090731.

Godmorgon!

Eller okej jag har varit vaken ett tag, har legat och läst massa bloggar i min nya säng. Fy vad skön den är! Vaknade och hade fått ett gulligt sms av älskling som direkt gjorde ens dag, längtar tills han kommer hit ikväll. Ska städa lite på mitt rum, det är inte stökigt men det ligger massa kläder sen tyskland i soffan som måste städas bort. Ska ner och äta frukost nu innan jag svälter, vi hörs snart. Håll utkik efter tips-inlägg. Har 2 saker jag måste tipsa er om ;)
Puss sålänge.


Shopping i Lübeck

Här kommer bilder på det jag handlade i Lübeck i Tyskland:


2 stycken Ed Hardy block med rutigt papper. Ed Hardy har så sjukt snygga kläder som tyvärr är väldigt dyra så därför får man ha deras snygga block istället nu när jag ska börja läsa matte b och allt ;)

En vit t-shirt med glasögon på

Rolling Stones t-shirt, åh älskar den!


Linne med spets på lite mindre än halva ryggen, jag är kär i detta linnet!

Nu ska jag titta på tv och sova, hoppas min huvudvärk försvinner. Godnatt, puss på er!

090730.

Hann aldrig uppdatera detta inlägget innan klockan blev 12 så igentligen är det den 31 nu..
Iallfall, efter jag skrev det senaste inlägget gick jag ner och åt frukost och monterade ner min säng med pappa, sen hoppade jag in i duschen och efter det åkte jag och pappa iväg till IKEA för att lämna min gamla säng som är sönder och köpa en stång till min nya säng som jag ligger i nu. När jag kom hem vid lite i 3 åkte jag och Linus ner till Center syd. Köpte 2 linnen, ögonbryns knivar och en t-shirt i present till älskling. Sen körde jag hem linus och körde vidare till älskling. Så mysigt det var att komma till honom, även om vi bara varit ifrån varandra i 3 dagar så kändes det så rätt och man var så glad att få krama och pussa honom. Körde hem igen vid 6 då han skulle äta med sin moster, mormor & morfar. Ikväll har jag ätit med familjen och monterat upp sängen. Imorgon ska jag städa mitt rum och på eftermiddagen ska älskling komma hit och sova här och inviga min säng, haha han blir den första som sover i den tillsammans med mig. Här under får ni bilderna på vad jag köpte på Center Syd. Ska visa bilderna i ett inlägg efter detta vad jag shoppade i Lübeck igår också.


2 linnen från GT. 49:-/styck. (ord. pris 99:- )


3 stycken ögonbryns knivar 60:- (Fanns en rosa också men den har jag redan användt)

Tyskland (del 3)

onsdag:
Vaknade vid halv 9 och åt frukost. Sen packade vi ihop alla saker och åkte från hotellet. Vaknade vid 3 tiden av att vi hamnat i Lübeck där vi skulle gå i stan, köpte 1 linne och 2 t-shirtar och 2 block som ni får bilder på när jag ätit frukost. Ska gå ner och göra det och sen montera ihop min nya säng som en gubbe från IKEA precis kom med.

Hörs snart

Den enda bilden som togs igår, sista dagen i Tyskland. Resten av dagen satt vi typ i bilen

Tyskland (del 2)

tisdag:
Idag vaknade vi klockan 8 och åt frukost. Sen gjorde vi oss iordning och 20 över 9 åkte vi till ett stort tivoli som hette Movie Park, som var i samma stil som universal Studios i Florida men film-teman och sånt på karusellerna. En sjuk sak hände där, jag, Frida, Caroline, pappa och Ida stod i kön till en berg & dalbana. Helt plötsligt börjar någon trycka på mig bakifrån och jag trodde det var kön så jag lutar mig sakta bakåt för att inte ramla framåt. Då får jag en hård knytnäve rätt i ryggen! När jag vänder mig om står en 40+ Holländare där, han har alltså slagit till mig?! Så jag börjar skrika "vafan håller du på med?! Jävla idiot!" visste att han inte fattade svenska men ändå. Så pappa puttar undan mig och både han och Holländaren står och skriker varandra i huvudet på sina egna språk så dom fattade inte varandra, efter ett tag puttar Holländarens fru bort honom och börjar skrika på pappa. Sen pekar Holländaren utåt att pappa och han ska träffas där ute och "göra upp" pappa bara "visst visst, om du rör mig så ska jag nita ner dig din jävel" fyfan vad rädd jag var, hade gråten i halsen 1 timme efteråt.
Sen åkte vi till en restaurant vid lite över 8 och satt där och mös, sen tillbaka till hotellrummet där Frida och Caroline somnade snabbt och Ida och jag lekte med kamran. Sen spelade vi kort med Linus och la oss vid 11.
1.   2.   3.   4.   5.   6.
1. Alla ( förutom pappa som tar bilden) innanför ingången på Movie Park. 2. Familjen framför dammen. 3. Familjen Leijon Carlsson framför dammen. 4. Caroline, Frida och jag innan vi såg Shrek 4d, haha turist #1. 5. sen blev jag glad för jag träffade Shrek :D 6. Gick runt i Nickelodeon världen för att hitta Svampbob och fotas med han, men hittade inte han så köpte denna söta tröjan istället

Tyskland, 27/7-29/7 (del 1)

Hej allihopa!

Nu är jag hemma, har varit ute och rest i 1½ vecka men nu är jag back on track again ;) Har ju varit i Tyskland i en liten mysig stad som hette Bottrop tillsammans med min familj, Caroline och Frida (som är 1 år äldre respektive 1 år yngre än mig) + deras mamma Maria & pappa Roger dådå.
Kan berätta kort med bilder och text hur dagarna i Tyskland sett ut.
måndag:
Gick upp kvart i 5 för att klä på mig, packa ner högarna med kläder i en väska och äta frukost. Sen vid 6 på morgonen körde vi snabbt till farmor och farfar för att hämta bro bisset och sen körde vi till bron där vi mötte familjen Leijon. Sen åkte vi 20 mil genom Danmark till Rödby och tog färjan över till Puttgarden. När vi kom fram så väntade ca 60 mil ner i Tyskland och sen var vi framme på hotellet. Vi packade upp sakerna på rummen och sen gick vi och letade efter en restaurant. Resten av kvällen spenderades på hotellet där jag och Frida spelade biljard och dom andra kort. Sen gick vi och la oss. (Klicka på bilderna för att få dom större)
1.  2.   3.   4.
1. hotellet när vi kom fram. 2. Jag och Frida "slåss" med biljards-pinnarna. 3. Vi började kvällen med goda Tyska oliver haha. 4. (tagen genom staketet) jag frida och caroline blev glada när vi såg ett köpcentrum ca 10 meter från hotellet, vi skulle gå dit och shoppa loss men när vi kom dit blev vi besvikna för det var ett Tyskt IKEA på 4 våningar haha.

Får göra inläggen i 3 delar, annars blir dom allt för långa.

Hemma, åker imorgon igen

Hej allihopa!

Saknat mig? Såklart ni har. Har haft en underbar och jätte rolig vecka uppe i småland tillsammans med min älskling, hans familj och familjen Berglund. Hinner tyvärr inte skriva i detalj vad vi gjort (inte i detta inlägget iallafall) för jag ska sova nu, ska upp 10 i 5 imorgon :( Ska åka till Danmark vid 6 för att sedan ta båten till Tyskalnd tillsammans med familjen och Fridas familj. Ska bli hur kul som helst! På tisdag ska vi gå på Movie World, ett tivoli som har karuseller med film-tema. Ungefär som Univerasal i Florida. Kommer hem på onsdag igen så då hörs vi för jag är 100% säkert på att jag varken hinner eller orkar blogga imorgon klockan 5 på morgonen, men vem vet jag kanske överaskar både er och mig själv? Kamran följer självklart med till Tyskland så ska ta massa bilder som ni får se när jag kommer hem.
Innan jag somnar jag ni få några bilder från småland.


Kvällarna gick åt att spela spel på älsklings Ipod tuch haha

Vi alla var ute och gick en lång promenad och grillade

Påvägen tillbaka hittade vi 2½ liter kantareller som vi stekte på kvällen, mums!

Min snygging och jag tog båten ut på sjön och fiskade

Älskling lärde mig att paddla kajak, sen hade vi tävling mot Jörgen och Felix som rodde i båten och Eriks pappa fick vara domare haha

Här har ni en bild på torpet, visst ser det mysigt ut? Saknar faktiskt det..

Söta Mio får avsluta resan och detta inlägget.

Sovgott allihopa, ha det nu bra så hörs vi på onsdag! Puss

Sovgott, hörs om 1 vecka!

Nu ska jag sova, ska upp halv 8 imorgon och duscha. Sen kör pappa mig till älskling vid lite i 9. Klockan halv 10 åker jag, Erik, hans mamma och Mio (hunden) upp till Jönköping där deras sommarstuga ligger. Sen på kvällen kommer Eriks pappa, Tilda och Fanny. På onsdag kväll kommer Jörgen, Pernilla och Felix. Sen kommer det inga fler haha. Kommer hem någon gång på söndag, beror på fall vädret är fint för då stannar vi nog tills eftermiddagen. Jag hinner bara komma hem på söndag, packa upp min väska och sen packa en ny för på måndag ska vi åka vid 6 tror jag till danmark (?) och ta båten till tyskland. Sen ska vi köra typ 60 mil ner i Tyskland till något som heter Movie World. Sökte på google på det och det verkar sjukt kul! Massa karuseller med film-teman och 4d bio med svamp bob haha. Det är min familj, Frida och hennes mamma & pappa som ska dit. Lägger in bilder på hur parken ser ut på söndag. Ha en bra vecka så hörs vi!

Puss & Kram

Packar

Just nu håller jag på och packar förfullt. Måste tänka extra mycket nu när inte mamma eller pappa ska med, får inte glömma något ;) haha. Innan idag var jag med pappa på IKEA. Vi reklamerade min säng, först gick dom inte med på det men då är det bra att ha en envis pappa som tjatade emot. Så nu den 30/7 kommer min säng med några IKEA-gubbar hit hem. Åh så skönt att slippa min säng som är sprucken och gnislar såfort man rör sig! När jag kom hem åt jag mammas kladdekaka, mums världens godaste!
Nu ska jag packa klart, kanske städa mitt rum lite, raka benen och duscha ifall jag inte gör det imorgon på morgonen, måla mina tånaglar, ringa till älskling och resten av kvällen ska jag umgås med familjen. Hörs senare :)

Denna, 1.40 sängen kommer snart hem till mig, sen ska vi måla och fixa om på mitt rum. Happy face  

R.I.P Therese

Jag tror att alla i tidningen har läst om Therese Johansson Rojo, hon dog den 7/6-09 för att en tjej sa till sin pojkvän att han skulle misshandla Therese bara för att tjejen var avundsjuk på Therese? Det är så sjukt så det inte är sant, misshandeln blev för grov och söta Therese dog. Dom 2 som är gripna för misshandeln är inte ens värda att nämna, dom har själva förstört sina liv och kommer få leva med att vara hatade längelängelänge.
Thereses kompisar har gjort en minnes-blogg till henne, har ni inte sett den så är den här. Dessa tjejerna är starka och skriver om hur dom känner och hur mycket dom saknar Therese. Det är omöjligt att läsa deras blogg utan att rysa eller gråta. 
Här är ett youtube klipp med bilder och filmer på Therese. Vet inte fall ljudet funkar (gjorde inte det när jag kollade) men annars så har tjejerna lagt in den på sin blogg. Tycker ni alla borde gå in och läsa där!


090719.

Hejhej bloggen!

Allt bra med er? Själv mår jag bra, lite trött bara. Vaknade halv 10 och gick ner och åt bullar som familjen köpt. Sen har jag tittat TV med ida och våra 2 fåglar haha. Håller på att packa, är snart klar. Har sjukt många t-shirts och linnen med mig och jag har beställt fint väder eftersom jag bara packat ner 2 par jeans och 100 par shorts haha, hoppas det inte regnar hela veckan utan även är lite varmt så jag kan använda mina 3 bikinis jag packat ner. Haha jag har alltid så överdrivet mycket kläder och skor med mig när jag ska någonstans men man vet aldrig hur vädret blir eller fall man ska ut på nån utflykt. Därför är det bra att vara förberedd
Om en stund ska vi åka till IKEA för att reklamera min säng som är sönder, håller tummarna för att jag får en ny för klarar inte av min säng så mycket den knakar och håller på. Sen tror jag att vi skulle spela minigolf så det blir kul! Hörs senare.

Ni får en bild på våra söta kattungar + Mini (mamman) Haha Ida skulle säga hur blåa ögon den svarta kattungen hade "Den hade sjukt blåa ögon! T.o.m blåare än Natti!" Jag är ett bra "jämförelseobjekt" haha. Nu ska jag fortsätta dansa runt i mitt rum för "I know you want me" börjar på radion. Puss!

Sweet dreams

Mina ögon går ikors. Måste sova nu. Mamma och jag fixade min 3e gaderob innan så nu har jag en "häng-gaderob" där jag kan hänga alla mina 1000 olika klänningar/tunikor på. Hittade massa olika som jag glömt bort att jag hade, men nu hänger dom fint och jag kan se alla ;)
Imorgon händer inte så mycket, ska packa tills måndag och sen ska jag städa mina andra 2 gaderober. Sen får jag väl ta dagen som den kommer helt enkelt.

Nu ska jag sova, puss på er

Bilder från utflykten igår

Här kommer lite bilder som vi tog igår på Kullabergs naturreservat:


Ida, mamma och jag

Den fina utsikten vi hade när vi satt och åt lunch/fikade

Fyren på Kullaberg, kolla snyggingen i hörnet ;) (haha jag är uttråkad)

Vi sitter och äter, pappa tog bilden och Linus surar till höger om bilden för han var hungrig, därför ingen av dom är med på bilden :P

Vi matade nån sjukt stor fiskmås, tror det hette gråtrut?

Innan vi åkte hem, super mysigt och riktigt fint ställe! Det enda jobbiga är dom branta backarna som man måste kämpa sig upp och ner för ;)

Nu ska jag kolla klart på 101 dalmatinerna med familjen, skriver godnatt inlägg snart.

090718.

Heej :)

Hann aldrig skriva igår. Var först på utflykt med familjen, vi åkte till Kullen till något som hette Kullabergs naturreservat. Det var så sjukt fint! (bilder kommer i nästa inlägg eftersom jag inte har min egen dator nu) Vi var hemma igen vid halv 4. Då städade jag mitt rum och hyrade Twilight. Sen kom min snygga älskling. Åt mat vid 5 tiden sen spelade vi bandy med pappa, Linus, Ida och hennes kompis Hanna. Sen gick vi tillbaka till huset och hämtade mamma och sen gick vi ut på ängen här utanför och spelade kubb. Mysigt. Sen in i uterummet och äta chokladpudding, mums! När vi ätit klart tog jag och älskling fram popcorn, cheeseballs och godis och sen satte vi på Twilight. Så bra den är! Längtar tills 2an kommer ut på bio. Sen gick Erik och jag och la oss i min säng och sov. Idag vaknade vi runt 10 tiden, åt stekta kantareller på mackan och sen gick vi upp och duschade. Sen gjorde vi inte så mycket mer förutom mös, älski åkte hem vid 2 och då följde jag med mamma, Ida & Linus till Center Syd. Ida och jag gick in på Gina där jag köpte ett linne. (Det på bilden fast i mörktblått istället för rött) Nu sitter jag och Ida i uterummet och väntar på att klockan ska bli halv 8. Tv kväll ikväll!
Imorgon ska jag städa gaderoben och packa för på måndag åker jag med Erik till småland! Vi hörs senare med bilder från utflykten. Puss

090616.

Gormorgon alla pigga :)

Har precis kommit ut ur duschen, ska börja sminka mig och sånt snart. Första gången på typ 1 vecka som jag bär smink, men det är skönt att bara gå runt utan nu när man ska sola och bada. Idag åker vi på utflykt som sagt med familjen. Vet inte när vi kommer hem men ska försöka hinna med att skriva då och lägga in bilder ifall jag tar några!

Cya later


Just det!

Kanske borde sova, klockan är trots allt halv 1 och jag ska upp halv 9 imorgon för att hinna duscha. Ska på utflykt med familjen, vi ska åka runt lite överallt tror jag? Dom pratade om Klippan innan, får ta med bikini fall det blir varmt. Får se fall jag hinner blogga på morgonen imorgon annars hörs vi när jag kommer hem. På kvällen imorgon kommer mitt älskade hjärta hit och sover här. Ska hyra twilight eftersom Erik och jag stängde av i slutet sist för vi var så trötta, tror klockan var 2? Men imorgon ska vi börja kolla tidigare för den är så sjukt bra! Rekomenderar den ifall ni inte har sett den.

Godnatt sötisar

In love

Detta linnet blir nog mitt imorgon! Är kär i det


Köpte ett par jeans-shorts iförrgår på Gina, men dom finns tyvärr inte kvar på hemsidan så ni får inte se någon bild ;)

Ändring i bloggen

Som ni kanske ser så har jag ändrat header & bakgrund i bloggen. Försökte göra en mer "proffsig" header men det sket sig med 1 cm.. En ny sak som jag även gjort är lite längre ner i menyn, precis under mina länkar. Där har jag lagt in lite bilder på min älskling. Fick idén från Denise (naztysbunny) yes så ni behöver inte kommentera och gnälla över det.

Som en tjej skrev innan, att jag hade härmat Desiree med "the one & only" i min header? Hahaha, ja jag erkänner jag vill verkligen vara en 15årig översminkad wannabe-kissie tjej som tror att alla älskar henne vart hon än går :) Nej gumman du måste nog öppna ögonen och se att det finns 1000 olika bloggare som har "the one & only" i sin header. Och igentligen det finns bara en Nathalie Danielsson, det är jag? Alltså the one & only ;)
Och självklart är jag snällare än Desiree, vem är inte det? haha

Hemma från stranden

Kom hem från stranden vid 4. Vi hann precis bada klart en sista gång sen började det regna så det var därför vi åkte hem. Nu ska jag sätta mig vid tv;n och äta lite vattenmelon, mums!
Hörs sen.

090716.

Hejhej!

Vaknade för 30 minuter sen, älskling ringde och sa att dom kommer snart så ska upp och göra mig iordning nu och sen drar jag till stranden! Får se när jag kommer hem men skriver då, puss.

Lomma hela dagen

Var på stranden med Erik, hans mamma, Pernilla, Fanny & Felix. Kom hem från stranden vid 3 idag, gick snabbt in i duschen och duschade av mig all sand sen åkte jag med familjen till Malmö för att kolla på pappas nya bil som vi får hem snart. En hyundai (stavning? hah) santa fee. Sjukt snygg och bra med 7 säten så när Erik eller någon annan ska med slipper vi åka i 2 bilar. När vi hade kollat klart på bilen så körde vi till mc där vi tog varsin glass. Mamma och pappa tog marräng swiss och jag skulle ha en mc flurry med smartis, fast hon tog daim. Så jag fick både smartis & daim. Så bytte med mamma som ville ha daim så jag fick både min älskade marräng swiss och smartis
Efter vi ätit glass körde vi hem till Frida, beställde mat där åt en bakad potatis. Sen följde jag med Ida ut på en liten runda med deras hundar för Linus ville inte gå med. Sen har Frida och jag kollat Gossip Girl avsnitt ikväll, såklart! haha. Frida har fått Prada mobilen, fan vad avis jag är! Men jag har tillbaka min gamla nu och den funkar förutom att det är en spricka som dom gjort när dom lagade den.. Åkte hem från Frida vid 11 tiden så har iprincip varit i Lomma hela dagen.
Nu ska jag sova, ska till stranden med samma folk som idag imorgon också. Hörs imorgon! Godnatt

090615.

Godmorgon!

Hade satt klockan på halv 10 men Erik ringde 10 över 9 för att vara säker på att jag kommer upp. vaknade halv 5 inatt av världens nys-attack! Nös 30 gånger i rad och sen rann näsan som bara den, finns inget värre än att vakna upp på natten och vara allergisk. Påmin mig att jag ska ta tablett innan jag somnar inatt.
Nu ska jag ner och äta frukost och sen packa ihop mina saker, sen väntar lomma beach! Ses när jag kommer hem

Sovdags

Im back! Frida åkte hem vid 10 tiden. Vi har tittat på bröllopsduellen och massa gossip girl avsnitt. Sen har vi pratat en massa som vanligt och mitt i allt ihopa var jag tvungen att ta moppen och hämta Ida för hon missat den sista sommarbussen. Ut från sin kompis kommer hon i shorts och t-shirt, utan någon jacka och vi skulle åka moppe hem i 15 minuter. Vi började köra och efter 2 minuter frågade jag henne "fryser du?" hon bara "ja ganska" omtänksam och snäll syster som man är gav jag henne min munkjacka och körde hem i linne haha.
Nu ska jag titta lite på tv och sen sova.
Ska upp halv 10 imorgon och kvart över 10 kommer älskling och hans mamma och hämtar mig. Vi ska till stranden och denna gången ska det bli av!  

Godnatt


Frida kommer

Erik kunde inte träffas idag så jag har haft en lugn dag hemma, nu om bara några sekunder kommer Frida hit och ska vara här när våra föräldrar spelar golf :) Hörs senare.

090714.

Godmorgon!
Drömmde precis att jag storbråkade med Erik, vi var på ett shoppingcenter i Kristianstad och skulle sova över hos Lotta, Filip, Sofie och en av personerna på min skola som jag tycker är så sjukt ful med stor näsa var med haha. Erik började gråta inne på toan och sen ville han hem, jag försökte ringa han men han sa bara en kaxig kommentar i telefonen och sen la han på. Jag tänkte att det tar 1 timme från Kristianstad så han kan inte ha blivit hämtad så jag har kämpat som ett djur och sprungit runt storgråtande på shoppingcentret för att hitta min älskling och bli vän med honom. Sen vaknade jag, alltid skönt när det är sånna hemska drömmar haha.
Ska snart ringa Erik och se fall han ska med till stranden, men först ska jag äta något och säga hej till mina syskon som jag inte gjort för dom sov typ igår. Hörs senare!

Familjen är hemma

Kom hem från Barsebäck typ halv 6. Kollade på lite tv och sen cyklade jag ner mot centrum vid halv 7 och köpte bröd för det var slut och en räksallad till mig själv. Vid 8 kom pappa hem, vi halv tittade på Beck som gick på tv och sen vid halv 12 tiden kom mamma och syskonen hem. Linus kom in i stora rummet där jag satt och tittade på tv, vände sig till vänster (mot fåglarna) och sa heeeeeej! Överlycklig att se dom, tror ni att han vände sig mot mig? Nej för han tyckte programmet på tv såg läskigt ut så jag fick bara ett vanligt hej och knappt det innan han var uppe i sin säng och sov :( haha.
Nu ligger jag i sängen och dör så varmt här är! Men värmen kan dock komma imorgon för då ska jag och älskling nog till stranden. Skandal att jag endast varit på stranden EN gång denna sommaren?! Och då badade jag inte ens utan låg bara och solade för vattnet var kallt. Har badat 1 gång i havet i början på juni då vi var på stranden med hela skolan och hade aktiviteter. Då badade jag, Erik och Viktor Eriks kompis, dom fick dra i mig för det var kallt. Det doppet var snabbt i och snabbt tillbaka så räknas det som bada? Sveriges sommrar säger jag bara...
Nu ska jag sova, måste komma upp i tid imorgon. Puss och godnatt!

090713.

Halloj :) Var meningen att jag skulle skriva igårkväll men min dator var så seg så jag blev sur, stängde igen locket på laptopen och somnade.
Igår var jag hos Frida hela kvällen. När vi kom dit vid halv 6 tiden så satt vi ute på en filt i hennes trädgård och pratade om allt mellan himmel och jord, vi har alltid kunnat berätta allting för varandra så det är kul och skönt att prata med Frida. Samtidigt som vi snackade på så passade vi hennes 5 underbart söta valpar som nu är 7 veckor, dom sprang runt och lekte och bet i en. När pappa och Fridas mamma & pappa kom tillbaka och sa att dom hade vunnit golftävlingen fick vi pizza, resten av kvällen tittade jag och Frida på Gossip Girl. Det var skit bra! Så nu om 2 veckor när vi åker upp till Tyskland tillsammans så vet vi vad vi ska sitta bänkade till i bilen ;) Pappa och jag kom hem igen vid halv 12, satt lite i soffan och tittade på resultatet mellan MFF-Bromma pojkarna. ÅH NU BÖRJAR BOMBOMPAOW PÅ RADION!! hahaha var tvungen.
Nu sitter jag i sängen på mitt nya överkast som vi äntligen hittat! Har precis varit på IKEA med pappa och farmor, köpte överkast och påslakan. Har kollat ut alla saker som jag vill ha nu när jag ska göra om mitt rum om nån vecka. Idag åkte pappa och jag till farmor & farfar vid halv 10, åt frukost där och sen skulle pappa hjälpa farfar att klippa häcken så jag satt och pratade med farmor. Sen skulle farfar på Bridge så då åkte vi till IKEA. När vi var klara åt vi den goda korven och glassen där och sen åkte vi hem. Nu ska jag ta på mig bikinin och sen ta moppen till Barsebäck där älskling väntar. Ska bada där hos hans mormor & morfar. Hörs sen!

23 månader <3

Just det!
Har glömt att berätta i de förra inläggen att jag och Erik hade 23 månader igår. Det är ofattbart att vi har 2 år tillsammans nästa månad. Känns som att det var igår när vi satt framför msn dygnet runt och pratade med varandra och knappt vågade säga hej i skolan haha.
Är iallafall världens lyckligaste tillsammans med min älskling och vet inte vad jag skulle gjort ifall han skulle lämna mig nu. Jag älskar han över hela mitt hjärta <3


090712.

Idag vaknade jag och Erik klockan 10 av att mobilen ringde. Gick upp och åt frukost och sen klädde vi på oss. Efter det cyklade vi ut med reklamen. Vid 1 tiden tog jag moppen hem och gjorde mig iordning för vid halv 2 kom farmor & farfar och hämtade upp mig sen åkte vi till Landskrona för att hälsa på min kusin Mattias och hans tjej och titta på deras nya lägenhet, så fin den var! Nästan så man längtade tills man fick en egen haha.
Nu sitter jag i soffan och väntar på pappa och Fridas mamma som kommer om 30 minuter. Sen åker jag med dom till Lomma hem till Frida där vi ska äta ikväll. Mycket farande överallt idag men det gillar jag, annars sitter jag bara hemma och är rastlös.
Hörs ikväll, puss!

Helgen med Erik

Hejsan allihopa :) Nu är jag hemma igen, har sovit hos älskling hela helgen och har därför inte kunnat skriva. Är rätt så sur för jag skrev precis ett inlägg och märkte sen när jag publiserade det att jag loggats ut från blogg.se så det sparades inte, kul.. Iallafall kan berätta min helg kortfattat:
Fredag:
Åkte till älskling vid 3 tiden. När jag kom dit gjorde vi inte så mycket, vid 6 kom deras gäster. Då åt vi mat och efterrätt och tittade på deras bilder för dom hade varit i florida. Älskling och jag gick och la oss vid 1 tiden sen. (Kommer inte ihåg speciellt mycket vad som hände, haha minne som en guldfisk ;) )
Lördag:
Vaknade, åt frukost och sen vek jag och erik reklam framför Hitta Nemo haha. Resten av dagen segade vi oss igenom, sov på studsmattan i 1½timme. Vid 4 gjorde vi oss iordning för klockan 5 skulle vi vara hos Eriks farmor där även hans kusin och hennes familj/pojkvän var. Åt god mat och efterrätt och sen vid 12 tiden åkte vi hem. När vi kom hem till Erik tittade vi på någon film och sen somnade vi vid 2.

Dagens inlägg kommer i nästa inlägg, annars blir det här alldeles förlångt..


Fransk manikyr

Har precis duschat och sitter här och målar fransk manikyr.
Det är faktiskt dagens tips!
Det är billigt, 3 lack + mallar går under 100 lappen. Mycket billigare och snyggare än plastiga lösnaglar! Sen är det ju inte alla som har så starka naglar som jag så er är det väl synd om, ni får gå runt plastiga och o-äkta ;)

Nu ska jag måla klart mina naglar sen packa och sminka mig, hörs på söndag ifall jag inte mobilbloggar hos Erik! Puss på er <3

090710.

Hejsan alla sötnosar!
Hur mår ni idag? Själv så mår jag sådär ifall man tänker på ryggen men annars är det bra. Hade satt väckarklockan på 9 idag så jag skulle komma upp tidigt och städa och sen åka till Erik men när klockan väl ringde och jag kände hur sjukt ont min rygg gjorde så stängde jag av klockan och somnade om. Älskling ringde för en stund sen och sa att jag kunde komma vid 3 så det gjorde i och försig inget att jag gick upp senare.
Just nu sitter jag i soffan och myser med min fågel Cola. Ska snart sätta upp håret i en knut och dammsuga huset till pappa samt städa mitt rum, ska även gå ner till Centrum och lämna tillbaka filmen som pappa hyrt igår. Sen hoppar jag in i duschen och gör mig iordning innan jag åker till älskling. Skriver nog ett inlägg innan jag åker!

Min onda rygg, ser inte det så jätte bra men såret är väl 10 cm långt. Skrapsår och det djupa såret är där jag fick bulten/muttern. Fyfan vad ont jag har!

090709.

(inlägget som aldrig publiserades innan klockan 12)
Hej allihopa!
Hur har eran dag sett ut idag? Ska berätta min: Vaknade klockan 12?! Kan vara för att jag inte har kunnat sova inatt för så länge ska man bara inte sova om man heter Nathalie. Gick upp och åt frukost och tog det lite lungt. Sen gjorde jag mig iordning och åkte till älskling vid 2 tiden. Stannade där tills 4 och sen körde jag hem igen. När jag kom hem körde jag vidare till Willy´s där jag köpte bröd till Erik, pads och godis. Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning, rakade benen osv. Skulle vara hos Filip vid halv 7 men vid kvart över 6 kommer pappa in och blöder i bakhuvudet för han hade slagit i våran lekstugs-kant så jag fick hjälpa han och kom lite sent.
Hos Filip var Sofie, Erik och hans familj. Vi åt god mat och hade trevligt. Sen tog jag, Sofie, Filip och Erik varsin cykel ner till ån och åkte ut med Filips båt till mynningen (havet) Gick iland på någon strand och la oss på en filt och bara mös. Sen åkte vi tillbaka och när vi kom hem till Filip åt vi god tårta. Resten av kvällen/natten spenderades framför tv;n. Sofie ville se 24 och sen tittade vi på något på MTV som är typ som Jackass. Vid lite över 12 cyklade jag hem själv i mörkret, övervann min rädsla haha (a). Erik skulle igentligen också följt med och sovit här inatt men han mådde inte bra så han sov hemma. Men jag kommer ändå till han imorgon och sover där tills söndag.
Nu ska jag sova, har sjukt ont i huvudet. Hörs imorgon, godnatt!

080709. Grattis pappa <3

Hejsan allihopa!
Sitter i soffan och tittar på Tyra Banks show just nu och ska berätta för er hur min dag sett ut såhär långt:
Vaknade vid lite i 7 av att klockan ringde, då gick jag och älskling upp och gjorde frukost på sängen till pappa och sjöng för honom eftersom han fyller 43 år idag. Sen vid kvart över 7 sa vi att vi skulle gå upp och somna om igen men det gick inte. Istället tog vi upp min dator och tittade på olika bloggar och youtube klipp på folk som härmar paow & dessie hahaha. Sen gjorde jag frukost på sängen till Erik, lite gullig flickvän är jag när jag kommer upp med en ostmacka med ett hjärta av apelsinmarmelad på hihi. Sen gick vi upp och duschade, gjorde oss iordning och packade ihop våra saker. Vid halv 11 åkte vi med Eriks mormor in till Malmö för hon skulle jobba där och vi skulle till stan. Vi hjälpte henne att bära in lite saker sen gick vi mot stan. Gick i lite affärer på gå-gatan och sen gick vi till Thomas Sabo-affären. Fick ett armband och en berlock med ett rosa peace-märke av Erik, tack älskling du är världens bästa! Sen gick vi Butterix och skrattade åt allting som fanns där inne haha. Efter det gick vi och satte oss på Mando och jag bjöd på mat, sjukt gott. Sen gick vi in i någon engelsk affär där Erik köpte något jordnötssmör godis/kakor, det godaste jag smakat! Så vi satt och satte oss vid kanalen i solen och mös och åt dom. Sen gick vi vidare på gå-gatan. Köpte solglasögon till erik och han köpte tröja sen handlade vi inte mycket mer. Vid halv 3 gick vi tillbaka till Eriks mormor och sen blev vi hemkörda.
Nu sitter jag i soffan och lider för jag har så ont i ryggen. Imorgon ska jag följa med Eriks familj till Filip där även lilla Sofie är, ska bli kul för det var ett tag sen jag träffade henne. Nu ska jag titta på TV hörs sen!

Aj som *** (7/7-09)

Bloggade aldrig igår eftersom älski var här så detta får vara gårdagens inlägg..
Älskling kom hit vid halv 4 tiden. Vi var ute lite, mös på studsmattan, gick och handlade mat och spelade kubb mot varandra. Efter 2 spel då älskling vunnit båda gick vi in och lagade kyckling sallad till oss och pappa. Så sjukt gott! Efter maten gick vi och skulle köpa glass vid Ica och sen gick vi till Nyvångsskolan (min skola i årskurs 1-6) Vi gick till lin-banan och åt glassen där och lekte. Åkte tillsammans på den och sånt. Sen ville jag ha högre fart så älskling sprang efter mig och puttade på. Det skulle vi inte gjort för i slutet på lin-banan så är det ett stop som gör att man flyger upp lite, men jag flög inte bara upp lite.. Jag flög rätt in i en trästång med 3 bultar som jag fick rätt in i ryggen! Först så skrattade både jag och älskling lite åt det men efter 1 halv minut så kom smärtan! Fyfan, jag grät och skakade så ont det gjorde. Efter ett tag började allting snurra och jag mådde illla. Älskling ringde till pappa och sen satte han mig på en bänk. Då började det läskigaste som någonsin hänt när jag slagit mig! Jag kunde inte se någonting, allting var helt suddigt. Det pep för öronen och jag kunde knappt hålla upp huvudet. Älskling var snäll och cyklade så snabbt han bara kunde till Sibylla för att hämta vatten till mig.
Nu har jag ett stort skrapsår på ryggen och ett djupare sår där jag fått bulten/spiken. Mitt vita linne är förstört, hål och nerblodat. På kvällen tittade jag, pappa och älskling på mordern i midsomer och sen gick vi och la oss. Innan jag och Erik somnade tittade vi på Michael Jackson musik videor som gick på MTV. Sen somnade vi.


Panik

Haha stod i duschen när det helt plötsligt knackar på dörren, jag gick upp tog runt en handduk om mig när det börjar ringa på dörrklockan också. 2 sekunder senare börjar min mobil ringa och då förstod jag att det var någon jag kände. Öppnade dörren i bara handduk och där stod älskling och skulle lämna sin väska. Hann bara säga hej sen åkte han iväg på min moppe igen för han ska till tandläkaren. Så han kommer nog hit vilken sekund som helst igen. Sitter och kränger majs just nu och tittar på MTV. Det är Room raiders, hade absolut inte kunnat vara med där! Det är olika varje gång men nu är det en kille som har 3 tjejer. Han har aldrig sett dom på bild eller pratat med dom men han ska titta på alla 3 rummen och sen välja bort 2 rum. Det rum som blir kvar är tjejen som får en dejt med honom. Fyfan vad jag hade åkt ut direkt! Hahaha. Hörs ikväll eller imorgon!
XOXO

090707

Halloj everybody!
vaknade vid 10 idag, nu sitter jag i soffan och dricker min choko-smoothie. Om en stund ska jag ta på mig shorts, sätta upp håret i en ny knut och dra på solglasögonen sen går jag ut och power-walkar i 1 timme. Nu ska fläsket bort!
När jag kommer tillbaka ska jag duscha, göra mig iordning och sen städa. Lite efter 3 kommer älskling hit och sover här men ska försöka hinna blogga en gång till innan det. Puss!
Designen på min blogg är inte världens finaste nu, hade tänkt att ränderna i headern skulle gå ihop med dom i bakgrunden men det gick ju som det gick.. Satt och kämpade med headern i 2 timmar igår, fråga Sofie fall ni inte tror mig haha. Får fixa om den också.

FF!

Haha nej inte precis, men för 30 minuter sedan så åkte mamma, Ida och Linus upp till Småland och ska stanna där tills nästa måndag så det är bara jag och pappa hemma. Men han jobbar denna veckan så jag får dagarna själv hemma. Har varit dålig på att uppdatera för att jag har varit med Erik. Åkte till han i lördes då vi sov i tält. Vid halv 4 cyklade vi ut hans reklam och sen tog vi moppen hem till mig. Han sov här från igår tills idag. Idag när vi vaknade åt vi frukost, duschade och gjorde oss iordning. Sen cyklade vi ner till Center Syd. När vi kom hem igen lagade vi lunch och sen tog vi moppen till Barsebäck och badade i Eriks mormor & morfars pool. 32 grader så det var sjukt skönt! Sen vid 4 då jag skulle köra hem älskling på moppen och sen köra hem så började det regna riktigt mycket. Så fick lämna moppen där och bli hemkörd av hans mormor istället.
Imorgon kommer Erik hit vid lite efter 3, han ska först till tandläkaren och sen kommer han hit och sover här för på onsdag ska vi upp och ta bussen till Malmö där jag ska bjuda på lunch som sen ska vi gå runt och mysa där. Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på High School Musical, haha det enda roliga på TV just nu, fast okej klockan är 20.00 så något måste börja. Yes jag hade rätt, Lotta på Liseberg får jag kolla på ;) Hörs senare!

Godmorgon!

Eller okej, jag vaknade runt 11 så har varit vaken ett tag. Har ni sovit gott inatt? Det har jag, eller okej vid 1 tiden inatt sprang jag ner till mamma och drog upp henne ur sängen. Det hade kommit in en ollon-borre i mitt rum och jag är livrädd för sånna. Höll på att kissa på mig när mamma skulle få ut den.
Nu ska jag ner och äta innan min mage skriker sig hes och sen går jag nog ut i solen en stund i think. Hörs sen!


Sista dagen på jobbet

Nu är dessa 2 veckorna med sommarjobb tillsammans med Älskling slut. Sista dagen idag och vi var i Värnamo. Igår var vi i Skrea, älskling och jag fick lång lunch av pappa så vi tog varandra i hand och gick ner till  Skrea strand, synd att vi inte hade badkläder för den stranden var så sjukt fin! Såg ut som man var utomlands. På stranden satte vi oss på en hög sand-backe och åt vattenmelon och mös. Sen gick vi tillbaka, och vid 7 tiden åkte vi hem så älskling sov här från igår till idag. Idag fick vi gå upp vid 7 för att åka till Värnamo som tar 2 timmar ungefär. Så typiskt, dessa 2 veckorna vi har jobbat så har det varit strålande sol, blå himmel och 30 grader så vi gnällt på hur varma vi var. Idag när det  var sista dagen, tror ni inte att det börjar regna? Jag och älskling satt uppe i City Gross lunch-rum och åt när vi tittar ut och ser molnen som är helt gråa. När vi ätit klart gick vi ner till pappa som tagit ner hoppborgen och kört in alla pallar med drickor under det lilla taket vi hade. Sen kom stormen! Det blåste och regnade så sjukt mycket, har aldrig sett något värre. När man gick mot blåsten kunde man inte andas. Sen åskade det skit mycket och jag gick runt och var rädd haha. Det blev översvämmning inne på City Gross också och ingen ville gå ut i regnet så jag och Erik passade på att bjuda på dricka så vi fick några sålda. Tillsist efter 2 timmars åsk-oväder kom solen och värmen fram igen och jag och Erik började genast gnälla över hur varma vi blev haha. Idag var sista dagen så jag och älskling kämpade med att få upp den 5meters höga capri-sonnen. Här är 3 bilder som jag tog idag:

Haha älskling kände nog inte sig så lång längre när han stod bredvid en 5 meters hög sak? ;)
Vi gjorde gimmie-five när vi äntligen fick upp den. Det var inte lätt ska jag berätta!

T.o.m hoppborgen som är stor i vanliga fall såg mini-liten ut

Här under stod vi idag. Nu börjar mitt sommarlov! Inga fler tidiga morgonar att gå upp till.
Fast kommer att sakna jobbet lite, älskling sa att han tyckte det var så kul så han vill vara
med nästa år också, hoppas på att det blir något då!

Nej nu ska jag försöka sova i min stek-heta rum! Ska tälta hos älskling imorgon. Men har bestämmt att
inte gå upp allt för sent på morgonen så jag hinner ligga och sola lite i solen med bikini eftersom jag har fått
bonna-bränna med mina korta shorts, haha skit snyggt ;) Godnatt hörs imorgon!

fullt upp..

Ja jag har fullt upp med allt annat förutom att sitta vid datorn, därför är det så dålig uppdatering. Men det kommer förbättras efter fredag eftersom då är det sista dagen på mitt sommarjobb. Ni kanske vill veta vad jag har gjort dom här dagarna?
Måndag:
Åkte med pappa och hämtade älskling vid halv 12. Sedan körde vi upp mot småland, 42 mil i bil väntade oss! Stannade i Värnamo för att äta på BK och sen körde vi vidare. Kom upp till mormor & morfar där även min kusin linnea var vid 6 tiden. Vi åt mat och svettades för det var så sjukt varmt! Sen gick jag, Erik och Linnea ner till sjön för att bada. Linnea hoppade i direkt medans jag och älskling stod och fegade på bryggan i 20 minuter. Tillsist slängde Linnea en bottenväxt på mig, som hon vet att jag är rädd för rätt i huvudet! Och i mitt nytvättade hår så det såg ut som bajs :( haha. Tillsist efter mycket velande tog jag och Erik varandra i handen och tog samtidigt ett steg ner på det grunda (som är typ upp till knäna) Efter ett tag precis innan jag tänker sätta mig ner för att doppa mig säger Erik "öe vad är det?!" jag trodde han skojade för det brukar han göra men nej inte denna gången. Fram från bryggan kryper en kräfta! En stor också, jag och Erik och Linnea flög upp och sen vågade vi inte gå i igen. Så äckligt kräftorna brukar aldrig gå dit där vi badar, dom är alltid på det djupa vattnet? Senare på kvällen gick jag och Erik ner till sjön igen och satt på en sten och bara tittade. Jag doppade foten för att känna hur varmt det var och tog sen upp den igen. Tur var det för 2 sekunder senare kommer det en mindre kräfta uppkrypande på stenen i vattnet och tar klorna över ytan precis som han tog efter mina tår? Jag vet inte fall jag kommer våga bada igen haha.

Tisdag:
Jag, pappa och älskling sa hejdå till mormor och morfar vid 8 på morgonen och sen åkte vi till Mantorp och jobbade där. Körde hem igen vid 6 tiden och stannade igen vid Värnamo men åt denna gången på MC, haha sånna tjockisar vi har varit. Var hemma vid halv 12 och deckade i sängen direkt!

Onsdag (idag):
Klockan ringde 7, var helt död efter bilresan igår! Jaja inget att gnälla över, gick upp och sminkade och klädde på mig sen gick jag ner och åt frukost. 20 över 8 körde jag och pappa till Kristianstad och började jobba där. Vid 2 tiden kom älskling som varit hos läkaren på morgonen. Då tog han över istället för pappa. Det var sjukt hur bra det gick för oss idag, trots värmen som gjorde att man dog av svett så sålde vi dricka/popcorn/saft-is för 3042 :- Det mesta vi sålt för är 1500:- så det var riktigt bra idag! Körde hem igen vid 6 tiden. Nu har jag precis duschat och rakat benen och ligger i sängen och måste igentligen sova. Detta blir ett riktigt långt inlägg förlåt :( Imorgon ringer klockan kvart i 7, då måste jag gå upp för Erik kommer hit vid halv 8 sen ska vi köra med pappa till Falkenberg och jobba där. Älskling sover hos mig sen imorgon kväll och på Fredag åker vi upp till Värnamo för att jobba där. Så vi hörs nångång på fredag eller lördag! Puss på er och förlåt för min dåliga uppdatering och mitt långa inlägg.. Godnatt!

RSS 2.0