090906.

Har varit dålig med uppdatering. Igår kväll mådde jag skit dåligt och var så varm så jag fick ligga på golvet och kolla på tv, somnade där så mamma fick bära upp mig till min säng. Vaknade sen vid 6 imorse av att jag låg ovanpå täcket, gick på toa och sen vaknade jag igen vid 11 tiden helt pigg. Idag har inte hänt så mycket, har köpt hårfärg för imorgon ska mamma slinga mitt hår ännu blondare, skulle ingetligen gjort det ikväll men det hann vi inte. Ikväll åkte hela familjen till Bjärred för att köpa mjukglass, gott! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på heartbreak kid som jag lånat av Erik. Sen ska jag sova. Imorgon ringer klockan kvart i 6 så nu är det ingen mer sovmorgon för mig förräns på onsdag. Är helt slut för jag har gjort massa situps, imorgon ska mamma och jag börja gå stav-gång också så nu ska några kilo på min kropp försvinna! Puss och godnatt, hörs imorgon!

Är så glad att jag har dig, varje gång man är ledsen så ringer man till dig då du piggar upp en direkt. Du ger mig råd hur jag ska slippa "trubbel" som ikväll men jag är inte bra på att följa dom det vet jag, men vill att du ska veta att jag är så otroligt tacksam över att jag har dig min älskade (sjuka haha) Erik! <3
(har ca 20 sånna bilder undertill när vi gör sjukt fula miner, och det snyggaste av allt är att jag är osminkad ;) hahaha, detta är dock den enda bilden som jag vågar visa)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0