090629.

Godmorgon bloggen!
Allt bra med er idag? Själv har jag så fruktansvärt ont på min rygg, min rumpa och mina bak-lår haha gud vad bränd jag är och sanningen är att jag knappt kan sitta på toan utan att lida. Ja nu vet ni det :)
Ska dra upp mig ur min sköna säng nu, göra mig iordning, packa, och sen vänta på att pappa ska komma hem från malmö. När han kommer ska vi åka till älskling och hämta upp honom sen väntar 42 mil i bilen för oss! Vi ska upp till småland till min mormor&morfar där även mina kusiner är. Ska bli kul att visa Erik hur dom har det där uppe eftersom det är ett av världens mysigaste ställen! Dom bor runt massa åkrar och vid en skog full av smultron, 400 meter bort är där en stor sjö med båt och brygga så är det varmt idag badar vi nog. Annars kanske jag, Erik och mina kusiner åker ut med båten. Ja vi får se vad vi gör, nu måste jag verkligen packa. Good news! Mamma hittade min påse med min platt-tång samt mina gladiatorsandaler i, har varit av med den sen dagen efter midsommar, gud så skönt att jag har fått tillbaka min platt-tång! Det var min pappa som slängt i den i Idas ridväska och sedan ställt in i tvätt-stugan. I hennes ridväska är nog det enda stället som jag inte har letat på haha. Nu måste jag gå. Ha det bra!

090628.

Hej allihopa och förlåt för dålig uppdatering!
Men igårkväll vid 6 åkte jag till Lotta. När jag kom dit gick vi till Mama Rosa för att äta. Sen gick vi och köpte lite godis och gick hem till henne igen. Vid 10 tiden träffade vi 2 stycken som Lotta kännde som kallades Räkan och Ekvall. Det visade sig att det var Sofies kusins kompisar, världen är läskigt liten.. Lotta och jag somnade runt 4 på natten och vaknade igen vid 11. Gick upp och gjorde frukost som vi skulle ta med till stranden, vi åt inget innan vi åkte för vi ville ha slanka och fina magar som man har på morgonen innan man proppar i sig mat haha. Sen kom Filip, Lottas pojkvän med sin bil och vi åkte till Lomma Beach. Solade och åt glass, Lotta badade och Filip blev iputtad av Lotta men jag badade aldrig, fick kramp bara jag kände på vattnet, så kallt var det. Pappa hämtade mig vid lite i 4 då jag åkte hem och städade mitt rum (behövdes) och sen duschade. När jag låg och tittade på tv på kvällen så somnade jag och vaknade igen vid halv 11. Inte bra för nu kan jag inte sova.. Haha Lotta är ett geni:
Lotta: *säger till filip* Måste du gå så jävla sakta? Det bränns att gå här på marken, jag vill komma fram till stranden.
Filip: men jag är kille, killar går inte lika snabbt som ni tjejer.
Lotta: nä bara för ni måste tänka vilken fot ni ska ta vilket steg med, vi tjejer går bara automatiskt.
Filip: ja och jag måste bära din väska också... det är en sak för mycket.
Haha lite kul när dom "tjafsar". Nej nu ska jag titta på lite tv och kämpa med att somna, vet ni vad?
Imorgon får jag äntligen träffa min älskling!!!!!! :D<3 Skriver mer vad som händer när vi åker upp till Småland imorgon för annars blir det här inlägget allt förlångt.. Puss och godnatt!


Tjejkväll

Hej på er allihopa!
Är chockad för jag vaknade för typ 20 minter sen, alltså 12 och så länge kan jag igentligen inte sova. Kan vara för att jag låg uppe med datorn till 20 i 3 inatt och pratade med Lotta på msn haha.
Igårkväll var jag, Emma, Jenny och Karin hemma hos Sofie, det var jätte kul och jätte mysigt och jag flabbade så jag hade kramp i käkarna på kvällen. Kom dit vid lite över 6, då gick vi och köpte pizzor som vi sen tog hem och satt och åt i Sofies uterum samtidigt som vi tittade lite på fotbollen genom fönstrerna. Fan att Sverige förlorade med straffar! Dom borde vunnit eftersom dom fick 3-3 ifrån 3-0 på 15 minuter. När vi ätit klart gick vi ut i trädgården, började spela fotboll med Freja Sofies hund och sen kom jag med idén "vi kör klockan!" (man ska trixa med bollen, man börjar med 1 alltså en spark eller ett kick på bollen sen är det nästa mans tur, efter det är det 2 osv..) haha men jag hade inga skills att visa och när alla andra var på 5 kämpade jag fortfarande med min 4, klarade bara 3 och tillslut sköt jag över bollen till grannarna, lyckat! Så fick springa över och knacka på och då fick Emma en spik i sin fot hahaha. På kvällen åt vi kanelbullar som Sofies mamma gjort och krängde godis/chips. Sen körde vi "jag har aldrig-leken" och jag får väl säga att jag drack mest, men har man gjort allt så har man ;)
Nu ska jag ner och göra en smoothie. Ikväll ska jag träffa Lotta :) Puss sålänge!

Kommer bilder sen, hade kamran med men tog dock inga. Får be Sofie skicka dom bilderna hon tog.


I♥Gina Tricot

Bild på det jag köpte/fick av pappa idag på Gina Tricot:


Svarta shorts - 99,50 :- (ord. pris - 199:-)
Beiga shorts - 74,50 :- (ord. pris - 149:-)
Shorta - 74,50 :- (ord. pris 149 :-)
Vitt linne med text - 49,50 :- (ord. pris - 99:-)
Linne med peace märke - 129:- (vanligt pris)
Trosor i neongul-färg - 24,50:- (ord. pris - 49:-)
haha var bara tvungen att köpa dom gula trosorna, tycker dom är lite fräcka i färgen ;)
Tack pappa! ♥
Nu ska jag kolla på ett LOST-avsnitt innan jag väljer vilka kläder jag ska ha ikväll? Ska jag ha svarta, beiga eller vita shorts? hmm...

R.I.P king of pop

Michael Jackson dog inatt, hjärtstillestånd. R.I.P.
Jag och pappa fick det som en chock när vi satte på tv;n imorse. Idag åkte vi till Kristianstad för att jobba men när vi kom dit så fanns det ingen plats till hoppborgen för att hon glömt att markera ut parkeringarna den skulle stå på så vi fick åka hem vid 11 idag. Får jobba där på onsdag istället. När jag och pappa kom hem åkte vi till BK för att äta med resten av familjen och sen följde han med mig in på rean på Gina Tricot.  Blev en del hemköpt som jag ska fota och lägga in bild på snart. Nu vid 6 åker jag till Staffanstorp till Sofie där även Emma, Jenny och Karin är.
Pratade med älskling igår, han är världens bästa på att få en glad och säga gulliga saker "sen kom det en kärlekslåt och dom på scenen sa att man skulle hålla om den man älskade, alla stod där och höll om sina flickvänner men jag tänkte bara var är min flickvän? Fatta så mycket jag saknar dig!" somnade med ett leende på läpparna efter jag pratat med han <3
Nu ska jag raka benen, vill inte se ut som en kille ikväll när jag ska ha shorts. Lägger in bild på mina kläder sen, puss sålänge!


Aldrig sett en blondie?

Idag har jag och pappa varit i Växjö och jobbat, det verkade som om dom aldrig har sett en blond tjej innan för alla glor som så ögonen ska ploppa ut på mig. Haha kanske för att jag stod och "strippade" på parkeringen, skulle byta om till vanlig tröja för jag inte ville gå i min jobbetröja med en capri-sonne dricka på när vi skulle köpa glass på MC och gå i affärer. Så jag stod bakom bilen i bara BH och letade efter en tröja.
Nu sitter vi på ett hotellrum i Karlshamn. Ska jobba i Kristianstad imorgon och sen hem. Eventuellt på kvällen ska jag och Lotta till Malmö/Entré och se My bloody valentine. Ni vet 3d skräckfilmen, kommer bajsa på mig!
Är avundsjuk på Erik, han hade lovat att han skulle ringa när han kollade på Promoe - svenne banan och det gjorde han innan, så nu har jag den i huvudet. Undra hur mycket tinitus han kommer ha när han kommer hem efter alla konserter han ser idag och imorgon? Har sagt till han att han inte får skrika sig hes eftersom vi ska jobba (=prata mycket) på tisdag haha. När pappa och jag kom till hotellet idag åt vi varsin räkmacka, mums! Räknade att vi såg 30 stycken flaggstänger utanför fönstret, onödigt? Nu ska jag kolla lite bloggar sen sova, hörs imorgon!


Bromölla gb's

Min pappa är bra, han tog med sin jobbe-laptop och det finns internet på hotell-rummet! Nu ligger vi i sängen på hotellet i Växjö och tittar på lyxfällan haha ingen orkar ändra kanal. Har precis ätit i restaurangen, ceasarsallad, mums!
Idag jobbade vi i Bromölla, det var så varmt så jag visste inte var jag skulle ta vägen. På morgonen hade vi lite skugga och pappa köpte 2 solstolar (Erik nu slipper vi stå nästa vecka!) så vi kunde sitta i skuggan. Men solen rörde sig och skuggan försvann. Där stod vi på en parkering i 40graders värme.. Okej inte riktigt men varmt som fan var det och jag har brännt mitt huvud och mina armar så jag har bonnabränna efter min t-shirt :( haha. Efter ett tag fick vi ett parasoll så det var bättre. På eftermiddagen kom det 5 killar och 2 tjejer tror jag? det kanske bara var 1 tjej men då såg 1 kille ut som en tjej haha skit samma iallafall så hoppade dom i hoppborgen och fick varsin dricka och popcorn av mig. Efter ett tag hade dom varit i borgen sjukt länge och dom satt och rappade, dom kunde inte men gjorde det ändå och sjöng typ "jag knullar din mamma, jag äter inte kött" blablabla. Jobbigt att lyssa på tillslut + att dom skrämmde iväg småbarnen så pappa körde iväg dom. Men tror ni att dom sticker? Nejdå. Dom började tjata på mig att dom ville ha mer popcorn och dricka, men jag sa "nej det är 1 per person" då satte dom sig på en bänk lite längre bort och efter ett tag skrek en av killarna "snåle jävel!" och han var typ 13 år så jag ställde mig upp ifrån min solstol och sa "ursäkta förlåt vad sa du?!" då blev han tyst för han trodde inte jag skulle säga emot haha. Dom kallade pappa för svennejävel och när han tittade på dom surt så sa dom "jag sa inget.." sånna töntar! Bromöllas "tuffingar" som tror dom är nåt.. Dom gick runt med plåster på näsan och över munnen. Varför vet jag inte?
Nu ska jag sluta innan jag skriver allt för långt, ska försöka få tag på min lilla snutte älskling som är på liseberg den fuskisen! Puss på er hörs imorgon!

hejdå

Nu sitter jag och äter frukost, ska åka med pappa om 5 minuter. Kommer nog att mobil-blogga när jag är iväg men jag kommer tillbaka på fredag igen. Ha det bra nu ute i solen och sakna mig inte för mycket ;)

Kärlek

Jag vet inte hur många av er där ute som har kännt på äkta kärlek men ni som har det vet verkligen hur underbart det är! Man älskar sin pojkvän/flickvän så mycket så man inte vet vart man ska ta vägen och ens största rädsla är att förlora honom/henne. Jag och Erik har snart varit tillsammans i 2 år, jag trodde aldrig att jag skulle ha såhär starka känslor för någon innan jag träffade Erik. Han är verkligen unik och speciell, finns nog ingen som han! Han är världens bästa person och behandlar mig som en prinsessa och tänker alltid på mig först. Nu åker han iväg imorgon och kommer hem på söndag, "visst 4-5 dagar utan din pojkvän?" tänker kanske vissa när dom läser om hur mycket jag kommer sakna honom men det är mer än 4-5 dagar för mig, det är en hel evighet. För älskar man någon så mycket som jag gör så vill man inget hellre än att ha den personen hos sig, det är den som gör ens hjärta helt.
Innan Erik åkte hem idag så tog han sin parfym-flaska och sprutade på mina kuddar och jag sprutade med min parfym på hans munkjacka, den ska han sitta och lukta på i bilen imorgon och jag ska lägga mig och sova och lukta på min kudde nu, haha så söta vi är tycker ni inte? Tror det är menat att det ska vara Erik & jag :)
Nej nu ska jag sova, ville bara skriva av mig lite, inte så intressant för alla kanske men what ever, min blogg jag som skriver! Godnatt, ska försöka skriva innan jag och pappa sätter oss i bilen imorgon och åker till Bromölla, på kvällen åker vi vidare till Växjö och sover där och sen jobbar vi där på torsdag, sen sover vi på hotell nånstans och på fredag ska vi jobba i kristianstad. Älskling skulle igentligen också vara med men han ska till Göteborg och Borlänge ju så han får vara med och jobba nästa vecka istället. Godnatt!
Ni får en bild från alla hjärtans dag när älskling och jag precis åkt skridskor tillsammans :)<3

Blont hår utan färg som sliter

Här kommer tips 3. Nu när det är sommar och solen och värmen äntligen har börjat komma fram så vill man ju vara extra snygg och framför allt i håret. Är du blond men vill få det ljusare men trött på att det sliter så mycket på håret? Då ska du läsa detta och göra som jag gjort idag:
Köp 2 citroner (beroende på hur långt/tjockt håret är) pressa ur saften och häll i den i håret och krama in det. Ett tips är att ta en bakpensel, sån man penslar bullar med och pensla längst upp i hårbottnen för att det ska bli jämt. När du hällt i citronen så är det dags att lägga sig ute i solen! 1 timme eller mer brukar jag ta. Sitter jag ute i 1 timme så solar jag baksidan, alltså ligger på rygg i 30 minuter och på mage i 30 minuter. Det är bäst enligt mig för då blir det ljust på både bak- och fram huvudet. Lycka till och bli nu snygga och blonda!
Dock vet jag inte ifall du ska sola med citron ifall du är platina-blond ifall du har färgat det, vet inte hur det blir eftersom jag är naturligt blond. Ni kan ju alltid testa men skyll inte på mig ifall det blir fel ;)

Tacka gud som uppfann citronerna!

lalala

Hej igen allihopa!
Har solat i 1 timme med citron, så mitt hår är ljusare nu. Ska skriva ett tips-inlägg om hur man gör ifall ni vill. Nu sitter jag och tittar på tv, jag och Ida ska dra fram videokamran och titta på gamla band som vi spelat in själva nu snart. Ska ringa till min älskling och prata med han och säga hejdå för han åker imorgon. Hörs kanske innan jag somnar, puss.


090623.

Hejsan allihopa!
Nu har erik åkt hem, eller han körde min moppe med mig på vid halv 2 och sen åkte jag hem igen. Har varit mysigt att sova med han dessa 2 nätterna eftersom han åker till Liseberg imorgon och sen vidare till Borlänge där han ska se konsert (Peace & Love) så träffar inte han förrän på söndag eller måndag :( Ni ska få bilderna från jobbet igår innan jag går ut och solar med citron i håret, ska bleka det och vill inte använda hårfärg som sliter.


Släpet där allting var i, erkänn att man blir sugen på frukt när man ser det? ;) haha

Här stod jag och Erik och bjöd på popcorn & capri-sonne och sålde drickor. sålde för 1520kr, måste vara för att vi var så söta och snälla haha

När det inte var några folk kunde man passa på att vila/leka i hoppborgen, barnet inom sig kommer alltid finnas där, det märkte man när 2 stycken 30åringar kom och frågade fall det var åldersgräns eller ifall dom fick hoppa haha.

jag leker

Spiderman (älskling) leker hahaha. Var lite "vem lyckas välta väggarna först"-tävling

Sommarjobb, dag 1

Hejhej bloggen! Sitter i bilen påväg hem från höör nu. Har jobbat med älskling från 10-7. Kommer inte skriva ikväll som jag sa igår för Erik stannar kvar hos mig idag och sover här tills imorgon. Så imorgon hörs vi igen med bilder som jag och erik tagit på jobbet idag:) puss

långt hår? (tips)

Har du kort/halvlångt hår och kämpar med att få det långt? Då ska ni göra såhär som jag precis gjort:
När du duschar och har sköljt av shampoo och balsam och precis ska gå ur duschen så skölj ur håret med kallt vatten, det gör att håret stänger sig eftersom det öppnar sig när du har duschat med varmvatten. Du får långt hår på 0-tid!

Nu har jag precis duschat, ska sminka mig och klä på mig sen kommer älskling hit. Farmor och farfar kommer också och säger hej snabbt. Älskling sover här idag och imorgon ska vi upp till höör för vi ska sommarjobba där, första dagen. Ska bli kul faktiskt. Så jag tror inte att jag bloggar mer förräns imorgon, får se hur mycket jag hinner. Puss!


090621.

Hejhej bloggen!
Vaknade runt 10 tiden idag och gick ner och mös med Cola och Gucci. Nu ska jag ta på mig och sen åka med mamma till Lomma för att lämna Linus hos en kompis, sen åker mamma och jag vidare och köper blåbär och hallon så jag kan göra min smootie. Hörs när jag kommer hem!


Sovgott

Ida och jag var hemma igen vid 7, gud så kul det var att rida ändå! Både hästen och jag var lika sega och envisa haha. När vi kom hem väntade vi på att mamma, pappa, Linus, Maria & Roger skulle komma. Sen åt vi grillade hamburgare. Vid lite över 9 gick ida och jag in för att kolla på tv, båda 2 deckade i soffan och vaknade precis. Har ingen lust att lägga in bilder från idag vill bara sova mer så jag gör det imorgon! Puss och godnatt

I'm a cowgirl!

Haha vet ni vad jag och min lillasyster ska göra nu? Vi ska ta moppen till V.karaby där Ida och hennes kompis har hyrt 2 hästar, sammie och comet. Men Hanna som Idas kompis heter är sjuk idag och kan inte rida Comet så därför vill Ida att jag ska med så hon har någon att rida med. Kan ni se mig på en häst? Haha vi får se ifall jag lever när jag kommer av hästryggen. Hörs sen. Puss!

midsommar (igår)

Jag hann aldrig skriva mer i torsdes (den 18e) eftersom älskling ringde på kvällen och ville att jag skulle komma så jag tog moppen dit vid 7 och sov där. När jag kom dit så duschade jag eftersom jag inte hann det hemma och sen tittade vi på några LOST-avsnitt innan vi la oss. Igår vaknade vi vid 10 tiden, åt frukost och tittade på LOST. Vid halv 1-1 kom världens åsk/regn-oväder! Älskling och jag låg med täcke i en soffa på deras terass under taket och kollade på blixtarna och räknade hur långt bort det var, ni vet 1001, 1002, 1003 osv. Tillslut kom det en blixt och älskling hann ens inte säga 1001 innan mullret kom, fyfan vad rädda vi blev! Fönstrena på huset skakade och strömmen gick. Så när jag skulle sminka mig sen fick man stå på toan med levande ljus som lampor, lite mysigt ändå haha. Vid 10 över 2 tog vi en taxi med Eriks familj till Barsebäcks hamn där vi firade midsommar, åt god mat, gick på tipsrunda, tittade när dom reste midsommarstången och vet ni vem som stod där då? Magnus Samuelsson, ni vet Sveriges starkaste man haha så har tagit foto på honom som ni får i nästa inlägg. Sen gick jag och Erik ut i deras förråd och spelade typ nåt slags guitar hero med gitarr och trummor. Lite skills har jag ändå i trummor eftersom jag fick VG i musik, haha skryt skryt ;) Senare på kvällen när det var mörkt gick vi ner till dansgolvet och jag och älskling dansade. Resten av kvällen/natten hade man "var ska vi sova inatt" och "vill ha dig i mörkret hos mig" i huvudet. Vid halv 1 åkte vi hem till älskling igen och sov där.
Idag vaknade vi vid 10 och åt frukost, jag tog moppen hem igen vid halv 12 för älskling skulle iväg. Men han kommer hit igen imorgon och sover för på måndag ska vi till Höör och jobba vår första dag på sommarjobbet! Nu ska jag äta och sen baka, hörs senare! Puss


Diamond-hair

För ca 2 veckor sen var jag i stan och hittade ett hårspray som jag blev intresserad av. Det hette Nivea - Styling spray Diamond. Tyckte namnet lät "kul" så jag köpte det, trodde aldrig att håret skulle bli så glansigt som det stod på flaskan men det var faktiskt sant. Jag rekomenderar hårsprayet starkt eftersom det märks inte att man har det i håret, vissa spray kan göra håret som cement eller tjockt och keltigt medans detta gör det mjukt och glansigt. Varför inte ta dig ner till närmaste affär nu och köpa det och var snygg tills midsommar imorgon? ;)

My name is kräftan

Haha shit vilken solbränna jag har fått! Somnade ju ute i solen igår med Erik och sa till mig själv "det är ett under ifall jag inte brännt mig" tror ni det undret kom? Nej.. Halva min rygg är röd för jag låg på den andra halvan, sen på sidan av rumpan kan man se hur rosetten har suttit eftersom jag hade knyt-bikini haha.
Sitter och äter frukost nu, ska snart ringa och säga godmorgon till älskling. Får se vad som händer idag? Puss sålänge

Min mobil är sjuk

Nu klarar jag inte av min mobil längre, den stänger av sig och sätter på sig själv lite när den vill. Knapparna är helt sjuka och man får trycka sjukt hårt på vissa för att dom ska reagera. Sen klockan som ska vara utanpå displayen är sönder. Så imorgon åker den in på lagning (hoppas på att få en ny) och jag får gå runt med den andra mobilen som är på bild ett tag framöver. Tur att jag slipper någon dålig lånetelefon, vi i min familj är smarta och sparar på våra 100 gamla mobiler så jag kunde välja och vraka vilken jag ville ha ;)
Sitter och skriver ner massa gulliga sms som jag sparat som jag fått från älskling, man vet inte hur mycket som kommer vara raderat från mobilen när den kommer tillbaka så det är likabra att skriva ner dom, dom är förgulliga för att bara radera liksom.. Haha shit låter som om någon har dött eller nåt? Ja okej min mobil är min bebis så på sätt och vis. HAHA

Love to love you ♥


Åkte till älskling igår, när jag kom dit spelade vi monopol med Tilda och sen gick vi ut i tältet och kollade Tsatsiki - vänner för alltid. Sen gick vi in igen. På kvällen kollade jag och Erik på dom 2 sista avsnitten av LOST och jag fattade 0 eftersom jag bara är på den första boxen haha. Sen gick vi ut och la oss i tältet vid 1. Så mysigt det är att sova i tält!
Vaknade vid 9 idag och åt frukost och tittade på ett LOST-avsnitt. Sen klädde vi på oss och gick ut och plockade undan tältet. Sen gjorde älskling sin omelett till lunch som är riktigt god! Vi gick ut och gick med Mio efter lunch och sen körde vi moppe till hans mormor & morfar och badade i deras pool. Fast värmen var avstängd så det var bara 23 grader och jag blev iputtad av Erik så vi badade kanske bara i 2 minuter? haha. Sen åt vi jordgubbar med lime-socker och la oss på framsidan i solen och somnade. Åkte hem från hans mormor & morfar vid lite i 4 och hem till älskling igen. Jag bytte om till mjukisbyxor eftersom det var lite kallt att köra i shorts. Sen åkte jag hem vid halv 5 tiden. Alltid lika mysigt att vara med älskling!
Och vet ni vad? Vi har en vildkatt som man inte kan klappa för hon är rädd men hon är ändå rätt tam så hon kommer nästan fram till en, förra sommaren fick hon 3 kattungar. 1 bor hos Idas kompis, 1 flyttade upp till mina kusiner i Småland och den sista är här utanför och är riktigt tam och söt. Svartis/Lillan kallar vi den och dens mamma heter Mini. Idag upptäckte mamma att Mini har fått 2 kattungar till, fastän vi gett henne P-piller? Sjukt söta är dom iallafall :)
Nu ska jag äta, hörs sen puss!

Mat sen älskling

Nu har jag precis varit på Maxi med mamma och handlat mat, duschat av mig och fixat mig eftersom jag gått runt i mjukiskläder hela dagen, packat och sen hjälpt till med maten. Nu väntar vi bara på att köttet ska bli klart eftersom gasolen i grillen helt plötsligt tog slut. När jag ätit tar jag moppen till älskling somsagt och sover/tältar där inatt. Hörs imorgon! Puss.

Vet ni...

...Vad jag ska göra ikväll? TÄLTA :D Haha som jag har längtat tills sommaren så man kan göra det. Erik ringde för en stund sen och sa "vet du vad jag tycker? att du ska komma hit så ska vi tälta ikväll" blev jag glad eller blev jag glad.
Ska snart packa och göra mig iordning och när jag har ätit så åker jag till Erik. Hörs kanske inte mer idag men isåfall skriver jag när jag kommer hem imorgon. Puss

Jahapp, vad händer idag..?

Hejhej bloggen.
Vaknade vid 10, vid 11 körde jag och Ida till schell och tankade moppen sen körde jag henne till sin kompis. När jag kom hem tittade jag i brevlådan och såg att mitt efterlängtade armband från cooco äntligen kommit! Nu sitter jag och Linus framför TVn och tittar på "se upp för dårarna" den är snart slut så får se vad som händer då? Ska nog dammsuga och städa min gaderob. Vi hörs senare, puss.

090615.

Jag hann aldrig blogga mer igår, andledningen var för att jag åt mat hos älsklings farmor. Åkte dit och var där vid 4 och satt och pratade med henne, kvart över 4 kom älskling och hans mamma & pappa. Satt ute i solen och pratade lite och sen åt vi god mat och jordgubbar. Halv 7 körde jag och älskling hem till mig på min moppe. På kvällen kollade vi på några LOST-avsnitt innan vi gick och la oss vid 1.
Idag vaknade vi vid halv 10 tiden, åt frukost och tittade på ett LOST-avsnitt och sen gick vi och duschade och gjorde oss iordning. Cyklade sen ner till Center Syd, sen hem och hämta min moppe. Sen körde vi till SpedeyLee (stavning?) och köpte lunch, nudlar (ris för älskling) kyckling och jordnötssås mums! Sen spelade vi guitar hero och vid halv 5 åkte älskling hem. Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, letat igenom min gaderob som jag ska försöka hinna med och städa imorgon, hittade en klänning som jag nog ska ha på midsommar. Nu ska jag läsa lite bloggar, skriver kanske ikväll. Puss!

nyinköpt/fått


Köpte denna tröjan igår på Gina Tricot, 149:-

Och idag när jag och älskling var på Center Syd fick jag detta linnet,
tack älskling <3 Sjömans-inspiration som jag älskar!

Vet att jag varit dålig på att lägga in bilder på vad jag köpt så här får ni 2 bilder, enjoy :)

Godmorgon?

Eller kanske inte godmorgon, jag har varit vaken sen typ 11 (!) sover aldrig sålänge. Sen har jag legat och dragit mig i sängen till nu och när jag ställde mig framför spegeln blev jag chockad över mitt affro jag hade haha.
Ska äta "frukost" snart men har ingen aptit alls. Sitter och lyssnar på low-florida och är sugen på att dansa eller nåt haha. Nu ringde älskling så ska prata med honom, hörs sen! Puss.

I Lomma

Hejsan allihopa!
Sitter i Lomma nu framför Carolines dator. Caroline har åkt till malmö, Frida och hennes pojkvän gick precis till en fest och här sitter jag kvar. Visst skulle jag också kunna göra saker men jag orkar inte för jag har inte fått så mycket sömn inatt..
Igår var jag, Emma, Sofie och Filip hemma hos älsklings Erik, vi åt god mat, jordgubbar och tittade lite på tv. Sen spelade vi bubblan som Erik älskar efter att jag lärt han det haha och sist "jag har aldrig" spelet. Erik sa en gullig sak för att visa sin kärlek till mig och klunkade hela glaset så han mådde inte speciellt bra sen. Vid 12 åkte Emma hem och då gick vi andra in och la oss. Kollade lite på hajen innan vi somnade. Idag vaknade jag och Erik vid halv 8 typ som vanligt, Filip och Sofie däremot som är sånna sengångare som brukar sova till 11 var halft döda när vi åt frukost haha. Dom åkte hem vid 11 och jag åkte hem vid halv 1 tiden.
Har suttit och myst med Hildas valpar typ hela kvällen, dom är 3 ½ veckor och har typ precis lärt sig gå, sen ligger dom i ens knä och snuttar på fingrarna haha. Både jag, pappa och Linus & Ida har försökt övertala mamma att köpa en men vi får se hur det går med det eftersom jag är allergisk.. Var och åt årets första mjukglass innan, sjukt gott! Nu ska jag hitta på något att göra. Imorgon får ni bilderna från igår! Hörs kanske när jag kommer hem ifall jag inte deckar i sängen direkt. Puss!

Skolavslutning?

Är det verkligen den 12/6 idag? Skolavslutningsdagen? Eller är det höst?
Ja man kan börja undra ifall man tittar ut.. Regnar och blåser ute, blåser inte lite heller utan det är typ storm.
Stackars friskolorna som tar studenten idag och stakars mig som har klänning, högklackat  och lockat hår :(
Mamma lockade det till mig imorse men det känns som om det kommer förstöras bara jag går utanför dörren.
Erik och hans mormor kommer 10 över 9, ska måla klart min franska manikyr nu och sen äta frukost sen är
jag klar! Hörs när jag kommer hem idag.

Trevlig "sommar" allihopa!

090611.

Nu är jag hemma igen. Var hos älskling och mös från halv 5-9.
Nu ligger jag i sängen och ska sova, ska upp 20 i 7 imorgon för att locka håret.. Jobbigt att gå upp så tidigt men vill man vara fin får man lida pin haha. 10 över 9 hämtar Erik och hans mormor mig, dom är snälla så jag får åka med in till lund till skolavslutningen med dom. Nu ska jag sova, godnatt hörs imorgon!

Im the best!

Vill ni veta en sak? Jag fick äntligen reda på mitt slutbetyg i Svenska A idag och vet ni vad jag fick? MVG! Är så sjukt glad, det är mitt första MVG i slutbetyg eftersom jag har lätt att bli skoltrött så har jag aldrig orkat jobba upp mina betyg. Men nu fick jag det, det kom som en chock. Hade gått och trott VG hela tiden men min svenska lärare sa bara "du utvecklas och höjer dina betyg på inlämningar varje dag så du är värd detta MVG:et" Tack för den! Det är tack vare Erik, Sofie och Emma som det går såhär bra, dom gör mina dagar! <3
Extra skönt att det är skolavslutning imorgon, nu ska jag åka till älskling och mysa ikväll. Hörs när jag kommer hem puss!

22 månader <3

Idag, 11/6 har jag och min älskade Erik varit tillsammans i 22 månader. Älskar han mer och mer för varje dag <3

sista dagen i skolan med BF1C

Sitter i skolan nu, hade sovmorgon till klockan 10 så tog bussen tillsammans med älskling. När jag kommer till idrottsalen sitter Sofie, Emma och Oskar där helt själva och säger att vi inte har någon idrott.. Hade kunnat ha sovmorgon till 20 i 1. Jaja det var kul att komma till skolan och få träffa mina favoriter. Sista dagen med BF1C idag, känns tråkigt :( Men vi gick precis reda på att vi ska ha Aina, vår mentor i 2an och 3an också så jag är glad, hon är världens ballaste lärare seriöst! Ikväll ska jag hem till älskling och mysa <3 Hörs sen!

Lotta är sjuk i huvudet! haha

Måste bara berätta vad som ligger i Lottas väska just nu.. Hahaha hon är seriöst inte normal och det är inte jag heller för den delen när jag är med henne.
Vi åkte stadsbuss från Nova Lund in till stan, nr 5. Vi satt längst fram bakom chaffören eftersom det inte fanns plats där bak, vid Lottas fötter ligger ett par badbyxor (bilden nedan) som ni säkert har sett är upphängda på fönstrerna i stadsbussarna. Hennes första kommentar är
Lotta: ooh sånna här har Filip velat ta
Natti: haha men ta dom till han då?
L: vågar jag det?
N: ja klart, vem ska se dig?
L: *tar upp byxorna*
N: vilken storlek är det?
L: L tänk Filips kyckligben i dom
N: hahahahahhaha, du kan ge dom i studentpresent till Filip!
L: gud så äcklig jag är *stoppar ner byxorna i väskan*
L: *tittar på texten på benet där det står vad sommarkortet kostar* åh vad bra jag har alltid velat veta det, nu slipper jag kolla upp det.
N: *gapflabbar*
Ja somsagt alla är inte normala och man kan nog inte vara med Lotta utan att skratta i 1 sekund :)

jag älskar mitt liv!

Just nu är jag glad i hela kroppen. Även om det är grått, rengnigt och kallt ute så är himmeln ljusblå och fålglarna kvittrar i mitt liv. Har dom bästa vännerna man kan tänka sig, och världens bästa pojkvän som alltid tänker det bästa för mig (även om jag jävlas och kallar honom pappa haha)
Jag har byggt upp mitt självförtroende, försvarar mig och mina nära ifall någon idiot håller på, och jag har sommarlov på fredag!
Nej livet kan nog inte bli bättre. Jag älskar mitt liv!
Nu ska jag sova, börjar 10 imorgon så tar bussen 20 över 9 tillsammans med älskling. Hörs imorgon godnatt!

090610

Så rolig denna dagen har varit! Började skolan klockan 11 med fika med klassen + våra mentorer eftersom det var sista dagen vi hade dom idag. Åt kladdkaka och Aina spelade dragspel för oss haha. Sen var det lunch och efter det matte där jag trodde jag skulle göra mitt prov i datorkunskap för att få VG men jag hade tydligen redan VG så jag slapp det, hade stannat kvar i 1 timme i skolan i onödan.
Väntade på Emma som gjorde en mattediagnos och sen tog vi bussen till stan, gick till MC där älskling och Linus satt, efter ett tag kom Jocke och då gick vi in till centralen. Träffade Lotta där, sa hejdå till älskling och Emma och sen tog jag och Lotta bussen till Nova Lund. Gick runt där lite och sen tog vi bussen tillbaka in till stan för att hon skulle köpa studentpresent till Filip sin pojkvän. Sen träffade vi älskling och tog bussen med honom till Center Syd. Sen gick jag och Lotta och åt på mc och gick runt i lite affärer. Sen åkte jag hem vid 20 i 7. Var en riktigt rolig dag, så himla kul att träffa Lotta igen! Får träffas snart och inte låta det gå 1 år som sist haha. Lotta är min första bästa vän som jag känt sen jag var typ 4 så vi har så sjukt många minnen att skratta åt så det inte är sant haha <3
Nu ska jag ringa till min lilla älskling som jag har 22 månader med imorgon :)<3 Hörs kanske innan jag somnar, puss!


godmorgon

Hejsan allihopa!
Sitter och äter frukost framför Toon Disney, haha nej jag växer aldrig upp ifrån det :)
Ska ta bussen kvart i 10, börjar skolan 11 med fika-kladdkaka med klassen eftersom det är vår sista lektion med vår mentor idag :( Känns tråkigt för hon är verkligen världens ballaste lärare! Efter fikan ska jag bara göra ett litet prov i datorkunskap och sen slutar jag, ca 1 tror jag. Efter skolan ska jag nog möta upp Lotta och sen ska vi åka till Center Syd, ska bli kul för jag har inte träffat henne sen 1 år sen. Puss!

Aldrig städat?


Seriöst.. som "kändis"-bloggare (hon bara leker sig) så lägger man väl inte upp ett sånt här videoinlägg?
Liksom kolla hennes rum. Jag som tycker att min "lilla" klädhög som jag har i soffan är stor,
hon har fan över hela golvet.. Min mamma hade aldrig tillåtit mig att ha det så stökigt,
hon hade blivit sur haha.
Nej Desiree gumman med 100 kg fundation, när du slutar leka Kissie och kan städa kan du
komma tillbaka, puss!

090609

Hej allihopa!
Fy vilket tråkigt väder det är ute! Grått och rengnigt.. Imorse var det sol och blå himmel men vädret slog om. Nu sitter jag i soffan och tittar på 2½ män samtidigt som Cola och Gucci flyger runt i rummet och landar på mig. Mamma, pappa och jag håller på att göra Gucci tamare och det går faktiskt bra! Hon landar på ens händer/huvud och t.o.m mitt öra så det är framsteg, även om Cola tycker att hon är jobbig för hon landar även på hans rygg haha.
Idag började vi kvart över 10, lyssnade på 2orna som pratade om träning, hälsa och alkohol/drogor + att dom bjöd på grönsaker med dippa :) Sen slutade vi vid lite i 1. Jag och Sofie missade direktbussen till Lödde så vi fick åka inom Bjärred. När vi kommer dit så har inte kombinationsbussen kommit än.. Halv 3 har den fortfarande inte kommit och den skulle komma 10 över och vet ni? Den kom aldrig! Så sura vi blev.. Så vi fick ta bussen till Lödde kvart i 3. När vi hoppade av bussen så kunde ju inte allt bli bättre än att det började regna. Och inte lite heller utan det spöregnade! Skjusade Sofie till Filip på min cykel och fick köra hem i regnet, genomblöt! Var på Center Syd innan med pappa och Linus och fick ett diadem. Kommer bild på det i nästa inlägg. Puss!

090608.

När jag publicerat inlägget här under satte jag mig och gjorde uppgift i fritidskunskap. Sen åkte jag med mamma, pappa och Linus till en äng vid min skola som jag gick i 0-6 där vi hade picknick med hela linus klass + föräldrar. Var faktiskt mysigt men jag stannade inte så länge, älskling ringde så jag cyklade hem och hämtade moppen sen åkte jag till han och har varit där hela kvällen. Mysigt! Imorgon har jag sovmorgon så det är skönt, klockan står på 8 istället för 6 så det är alltid något! Ska sova nu, hörs imorgon. Puss!

It's unfair..

Jag vill också ta studenten idag! Alla 3or gör det på våran skola, vi satt på bänkar och tittade ner på dom där dom stod på bänkar och soptunnor och dansade till sin musik med tutorna i munnen och väntade på att utspringet skulle börja.
Gud som jag längtar till 3an nu! När jag åkte buss hem satt jag framför en tjej som antagligen ska ta studenten denna veckan, hon satt och pratade med sin kompis och sa att man ska minsan ta vara på tiden för annars kommer man ångra sig. Så det ska jag göra! Ska njuta av var enda sekund (även om skolan kommer vara tuff) och ska skaffa bra betyg så jag kan stå stolt på min studentdag sen!
Förresten så fick jag reda på att jag har VG i båda mina karaktärskurser idag så det blev jag glad över :) Nu ska jag kolla på lite tv och göra klart min sista uppgift i friditskunskap. Hörs senare!

3orna, om 2 år är det min tur.. håll ut!

Skolan helt själv..

Sitter nu framför en av skolans irriterade datorer! Internet fuckar och stänger av sig själv hela tiden så det är lite smått irriterande. Ingen annan är i skolan? Inte ens Oskar som brukar vara här före mig.. Konstigt, jaja får hoppas på att någon kommer snart, behöver någon att prata med för jag känner mig ensam haha. Idag har jag bara matte och sen igentligen svenska men eftersom jag är klar med kursen så får jag en extra lång lunchrast vilket gillas! Nu ska jag sätta mig i soffan och äta min ostbulle. Puss på er, hörs sen!

äntligen klar!

Nu är jag äntligen färdig med mina 2 uppgifter som jag har gjort i Svenska, så nu är jag färdig med Svenska A och håller tummarna för att jag får mitt VG. Kanske MVG också men det tror jag inte eftersom jag i snitt har flest VG på mina inlämningsuppgifter.
Kom hem från farmor & farfar vid kvart i 9. Satt och pratade med älskling på msn och sen gjorde jag svenska uppgifterna. Nu ska jag tvätta bort mitt smink och sen sova.  Vi hörs imorgon! Godnatt

I Malmö

Nu sitter jag i malmö hos min farmor & farfar. Har ätit god mat och precis så åt vi jordgubbar, så gott!
När jag kommer hem skriver jag mer, skulle bara höra av mig så ni vet att jag lever ;)

Underbara läsare <3

Måste bara tacka mina underbara läsare som fortsätter läsa min blogg fastän jag är dålig på att uppdatera den mesta av tiden nu. Ni är guld värda!

Helg=dålig uppdatering..

FÖRLÅT! Jag vet att min uppdatering har varit sämst men när man är med sin underbara älskling hela helgen som bara kan träffas på helgerna för han har så mycket i skolan så tänker man inte på att sätta sig och skriva i bloggen precis. Gud vad jag längtar till sommarlovet! Då får jag vara med Erik utan massa läxor och skoltider :)
Min helg har iallafall sett ut såhär:
Fredag:
Åkte till Malmö med klassen, först gick vi till tekniska muséet. Sen till slottet och kollade på massa djur haha. Sen åt vi lunch på BK på entré och efter det gick vi till Laserdome. Så sjukt kul det är! Tyvärr så förlorade mitt lag alla gångerna men jag var näst bäst iallafall på den listan. Haha det är sjukt för sist så låg jag sist på listan.
Efter Laserdome tog jag bussen till Lomma och imed att mamma slutade halv 4 så kunde jag åka med henne hem. Städade mitt rum och duschade sen kom äntligen Erik till mig! Åt mat, och sen åkte vi med pappa Ida och Linus till Lomma för att se på Fridas valpar, gud så söta! Sen åkte vi hem igen, älskling och jag satte på Twilight, gud så bra den var. Sen gick vi och la oss.
Lördag:
Vaknade och åt frukost, sen gick vi och duschade. Vid halv 12 åkte älskling hem för att han skulle plugga. Jag körde Ida till Furulund på moppen och sen hem. Somnade vid tvn ett tag. Vid halv 6 gjorde jag mig iordning för att vi skulle ha gäster. Åt god mat och vid 8 ringde älskling och sa "Natti komma hit" med sin söta röst haha. Så tog moppen till 7eleven och hyrde "the day the earth stood still" sen åkte jag till Erik. Tittade på fotbolls matchen mellan Sverige-Danmark vilken slutade katastrof.. 1-0 till Danmark. Sen kollade vi på filmen och sen gick vi och la oss.
Söndag:
Åt frukost och gjorde oss iordning och bara mös. Sen vid 12 tiden tog jag moppen hem igen för att älskling skulle plugga/dela ut reklam. Nu ska jag göra mina rester i svenska och fritidskunskap sen är jag helt klar med skolan och på fredag slutar vi, skönt! Ska till farmor & farfar och äta vid 4, hörs när jag kommer hem. Puss

Nu börjar man inse..

.. hur mycket man kommer sakna sin klass. Vi som går Barn & Fritid (4 klasser) kommer bli splittrade och blandas om. Jag har turen att hamna med mina favoriter Sofie och Emma men resten vet ingen än.
Imorgon är det exakt en vecka kvar till skolavslutningen, det är nu man börjar förstå att det bara är 1 vecka kvar i BF1C.. Känns sjukt tråkigt, även om jag längtar efter sommarlovet mer än något annat just nu så känns det så sjukt tråkigt! Jag verkligen älskar denna klassen, har aldrig gått i någon bättre klass. Alla förstår varandra, är varandra nära och har så sjukt kul tillsammans <3
Emma: du är den bästa på att trösta en när man är ledsen för du är alltid så klumpig
Natti: haha awe, OJ SHIT! *tappar sin colaburk*
Emma: ja kolla ;)
Hahaha men det finns så sjukt måna fler minnen som vi har, när vi träffar HR-Oliver i matsalen och startar matkrig, när Oskar somnar och trillar av stolen så man flabbar i 100 timmar, när vi snackar skit om allt och alla på rasterna, Ainas lekioner hon är fan världens bästa och ballaste lärare! <3
Ibland vill man stoppa tiden, men ändå inte.. Jaja vi får gå vidare och ha kvar våra minnen!
Här får ni ett fint collage som jag gjorde snabbt på några av bilderna från detta året (vår klass är inte den normalaste som ni kanske ser, men huvudsaken är att vi har kul haha) :

As we go on, we remember all the times we had together

090604.

Hejsan allihopa!
Andledningen till varför jag aldrig bloggade igår var för att jag satt med en engelskabok och läste i 3 timmar och 15 minuter i sträck, utan paus! Från halv 9 på kvällen till kvart i 12... Var desperat att få den utläst haha, inte konstigt jag drömmde mardrömmar om engelska på natten?

Idag har varit en helt vanlig dag, inget kul hände.. Jag är allmänt deprimerad idag men det får jag förhoppningsvis utrett imorgon.
Imorgon ska även min klass + en till klass till Malmö, ska först på muséeum och sen avslutas dagen med 1 timme och 30 minuters spel på Laser Dome! Haha jag längtar, även om jag suger på det. Sist jag spelade var för 3 år sen med mitt ex och min vän Caroline. Var i samma lag som dom och dom fick minus poäng eftersom dom hade mig :) haha har redan förvarnat klassen att jag kommer äga ut dom imorgon! NOT
Nu ska jag äta, sen leta rätt på min kamera och ta lite nya bilder, hörs sen!

Vad tycks om min nya header? Blev trött på den andra och den svarta bakgrunden så gjorde en lite snabbt igår, får se hur länge den får stanna denna gången, brukar bli trött på dom rätt snabbt.

huvudvärk

Mitt huvud spränger.. jag orkar inte sitta vid datorn för jag är så varm så får skriva ett snabbt inlägg..
Slutade vid 12. Åt i stan med Sofie, Emma och Oskar. Sen tog Emma och jag tåget till Malmö, köpte ett par ray ban liknande solglasögon och när jag kom hem fick jag reda på att mamma har äkta som jag kunde få, störigt haha. Sen tog Emma och jag tåget tillbaka till Lund. Träffade älskling på centralen och tog samma buss som han. Sen gick jag hem, somnade en stund.
Sen har jag inte gjort mycket mer, fick 100 kronor av mamma och pappa för att jag är duktig i skolan och så. Älskar dom här sista dagarna i skolan, har kollat film på dom 2 lektionerna jag hade idag och imorgon slutar vi 2 istället för halv 4. Så ska åka och titta avslutningsklänning med Sofie och kanske Emma. Nu ska jag sova, godnatt!

Perfekt första Juni!

Hej allihopa!
Gud så skönt väder det har varit ute. Termomentern har visat 28 grader och för en stund sen tog jag moppen till älskling i bara shorts och t-shirt (!) haha bara det är skönt. Vi åkte och badade i hans mormor & morfars pool. Så sjukt det var 32 grader!
Efter skolan idag tog jag bussen in till Malmö och till Entré med Sofie och Emma. Vi gick runt där ett tag. Hittade ett par solglasögon på Gina Tricot som inte fanns i svarta som jag ville ha, men hon i kassan var snäll och ringde till en annan Gina Tricot affär i Malmö så imorgon när jag slutar får jag åka in och köpa dom.
Slutar tydligen innan lunch eftersom vi inte har den sista lektionen sa Patricia till mig, men  ingen trodde henne för hon hon brukar vara lite lost haha.

Denna dagen har varit en rikitgt bra första dag i Juni! Hoppas ni har haft det lika varmt och skönt som jag har :)
Puss

Vem tänker på mig?

Jag sitter här och har hicka och har haft det ett tag så någon måste tänka på mig, ni älskar mig erkänn ;)
Haha kan inte hicka tyst heller så hela klassen skrattar åt mig och nu börjar dom bli irriterade och tvingar mig att hålla andan men jag vill inte. Nu har vi Svenska, efter det är det lunch, hoppas på något ätbart!
Sugen på att åka in till Entré efter skolan, får se ifall jag gör det. Hörs när jag kommer hem för nu tvingar dom in mig på toa så jag måste dricka vatten, puss!

RSS 2.0