090131

Vad kan man göra mer än att älska shopping?

Idag vid halv 12 tiden åkte jag och pappa till nova lund, köpte en hög svart kjol som slutar under brösten typ, en lila tröja till kjolen och sen 2 par leggins. när pappa och jag kom hem igen så åt vi och sen plockade jag ur diskmaskinen. Sen blev det center syd med mamma där jag äntligen fick en ny jacka! haha det behövdes.
Nu är klockan 5 och jag tror att älskling kommer snart? Iallfall så kommer min kusin Mattias och hans nya tjej Annika som jag aldrig har träffat innan hit kvart över 5. Älskling och jag får åka i deras bil eftersom våran blir full. Ser fram emot ikväll faktiskt, ska bli kul. Tycker det är lite synd att jag inte kan komma till Amanda ikväll men ni får ha en toppen-kväll utan mig tjejer! <3
Nu ska jag fixa mig det sista och sen åker vi till Malmö, skriver nog inte mer idag eftersom Erik ska sova här. Men skriver imorgon! :)

Have a nice day!

090130

Hej söta läsare!

Idag har det varit en lång och skrikig dag på APU;n, jobbade mellan 9.00-16.30. Fick trösta flera barn och alla som jag tröstade bar jag på samma axel så känns som om min nya tröja var ganska ner snorad efteråt. Haha okej man ska inte klaga Aina har sagt till oss att man inte ska ha kläder som man är rädd om men jag är fan rädd om alla mina kläder? Iallafall halv 4 gick Lotta hem så då var det bara jag och vikarien Lina kvar. Blev kompis med henne :) haha vi satt och pratade om hur dum i huvudet vår sur-kärring till lärare var. 20 över 4 gick alla barnen som var kvar på förskolan in på avdeliningen där mamma jobbar och sen åkte mamma och jag hem. Pappa ringde och frågade vad vi skulle äta men vi orkade inte laga mat så mamma & jag körde först till MAX och köpte mat till mig och sen till burger king och köpte till dom andra. Sen hem och då hade älskling ringt så jag ringde upp han och han berättade att han följer med till malmö imorgon så jag blev glad.

Nu ikväll har jag bara kollat på let's dance och lite på hjälp! med familjen så nu ligger jag i min mysiga säng och väntar på att man ska få veta vem som blir utröstad ikväll. Själv tycker jag att Kitty ska ut för hon är för mycket. Nu har jag inte mycket mer att berätta, skriver imorgon eller senare fall jag inte somnar!

p u s s     s å     l ä n g e   ♥

090129

Hej bloggen!

Idag har jag varit riktigt trött, när jag kom hem blev jag glad och överspeedad & såklart så kunde inte en enda träffa mig! Orkade inte skriva igår för jag sov nästan hela kvällen och mådde inte speciellt bra. Iallafall igår hade Linus gått hem så mamma skulle åka hem till han så jag fick följa med. Jobbade från 8.00-11.30, skönt! När vi kom hem så gjorde mamma och jag tonfisk-sallad med ägg och rostat bröd, trodde inte jag skulle gilla det men de var riktigt gott! Efter det sov jag läääänge. På kvällen åkte jag med mamma och ida och handla mat och köpte även en ny tröja på gina tricot.

Idag har jag jobbat mellan 9.00-15.30, gjorde min andra uppgift idag. Mini-röris heter det, typ som friskis & svettis för små barn kan man kanske säga? När jag kom hem satte jag mig med mina uppgifter som ska lämnas in och sen ringde jag till min lilla älskling. Hinner inte träffa han så mycket nu i veckorna när vi inte åker buss tillsammans. Han är ju också bjuden på lördag när vi ska till malmö så får hoppas att han kan då annars så ses vi på söndag <3
Men  nu orkar jag inte skriva mer, har ont i huvet, lungorna och i hjärtat så måste sova :(
Pussinuss

Hade tråkigt innan så jag lekte i webben som vanligt
98 % av mina bilder ser ut såhär eller ännu hemskare

Im in love!

Riktigt kul dag idag.
Var inte på APUn idag utan i skolan för att vi skulle få information om våra val till 2an. Jätte kul att få träffa alla igen! Slutade vid 1 tiden i skolan och tog 3an in till centralen där jag åt på Burger King med Emma & Sofie. Var så hungrig så jag skakade när jag gick av stadsbussen. Fem i halv 2 tog jag 126.an och sen bytade jag buss och åkte till min lilla älskling som låg och mös i sin mysiga säng. Åt där och lite sånt och när vi skulle gå ut med hundarna så får jag såklart hans mormors slowmotion hund, somvanligt xD haha.

Jag älskar min Erik så himla mycket och det vet jag att han vet om! Han är hela mitt liv!
Jag är kääääär<3

Nu ska jag sova för att jag ska orka upp till APUn imorgon, hade gärna gått en dag till i skolan faktiskt men jobbar bara från 8-12.30 så jag håller ut :)
Sweet dreams <3


Förlåt!

HEJ
Jag vet att jag inte har skrivit på 100 år men jag har inte mått bra och har därför  inte orkat sitta vid min data. Kan börja att berätta om helgen;

Fredag :
Jobbade mellan 8-12.30. Sen till Center Syd med mamma och köpa en BH. Skulle egentligen till Lund vid 5 och äta kinamat med några tjejer från klassen men eftersom jag har varit jätteförkyld och haft lite feber tidigare i veckan så orkade jag verkligen inte att gå ut, dessutom så var det svinkallt och typ storm! Så det fick bli en inne-fredag-kväll för mig. Men vid 5 tiden kom älskling till mig och då blev jag mycket gladare! Han sov här. Vi kollade en skräckfilm som hette Sceleton key men den var så äcklig så vi stängde av och gick upp och la oss istället.

Lördag :
Vaknade vid halv 9 typ men vi gick inte ner och åt frukost förrän vid lite över 10. Frukosten tog vi upp och kollade det sista på skräckfilmen, hah det var inte lika läskigt när det var ljust ute. älskling åkte hem vid 12 och då var jag duktig och dammsög och moppade huset. Fick 100 kr av pappa, igentligen för mycket men han sa att jag kanske var i behov av dom så nu e jag ännu rikare. Halv 5 hade jag packat väska och pappa körde mig till älskling. Åt antrikå (stavas? haha det är kött iaf) bakadpotatis och nån hot bearneise sås som vi inte snålade med precis ;) haha. Åt maten med tända ljus, mysigt. Sen kollade vi på disaster movie, haha sjuk film men skit kul. Sen krängde vi som bara den! massa godis, natchos och ost med nån vinäger på, fy vad mätt jag var! Sen kollade vi typ bara på TV och vid halv 1 började jag må konstigt så vi gick ut. Tror ni inte att jag spyr då? Blev ledsen för fall det var maginfluensa så måste jag ju åka hem från älskling men jag var jätte pigg direkt efter. 5-10 minuter efter mig så kräkte älskling också, vi tror att det var fel på såsen så vi blev matförgiftade. Fy vilka kramper jag har haft i magen. Vi gick in och la oss, somnade vid halv 3 och vaknade igen vid 20 i 8. Fick frukost på sängen av Eriks mamma och sen skulle älskling och jag vara duktiga att gå ut och gå men efter en stund gick vi hem igen för både han och jag mådde dåligt. Pappa kom vid 1 och då körde vi hem och hämtade mamma, ida och linus. Åkte till malmö till nya arenan och mötte farmor och farfar. Sen vid halv 3 såg ví på disney on ice, sjukt fint och kul var det faktiskt! Gud vilka dräkter dom hade, men okej utanför kostade en påse med sockervadd + en plastkrona som satt på 90 kr?! Sjukt dyrt var det. När det var slut åkte vi hem till farmor och farfar och åt pizza, eller dom åt jag hade ont i magen så jag kunde inte. Sen fick vi presenter för att dom har ju varit i Maderia, en jättefin tröja, en penna där det står Nathalie :) Sen åkte vi hem.

Idag har jag jobbat mellan 8-15.30. Gjorde lera med 4 barn, det var en av mina 3 aktiviteter. Gud vad kul barnen tyckte att det var! Kom hem vid kvart i 4 och satte mig och kollade på Top model men somnade lite över 4 och vaknade lite över 6. följde med pappa och hämtade ida vid stallet. Fick hjälpa henne att sopa. Gud vad fin Diamond är, lite läskigt är det ju ändå för hans mankhöjd är typ lika lång som jag haha. Sen skulle Ida och jag gå från stallet till ridhuset för att lämna hennes väst och sånt i ett skåp. Jag hade inte orkat dra på mig mina UGGS eller mina stövlar så jag hade mammas tofflor och dom är ju riktigt hårda vid tårna. Tur är det för när vi väl går till ridhuset så sparkar jag in i en brunn riktigt hårt och håller nästan på att ramla. Tur i oturen :)
När jag kom hem kokade jag makaroner och kollade på bonde söker fru bröllopet, fy började ju gråta när alla satt där och grät på TV. Jag har medkänsla haha!

Nu ska jag sova för imorgon ska vi till skolan så ska gå upp 10 i 6! Önska mig lycka till.
Godnatt

Good Bye to bad self-confidence!

Idag när jag stod och kollade mig själv i spegeln så tänkte jag "jag är ju inte så tjock" Jag har haft många tuffa år och därför varit undernärd. Både min familj och skolsköterskan klagade på att jag måste börja äta annars kan detta sluta illa. Men jag lyssnade inte, för jag hade inget självförtroende. Det dom sa åkte bara in genom ett öra och ut genom det andra. Jag tänkte att "klart dom inte säger fall dom tycker att jag är tjock" för det är ju inget ens mamma ofta säger till en som  "shit vad tjock du är!!!" Därför tog jag inte åt mig och varje gång jag kollade mig i spegeln så tyckte jag att jag var tjock. Detta har absolut inget med aneroxia att göra! Jag har bara haft ett tufft liv. Men sen försvann det som jag fruktade mest, jag lyckades vinna över den personen och jag blev gladare. Allt blev bara bättre och bättre när jag träffade Erik och tack vare honom lärde jag mig med tiden att bara älska mitt liv mer & mer. Tack vare mina underbara kompisar som stöttade mig under den tiden (alla är inte inräknade...) så lärde jag mig att man ska fan inte ta skit från någon person som betyder 0 för en! På så sätt byggde jag upp mitt självförtroende. Jag stängde mina öron när någon pratade skit eller så gav jag dom bara en kommentar och sen sket totalt i det. Genom alla fina ord jag fick av Erik och alla andra så lärde jag mig att jag är inte så ful som en viss idiot alltid påstått.

Och nu idag har jag lärt mig att säga att jag själv är söt, förstått att jag inte är så tjock ifall man jämför med andra personer. Visst att jag inte är pinnsmal som jag var innan men hur snyggt är det egentligen? Klart att alla blir lite mer kurviga när man blir äldre, det går liksom inte att undvika. Så nej vet ni vad, sluta säga till er själva att ni är fula/tjocka ni trycker bara ner er själva. Var istället stolta för den ni är och tänk att det finns bara en person som är som jag, jag går inte att ersätta. Så stå emot skitsnack som inte stämmer.  Ni är alla unika kom ihåg det!

Kämpa för att få upp ett bra självförtroende, jag lovar ni kommer att må bättre!
Lycka till :)
 Nathalie :*


Älskling sov hos mig <3

Hej:)
Blev inget inlägg igår för jag hann inte. Åkte till APU;n kl 20 i 8 med mamma och hem igen vid halv 3. Ringde älskling och sa att jag var hemma och efter det gick jag ner och gjorde nuddlar och kollade top model. 10 i 5 kom äntligen älskling! <3 Vi gick upp på mitt rum (som faktiskt jag hade städat (a) haha) kollade på datan, pratade & myste sen var det mat. Men jag kan inte äta längre, har slutat äta godis på vardagar och nu har jag ingen aptit i mat så satt bara och åt tomater och den goda osten i salladen (a) Sen gick älskling och jag upp igen, sen var det Let´s Dance. Efter det gjorde vi inte så mycket, eftersom vi var slöa så gick vi och la oss i min säng, tände ljus och satte på "den galna professorn" Men stängde av efter en stund för vi orkade inte kolla på den. Vaknade vid 9 idag, gick ner och åt frukost vid 10 och sen gick vi upp och kollade på zac & cody haha. Halv 12 åkte älskling hem för han skulle vika reklam :(
Så då åkte jag med mamma & pappa och kollade på TV-bänk på alla möjliga affärer vid Center Syd. Jag har blivit riktigt hes oxå, började igår och imorse hade jag väldigt kul åt det för jag kan inte skrika haha. Menmen får väl hoppas det blir bättre snart. Ikväll ska familjen Lundin komma men Emma ska inte följa med så jag vet inte vad jag ska göra :/ Jaja får väl se vad jag hittar på, ring gärna! Nu ska jag hjälpa till att städa lite.
Vi hörs!


you're pathetic!

hallå
Idag blir det ett jätte kort inlägg för jag ska sova nu. APU mellan 8-kvart över 12, sen åka med mamma på några snabba ärenden vid center syd. Efter det har jag hjälpt mamma att bära upp jul sakerna, plockat ur disk-maskinen och vid 4 somnade jag och sov till kvart i 6. Sen har jag typ bara  slöat vid datan, pratat med emma, sofie & älskling <3 hahahah så patetiska vissa folk är. Ja undrar ni så får ni fråga nån annanstans än här!
Godnatt <3

Hate me or love me

Jag är riktigt sur på sånna människor som inte tål att jag har självförtroende och faktiskt kan säga till mig själv att jag är söt, istället blir dom avundsjuka och börjar hålla på! Liksom vadå kan ni inte själva fixa självförtroende? Jag vet att många säger "gud vad ful/tjock jag är" men det gör ni bara för uppmärksamheten! Men för er som inte har fattat det så kan jag bara säga att mitt självförtroende går inte att sänka genom att säga "shit så ful du är" bara för att man är avundsjuk, för jag tar inte skit från någon. Jag är stolt över mig själv och jag är som jag är gillar ni inte mig så stick? Vafan det är mitt liv eller hur? Tvingar inte er att kolla på mig eller på mina bilder.
Jag ska inte gnälla här men är bara trött på människor som är avundsjuka och när man säger imot så är man helt plötsligt en bitch och jätte kaxig? Liksom vadå det kallas försvar, folk verkar tro att jag bara ska sitta och ta imot all skiten som ni skriver. Äh vafan sånna idioter gillas inte här det är det jag försöker få fram, har ni något emot mig så kan ni hålla det för er själva eller säga det till mig i verkligheten men fan inget sånt över datan och sen inte våga säga ett skit i verkligheten. Sånna töntar gillas inte heller.
Men nu orkar jag inte sitta och ta min energi på idioter.


Ikväll har jag bara varit hemma och varit "nyttig" var socker sugen så hämtade is-vatten, päron, apelsin och phsyalis. mMm gott och sen kollade jag på top model 11. Blev ingen älskling för han var trött.
Nu ska jag sova ska upp 20 i 7 imorgon igen. Men jobbar bara 8-12.30 :) Sen ska jag hem med mamma och städa mitt rum och min gaderob till fredag då älskling ska komma <3
Sovgott <3

Innan jag somnar så får ni mys-bilderna från igår då älskling och jag åt
choklad-fondue :)<3



3:e dagen på APU

Hejsan hoppsan i lingon-skogen!
Idag är jag så sjukt trött så det går inte att fatta! Haha fy säger jag bara så kul jag har det på APU;n. Imorse ringde klockan på 20 i 7 men gick upp 10 i 7 eftersom min säng var så varm och mysig. Caroline ringde mig och sa att hon kunde hämta mig vid centrum istället så det gjorde hon. Vi kom till förskolan kl 8 och åt frukost. Sen badade barnen haha snacka om att bli nerstänkt. Och fy vad jag är trött på Molly Mus nu! Alla barnen ville att jag skulle hjälpa dom att börja lägga 2 bitar på sina molly mus-pussel men efter ett tag ville dom ha pippi eller karlsson på taket pussel ist så det slutade alltid med att jag fick lägga klart dom haha. Man märker att jag har lite "erfarenhet" iaf; när dom sa att vi skulle ut på gården så finns det en kille som inte alls vill vara ute och leker aldrig med ngt utomhus utan står bara helt still. Så han började ju såklart gråta. Min handledare sa att vi skulle ut så det hjälper inte att du gråter. Men sen satte jag mig på huk (man ska ju gå ner på barnens nivå haha) så sa jag till honom "ska vi gå ut och cykla tillsammans?" "Nä jag vill inte!" fick jag som svar "ska vi gå ut och gunga tillsammans då?" frågade jag honom och då lös han upp och sa "Ja" och slutade gråta så jag kunde klä på honom. När vi var ute gungade han hela tiden och hade jätte kul, 3 st barn gungade och jag fick putta fart på alla men eftersom jag bara har 2 armar så kunde jag bara putta på en i taget. Så när man puttade på en satt 2 andra och skrek "jag vill ha mer fart!" haha.

Efter han lille "jobbiga" killen hade gungat fick jag honom att cykla oxå så nu kanske han tycker det är lite roligare? haha. Mamma slutade halv 4 så vi åkte hem, men först inom ICA eftersom mamma ska kolla synundersökning. Sen hem och äta hemlagad pizza :) Nu sitter jag här och halvsover haha, älskling skulle nog ringa när han hade kommit hem så får se fall han orkar hitta på något ikväll annars får det bli TV;n!

Nu ska jag gå, skriver innan jag somnar tror jag.

Hej så länge


choklad-fondue och mys med älski

Hej på er
Idag är jag trött, ont i huvudet och i ryggen. Har tagit ut mig ordentligt på min APU plats idag. Mamma som jobbar på den andra avdelningen började kl 9 idag så jag får gå på hennes schema för att slippa åka buss så mycket så jag kunde gå upp kl 20 i 8 idag skönt! Gjorde mig iordning, åt frukost med min FRIDA-tidning och sen åkte vi kvart i 9. Rätt lugnt idag framtill alla barnen skulle ut och klä på sig overallerna, fick nog hjälpa 13 stycken och redan där började jag få ont i ryggen. När vi kom in så läste jag böcker för barnen och sen åt vi, fy vilken restaurang mat det är jämfört med skolan! Sen började alla bråka om vilka som skulle sitta bredvid mig haha. Skulle passa så inte några barn klättrade upp på en tjock madrass när 2 stycken klättrade på sånna ribb-stolar på vägen och såklart så går alla upp där samtidigt och hoppar på madrassen och skriker (där började jag få ont i huvudet) Smart som jag är bär jag ner ett barn typ på "lek" och han tyckte det var skit kul så han går ju såklart upp igen och vill att jag ska bära ner honom. Då ser en annan kille det så han går oxå upp och vill att jag ska bära ner honom. Haha. Fick iallfall gå klockan halv 4 då mamma oxå slutade. hoppade av vid busshållsplatsen vid ICA och skulle vänta på att älskling kom med bussen men efter ett tag ringer mamma och säger att erik redan är hemma hos mig för att hans buss var tidig. haha så fick gå hem själv och frysa.

Vi åt mat, sen körde pappa älskling och mig till willy´s där vi köpte jordgubbar, päron, vindruvor, physalis och anannas som vi skulle doppa i chocklad-fondue. Fy vad mysigt vi hade! släckte ner allt i mitt rum och tände massa ljus. Riktigt gott var det oxå men jag hann äta upp typ hälften av alla vindruvor när jag sköljde dom xD haha. Vid 10 över 9 hämtades älskling, men han kommer igen på fredag och ska sova hos mig :D<3
(bilder på vår mysiga choklad-fondue kommer nog in imorgon när jag har letat fram sladden till kamran)
Men nu ska jag sova för ska vara på ett ställe som ligger typ 10 minuter ifrån mig klockan kvart i 8 imorgon eftersom jag ska åka med Caroline på förskolan. Börjar 8 slutar halv 4 och åker hem med mamma. Skriver imorgon!
puss&kram

12/1

Halloj!
APU:n började idag, faktiskt riktigt kul och barnen var jätte söta! Haha frågar man en av dom fall han är en sötunge svarar han "nä jag är en snor-unge!" Fick gå därifrån kvart över 3 för att ta bussen halv 4. När jag kom hem kollade jag top model och sen lagade mamma och jag kyckling-sallad :) Åt och vid 6 tiden körde mamma och pappa ut mig till älskling! YES fick äntligen träffa honom :D Vi spelade Yatzi igen skulle låta han få revansh men jag vann igen med yatzi ;) haha. Imorgon börjar jag kl 9 som mamma så åker bil ut med henne och slutar halv 4 då oxå mamma slutar så åker bil hem med henne igen. Vid 4 tiden ska älskling komma till mig och äta där och vara här hela kvällen<3

Nu ska jag sova för har riktigt ont i huvudet och är trött efter alla barn-skrik haha.
Kram<3

APU imorgon

Nu ska jag sova så blir bara snabbt inlägg. Imorgon börjar APU;n i 5 veckor, ska först vara på skolan kl 10 imorgon och sen vid typ 11 tiden ska jag åka med min handledare Linda ut till förskolan. får se vilken tid jag slutar eftersom vi inte har bestämmt tider än. OCH ifall ingen mer blir sjuk i familjen så får jag träffa Erik imorgon kväll! YES :D <3<3 gud vad jag saknar honom, ska dränka han i pussar hela kvällen och inte låta honom vara ifred haha. Idag har jag inte gjort så mycket, efter att jag hade duschat så loggade älskling in på msn och har varit inne ända tills nu. Vi har webbat hela dagen :) haha. nu ska jag kolla lite tv eller läsa i min tidning och vänta för älskling skulle skicka godnatt-sms ifall han orkade. Gör han inte det så får väl jag göra de ;)

Nu hinner jag inte skriva mer, ska upp 20 över 7 imorgon för att hinna med bussen 20 i 9, jobbigt att jag måste åka så tidigt men är tvungen för att hinna vara på skolan klockan 10. Menmen skriver imorgon om hur APU;n har varit och så!
Godnatt <3

Nyduschad!

Hejsan alla glada! (och alla andra oxå förstås)
 
har precis kommit ur duschen, nu sitter jag och väntar på att mina ben ska torka så det blir lite lättare att dra på sig sina leggins! Kunde inte träffa Erik idag heller :( synd men det är ju för hans bästa. Vi ses nog imorgon kväll och fall han kommer hit ska jag fixa lite saker först ;) hihi vad får ni se sen, för det ska ju bli en "överaskning". Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, tror jag ska gå ner och fråga Ida om hon kan följa med till Center Syd en snabbis, måste köpa ansiktsmask och sånt för tänkte ha en mys-dag med bara film idag. Är förövrigt riktigt glad över mitt rum änsålänge, även om inte ens hälften är klart så är sängen på en mycket mysigare plats och jag har sovit ovanligt gott inatt. Vet inte vad jag ska skriva nu, har mycket att berätta men ändå ingenting.. Jaja får väl skriva några rader ikväll eller senare istället :)
Kram

För er som inte visste det så har faktiskt jag och Erik 17 månader tillsammans
idag! <3


Ge mig ett pris!

Oj ändå detta är det 3:e inlägget jag lägger in på en och samma dag! Haha nästan värt ett pris, innan har jag inte skrivit på typ 1-2 veckor. Nu ligger jag i min stora säng, känns konstigt den står på andra sidan av mitt stökiga rum. Får verkligen städa upp här imorgon men jag hann inte göra det idag för har letat saker som ett svin på IKEA's hemsida. Hittade en vit bädd-soffa som vi nog ska åka och kolla på imorgon eller i veckan, är glad fall jag får den för jag vill verkligen inte ha kvar min leopard soffa längre! Sen ska vi måla om mitt rum har tänkt på en fond-vägg med typ en vit tapet med svarta blommor eller mönster på och sen resten av väggarna vita. Älskling kan hjälpa mig att måla har han sagt så det är ju bra med tanke på att mitt rum är ganska stort och jag har jobbiga sne-väggar, usch vad jag hatar dom! Det förstör allting när man väl hittar typ en spegel man vill ha. Nu ska jag läsa klart min FRIDA tidning och kanske kolla lite i skolkatalogen fall jag hinner. Annars sätter jag på tv;n och somnar till nåt tråkigt program. Ska nog sms:a till min lilla älskling och se hur han har det oxå.

För er som inte visste det så ska jag inte komma tillbaka till Vipan på 6 veckor! På måndag börjar min APU (prao) på strandängens förskola i Lomma, ska vara på en avdelning med barn från 1-3 år så kommer bli många blöjbyten där! Ska vara på den förskolan i 5 veckor och sen är det sportlov i 1 vecka. Skönt att man får vila ut sig i 1 vecka innan skolan börjar igen för kommer nog ha rätt mycket tinitus när jag är klar med dom små barnen. Nä nu ska jag börja läsa min tidning för har inget mer att skriva.
Sov gott <3

Till min Erik Polits <3

Detta skrev jag till min älskling kvällen innan jag åkte till småland. Jag älskar Erik obeskrivligt mycket! <333333

Älskling vet du vad? Du e den underbaraste människan som finns på denna jord! Den underbaraste människan som tagit hand om mig, behandlat mig som en prinsessa och verkligen gör allt för att jag ska må bra! Jag e så himla lycklig att det e du och jag! För 2 år sen trodde jag aldrig att jag skulle få lära känna dig så bra som jag gjort, jag trodde aldrig att jag skulle få såhär obeskrivliga och starka känslor för en person som jag har för dig! Du är en unik pojkvän. En så underbar och vacker person som du e svår att hitta och tänk att just den unika, vackra och underbara Erik Polits har valt mig till sin flickvän! Jag kan verkligen inte förstå det! Jag kan göra allt för dig, jag kan gå på eld, gå på glas, ta ner himmelens alla stjärnor bara för att alltid få vara hos dig Erik! Jag älskar dig verkligen, jag älskar att ligga mot ditt bröst och känna hur du andas och att höra dina hjärtslag. Det finns inget bättre än att vakna upp på morgonen och se ditt vackra ansikte, kyssa dina läppar och berätta för dig hur mycket jag älskar dig!
 
Jag sitter här och gråter nu, dels e det glädje-tårar för att jag är lycklig men det e oxå för att jag e ledsen. Jag vill inte åka ifrån dig imorgon. Även om jag bara ska vara i småland 2 dagar så kommer det kännas som en hel evighet! Men det bevisar väl bara att jag verkligen älskar dig och att jag inte vill leva ett liv utan dig! Tänk våra drömmar vi pratar om, vi ska gifta oss, skaffa familj, jag ska ha stor bebis-mage, vi ska ha en dubbel-säng med ett stort täcke så jag inte tar det för dig på natten, få sova hos dig varje natt, få ha dig liggande bakom mig med dina armar runt mig, åka på semestrar tillsammans. Ju mer vi pratar om det destomer längtar jag till att få se hur vår framtid kommer att se ut. Jag vet iallafall hur min framtid kommer att se ut, det e så som jag precis skrev, men det e såklart fall du vill ha kvar mig hela livet men det hoppas jag och vet jag att du vill så fina ord du alltid ger mig!
 
Nyår igår var underbart och jätte kul! Dansa tillsammans med dig hela kvällen och kyssa dig gott nytt år under alla raketer! Vill tillbaka till igår! Men vi får se framåt och hoppas att vi får fira nyår nästa år och alla andra år tillsammans istället! Du förstår nog hur mycket jag älskar dig älskling! Älskar dig över hela mitt hjärta! Alltid Erik Polits<3Nathalie Danielsson!


Möblerar om..

Hejsan
jag vet att är typ världens segaste på att skriva på min blogg, alltid när jag ska lägga mig så säger jag att jag ska skriva när jag har borstat tänderna och tagit bort sminket, men det blir aldrig av för jag kommer alltid i säng sent och orkar inte vara uppe längre. Just nu sitter jag på ett berg av kläder i min soffa, pappa och jag håller på att möblera om mitt rum. vi tog en paus för vi har redan flyttat min soffa och sängen, såg att ena benet på sänget är knäckt unda vad som har hänt :S hahaha. Kollar också på Harry Potter 1, här e helt mörkt i mitt rum för jag är helt nere och ledsen. Hela min helg är helt förstörd tack vare en jävla sjukdom! Natten från torsdag-fredag fick Linus maginfluensa och när någon i min familj har det så får inte jag träffa Erik för ifall han får det blir han jättesjuk. Igår kväll skulle jag egentligen vara hos Erik bara under kvällen och kolla på Let's dance och ha mys. Idag skulle jag sova över hos Erik, han skulle laga god mat som bara han kan för vi skulle varit hemma själva hos honom. Men nej så blev det inte.. Tyck vad ni vill men jag gråter faktiskt nu för jag vill verkligen vara hemma hos min älskling! Fy vad jag saknar att vara nära han även fast vi träffades igår på morgonen. Har vi tur så kanske vi kan träffas imorgon men vi får se :(

Så ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska kanske till Sofie men får se för pappa ska bort och mamma kan kanske inte köra mig. Såfall får jag sitta hemma med mamma, vi ska kolla körslaget och ev. Harry Potter 2. Vill se den men vågar inte själv haha, skulle se den med Erik en kväll men då sov vi istället. Nä nu ska jag börja kolla på Ikeas hemsida och ta bort dom 2 stora bergen av kläder jag har i min soffa och i min säng. Skriver kanske ikväll annars imorgon. Ha det bra!
PUSS


Gammal bild men där e jag som lyckligast, för Erik e hos mig <3

Bästa nyår!

Hej allihopa och gott nytt år!
Jag har inte hunnit blogga på länge, men det är väl inte så ovanligt. Igår var det nyår;
Vaknade vid halv 9, gick upp och åt frukost och sen städade och dammsuga jag. Vid kl 1 tiden kom älskling till mig, vi fixade i ute rummet och satte in värme-element där. Sen gick vi till filip för att hämta han och hans bandspelare. Hem till mig igen och koppla in den, sen upp och fixa sig. Sofie, Karin & Jenny kom vid 5 och då typ snackade vi bara och åt chips & dippa. Sen äta mat vid 6 tiden, riktigt gott! älskling & sofia är duktiga ;) När vi hade ätit upp tog Erik och Filip disken, jag fick inte hjälpa till så jag, sofie, jenny & karin gick upp och sjöng singstar istället. Efter det åt vi passions-panacota även den var riktigt god. Efter det så dansade vi oss varma! haha var svinkallt i uterummet och smart som man är går jag utan strumpbyxor med klänning som inte går mer än typ till knäna och det var bara ca 3 grader där ute, men efter att ha dansat/hoppat en stund med älskling var man riktigt varm xD Sen spelade vi helt hysteriskt, haha skit jobbigt spel. Hahah Sofie jag ska bara klämma en pormask ;) Sofie vann såklart spelet, haha hon vinner på allt. Sen gick vi ut och dansade till alla som inte dansar är våldtäksmän så då var alla tvunga att dansa. 10 i 12 var det dags att gå ut, smälla raketer, öppna vår "skumpa" haha och skåla å krama varandra gott nytt år. Sen lyfte vi vår andra luftballong och tänkte på våra nyårslöften. Sen gick vi in igen och jag & älskling dansade, Jenny halvsov, Sofie lekte drottning? Haha. Enligt Filip tog min bensin aldrig slut, jag bara hoppade och dansade hela tiden. Det enda som förstörde kvällen var min klänning som flög ner hela tiden, haha tillslut fick alla damp på den. Vid 2 tiden åkte Sofie, Jenny & Karin hem och sen gick Filip hem. Älskling och jag gick ut och städade undan lite och sen upp och la oss. Somnade vid typ 3 och vaknade igen vid halv 11. upp och äta frukost, städa klart det sista sen kolla Björn Gustavsson filmen haha.
Tack Erik, Filip, Sofie, Karin & Jenny för att ni gjorde detta nyår till det bästa! Detta måste vi göra om :D

Men nu ska jag sova, ska upp 7 imorgon för att vi ska åka till släkten i småland och fira jul. Kommer hem igen på söndag så lägger in alla bilderna då. Kommer sakna er alla :( Och jag kommer sakna min älskling Erik <3

PUSS <3

Haha snygging-bild på mig jag vet :) Min erik e söt <3333


Inklippt; Sofie <3 haha hon tog den förra bilden så hon får komma med här

RSS 2.0