Mot Borlänge! - mobilblogg

Hej på er! Hoppas ni fick en riktigt bra midsommar, det fick jag iallafall. Jag, Erik och Filip åt god midsommar mat hemma hos mig när vi varit på söderåsen. Efter maten flippade det dock ut, det slutade med att Erik och Filip stod med simfötter på händerna och jag stod och kastade prinskorvar och köttbullar mot dom som dom sköt iväg med sina simfötter haha. Men det var inte lika kul när jag först fick en korv i huvudet och sen en smashad på handleden, ännu sjukare var det att hela handleden blev illröd efter korvsmällen.. Senare på kvällen kom Rebecca och Caroline och då började vi spela ett hemskt spel där man fick olika uppdrag. Men för mig och Erik var det mer som ett spa, Erik fick mjukt hår för att jag smetade in ägg i det och jag fick lena fötter utav matolja. Dagen efter var jag med Eriks familj, mormor och morfar på fredriksdals teatern, riktigt kul! Längtar tills den sänds på tv vid julafton. Just nu sitter jag i bilen med Eriks familj. Erik och jag ska bli avsläppta i Borlänge där vi ska slå upp vårat tält på campingen. Och imorgon börjar peace & love, ska bli riktigt kul att äntligen få gå på en riktig konsert, för det kan man ju inte kalla Malmö festivalen för längre efter att ha varit här.. Vi kommer hem igen nästa söndag så vi får se när vi hörs!!

Glad midsommar! -mobilblogg

Hej på er! Hoppas ni har det bra, idag är det midsommar och jag är redan ute på utflykt. Jag, Erik och Filip sitter i bilen och är på väg till söderåsen för att ha picknick där. När vi varit där ett tag ska vi hem till mig igen och äta midsommar mat. Sen ikväll kommer Rebecca, Catoline och Simon. Då fortsätter vi att fira och får förhoppningsvis en riktigt bra kväll! Hoppas ni också får det bra idag!

Love the way you lie

Heeej!
Onsdag idag, har sovit i tält tillsammans med Erik sen i måndags. Mysigt förutom att man blev väckt av fåglarna klockan 8 varje morgon.. Igår var vi och såg Super 8 på bio, riktigt riktigt bra film!! Och man hoppade till många gånger haha.
Inatt ska jag sova själv, börjar kännas konstigt att sova ensam nu, gör inte det så ofta nu för tiden. Imorgon blir jag, Linus och Ida upphämtade av farmor för att åka hem till min kusin och Annika, vi ska hälsa på lilla Erik (deras bebis) och se hur han har vuxit nu. Är hemma igen vid 3 tiden och då hade jag tänkt packa lite tills nästa vecka och städa här hemma inför midsommar. Sen ska jag träffa Erik och Filip för att sen köra till Maxi och handla mat tills midsommar. 
Nu hade jag tänkt lägga mig och kolla på repris utav big brother, men ni kan få ett inlägg imorgon där jag berättar lite mer i "detalj" vad som händer på midsommar och i helgen, puss!

Härliga sommar!

Oj.. Imorgon är det 2 veckor sen jag uppdaterade er här i bloggen. Men jag sitter knappt vid datorn mer, det viktigaste kollar man på mobilen. Sen är ju dessutom min dator sönder nu också.. Får hålla tummarna på att min händiga pojkvän klarar av att hitta en lösning på vad jag ska göra med min dator så man slipper köpa en helt ny...
Ja vad gör jag på dagarna? Solar, badar, hittar på massa saker med min Erik och umgås med vänner. Har bland annat fått mycket bra kontakt igen med min granne/barndomsvän Rebecca som jag tycker är mycket kul! Vi har en del saker att gå igenom på vad som hände under tiden som vi gick på lågstadiet i 3an och vad som har hänt resten av tiden då hon har bott i Norge.
Idag har jag varit duktig, klippt gräset för första gången i mitt liv (hela gräsmattan då, har ju klippt lite innan), så pappa blir nog glad när han kommer hem och ser en vacker (läs hemsk) gräsmatta som är helt randig som en fotbollsplan, haha men Ida tyckte det blev snyggt iallafall så det är huvudsaken att någon gjorde!
Jag har även lyckats spräcka min iPhone idag, mmm bra Natti.. Eller klumpen som jag brukar kallas. Ida och jag plockade körsbär, jag hade min mobil i fickan på mina mjukisbyxor, blir jagad av ett bi och börjar springa. PANG sa det sen låg mobilen på marken och en tredje del av skärmen var spräckt :( Haha fan asså..

Denna veckan har jag en del att stå i. Imorgon ska jag och Erik bo i tältet en sista gång för om exakt 1 vecka och 1 dag åker vi till Borlänge, Peace & Love! Ska även träffa Frida innan hon åker tillbaka till Småland, gå på bio, köpa madrass osv till tältet och packa.. Sen om 5 dagar är det ju midsommar också, och dagen efter midsommar ska jag med Eriks familj + mormor & morfar för att se Eva Rydberg teater.
Ja ni hör, det händer en hel del denna veckan, har också 100 samtal att ringa! Ojoj nu blev inlägget alldeles för långt, en applåd till den som orkar läsa detta! Vi hörs imorgon fall jag hinner, annars ska jag försöka uppdatera er innan midsommar så ska ni få höra mina planer då. Puss!

Njuter av livet!

Hej på er!
Idag är det måndag, sveriges nationaldag dessutom. Jag har dålig uppdatering på bloggen eftersom jag har sovit med min älskade pojkvän sen i fredags. Har haft det otroligt mysigt och bra och jag bara njuter av livet just nu! Har det så bra så att man t.o.m lyckas glömma bort vilken veckodag det är lite då och då. Underbart väder är det också, tog mitt första dopp för i år igår, tillsammans med Erik i hans mormor och morfars pool. När man ligger och solar och det är 27 grader i skuggan så tackar man inte nej till att doppa sig i en 29 gradig pool!
Idag har jag varit på bio med Erik, Tilda, Sofia och Erik och Tildas morfar. Vi har sett 4e filmen utav pirates of the caribbean på Entré och den var mycket bra!
Eftersom att det fortfarande är typ 24 grader ute (har varit upp mot 30 grader ute idag) så hade jag tänkt ta på mig solbrillor och gå ut på en långrunda med musik i öronen. Vi hörs när vi hörs, lovar att student bilderna ska komma upp. Förlåt för dålig uppdatering just nu, men har tröttnat totalt på bloggen, speciellt när jag typ aldrig sitter vid datorn längre. Passar på att njuta av vädret, vi bor ju trots allt i Sverige och vem vet, imorgon kanske det börjar regna i en vecka? Puss!

Fyfan vilken bra dag!


Igår tog jag studenten. Dagen och kvällen blev inte som jag hade tänkt mig, den blev bättre!! Hade en riktigt underbar dag med mina underbara vänner, sen när klockan blev halv 5 så var det dags för det som vi hade väntat på hela dagen, utspringet! Och sen efter det fick vi gå ut i publiken för att hälsa på släkt och vänner och sedan åkte vi flak med bra musik i 1 och ½ timme. Har nog aldrig skrikit och sjungit så mycket, och det märks. För när jag kom hem kunde jag knappt prata, min kusin Linnea fick läsa mina kort till presenterna för ingen förstod vad jag sa. Och jag har fortfarande tinitus efter allt visslande av alla visselpipor. När klockan blev framåt 12 igår så åkte jag hem till Erik där vi fortsatte att fira, dansade tillsammans med honom ett tag och sen satt några stycken och bara pratade fram tills klockan blev halv 4 och det började bli ljust ute (okej jag och Erik var inte vakna hela tiden, vi somnade över varandra helt utmattade ett tag där ute i soffan).
Idag är min röst inte bättre, snarare sämre. Låter som en man när jag pratar och Erik har skrattat åt mig hela tiden såfort jag sagt något.
Nu är jag hemma och umgås med Linnea, mormor och morfar som åker upp till Småland imorgon igen. Jag har 1000 bilder från studenten känns det som, men jag orkar inte lägga in dom nu. Jag måste vila, kan fortfarande inte förstå att jag inte ska tillbaka till skolan igen. Både positiva och negativa känslor faktiskt.. Mest positiva såklart, men läskigt att "tryggheten" är borta och jag nu ska stå på egna ben. Lovar att bilderna kommer upp snart!

RSS 2.0