett hus där en av mina tjejkompisar bodde innan, och då kom ett minne fram som jag gick och skrattade åt:
Jag och denna tjejen hade umgåts en hel dag när vi var små, och jag hade fått en tid av mamma & pappa när jag skulle vara hemma och äta, vi säger att det var klockan 6. Men när klockan blev 10 i 6 och det var dags att cykla hem för att bara äta lite mat så ville vi ju inte avbryta hela vår lek? Så vi gick ut på en kulle som var utanför hennes hus, jag rullade ner för den för att bli smutsig, sen tog vi min cykelhjälm och skrapade den på marken så den fick lite repor och tillsist skrapade jag mina händer på asfalten så jag fick skrapsår. Om jag inte minns fel så tog min tjejkompis smuts på mina kinder också, allt detta gjorde vi för att jag skulle säga att jag hade cyklat och ramlat och det var därför jag kom hem försent, haha vilken liten jävelunge man var va?

Söndag utan ångest

Familjen kom hem ett tag efter tag när jag skrev inlägget inatt. Och när dom kom hem så hade jag skrämt upp mig själv så mycket så jag var jätte pigg. (konstigt när det sista tjejerna började prata om innan de åkte hem var om spöken som hemsöker hus, vad de hade hört för historier om det osv haha). Så jag kunde inte sova sen, när jag kom upp i mitt rum och såg hur stökigt det var så fick jag ett ryck och började städa 2 på natte, sen låg jag och kollade på massa vänner avsnitt.
Idag sov jag tills lite i 12, och det var riktigt skönt kan jag berätta! Hann knappt vakna innan Sofie ringde mig och sa att vi var tvunga att åka till Lomma snart. Så gick ner till köket där det fanns bullar och kokta ägg + choklad mjölk. Sen gjorde jag mig iordning och blev hämtad av Filip & Sofie. Sofie och jag skulle komma på Emma när hon spelade badminton match, och duktig var hon!
Sen åkte jag och Sofie och kollade en snabb runda på Center Syd. Sen åkte jag hem, blir en lugn kväll idag. Ska snart baka morotskaka med Ida, vi hörs imorgon!
Riktigt skönt föresten med en söndag utan att ha söndagsångest och veta att det är skola imorgon, älskar lov!
Hittade denna bilden på min hårddisk, den är tagen när jag gick i 1an. Om ca 4 månader så är det vår tur!!!

Tjejkväll

(skulle publiceras den 19 men klockan blev över 00:00)
Har blivit seg uppdatering nu igen.. Men igår hade jag bara lektion från halv 11 till halv 12, sen åkte jag hem. Däckade i soffan vid 3 tiden och vaknade igen klockan halv 7. Efter ett tag kom Fridas föräldrar hit och när dom såg att jag var hemma så sa dom att jag hade ju kunnat vara hos Frida i Lomma eftersom hon var själv i sin kompis lägenhet som hon passade. Så dom körde mig till Frida där jag var igårkväll och sov inatt. Imorse blev jag hämtad av mamma, åkte hem och duschade och gjorde mig iordning sen åkte jag, mamma, pappa, farmor och farfar till Mattias och Annika för att Annika fyllde 25. Så vi var där hemma och fikade.
Sen åkte vi hem, jag och mamma körde och handlade mat inför kvällen och klockan sprang iväg. Så när jag kom hem fick jag börja med mat och efterrätt direkt eftersom tjejerna skulle komma hit. Sofie som redan var i Lödde var snäll och kom tidigare och hjälpte mig lite, tur för jag sprang bara runt i panik och hade inte gjort mig iordning inför kvällen haha. Sen kom Emma, Josse, Malin och Emelie hit. Vi åt god mat och efterrätt och jag fick ett jätte fint halsband utav dom i 18 års present (har inte bjudit hem förräns nu, seg som jag är)
Nu har tjejerna precis åkt hem och jag sitter i panik här hemma i soffan, har dragit ner för alla fönster och tänt upp i hela huset + att jag har Disney channel på TVn på hög volym. Nu vill jag bara att familjen ska komma hem!

Sökandet efter "the one"

Idag har jag bara haft 2 lektioner som gick otroligt snabbt. När jag kom hem började jag städa och dammsuga, och sen åkte jag, mamma och Linus in till Malmö för att leta efter balklänning för det är ju hög tid att hitta en nu. Först tänkte jag hyra en eftersom man inte har användning för en stor balklänning (tror jag), men efter att ha sett priset på att hyra klänning och köpa klänning och sett vilka otroligt fina långklänningar det finns så vet jag faktiskt inte fall jag ska hyra eller köpa. Återstår och ser tills jag har hittat "the one".
Nu ligger jag i soffan, ska snart börja kolla på lite vänner avsnitt och sen sova.

Happy

Fick precis ett sms av Sofie att första lektionen är inställd imorgon för att min lärare är sjuk, woho! Det betyder en hel timmes längre sovmorgon imorgon och att jag kan sitta uppe lite längre vid datorn ;)

Sofias änglar

Har suttit med mamma och syskonen framför tvn ikväll, vi har gjort varma mackor och te och kollat på Sofias änglar. Fy vad hemskt det är.. Det är som Extreme home makeover fast på svenska. Ikväll handlade det om en mamma med en dotter på 4 år och en dotter på 2 år, hennes man hade gått bort i leukemi. Så man sitter och gråter här, samtidigt som det är så fint. Efteråt så uppskattar man verkligen allt man har ännu mera. Nu vill jag gå och lägga mig, har sån huvudvärk, min förkylning vill inte ge med sig och jag hostar som aldrig förr. Så det blir lite roligare inlägg imorgon! POSS.

Glad alla ♥ dag (i efterskott)

Ni har väl inte missat att det var alla hjärtans dag igår? Så vad hittade ni på? Mös med pojkvän/flickvän/familj/vänner? Eller tycker ni att dagen är överskattad? 
Jag var iallafall hemma hos Erik och hade det mysigt. Sov där inatt också och kom hem för ca 30 minuter sen. Har bara slängt på mig leggins, ett linne och Eriks tjocktröja + en sjal. Idag är en sån dag då man inte orkar fixa sig, mår inte på topp heller för den delen.. Ska gå till bussen nu för att åka in till Lund och möta Emma innan vi åker till skolan, vi hörs när jag kommer hem!

Bilder från mongolian barbeque

Satt och gjorde mig iordning länge och tog bilder på mig själv innan jag skulle gå, det resulterade till att jag inte hann gå till bussen med mina boots utan att pappa var snäll och fick köra mig haha

Jag & Sofie

Emelie, Josse & Emma

Sista bilden får bli på Emma, mig & Sofie. En hemsk bild dessutom haha, det ser ut som Sofie sitter och myser??

Mongolian BBQ

I fredagskväll var jag med tjejerna (minus Malin som tyvärr blev sjuk :/) på Mongolian Barbeque i Malmö. Och jag kan säga att vi åt god mat tills vi sprack! Och inte nog med det så hade jag och Emma handlat godis innan vi gick till restaurangen som vi skulle ha på bussresan hem, rörde en godisbit och sen mådde jag illa haha.
Skulle egentligen bloggat i fredags kväll men somnade i soffan med datorn över mig, lyckat.
I lördags åkte jag hem till min lilla älskling och sov där och hade det mysigt. Jag och Tilda satt och spelade ett spel på datorn som heter Amnesia, det ska vara ett riktigt läskigt spel men vi kom aldrig så långt. Fick iallafall hjärtattack av Erik när han skrämde mig mitt i spelet, man borde inte kunna vara så lättskrämd som jag är?
Idag kom jag hem klockan 4. Pappa har åkt på konferens/skidsemester så jag, mamma och syskonen lagade en sjukt god tacopaj tillsammans! Och sen kollade vi solsidan. Mamma har även lagt i en toning i mitt hår som gjorde mitt underhår brunare. 
Nej hörrni nu ska jag ta och försöka somna, vi hörs imorgon! (Inlägg med bilderna från Mongolian barbeque kommer här efter)

Sjuka drömmar

I onsdags kväll när jag, Erik, mamma och pappa satt och åt mat så berättade jag om en sjuk dröm som jag hade haft. Jag kunde sjunga, och det var så sjukt coolt att det lät så bra när jag klämde i allt vad jag hade. Både Erik, mamma och pappa skrattade åt mig när jag berättade om drömmen.
Men inatt, så har jag släppt en skiva + skrivit skivkontrakt med Bert Karlsson, haha det ni! Undra vad som kommer härnäst? Tänk så kan jag se in i framtiden, det sägs ju att alla drömmar har en betydelse. Kanske träffar Bert snart.

"Hur kommer du på något sånt?"

För några dagar sen vid matbordet så satt jag och mamma och doppade paprika i en god sås som jag hade gjort, när jag satt och tuggade min röda paprika kommer jag på en sak:
Natti: när man tuggar paprika och samtidigt andas ut och smakar med munnen så smakar det dålig andedräkt.
Mamma: hahahah
Natti: testa, gör det inte det?
Mamma: hahah, jo men det är inte det jag skrattar åt. Hur fan kan du komma på det Natti?

Helt ärligt så undrar jag det också? Sitter jag verkligen och smakar så noga av när jag äter allting? Och hur kan man komma på att något smakar dålig andedräkt? Fast okej, jag har kommit på att man inte kan lukta på sin egen andedräkt. Försök blåsa upp mot näsan och sen andas in det, det funkar inte?
Nej nu går jag och lägger mig, jag är fan inte normal någonstans haha...

Bild från teatern

Såhär snygga var Emma och jag igår på teatern i Genarp. Tanken var att vi skulle spela för 3-5 åringar men där var barn från 0-6 år.
Jag var en groda och Emma är en nalle, inte en kanin som barnen trodde haha.

Fuldag

Hann aldrig skriva mer igår som ni märkte, jag hann bara vara hemma i 20 minuter innan Erik kom. Och under dom 20 minutrarna dammsög jag rummet eftersom jag inte hade hunnit det innan. Igårkväll så hade jag och Erik en myskväll, vi poppade popcorn, kokte jordgubbste och åt choklad (+ våra jawbreakers såklart haha). Sen kollade vi på Sagan om konungens återkomst, den är ju i 3 timmar och 20 minuter, tror jag det var? så sen somnade vi skönt.
Idag har varit en dag som jag kallar för fuldag, då man går runt i en tjocktröja och leggins för man orkar inte hoppa i tighta jeans. Erik och jag köpte grillad kyckling till lunch och sen sprack ens mage så mätt man var. Han stannade hos mig till lite över 4 och mös här.
Ikväll har jag köpt biljett till Peace & Love festivalen uppe i Borlänge, jag och Erik ska dit i sommar och bo på camping. Ska bli riktigt kul, ser fram emot det! Jag kollade tåg från Borlänge hem till Malmö innan, finns 2 tåg att välja på och det som är några hundra kronor billigare tar 10 timmar och 33 minuter hem, sjukt haha.
Ska faktiskt göra mig iorning för sängen nu, har varit så sjukt skönt att vara ledig idag!! Men innan jag somnar ska ni få dagens kommentar och bild på mig och Emma från teatern igår, puss.

Grodan hittar en vän

Hallå på er!
Hann inte blogga igår. På förmiddagen var jag, Emma och Sofie i Stångby för att spela upp en teater för barn i 3-5 års åldern, Stångby vilken jäkla håla?
Sen när jag kom hem så deckade jag i soffan direkt eftersom jag inte mådde bra.
Just nu sitter jag i skolan, blir kvar här i 2 timmar, för efter det ska vi ut till Genarp och göra teatern för massa barn där, Genarp är en ännu större håla känns det som.. Jag är grodan, får alltså måla hela huvudet grönt, och Emma är den lilla nallen som jag blir vän med. Kan försöka ta bild på oss idag!
Imorgon är vi lediga vilket är så sjuukt skönt! Erik ska komma till mig idag och sova hos mig, så vi får se fall jag hinner blogga när jag kommer hem, annars hörs vi imorgon! Puss.

"Egen designad" klänning

För att min blogg ska bli lite roligare och för att jag har hittat något som jag tycker är sjukt kul så har jag tänkt starta en ny kategori här i bloggen. Natti gör om. En dag för 2 veckor sen så ploppade det bara upp en bild på en sjukt snygg klänning som jag ville ha, eftersom den inte fanns någonstans så kom jag på att jag kan ju göra den själv. Så jag gick in på närmaste H&M divided och köpte denna klänningen:
H&M divided - 99 :-

Med hjälp av en sax, symaskin och lite hjälp från mamma så klippte jag av ena armen på klänningen, vek in den och sydde för att det inte skulle bli flisor:
Sen för att det inte bara skulle vara en svart helt vanlig klänning så köpte jag lite dekorationer som jag sydde och strök fast med ett strykjärn på axeln. Bad Ida ta en närbild på axeln så att man skulle se lite bättre än på bilden ovan:
Fast denna bilden togs sent på kvällen när jag använde klänningen, och tyvärr hade inte alla nitar fastnat riktigt eftersom jag bara strök fast dom snabbt så vissa hade trillat av.
Och det var inte dom bästa bilderna jag har tagit på min klänning, men jag har så sjukt mycket inspiration på klädesplagg jag ska göra/sy om så ni får bättre bilder på det jag tänker göra härnäst..

Min helg

Nu är jag tillbaka! Efter en kort men behövlig paus från bloggen. Har massa saker att lägga upp nu.
Kan börja med att berätta om min helg, Erik följde med mig efter skolan i fredags och sen sov han hos mig till söndagen. Vi såg Paranormal activity 2, vi såg ju 1an förra helgen och den var mycket värre än 2an enligt mig. Jag och Erik satt och i stort sätt skrattade oss igenom 2an haha, det enda riktigt äckliga/läskiga var dom sista 5 minuterna.
I lördags skulle min familj iväg så jag & Erik var själva. Vi gjorde kycklingsallad för en hel grillfest eller något, riktigt gott var det iallafall!
Vår kycklingsallad, haha som jag sa till Erik när jag blandade den "det ser mer ut som vi ska ställa ut och bjuda på den på en stor grillfest än att det bara är till oss". Ja den räckte till lunch till både mig, Erik och mamma & pappa dagen efter.

Ni som har följt min blogg kommer kanske ihåg sommaren 2009 då jag och Erik sommarjobbade tillsammans. Vi var uppe i Töcksfors (vid norges gräns) med pappa, och i en godisaffär köpte vi dessa, jawbreakers. Skrev då att dom kommer räcka i kanske 3 månader, vi har fortfarande kvar dom..
Och nu ser dom ut såhär, haha dom tar fan aldrig slut. Och dom är stenhårda också så man kan ju inte bita i dom, tur att dom inte kan bli gamla iallafall?

Återkommer imorgon!

Jag har fått klagande från mina vänner på mitt dåliga bloggande nu de senaste dagarna. Jag har mycket i bakfickan, ska starta en helt ny kategori, sen har jag nya saker som har shoppats som jag ska visa för er. Massa saker att skriva om men ändå så går det segt? Måste vila upp mig idag, jag fantiserar för mycket om saker som äter upp mig inifrån, återkommer imorgon med nya inlägg!

Det är väl rätt logiskt att det är svårt att spela stark när man är som svagast

RSS 2.0