Känner mig som en ny människa

Nu har jag äntligen fått duscha, skönt! Efter att jag skrev här åkte jag och pappa och övningskörde, wow t.o.m i trafik! Jag är duttig :)
Tog 4 timmar för mig att komma in i duschen, det var när Erik ringde för 1 timme och en kvart sen och sa att han skulle komma när han ätit som jag sprang in i duschen. Han ska alltså sova här inatt och imorgon natt, ska bli mysigt!
Kommer nog inte skriva mer nu ikväll och imorgon för ikväll ska Erik vara här och imorgon är det nyår så jag och erik ska fixa här hemma och sen på kvällen kommer Sofie och Filip hit. Hoppas jag hinner skriva på fredag, ska till Småland då och fira jul med släkten från mammas sida. Men ska hinna slänga in ett inlägg på fredag!

Gott nytt år på er mina söta läsare, vi hörs 2010!

Imorgon smäller det!

Sitter i soffan och tittar runt på olika bloggar just nu. Väntar på att Erik ska ringa, han kanske kommer till mig idag och sover över här idag och imorgon. Vi får se hur det blir. Ska hoppa in i duschen nu, vi hörs senare!
Bara jag som längtar tills nyår imorgon?

Namnsdag!

Visst ja!
Har ju glömt att skriva att självaste Nathalie har namnsdag idag!
Så ett stort grattis till mig..
Grattis Natti!
Tack :D


Taco-kväll

Nu är jag hemma efter en 2½ timmes shopping tur med mamma. Hittade ett par shorts, snyggt linne, och massa underkläder på Gina Tricot. Köpte även en silver-glittrig rollon-ögonskugga på Cubus som jag ska ha på nyår.
Har precis ätit tacos med familjen och nu spricker min mage snart så mätt jag är! Ska åka upp till 7 eleven snart och hyra Marley & I, har sett den en gång innan med Erik och hans familj men den var så bra så vi ser den ikväll, hela familjen och jag.
Hörs kanske senare, puss på er.


Nu åker jag...

... till Center Syd och shoppar med mamma. Ska leta lite saker på rean osv och även köpa sånna ris-balllonger som flyger upp i luften till nyår.
Har riktigt ont i mitt knä idag, har problem med det imellanåt och imorse hade jag så ont så nu går jag runt och haltar, men inte stoppar det mig från att shoppa haha. Hörs när jag kommer hem!

Love is something special ♥

Har spelat UNO spelet med den maskinen med familjen hela kvällen, fikat julkakor och ätit glass. Nu är jag mätt och belåten och ligger i sängen och läser bloggar. Ska snart kolla lite tv och sova.
Men innan jag somnar ska jag titta i min julklapp jag fick av älskling. En bok med massa bilder på oss, dikter, låtar som är våra och minnen, den är så otroligt fin och tårarna rann på julaftons kvällen när jag satt och läste i den. Han är så underbar min Erik och jag älskar honom så otroligt mycket! ♥

Gullig bild på mig och Erik när vi skulle gå till Filip och Sofie förra fredagen. Jag hade en stor halsduk så jag knappt kunde vrida huvudet och Erik hade lånat pappas lapinkulta-mössa haha! det var trots allt snö och minus grader ute ;)


Boken, en av dom fina julklapparna jag fick av Erik ♥

LOST

Har varit dålig uppdatering nu igår och idag för jag varit med Erik.
Igår kom han hit vid kvart i 1 och 10 över 1 kom min kusin Mattias och hans sambo Annika och då körde vi till farmor & farfar. 10 minuter efter kom resten av min familj dit. Vi åt god mat och efterrätt och spelade Wii. Och sen vid 7 tiden körde Mattias och Annika hem Erik och mig. Vi plockade fram chips och ostbollar och satte oss och tittade på LOST och tittade på några avsnitt innan vi gick och la oss.
Idag vaknade vi vid halv 10 och åt frukost framför LOST. Vi tittade på det tills kvart i 2 då Erik skulle hem.
Har blivit helt LOST-"biten" nu.
Sitter och lyssnar på musik på spotify i soffan med Ida just nu, ska snart ut och gå med familjen. Blir en slö kväll ikväll. Hörs senare eller imorgon!

Godmorgon

Eller okej jag har varit vaken ett tag och legat och kollat runt på datorn. Igentligen borde jag gå ner och äta frukost och våga mitt hår för Erik kommer om typ 1½-2 timmar. Vi ska åka med min familj till farmor & farfar och äta där och min Kusin + hans sambo ska även vara där så det ska bli kul! Vet inte när vi kommer hem ifrån farmor & farfar men Erik ska med mig hem och sova här idag så det blir nog inga mer inlägg.
Anledningen till varför jag inte skrev mer igår var för att Linus och jag spela Wii hela kvällen, sen gick vi även ner till datorn och testade Sims 3 som Ida fick i julklapp. Men vi förstod inte så mycket så vi gjorde bara 1 gubbe och slutade spela.
Nu ropar pappa att det är frukost, håller tummarna på att dom har varit och köpt bullar! Hörs senare!

Göta kanal 3

Var ju på bio idag med Erik, hans familj, mormor, morfar, moster och farmor. Blev hämtad klockan 12 så hann därför inte skriva imorse.
Gick upp vid 20 över 10 för att våga mitt hår med vågtången jag fick i julklapp av mamma och pappa. Hade den på 200 grader och när den är som varmast så lyckas jag såklart bränna halsen, har ett brännmärke där nu och har riktigt ont!
Bion idag var bra :) Blev hemkörd och var hemma vid 3 men då var inte min familj hemma för dom bestämde att dom också skulle se göta kanal 3 när jag åkte. Så när dom kom hem hade dom köpt MAX-mat för vi skulle ha det lite mysigt, nu sitter vi och tittar på alla Anna Ankas jul repriser och jag ska snart upp och spela Wii tror jag, har glömt att skriva att jag, Linus och Ida fick det som morgonpresent på julafton. Det är riktigt kul och man får träningsvärk, eller iallafall jag har fått det haha.
Vi hörs senare ikväll!


Mysig dag <3

Har inte hunnit skriva idag. Vaknade vid halv 11 och åt frukost med familjen och farmor & farfar. Sen vid 20 över 1 körde mamma mig till Eriks mormor & morfar där Erik, hans familj och hans moster var. Har tittat på Mysteriet på Greveholm och spelat Eriks guitar hero med trummor (kommer inte på vad det heter, typ som rock band) skit kul var det iallafall! Åt middag där och sen ikväll har vi tittar på film. Mamma hämtade mig där vid 10 över 11 och nu sitter jag i soffan och har precis tittat på slutet av "tomten är far till alla barnen" med mamma, pappa och Linus.
Ska snart gå och lägga mig för vid 12 imorgon ska jag bli hämtad av Erik för vi + hans mormor & morfar, farmor, familj och moster ska gå och se på bio, ska bli kul! Skriver imorgon på morgonen fall jag hinner. Godnatt!

Julen är över

Nu är julen snart slut. Har inte skrivit idag eftersom jag har firat med familjen och farmor & farfar. Kommer rulla fram efter denna dagen haha. Är super nöjd med alla mina julklappar!
Julklappen från älskling var så himla fin, började gråta <3
Nu sitter vi och tittar på Anna Anka som vi spelade in innan, vi valde Kalle framför henne ;) Ska äta lite julgodis nu och mysa vidare. Hörs imorgon!

Bjuder på denna bilden, mina fina paint skillz :)


God jul!

Vaknade för 20 minuter sen av att jag fick ett god jul-sms från älskling. Har inte mycket att skriva nu mer än att min mage skriker så nu ska jag gå ner och äta macka med julskinka och mamma & pappa är snälla så vi ska få öppna en julklapp nu på morgonen, haha linus som har tjatat på dom. Skriver mer sen.
Merry X-mas!


5 minuter till julafton!

Så mysig kväll detta har varit. Har suttit med familjen framför Bingo lottos uppesittarkväll med chips och godis, sen när mammas julskinka var klar gjorde vi mackor med skinka och senap, mums! Nu sitter jag vid tv;n med mamma och pappa och kastar runt våra små gosedjurs tomtar på varandra, haha vi börjar nog bli trötta. Ska upp och lägga mig snart så vi hörs imorgon, då är det julafton!! Godnatt & god jul :)

Bingolotto

Imorse när jag skrivit klart mitt inlägg så somnade jag igen och sov till halv 11, riktigt skönt kan jag säga!
Har städat huset idag, sen åkte jag, mamma + syskonen till Center Syd. Fixade presenter till julklappsleken och köpte en ögonskugga. Sen åkte vi till Lomma till mammas jobb för att hämta en sak.
Nu sitter jag framför tvn själv och tittar på bingolotto som precis börjat, ska kalla hit resten av familjen sen ska vi börja spela. Mamma skrek att jag skulle starta tvn och mitt svar var "hur ska jag spela med 3 lotter själv?" haha.
Vi får höras senare ikväll!


Dan före doppare dan

Godmorgon!
Vaknade för 1½ timme sedan, det är bara för att det är julafton imorgon så är jag så spänd så jag vill inte ens veta hur tidigt jag kommer vakna imorgon. Drömde t.o.m att jag öppnade dom 3 julklapparna jag fick av Erik inatt haha, jag är hopplös när det kommer till paket och överaskningar för jag blir så sjukt nyfiken. Natti Nyfiken skulle jag hetat igentligen.
Nu snart ska familjen börja julstäda hela huset, jag vet att dom kommer stänga av modemet till internet så att inte Linus, jag eller Ida ska smita in på sitt rum med någon laptop. Inte för jag brukar göra det men mamma och pappa vill vara på den säkra sidan ;) Så får skynda mig att skriva klart detta för jag hör att dom har vaknat där nere nu. Vi hörs när jag har städat klart okej?

Han här och jag måste vara släkt..

Mysig men kort kväll

Erik kom hit vid 10 i 6. Igentligen skulle han varit här till lite över 9 men pga av snön så stannade han här bara tills 10 över 7. Men det var mysigt sålänge han var här. Vi gav varandra våra julklappar och mös, sen gick vi ut och lekte i snön och hade snöbollskrig tills Erik åkte hem.
Ida kom ut och vi åkte te-fat på backen utanför vårat hus, sen gick vi in och låg under julgranen för att trycka och känna på alla julklappar som var till oss, haha systrarna Danielsson är nyfikna!
Ligger i sängen och ska sova nu, ska upp ganska tidigt för att städa hela huset imorgon med familjen för farmor & farfar ska ju komma på julafton. Ska även till Center syd med Ida för att hitta 25kr presenter till våran julklappslek vi har på julafton. Vi hörs imorgon!

Saknar Erik redan, det är svårt för er att förstå vilka otroliga känslor jag har för honom, och dom växer för varje dag som går!

Älskling kommer snart <3

Har nästan precis duschat och ska snart gå upp och klä på mig och fixa mig lite. Om typ 1½ timme kommer Erik hit, han ska vara här ikväll och vi ska även byta julklapparna. Ska bli mysigt och jag ska försöka tvinga ut Erik i snön och leka med mig nu innan allt hinner försvinna haha.
Sitter just nu och lyssnar på spotify på min laptop bredvid Linus som spelar WoW, alltid lika kul att jävlas och störa honom ;) Men nu ska jag fixa mig och städa upp på mitt rum, hörs ikväll!


The studio

Pappa och syskonen kom hem precis och då säger pappa "ska jag göra dig glad?"
Han visade några sms om att vi har tid på The Studio den 7/1, det är ett ställe på 12e våningen i Turning torso som tar modell bilder. Vi ska dit hela familjen och ta enskilda foton + några gruppfoton och man ska ha med 3 ombyten och komma osminkad med ofixat hår så dom kommer fixa en. Längtar!!

Jag är fast!

Hej allihopa!
Jag är helt fast i Lindas blogg som jag skrev om här nedan, har hittat en bild på en sminkning som jag är riktigt sugen på att göra till nyår! Nog pratat om smink..
Ska gå och duscha nu, kanske träffar Erik idag och byter julklappar annars ska vi göra det imorgon. Har inte mycket mer att skriva, återkommer när jag kommit på något jag ska göra idag..


Inspiration

Sofie har pratat om Lindas sminkblogg många gånger och jag har tittat in på den någon gång, men idag när jag sökte på guide för sotade ögon hittade jag hennes video-klipp och gick in på hennes blogg, fy vilken inspiration man får! Om smink, hår osv.. Har redan hittat en sak från Make up store som jag är sugen på att köpa och ha på nyår.
Tycker ni ska klicka er in på hennes blogg här hon är riktigt duktig på sminkningar och är riktigt vacker också!

Bild 6938

Träning ger färdighet

Har varit seg uppdatering här i bloggen eftersom jag åkte till Erik igår och hann inte skriva innan. Var på Center Syd med hela familjen och fixade julklappar och när vi kom hem sprang jag upp för trappan och packade och fixade mig snabbt iordning sen blev jag körd till Erik.
Var mysigt, vi gjorde julgodis när jag kom dit, sen åt vi god mat. Efter maten gick jag och Erik ut i snön och gjorde snölycktor och sen in i värmen för att titta på Anna Anka. När det var slut såg vi på Nightmare before christmas. Sen gick vi och la oss.
Idag vaknade vi och åt frukost framför Wedding crashers, sen klädde vi på oss och gjorde lunch.  Sen skulle Erik iväg så jag kom hem igen vid lite över 1. Idag har inte hänt så mycket, var på pappas lager och sen har det mest varit en slappe-dag.
Satt framför spegeln och tränade på att göra lite sotade ögon fast med ljusare färger, ska hitta en perfekt nyårs-makeup, svårt men som sagt träning ger färdighet. Snart ska vi äta och sen blir det Anna Anka ikväll, ett måste ju! Haha. Vi hörs senare!

Godmorgon

Skrev aldrig mer igår för vi bakade lussebullar hela kvällen.
Vaknade för typ 1 timme sen men ligger fortfarande kvar i sängen och kollar runt på datorn, ska gå ner och äta frukost när jag skrivit klart detta. Idag ska jag fixa en julklapp till farmor och sen är jag klar med alla julklapparna. Ska till älskling idag också men vet inte riktigt när det blir, vi ska höras idag, ska sova där ikväll så det blir mysigt!
Men jag får skriva mer sen för nu kurrar magen!

Nu är det riktig jul!

Idag vaknade jag och Erik vid 9. Åt frukost vid halv 10 och sen duschade Erik och sen gick vi ut och åkte pulka snabbt haha. Sen åkte Erik hem för han skulle fixa sina sista julklappar.
Jag har haft riktig julkänsla idag, har slått in massa julklappar, gjort pepparkaks hus (själv eftersom Ida var inte hemma och Linus satt bara bredvid och tjatade på att jag skulle bli klar så han fick äta den sista kristyren haha) och julgodis med pappa.
Nu sitter jag och väntar på att lussebulle-degen ska bli klart, så passade på att skriva här. Julmusik spelas i högtalarna och jag längtar tills torsdag! Imorgon ska också bli mysigt, ska hem till Erik och sova där.
Men nu ska jag hjälpa till i köket igen, hörs kanske senare!

Gårdagens inlägg:

Hann inte skriva mer idag eftersom när Ida och jag kom hem från Center Syd med julklapparna så gick jag och slog in dom, sen vid 3 ringde Erik och sa att han var på väg hit. Vi pratade och hade det mysigt och sen när klockan var halv 5 gick vi och duschade och gjorde oss iordning och sen vid 6 tiden gick vi hem till Filip där även Sofie var.
Spelade NHL mot Sofie och vann med 4-3 efter all nervositet (klarar inte av sånna spel eftersom jag får en vinnarglädje och måste vinna så jag blir stressad) haha. Sen åt vi Tacos. Senare mot kvällen tittade vi på den senaste American Pie filmen och sen vid lite i 11 halkade jag och Erik oss hemåt mot mig igen, var sjukt halt ute men jag frös inte ett dugg eftersom jag var en michelin-gubbe med alla kläder haha. När vi kom hem gjorde vi oss iordning för sängen och gick och la oss.
Dagens inlägg kommer efter detta, annars blir det för långt..

Första dagen på lovet

Fy så skönt med lov! Kunde sova länge men bara för det vaknar jag såklart halv 9.
Nu har jag precis duschat och ska upp och klä på mig och fixa mig nu och sen ska jag & Ida åka till Center Syd och köpa dom sista julklapparna. När jag kommer hem måsta jag städa lite på mitt rum eftersom Erik ska komma hit senare och sova här. Men jag skriver mer när jag och Ida kommer tillbaka!

Hahaha jag dör!



Ni får 2 video-klipp på Björn Gustavsson nu innan jag går och lägger mig. Kan inte sluta skratta och tänker bara på Sofie & mig i 1an. Ljuger inte när jag säger att vi kan alla repliker, haha!

Dagens bilder:


Här har ni bild på mina "chokladbullar". Heter man Nathalie och har en liten väska som det inte får plats en burk i tänker man inte längre än att man lägger dom i en påse i väskan tillsammans med alla böcker. Lite mosade, gott med deg iallafall. Kom på idén att jag ska börja sälja färdig deg på Willy´s och då sa Emma att det var smart eftersom det redan fanns pärlsocker på dom. Något ni skulle köpt?


Cola är kär i mig och flyger efter mig vart jag än går, så har inget annat val än att ha han på min axel och då får man min undulat Gucci också på köpet eftersom hon älskar Cola, hon har ADHD. Kan fan inte sitta stil i en sekund och biter så sjukt hårt ifall man råkar göra något dumt + att hon ska sitta Colas rygg vilket han hatar.
Cola är iallafall söt som bygger bo i min mössa (bilden)

Nu ska jag gå och duscha och sen gå och lägga mig för jag är trött. Imorgon kommer Ida hem klockan 12 så då åker vi till Center Syd och fixar dom sista julklapparna, men det skriver jag mer om imorgon när jag vaknar!

Bambi på hal is...

...ja det är vad jag kännt mig som idag. Har gått runt och halkat överallt, slask/snö/is och kullerstenar är ingen bra kombination + att sten trappan i skolan var helt blöt så jag höll på flyga i den.
Har haft en riktigt lugn dag idag, först svenska lektion där vi typ lekte, sen lunch. Efter lunchen hade vi lektion med Aina min mentor och där hade alla tagit med sig fika (ska visa bild i nästa inlägg hur misslyckad min var haha) Fy så illa man mådde efter att ha ätit ett berg av kakor och bullar ifrån hela klassen! Sista lektionen var matte men där var bara 5 stycken så vi fick sluta efter 1 timme.
På väg hem i bussen satt en tjej som jag tror kom från typ Thailand tillsammans med en svensk man. Hon hade nog aldrig sett snö för hon satt och tittade ut med stora ögon från fönstret. Då kom jag och tänka på när vi var i Rhodos och jag, Caroline och Frida träffade greken. Han frågade mig hur snö var för han hade aldrig sett det förutom på film, jag svarade vitt och kallt för vad ska man annars säga om snö?
Tänk vissa som går runt och hatar snö här i Sverige när det finns människor som inte ens vet hur det känns?
Men nu ska jag läsa lite olika bloggar, skriver mer sen. En sak till: nu är det jul lov, fan vad skönt!!!!!!

Jobbig natt

Usch vad dåligt jag sovit inatt. Har drömt massa drömmar, som att Eriks kompis gjort 3 fejk msn och fått mig att "ragga" på alla så Erik var skit förbannad? Och sen har jag legat och vänd på mig varannan minut för jag har ont i armen där jag tog min andra gardasil spruta, känns som man har typ växtvärk och kramp där på samma gång.
Sitter och äter frukost framför Vakna med The Voice nu, funderar på fall jag ska baka chokladbullar efter det är slut, har liksom 1 timme på mig att inte göra någonting. Vi ska ha med fika och gott till vår lektion idag det är därför jag kanske ska baka.
Jag skriver mer när jag kommer hem idag, ha en bra dag allihopa!

Första snöbollen!

Nu är jag äntligen hemma!
Det var inte alls sant att vi bara skulle säga hej, vi fick ha en lektion på 50 minuter, dock ingen jobbig men ändå man hade ställt in sig på att få komma hem tidigt. Så 10 i 4 fick vi sluta. Jag och Emma tog skolbussen med Oskar och Amanda till centralen och sen sa vi hejdå till dom och köpte en kanelbulle på Pressbyrån (ovanligt) Nejmen hade fan inget socker i kroppen, jul lunch till skolan och vi äter halv 1 på onsdagar, tror ni det finns någon mat kvar? Nej! Har ätit lite köttbullar med ketchup.. Skit matsal.
Dagens roliga var ändå när jag lyckades skjuta en snöboll rätt i huvudet på Oskar, haha stod och pratade bort allting och helt plötsligt fick han den rätt i huvudet! Sen vart jag jagad över hela skolgården skrikandes så har ont i halsen nu, men vi fick oss ett gott skratt iallafall, och jag fick igen sen när han lyckades ploppa ner en snöboll under jackan i ryggen.
Ska nog ner till center syd snart, skriver mer sen.

Makeover (igen)

Jag är hopplös när det gäller sånt här med header och olika designer. Men nu har Sofie hjälpt mig med lite olika saker i bloggen så jag är otroligt nöjd! Vad tycker ni om min blogg nu?
Sitter i skolan och börjar teckenspråks lektionen klockan 3, men vi behöver bara gå dit och ge han ett papper och säga hej sen får vi sluta, skönt! Så det blir mer inlägg när jag kommer hem, tror jag ska till Center Syd idag för att fixa dom sista julklapparna så man får det gjort.

Första julklappen

Idag när jag kom ner nyvaken så låg första julklappen ifrån mamma & pappa till mig under julgranen. Åh nu börjar jag bli nyfiken haha. Sitter och äter frukost framför Vakna med The Voice och ska snart sminka och klä på mig. Bussen kommer 5 i halv 10 så jag har ganska god tid på mig.
Vi hörs när jag kommer hem från skolan!

Vi se de snöar det var ju roligt, hurra

Hej på er!
Allt bra? Jag är så sjukt trött så jag tror jag går och lägge mig snart! Idag har varit en kort dag. Började skolan kvart över 10 så jag åkte buss tillsammans med älskling imorse, mysigt. Sen hade jag en kort svenska lektion där vi bara lyssnade på redovisningar och sen hade jag lunch. Efter det hade jag en karaktärs lektion med en vikarie som började 5 i 12 och sen var jag tvungen att gå 10 i 1 för att åka in till stan där jag mötte farmor. Sedan gick vi till City kliniken och jag fick ta min Gardasil spruta nummer 2, denna gjorde lite ondare tycker jag men det var inte så som man dog precis som det låter på alla i klassen när dom pratar om den haha.
Efter sprutan fikade jag och farmor på Mormors café och sen gick vi lite i stan, fick en Wall-deco som jag ska sätta upp på min vägg när jag målat om. Ni får bild då. Sen gick vi till Centralen och jag tog bussen hem tillsammans med älskling halv 4. När jag kom hem bytte jag om eftersom jag var dyngsur efter cykelturen hem i snöstorm. Sen åkte jag och mamma till Lund för att gå på utvecklingssamtal med Aina och det var bara massa bra ord!
Imorgon har jag sovmorgon på idrotten så jag kan ta bussen halv 10 så jag slänger nog in ett inlägg på morgonen.
Puss på er!

När jul & nyår har varit så kommer jag längta ihjäl mig efter sommaren!


Jag lever

Ja jag klarade övningskörningen. Vid halv 3-3 körde jag och pappa runt på en stor parkering och tränade växling, starta, bromsa osv. Sen skulle Linus till tandläkaren vid lite över 4 så jag satt i väntrummet och väntade på att pappa och han skulle bli klara där inne och sen körde vi till Mattias affär i Landskrona och lånade hem tapeter, hittade en ny favorit så nu blir det svårt haha.
Vi har ätit mat och pappa skulle hämta Ida så jag fick köra en liten bit i vanlig trafik eftersom det knappt var några bilar ute, gick jättebra förutom att jag blev förvirrad när vi skulle in på vår uppfart så jag höll på att köra mig, pappa och Ida in i massa stenar haha. Nu ska jag titta på Ullared, vi hörs väl lite senare tror jag.


Håll er inne!

När jag kom innan för dörren idag sa pappa att jag skulle titta på bordet, och där låg intyget för övningskörning. Så nu ska vi ut och köra, så bäst för er att ni håller er inne haha! Skriver mer när jag kommer hem.


I skolan

Hej på er!

Sitter på naturkunskaps lektionen just nu och slutar om 10 minuter, då slutar jag för dagen sjukt skönt! Håller på att göra ett arbete om Christer Fuglesang tillsammans med Sofie, men vi gör inte speciellt mycket kan jag berätta. Vi sa att vi ska göra det på jullovet men läraren trodde vi sa julafton, hon måste tycka synd om oss fall vi skulle sitta på julafton för att vi inte fick tillräkligt med kärlek från släkten haha!
Ska nog in till min kusins affär och beställa tapeter till mitt rum idag, åh längtar tills efter nyår då vi ska måla om. Men jag skriver mer när jag kommer hem..
Puss på er sålänge!
PS, Malin du är också söt! <3 (haha lite tvungen att skriva det tillbaka efter ditt inlägg eller vad säger du sötnos? ;) )


Söndag

Idag vaknade jag och Erik vid halv 10, åt frukost och tog det riktigt lungt. Vid halv 12 tiden kom Ida och hennes kompis förbi ridande med sina 2 hästar så jag och Erik gick med en bit och jag satt även på den stora häst ryggen ett tag. Haha som vi skrattade när jag skulle upp på hästen, den var så hög så jag hade problem med att få upp benet. Resten av dagen har vi bara slappat och jag somnade även till när vi spelade tv-spel. Vid lite i 5 kom Eriks släkt för vi skulle fira hans pappa som fyller år imorgon. Så vi åt god mat och efterrätt och vid 10 i 9 kom pappa och hämtade mig. Har varit en till super mysig helg med Erik, som vanligt <3
Ikväll har jag skrivit lite på min redovisning om APUN som jag har imorgon, nu ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon är Erik och hans mamma så snälla så dom hämtar mig och kör till skolan, så jag slipper sitta på en buss kvart över 7. Vi hörs imorgon! 


Inlägget som aldrig publiserades igår

Hejsan!
Höll på att skriva ett inlägg igår men hann aldrig bli klar med det. Men kan berätta om gårdagen iallafall:
när jag satt och skrev i bloggen så sprang tiden iväg så jag var tvungen att gå upp och packa och göra mig iordning, sen gick jag ner till centrum för att bli hämtad av Eriks föräldrar och åka in till Malmö och se Tildas cheerleading uppvisning, skitcoolt tycker jag som älskar bring in on-filmerna! Erik följde inte med för han var hemma och gjorde läxan så när det var klart i Malmö åkte jag hem till honom. Eriks föräldrar skulle på fest och Tilda skulle till kompisar så vi lagade tacos och tittade klart på alla LOST-avsnitten.
Sen hände det inte mycket mer, vi somnade vid 2 för vi var vakna tills Eriks föräldrar kom hem igen. Skriver ett till inlägg här efter om idag..

Pepparkaks borg

Anledningen till varför jag inte skrev mer igår var för att efter jag slutat skolan vid 20 över 4 åkte jag, Sofie & Björn och åt på BK och sen tog jag bussen mot älskling vid halv 6 och var där kvart över 6. Tittade lite på tv, var ute och gick med Mio och åt mat. Sen började jag, Erik och Tilda bygga pepparkaks borgen, blev inget hus iår haha. Den var klar från ugnen vid 9 och jag skulle ta bussen hem halv 10 men då hade inte jag hunnit vara med och fixa den så jag sov där igår kväll, mysigt :)

Idag fick jag dock vakna 6 fastän jag hade sovmorgon men det var helt okej, var pigg ändå. Blev hemkörd vid halv 8 när Erik blev körd till skolan. Sminkade mig och sen åkte jag med pappa och Linus till Lund vid 20 över 8 för Linus skulle ta bort sitt gips. Mötte Emma lite vid 9 och åkte till skolan. Slutade skolan igen vid halv 2 och då åkte jag buss hem tillsammans med Erik halv 3. Nu sitter jag här och väntar på att någon ska komma hem, här är helt tyst. Ikväll händer inte så mycket, ska bara vara hemma och se Idol finalen. Imorgon ska jag sova hos Erik och på dagen ska vi till Malmö för att se när Tilda har cheerleading uppvisning, jag tycker det ska bli skitcoolt att se i verkligheten eftersom jag älskar Bring it on-filmerna haha.
Men nu ska jag se mammas pojkar, hörs senare!

Från datorsalen

Hej på er!

Allt bra idag? Jag är pigg för jag kunde sova till halv 9 och äta frukost i 1 ½ timme framför tvn innan jag tog bussen till skolan kvart över 10.
Var lite pinsamt imorse när Ida kom och knackade på dörren och jag öppnade i bara t-shirt och i trosor och där stod Ida med en kompis haha.
Jaja nu ska jag på lunch, hörs när jag kommer hem!


Bilder tagna innan juldansen

Kom ut ur duschen och skulle hitta sladden till kamran för att lägga in bilderna från idag. Jag hade sladden senast i söndes och har redan lyckats bli av med den? Smart Natti! Men jag är ändå smart när jag kom på att mitt minneskort kan man ju sätta i laptopen och överföra bilderna via den. Så jag gjorde det och det tog 100 gånger så mycket snabbare som med sladden! Här får ni bilderna och sen ska jag sova. Läraren på min första lektion imorgon är inte där så jag börjar halv 12, tar bussen kvart över 10 imorgon, skit skönt!
Varsågoda:


(Förlåt Tilda jag testade lucia linnet du lånade haha) Malin ville att jag skulle leka Jesus, jag fick verkligen till det va?


Jag och sötnos Sara, fick inte ens ta av mig linnet innan bilden togs haha. Observera min snygga disco-tomteluva som jag lånade av Malin!


Enda "normala" bilden på oss på bra håll, ja ni får se bilderna nedan så fattar ni varför inte dom andra är "normala"...


Okej denna var också söt & normal men här kommer dom andra..


Vi sa till Malin att inte ta närbilder, hon säger "okej då ställer jag mig bakom den blåa linjen" ja såhär blev resultatet, ser man ens oss? haha, den fina granen ser ni iallafall


Jag & Sofie sabbar bilden, men Sofie rör sig så det ser ur som om hon inte gjorde samma som jag. Och fråga mig inte hur jag står? haha


Sista bilden, erkänn att vi är rätt söta och onormala? :)

Godnatt!


Natacha Peyre

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, men skriver ett inlägg nu och sen får ni ett till innan jag somnar med bilderna från skolan idag.
Slutade skolan vid 20 över 4 och då tog jag skolbussen till Centralen med Sara och Emma och på centralen hoppade jag på första bästa buss som gick mot Nova Lund. Där träffade jag min älskling som hade gått där i ca 2 timmar så vi gick där bara i 20 minuter sen gick vi mot våran buss eftersom direktbussen bara går 1 gång in timmen, men det var mysigt det lilla iallafall. Sitter och lyssnar på Jason Derulo - Whatcha Say, ni vet låten jag la upp för ett tag sen (finns i kategorin Natti tipsar)

Jag kom på mig själv när jag suttit och läst Natacha Peyres blogg i typ 45 minuter, levde mig in i hennes liv i L.A och hur det var där, haha rätt kul ändå. Jag gillar Natacha, vet att många inte gör det men varför? För att hon har hängt ut sig i tidningar kanske, men såfall borde dessa människorna ogilla många personer som fotar sig lättklädda haha. Jag tycker iallafall att Natacha är riktigt vacker! (iallafall som hon ser ut nu, hon var inte lika vacker innan..) Trots att hon är opererad så är hon vacker, det måste fan alla hålla med om för man kan inte precis säga att hon är ful, inte ens osminkad!
Jaja nu ska jag duscha innan det blir försent. Hörs om en stund.

Ni borde kolla på hennes blogg: Här


Juldans

Har precis haft första lektionen, det var idrott där vi hade juldans. Fy vad varm man blev kan jag berätta! Igentligen var juldansen inplanerad nästa vecka men då ska vi vara lediga så vi fick ha det denna veckan. Så istället för att dansa med el-klassen fick vi vara vår klass + BF2A, där vi är massa tjejer + en kille haha.
Vi fick träna på juldans låtarna på Svenska lektionen igår men eftersom dom inte hade musik till den sista så fick jag, Sofie och Malin ta oss i kragen och sjunga den solo utan musik, jätte vackert! (Läs: var glada att ni inte var där haha)
Nästa lektion börjar 20 över 10 men jag tror att vi inte har någon vikarie så får leta upp Erik och ge han ett lucia linne som han ska ta med hem till Tilda.
Jaja vi hörs senare, ni får bilderna från juldansen när jag kommer hem. Något att länga till för vi är supersöta i tomteluvorna!

Almost done!

Ligger i sängen och ska somna närsom men tänkte berätta om min kväll:
Åkte till Center Syd med mamma vid 6 tiden. När vi kom dit så åt vi på Grafiti, bakad potatis med ost & skinkröra för mig och en grillad baguette med oliver och vitlök för mamma, skit gott båda 2! Sedan började shoppingen, fick köpt julklappar till Ida, Linus, pappa och lite till Erik så nu är jag nästan klar med julklapparna! Köpte även en tröja till mig själv på VILA, en svart t-shirt med silvriga paljett-axlar, gillar den starkt!
Mamma och jag träffade på Sofia Eriks mamma och Tilda ett x-antal gånger när vi sprang runt i alla affärer för att hitta rätt julklappar haha.
Nu ikväll har jag suttit och skrivit en VG-MVG uppgift till APU-uppgifterna som ska in imorgon. Först tänkte jag göra dom men sen blev jag sjuk så jag hade ingen ork. Men ikväll fick jag ett ryck och tänkte att jag kan fan fall jag vill och jag ska inte satsa på G nu! Så jag har suttit och skrivit klart dom på datorn. Nu ska jag måla nagellack och sen släcka lampan och sätta på tvn och somna till den.
Imorgon har vi juldans på morgonen, ska bli skit kul faktiskt tycker jag som älskar dans och ett plus är att man slipper idrotten. Vi tjejer har bestämt att det blir tomteluva imorgon så jag tar med kamran och fotar oss. Ni får se imorgon, puss och godnatt!


"Lång" dag

Hej på er!
Knappt lönt att man åkte till skolan imorse, hade massage första lektionen. Blev masserad av Emma och masserade henne 1 gång sen slutade vi den lektionen. Efter hade vi Svenska men där satt jag och Sofie och fixade med bloggen hela lektionen och på lektionen berättar läraren att vår lärare till nästa lektion som skulle vara 11:50-13:40 var sjukskriven och vi hade ingen vikarie, och igentligen skulle vi haft mentorstid 13:50 men vi smsade Aina och hon sa att vi struntade i den så vi slapp sitta på skolan i några timmar och vänta. Så vi slutade skolan 10 över 11 när svenskan var slut. Då tog jag och Sofie en buss ut till Nova Lund tillsammans och åt där, sen gick vi i affärer och jag hittade en julklapp, så nu har jag äntligen börjat handla!
Vi tog bussen tillbaka till centralen igen vid 2 och mötte Filip där vid 20 över 2. Sen skulle dom ta bussen hem till Sofie kvart i 3 så jag åkte med en stund ut till Ghetto-Lund och hoppade av där och gick in till stan igen för att fördröja tiden. Gick lite i affärer och hade tänkt möta Erik som slutade kvart över 3, men han hade blivit hämtad av sin pappa så jag fick åka buss hem själv haha jaja.
Nu sitter jag i soffan och väntar på mamma, hon kommer vid lite över 5 och då ska vi till Center Syd. Vi hörs senare!

Gammal bild tagen i sommras när jag skulle åka hem till Karin och träffa tjejerna. Saknar sommaren så sjukt mycket! Orkar inte gå runt och bära på alla tjocka ytterkläder..

blogg makeover

Har ändrat header som ni ser, fick ett ryck med att göra det så jag har suttit en stund i soffan ikväll med paprika och dippa och fixat & trixat med bilder och paint. Först stod det "my diary for the whole world to read" så jag skickade ett sms till Erik och sen ringde han och sa att det lät bättre med det som det står nu, så fick ändra om bilden igen. Lite jobbigt men vill jag ha bloggen fin får jag lida pin!
Ska lägga mig och sova nu för jag är så trött efter förkyldningen. Imorgon slutar jag vid 10 eller 20 över 2 (är olika alltid för vi har mentorstid) när vi slutat ska jag och Sofie gå i stan snabbt och jag ska titta på en klocka på Ur & Penn som ska vara med på önskelistan. Tänkte skriva att jag och Sofie ska ta en snabbis i stan men kom på mig själv att det kunde misstolkas, haha nä nu är jag trött..
Efter stan imorgon ska jag hem och vid kvart över 5 kommer mamma, då ska vi åka ner till Center Syd bara hon och jag och gå i affärer. Ska försöka hitta lite julklappar och mamma och jag ska även äta bakad potatis på Grafiti så det blir mysigt! Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon!

Godnatt säger jag :) haha. Observera att jag har lite rödaktiga läppar på bilden, gillar det starkt men är lite skeptisk fortfarande eftersom jag är van vid ljusare läppar. Men det är kul att variera så kommer bära detta många gånger under vintern kan jag lova!

7 december

Hej på er! Allt bra? Jag är så sjukt trött i huvudet, dels för förkylningen och det tråkiga vädret, det är dimmigt och fuktigt och äckligt ute och även för att skolan har börjat igen. Även om jag bara hade 3 korta lektioner och slutade 20 över 12 idag. Efter skolan åkte jag till Centralen med Emma och tog foto till mitt moppekort/legg, sen tog jag bussen hem och var hemma vid 2.
10 i 3 ringde Ida och frågade ifall jag ville gå ut med henne & hunden hon går ut med varje dag så det gjorde jag. Skönt att få komma ut lite, såg även en ragdoll katt som var vit med blåa ögon och hur fina på en skala är inte dom?! Hade lätt velat ha en sån ifall det inte vatt för min och pappas allergi. Nu sitter jag i soffan och "varvar ner", tror jag sticker ner till Center Syd sen och tittar ut lite julklappar till min önskelista och kanske till andra. Vi hörs senare!
 
Hur söt?!

Dagens skratt:

Måste bara berätta en lite pinsam sak som jag sa idag som gjorde att vi skrattade mycket på julbordet:

Pappa kommer in med en sån klena/klenäter som det också kan heta(bilden nedan). Vi har alltid skojat om vad det ser ut som så vi börjar skoja om det. Sen säger jag "Åh vad är det sånna heter nu? Just det, klämmf*ttor" hahaha som alla skrattade åt mig. Men inte konsigt att jag tror det när man tänker på vad det ser ut som + att man klämmer ihop dom när man bakar dom eller hur? Så lite smart är jag trots allt! Pinsamt..


bilder från julbordet

Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har varit med Erik hela helgen så jag vill hellre mysa med honom än att sitta vid datorn haha.
Igår kom han till mig halv 4, vi tittade på "borta bäst, hemma värst" älskar den filmen! Sen skulle familjen åka bort till några så Erik och jag blev själva. Vi cyklade upp till ICA och köpte choklad och julmust light och sen körde vi hem igen. Började laga mat och tittade på American Funiest Homevideos i 1 timme och sen satte vi på "Harry Potter - halvblods prinsen". Fy vad läskig den var ändå för att vara en Harry Potter film, men vi stängde av efter halva för att vi var trötta och gick upp och la oss.
Idag vaknade vi och åt frukost och sen såg vi klart på Harry Potter, efter det gick vi upp och duschade och gjorde oss iordning. Vid 1 kom Mattias & Annika för att hämta mig och Erik och köra till julbordet i Malmö (vi fïck inte plats i vår egen bil) Vid julbordet mötte vi upp farmor & farfar och sen gick vi ner i råhuskällaren och åt julmat, så mysigt och gott det var där! Efter att vi hade ätit så gick vi ut och jag, älskling, pappa, Linus, Ida och farfar åkte "Wheel of Malmö" det stora Parisehjulet som står på Stortorget. Sen körde vi hem till farmor och farfar och drack kaffe och vid halv 7 var vi hemma igen. Sa hejdå till älskling och tackade efter den underbara helgen vi har haft tillsammans! Resten av kvällen har jag tittat på "Vem kan slå Filip & Fredrik?" med pappa och nu ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon kommer Erik och hans mamma vid halv 8 och är snälla så jag får åka med dom till skolan, skönt att slippa ta buss på morgonen. Har lite ångest att börja skolan igen efter att ha varit borta från den 6 veckor, men det är bara 2 veckor nu så det klarar jag!
Förlåååt för det långa inlägget men måste få berätta om min långa dag ju ;) ni får lite bilder ifrån idag på det hela:


Här sitter vi allihopa. Andledningen till varför vi skrattar är för att en gubbe högg tag i kamran när pappa fotade och bara "Sätt dig ner så tar jag foto, du kommer ju inte med annars!" Och sen stod han och sa "ojjjj så glada ni ser ut" haha skit ball.


Skridskobanan på Stortorget, bilden är tagen ifrån parisehjulet.


Sista bilden får bli på min sötnos, Ida och Farfar i parisehjulet. Såg att jag inte hade så många bilder att lägga ut, har 3 stycken från när vi alla sitter vid bordet resten är utsiktsbilder från parisehjulet och närbilder som jag jävlats med Erik med haha ;)

Aj...

Blev precis hemkörd av Erik, hans mormor och hans mamma. Dom skulle till malmö för att köpa julklappar och jag fick inte följa med för Erik skulle köpa till mig haha. När jag skulle gå av bilen så kom jag ingenstans, kollar bak och ser att mitt ringfinger sitter fastklämt i bildörren, så fick öppna dörren igen för att komma loss. Först kändes det ingenting men efter ett tag blev fingret blått och det pulserade och jag hade så sjukt ont + att det är svullet nu.. Men jag ska inte klaga!
Sitter i soffan nu och väntar på att mamma & pappa ska komma hem med bullar. Sen ska jag städa mitt rum och handla mat tills ikväll. Erik kommer till mig lite senare igen och ska sova här. Imorgon ska vi som sagt på julbord och jag har en känsla av att jag kommer rulla fram när vi går därifrån ;) Haha men kameran följer med imorgon så ni får se bilder imorgon kväll. Vi hörs senare!

Barnvakt

Så, nu var praktiken slut.. Känns jätte tråkigt men jag kan alltid komma och hälsa på. Idag när jag skulle hem så skulle alla barnen krama mig hejdå, men inte att dom ställer sig i kö och gör det 1 & 1 utan dom kom alla på en gång haha, så några blev klämmda. Fick massa godis i present av personalen och dom fick presenter + barnen fick glass och innan jag gick hem frågade en personal ifall jag hade kunnat tänka mig ha lite extra jobb. Det var en mamma som frågat ifall jag hade kunnat vara barnvakt till hennes 4åriga dotter som gick på avdelningen + hennes storebror som är 6 år tror jag, så dom fick mitt nummer och nu har jag ett extra jobb, känns riktigt kul! :)
Sitter och skriver min uppgift till APUn nu, ska snart städa lite och sen packa. Ska åka till älskling vid 5 tiden och sova där inatt, sen ska vi sova hos mig imorgon och på söndag ska vi på julbord med min släkt, mums!
Men vi hörs väl lite senare eller imorgon, ha en bra helg!

Tummen upp för dusch!

Kan berätta att så skönt det var att duscha nu har det nog aldrig varit, liksom när man har legat hemma i hög feber och mått skit så har man verkligen ingen ork till att tvätta håret så jag kände mig äcklig men nu är jag en ny människa igen!
Tittade på mammas pojkar och när Bobbys mamma valde Julia istället för Sara blev jag skit sur, hatar Julia. Pappa skrattade bara åt mig när jag surade åt det långt efter programmet var slut haha. Ska lägga mig i soffan och titta på en film med mamma & pappa nu. Imorgon är sista dagen på APUn, känns tråkigt men jag har köpt glass till alla barnen som jag ska bjuda på, sen ska även personalen få varsin fin chokladask så lite snäll är jag. Och jag ska tvinga alla barnen att ge mig bamsekramar imorgon, som jag kommer sakna dom små sötnosarna!
Vi hörs imorgon, sålänge kan ni få höra en låt som jag tycker är mysig. Sov gott vakna torrt!


Sista dagen..

Sista dagen jag är hemma idag, imorgon samlar jag krafter och går till min APU. Det är sista dagen jag har där imorgon, sen ska jag tillbaka till skolan. Känns lite jobbigt att jag varit sjuk i nästan en vecka med tanke på hur bra jag trivs tillsammans med barnen och personalen. Får krama om dom allihopa imorgon och ge dom lite presenter och önska dom god jul & gott nytt år.
Har varit hemma idag också som ni kanske förstår, har ingen feber men hade ingen ork i kroppen imorse när jag vaknade. Så jag tittade på The voice imorse och sen sov jag i 3 timmar och vaknade vid 12, gjorde potatisbullar till lunch. Hade en sällskaps sjuk kattunge utanför köksfönstret när jag stod vid spisen, han skrek och ville att jag skulle vara ute i trädgården och lekte, medans jag ville vara inne under en filt vid tvn. Hade det inte varit för min och pappas jäkla allergi hade jag legat och myst med min lilla kise i soffan <3
Nu ska jag skriva lite APU-uppgifter på datorn så jag slipper sitta med dom i helgen. Hörs senare!

vita fåret..

Har alltid varit det vita fåret i min familj, liksom alla är mörkblonda/brun håriga, blir bruna i solen och har mörkgröna ögon medans jag kommer jätte blond, knappt något pigment och isblåa ögon. Och ikväll när jag och Ida satt och spelade tv-spel tillsammans så fick jag reda på att min familj har redan planerat min flyttning när jag ska flytta hemifrån?
Haha Ida berättade att dom gjort det när jag inte varit hemma och att när jag flyttar så ska dom skaffa en hund för dom kan inte ha det nu eftersom jag är allergisk. Ida sitter och tittar på olika raser på google på dagarna, nu har jag fattat varför. Så omtyckt är jag i min familj ;)
Vet inte hur det blir med min APU imorgon, ringde innan idag och sa att jag kommer men då sa personalen att dom tyckte jag skulle avakta tills imorgon och se fall jag hade feber så jag inte blev ännu sjukare. Men börjar halv 10 så har sovmorgon vilket fall som helst. Nu ska jag titta lite på tv, vi hörs imorgon. Godnatt!

f*n!!

Är hemma idag också, mår sådär för jag har riktigt ont i huvudet! Sitter och fixar på min restaurang på facebook när jag helt plötsligt förstör allting, pratar med Sara samtidigt på msn:



Tur att man har en blogg där man kan dela med sig av så här viktig information va? :)
Nu ska jag äta potatisbullar som mamma gjort till sjuka lilla mig, hörs sen!

Fredagsmys?

Tummen upp för glass just nu, sitter och äter god chokladglass i min fredagsmys-skål som jag fick av Sofie fylld med godis på nyår ;) Nu ska jag fortsätta titta på Parlamentet 10 år och sen skriva lite APU-uppgifter, hejsålänge.


1a december

Hej på er!
Hur är det med er idag? Själv är det väl sådär fortfarande, vaknade vid 9 och då hade jag knappt någon feber men jag har fått mycket mer ont i halsen och min förkylning sitter fortfarande kvar. Ligger i soffan och har precis kollat på "how to lose a guy in 10 days" åh vad jag älskar den filmen! Och nu tittar jag på parlamentet 10 år, kan inte låta bli att tänka på Sofie såfort Björn Gustavsson säger något eftersom vi är förälskade i hans humor och kan alla repliker utantill haha.
Skulle igentligen på utvecklingssamtal klockan 6 ikväll men ringde och avbokade det eftersom jag knappt kan prata och måste snyta mig varannan minut, fick reda på att loggboken som jag skriver varje dag ska vara dataskriven och jag har skrivit den i den lilla boken så jag har något att göra idag kan jag säga, skriva 15 långa situationer som hänt.. Usch inte kul.
Nu ska jag leta fram lite glass i frysen och hoppas på att det hjälper mot halsen, ska även försöka hitta mina 2 julkalendrar, 1 med choklad och 1 med Haribo-godis mums! Vi hörs senare!


RSS 2.0