Grädde med kladdkaka

Haaj på er!
Hoppas ni har haft en bra helg! Tur att det inte känns att det är söndag idag, för vissa av er (inklusive jag) har ju en veckas lov nu. Fyfan vad efterlängtat det har varit!
Hade en mysig kväll hemma hos Erik igår, tittade på massa LOST avsnitt, har ju kommit säsong 6 nu, sista säsongen. Sen kom jag hem igår vid halv 1 på natten så orkade inte blogga då..
Idag vaknade jag sent, så hann bara äta frukost innan familjen + jag åkte till min kusin Mattias och hans fru Annika. Vi fikade där. Ida hade bakat en kladdkaka och tagit med, jag fick "nitlotten" att sitta bredvid Mattias (alla i släkten är alltid så snälla mot varandra haha) så han tog upp kaka till mig. Och skulle även hälla upp sån sprutgrädde till mig. Skojar inte när jag säger att man inte såg min kaka, så det blev grädde med kladdkaka istället för tvärtom och nu har jag nog gått upp 10 kg haha!
Nu ska jag gå, ska åka med pappa till lagret. Har inga syskon att underhålla mig med nu, dom är ute och går bus eller godis med sina kompisar. Dom ville dra med mig men jag tänkte att en 18 åring (snart!) kan inte gå runt utklädd och be om godis..

Lördags mys

Har inte gjort så speciellt mycket idag förutom att städa här hemma, kolla film och gått en lång powerwalk runda. Nu ska jag upp och göra mig iordning och sen ska jag hem till Erik och vara där ikväll. Hörs när jag kommer hem eller imorgon!

Dress

Jag som är en trogen läsare av Kenzas blogg har länge tyckt att denna klänningen är så sjukt snygg. Speciellt ryggen! Läste mina mail idag och såg att jag fått ett mail av Nelly.com för att dom hade rea. Så jag gick in och kollade rean, där fanns denna underbara klänning med för endast 199 :- Jag kunde inte hålla fingrarna i styr så jag har beställt hem den nu, längtar tills den kommer!

SNE

Slutade skolan halv 4 idag. Tog bussen hem med Sofie och Emma som skulle följa med mig hem. Först handlade vi ögonfransfärg till mig och sen åkte vi hem och åt tacogratäng med min familj, riktigt gott för jag mådde illa så hungrig jag var!
Emma, jag och Sofie har bara umgåts och pratat hela kvällen, i ettan var det alltid vi 3 och det var längesen vi gjorde något tillsammans bara vi 3. Senare på kvällen ringde Erik från ingenstans haha, han sa att jag skulle kolla ut genom mitt fönster (har en stor kulle där), så jag gjorde det och där stod Erik och Filip och dansade haha? Så dom kom in ett tag till oss och umgicks och skräpade ner i mitt rum. I och för sig tycker jag att alla som kommer innanför min dörr när jag har dammsugat skräpar ner haha.
Kom hem för ett tag sen efter att ha följt Emma till bussen. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon kommer Erik hit, ska bli kulkul. Godnatt!
Bild på Sofie, Emma och mig sen ettan. Vi hade rosa-dag i klassen, alla var tvungna att klä sig i något rosa. Haha fyfan som man ser ut, tur att jag förändrats iallafall..

Smörpaket

Var och handlade mat på Willy's innan med mamma och Linus. Linus var som vanligt utflippad och gick runt och fjantade. När mamma kom till smöret så började Linus läsa på alla namnen, när han såg smörpaketet (bilden nedan) och blev helt tyst, sen efter ett tag sa han:
Linus: Jaha, jag trodde det stod hora.
Natti: Linus, såna ord ska inte du kunna!
Bara Linus som läste fel? Haha konstigt namn på ett smör..


Pumpan

Jag och Linus, eller nä skrev fel. Menade jag, för Linus låg bara på golvet och kollade på och gnällde när jag gjorde fel, har gjort iordning pumpan nu. Sket totalt i den "traditionella" pumpan som har trekanter som ögon och näsa. Körde på stjärnögon och rund näsa istället. Linus bara skrattade åt den för han tyckte den blev ful, men nej, jag tycker att jag gjort ett bra jobb. Sa till Linus att jag ska skita i förskole-branschen och sasta på att dekorera pumpor istället! Kom precis på att jag har suttit och skrivit ett helt blogg inlägg, om pumpor... Haha jag är patetisk. Ni får bild på min vackra, omtalade pumpa istället så håller jag tyst.
Vi kallade den för Bert Karlsson, vet inte varför? Spårar lätt ut när jag & Linus är uttråkade och pratar med varandra. Han ligger bakom mig på bilden helt utslagen, man kan ju nästan tro att det är han som har gjort allt jobb

Och såhär vackert lyser den nu utanför våran dörr. Nä nu börjar jag bli riktigt löjlig över min pumpa.

Sträckt armen?

Hoppas allt är bra med er! Själv är det helt okej, förutom att jag inte kan vrida på min hand längre. Haha jag och mamma var precis och handlade en pumpa, det var 40 kronor/styck för alla, så självklart skulle jag ha den största pumpan som fanns! Mamma tyckte inte vi skulle ha den men jag gav mig inte, så hon sa att fall jag kunde bära den så tog vi den. Och ja, jag kunde precis bära den, några meter haha. Så nu har vi störst halloween pumpa i Lödde och jag har sträckt min arm när jag bar pumpan. Mamma sa att så klen som jag är ska man inte vara, så hon ska tvinga mig att börja träna med hantlar haha..
Nu ska jag gå och äta majskolvar, gottit!

Varför plaskade du i vattnet?

Imorse när jag skulle göra frukost så kom pappa helt yrvaken och sa
Pappa: jag drömde att Linus blev uppäten av vithajar inatt
Natti: *börjar skratta* haha älskar du honom så mycket
Pappa: Linus hörde du vad jag drömde? Att du blev uppäten av vithajar. Vi var och badade på stranden och du plaskade runt i vattnet så sa jag till dig att sluta men det gjorde du inte, så blev du uppäten. Varför slutade du inte plaska i vattnet?
Undra fall historien var sann eller fall pappa bara var yrvaken haha.
Linus fiende? Fyfan vad jag är rädd för hajar förresten, har riktigt stor respekt för dom. Tänk fall man möter en sån mitt på öppet vatten, så smidig en haj är i vattnet jämfört med en människa..

Never been happier

Heeeeej på er!
Jag är riktigt glad i kroppen just nu. Studentmössan är beställd (blev lite dyr men skit samma), har bara 2 dagar kvar i skolan innan jag har lov i en vecka, har underbara vänner som man kan lita på till 100 och alltid har kul med ♥ och lite till, kan inte berätta allt just nu, får se vad som händer nu några dagar framåt, lite hemligheter får jag ha :)
Håller på att städa mitt rum och bädda rent i sängen nu, ska snart skriva en redovisning. Har inte så mycket att skriva känner jag, får skriva en dagens kommentar här efter istället! Blir ingen dagens outfit idag för den är tråkig, kommer nog imorgon.

Brandalarm!

Sitter i skolan nu och skriver ut massa bilder. Jag & Sofie ska ha en massage saga för barn så vi behöver bilder. När vi satt här i datorsalen så gick brandlarmet igång. Vi trodde det var övning så alla tog det lugnt, packade ihop sina saker och loggade ut från datorn. Medans jag tog det på blodigt allvar! Stod och skrek "skynda er! det brinner det brinner!", ja tur att någon kan ta det seriöst även om det var falsk larm :)
Nu ska vi ha klassråd, sen lunch. Efter sista lektionen ska jag och Emma gå och prova ut studentmössor, fyfan vad jag längtar!!
Jaja hörs när jag kommer hem.

Ful-dag

Tjabba tjena!
Jag skrev aldrig mer igår. Satt och bölade och hade utbrott över datorn i flera timmar för att jag skulle skriva mitt fördjupningsarbete och jag lovar er, jag kom ingenstans! Emma smsade mig några gånger under kvällen och frågade hur det gick, jag sa att jag var på första punkten, i alla smsen haha, Emma blev ju såklart klar långt före mig. Men är man så envis som jag är så ska man klara det. Så istället för att ha sovmorgon till halv 10 idag så gick jag upp vid 20 i 8 och skrev klart arbetet..
Hade världens sämsta hårdag i dag, hade antenner lite överallt i håret och världens mens-värk (intresseklubben antecknar) så jag orkade verkligen inte fixa mig. Tog lite mascara och mineralpuder och drog på mig ett par mjukis byxor (jag som hatar att gå runt i mjukisbyxor ute bland folk) och gick iväg så till skolan. Så idag var det min ful-dag, om jag nu kan ha såna ;) haha.. Nu ska jag ner och äta innan jag svälter ihjäl här uppe. Vi hörs senare!
Hittade denna bilden på datorn, kommer ihåg att jag skulle göra om den för 2 år sen typ. Skulle göra ögonen blåa och sätta på extra fransar, lyckad den blev? haha vart fan kom dom blåa strecken ifrån lixom?

Om jag bodde i New York?

Har drömt sjuka drömmar inatt. Jag bodde i New York och var tvungen att pendla med flyg till Sverige för att gå i skolan med mina tjejkompisar, också var jag orolig när jag skulle ha lektion med en lärare som jag hatar för jag skulle ha jetlag efter att ha åkt flyg? Haha varför inte bara bo hos en kompis i Sverige, sjuka drömmar. Vi hade även pandor i trädgården som jag var tvungen att slåss mot..
Helt okej dag i skolan idag, har inte gjort så mycket och på den sista lektionen flippar det ut rätt lätt. Sitta och lyssna på texter till Nationella i svenska B är inte lätt när man är så trött. Ikväll kommer jag spendera min kropp framför datorn, men inte för facebook, msn eller något annat kul. Nej jag ska skriva ett fördjupningsarbete om schizofreni. Det ska lämnas in imorgon och jag har skrivit rubrik + 2 meningar, kommer lyckas bra med detta känner jag! Jaja vi hörs när jag är klar med det, fall jag inte somnar över tangentbordet..
Vill ha tillbaka sommaren, och dom underbara kvällarna med dom bästa (alla är inte med på bild!)


Mina syskon älskar mig

Hela kvällen så har jag, Linus och Ida spelat barn sällskapsspel. Först spelade vi power puff pinglorna, dom man tittade på på Cartoon Network när man var liten som bekämpade monster i staden Townsville haha. Sen spelade vi någon med spargrisar som sprang något lopp och skulle samla pengar. Linus och Ida fuskar båda 2 så man får sitta och hålla koll på dom hela tiden haha.
Nu precis behövde jag gå på toa, har druckit för mycket julmust ikväll. Sprang in till toan och då skyndade Linus att sätta sig på den, så tänke springa upp till toan där uppe, då skriker Linus till Ida som är där uppe "TA TOAN DÄR UPPE IDA!!" och man hör hur Ida springer in på toan. Snälla dom är mot mig va? Haha..
Nu ska jag lägga mig, vi hörs när jag kommer hem imorgon efter skolan!
Här är spelet. Man ska skjuta ner monstrerna med power puff pinglorna som sitter fast på den vita pinnen (ligger längst bort på bordet) bara det att Linus skjuter iväg power puff pinglorna mot Ida istället så hon höll på att få dom i huvudet. "jag vågar nog inte sitta här.." var hennes kommentar haha.

Just a dream

Jag är en person som tänker otroligt mycket. Speciellt när mitt liv ser ut som det gör just nu, när man har förlorat någon som man älskar och man bara vill spola tillbaka tiden. Tycker om att bara ligga och lyssna på musik som betyder något om hur man mår. Som denna låten t.ex..
Will he come back? No one knows.



Utklädd

Innan när jag satt vid tvn så kom Ida, Linus och Linus (Linus kompis, jobbigt med samma namn haha) ner. Dom var utklädda och sprang emot mig och skrek. Jag har sen jag var liten hatat folk som är utklädda, speciellt när Ida, Linus och Linus hade leksaks knivar och sånt i händerna, tänkte direkt på sånt som stått i tidningar om folks syskon som blivit psykon. Haha jag har nog inte något rätt i huvudet. Iallafall så tvingade dom på mig detta. Sen ville dom att jag skulle öppna dörren när pizzorna kom i dessa kläderna samtidigt som dom skulle filma det? Ja absolut, jag vill ju gärna vara igenkänd som en spiderman/prinsessa? Okej inte för att man hade sett att det var jag, men ändå.

Mongolian barbeque

Vi hade en riktigt trevlig kväll i Malmö igår! Jag, Malin, Sofie, Josse, Emelie och Emma gick och åt på mongolian barbeque. Emma fyllde 18 i september så vi hade gjort detta som en överraskning för henne. Dom hade riktigt god mat där, man fick plocka upp rått kött, nudlar/ris och massa goda grönsaker på en tallrik. Sen bestämma en sås. Sedan lämnade man fram det så dom stekte det till en. Vi satt i flera timmar på restaurangen och skrattade och hade det riktigt kul, som vi alltid har tillsammans. Av pengarna som vi hade lagt ihop till Emmas mat så blev det lite över. Så Malin hade fixat ett silverhjärta som man ska hänga i ett halsband. I silverhjärtat fanns det 6 diamanter, som representerar oss 6. Det var riktigt fint.
Har kommit på en sak, jag skriver "riktigt" till allting? Är väl för att det inte bara var kul igår kväll utan riktigt kul! Jaja nu ska jag sluta skriva, för jag ska fortsätta att hjälpa mamma och pappa att städa. Så länge får ni bilder från igår kväll.
Emma, Josse & Emelie

Sofie, jag & Malin

Emma fick en grattis-drink av "the boss"

Jag & Malin

Jag & Sofie

Dom bästa ♥

Gårkvällens outfit

(blev ingen bra bild för jag hade bråttom när jag tog dom, förövrigt ser jag läskig ut i ansiktet så kolla inte där haha) Såhär snygg var jag när vi skulle fira Emma på mongolian barbeque i Malmö igår!

Slog 2 flugor i en smäll när jag skulle fota smyckena. Jag är allt clever!

Ser jag utländsk ut?

Vi satt i skolan igår och pratade om lasermannen då Sofie säger:
Sofie: jag är lite rädd nu när vi ska till Malmö och lasermannen går lös
Natti: äh det behöver du väl inte vara, han skjuter ju bara utländska än så länge
Sofie: var inte så lugn, han kanske tror att du är utländsk och skjuter dig
Natti: ja stor risk *drar upp tröjärmen* så blek som jag är, ser nog ut som en utländsk i folks ögon
Ja när man blir kallad för albino så är nog inte risken att man ses som en utlänning i folks ögon?
kolla bara skillnaden på mig och min syster. Här var vi i mallorca med farmor & farfar 2007, och Ida hade ens inte hunnit bli brun..

Glassigt

Haha sitter här och mumsar på en glass. Egentligen skulle jag suttit på bussen nu men pappa var snäll och sa att han kunde köra mig in till Malmö. Tur, annars hade jag fått stå själv i Malmö i typ 30 minuter och vänta på dom andra tjejerna.. Är lite rädd för "laser-mannen" ni vet han som går runt och skjuter folk. Ja på tal om honom, måste lägga upp dagens kommentar!

Vi drar till Malmö!

Somnade 10 över 5 inatt och vaknade igen vid kvart i 7, sen halvsov jag tills 8. Konstigt nog är jag pigg? Fick sluta tidigare idag för att min teckenspråkslärare var sjuk. Ska gå och göra mig iordning nu, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men ni får bild på det senare. Jag ska åka in till Malmö med mina underbara tjejer för att fira Emma som fyllde 18 i september. Vad vi ska göra kan jag inte skriva ut här, förrens efter denna kvällen är slut. Vi har denna kvällen som en överraskning, det enda Emma vet är att hon ska stå på Gustav vid 19:00. Hoppas er kväll kommer att bli lika bra som min! Puss ♥

Kan inte sova..

Var en kort dag idag i skolan. När vi slutat följde jag med Emma till en tatuerare och höll i hennes hand som stöd. Sen åkte jag hem och lagade mat med mamma. Efter maten körde mamma och jag Ida till stallet, och när vi kom hem då klockan var typ halv 6 la jag mig i soffan för att ta en "powernap". Farmor berättade att man ska ligga med handen utanför soffan/sängen och ha en nyckel i handen, när nyckeln trillar ner är kroppen helt avslappnad och då ska man gå upp. Jag som var så sjukt trött skulle testa detta, men när min nyckel trillade ner på golvet så tänkte jag "fan också.." och somnade om. Vaknade igen halv 11 nu ikväll, ja jag har sovit 5 timmar. Och nu kan jag inte sova. Ligger i sängen och tittar på Kenza & Tyra show. Mest av allt vill jag bara ut och gå, jag mår så sjukt dåligt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara ropa på hjälp. Jag har iallafall lärt mig en sak, ljug aldrig för dom du älskar..

Jag får alltid skiten

Vi satt på skolbussen idag och åkte vid alla cykel-ställ vid centralen. Alla 500380 cyklar hade rosa sadel skydd på sig:
Natti: kolla så fina rosa, sån vill jag också ha till min cykel
Emelie: haha ofta alla har likadana?
Natti: men åhh pucko, det är ju någon som har delat ut såna och satt på deras sadlar
Emelie: jaha, haha
Emma: asså Emelie, du är fan nästan dummare än Natti
Ja även när jag är smart i en situation så får jag skiten, inte lätt att vara jag :)

Snö

Vi hade riktigt kul i skolan efter lunchen. Vi flippade ut riktigt mycket i klassrummet, spelade hockey med kvastar och pucken fick bli "suddaren" på white board tavlan. Sen körde jag star wars med kvasten, ja ni ska se filmen som finns på facebook, sofie säger "jävla damp du har, vad fan är ditt problem?" och alla gapskrattar åt mig, jag förstår nog inte själv vilka störda problem jag har, så länge jag underhåller är det väl ändå bra? Sen tog vi klassfoto, och efter klassfotot när vi stod och väntade på skolbussen så kommer Emma, Josse och Anton och bär iväg mig och slänger mig i en blöt lövhög och sparkar löv på mig. Ja jag tycker faktiskt synd om mig själv, alltid jag som får skiten haha.
Efter skolan tog jag bussen till farmor och farfar, hjälpte farmor att laga köttfärslimpa och sen kom resten av min familj och åt. Ikväll åkte jag, mamma och Ida till center syd, igen.. Ja det är tredje dagen i rad som vi är där haha, fick äntligen min älskade jacka! Det sjuka är att det snöade precis här, den 20 oktober och det snöar? Ska vi få is-tid eller? Usch.. Nej nu ska jag lägga mig, kommer dagens kommentar innan. Puss.

Projektarbete

Sitter just nu i skolan och har projektarbete, om en stund ska vi gå och äta. Hoppas det är något gott för magen kurrar.. Efter maten ska vi ha en lektion där vi spelar teater. Jag, Sofie och Emma har en teater där jag ska vara en groda, ska vara helt grön i huvudet. Och efter den lektionen ska vi ha klassfoto, så får hoppas att vi inte ska spela teater idag, vill inte stå grön i huvudet på fotot haha.
Mina tjejer har litat på mig idag, ingen tog med sig platt tången för dom kände på sig att jag skulle ta med min. Dom känner mig för bra haha. Jaja nu ska jag gå, efter skolan ska jag ta bussen till farmor och farfar och sen kommer resten av min familj dit. Så vi hörs när jag kommer hem, pusspuss ♥
Hittade en gammal bild sen slutet på 9an.

I'm moving on

Hej på er!
Jag orkade inte och hann inte blogga igår. Hände ändå inte så mycket efter skolan förutom att jag, mamma och Ida var och shoppade. Sen handlade vi mat på maxi, jag och mamma kollade på halloween pumpor som låg i ett "berg" på ett bord, helt plötsligt så rasade hela berget och pumporna rullade ner på golvet, haha Ida och jag har nog aldrig skrattat så mycket. Mamma och jag fick hänga över bordet för att stötta upp pumporna.
Idag har jag varit ledig från skolan, eftersom vi bara har en lektion på tisdagar och min lärare skulle på möte. Har legat hemma och kollat på massa sex and the city avsnitt, sen varit ute och gått. Efter maten gick Ida och jag till center syd, hittade en riktigt snygg vinter jacka som ska bli min, är kär haha. Det är så kul att Ida har börjat bli äldre nu, eller mognare kanske man ska säga, för vi har riktigt kul tillsammans. Var som idag när vi gick förbi Gina Tricot och såg några små tjejer gå in där:
Natti: det är sjukt hur många små fjortisar som du och dom har börjat handla allt på Gina
Ida: vadå fjortisar? jag är väl ändå inte fjortis?!
Haha hon blev lite rädd, nej men det är bra. Hon är lika lång som jag=jag kan låna hennes kläder. Vi har skolfoto imorgon i skolan så jag har redan varit inne och rotat i hennes garderob! Nej nu ska jag gå, hörs imorgon!

Mattias & Annikas bröllop

Min kusin Mattias och Annikas bröllop igår var riktigt fint! Fick sitta och bita ihop för att inte tårarna skulle komma, haha.. Extra jobbigt var det ju nu när jag mår så dåligt själv också.
Efter bröllopet åkte vi snabbt inom hemmakväll för att hyra filmer. Sen körde mamma, pappa, jag, farmor och farfar till Lödde igen. Vi hämtade upp Linus här hemma och sen åt vi allihopa riktigt goda plankstekar på Lödde krog. När vi var proppmätta så åkte vi hem till oss för att fika. Jag var allmänt nere igår så jag laddade upp med estrella sommarringar, gelé hjärtan och vatten. Sen la jag mig och läste en bok som mamma har köpt som hette "ingen är så söt som du ;-)", den handlade om en tjej som blivit utsatt av pedofiler på internet som låtsades vara en kille i hennes egen ålder. Sen skulle dom få fatt i honom och det visade sig att han hade över 30 000 porr bilder på barn osv.. Riktigt spännande bok som jag läste ut igårkväll och imorse haha. Idag har jag inte gjort så mycket, suttit och fixat musik till min mobil. Emma sa att hon ska sticka till Center Syd så jag ska nog åka dit och träffa henne ett tag. Vi hörs senare!
Och sen åkte dom iväg i sin Mustang och levde lyckliga i alla sina dagar, haha.

Outfit - fredagens

Tänkte börja med dagens outfit igen. Vet inte hur kul ni tycker att det är eftersom jag inte alltid är världens bästa på att "kombinera" kläder osv.. Men nu när min statistik har börjat öka så känner jag att jag vill börja med något nytt. Och sen är det alltid bra för mig själv också fall jag står vid min garderob om 1 år och inte vet vad jag ska ha på mig, då är det bara att kolla in här!

Ett av mina favoriter bland mina halsband

Har även blivit "beroende" av ringar, men körde bara med 2 stycken idag (fredags)

Bröllop

Hade en riktigt trevlig och kul kväll hos Frida igår. Satt med Frida och Caroline och snackade skit och sen gick vi och tittade på Idol med Andreas och Roger, deras pappa. Sov där igår för vi kollade på en film som slutade sent så pappa slapp hämta mig. Vaknade 7 imorse av att Fridas 3 hundar flög upp i sängen, stod på ens rygg och en av dom snuttade i min lugg. Mysigt sätt att bli väckt på? Haha..
Nu är farmor och farfar här. Har gjort mig fin med klänning, kavaj och klackar för nu ska vi åka på Mattias, min kusin och Annikas bröllop. Ska bli kul för det är de första bröllopet jag går på (förutom mamma och pappas, men dom gifte sig borgligt). Linus och Ida följer inte med idag så jag blir ensamt barn, vi äter på en restaurang sen efter bröllopet tror jag. Så vi hörs ikväll när jag kommer hem!
Bild på mig och Sara sen i somras. Har min grön-blommiga klänning på mig idag, den som jag har på bilden. Kan ta bild på hur jag ser ut senare ikväll, fall ni vill veta ;)

Till Frida

Hej på er!
Hoppas att allt är bra. Jag är trött och proppmätt för vi har precis ätit tacos, riktigt gott! Nu ska jag åka till Lomma för jag ska hem till Frida ikväll. Hoppas ni har en bra fredag kväll för det ska jag ha, så hörs vi när jag kommer hem eller imorgon. Puss på er! ♥

Power-walks duell

Ni har läst att jag och mamma hade tävling i vem som kunde gå snabbast i power walk igår? Och mitt knä knäcktes och jag knappt kunde gå? Idag är det nästan bra igen så jag, mamma, pappa och Linus gick ut och gick igen. Och vår familj är verkligen sjuk.. Såfort någon säger "vi får öka tempot" så tar både jag, mamma och pappa det som en utmaning och börjar gå så fort vi kan för att se vem som är snabbast och bäst. Tillslut fick mamma säga "Natti, akta knät" för jag ger mig aldrig, allt i mitt liv ses som en tävling! Haha..
Nä nu ska jag lägga mig i sängen och kolla sex and the city, fan snart är boxen slut vad ska jag då kolla på? Jaja medans jag sover kan ni kolla på denna killen, han är så söt haha:

"American christmas"

Skolan idag gick faktiskt snabbt. För vi fick sluta tidigare. Emma och jag satt bara och snackade bort hela sista lektionen och fick knappt något jobb gjort, vi skyllde på att hon varit sjuk i 1 vecka och vi inte hade fått prata då haha.
Som vissa av er vet och vissa av er kanske inte visste så läser jag ju teckenspråk, steg 2 nu också faktiskt. Och nu när vi går i trean ska vi få hålla i uppvisningen på julavslutningen (i somras höll vi ju den på sommaravslutningen och jag var markoolio med Malin). Iallafall, idag satt vi och valde låtar. Nästan alla satt helt tysta, jag gav några förslag och tillslut kom jag på en låt som jag tyckte var bra. Satt och nynnade den för Sofie och Oliver och tillslut fattade dom också vilken jag menade..
Natti: dom sjunger typ "american christmas and a happy new year"
Oliver & Sofie: nääää Natti, dom säger inte american, dom sjunger något annat
Natti: nä jag lovar dom säger det..
Så satt vi länge och tjaffsade om vad dom sjöng, och jag som är så jävla envis gav mig inte. Tillslut sa en lärare att låten hette "war is over" och ingen av oss hade rätt av vad låten hette. Och såklart sjöng dom "a very merry christmas" och inte "american christmas" som jag trodde. Men jag ger mig inte, tänker fortfarande sjunga min version :)

Schizofreni

Sitter i skolan just nu och skriver ett arbete om schizofreni.. Inte för att jag kommer så långt, har bara skrivit överskrift haha. Försöker tiden få att gå snabbare eftersom vi slutade kvart i 3, men nu sa en i min klass att vi slutade 2. Fan vad skönt! Hörs när jag kommer hem.
Haha söt bild från ettan? Sofie, jag & Emma.

Wednesday

Jag är inte på humör alls för att blogga idag, men jag tänkte att även om jag mår dåligt så ska inte bloggen få lida..
Hade bara 2 lektioner imorse. Sen åt vi lunch och sen åkte vi till lunds tekniska högskola där vi gjorde olika experiment, var faktiskt riktigt kul där! Jag är glad att jag har mina underbara vänner som har stöttat mig idag när tårarna bara kom imorse och på svenska lektionen.
Ikväll så var jag, Linus och mamma ute och gick, mamma och jag hade power-walk tävling av den som kunde gå snabbast och tillslut knäckte det till i mitt knä så jag knappt kan gå nu. Haha fråga mig inte hur jag lyckas med allt.. Nu ska jag gå och duscha och sen lägger jag mig i sängen och kollar sex and the city, hörs imorgon!
Bild sen förra året när mamma fyllde år och vi åt på Elysée, jag & Linus som aldrig vill vara med på bild

It's over

Ja såhär länge höll mitt och Eriks förhållande denna gången. Jag hoppas verkligen att han gjort rätt beslut denna gången, för detta såret går aldrig att läka helt. Men har jag klarat av denna smärtan en gång så klarar jag det fan denna gången också. Det är som mamma säger, jag har vuxit och jag har blivit så stark!

Jag bara går & går..

Idag hade jag lång sovmorgon. Men jag har inte alls kunnat sova inatt pga av att jag mår skit. Så jag stannade hemma från skolan, kände att jag kommer aldrig orka sitta på en lektion. Har bara legat hemma i soffan och kollat på sex and the city. Och jag har även varit ute och gått 3 långa rundor med musik i öronen för att rensa tankarna, men det gick inte det heller. Vet inte vart jag ska ta vägen helt ärligt..
Var inte sugen på att träffa någon när jag gick ut, så gömde mig under en keps, i solglasögon och med en stor sjal runt halsen, mamma skrattade åt mig när jag gick ut haha. Nu ska jag kolla fotbollen med pappa och syskonen och sen ska jag sova. La in bilderna från sista dagen i stockholm i somras, på datorn innan, här är 3 av dom..
Vi var uppe i kaknästornet och åt en god fika

Jag var så sjukt trött efter en lång kväll på gröna lund och en natt med lite sömn för man delade hotellrum med 2 snarkande syskon haha.

Vi var på kungliga stallet och jag tröttnade att lyssna på guiden som var svensk/tysk, fattade inte vad han sa så jag hittade en kompis som jag satt och kelade med istället :)

Helpless..

Orkar verkligen inte blogga idag pga personliga skäl. Hoppas ni förstår, vi hörs imorgon igen..

10.10.10

Idag är en sån söndag som man bara är allmänt nere på. Helgen har gått för fort som vanligt och jag har ett stort prov imorgon som jag måste plugga till nu och det orkar jag absolut inte...
Erik åkte typ precis ifrån mig. Han blev frisk och var också med på kräftskivan igår. Gud så kul vi hade! Det gänget som vi umgås med är så sjukt härliga haha. Den ena familjen har en son, Isak som ska fylla 4 år, han blev fast i mig och jagade mig hela kvällen, när jag ville sitta lite hos Erik så kom han till mig och sa "Nathalie kom!". Jag blev lite som en mamma för honom, och Erik blev pappan för han sprang och slog Erik hela tiden. "Nathalie är bäst, Erik är dum" var en mening som kom ur hans mun ofta haha. Sen vid 12 när vi alla satt vid bordet och pratade så satte sig Isak i mitt knä och somnade, så söt.
Idag sov jag och Erik till halv 11, det blev sent igår. Sen gick vi upp och gjorde frukost, la oss i sängen och tittade på några avsnitt sex and the city och sen gick vi ut och gick. När vi kom in på en gård kom det en liten valp springande mot oss, jag satte mig ner och blev attackerad av pussar. Var ingen ägare som kom efter så jag bar upp den och vi gick och ringde på ett hus, det var deras hund och det var mannen som öppnade föräldrars hund, han blev överlycklig att vi hittat den för dom hade ingen aning om att hunden hade rymt haha. Söt.
Nä nu orkar jag inte skriva mer, ska lägga mig i soffan en stund och gråta över att det är söndag och sen börjar pluggandet, fy!

Kräftskiva

Hej hopp!
Hoppas allt är bra med er! För det är det med mig. Har hjälpt mamma och pappa hela dagen att fixa inför ikväll. Har cyklat runt till både Maxi, Ica och Center syd för att handla saker och sen har vi städat. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sminka mig. Sen kommer Erik vid lite efter 5, bra då kan han hjälpa mig att sätta in gummiband på dom 19 "snygga" kräfthattarna som jag klippt ut haha. Ska försöka ta bilder ikväll. Vi hörs imorgon!

Written in the stars

Har mycket att göra nu, det är därför jag inte hinner uppdatera så mycket. I onsdags kom Erik hit och sov hos mig som ni vet. Sen var han här till 4 på torsdagen och när han åkte hem satte jag mig och pluggade. Därför jag inte hann skriva då.
Idag slutade jag och Sofie skolan tidigare eftersom vår teckenspråkslärare var sjuk, så vi åkte snabbt in till stan. Jag fick bytat mitt halsband som var sönder och lämnade in mina glasögon som också var sönder. Sen åkte jag hem. Har hjälpt mamma och pappa att städa huset, städa toaletterna, dammsuga och moppa. Sen resten av kvällen har jag suttit och gjort en lång musik-lista på spotify och klippt ut 19 kräfthattar. Imorgon ska vi ha kräftskiva här för "paddel-gänget", alltså min familj + 3 familjer till. Vi som var och paddlade i somras. Erik kommer nog också ifall han blir frisk. Ska bli trevligt!
Nä nu börjar ögonen gå i kors, ska ta bort sminket och bädda ner mig i sängen framför sex and the city. Hörs imorgon!

I'm looking at an angel

Tjeeeeena!
Har inte mycket att skriva. Var i skolan idag och sen åkte jag till Malmö för att kolla magen igen på Malmö KK. Nu ska jag upp och kolla sex and the city. Är ledig imorgon så Erik kommer hit och sover snart, hörs imorgon!

Shopping - smycken

Halsband (är guldigt i verkligheten) - 79:-

Örhänge - 29:-

Örhänge - 29:-
Haha jag och mina jäkla smycken, köper nya hela tiden och varje gång jag får pengar av mamma och pappa säger mamma "köp nu inte upp dom på smycken" "neeej då mamma" blir svaret alltid, ändå så kommer jag hem med en påse full med smycken, är för svag helt enkelt haha.

The only exception

Hejsan på er!
Idag hade jag lång sovmorgon men hann inte blogga imorse. Satt och åt en lång frukost och pluggade. Sen åkte jag till Lunds central för att möta upp Emma. Vi hade bara en lektion. Sen åkte vi 2 in till stan för att Emma skulle köpa en väska, jag fick även med mig lite smycken hem som kommer i nästa inlägg. Innan vi tog bussen hem satte sig Emma & jag på torget och åt pommes. Såklart kom det en söt fågel som jag var tvungen att mata, men denna gången kom bara den, förra gången kom en hel flock runt oss haha.
Nu sitter jag i soffan med 2 laptop och på båda är jag inloggad på facebook? Känns onödigt haha. Erik ska ta bussen hit och kommer om en halvtimme, han sover här inatt så vi åker till skolan tillsammans imorgon. Nä nu ska jag gå och göra lite nytta, hörs imorgon!

The last song

Hejsan på er!
Igårkväll så kom Erik till mig igen som ni redan vet efter förra inlägget. Vi kollade på MFF-TFF matchen på tv med pappa och pappas kompis. Malmö vann med 3-0, riktigt bra!
Sen gick jag och Erik upp och slängde oss i soffan och tittade först på "dear John" och sen på "sex and the city 2". Båda somnade i soffan och vaknade igen vid klockan 3 på natten då vi gick in och la oss. Imorse sov vi länge och åt frukost. Sen tog vi en snabb tur ner till Center Syd för att kolla på On Off som hade utförsäljning. Sen var det dags för Erik att ta bussen hem för att äta osv.
Vid lite i 7 tog jag bussen hem till honom och har varit där hela kvällen fram tills typ nu. Vi har ätit kanelbullar för det är kanelbullens-dag och kollat på "the last song", riktigt bra film! Nu ska jag lägga mig och plugga i sängen. Har lång sovmorgon imorgon så vi hörs då! Puss på er!
Nu är du hos mig, nu är det vi igen. Och jag har aldrig någonsin känt mig så hemma på ett ställe som hos dig Erik <3


I'm unstoppable

Hej bloggen! 
Igår kom Frida hit, vi satte oss uterummet och pratade om allt möjligt, eftersom vi inte träffas så ofta så har vi alltid en hel del att berätta för varandra. Sen åt vi mat. Efter ett tag åkte vi in till Lund med pappa som skulle lämna tillbaka filmer på hemmakväll och då köpte vi massa godis, chips och läsk till kvällen. Sen åkte jag och Frida hem igen och kollade på "raise your voice". Vid 11 tiden gick jag och mötte upp Erik som kom från Lund, han följde med hem hit. Vid 12 tiden kom Fridas pappa och hämtade henne så vi sa hejdå och sen gick jag och Erik och la oss.
Imorse vaknade vi tidigt av att Linus och Linus satt utanför rummet och spelade tv-spel, gitarr och skrek. Haha så arg jag var på dom! Erik blev hämtad lite efter 11 för han skulle hem och fixa. Men imorgon är vi lediga från skolan så han kommer hit igen ikväll och sover här.
När Erik gick började jag att städa mitt rum, bädda rent i sängen och damma. Fy vad äckligt det var, skönt att ha helt rent. Ska gå och duscha nu och sen ska jag slänga mig i soffan och titta på sex and the city innan Erik kommer. Ha en bra dag sötisar!

I love this feeling!

Imorse vaknade jag på det hemskaste sättet man kan, att man ligger och skakar så mycket som man fryser. Jag måste sova helt vilt när jag lyckas sparka av mig 2 stora duntäcken? haha.
Har tagit det lugnt hela morgonen, stekte kantareller och åt på fransbröd till frukost. Finns inget godare! Har även kollat på en hel del avsnitt Sex and the city. Om en liten stund kommer även Frida hit, hon går på ett gymnasium uppe i Småland så vi träffas inte så ofta. Får se vad vi ska hitta på ikväll, blir väl antagligen en mysig lördagkväll med film och gott, vi höres! :)
När jag var på akuten så tog dom sänkan i min arm, tror hon har stuckit lite fel för jag har fått världens blåmärke. Och ni som har läst min blogg vet att jag gnäller värre än en kille när jag är sjuk, haha jag har gått och oroat mig för detta blåmärke men enligt Malin är det normalt. Lite fint att det ändrar färg efter varje dag iallafall! (vilken nörd jag är som tar massa foton på ett blåmärke HAHA)

Först var det lila/blått

Sen blev det gul/lila

Och idag gick det över till brunt, jobbigt bara att jag får matcha kläder efter mitt blåmärke eftersom det ändrar färg hela tiden.. Hahah nä jag orkar inte mig själv och min humor, hejdå!

I'm so happy!

Har varit dåligt med uppdateringarna nu pga att det varit mycket i skolan. Igår efter skolan gick jag och Emma en snabb runda i stan. Sen gick vi till centralen där jag mötte Erik så vi tog bussen tillsammans och han följde med mig en snabb runda in på Center Syd där jag storshoppade massa klipp på H&M! Det skulle kostat 750 men jag fick det för 250. Sen åkte jag hem och pluggade. Idag efter att vi slutat skolan gick jag, Emelie, Sofie och Emma i stan snabbt. Sen gick jag till centralen och mötte Erik, han följde med mig hem en stund innan han skulle gå vidare till en kompis. Jag gick och hjälpte pappa att laga tacos som vi sen åt tillsammans med 5 av pappas killkompisar som skulle ha pokerkväll här hemma. Efter maten mötte jag Sofie och Filip, vi hyrde den senaste Final Destination (som förövrigt var skit dålig)och sen gick vi hem till mig och krängde godis, chips och glass. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Vi hörs imorgon! Hade tänkt ladda upp bilder men det funkade inte på denna datorn så ni får dom imorgon istället, godnatt!

RSS 2.0