Lagom pigga?

Var ju hos Josse igår. Det var riktigt trevligt. Sara och Natha var där, och några till. Sen kom det bara fler och fler. Slutade såklart med att vi badade i poolen igen, fast denna gången var det ingen vattengympa haha.
Klockan 4 skulle alla som sov hos Josse gå och lägga sig så jag, Sara och Simon bestämde oss för att gå till Statoil och köpa en korv. Vi gick genom hela Staffanstorp för att jag skulle få min jäkla franska hot dog. Saras och min buss gick hem kvart i 7 så vi var lagom pigga vid busstationen, jag låg utsträckt på marken och klagade över mitt liv haha. Vi åkte in till Malmö och bytade buss, och vem sitter inte på bussen om inte Frida? Så vi var inte ensamma med att ha varit ute och festat hela natten. Jag och Sara var hemma klockan 8 imorse, när jag startade datorn så skrev Ida på msn och hade precis vaknat så hon var snäll och kokte ägg och kom upp med till oss. Vi vaknade idag klockan 15:30, gott med frukost då!
Nu ska jag börja fixa mig, trots att man är lite halvdöd så ska det inte sabba en kväll för mig och Sara. Nejdå vi ska ta tåget in till Helsingborg för att gå på Helsingborgsfestivalen, ska träffa massa folk där inne så det blir trevligt trevligt. Hörs imorgon!
Haha söt bild på en osminkad jag? Ida har tagit bilden på en rastplats, påväg hem från Småland.


can't be tamed

Har bara suttit och kollat runt på olika bloggar, kollat på tv och spelat tv-spel hela morgonen i väntan på att klockan skulle bli tillräckligt mycket för att jag skulle gå och sminka mig. Hade inget att göra tills mamma frågade ifall jag ville gå ut och gå med hunden som Ida passar eftersom Ida är på Tivoli i DK. Så jag och mamma cyklade till Hanna(hunden) och gick ut med den en lång runda, skönt att komma ut även fast det blåste.
Nu har jag precis rakat benen och mamma har noppat klart mina ögonbryn, haha tar bort all hårväxt på kroppen? Ska upp och måla mina tånaglar nu, sen slänger jag på mig en klänning, fixar håret och sminkar mig innan jag tar bussen till Lund där jag ska möta Sara. Sen åker vi tillsammans till Staffanstorp hem till Josse där Natha och en massa andra folk som jag inte känner än är. Ska bli en trevlig kväll! Sara följer med hem inatt och sover här tills söndag, får se när jag bloggar. Ha en bra helg söta bloggläsare :)
Bild på mig & Sara från midsommar ♥

Duktig Natti!

Vaknade för exakt en timme sedan, känner mig stolt att jag lyckats vända tillbaka dygnet igen för annars har jag sovit till 11-12 varje dag. Nu kurrar magen så jag ska ner och se vad kylskåpet har att bjuda på, blir nog chips till efterrätt för fyyyy så sugen jag blev på det nu haha! Hörs om en stund om dagens & kvällens planer. puss

I'd rather be with you

Idag har jag varit duktig. Imorse städade jag mitt rum, dammsög och moppade golvet, dammade överallt och putsade glas-skivan på mitt sminkbord! Nu ser mitt rum äntligen ut som ett rum och inte som ett bombnedslag haha.
Mamma, jag och Ida var på Ikea innan, fick med mig lila kuddar som jag ska ha på min säng som matchar min tapet och en hängare som jag ska ha på väggen till mina halsband. Hittade massa andra saker men det får vänta.. Sitter och kvider här framför datorn just nu för mamma har precis noppat mina ögonbryn, trodde inte att jag behövde det förrens jag såg vilken buske det andra ögonbrynet var när mamma var klar med det ena :S Jaja vill man vara fin får man lida pin. Har även ätit majskolvar med smör och salt ikväll med mamma & pappa, finns det något godare?
Nä vet ni vad, nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig äcklig så ska duscha och sen ska jag sova. Vi hörs imorgon!
Älsklings Sara & jag hemma hos Anton för någon vecka sen

Mamma hittade sladden!

Kommer ni ihåg att jag har sagt att jag har varit av med min mobil sladd? Mamma hittade den ikväll och jag är överlycklig för där ligger alla bilder jag tagit i sommar.
Ikväll har jag, Natha och Malin varit hos Josse. Vi har haft det jättetrevligt! Först när vi kom så gick vi till City Gross för att köpa kladdkaka, chips och dippa som vi sen kunde kränga till Wipeout. När vi ätit upp allt så gick vi ut och badade i Josses pool. Fast Malin ville inte bada så hon fick vara fotograf. Efter en stund blev det kallt i poolen så då bestämde vi oss för att Malin skulle hålla vattengympa för oss. Haha det blev kanske inte sååå seriöst, ni som har facebook kan ju bara se filmen så förstår ni vad jag menar. Slutade iallafall med att Natha och Josse drar av varandras bikini överdelar och jag springer iväg med madrassen så dom inte kunde gömma sig bakom den haha. När vi badat klart och suttit och pratat lite så hämtade mamma mig. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Måste bara ladda upp en massa bilder och filmer på facebook först som folk har tjatat om. Hörs imorgon!
Natha, jag & Josse. Tur jag inte är blek eller så?haha :(

Jag fegar mig i vattnet och skulle posa, inte bra för nästa sekund ramlade jag i haha

Jag, Natha & Josse

kriiiig!


Iväg ikväll

Somnade sent inatt och vaknade sent imorse, måste verkligen vända rätt på dygnet nu när skolan snart börjar!
Har inte gjort något idag, om 1 timme ska jag ta bussen till Staffanstorp. Ska hem till Josse där även Malin och Natha är. Vi ska bada i Josses pool och ha det trevligt. Hörs när jag kommer hem!
Saknar dig så det gör ont...

Competition

Idag har varit första dagen som jag bara varit med min familj, ifall man inte räknar med Stockholm då. Imorse åkte vi till Malmö för att spela tennis. Eller jag och mamma spelade inte så vi gick ut och gick en lång runda, måste komma igång med det igen så jag går ner allt fett som inte ska vara där haha. Sen åkte vi hem och åt och gjorde oss iordning. När vi var klara åkte vi till Malmö igen för att vara på Jägersro. Träffade pappas arbetskollega och hennes man som var från Linköping. Hon var riktigt trevlig.
Vi har varit på Jägersro nästan hela kvällen. Kom hem vid 10 och lagade en god macka med champinjon röra till mamma. Nu ligger jag i sängen och dör, detta är ett riktigt tråkigt inlägg för jag har inget att skriva om. Ville bara bevisa att jag faktiskt inte glömt bloggen! Godnatt hörs imorgon.

Hemma igen

Jag hinner knappt blogga längre. Jag är typ aldrig hemma och är jag hemma så njuter jag av sommarlovet så gott som det går av det lilla som är kvar..
Har haft fullt upp. Sist jag skrev så åkte jag och Sara till Kristianstad-dagarna. Sen åkte jag med familjen till mormor & morfar i Småland och sov där en natt, nästa morgon åkte vi vidare till Stockholm och sov på hotell måndag-onsdag. Har gått på Gröna Lund och en massa andra ställen. Sen åkte jag till Sara igen direkt på torsdagen när jag kom hem, vi åkte till Åhus och skulle sova där en natt på campingen men det hände en del saker så vi åkte hem på natten. På fredagen firade vi tjejer Emelie och fortsatte kvällen hos Josse där vi nattbadade i hennes pool, sen sov jag hos Josse. Sen på lördagen åkte jag till Sara igen och har sovit där tills idag. Igår var vi och såg skrek 3d på bio. Haha rörigt inlägg men detta är vad jag har hunnit med nu på 12 dagar när jag inte skrivit. Inatt ska jag sova i min säng, har inte gjort det på 10 dagar. Mina föräldrar säger att dom inte vet vem jag är längre eftersom jag aldrig är hemma haha. Jaja vi höres!
Jag & mina kära syskon (som snart växer om mig :O ) på Vasa-museet i Stockholm. Bildbomb från Sthlm kommer snart.

Sparka på dom som redan ligger...

Ikväll har jag, Ida och mamma gått på Barsebäcks golfbana och letat bollar. Men dom ångrade nog att dom hade med mig för jag har bara gått och skrikit för att jag var rädd för nattfjärilar eller för att det var högt gräs och där fanns ormar och fästingar. Då säger mamma:
Mamma: åh jag kommer ihåg när du hade en stor fästing i ditt huvud i 3 dagar, när vi varit i småland när du var liten Natti.
Natti: vadå stor? en sån stor som typ djur har?
Mamma: ja, när jag kammade ditt hår så ramlade den av.
Ida: jaha Natti det är därför du inte är så smart, för fästingen sög ut allting..
Snäll syster jag har va?

Sen gick vi vid en sjö på golfbanan och jag såg en golfboll en bit ut. Sjön var riktigt äcklig med så brunt vatten och massa smuts. Men ändå så skulle Ida ut med armen och ta bollen:
Natti: öe så äcklig du är Ida som stoppar ner din hand där..
Ida: ja men jag är inte lika äcklad som du är.
Natti: nä du är en sån träsk-unge..
Ida: vadfan är en präst-tjej?
Natti: TRÄSK-UNGE Ida. En sån som Shrek du vet..
Jag har fått den dåliga synen och Ida den dåliga hörseln haha..

Schemat är fullproppat

Blev ändrade planer. Igår så åkte jag till Lund och träffade Sara, vi gick i stan och åkte till Nova Lund. Fick med mig en klänning och 2 par armband hem. När vi blev hungriga åkte vi tillbaka till stan där vi mötte upp Malin och gick till en restaurang där dom hade buffé på kinamat, mycket gott!
Skulle egentligen sovit hos Sara igår men hon skulle plugga till sitt körkort idag så jag åkte hem igår. Idag har jag varit dum, pappa och syskonen åkte till stranden för det var fint väder och varmt ute men jag sa nej till att följa med. Vet ni vad jag har gjort? Städat mitt rum och min garderob, har dock bara hunnit med 2 hyllor i garderoben och det tog 2 timmar.. Sen tog jag en paus för att jag var så varm så jag blev aldrig klar. Får städa klart imorgon för då kommer Sara hit och sover här. Kommer nog bli dålig uppdatering för imorgon ska Sara sova här, sen på fredag så åker vi in till Malmö för att vara på stranden med Saras kusin. Sen ska jag och Sara åka hem till henne och fixa oss för att sen åka till Kristianstad med Saras killkompisar. På lördag följer jag med Saras familj till loppis och sover där på kvällen. Sen på måndag åker jag och min familj till Stockholm. Så får se när jag hinner skriva. Nu ska jag lägga mig, men kommer ett inlägg efter detta med dagens kommentar!
(Inte många bilder nu pga att min sladd till mobilen är borta..)

Hemma en snabbis

Nu är jag hemma. Har varit 3 bra dagar och 2 nätter hos Sara. I Lördags kom hennes kusiner och faster. Vi spelade kubb och fixade våra naglar osv. På kvällen när dom åkt hem så fick jag och Sara ett ryck för vi var så varma, vi tog på oss foppa-tofflor och pyjamas och gick ut och gick en runda i Hörby mitt i natten. Igår skulle vi egentligen åka till Malmö och grilla på stranden med några killar men dom skulle se VM finalen som nog hela Sverige gjorde (vad är det för kul när inte ens Sverige är med?) så den planen sket sig. Sen skulle jag och Sara åka till Höör för vi hade planer där men dom sket sig också. Så vi satte oss på en buss mot Lund och sa att vi fick se vart vi hamnade. Skulle ta tåget till Malmö från Lund men himlen öppnade sig och det började åska riktigt mycket så tåget funkade inte. Så jag och Sara var fast i Lund i 1½ timme, i regn och med åska som var precis ovanför oss så vi var så sjukt rädda.
I väntan på bussen hem mot Hörby (vi hade alltså duschat och fixat oss snabbt som fan för ingenting) så gick vi runt i Lund och hoppade i vattenpölar så det stänkte på varandra och stannade i en fontän och lekte i den. Vi har nog inte så mycket liv någon av oss.
Idag kom jag hem, var hemma ett tag och sen åkte familjen och jag till farmor & farfar. Vi satt ute och fikade och glömde helt bort tiden så tillslut kom dom äckliga ollonborrarna, haha fyfan Ida blev jagad. Nu ligger jag i sängen och ska snart nana. Planerna blev ändrade för en stund sedan så imorgon åker jag in till Lund för att gå i stan med Sara och sen sover jag hos henne, fast bara tills nästa dag så ni behöver inte sakna mig för mycket. Bilder kommer när jag hittar min jäkla sladd till mobilen... Godnatt!
(skrev så fingrarna fick kramp för att hinna publicera detta inlägget innan 00.00 haha)

Jag älskar sommaren

Nu är jag hemma igen, eller okej det har jag varit sen klockan 4.
Hade jätte kul i Småland, vi var på något älgsafari och jag kysste 2 älgar, haha fick potatis att ha i munnen så kom dom och tog det, mysigt. Vi åkte hem från Småland på onsdagen och då släppte mamma av mig hos Sara. Sov där tills idag. Igår klippte vi ut massa foton och gjorde en stor tavla till Saras rum, tog oss 3 timmar. Sen hann vi inte med bussen så Saras killkompis fick köra oss till Höör där vi åt på en grill och sen tog jag & Sara tåget till Malmö. Vi åkte till hennes killkompisar och umgicks med dom hela kvällen. Riktigt kul men det enda läskiga var att killen vi var hos hade en stor fågelspindel, jag som hatar spindlar haha.
När Sara och jag skulle ta stadsbuss till centralen i Malmö på natten så kom bussen förtidigt och körde iväg, Sara började springa efter och jag som varken hade skor på fötterna eller glasögon blev av med henne. Sprang efter och skrek, folk måste trott jag var dum i huvudet. När vi väl kom på tåget till Höör igen så kom det en 30+ utlänning och ställde sig bredvid mig. Han tog fram sin mobil och skrev i ett sms "jag får ditt nummer, vi ska smsa" haha ska tänkte jag och sa nej direkt. Äcklig. När vi kom hem vid 3 på natten satte vi oss och åt ägg samtidigt som vi satt och pratade om hur det varit ifall vi var tillsammans haha.
Idag slängde vi oss i Saras pool och låg på varsin madrass, sen hade vi tävling vem som kunde stå längst på madrasserna. Och ni som känner mig vet hur bra mitt pigment är, min rygg är inte alls sönderbränd :( Ikväll har farmor & farfar, min kusin och hans flickvän varit här och firat pappa. Har haft en mycket trevlig kväll. Imorgon ska jag åka till Sara igen för att hennes kusiner ska komma och fira att hon fyllt 18. Vet inte när jag kommer hem men vi hörs!

Packar

Sara och Sofie sov här inatt också. Pallar inte att jag och Sara hade vattenkrig i min säng halv 2 på natten när Sofie låg på en madrass och försökte sova. Haha Sara puttade till min vattenflaska när jag drack och jag spottade ut allting på henne som revanch, mysigt. Vi såg Twilight 3 igår, den var riktigt bra!
Nu har jag precis kommit hem, imorse hämtade Filip upp oss 3 så då åkte vi till stranden. Har varit speedad hela dagen och velat bada hela tiden, när jag äntligen ligger ner och slappnar av på handduken får jag en hel sko fylld med sand över mig för att vi skulle åka hem. Så jag har precis kommit ur duschen. Nu ska jag börja packa, halv 5 ska jag ta tåget från Lund till Linköping. Mamma och mina syskon är redan uppe hos mormor och morfar med många från släkten så jag ska hälsa på dom. Men vi åker hem igen redan på onsdag, så då ska jag hem till Sara och sova där tills fredag. Får alltså packa för hela veckan och jag får bara ha en liten väska med mig för enligt mamma är bilen redan propp full, åhhh ångest vad ska jag packa med? Haha. Jaja ni får ha en bra vecka så hörs vi på fredag!

Sjuk natt

I tisdags kom Sara hit på morgonen. Vi shoppade och sen åkte vi till stranden där vi träffade Emma och badade. Sen sa vi hejdå till Emma och åt mat hos mig och sen tog vi bussen till Hörby för att sova hos Sara.
I onsdags kom Malin, Emma, Emelie och Natha till Hörby och vi alla gick på Hörby marknad. Sen tog jag, Sara och Emma bussen till Malmö för att köpa smink. Sen åkte jag och Sara hem. Vi skulle laga mat hemma hos henne men det fanns inget så vi blev sugna på langos (vår andra för dagen) så vi åt det. Det enda vi levde på den dagen förutom en bulle till frukost. Sen smsade några av Saras killkompisar så vi gick dit för att säga hej. Haha ett hej blev att vi umgicks med dom i 7½ timme. Vi satt och sjöng och hade det kul när vi kom dit, alla tyckte det var kul att jag kunde melodifestivalens låtar haha. När vi varit hemma hos Anton ett tag gick vi alla till ett ställe med liveband. Där stannade vi och tillslut blev klockan 2 och dom stängde. Jag och Sara följde med killarna hem igen, vi hoppade in i en taxi och satt och gapskrattade åt hans pappa. När vi kom dit så badade vi i poolen och åt nattmat och sen gick jag och Sara hem till henne, var hemma halv 5 på natten lagom pigga haha.
Igår var vi på stranden för att fira Sara som fyllt 18. Sen sov Sara & Sofie här. Nu håller vi på att göra oss iordning och sen ska vi kolla på Twilight på bio. Hörs sen!

RSS 2.0