Jag är dålig på detta..

Haha ja... här sitter jag nu igen och det har gått ännu en vecka utan att jag har bloggat. Har börjat tröttna lite på det, men samtidigt så är det kul. Speciellt att kunna kolla tillbaka om några år och se vad som hände i mitt liv. 
Jag har en massa bilder som ska läggas upp men jag är för lat för att hämta sladden haha.. 
Vad har jag gjort under denna veckan? Förra helgen hämtade jag min Erik som kom från Holland. Jag hade "beställt" (pratat mycket om) en epilatior som Erik köpt i smyg. Haha fyyy vilken tortyr, fick binda fast mina händer och bita i en filt samtidigt som Erik epilerade mina ben. Men gud vad jag älskar den! Att få lena ben i 4 veckor och slippa rakhyvlar gillar vi!
I veckan har jag varit barnvakt till Vidar och Hannes och umgåtts mycket med Malin och Nona. Jag och Malin åkte hem till Nonas lägenhet för att äta lunch med henne innan vi avslutade vår dag med en fika på lillatorg, myspys.
I helgen har jag varit med mitt hjärta. Har även jobbat idag och igår. Erik var en ängel som gick upp med mig, körde mig ut till golfklubben och var med mig i någon timme och såg till så jag fick allt iordning. Eftersom det var första gången som jag stod själv i kiosken så var jag lite nervös men det gick super! 
Imorgon är jag ledig, skolarbete står på schemat! Sen på tisdag är det valborg och det firas hemma hos Erik, längtar! 

Together we are

Ojdå.. Har inte bloggat på nästan 2 veckor. Jag har inte haft tid eller ork. Har haft världens förkylning så har inte ens orkat starta datorn när jag kommit hem på kvällarna.
Vad har jag gjort på 2 veckor? Förra veckan träffade jag Lotta. Vi shoppade i flera timmar på Emporia, det är alltid lika roligt att träffa Lotta. I helgen jobbade jag mitt första pass på Barsebäcks golfklubb vilket gick jätte bra och var riktigt kul! Följde sen med mamma och pappa till Lomma för att de skulle hem till Fridas föräldrar och Frida var hemma från Småland.
I veckan har jag bytt däck på Eriks bil (lyckades köra upp på rampen trots att jag var livrädd först haha, jätte stolt), sen har jag och Frida gått på Emporia och ätit på Jensens. Har även hunnit med några fikor med Malin och Nona.
Och i onsdags var jag och mamma på gymmet, vi fick instruktion av en PT som la upp ett träningsschema för oss, nu jäklar ska vi bränna fett! haha..
Idag är det äntligen fredag och min Erik kommer äntligen hem från Holland där han har varit i 2 veckor. Ska köra och hämta honom vid tåget om någon timme.
Har duschat, skrubbat fötterna och målat naglarna. Solen försvann precis men jag funderar på att trotsa vädret och gå ut på en power walk. Ha en bra helg!

Sjukling

Sitter här alldeles hängig..
Jag har åkt på världens förkylning som verkligen inte vill ge med sig, och febern börjar komma smygandes också.. Ska snart lägga mig men jag ville vara snäll och skriva ett inlägg.
Har spenderat min helg med min Erik så mycket jag kunnat, för han åkte till Holland idag och ska vara där i 2 veckor. Jag hade "tur i oturen", skulle egentligen jobbat denna helgen men det blev framflyttat tills nästa helg så jag kunde få mysa med min plutt hur mycket jag ville innan han flög idag.
I fredags sov jag hos Erik och igår åkte vi hem till mig tillsammans med Eriks föräldrar som åt middag här med min familj. Var en jätte mysig kväll.
Som vanligt så går helgerna för fort när jag och Erik är med varandra och han ska åka iväg. Även om det är bra att sakna varandra så hade jag kunnat kidnappa honom för att ha Erik hos mig i Sverige... Längtar så tills vi får vårt eget! ♥
Nu tänkte jag bädda ner mig och hitta mitt nässpray som jag är beroende av. Är ledig imorgon så ska vila så mycket jag kan för att bli frisk, på tisdag är det skola och på eftermiddagen ska jag träffa Lotta. Det vill jag bli frisk till!
Jag lägger in bilder imorgon, hittar såklart inte min sladd just nu..

Watch out for this

Vet inte vad som hände med mitt förra inlägg? Det avslutade sig själv haha..
Kan väl fortsätta att skriva utefter mitt förra inlägg?
Förra torsdagen så åkte jag och Erik först ut till Järavallen och gick en lååång runda med Mio. Sen åkte vi till Väla. Åt lunch när vi kom fram till Helsingborg och sen gick vi ett varv på Väla. Blev bortskämd av en massa påskpresenter från Erik, han är för snäll.
På fredagskvällen kom Lotta och Filip till oss. Vi lagade tacos och sen hoppade vi i jacuzzin och drack champagne. Mysigt sätt att avsluta kvällen. Innan vi la oss så skulle Erik och Filip såklart envisas med att starta en skräckfilm så för att slippa kolla på hela så somnade jag med vilje 20 minuter i mitten av filmen, haha jag är så smart!
Vad har jag gjort i veckan då? Börjat en ny kurs i skolan, våren har kommit på riktigt (hoppas vi, ingen mer snö nu!). Har klippt mig, eller klippt och klippt. Toppat håret. Min frisör är bäst, och det roliga är att hon kom ihåg mig när jag ringde i veckan och beställde tid trots att jag inte varit hos henne sen september-oktober?
Nej nu ska jag inte skriva mer. Bilder kommer i ett annat inlägg. Ha en bra fredag och en bra helg!

RSS 2.0