Vår värld

Hej på er!
Jag skriver mitt i all stress. Jag har sommarlov om 1 vecka och 2 dagar, och varför är det alltid så att lärarna lägger exakt allt i slutet på en kurs? Vi gjorde färdigt vår muntliga grupp-examiation idag och imorgon ska jag skriva färdigt min uppgift. Sen är det bara det enskilda muntliga kvar nästa vecka.
I veckan har jag inte hunnit skriva. Jag hittar på en massa saker och på kvällen så sitter jag med Linus, Erik, Andreas och ibland Simon och spelar online-spel och pratar på skype. Känner mig som en kille i gänget haha, men jag är väl lite kill-tjej, iallafall när det kommer till dator och tv-spel.
Var i Malmö med Malin iförrgår (tisdags). Vi gick lite i stan, åt lunch på Rosegarden, som har blivit lite av vårt "stammis-ställe" så det fick bli en sista gång innan höstterminen. Sen hann vi även med en fika innan vi åkte hem. Vi höll på att bli attackerad av en knarkare som Malin fick ögonkontakt med och som sprang emot oss och hängde över vårt bord. Vi sprang där ifrån haha, usch så läskigt det var..
Idag efter skolan så mötte jag upp fina Lotta. Vi var snabbt i några affärer på Emporia och sen åkte jag hem till henne och Filip för att se deras fina nya lägenhet. Vi pratade även med Erik och har bokat in en hel helg i Göteborg tillsammans. Åhhh som jag längtar! Bo på hotell, shoppa i stan, äta ute på mysiga restauranger och gå på Liseberg. Vi kör en favorit i repris från förra året.
Imorgon gör jag torsdagskvällen lite roligare. Ska köra in till Lund för att åka hem till Malin. Vi hade tänkt ha en "tjockis-kväll", äta massa gott och titta på Sunes sommar. Malin tyckte att det var skandal att jag aldrig sett Sunes sommar haha. Vi får passa på att träffas för sen åker Malin hem till Trollhättan i 3 månader, över hela sommaren..
Nu tänkte jag sova, vi hörs kanske imorgon!

We got the power

Jag vet.. Jag är dålig på att blogga! Men jag har haft mycket nu.
Och det har hänt en massa under dessa 2 veckorna! 
Sist jag skrev bodde jag hos Erik från onsdag-söndag. Vi passade huset och hade det super mysigt! Vi var på Jägersro på Gentlemannadagen och gick runt, varken jag eller Erik hade varit där sen vi var mindre. Sen har jag övernattat på sjukhuset så jag varit med i en astmastuide. 
Höjdpunkten av allt har varit att få träffa min fina Rebecca igen! Hon åkte till USA i augusti för att plugga där och vi hade inte sets sen dess, nu är hon hemma hela sommaren så jag ser förhoppnigsvis henne fler gånger haha.
Förra helgen var också riktigt kul! Det var 30 grader ute i lördags och jag & Erik hade planerat dagen med att sola och köpa glass i Bjärred. Men 11:30 får pappa 6 biljetter till genrepet till Eurovision song contest i Malmö arena som började 13:00, så vi duschade och gjorde oss iordning snabbt och åkte dit istället. Fy vad coolt det var! På kvällen firade vi farfars födelsedag.
I veckan har jag hunnit med jobb, både på förskolor och som barnvakt. Sen har jag, Erik och Simon invigt båten på havet, jätte mysigt! 
I fredags var jag på en lååång shopping med Malin och Nona. Och igår (lördag) var jag på Emporia igen med min älskling. Sen åkte vi hem till honom för Tilda skulle ha sin bal. 
Idag har jag jobbat hela dagen, Linus har varit med mig så det var extra kul.
Där har ni ett långt inlägg med en liten "sammanfattning" av vad jag hunnit med. Nu tänkte jag sova, ska slänga in lite bilder. Försöker göra det imorgon.

That power

Åhh det är sommar ute idag! 
23 grader, blå himmel och sol går absolut inte att klaga på! 
Jag har börjat tänka på beach 13 och är på god väg i träningen, så även fast det var varmt ute idag så hindrar inte vädret mig från att gå ut och powerwalka i 40 minuter, trots att jag blev sjukt varm. Nu efteråt så känns det jätte skönt! Speciellt när jag har en fläkt på full speed bredvid mig haha.
Annars då? Pratade med Malin och Nona igår så planerna för ikväll är eventuellt att åka in till Malmö för att sätta oss på Lilla torg och ta ett glas vin. Vi får se vad som händer! 
Imorgon ska jag träffa Louise igen, vi tänkte inviga de nya caféet här i Lödde, ska bli jätte kul! 
Sen flyttar jag hem till Erik från imorgon (onsdag) till söndag, myspys. Vi har hela helgen bokad med en massa roligheter. 

Get lucky

Det börjar bli en tradition det här med att jag bloggar med en veckas mellanrum haha.
I veckan har det varit valborg, firade det tillsammans med min älskling. Tanken var att jag skulle vara i stadsparken på morgonen/dagen men det kom förhinder.
Har även träffat Louise i veckan vilken var jätte kul! Vi har inte träffats på 2 år tror jag det är så de var på tiden nu haha, vi gick rundor på Center syd, fikade och pratade. Jätte mysigt.
I helgen så har jag varit med mitt hjärta. Igår (lördag) åkte vi hem till Eriks mormor och morfar för att måla och skrubba båten som ska sjösättas nästa vecka. Vi höll på från 11-16, och såklart så glömde jag att smörja in mina armar så de är ganska röda och brända nu haha... Men båten blev fin!
Idag har jag haft en skön "slappe-söndag" hos Erik, var även modell till Tilda. Hon skulle göra ett skolarbete så hon sminkade och fotograferade mig. Tycker det är så kul att bli sminkad av någon som kan. Jag själv lär ju mig aldrig att sota ögon..
Nu hade jag tänkt sova, ska upp och göra skolarbete imorgon.
Godnatt!

RSS 2.0