Dagen före nyår

Igår följde jag och Erik med resten av familjen till farmor & farfar. Åt riktigt god mat och efterrätt där. När vi ätit klart gick jag, Erik och syskonen ner för att dansa till Just dance på Wii. Tillslut blev alla helt slut, utom jag så jag dansade på som en galning. Efter det spelade vi Kung på pingis, typ som rundpingis fast vi kunde inte springa runt bordet. Allt detta slutade med att jag fick astma-anfall. Hade tagit min medicin för många gånger så tillslut blev jag helt svimfärdig, kallsvettig, skakig och fick hjärtklappningar. Mådde så sjukt dåligt. Och när vi kom hem sen hann jag knappt vara hemma i någon timme innan jag började kräkas, mysigt.. Blir alltid så när jag råkar ta överdos på min medicin, men testa att andas genom det smalaste sugröret ni kan hitta så förstår ni vilken panik det är att ha astma-anfall.
Erik fick åka hem mitt i natten, och jag sov på en madrass hos mamma och pappa. Precis som när jag var liten, så mysigt.
Idag mår jag mycket bättre. Förutom astman, fick åka in akut till vårdcentralen innan och andas ventolin, dricka kortison tabletter och ta stick i fingret. Slutade med att dom ökade min medicin, hatar detta..
Ikväll har jag, mamma och Ida handlat massor av mat som jag och Erik ska ha imorgon, det är NYÅR! (ni får veta mer vad vi ska göra imorgon) Älskar den dagen, finns verkligen inget bättre än att stå under himlen vid 12-slaget, med personen man älskar, 10000 raketer smäller ovanför ens huvud och man skålar och kysser varandra gott nytt år, åhhhhh vad jag längtar ♥

För 2 år sen, första året vi firade nyår tillsammans, så små vi var haha

Bild från förra året, detta nyår ska bli ännu mysigare ♥


Nathalie

Idag får vi säga grattis till alla Nathalie som har namnsdag idag! Igentligen är det utan H i allmanackan men det skiter vi i.
Erik är här nu och ska sova här inatt så jag ska vara social med honom, vi hörs imorgon!

How I met your mother

Var ju på Center Syd med mamma innan, för 3e dagen i rad på mellandags rean, tror ni jag hittade något? JAPP! Vi var i 1 affär bara för att stå i kö för att lämna tillbaka en tröja som var Linus, "tyvärr" var där massor av ställ med smycken som dom reade ut, och jag började såklart kolla där. Hittade en riktigt snygg ring och ett armband som matchade. Mamma var snäll och sa att jag kunde få ringen och armbandet av henne. Man kan aldrig få förmycket smycken, och jag är riktigt svag för ringar.
Ikväll har vi gäster, har varit uppe och dansat Just dance på Wii med dom, men dom är 4 stycken (mina 2 syskon + 2 till) och jag blev utanför, haha stackars mig. Så jag slängde mig i soffan med pringles chips och kollar på How I met your mother. Får tacka Erik som har gett mig alla avsnitten så jag kan underhålla mig med dom ikväll. Ska nog snart lägga mig, är trött.
Vi hörs imorgon sötnosar!
"Give them your sexy pose"

Shopaholic

Anledningen till den dåliga uppdateringen är för att jag inte har haft tillgång till min dator (haha känns som jag alltid kommer med bortförklaringar..)
I söndags var jag ju på mellandags rean med pappa, lyckades få med mig en jacka, en tunika/blus, en tröja och en blus. Riktigt nöjd över innehållet i min nya garderob nu. Sen på eftermiddagen åkte jag hem till Erik, han hjälpte mig att fixa över alla mina 3400 bilder från min dator till hårddisken och gjorde om mitt Vista till Windows 7. Sjukt hur snabb min dator har blivit! Sen sov jag hos Erik.
När jag kom hem igår runt halv 4 så åkte jag och mamma ner till mellandags rean, hittade en skjorta och ett oversize linne på MQ. Blev kallad shopaholic efter detta..
Och nu ska jag med mamma ner till Center Syd igen, hon ska byta en tröja till Linus. Jag ska gå och blunda i affärerna för jag måste spara mina pengar nu, har lyckats handla upp 750 kronor av studiebidraget som kommer imorgon? Haha lyckat..
Har mina bilder på hårddisken och jag är för lat för att hämta den så ni bilder senare idag, puss på er!

Mellandags rea!

Hann inte skriva på julafton, att sitta framför datorn en dag som den är inte det jag sätter högt på listan, verkligen inte.. Iallafall så var det en riktigt mysig dag, och jag är super nöjd med mina julklappar! Många sitter och skriver ut vad dom fått i julklapp men jag väljer att inte göra det, inte än iallafall. Dels så tänker jag att hur intressant är det på en skala för er att läsa vad jag får? Och sen så vill jag ha mina snygga kläder jag har fått för mig själv så ingen köper samma hihi.
Igårkväll åkte jag till Eriks mormor och morfar där hans familj och moster var. Och alla hundar såklart. Var en mysig kväll där med massa scrubs och how i meet your mother avsnitt.
Nu har jag precis ätit frukost, ska göra mig iordning och sen åkte på mellandags rea med pappa, får studiebidraget lite tidigare så jag ska kunna shoppa lite mera. Sen ska jag hem till Erik och sova där inatt, så vi får se helt enkelt fall det blir mer inlägg idag eller fall vi hörs imorgon!
När man kollar tillbaka på bilder sen sommaren så undrar man varför man ändå inte njöt lite extra?

Kärlek är lycka

För mig är det inte lycka att ha alla pengar i världen, eller att kunna exakt allt och aldrig fela.
För mig är kärlek riktig lycka, att känna att man är älskad för den man är och att man kan vara sig själv med den personen. För mig är det lycka att få vara tillsammans med den enda personen som har fått mitt hjärta att slå i 380, den enda personen som jag någonsin varit kär i, den personen som är den rätta för mig. Den personen är Erik.
Han finns verkligen där dygnet runt för mig, och jag vet att minsta lilla som händer så kan jag ringa till honom, eller få komma och gråta ut på hans axel.
Jag är oerhört tacksam över att jag får ha en person som Erik i mitt liv, han betyder allt. Och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom, är så lycklig!
Kärlek är lycka, något som man ska ta vara på och vara rädd om! ♥

Dan före dopparedan

Tjabba!
Jag stannade en natt till hos Erik, därför jag inte uppdaterat. Har haft 3 mysiga dagar och 2 mysiga nätter där. Vi har gjort julgodis (fastän det blev som det blev haha) och spelat massa sims. Inatt vaknade jag till och såg att Erik också var vaken, då sa han "asså fyfan vad jag drömmer om sims" så jag svarade "haha jag också! Jag vaknade precis från drömmen, min gubbe är riktigt bra på matlagning nu!" haha nördar? Japp!
Vi har även bytat julklappar idag, och jag är så sjukt nyfiken! Har lovat Erik att vi inte ska klämma och känna på varandras julklappar, men jag dras helt seriöst till julgranen och har redan känt på julklapparna, fastän jag inte får för Erik. Sjukt hur nyfiken jag är..
Hoppas att ni kommer ha en riktigt bra julafton imorgon! Jag får se ifall jag hinner uppdatera eller fall jag har fullt upp med att äta julmat, umgås med familjen farmor & farfar, kolla kalle anka och öppna presenter. Säger god jul nu fall jag inte skriver imorgon!
Här är en film sen avslutningen i tisdags, jag är i den undre raden, tredje från vänster. Man ser inte så mycket, och tyvärr så har inte hon som filmade filmat hela vår uppvisning men här är iallafall nästan hela!

Döv familj?

Måste bara berätta, igår stod jag i duschen och hade fotfilen där nere, så jag skrek till pappa som satt i soffan utanför badrummet:
Natti: pappa, kan du skrika ner till mamma och fråga fall hon kan ta upp fotfilen?
Pappa: va?
Natti: kan du skrika ner till mamma och fråga fall hon kan ta upp fotfilen?
Pappa: vad säger du?
Natti: kan du fråga mamma fall hon kan ta upp filen till fötterna?
Pappa: bilen till frukterna?
Haha ja som ni kanske förstår fick jag inte upp någon fotfil, så jag skulle gå ner och ta en hink och göra fotbad. Så jag gick ut i tvättstugan men hittade ingen hink:
Natti: mamma, har vi någon hink till fotbad?
Mamma: va? hink till trosbad?
Haha jag undrar fall det är jag som pratar otydligt eller om det är mamma och pappa som är halvt döva?

Jullov

Har gått segt med uppdaterandet här på bloggen, men jag har inte haft tid. Nu är det äntligen jullov, alla uppgifter är gjorda och jag ska bara njuta (och ge mer tid till bloggen).
Har precis varit på julavslutning, ni som har följt min blogg vet ju att jag snart har läst teckenspråk i 2 år så idag uppträdde vi 2 gånger (dom delar på avslutningen till 2 olika tider). Det var riktigt fint, helt släckt förutom UV-ljus som lös upp våra vita vantar så man såg bara händerna. En av lärarna filmade det så när det kommer ut på youtube kan ni få se. 
Nu ska jag faktiskt gå och packa, ska hem till Erik och mysa där och vi skulle nog göra julgodis tror jag? Vi får se, ha det så bra!

Sucks

Igår kväll köpte jag, Ida & Linus tekken, ni kommer ihåg det tvspelet som man spelade när man var liten där man kunde välja gubbar och sen körde man karate mot varandra, haha har letat efter det överallt och äntligen hittade vi det!
På kvällen satt jag i flera timmar framför skype, spelade domino och bingo tillsammans med Erik och 4 av hans killkompisar. Tyvärr hittade inte jag min mic så jag fick skriva mina spydiga kommentarer när jag vann istället haha. Dom ångrade nog att jag fick vara med på domino eftersom jag ägde ut alla! Är man bäst så är man ;)
Imorse var det dock inte lika kul, har åkt på sprängande huvudvärk, feber och förkylning. Så ikväll blev planerna ändrade, skulle egentligen fira Malin som fyllde 18 igår tillsammans med tjejerna, men så blev det inte..
Så ni får ha det riktigt jävla kul ikväll tjejer! Love u ♥


Grattis Malin!

Idag får vi alla ställa oss upp och sjunga "ja må hon leva"
Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti 100e år,
javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva
uti 100e år!
STORT grattis till undebara Malin Nilsson som fyller 18 år
idag!! Äntligen blev det hennes tur också ♥
Gammal bild på Malin, mig & Emma haha.


Förstår inte?

Idag när vi hade ätit så åkte jag, Linus, mamma & pappa ner till Center Syd för att kolla på julklappar. Men innan det så skulle vi leta kläder till Linus. Jag vet inte hur många kläder mamma & pappa tog fram till Linus och frågade fall han ville ha det, men han sa verkligen nej till allt! Förutom ett par jeans som dom tillslut hittade och en skjorta som jag sa var riktigt snygg och tvingade på honom. Förstår inte? Fall man kan få så mycket kläder varför säga nej? Haha fast mamma och pappa hade blivit fattiglappar ifall Linus hade haft mitt intresse för kläder...
Jag har precis gjort klart en till skoluppgift, imorgon ska jag ta mig i kragen och sätta mig och göra klart alla utom 1 som jag ska försöka tigga lite hjälp av Erik till mohaha. Snart är jag äntligen klar!!
Nu när jag har varit så duktig så ska jag lägga mig i sängen och kolla på vänner, hörs imorgon!
Gillar denna bilden, med blåsten och det, synd att ansiktet inte blev lika bra bara :)

It's killing me..

Som ni vet är jag hemma idag, nu hade jag tänkt mig att sätta mig ner och göra klart alla uppgifter till skolan. Sen ska jag även plugga till ett omprov som jag har imorgon som jag gjorde för jätte länge sen och tydligen fått 1p under G på, schysst att läraren har sagt något?
Inte nog med detta, innan idag fick jag sms av Sofie att vi har fått en till uppgift i Samhällskunskap som tydligen var riktigt dryg, som ska vara klar på måndag, den 20 december? Asså seriöst det är dagen innan vår skolavslutning, kan dom inte låta oss få andas ut?!
Nej tydligen inte.. Så nu hör ni inte mer från mig på några timmar för jag kommer befinna mig framför böckerna med skrivkramp, KUL.

Sankta lucia

Tjabba tjena!
Haha en sak som jag har börjat säga istället för hej, "tjabba!" låter ju mycket coolare ;)
Är hemma idag, mår inte bra för jag har sån sjuk huvudvärk och i mellan åt så krampar magen så sjukt mycket, sitter och är beredd på att springa in till toan för jag mår så illa..
Nu ska jag gå och göra frukost, blir nog pannkakor för jag är inte sugen på macka, sen ska jag kolla på Kenza & Tyra show och bädda ner mig i soffan, hörs senare!
Bara jag som tycker att Kenza är sjukt snygg som lucia? Lätt den bästa bloggen!

Baby

Här kommer bilder från igår när jag, farmor och farfar var och hälsade på kusin Mattias, Annika och lille Erik. Han var så söt och så liten, han skulle egentligen ha föds den 23 december men han föddes redan den 20 november så han var som en liten docka haha.
I farmors famn.

Såhär låg han och sov i min famn och sträckte på sig hela tiden. Han grät inte en enda gång när vi var där heller utan han gjorde små ljud som lät som en kattunge, haha så söt.

All I need is you ♥

Har haft en riktigt mysig hel-helg hemma hos Erik. Följde med honom efter skolan i fredags, men eftersom jag hade håla fick jag sitta med inne på Eriks lektion och nörda framför en dator, inte mig emot för jag fick pratat lite med min gamla idrottslärare. Sen blev jag & Erik hämtade och åkte hem till honom. På kvällen kollade vi idol finalen, Jay vann vilket jag tyckte var rätt! Tycker inte alls att Minnah var värd att vara där, Olle skulle ha fått den platsen!
På lördagen åkte Eriks familj iväg och vi skulle ha huset själva tills söndag, men eftersom att han skulle plugga och det inte går när jag är där haha så följde jag med farmor & farfar till min kusin Mattias & hans fru Annika. Den 20 november föddes Erik Danielsson (haha japp en till Erik, får bli lille-Erik) så vi åkte och hälsade på dom en stund. Gud så söt han var! Vill också ha en liten bebis.. När vi varit där och fikat och pratat så körde farmor och farfar mig hem till Erik igen. Vi hann inte göra så mycket innan vi skulle åka in till Malmö för att titta på Tildas cheerleading uppvisning, hon var riktigt duktig!
Sen åkte jag och Erik hem igen och gjorde tacos, tvingade honom att äta en till tacos eftersom jag hade ätit en mer, och det är illa när lilla mus-Natti (som pappa säger för att jag äter som en mus) äter mer haha.
Idag fick vi gå upp 8 för att gå ut med Mio, min första fråga var "är det natt?", var så sjukt trött! Sen åkte jag hem vid halv 12 eftersom Erik skulle plugga. Tanken var att jag också skulle göra det men jag la mig i sängen och kollade på Vänner istället och somnade.. Får göra mina uppgifter nu istället!
(Bild sen nyår förra året)
Take my hand, and just don't let go, for as long as I've got you, I'll be allright. All I need is you ♥


Sofies 18årsmiddag 12/11-2010

Jag & Emma dansar? Och jag ska alltid vara värst på bild.. haha

Haha ja tror ni inte mig så kolla bara här.. Sabbar Emelie & Josses bild med min snygga min :)

Emelie, jag & Josse (jag kan väl ändå se någorlunda bra ut på bild haha)

Eller så kan jag sabba en bild för Sofie också...

Eller sabba en bra bild på alla tjejerna som var där.. (sjukt att jag kan förstöra så många bilder på en och samma kväll?)

Tillslut blev jag trött på att vara så snygg.. Haha nej nu pallar inte jag med min humor, GODNATT!


Danmark tripp

Har varit iväg hela dagen i Danmark med klassen + en BF klass till. Först kollade vi på konst på Luciana och sen gjorde vi ett stuidebesök på en fritidsklubb. Det var en kille som visade oss runt och pratade i 1 timme och jag kan ju säga att jag förstod inte många av dom orden han sa, haha jäkla danska.
Kändes konstigt när man kom till Malmö och ringde mamma och sa "hej, jag är i Sverige igen", när man bara tagit en färga bort och ett tåg hem. Gick in en snabb runda på Entré för att handla hem en tröja och ett par örhänge och sen tog jag bussen hem till familjen och åt mat. Efter maten slingade mamma mitt hår. Äntligen! Nu ska jag få tillbaka min naturliga blonda färg och inte den jag hade innan. Slingor är snyggast.
Vi har även klätt julgranen ikväll, så mysigt det är nu att sitta i vardagsrummet framför en tänd gran som glittrar. 
Nej vet ni, nu ska jag faktiskt lägga mig! Vi hörs imorgon, natti natti!
(Innan jag lägger mig tänkte jag lägga upp lite festbilder från Sofies 18års middag. Fick en kommentar för ett tag sen från en anonym person som tyckte det var kul att se festbilder, så er önskan är min lag!)

Lost in Lund

Hade bara en lektion idag där vi var på ett studie besök på ett daghem. Sen när jag hade slutat så var tanken att jag skulle hitta Swedbank för att hämta ut mitt studiebidrag som jag fått på ett papper (för att jag fyllt 18 för ett tag sen) och efter det skulle jag till stan för att köpa Eriks julklapp som jag lagt undan och en tröja till mig själv. Tror ni jag hittade Swedbank? Nej.. Jag gick runt i stan med frysta fötter i 1 timme, 1 timme! Vet inte hur många jag frågade om vägen, alla sa olika, eller så sa dom en väg som ledde till en annan bank, eller så visste dom inte.. Så jag kollade på min iPhone för sådär femtioelfte gången på en karta, men där pricken var på kartan var bara ett vanligt hus.. Så jag ringde Erik och han visste inte heller, ringde pappa och han visste inte heller.
Tillslut ringde jag mamma som var på väg hem så hon var så snäll som kom in till Lund och lånade mig pengar så jag kunde köpa julklappen till Erik. Lång eftermiddag blev det, och jag hade illröda tår när jag kom hem. Sprang in på toan direkt när jag kom innanför dörren och slängde i mig mat efteråt, har aldrig varit så hungrig och kissnödig. Fyfan inte kul! haha..
Ikväll har vi äntligen köpt en julgran, japp vi är tidiga. Imorgon ska jag till Danmark med klassen + en till BF klass, vi ska vara iväg hela dagen. Så imorgon kväll blir det att klä julgranen, mysig julkänsla har man nu. Jaja nu ska jag gå och göra pasta & kycklingsallad till imorgon, hörs!

Färgning på G

När jag hade slutat skolan idag så gick jag & Sofie en liten runda i stan. Hittade en till julklapp till Ida och en julklapp till Erik som jag ska köpa imorgon. När vi var klara i stan gick vi mot Centralen där jag träffade Erik så jag fick sällskap på bussen hem. Åkte snabbt och köpte hårfärg till håret och sen åkte jag hem och lagade mat till familjen.
Efter maten färgade mamma mitt hår. Med hjälp av Lottas råd så köpte jag en askblond färg som gör att håret blir mörkare, jag var så sjukt trött på min utväxt som jag hade i mitt hår. Äcklades nästan av det haha och färgen var inte så snygg. Så imorgon (vi hann inte ikväll) ska hättan på och sen ska mamma slinga mitt hår! Fyfan vad jag kommer gråta, jag är ömhårig och att slinga i hätta är det värsta jag vet. Men vill man vara fin får man lida pin..
Nu ska jag gå upp i sängen och lägga mig, har lååång sovmorgon imorgon så vi får se fall jag har något intressant att berätta då. Vi hörs imorgon, pusshaj!
En bild på håret, fast bilden är riktigt orättvis! Håret är inte alls så grönt och "dassigt" som på bilden.


Myspys helg

Jag har haft fullt upp hela helgen. Har sovit hos Erik från fredags-idag (söndag).
I fredags tog vi bussen hem tillsammans för vi slutade samtidigt. Vi gick direkt ut i snön och hade krig med snöbollar. Man blir verkligen som ett barn i snön. Sen var vi ensamma hemma på kvällen så Erik lagade en av mina favoriträtter och sen kollade vi på Idol, finalen eller semifinalen? Lär mig aldrig vilket som är vilket, var iallafall 3 stycken kvar och 1 som åkte ut. Och det blev Olle.. Jag blev ledsen, han skulle vara i final med Jay. Även om Minnah är bra tycker inte jag att hon är värd det, hon har liksom åkt ut en gång.
I lördags skulle Erik göra läxa så jag började installera Sims 2. Det slutade med att jag, Erik och Tilda satt och gjorde familj och hus och skrattade åt hur fula dom blev. När vi hade spelat i nästan 3 timmar och nästan var klara med huset så stängdes spelet ner och ingen av oss hade sparat huset. Så där tog det roliga slut haha.
Sen så fortsatte jag och Erik att spela Sims på kvällen. Vi gjorde oss själva som en familj, allt gick bra. Våra gubbar fick jobb och blev befordrade hela tiden ända tills dom fick en bebis. Då blev det kaos i spelet så Erik skulle adoptera bort barnet, men då adopterade han en till. Då slutade vi spela haha.. Vilken Sims-nörd jag är som sitter och skriver om allt det här va? Men jag älskar Sims, det var som mitt liv innan haha.
Imorse blev jag & Erik hämtade av pappa, vi skulle på julbord med min familj, farmor och farfar i Marieholm. Gud vad gott det var! Åt så mycket av den kalla maten så när den varma maten kom in orkade jag inte ens en köttbulle. Men julgröten och saftsåsen slank såklart ner.

Utan Erik vet jag inte vart jag skulle hittat min lycka, jo såklart från mina underbara vänner! Men lyckan som man får från den man älskar över hela sitt hjärta är inte samma som lyckan man får av sina vänner som man älskar.
Jag och Erik har hittat tillbaka till varandra, jag tror och hoppas att det är menat att det ska vara Nathalie & Erik. Han har en speciell plats i mitt hjärta, som ingen annan kommer kunna ta. För Erik kommer alltid att finnas med mig, är han inte hos mig så kommer han finnas i hjärtat och i mina minnen ♥
(bild från skolavslutningen i 9an)

Förlåt, förlåt, förlåt..

Oj, jag har helt tappat mitt uppdaterande på bloggen ju. Förlåt men jag har knappt suttit vid datorn dessa dagarna, eftersom jag har blivit en stolt iPhone-ägare så kollar man facebook på den snabbt varje dag och sen blir det inte mycket mer. Får skärpa mig!
Sitter och lyssnar på Kings of Leon just nu, jag & Erik pratar om stora planer så nu längtar jag tills nästa sommar! Vet inte vad jag ska skriva, har varit ute och gått powerwalk med mamma i snöstormen. Riktigt jobbigt att gå i den tjocka snön men vi är duktiga och skiter i vädret, vill man vara fin får man lida pin. Vi gick till Center Syd och jag hittade äntligen lite julklappar, bland annat en till Erik. Vet inte varför men tycker alltid att det är svårast att köpa till honom haha. Hittade också riktigt snygga kläder som jag önskar mig i julklapp! Jag har fastnat för en speciell stil, eller speciell och speciell. En "söt"-stil kan man väl säga. Ska börja köpa kläder på mer än Gina Tricot och H&M för då blir det att alla har likadana, och det tycker jag är tråkigt. Vill sticka ut. Därför lägger jag inte upp bilder på kläderna jag hittade nu, för dom är mina hihi.
Jag vill berätta vad jag har hittat på denna helgen, har inget annat att göra denna tråkiga söndagskväll. Så för att inte detta inlägget ska bli allt förlångt skriver jag det i ett nytt inlägg!
Haha jag dog lite när jag hittade dessa bilderna, dom är från när jag gick i 7an, alltså år 2005. Som det står på bilderna, smart jag är va?!
Jag sitter i soffan & myser med en av våra kaniner som vi hade då, Trixie.
Ser nästan ut som en liten gangster?
Eller en bitch :)


Utklädningsdag på skolan jag gick på, var en fé haha!
Riktig snygging jag var på denna tiden va? Gullig liten flicka, sjukt smal var jag iallafall.

RSS 2.0