Snart bär det av

Fredag vilket betydde sista dagen på jobb. Usch vad det var jobbigt.. Blinkade bort tårarna flera gånger. Så det var med tårar i ögonen, en klump i magen men ändå ett leende på läpparna som jag lämnade Borgebys förskola efter att ha jobbat där ett år, nu fortsätter jag med mina drömmar i mitt liv! Men det känns skönt att jag ändå kommer ha kontakten med mina kollegor, och framför allt Emma!
När jag kom hem var farmor och farfar här eftersom mamma och pappa är borta denna helgen. Så har varit med farmor och farfar och pratat och haft trevligt hela kvällen. Farmor och Ida fick hjälpa mig att packa nu ikväll, har så svårt att bara packa ner ett ombyte till söndag så har packat ner 4 extra blusar fall i fall haha.. Typiskt mig, fast packningen är ovanligt liten så har varit duktig!
Borde egentligen sova nu, ska upp 7:25 för att hinna göra mig iordning osv imorgon. Erik kommer 9:15 och då bär det av mot Danmark, mot all shopping och mot hotellet! Åh vad dessa 2 dagarna kommer bli bra!!

It's time

Usch då var denna torsdagen över och det är fredag imorgon vilket innebär sista dagen på jobb... Läste precis på Emmas Facebook att hon skrev att imorgon var sista dagen med våra bebisar och mig, vill inte tänka på det.
Ligger just nu i sängen, har skrivit ner adressen till hotellet i Danmark. Har även skrivit att-göra-lista tills imorgon, är senil så måste skriva listor haha älskar att planera.
Nu tänkte jag sova, ska ta vara på tiden av sista dagen imorgon! Hörs imorgon!

Va va voom

Hejsan svejsan! 
Hur är det med er? Med mig är det bra, har jobbat för fullt idag. Och imorgon är det redan torsdag?? Näst sista dagen på jobb..
Har mått illa halva dagen idag. Emma hade bakat en super god kaka som hon bjöd på, sen hade en annan kollega bakat kärleksmums och några andra kollegor hade fått en kaka av en förälder + att det bjöds på jordgubbar. Så direkt efter lunchen blev det kak-kalas och min mage var sen hård som en sten (kan vara för att jag åt direkt ur skålen av Emmas vaniljvisp innan hon slängde ut det också, haha gottegris..)
När jag kom hem lagade jag mat till min kära familj. Sen åkte jag, mamma och syskonen iväg för att göra lite ärenden. Köpte bland annat ett nytt skal till min fiiina vita iPad.
Nu sitter jag här, ska snart börja plocka lite på rummet och börja titta lite i garderoben vad jag ska packa ner till Danmark. Vi ska bara vara borta 1 natt men jag har svårt att bestämma 2 outfits, slutar alltid med att jag packar för en hel vecka.
Har min andra omgång ricinolja i håret också! Blir förövrigt sista för denna veckan, är inte så mysigt för Erik om jag sitter på hotellet med massa olja i håret ;) Kan redan se skillnad på mitt hår igen, känns lite längre (tro det eller ej) och bättre kvalité. Läste förresten Annica från Big Brothers blogg, hon skrev om ricinolja nu precis och la upp denna bilden som är här nedanför, så dom som säger att ricinolja inte fungerar kan ju förklara varför håret växer i extramfart då??

Inspiration

Jag är en väldigt glad och positiv tjej, älskar att sprida glad energi runt mig och orkar inte hänga upp mig på små saker. 
Jag tycker det är jätte kul att min blogg kan ge inspiration till de som läser den, eftersom jag haft en tuff uppväxt så tycker jag bara det är kul att hjälpa och vet hur folk har det som sitter och blir nertryckta eller mobbade och mår piss. Men jag tycker att det är 2 helt olika saker att få inspiration från mig än att härma, för jag menar hur kul är det att sitta och läsa mina ord och inlägg 2 gånger? En gång på min egen blogg och en gång på någon annan blogg. Tycker inte om när folk inte klarar av att ha egna åsikter om något, att dom måste härma för att passa in? Ibland vill jag bara rycka tag i folk och säga "ha din egen åsikt! Säg vad du vill! tyck vad du vill! sluta falla för grupptryck!!".
Tycker synd om människor som inte klarar av detta, och som måste ta efter av mig konstant..
Tycker man inte om mig så är det ens åsikt, sno då inte mina åsikter eller idéer.

Fikat

Hej på er!
Tisdag idag, lite jobbigt eftersom jag har gått runt hela denna dagen och hela tiden kommit på mig själv för att jag tror att det är torsdag.. Har iallafall jobbat idag, och sagt hejdå till ännu ett barn, usch.. 
När jag slutat jobba tog jag bussen till Lomma för att möta Emma. Vi gick ner till hamnen och satte oss på kajgatan för att fika/äta. Satt och pratade och skrattade länge, ända tills hon som jobbade kom och sa 18:05 "ursäkta, vi stänger klockan 18" haha. Var så roligt att träffa Emma igen! Och nu har både hon och jag lite planer, jag åker till Danmark och Emma till Öland men efter det så ses vi igen!
När jag kom hem så hämtade jag ut lite paket på posten. Har handlat en del saker, onödiga saker kanske? Haha nej inte för mig, kan tyvärr inte visa allt för en del är hemligheter till Erik som jag ska ha med mig till hotellet på lördag. Så kan ju inte riskera att han ser det här eller hur ;)
Slush Mug
Fick hem en slush mug, perfekt!! Haha jag älskar slush, speciellt nu på sommaren men även på vintern. Hur perfekt är det då inte att ha en mugg som man bara lägger in i frysen, sen häller man i vilken läsk/juice man vill och rör om och vips så är det slush! Längtar tills jag får testa denna.

jelly belly
Sen har jag beställt 20-sorter jelly beans, åhhhh så gott!! Brukar alltid köpa det utomlands, dom här hemma är bara kopior och smakar inte hälften så gott som äkta jelly belly, men äntligen har jag en ask med dom! Vill bara öppna dom nu, men får vänta tills Danmark!

Det ser ut som blod

Sitter just nu och målar nagellack. Och på tal om nagellack så hände det en rolig sak idag på jobbet, eller jag tyckte iallafall att det var roligt. Jag är en nagellacks-nörd, vet inte hur många nagellack jag har och målar med olika färger hela tiden, och har jag långa naglar så målar jag olika sorters fransk manikyr. Och barnen från min förra avdelning vet om detta. Dom är ju lite äldre än barnen jag har nu, dom är 2-4 år. Så det första dom brukar göra när dom ser mig är att springa och slänga sig i min famn och krama om mig, sen hoppa ner från min famn och ta tag i mina händer och titta på mina naglar för att se vad jag har för färg på naglarna haha sötnosar.
Idag satt jag tillsammans med en kille som är 4 år. Han tittade på mina naglar och såg att jag hade rött nagellack och frågade varför jag har det? Jag svarade att det var för att jag tycker att det är fint, och frågade honom om inte han tyckte att det var fint? Då tänkte han ett tag och sa sen neeej, jag tycker bara att det ser ut som blod.
Haha gulle! Usch vad jag kommer sakna alla barn på förskolan, jag har ju någon speciell dragningskraft till mig så alla barn älskar mig haha ;)

Kubb

Rebecca är nu hemma igen i Umeå :( Usch saknar henne redan.. Får se hur länge det dröjer innan vi ses igen, tyvärr tror jag hon hinner åka till USA så vi ses väl inte igen förrens till julen, jobbigt.. 
Iallafall! Hon har lagt upp bilder från i torsdags när vi spelade kubb! Tänkte att jag kan slänga upp några av bilderna här, lite roligare med en massa bilder än text tycker ni inte? Dock är jag världens sämsta på att lägga upp bilder här, så följ min Instagram istället! Ndanielsson.
Jag, Caroline och Rebecca, tyvärr var vi det förlorande laget men det behöver vi inte nämna högt ;) (haha här hade precis insidenten med glasskärvan hänt, Rebecca hade precis plåstrat om hela min häl, därför sprang jag runt utan skor eftersom min fot var 3 gånger så tjock)

Vi igen

Vi + Aksel, Niclas och Simon


Copenhagen Island hotell

Ni som troget följer min blogg vet att min älskade Erik fyllde 20 år den 20 mars. Jag tycker alltid att det är svårt att hitta presenter till Erik eftersom att man vill ge honom allt i världen typ. Och det enda han svarar när man frågar vad han önskar sig är att han har redan allt, för han vill bara ha mig. Så vad köper man till en kille egentligen? Parfym och kläder tycker jag är uttjatat att köpa gång efter gång, och fylla 20 gör man bara en gång så ville ge något speciellt.
Då hittade jag detta hotellet. Designhotellet Copenhagen Island (fint ska det vara) i Danmark för er som inte förstod det haha. Det ligger precis utöver havet och mitt i centrum. Så vi ska sova där lördag-söndag. Vad vi ska göra dessa dagarna får vi se? Hotellet ligger granne med Fisketorvet så shopping, massor av shopping ska vi absolut hinna med! Hela lördagen är inbokad till olika shopping-ställen. Är jag lyckligt lottad eller lyckligt lottad att jag har en pojkvän som tycker om shopping och som inte går och kvider i affärerna haha? ;) Sen på söndag får vi se vad vi hittar på, om det blir mer shopping eller kanske en tur in på Tivoli återstår och ser! Tar iallafall med mig min systemkamera så ska försöka ta massor av bilder! Åh vad jag längtar!!

Det börjar dra ihop sig..

Då var det måndag igen, och detta är min sista jobbvecka.. Usch, det är blandade känslor faktiskt.. Man vill inte att denna veckan ska ta slut för då måste jag säga hejdå till mina underbara små barn och kollegor, hur ska jag klara mig utan att jobba tillsammans med Emma??? haha. Men på ett sätt så ska det bli så otroligt skönt med ett sommarlov nu innan jag (förhoppningsvis) börjar plugga till förskollärare i 3½ år. Längtar ju så otroligt till denna helgen! (fastän att jag vet att då är veckan slut..) Anledning? Jo för på lördag-söndag åker jag och Erik på vår roadtrip!! Har ju hållt den hemlig från 20/3, så ska kanske avslöja nu vart vi ska? Det kommer i ett annat inlägg. Jag ser fram emot det!
Nu hade jag tänkt cykla ner till Center Syd, ska hitta ett nudefärgat läppstift tänkte jag. Hörs sen!

Då kör vi igång igen!

Ricinoljan har stått i badrumsskåpet ett bra tag nu.. Men nu har jag precis dammat av flaskan och kletat in den i håret (usch hade glömt hur jobbigt dryg oljan är). Så nu ska jag en gång för alla få mitt dröm-svall, långt fint blont hår. Jag personligen tycker att långt hår som går ner över brösten är något av det finaste som finns, hade aldrig (som det ser ut nu) i hela mitt liv kunnat klippa av mitt hår till axlarna.
Så nu ska jag försöka köra på oljan 2-3 gånger/vecka och uppdatera er om resultatet. Har faktiskt tagit en någorlunda bra bild precis, dock är mitt hår inte plattat utan jag har bara kammat ut det från mina egna lockar så det är lite kortare än vad det är när jag plattar det. Nu får vi se hur håret är om någon vecka då! Stay tuned!

Alldeles alldeles underbar

Åh måste ju visa min underbara midsommarklänning! Njöt av varje sekund som jag hade den på mig, gjorde ett misstag under kvällen då jag knäppte upp dragkedjan och sen fick jag inte upp den igen.. Så tyvärr fick jag aldrig någon bild när jag har den på mig, för den är ju 10000 gånger snyggare på och i verkligheten än på denna bilden.
Säger som Askungen om min klänning, den är alldeles, alldeles underbar!

Bilder från midsommarhelgen

Min fina fot, mysig bild va? Erik skrattade när han såg den, han vet vilken instagram-tönt jag har blivit och frågade varför jag inte plåstrade om foten direkt istället för att fotografera den? Haha ja.. då hade det inte blivit något att "instagramma" (hittade på ett nytt ord) om. Följ mig på Ndanielsson på instagram, där kommer det upp mycket fler bilder än här på bloggen!

Innan Erik kom så låg jag utslagen i soffan och läste bloggar. Sällskapssjuke Cola ville också vara med och läsa haha.

När Erik kom ville han också testa på instagram och fick använda sig av en trött flickvän som "modell"

På midsommarkvällen hade vi det supermysigt ute på trädäcket

Det blev ingen riktig krans iår (ville inte plocka blommor i ösregn), så efter 4 ombyten (min midsommarklänning krånglade i dragkedjan) och att jag satt på mig en plast-krans som jag hade på i 3 minuter så fick Erik äntligen ta en bild på mig, haha

Världens finaste! ♥

Kungen vid grillen ;)

Efter en supergod middag så bäddade vi ner oss i fatboyen tillsammans och tittade på solnedgången (det lilla vi såg innan molnen kom haha)

Myspys ♥

På lördagen åkte vi hem till Erik, spöade honom i skipbo tills han inte ville spela mer haha. Jag kan erkänna, är en sjukt dålig vinnare som gör vinnardansar och höjer mig själv till himmeln typ haha!

Midsommarhelg

Vilken underbar helg jag har haft! Skrev senast i onsdags och idag är det söndag så kan berätta lite om min helg.
I torsdags slutade jag tidigt så då åkte jag hem för att städa undan tills Erik kom på kvällen. Jag hade bråttom för jag skulle gå och träffa min älskade Rebecca som är hemma i Skåne denna helgen, vi har ju inte sets på 7 veckor så jag har saknat henne. Jag skulle bara bära undan lite glas sen hade jag städat färdigt, men såklart ska allting hända när jag har bråttom.. Jag tappar ett stort glas i golvet som går sönder, och eftersom att jag stod barfota gick jag och hämtade ett par vita tofflor så jag kunde dammsuga upp allt utan att få glas i fötterna, när jag var färdig tar jag av mig skorna och ser att den ena är inte vit längre, utan röd.. Hade skurit upp hälen på glaset, så jag gick till doktor Rebecca som fick plåstra om mig. Där var även Caroline och några till så vi gick ut i solen och spelade kubb. Sen gick jag hem och då kom Erik. Vi åkte iväg och köpte mat inför kvällen.
I fredags var det midsommar, först hade vi + Lotta planerat att ha ett gäng här hemma som lekte lekar, åt mat osv men när midsommar drog ihop sig så var det typ ingen som kunde. Så vi valde att flytta fram det till en annan helg. Istället var Erik och jag här hemma. Vi skulle först hitta på något på dagen men regnet öste ner så vi stannade här hemma istället. Men framåt kvällen så kom solen fram och vi kunde sitta ute och äta god mat som min kock till pojkvän lagade.
Igår, lördag, åkte vi hem till Erik där vi åt mat och sen tittade vi på Insidious, fyfan!! Riktigt äcklig film, satt och blundade igenom halva. Jag är världens mörkräddaste men ändå så ska jag tvunget se skräckfilmer?? haha.. Sov hos Erik från igår tills idag. Nu har precis min kära familj kommit hem från Blekinge igen. Ska ner och prata med dom, det har hänt mycket där uppe också. Bland annat så har pappa fått ett fiskedrag rätt i huvudet och fick åka in till sjukhuset, haha usch.. Ett inlägg med bilder från helgen kommer!!

Tårtoooor

Hej på er!
Tårtorna som jag gjorde idag blev uppskattade på vårt drop in. Vilken tur! Usch vad sorligt det var, en del av barnen slutar denna veckan så alla föräldrar hade köpt present + stora rosor till oss. Sen hade dom skrivit jätte fina ord på ett kort, usch blir tårögd bara jag läser det..
När jag kom hem idag så gick jag ut och powerwalkade, första gången detta året som jag hade shorts istället för gå-leggins på mig, woho sommar!!
Just nu håller jag på att städa huset. Imorgon åker min familj till Blekinge för att fira midsommar och dom är borta tills söndag. Så Erik ska bo här från imorgon (torsdag) fram tills söndag, myspys! Så imorgon är dagen fullproppad med saker. Slutar jobba 13:30 och då ska jag åka hem för att fixa lite, byta om osv. Sen går jag hem till min kära Rebecca, åhh hon har kommit hem från Umeå denna helgen, äntligen får jag krama om henne! Har inte träffats på 6 veckor och måste passa på att ses innan hon åker tillbaka till Umeå och sen till USA.. Efter att jag snackat skit med Rebecca imorgon så kommer min kära Erikplutt hit och då åker vi för att handla mat inför helgen. Sen har vi massor av planer, men det tar vi sen! Slänger upp bilderna på mina tårtor här under, och japp dom smakar lika gott som dom ser ut!
Jag spritsade ut glassyren så det var inte meningen att den skulle rinna ner på kanterna egentligen, men glassyren var rinnig så det bara rann. Men det blev lite yummie-yummie-känsla utav det?? haha...

Min andra tårta. Tog inte lika mycket glassyr på denna. Vad tycker ni? Ska jag satsa på att bli bagare? Ja jag tror det, mailar högskolorna och säger att jag inte vill komma in på förskollärarlinjen längre ;)

Strejkar från att duscha

Haha hade ni sett mig för 10 minuter sen så hade ni fått ett gott skratt. Jag stod i duschen och råkade tappa min rakhyvel. När jag böjer mig ner ser jag något stort svart djur med röda ben ligga upp och ner och sprattla med benen. Börjar skrika när jag ser att det är en insekt och Ida kommer upp för trappan i full fart och frågar vad det är. Sen kom mamma upp och tar upp djuret och säger att det är en ollonborre. Då brast det för mig, jag har bara sett ollonborrar på långt avstånd men har hört hur äckliga dom är. Så jag stod och skakade och skrek i panik och började gråta och skratta samtidigt haha, kunde inte fatta att jag duschat med en ollonborre? Fyfan, mår fortfarande dåligt över det. Jag tycker det är mysigt att duscha med andra men det får gärna inte vara en insekt...
Haha det roliga var att min familj hade suttit och slått vad om det var en spindel eller nattfjäril jag sett när jag skrek, ja dom känner mig väl och vet att jag är livrädd för alla insekter. Jag vet att jag är mesig men vi alla har väl fobier? Skillnaden är bara att jag har väldigt många fobier haha..
Så hädanefter strejkar jag från att duscha fram tills sommaren är över och alla insekter har försvunnit!

Bakat

Hejsan!
Idag när jag kom hem från jobb så åkte jag till Maxi för att handla ingredienser så jag kunde göra tårtor. Sen har jag gjort tårtor hela kvällen, tror jag höll på i 3 timmar. Hade velat slänga upp bild på dom men blogg.se-appen vill inte samarbeta.. Får lägga upp bild imorgon för jag sitter på iPaden nu!
Ska ta med tårtorna imorgon då vi har drop in på jobb, ska ha en liten avslutning innan vi slutar och bjuda på fika. Nu hade jag tänkt sova, skriver mer imorgon!

Svensk sommar??

Var på center syd innan och gjorde några ärenden. Slutade min runda med att gå in på maxi för att fixa ett Ica-kort (japp, jag ska bli stam-kund och kunna scanna haha!). Köpte mjölk + mat hem så det var en fullpackad cykel som jag cyklade på hem. Hann inte ta 4 tramptag (heter det så?) innan himmeln öppnade sig! Det började ösa ner och de megastora regndropparna förvandlades till hagel stora som stenar. Fy vad ont det gjorde! Fick cykla snabbt in till ett tak för att ta skydd, och höll på att cykla över ett farthinder haha klumpen..
När jag kom hem tillslut såg det ut som jag duschat med kläderna på och allt smink hade runnit. Gick ut i uterummet där mamma och syskonen satt och mamma frågade innan hon hann se mig "såg du haglet som kom?!" så jag ställde mig framför henne och sa "vilket hagel? Har varit strålande sol hela vägen hem??" haha det droppade från mig så blöt jag var. Men det är väl detta som kallas svensk sommar?


Turn up the love

Hej på er!
Har inte hunnit blogga i helgen.. I fredags hade jag planer men när jag kom hem från jobbet så var jag så sjukt trött pga min allergi så jag ställde in allt och var hemma med mina syskon och tittade på bring it on.
I lördags övningskörde jag med mamma och Ida in till Malmö för att göra lite ärenden, när vi kom hem så gjorde jag mig iordning och sen åkte jag hem till min Erik. Vi satt ute i solen och mös, åt mat och sen gick vi in och tittade på en film. När Eriks familj kom hem tog vi fram ännu mer gott och sen startade vi paranormal acitivity 3, fyfaaaaan säger jag bara! 2an skrattade vi oss bara igenom men 3an skrattar man inte i! Flög upp i Eriks knä flera gånger och fick halft hjärtattack typ haha.. När vi sen gick och la oss så somnade Eriks efter att vi hört något som pep utanför fönstret. Så jag låg vaken ensam, helt livrädd och tänkte bara på filmen, så fick tänka på Hannah Montana för att glömma filmen (haha ja Hannah Montana av allt i världen.. Är Disney nörd..)
I söndags hade vi en mys-söndag innan jag åkte hem vid 4.
Idag är det måndag. Har sagt hejdå till ett av våra barn på jobbet som slutade idag, men en tår i ögat. Usch vad jobbigt det var, snart ska vi säga hejdå till de 8 som är kvar, vill inte tänka på det..
Har suttit och spelat tv-spel med Linus hela kvällen och nu har jag målat naglarna, ska lägga mig snart för jag somnade klockan 3 inatt eftersom jag sov mellan 16-20 i soffan igår, aja baja...

Cykelutflykt

Hade tittat fel på tiden idag. Slutade jobba 16 och trodde att cykelutflykten började 17 så jag cyklade till jobbet imorse för att hinna. Men den började 18 så då hade jag helt plötsligt 2 timmar att ta död på eftersom det inte var lönt att cykla hem. Så satte mig i personalrummet med Emma och sen kom några till av våra arbetskollegor. Vi satt och snackade skit och sen berättade dom om sina historier om att det spökar på jobbet, precis då kommer vår chef gående sakta utanför fönstret och vi alla skrek och höll på att kissa på oss. Det roligaste var att just då satt Emma på toa och hörde oss skrika och blev rädd för hon visste inte vad som hände haha! Sen cyklade vi först hem till en av mina kollegor där det bjöds på vin, jordgubbar och choklad. Sen cyklade vi vidare hem till en annan kollega där vi åt baguette och Budapest tårta till efterrätt. Roligaste var när en av mina kollegor frågade om jag inte var allergisk mot nötter (hon vet att jag är allergisk mot mycket) och jag kunde inte hålla mig och spelade chockad och sa "jo?! Är det nötter i denna tårtan?!!!" haha minerna runt bordet var roligast av allt, som vi skrattade.
Sen väntade en 45 minuter lång cykeltur hem igen. Tur att Emma och några till bor i Lödde så jag slapp cykla själv. Usch kommer sakna mina arbetskompisar när vi slutar jobba om 2 veckor...
Nu ska jag sova, imorgon är det fredag woho!!!

Sover istället för att blogga

Tanken var att jag skulle blogga om måndagens bravader igår men efter att först ha varit en sväng på center syd med Ida och sen lagat middag tillsammans med hennes somnade jag fort i soffan efter maten. Vaknade igen vid 1 på natten och var inte sugen på att blogga då precis. Mamma och pappa hade försökt väcka mig men jag hade bara mumlat något och sagt en massa siffror, var helt borta. Kan berätta att jag hade det mycket trevligt hos Lotta i måndags. Var kul att träffa hennes släkt igen, jag och Lotta har varit vänner sedan dagis så har träffat dom många gånger. Tyckte det var roligt att min Erik kunde följa med också, han hade egentligen jobb i Jönköping men det blev inställt, tur. Härlig känsla att se Lotta så glad, nu har vi en hel sommar som arbetslösa tillsammans (nästan, Lotta har lite jobb haha)
Idag är det alltså onsdag kväll, halva veckan har gått och tiden bara springer fram. Det är på gott och ont, det är bra för att nästa helg så är det midsommar och helgen efter det ska jag och Erik ut på roadtrip, eller vi kanske ska kalla det för en mini-weekend. Det handlar om presenten som jag gav Erik i 20-års present i mars, snart är det dags! Och än avslöjar jag inte vart vi ska, ni får vara nyfikna ett tag till ;)
Det jobbiga med att tiden går snabbt är att snart är min jobbtid på Blixten över.. Har 2 veckor förutom denna kvar. Och idag fick jag och Emma höra att ett av barnen slutar redan på fredag. Usch kommer gråta när vi ska säga hejdå.. Nej det vill jag inte tänka på nu!
Nu måste jag sova, ska cykla till jobbet vid 7 på morgonen imorgon för 17-19 har hela förskolans personal + en annan förskolas personal cykelutflykt. Hörs sen!

Naglar

Här är mina naglar som Lotta byggde på mig. Så mycket snyggare att bygga med gelé än akryll, akryll ser mycket plastigare ut. Lotta la i lite glitter i dom vita tipparna också, ser lite roligare ut då.

En perfekt vecka

Har varken hunnit med att sitta vid datorn eller att blogga i veckan. Efter att jag skrev här så åkte jag hem till Lotta och sov där. Vi satt och gjorde blommor som skulle stelna över natten till cupcakesen. När vi var färdiga med det så ville Lotta bygga naglar på mig, hon har gelé och sån lampa så hon gjorde riktigt fina naglar på mig! Vet inte hur länge vi satt uppe och höll på med naglarna men det var i några timmar och tillslut höll vi på att somna över bordet. Så vi borstade tänderna och satt uppe halva natten och tittade på youtube klipp där dom bakar cupcakes för att få inspiration. När vi vaknade åkte vi runt halva Malmö (typ) för att hitta en blomma. Tillslut åkte vi ut till Vellingeblomman och där fanns allt vi letade efter. Sen åkte vi hem och bakade cupcakes i flera timmar. Med en paus då vi åt på subway. Sen bakade vi igen och avslutade kvällen framför Alvin & gänget 3 haha. Sen tog jag bussen hem.
I fredags åkte jag till Lotta igen, vi skulle se på olika filmer men ingen ville fungera. Så när vi tillslut hittade en som fungerade så somnade jag efter 10 minuter, haha lyckat. På lördagen (igår) åkte vi och shoppade. Var smakråd medans Lotta handlade världens finaste skor till studenten och en andra klänning till studenten haha. Sen åkte jag hem. Igår kväll kom min fina Erik till mig. Vi var hemma själva så jag var kock igår med hjälp av Erik som grillade köttet. Åt riktigt god mat och satt uppe länge och tittade på en mysig film. Erik hade köpt en film med Kate Hudson som är min favoritskådespelerska.
Idag är det söndag, Erik åkte precis iväg för att klippa sig men han kommer snart igen. Så ska sminka färdigt mig och packa väskan nu, sen åker vi till Center Syd för att köpa student present till Lotta som vi ska till imorgon för att fira. Och sen sover jag hos Erik ikväll. Fy vad bra jag mår!
Lottas hund Nova vaknade upp med ett leende, haha sötnos.
Lotta och jag är kända för att vara lika klumpiga. Lyckas alltid ramla och skada oss på något sätt. Lotta snubblade över en tröskel och ramlade och vi dog i skratt, sen trodde hon att hon hade brutit tån och jag som har brutit mina tår några gånger vet hur man ska linda. Men Lotta hade ingen plåstertejp hemma, men byggtejp går väl lika bra? Haha vi är sjuka..
Med lite handledning av Lotta så lyckades min allra första cupcakes bli en sån här fin näckros! Vi ska starta ett bageri nu.
Några av våra cupcakes
Lite fler cupcakes som vi gjorde. La ner hjärta och själ i att pynta alla olika.
Myskväll hemma hos Lotta i fredagskväll ♥
Och när Nathalie Danielsson står som kock i köket så bjuder hon sin fina pojkvän på detta. Brieost och pesto-burgare. Nu är frågan, ska jag satsa på kock eller bagare? ;)

Mot Malmö

Sitter på bussen på väg till Lotta nu. Det blev en spontan träff för hon hade en lika tråkig fredag som jag, så ska sova hos henne ikväll.
Vet att det har varit dåligt med inlägg i veckan men jag lovar att uppdatera bloggen imorgon när jag kommer hem! Ha en bra fredag med mycket fredagsmys!!


Njuter

Tisdag idag och imorgon är det ju den 6 juni vilket betyder Sveriges nationaldag=man är ledig från jobb!! Har aldrig njutit och sett fram emot en ledighet så mycket, denna är behövlig.
Har precis varit hos min frisör och klippt mig. Känns skönt att ha fått bort det slitna och nu har jag köpt en ny burk av min mirakel-hårinpackning av henne som jag ska köra 1 gång/vecka. Snart har jag långt hår!
Imorgon ska jag ju träffa Lotta men hon smsade precis och sa att jag kunde sova där ikväll om jag ville. Så hoppas att jag hinner med en buss till Malmö efter att vi ätit. Det är Ida som lagar maten och trots att vi har en enorm gasolgrill i trädgården så har hon valt att grilla på den minsta grillen hon kunde hitta.. Känns som vi får mat imorgon..


Nu har jag fått tillbaka mitt liv

Hejsan! Måndag idag igen, sjukt hur fort det går!
Hann aldrig skriva igår, jag vaknade och hoppade direkt in i duschen, gjorde mig iordning och sen tog jag bussen till Malmö där jag mötte upp fina Lotta. Vi tog bilen till gågatan där vi parkerad i p-huset och gick mot affärerna, när vi kom fram kom vi på att det var söndag och dom flesta affärerna var stängda. Så vi tog bilen mot entré där vi gick upp i första affären. Både Lotta och jag var ute efter en klänning som var slutsåld och då kom Lotta på att hon sett den på Burlöv center. Så vi åt på mormors café på Entré och sen körde vi vidare till Burlöv center där vi shoppade bort söndags ångesten och fikade. Hade en riktig Malmö runt shopping haha. Så roligt det var att träffa Lotta igen! Och det dröjer inte alls länge tills vi ses igen, redan på onsdag ska jag åka och besöka henne i hennes och Filips lägenhet. Var hemma vid klockan 6 igår och vid klockan 7 kom min fina Erik till mig. Vi låg i sängen och pratade innan Big Brother finalen började klockan 9. Skönt att det är slut nu, nu har jag fått tillbaka mitt liv igen haha. Klockan 11 sa jag hejdå till Erik och somnade gott.
Nu ligger jag med iPaden i sängen, känns konstigt att lägga sig när det fortfarande är ljust ute? Men ska upp tidigt imorgon, klockan ringer 05:10 och 05:20 ska jag ut och powerwalka med mamma. Nu jäklar ska jag hålla detta! Powerwalka varje morgon innan frukost (vilket betyder att jag får gå 5 varje morgon) och sen ska jag springa på vår crosstrainer här hemma på kvällen. Nu jäklar ska min snygga kropp komma tillbaka igen haha!

Bra dag med shopping

Hejsan hoppsan!
Lördag idag och jag har haft en underbar gårdag och dag med min fina Erik. Igår sov jag hos honom och imorse vaknade vi tidigt. Åt god frukost och sen gjorde vi oss iordning för att sen köra till Nova Lund och shoppa. Storshoppa rättare sagt. Kom hem med ytterligare ett par converse och världens finaste sandaler! Jag har alltid drömt om att köpa en bondelid kofta men där fanns inga idag, hittade istället en jätte fin blus från bondelid som fick bli min. Och sen fick jag världens sötaste blus (också från bondelid) av min fina Erik, han är alldeles för snäll!
Nu sitter jag i soffan och håller på att göra en bakad potatis i ugnen. Mamma och pappa är på golfsemester denna helgen så jag och mina kära syskon håller ställningen här hemma. Blir tv-häng och gott att äta hela kvällen, perfekt dag! Kommer väl sitta uppe halva natten eftersom jag redan sovit bort halva dagen, la mig i soffan när jag kom hem från Nova och sen var det kört. Sov väl 3 timmar, haha typiskt mig..

RSS 2.0