New day

Jag har inte orkat blogga i veckan.. fick världens förkylning som satte sig på ögat så jag har gått runt och sett ut som Quasimodo i ringaren i notre dame haha. Har pluggat, övingskört på körskolan och varit barnvakt till den lilla tjejen på 1,5 år i veckan. 
Nu är det lördag, wohooo! Sitter och fixar mig och väntar på att min kära pojkvän ska komma hit. Vi ska äta god mat, jell-o och spela Mario bros på Wii ikväll haha. Sen sover Erik här och imorgon så åker vi till Kivik med Eriks familj, mysigt. 
Där har ni min helg kortfattat. Har tappat blogginspirationen lite men den kommer tillbaka. Ni får hålla er uppdaterade på min instagram sålänge för där kommer det upp bilder lite då & då! 
Ha en trevlig helg, för det ska jag ha!

I need this

Vad dålig jag har varit på att blogga? Trots att jag var ledig i fredags så har jag inte skrivit sedan i onsdags och idag är det söndag.. 
Men har haft fullproppat schema. I torsdags så var jag och övningskörde och sen hade jag en lektion i skolan på 45 minuter (lönt). När jag kom hem så övningskörde jag med mamma och mina syskon till Malmö för att göra några ärenden innan vi åkte och handlade och åt på Ikea. 
I fredags så flög mamma upp till pappa som var i Stockholm och där har dom varit hela helgen. Så jag, Linus och Ida har varit hemma själva. Plus min fina pojkvän som har sovit hos mig trots att han var tvungen att jobba helg i Ystad denna helgen. Men jag har tagit hand om honom och haft maten färdig när han kom hem och gått upp med honom klockan 7:30 och ätit frukost med honom haha. Så Erik och jag har både haft ett "eget" hus och 2 barn tillsammans, iallafall för en helg. Men mysigt var det! Och det fick en bara att längta efter framtiden! 
Nu ligger jag i sängen. Har åkt på en förkylning och har ont i bihålorna... Får vila upp mig nu. Ska in till Malmö imorgon för att övningsköra. Sen möter jag upp farmor på Triangeln så ska vi gå lite i stan och fika innan jag åker in till skolan och har en lektion. 
Så vi hörs väl imorgon! Puss

Varför bygger man ålderdomshemmet vid sjön?

Haha måste bara berätta en sista sak innan jag lägger mig..
Idag när jag och min körskollärare körde utanför stan så körde vi förbi ett ålderdomshem så sa han: 
Körskollärare: Vet du varför dom bygger ett ålderdomshem vid sjön? 
Natti: nej?
K: för att pensionärerna ska få ro
N: *tänker ro som lugn och ro* Vaaa gör dom? Vid vilken sjö då?
N: *efter 2 minuter* Jahaaaaaaaa, haha amen åhh. Det tog lite tid.
 
Ja vad ska man säga?? Jag är lagom blond ibland..

Kostym-naglar?

Nu flödar inspirationen som aldrig förr! 
Haha har hittat en tjej på Instagram som gör 1000 olika designer på sina naglar. Så nu ska jag beställa hem penslar, nagellackspennor, klistermärken och allt vad man behöver och börja öva. 
Jag gjorde ett försök till att göra en "kostym" men hängslebyxor och fluga på mina naglar, men eftersom att jag inte hade några verktyg så fick jag använda mig utav en liten nål och en gammal penna och det var inte lätt ska ni veta! Pillipill. 
Och bilden som jag tog är tagen direkt efter att jag hade målat naglarna. Så allt kladd runt om har jag inte hunnit ta bort så det ser ju liiite kladdigt ut..
 
Mitt kladdiga resultat.. Får göra ett nytt försök när jag har rätt verktyg till det!
 
Hur hennes naglar blev. Haha inte alls lika kladdigt och skakigt som mina naglar, men sen så har ju hon gjort detta ett tag.
 

Heatwave

Hej på er! 
Jag har inte hunnit skriva i veckan. 
I måndags hade jag en heldag i skolan. På lunchrasten så åt vi lunch med de flesta från klassen så det var roligt att lära känna fler än bara de som går i min arbetsgrupp. Efter skolan så hämtade Sara mig och sen körde vi hem till mig. Vi åt mat på nyöppnade Burger King. Vi skulle vara nyttiga var det sagt men det gick inte så bra haha. Sen sov Sara här. I tisdags (igår) ringde klockan 05:15 och då fick stackars Sara gå upp för hon skulle jobba. Jag följde henne ner till dörren och sen gick jag dirket upp och slängde mig i sängen igen eftersom jag inte började skolan förrens 15:15.
Idag har jag varit i skolan på morgonen. Och efter att min arbetsgrupp hade suttit tillsammans och pratat så gick jag till min körskola och körde. Har bokat några lektioner till och det är perfekt att det är i Malmö när jag ändå är där när jag är i skolan! Sen har jag bokat halkan, ohoh...
Nu sitter jag här, ska snart lägga mig i sängen och plugga lite. 
Imorgon har jag bara en lektion på 45 minuter men jag ska köra på morgonen. Men lite sovmorgon får jag allt! Skönt!
 
Det har varit världens höstväder här idag. Och ikväll så kom regnbågen fram, så mobilen åkte upp direkt, såklart..

Underbar helg

Vilken härlig känsla det är när det är söndag men man slipper söndagsångesten! Kan vara för att veckan som kommer, kommer bli så bra!
Kan berätta om gårdagen, riktigt bra dag blev det! 
Erik kom hit vid 3 tiden. Vi åkte först till Center Syd för att fixa ett IDfoto till Erik och sen körde vi hem till mig. Mamma och pappa höll på att möblera om ovanvåningen så Erik och jag bäddade ner oss i röran, i min säng och tittade på film och skrattade åt allt som hände runt om oss. Sen åt vi mat och gjorde oss iordning för att åka in till Malmö och Entré och möta upp Lotta och Filip. Vi gick upp till O'Learys bowling och spelade i 1 timme. Det var så sjukt kul så när timmen var över så spelade vi 1 timme till. Det O'Learys hade som vi inte varit med om innan var vinstchanser. När käglan längst fram på banan var röd så hade man vinstchans och slog man strike då så vann man biljetter in till spelhallen. Så Erik vann första 2 biljetterna och jag dom andra 2 biljetterna. Sen gick det utför, men gnistan fanns där hela tiden. Såfort vi fick en vinstchans så skrek jag och Lotta rätt ut, så vi tog mannen som stod och sa "vinstchans på bana 9" jobb haha. Erik och Lotta fick sig goda skratt iallafall, när det gick dåligt för mig och Filip så skyllde vi på allt möjligt. Jag hade ett dåligt knä och Filip var för tidigt född, och det var därför vi spelade så dåligt haha. 
När vi spelat i 2 timmar så hade vi inte vunnit fler biljetter men mannen som delade ut dom hade sett hur nära vi var och glädjen (och skriken från mig och Lotta) när vi fick vinstchanser så han gav oss 4 biljetter till den mekaniska tjuren. Så vi körde racing, red tjur och spelade air hockey mot varandra resten av kvällen och gick därifrån med 4 stora léenden. Vilken kväll! Erik och jag sov gott inatt kan jag säga för man var trött efter en helkväll med skoj. 
Nu ska jag plugga lite. Och efter skolan imorgon så hämtar min fina Sara upp mig med bilen och sen kör vi hem till mig också sover hon här, myspys! 

Erik på sin nya kompis, han klappade den lite snällt på rumpan och satt kvar längst av oss alla. Fjäskare haha.

Haha Lotta i riktig action!

Blondie

Hade fredags mys hemma själv igår. Städade huset och när jag var färdig så slingade mamma mitt hår i en slinghätta. Jag gjorde misstaget och gjorde folieslingor hos frisören i april, och med folieslingor så ser man utväxten mycket mer än vad man gör med slingor i hätta. Så nu är jag ljus igen, skönt! 
När håret var färdigt igår kväll så tittade jag på Spy Kids 2 som gick på TV, haha så länge sen! Var rätt kul att se den igen, kommer ihåg att man var helt manisk över nöjesfältet som är med i filmen, riktigt sjuka karuseller haha.
Nu sitter jag här framför datorn och diggar till Lorentz & Sakarias. Har min lilla Cola hos mig också, får mysa med honom tills Erik kommer. Men han är väl här vilken minut som helst. Ska bli roligt och se om han känner igen sin flickvän? Blond och med pannlugg haha.
Ikväll ska vi åka in till Malmö för att bowla med Lotta och Filip, ska bli riktigt kul! Sen sover Erik här. Så vi hörs väl imorgon! 
En gammal bild på oss 2. Sjukt vilken kärlek en sån liten sötsak kan visa till en trots han bara kan säga pip haha ♥
 

Ny frisyr - ny tjej

Orkade inte skriva igårkväll. När jag kom hem från min frisör så pluggade jag lite och sen kollade jag och Ida på Hollywood fruar innan vi la oss.
Sitter just nu på bussen in till skolan, har bara en lektion med klassen så det blir en lugn dag idag. Skönt!
Tänkte att jag kan slänga in en bild på min nya frilla! Känner mig som en ny tjej och skickade en bild till Erik och hoppades att han fortfarande skulle gilla mig, men det verkade som det var mer än godkänt. Vilken tur va! Haha...
Bilden är från igår då jag låg osminkad i sängen och pluggade så man ser inte mycket men den får duga så länge!


5 år & 1 månad

Glömde ju skriva att idag är det min och Eriks månadsdag, vi firar 5 år och 1 månad.
Det är helt sjukt hur fort tiden går. Och det som är underbart är att man fortfarande är som nykär. Har kvar pirret i kroppen och saknar varandra fastän att man sågs för 1 timme sen.
Älskar verkligen min Erik! Min stora kärlek, och min andra halva ♥

Vill ha förändring

Jag hann inte skriva igår. 
Började skolan tidigt med en föreläsning och sen slutade vi vid 10. Jag och Nona gick runt hela skolan för att försöka hitta en dator som vi kunde skriva ut kursguiden ifrån men det ville inte fungera så vi gav upp och åkte hem. När jag kom hem så lagade jag mat och satte mig vid tvn och åt. När jag ätit färdigt så la jag mig ner och då var det kört, somnade direkt. Men vaknade som tur var i tid för att sen ta bussen in till Malmö igen. Jag, Malin och Nona skulle möta upp folk vid skolan för att gå på insparken men Nona blev sjuk så jag och Malin åkte dit själva innan vi mötte upp dom andra. Det var 5-kamp på insparken igår och vi kände inte alls för att springa osv så vi satt bara på gräset och pratade. Vet inte ens vilket lag som vann, tanken var att vi skulle heja på vårt gröna lag men det gick ju inte speciellt bra haha..
Idag började jag 14:15 men var ändå uppe vid 8 imorse. När jag ätit lunch så knackade det på dörren och jag blev överlycklig när jag såg att det var min kära pojkvän som stod utanför dörren. Så glad så att när jag smällde upp dörren så trillade jag in i väggen och fick en bula i pannan, haha klumpen.. Älskar när jag får spontana besök, även om jag stod där ruffsig i håret och i pyjamas tröja och Erik var snygg som vanligt haha.
Nu har jag precis kommit hem från skolan. Ska plugga lite och sen vid 18:00 har jag klipptid. Jag vill ha förändring nu känner jag, är trött på mitt hår men vill ändå ha kvar längden. Så jag (och typ alla jag känner) har bestämt att jag ska klippa lugg. Sist jag gjorde det var för 2 år sen, 2010, faktiskt i September det också läskigt nog haha. Och då sa alla jag träffade att jag passade så sjukt bra i det, så vi får väl hoppas att det blir så bra denna gången också då! Annars får jag gå med en mössa på huvudet tills det växer ut haha..
En liten Natti, dagen efter att Lotta hade klippt lugg på mig

Vad vore jag utan dina andetag?

Då var det söndag igen, helgen går för fort! Men den har känts lite längre i och med att jag var ledig från skolan i fredags.
I fredags kom min Erik hit och hämtade mig. Vi åkte hem till honom och åt ceasarsallad, otroligt gott! Sen badade vi jacuzzi och bäddade ner oss i Eriks säng och tittade på 2 filmer. Vi fick göra ett kryss i taket också då Erik somnade i slutet på den sista filmen och inte jag, woho! (brukar alltid vara jag som somnar annars haha)
Igår åkte vi först till Maxi och handlade lite ingredienser + gottesaker och sen köpte vi med oss lunch hem från det nybyggda Burger King. När en Whopper-meny kostar 39:- får man passa på! Sen åkte vi hem till mig och bakade chokladkaka med nougattäcke, det var lika gott som det låter! På kvällen kollade vi på The avengers och jag satt och beundrade Hulken, skulle lätt varit han om jag var en superhjälte haha! 
Inatt har jag haft en sån jobbig natt och drömt 1000 drömmar, hade en mardröm som jag inte kommer ihåg men Erik berättade imorse att jag hade satt mig upp i full panik och hyperventilerat för jag var så rädd, så han hade kramat mig och sagt att det bara var en dröm, då hade jag sagt "jag är rääädd Eriik" med en ynklig röst och somnat på hans bröst. Haha kommer inte ihåg något av detta! Hade velat filma mig själv när jag sover för jag håller full rulle på natten. 
Imorse vaknade vi tidigt tidigt för att våra grannars katter satt under mitt fönster och skrek på varandra, lät som en bebis som grät. Och sen kunde vi inte somna om igen. Så nu hade jag tänkt gå och lägga mig! Hörs imorgon!
Är så lycklig att jag har min fina pojkvän, han är hela min värld, min bästa vän. Älskar honom såååå otroligt mycket! ♥


You must be out of your mind

Heeej på er! Förlåt förlåt förlåt att jag inte har skrivit men har verkligen haft fullt upp hela veckan! Kan berätta lite kort om veckan.
I måndags var jag barnvakt till den 1,5 åriga flickan och när jag kom hem så var jag helt utslagen så jag somnade fort. I tisdags var första dagen i skolan, fick äntligen träffa min klass som verkar vara den bästa! Vi blev uppdelade i små arbetsgrupper där jag hamnade med 2 tjejer i min ålder och en tjej som var 40. Tjejerna i min ålder och jag gick på insparken på kvällen, det var riktigt kul och jag är glad att vi gjorde det för vi lärde känna många nya! 
Sen har jag varit i skolan onsdag och idag, torsdag. Det är inga långa lektioner direkt. Idag hade vi en lektion på 45 minuter och sen slutade vi, rätt skönt haha. Men trivs gör jag verkligen. Det känns som jag har kännt personerna i min klass mer än i bara några dagar, alla är så trevliga och sociala.
Ikväll när jag stod och lagade mat åt familjen så ringde Erik. Han hade fixat vip biljetter till det nya Buger King som öppnar här i Lödde imorgon, så jag och Erik åkte dit. Blev bjudna på champagne och sen bjöd dom på gratis whopper-meny, riktigt gott! 
Sen ikväll har jag varit och handlat mat på Maxi. När jag cyklar hem så möter jag en tjej som skriker "Heeeej!!". Det var Emma, min gamla kollega. Så vi stod och babblade och tog upp hela cykelvägen haha.
Imorgon är det fredag och jag är ledig! Jag ska hem till Erik och sova där. Bada jacuzzi och mysa. Perfekt! 
Hörs sen!

All around the world

Hej på er! 
Söndag idag, jag har precis tagit bort sminket och borstat tänderna. Tänkte faktiskt bädda ner mig i sängen nu och leka med min iPad lite. Skönt att lägga sig tidigt för en gångs skull. 
Erik har varit här från igår-idag. Underbart mysigt som vanligt. Vi dukade fram en massa gottesaker igår och sen tittade vi på Hunger Games, gud vilken film! Hemsk handling, men såå bra och spännande! Haha jag bokstavlig talat flög upp i Eriks knä en gång. 
Idag så åt vi en lång frukost framför tvn och sen på eftermiddagen så gjorde vi oss iordning och gick ett varv på Center Syd. Erik handlade en tröja medans jag handlade en penna till skolan, haha det är tråkigt att spara pengar.. 
Sen körde vi hem till Erik. Har haft det mysigt där hemma och ätit god mat. 
Nu hade jag tänkt slänga mig i sängen. Ska vara barnvakt till den lilla flickan imorgon kväll så jag måste vara utvilad! Hörs imorgon! 

Det går bra nu!

Hej på er!
Jag hann inte skriva igår. Min fredag gick verkligen i ett!
Jag jobbade på en förskola mellan 10-14, sen tog jag bussen hem 14:30 och var hemma 15:00. 15:30 åkte jag hem till mamman och den lilla 1,5 åriga flickan som jag ska börja sitta barnvakt hos och hälsade på. Var hemma igen efter lite mer än 1 timme, då packade jag ihop mina saker och tog bussen hem till farmor och farfar i Malmö. Spenderade hela kvällen där hemma igår, åt god mat och glass och tog sen bussen hem igen vid 20 i 11. 
Idag har jag varit flitig. Satte klockan på ringning för att jag inte skulle sova bort halva dagen, känns som man missar så mycket då.. Så jag har städat och haft mig här hemma. Sen har jag gjort mig fin, duschat, rakat benen, filat fötterna, målat naglarna, plattat håret och sminkat mig. Får finbesök av ingen mindre än min fina pojkvän snart. Han sover här idag. 
Jag är på världens bästa humör förövrigt. Fick reda på ett besked igår som gjorde att jag grät av glädje. Klumpen i magen försvann och allt går så himla bra nu!

RSS 2.0