Back on track

Oj vad segt det har varit med uppdateringen nu, förlåt.. Men nu ska jag försöka skärpa mig! 
Kan börja berätta om helgen, i fredags var jag bara hemma och tog det lugnt. Vi hade gäster och kollade på "vampyrer suger" haha riktigt dålig. Sen i lördags var det dax för att åka hem till farmor & farfar, farmor fyllde år förra veckan så min familj + Mattias, Annika och deras Erik firade henne. När vi varit där och skulle hem så åkte jag hem till Erik. Har sovit där från i lördags-idag (måndag). Igår åkte jag, Erik, Tilda och Sofia till Nova Lund. Gick runt där en stund men hittade inget, eller okej jag valde att inte hitta något. Jag i stort sett blundade för det jag tyckte var snyggt för jag måste spara mina pengar tyvärr. När vi kom hem igen så kollade vi på Paranormal activity (fyfan vad äcklig film! Springer runt här hemma och är livrädd nu!), all the boys love Mandy Lane och tillsist "i rymden finns inga känslor" den var riktigt bra.
Sen skulle såklart Erik börja skrämma mig och Tilda efter att ha sett en äcklig skräckfilm, så vi lyckades slå till han på olika sätt på näsan 3 gånger. Stackaren.. haha. Sen skulle jag ge igen och skrämma Erik genom att ligga i sängen och låsas att någon kom och drog i mitt ben (som i filmen). Fast det blev misslyckat, råkade slänga mig ner från sängen och idag har jag så ont i ryggen att jag knappt kan gå haha..

Efter skolan idag gick jag och Sofie i stan, ni ska få bild på vad jag handlade imorgon. Har även varit på IKEA med familjen ikväll, alltid lika kul att gå där och kolla tycker jag.

Barnvakt

Hann aldrig skriva igår. Första "riktiga" dagen i skolan efter att ha varit sjuk i 2 veckor, det tar på krafterna. När jag kom hem hann jag bara packa en väska och sen tog jag bussen hem till Erik och sov där inatt.
Idag har jag haft fullt upp. Har bland annat varit barnvakt till Vera & Melker, det var kul för jag har inte träffat dom sen i början på november tror jag det var.
Sitter i våran mysiga soffa nu och lyssnar på musik, tänkte försöka resa på mig och gå upp och somna för jag har sån sjuk huvudvärk fortfarande. Är väl inte helt på benen än, får proppa i mig massa alvedon. Godnatt!
(Förlåt att det inte har varit några bilder i de senaste inläggen, men har inga bilder på datorn längre eftersom dom flyttades till min hårddisk. Men lovar er att jag ska lägga upp något imorgon!)

Perfect

Hej på er!
Har ju inte skrivit på hela helgen, men jag har haft fullt upp. I fredags hade jag bara 1 timmes lektion, sen mötte jag upp Erik och då tog vi bussen hem till mig. Vi vilade ett tag eftersom båda var helt döda, sen tog vi lite fika innan vi duschade och gjorde oss iordning. Kvart över 6 kom Filip och hämtade upp oss, sen åkte vi till Staffanstorp och hämtade Sofie och sen körde vi 4 mot Malmö. Erik hade bokat bord till oss på Elysée klockan 7 så vi åt där och hade det hur trevligt som helst, gick därifrån mätta och belåtna. Sen släppte Filip och Sofie av mig och Erik hemma hos mig och Erik sov hos mig.
Igår gjorde jag och Erik knappt något. Vi satt och spelade Little big planet 2 med Linus (och Ida i 10 minuter haha) i stort sätt hela kvällen, förutom när vi beställde pizza, åhh så gott! Sen gick vi ner till familjen och kollade på Inception, sjukt bra film! När den var slut vid 12 gick jag, Erik och Linus upp igen och då fortsatte vi att spela tills lite över 2 inatt. Sen gick jag och Erik och la oss.
Idag fortsatte vi att spela med Linus, nästan hela dagen haha. Ikväll åkte vi till Eriks mormor och morfar och åt god mat och sen åkte jag hem. Nu ligger jag i vår nya, stora, sköna soffa. Borde gå och duscha och lägga mig men jag orkar inte resa mig för jag ligger så skönt.
Min första lektion är inställd imorgon så har lååång sovmorgon, hörs då!
Gubbarna i Little big planet är sjukt söta ändå, och man har ju 1000 olika kostymer att göra olika gubbar med, är beroende av det TV-spelet haha


Cause baby you're a firework

Oj längesen jag skrev. Eller okej 1 dag. Orkade inte igår, eller ska jag vara ärlig så glömde jag bort det.
Min kusin Mattias var här och målade klart, jag hittade 2 rätter i frysen som man värmer i micron som jag gjorde till oss, sen sa han till mamma & pappa att jag gjort gourmé middag, fint ska det vara haha.
Idag mår jag bättre, är bara helt slut i kroppen efter att ha varit sjuk i 2 veckor. Men imorgon så är jag back on track igen och redo för skolan! Inte riktigt.. vill inte egentligen men jag kan ju inte vara hemma föralltid. 
Har städat rummet och bäddat rent i min säng, så nu ska jag hoppa in i dushen. Det finns inget bättre än att lägga sig nyduschad i en nybäddad säng! Hörs imorgon!

Influensa

Hej på er! Allt bra med er? Med mig är det SKIT!
Haha känns som alla inlägg börjar så nuförtiden? Men det är ett jävla piss jag har fått, har gått och fått influensa nu. Har ont i hela kroppen och febern är skyhög. Soffan, TVn och datorn i mitt knä är mina vänner om dagarna, för jag orkar inte vara uppe och gå ens.
Min kusin Mattias kom imorse och började måla i vårt vardagsrum och när han skulle fika satt vi och kollade och skrattade åt youtube klipp tillsammans så jag fick lite sällskap. Mamma har räddat min dag också eftersom hon hittade en stor vattenmelon när hon handlade mat, gissa vad jag ska äta imorgon? Eftersom jag knappt får i mig någon mat för jag bara mår illa när jag tuggar den så kan jag typ bara äta grönsaker och frukt. Men jag klagar inte, det är gott det med!
Nu ska jag fortsätta läsa bakåt i min blogg, sitter och läser bakåt vad jag skrev i juni 2009, rätt kul haha. Hoppas på att jag och Joakim får med Erik på att spela bingo på skype snart. Börjar bli en "tradition"?

Inte kul..

Detta är typiskt Nathalie Danielsson, man blir sjuk och får vara hemma från skolan i flera dagar vilket gör en rastlös. Men man går ändå iväg en fredag fastän man mår sisådär istället för att stanna hemma och bli frisk.
Igår var det som att vara tillbaka på ruta 1 igen. Kändes som förra helgen när jag åkt på feber och bihålsinflammation för igår låg jag i sängen med hög feber och sprängande huvudvärk. Därför fick jag stanna hemma idag och gå till vårdcentralen för att dom skulle kolla bihålorna och antagligen skriva en remiss till lunds universitetssjukhus för att spola bihålorna.. Men som tur var så var det inte bihålorna det var fel på, trodde dom. Doktorn sa att i och med att febern har höjt sig igen kan det vara ett virus jag har fått som gör att man får ont i huvudet.. Kul, hinner inte bli frisk förrän jag ska åka på hög feber, och den har bara höjt sig mer och mer under dagen.
Man är ledig i nästan 4 veckor på jullovet och är i stort sett helt frisk hela lovet. Sen andra dagen i skolan blir man såhär sjuk, det är bra Natti, det är bra..

Myshelg

Hej på er!
Hoppas ni har haft en riktigt bra helg! Det har jag iallafall, förutom att jag mått dåligt. Pga min pencilin mår jag piss rent ut sagt och får knappt i mig någon mat alls. Erik lagade riktigt god mat igår och det tog mig lite mer än 1 timme för att få i mig lite lite mat, kan inte ens dricka läsk utan får ta vatten istället. Var inte ens sugen på godis eller ostbollar och då är det illa!! Åt 1 ostbolle i fredags och 1 ostbolle igår haha.. Det blev ingen bio för mig & Erik i fredags heller, eftersom jag mådde som jag gjorde och knappt orkar vara uppe och gå i mellan åt så får vi skjuta fram det.
Har iallafall sovit hos honom från fredags-idag så han har fått vara lite av en medicin i helgen, kan gnälla lite extra mycket och få lite saker servade ;) haha.
När jag kom hem i förmiddags var min kusin Mattias, hans fru Annika och deras lilla Erik här. Mattias ska hjälpa pappa att slipa och måla om i vardagsrummet. Mamma och pappa har fått ryck här hemma, köpt en överstor soffa, nytt köksbord + stolar, nya mattor och nya gardiner och nu ska det målas om. Men det är kul med förändring.
Nej vet ni vad, ni ska jag ut i köket igen och göra klart det sista. Ikväll blir det TACOS!

Pepparkakshus i hela huset

Jag är nog den enda som lyckas krossa ett pepparkakshus när jag ska smygäta? Eller smygäta och smygäta, i skorstenen på vårt pepparkakshus hade pappa hällt i fullt med sån vit glassyr/kristyr eller vad det nu heter, och den såg sååå god ut. Så jag skulle bryta av skorstenen, men det funkade inte.. Så då kom jag på att jag kan skära av den med en kniv, så jag tog den största kökskniven som jag kunde hitta och började såga och KRASCH sa det så var det pepparkakshus över hela golvet. Fast skorstenen fick jag så jag var glad haha.
Men någon som tyckte detta är skit kul var Erik.. Redan när jag och Erik började prata innan vi blev tillsammans så började han kalla mig Klumpen, det är ett smeknamn som jag har fått gå och ha. Och detta ungefär 4 år sedan? Så då kan ni förstå vilken otur som alltid drabbar mig. Haha och med tanke på allt som händer så lär väl inte Erik glömma bort namnet Klumpen på ett tag..
Nästa år ska jag göra ett sånt här fint pepparkakshus, som ska vara lätt att bryta av från.


Every rose has its thorn

Tjabba!
Skrev aldrig igår för jag orkade inte. När jag väl satt vid datorn så var jag bara inne på skype och spelade bingo, först med emma och sen med Erik & hans kompisar. Fick stryk på alla matcherna, så när vi spelat klart mådde jag inte alls bra. Inte för att jag hade fått stryk då utan för att febern hade stigit igen, så jag som var inställd på att gå till skolan idag fick stanna hemma.
Idag mår jag bättre, huvudet gör fortfarande lite ont men febern har nästan försvunnit helt, skönt! Så imorgon kan jag förhoppningsvis gå till skolan, börjar ju bli tråkigt att bara sitta hemma.. Vill ju inte vara sjuk i helgen heller, ska sova hos Erik och imorgon fall planerna går som vi vill ska vi förhoppningsvis på bio och restaurang.
Nu ska jag försöka hitta något att äta och sen vila, hörs senare!

Tycker synd om mig själv..

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Har precis tagit all min medicin, tar 6 pencilin tabletter + 4 spray med näspray morgon och kväll, förutom mina astma mediciner. Haha tur man inte känner sig som en medicin-narkoman eller något sånt. Jag har kommit på en sak, min blogg suger när jag är sjuk för det händer ju inget och jag har inget att skriva om? Dagens outfit är ju inget kul att lägga ut heller när man går runt i pyjamas och en bolle på huvudet.
Får hitta på något intressant att skriva om imorgon. Nu ska jag kämpa med att somna, hoppas på att få sova utan mina sjuka feber drömmar inatt. Puss på er!

Bihålan

Hej på er! Allt bra med er? Med mig är det inte bra.. Ligger nerbäddad i soffan och är hemma från skolan idag, har fortfarande feber och jag var på vårdcentralen innan. Jag har fått bihålsinflammation, kul. Så nu har jag fått pencilin och speciella näsdroppar utskrivna som vi ska hämta på apoteket när mamma eller pappa kommer hem. Hoppas nu att dom hjälper för såhär ont har jag aldrig haft i huvudet, och min doktor sa att fall det inte försvinner så får dom spola bihålorna  :( Ja ni hör ju bara hur mysigt det låter...
När jag gick hem från vårdcentralen så tänkte jag på varför det heter bihålor? Är det för att man trodde att det var bin som bodde i ens huvud och det är därför det spränger så sjukt mycket? Haha ja jag tänker alldeles för mycket, ska kalla mig själv för bihålan nu, värma min ost och skinkpaj som mamma köpt till mig och lägga mig och kolla på Ung & Bortskämd, hörs sen!
Hade lätt kunnat byta ut min soffa mot att få ligga på denna stranden nu!

Jag är rädd..

Jag ligger i sängen och tänker (ett under att jag klarar det med tanke på min huvudvärk), men jag kan inte låta bli..
Jag tänker både på dåtid, nutid och framtid.
Dåtid.. tänker på allt jag gjort, hur stark jag har blivit, att jag faktiskt klarar av att stå på egna ben, jag tänker på personer jag vunnit och personer jag förlorat, en del skiter man totalt i och andra saknar man att ha vid sin sida, saknaden är enorm.. Allt var så mycket lättare men ändå så mycket svårare när det var dåtid.
Nutid.. ja vad händer i mitt liv egentligen? Förutom att jag ligger i hög feber (det har jag väl inte sagt innan haha). Jag är otroligt skoltrött, efter 1 skoldag, längtar till studenten! Jag vet helt ärligt inte hur jag hade klarat mig utan familj, vänner och min Erik som stöttar mig.
Framtid.. vad händer efter studenten? Kommer jag komma in på högskola, kommer jag orka pressen? Vad händer med mig & Erik, kommer våra drömmar uppfyllas?
Det är 1000 tankar som flyger runt i mitt lilla (stora) huvud..

Helt ärligt så är jag rädd för framtiden.. Jag är fortfarande en liten flicka, jag kan inte växa upp och ta studenten nu?

Bilder från småland

Hej på er! Nu är jag hemma igen, eller vi kom hem igårkväll men jag sprang bara upp och packade om min skolväska och åkte sen till Erik och sov där inatt. Så mysigt det var att få komma hem till honom igen!
Idag var det även första dagen i skolan, det var hemskt! Under helgen har jag fått huvudvärk som har börjat ovanför ögonbrynen, sen har det bara gått neråt och nu är det enda ner till precis ovanför överläppen (kunde inte borsta tänderna på ena sidan hos Erik igår så ont jag hade) Så efter skolan när jag varit på China box med Malin, Emma och Sofie så åkte jag hem och bäddade ner mig. Hög feber och antagligen bihålsinflammation, KUL! Så imorgon blir det att åka till doktorn och kolla bihålorna.
Undertiden jag ligger och gnäller om hur ont jag har kan ni få några bilder från Småland sålänge så hörs vi senare!
Min lilla söta Nisse

Ida & jag var rastlösa när vi väntade på att Tim & Linnea skulle komma så vi hade spring tävling i knähög snö, sen blev vi helt utslagna!

Sen blev vi rastlösa igen och började leka i snön

Och slänga oss i snön

Och kasta upp snö, blev dränkt femtioelva gånger av all snö för att Ida var för seg på att ta bilder haha

Ida får vara med på sista bilden, nu måste jag vila huvudet innan det sprängs!

"Jag andas med lungorna"

Som ni har läst så har jag mått väldigt dålig förra veckan. Med min astma och allt skit.. Och ibland har jag fortfarande ont i lungorna när jag andas. Jag hatar finnar, som är på mig själv, på andra skiter jag i vilket för det är normalt men så länge jag får en så klöks jag när man ska klämma dom. Mmmm mysigt prat här haha. Tur som jag har så får jag en och en i taget då & då. 
Så mamma skulle klämma en sån "black-head" vad heter det på svenska? Pormask? haha skit samma:

Natti: aj, jag kan inte andas. *mamma klämmer ihop min näsa*
Mamma: amen andas med munnen.
Natti: men det gör ont i lungorna.
Mamma: har du fortfarande ont?
Natti: ja, när jag andas med lungorna... eller med munnen!

Måste vara den enda som andas med lungorna? Och den enda som skriver ut sånt här mysigt????
Men skit samma, MIN BLOGG :D

Mitt 2010

ÅRET 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – Både riktigt bra och riktigt hemskt
Bättre än förra året? – Både och. Detta året har jag ju spenderat någon månad utan mitt hjärta vilket har varit hemskt..
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Göteborgs resan med Erik och sommaren..
Har du flyttat under år 2010? – Nej, bara i drömmarna för där har jag hittat min drömlägenhet hihi
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Ja sen jag & Erik blev tillsammans igen har jag börjat gilla hans musik-smak, vilket han tycker om haha
I så fall vilken? – Bland annat Bother och Zzyzx Rd. - båda av Stone Sour


KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010? – Som en berg & dalbana, men som sagt: man vet inte hur mycket man har förrän man förlorar det.. Och nu är kärleken starkare än någonsin!
Har du varit kär? - Hela tiden, och nu är jag det mer än någonsin!
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Minst 20 gånger varje dag.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Minst 30 gånger varje dag hihi.
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Nej.

SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Nej.
Har någon i din släkt avlidit? – Nej.
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Nej, inte seriöst och inte hårt haha.
Varit i slagsmål? – Är inte den tjejen som slåss med händer, är väl mer den som är grov i käften isåfall? Haha.

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? - Ja verkligen! Man kan säga att jag har lärt mig en läxa detta året..
I så fall vad? – Haft en del saker för mig själv, för länge kan man väl säga..
Har du skämt ut dig? – Det är mig vi pratar, så japp många gånger!
Har du ljugit för en vän? – Ja, alla drar väl en vit lögn ibland. Men aldrig någon stor lögn.
Har du varit ute en hel natt? – Haha ja, fyfan.
Har du blivit tagen av polisen? – Aldrig gripen, dom har bara kommit fram och pratat med mig.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja.
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja.


SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? – Vipan i Lund
Har någon varit elak mot dig i skolan? – Inte elak, men uppkäftig. Och dom fick vad dom tål mohaha.
Hatar du någon på din skola? - Nej hatar är ett väldigt starkt ord, men tycker illa om..
Har du gjort något framsteg? – Ja riktigt stora framsteg sen högstadiet. Antagligen för att jag presterar mer nu.
Haft alla rätt på ett prov? – Ja.

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? – Ja.
Har du förlorat en vän? – Ja tyvärr.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – Ja lite smått.
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Nej.
Har du ljugit för en bästavän? – Kan faktiskt inte komma på något speciellt.
Har du haft en relation med en vän? – Erik är min vän? :D


För bra för att vara sant..

Nu är jag hemma igen! Stannade 2 nätter hos Erik, riktigt mysigt! Jag hade kunnat sitta och skriva hur många rader som helst om mina känslor för honom nu men det är inte lönt, för ingen hade förstått dom ändå. Det vi har tillsammans är helt enkelt för bra för att vara sant! ♥
Nu sitter jag i soffan och gör.. ingenting! Får väl gå upp och packa snart för imorgon ska vi till Småland och fira en andra jul tillsammans med mormor, morfar och kusinerna. På ett sätt ska det såklart bli jätte roligt att få träffa dom! Men på ett sätt är jag "ledsen" för att vi ska åka, dels för att jag vet vilka planer jag hade haft om jag hade varit hemma och dels för att vi kommer hem på dagen innan skolan börjar och då kommer min ångest vara högst upp i ångest-mätaren. Vill verkligen inte tillbaka till skolan! Tycker jag har haft det mycket bättre hemma och få umgås med Erik :)

Bara jag som lyckas..

Idag när vi hade släppt av farmor hemma hos sig skulle jag hoppa in i bilen igen:

Natti: AAAAAAAAAJJJJ! *skriker*
Mamma: vad gör du?
Natti: jag glömde ta in mitt ena ben så jag klämde det i dörren..
Linus: hahaha hur fan kan man glömma ta in det andra benet i bilen innan man stänger dörren?

Ja ni.. det undrar jag också..

Don't stop beliving

Hej på er!
Idag sov jag till 11, det var behövligt kan jag säga! Hade nog kunnat sova längre men mamma väckte mig och frågade fall jag skulle med till IKEA så gick upp och duschade och sen åkte jag, mamma och syskonen iväg. Vi hämtade upp farmor också på vägen så hon fick följa med.
Vi åt mat på IKEA när vi kom dit, åh vad gott det är med deras köttbullar och pommes. Sen gick vi runt där länge och kollade.
Nu har jag precis ätit mat och håller på att packa, åker hem till Erik och sover där. Han om någon borde kunna få mig på humör.
You never know how much you have until you lose it..

Ingen storbloggerska

Jag ligger här i min säng och läser blogg efter blogg efter blogg efter blogg, ja ni fattar.. Och jag undrar en sak, vart får dom allt att skriva ifrån? Okej skillnaden är väl att dom flesta bor i Stockholm och jag bor i en liten håla, men något måste man väl ändå ha att skriva om? Min hjärna strejkar ikväll men jag vill blogga, och jag är rastlös men jag kan inte gå ut för det är isgata och fall jag ramlar kan jag inte skratta med någon för jag är ensam. Jag vet vad mitt nästa köp ska bli när jag shoppar, is-dubbar, då kan jag powerwalka när jag vill! Om det nu är så att Sverige ska bli istid. Tankarna är på 100 olika håll, fall man jämför mig med resten av befolkningen kan jag inte vara normal?
Vill ha sommar så man kan gå runt i sina söta sommar klänningar, fast detta året ska jag gå snyggare, kolla stilen jag har på fotot. Jag har för mycket fritid..

2011

Nyårs morgonen gick så sjukt snabbt att jag inte hann uppdatera. Hade mjölkcholkad pannacotta att göra och ett hår att locka och innan jag visste ordet av det var Erik här hemma, innan jag ens hunnit klart med håret. Om ni bara visste vilken bra nyårskväll jag har haft med mitt hjärta! Riktigt mysigt och roligt och vi åt oss mätta på all mat och fick "mat-orgasm" som man så fint kan kalla det, riktigt god 3 rätters middag! Dagen hade kunnat sluta illa, när klockan blev 10 i 12 skulle Erik och jag ut för att kolla på raketerna och önska grannarna gott nytt år, jag skulle låsa dörren och Erik tog våra champagneglas, men när han kom ut var det världens is gata så han höll på ramla med glasen, bra fall han skulle fått glas rätt in i händerna på dom 10 sista minutrarna av året.
Dagen efter nyår tog vi det så lugnt som man bara kan, vi sov länge och åt frukost i sängen framför how i met your mother. Sen vid halv 6 åkte vi hem till Erik och jag har sovit där inatt.
Kom hem för ett tag sen, det är inte min dag idag. Vet inte varför, allmänt nere bara.. Så har slängt mig i sängen och ska fortsätta på how i met your mother nu, vi höres!
Gammal bild men tyckte att den passade in nu när det är såhär kallt ute, tur man har en varm famn att vara hos då ♥

RSS 2.0