090831.

Hej!
Hann aldrig skriva mer igår för min dator låste sig när jag låg i sängen och skulle blogga innan jag somnade så jag orkade inte med den och stängde den. Skola idag mellan 8.20-12:20. Var skitkul! Man känner hur vi i klassen börjar lära känna varandra bättre nu och börjar prata med varndra. Efter skolan fick jag ta bussen till Center Syd för min cykel stod där, sprang in snabbt och köpte en spray-deo och sen cyklade jag hem. Kändes som det tog typ 3 timmar för det var motvind. Nu sitter jag i soffan, väntar på att klockan ska bli lite i 5 för då ska jag fixa mat, sen ska älskling komma hit vid halv 6 tiden och då ska mamma köra oss + sofie som vi hämtar upp i Lomma och sen kör vi till Malmö för att se matchen mellan MFF-HIF. Är sjukt taggad! Har redan hunnit "skrika" på en HIF-are. Emma och jag gick i Lund och i stan stod det en kille i min pappas ålder med en HIF-halsduk och pratade med en kille från Rädda Barnen. Jag kunde inte vara tyst så jag började skrika "MFF!!" några gånger.
Jaja vi hörs antagligen imorgon eftersom jag kommer att vara hemma rätt sent idag och älskling sover hos mig ikväll för hans bussar går inte så sent på kvällen, mysigt :) Puss!

Vi drar till Malmö!

Ida ska bara äta sen tar vi bussen 5 över 2. Hörs när jag kommer hem!

090830.

Godmorgon
Nä okej har inte vaknat nu, har sovit och vaknat hela morgonen eftersom jag vaknade vid 6 imorse först av att jag hade riktiga kramper i magen! Jävla mensvärkar
Nu ska jag ner och äta frukost och sen duscha och göra mig iordning. Ida åker och klipper sig nu och när hon kommer hem tar vi bussen in till Malmö och kollar runt. Vi hörs senare!

Av nån konstig anledning har jag drömt att jag varit på ullared hela natten och letat efter en parfym Emma hade, har gått in och ut där för jag glömde kolla efter den varje gång vi betalade våra andra saker..
Haha jag vet inte?


Nu: skönhets sömn!

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Sover riktigt bra nu för tiden för jag har en ny kudde, sån mjuk som dom brukar ha på hotell. Idag vet jag inte hur bra jag kommer sova för det är 2 olika hus som har fest och båda är mina grannar, spelas hög musik och många skrik.
Har haft en mysig hemma kväll med familjen idag, förutom Linus som sover hos en kompis. Kollat på date movie som gick på 5an. Imorgon ska jag upp i normal tid, halv 10 nåt sånt. Ska städa mitt rum för jag har ett berg med kläder på golvet. Ida klipper sig vid 12 och sen ska hon och jag ta bussen in till Malmö där vi ska kolla runt lite. Imorgon kommer även mitt hjärta hem från deras sommarstuga i småland :) Har inget mer att skriva, hörs imorgon! (då kommer även bilder på kläder jag handlat nu den senaste veckan som jag inte visat er)

090829.

Hejsan!
Förlåt att jag varit seg med att uppdatera, men denna dagen har bara flugit fram! La mig framför tv;n vid 1 och när jag sen kollade på klockan var den kvart i 4. Nu har jag klätt på mig och väntar på att mamma & pappa ska komma, vi ska åka in till Malmö för att hämta min, älskis och Sofies fotbolls-biljett till matchen på måndag. Sen ska jag be snällt att jag får springa in på Gina Tricot och H&M fall dom orkar stanna där.
Igår hände det en läskig sak! Var ju hos Emma igårkväll och blev hämtad vid halv 1, när vi sen körde på väg hem mot vårt hus så säger mamma till pappa som kör "akta Micke du ser att någon ligger i diket va?" när vi kör förbi diket så hoppar personen fram och springer från andra sidan vägen mot våran bil gapskrikande! Mamma tror att han/hon var drog-påverkad, asså fyfan vad rädd jag var! Skakade hela vägen hem. Tänk fall det hade varit jag som kört moppen på väg hem från Erik istället för en bil? Vi körde ju i minst 70 men min lilla moppe som bara går upp i 60 hade aldrig orkat gasa ifrån personen, den hade hoppat på mig och vält min moppe så jag ramlat. Och vad hade hänt sen? Nej usch. 
Hörs sen!


090828.

Hej bloggen!
Allt bra med er? Med mig är det bra, men är sjukt varm hela tiden! Kom typ precis hem, skola idag mellan 09:40-14:40. Skulle igentligen slutat 15:25 men Aina var snäll idag så vi fick sluta tidigare. Har varit en helt lugn dag, första lektionen skulle vi jobba med våran guide till 1orna men jag, Sofie och Emma var redan klara så vi satt och pratade tills 11:25. Då gick vi och åt i matsalen där jag träffade älski, vid 12 var jag tvungen att säga hejdå till honom för han skulle ha lektion och sen åka till småland. Efter lunch var det drama, där "lekte" vi typ bara och sista lektionen gick vi och plockade bär och lärde oss vilka som var giftiga haha. Efter skolan gick jag och Emma i stan, köpte en t-shirt och en halsduk. Sen gick vi och tjockade oss på BK och efterrätten blev en munk med choklad och daimkulor, mMm vad jag är tjock :)
Nu ska jag göra mig iordning för vid 6 ska vi vara hos Frida i Lomma men hon är inte hemma så jag ska nog ut och träffa Emma, haha det rimmade. Puss hörs ikväll!

090827.

Heej!
Är skit trött så det blir ett kort inlägg om dagen. Skola mellan 09:30-16:30 (igentligen 16:55) Efter skolan tog jag bussen till Bjärred men när vi körde över motorvägen så stod det HELT still! Jag och Andreas pratade vid Bjärred centrum och var precis nära att börja till Lödde när Andreas kompis säger att hans pappa ska komma och att vi kan få åka med dom hem. Men innan hans pappa hann komma så kom bussen. När jag kom hem åt jag snabbt, körde och tankade moppen och sen åkte jag till älskling vid lite i 7. Kom typ precis hem därifrån. Har varit riktigt mysigt att vara hos han idag, har haft sånna skrattanfall så jag legat på hans golv med kramp i magen haha. Vid 8 tiden la vi oss i soffan med popcorn och tittade på Män som hatar kvinnor, skithemsk men skitbra film! Ville verkligen se hela men dom sista 10 minutrarna när jag låg mot älsklings axel så gick det knappt att hålla ögonen öppna. När jag sen åkte moppe hem vid lite över 11 så höll jag på att kissa på mig av rädsla. Det körde en bil några 100 meter bakom mig som höll på att blinka hela tiden med hel-ljuset och ju närmare han kom desto mer blinkade han. När han bara var nån meter bakom mig så hade han hel-ljuset på hela tiden och fy vad jag spännde hela kroppen när han körde om mig. Hade en känsla att bilen bara skulle öppna dörrarna och sparka av mig från moppen, haha jag och mina fantasier?
Nu ska jag sova, imorgon åker Erik till Torpet tills söndag så jag träffar inte honom på hela helgen, och ni vet ju hur gulliga vi är mot varandra när nån åker bort? Jag har fått hans tröja som jag ska somna med och ligga och lukta på och han fick mitt hårband som han tyckte luktade gott, erkänn att vi är söta? :) Nu ska jag fortsätta och ligga och le åt mitt sms från Erik tills jag somnar. Puss på er!

090826.

Hej huvudvärk!
Är riktigt trött i huvudet, känner för att gå och lägga mig nu, kanske lite tidigt? Idag gick jag till halv .. eller till 10 över 4 för teckenspråksläraren hade inget att göra med oss. Så tog bussen hem och åt snabbt sen körde pappa mig till center syd där jag klippte mig. Tur att man har sin frisör som "bästis" haha hon tvättade mitt hår, satte i hårinpackning som jag satt där med och sånt. Sen fick jag såklart beröm för mitt "underbara hår" som jag bara tycker är jobbigt tjockt. Har blivit erbjuden att bli hårmodell också :O haha Bella höll på med mitt hår och bara "Åh det är så underbart! Jag skulle vilja ha dig som hårmodell och kunna klippa och färga det och sånt, ja jag har ju ditt nummer så jag ringer" Men jag tror inte jag vill det, liksom då får dom klippa och färga det hur dom vill och helt plötsligt sitter jag här hemma med kortkort rosa hår?
Nu är jag skitvarm så ska gå upp på mitt rum och starta fläkten, läsa några bloggar, kolla på tv och smsa älskling. Tror inte jag skriver mer idag, får se. Imorgon går jag halv 10-5 i 5. Efter skolan åker jag snabbt hem och äter och sen åker jag till älskling och är där på kvällen, mysigt! Puss.

Kanske hade varit såhär "snygg" i håret? Även om rosa är en av mina favorit färger så tackar jag dock nej till att ha det som hårfärg ;)

090825.

Hej!
Gud vad ont jag har i huvudet! Är nog åska i luften. Skola idag mellan 08:40-13:40. Men kom försent imorse som vanligt för dom jävla köerna... Hade idrottsskador och massage första lektionen där man masserade och blev masserad. Sen Svenska B och Kommunikation men där jobbade vi bara med ett arbete så tiden gick snabbt. Slutade sen vid 20 i 2 så då tog jag, Emma och Sofie bussen in till stan där vi snabbt kollade på Gina Tricot och sen tog jag och Sofie bussen till Lödde. Hon skulle till Filip.
Nu har jag, pappa och syskonen precis varit nere på bilträffen för att titta lite, minns i September 2007 då jag och älskling bara varit tillsammans 1 månad, han jobbade i kassan på bilträffen och jag var där varje tisdag, inte för att jag var intresserad av bilar då det var mer för att få träffa Erik haha. Idag när vi körde hem därifrån så körde vi på en grusväg så jag fick testa att köra, gick skitbra! Inget hoppande när man skulle starta bilen. Nu ska jag sätta mig och titta på tv och äta yoghurt. Hörs sen!

Tagen i september 2007 på bilträffen av Ida/Linus/Erik? haha kommer inte ihåg..


Linus och min söta Erik, lika söt då som nu ;)

Jordgubbar och hallon

Jag är riktigt sugen på jordgubbar och hallon! Haha blev det när jag skördade på farmville, ja kalla mig freak fall ni vill det får ni har jag sagt. Nu ska jag sova, ska upp kvart över 6 imorgon, satte klockan på "07:15" utan att tänka på att det är kvart över 7, tur jag kom på mig själv för bussen går 07:40 haha. Godnatt!

Mums!

090824.

Hejsan!
Vad tycker ni om min nya design och header? Jag gillar den, har tagit "modell-bilder" idag, gick som det gick men det blev väl nån enstakad bild jag blev nöjd med. En av dom är bilden i min header, den kanske inte är precis "wooow vad snygg!" bild men jag gillar den, speciellt den i svart och vitt :)
Idag har jag varit i skolan, lugn dag. Började 20 i 8 med teckenspråk men kom 20 i 9 istället för älskling och jag fastnade i kö imorse. Fyfan vad ball teckenspråkslärare jag har! Haha en ung kille som verkligen bjuder på sig själv och som ska ha ögonkontakt med en hela tiden, Madde trodde att det var för jag hade så fina ögon. Sen hade vi Svenska men där fick vi jobba med ett arbete så vi gjorde inte så mycket på den lektionen, jag sofie och emma satt mest och nördade framför varsin dator. Sista lektionen var naturkunskap som skulle vara i 50 minuter men vi slutade efter 40. 20 över 12 slutade jag och Emma för dagen men vi väntade på Sofie som slutade halv 2. Sen tog vi bussen in till stan och åt, 3 mötte jag Erik vid centralen så vi tog bussen tillsammans. Hoppade av vid center syd och köpte en tunika och en kavaj med kortare armar. Visar bild imorgon! Nu ska jag snart ta och ringa Erik och fråga fall han vill följa med mig efter skolan, sen ska jag lägga mig och kolla på tv för jag börjar redan bli trött. Hörs imorgon fall jag inte skriver innan jag somnar. Hej sålänge!

Haha denna bilden ser bara rolig ut? Ser ut som jag bara "ey flytta, Natti kommer, the bitch is back!" typ som jag kännt mig idag, 1orna kollar på en så jag går runt och ger bitch-blickar till alla typ som "vafan vill du?" haha skönt att slippa vara yngst på skolan så man har dom små 1orna man kan vara snäll mot ;D

Jag är blind..

Har knappt hunnit sitta vid datorn idag, och när jag väl gjort det har jag inte haft tid att blogga. Åkte till älskling idag vid lite över 2. Basti var där också en stund, sen åkte han hem och jag och älskling hade det mysigt. Sen tog jag moppen hem vid lite över 4. Har inte gjort mycket mer, ikväll åkte familjen en runda i bilen och då märkte jag hur beroende jag igentligen är av mina glasögon:

Mamma- Åh titta in där, ser ut som ett spöke (vi åkte förbi nån teater)
Alla- jaaa undra vad det är?
Natti- Jag såg inte den.
Så mamma backar bilen fram och tillbaka
Mamma- Ser du den nu då? *kollar bak på mig och ser hur jag kisar med ögonen*
Mamma- äh det är inte lönt. (kör iväg)
haha

Vi kör en bit och efter ett tag drar jag ner fönstret på bilen och ropar "ksssskssss" till en svart "katt"
Ida- Asså Natti vad gör du?
Natti- Jag ropar på katten?
Ida- Natti... det där var en sten...

Hahhaha halft blind or what? Nä nu ska jag sova, börjar 8:20 imorgon med teckenspråk och jag har tur för älski börjar också då så jag kan åka buss med honom imorgon! Slutar 12:20 så det är skönt så det blir ett tidigt inlägg imorgon + att jag äntligen fått tid hos frisören! Godnatt :)

Jag om 20 år? Nej usch...

090823.

Hej!
Hur är det med er? Själv är det väl ganska bra, ska snart hoppa in i duschen. Älskling ringde för en stund sen och sa att jag glömt några saker hos han så får åka och hämta dom. Får se fall jag är med han ett tag eller vad jag gör idag. Har inte så mycket att berätta, vi hörs senare istället!

Farmville

Har fått ligga framför datorn i 30 minuter längre än vad jag ville, mina jordgubbar och hallon på Farmville var på 74% och var klara typ inom 30 minuter så jag kunde inte logga ut för då skulle dom ruttnat. Haha kalla mig freak!
Hela kvällen har jag suttit och myst i uterummet. Ida och jag har haft våra laptops där ute och efter ett tag kom vår "vildkatt" som är tam och som typ bor i vår trädgård så vi släppte in henne och hon låg i mitt knä och sov, sötnos. Vid 10 kom mamma och Linus också ut med popcorn och godis så vi spelade spel tillsammans, mysigt. Imorgon vet jag inte vad som händer, hoppas på att Erik kan träffa mig. Nu ska jag iallafall lägga mig och titta på TV, ska säga hejdå till Markus som underhållt mig på msn medans jag väntade på mina bär skulle bli klara haha. Nä nu är jag trött och bara babblar, godnatt!


090822.

Hej Allihopa!
Förlåt för dålig uppdatering, känns som jag skriver det ofta men jag har sovit hos Erik igår-idag så jag hann aldrig skriva igår. Slutade 20 över 4 typ så jag och Emma åkte in till centralen och satte oss under ett tak och åt en kanelbulle. Sen tog jag bussen kvart över 5 mot Erik. Vid Centrum stod pappa med min sov-väska så han sträckte den snabbt genom dörrarna sen åkte jag vidare. När jag kom till älskling bytade jag om från shorts till jeansleggins eftersom det var rätt kallt ute. Sen kom Basti och Marcus och då blev vi 4 körda in till Malmö av Eriks pappa. När vi kom dit gick vi till Stor torget och ställde oss typ längstfram för att kolla på Promoe, var sjukt coolt att se han live. Jag har träningsvärk i mina ben idag, vet inte fall det är för att jag dansade med Erik igår? Haha. Innan "konserten" började mötte vi Kristoffer, Linus och Sadir 3 killar från Eriks klass + en annan kille som jag inte minns namnet på som kände Kristoffer. Skulle igentligen träffa Lotta och Sara också men dom åkte in till Malmö senare så jag fick bli den enda tjejen där haha. Lite över 8 var det slut så då gick vi mot mat gatan och stod där ett tag. Åt friterad banan  med glass och nougatsås som älski bjöd på, var skit gott! Vid 9 tiden blev vi körda hem igen av Eriks pappa för vi skulle hem och äta tacos, Basti åkte hem vid 11 och då satt jag och Erik vid datorn ett tag innan vi la oss och somnade.
 
Idag kom pappa och hämtade mig vid 1, har fått högtalare till min laptop så nu har jag disco på rummet! Haha. Vid 4 hämtade jag, mamma och Linus Ida vid stallet och sen åkte vi till Center Syd. Köpte skor till Linus och Ida och jag köpte en lång kofta som man kan ha till leggins + ett par örhänge. Nu sitte jag i uterummet och myser med cola och en nektarin och spelar farmville, har blivit en nörd tack vare Emma :( haha. Skriver mer sen!


denna koftan köpte jag. 149:- Dock är den mycket snyggare i verkligheten. Den sitter som en smeck sitter som en smeck! haha jag kommer bli Promoes största wannabe ;)

Blev kär i denna kjolen som jag hittade på en hemsida, hoppas det är midjekjol! Ska nog dra ner och kolla  det imorgon :)


Godnatt

Nu ska jag sova, ska ta bussen 5 i halv 9 imorgon så tänkte sova tills kvart i 8 men har en del saker jag måste fixa så det är lika bra att gå upp 20 över 7 och ta det lungt. Imorgon följer jag med Erik hem efter skolan och sover där. Ska bli mysigt för saknar att ha han här nu. Haha när jag, Linus och Linus var och åt innan så kom det tre 25+ killar i en bil och tutade och vinkade mot mig och "min" Linus sa direkt
Linus: där är killar som tycker du är snygg som vanligt natti
Och han och Linus hans kompis började direkt hålla på tills jag sa "hur vet du att han inte tutade på dig?" då blev dom tysta haha. Nu går ögonen i kors på mig, puss!

"Barnvakt"

Mamma och pappa är och spelar golf, Ida är i stallet och jag passar Linus och hans kompis. Vi ska faktiskt cykla ner till pizzerian idag, inte bra men ikväll börjar mina situps ordentligt! Linus kompis ska också med så jag har med mig Linus & Linus tydligen haha. Hörs snart!

NRJ in the park 19/8


Här kommer bilder från igårkväll när det var NRJ in the park tillsammans med älskling, Basti, Lotta, Sara och även Michis och Simon som vi träffade senare :)


Jag och Erik <3

Lotta, jag & sara ;) Erik och Emmi Bastis syrra där bak :P haha känner mig som en blekís jämfört med Lotta

Tror vi har ca 50 bilder på oss 3, haha vi fattade inte att kamran tog så vi bara fortsatte att trycka. Ser ut som jag tänkt dricka mig stupfull jag vet men det är Lotta och Saras cider faktiskt, jag var deras lilla packåsna den kvällen med väskor och dricka. Jag själv dricker inte.

Söta Lotta och söta Sara försöker ta en bild som förstörs av mig som sticker upp huvudet och gör en ful min, Erik som också försöker komma med på bild och även Bastis hand som kommer fram från ingenstans ;) haha

Lotta & jag, barndomsvän <33 haha även här är Bastis hand med

Simon & Michis :)

Basti :)

Nån random kille som gillade att synas, han gav även hela publiken en rumpchock när hans kompis drog ner hans kalsonger haha

Sen sa vi hejdå till Simon och Micihis och gick bakom scenen för att träffa Marcus + 2 till. Då får jag och Sara syn på Arash som går ut från sin "loge" och springer efter han och skriker "Arash stanna! Vi vill ha foto med dig" Så vi sprang fram till honom och ni tjejer och killar som var där kan känna er lite dissade när han ignorerade alla utom mig & sara (för att vi var så snygga;) )

Haha känner mig nog mycket blekare jämfört med honom än med Lotta (a)

Det var dom bilderna jag hade, eller igentligen inte. Har 20 000 närbilder på alla som jag var med som lotta tagit, 1000 bilder på massa killar som Lotta och Sara fotat för att dom tyckte dom var snygga och sen tagit deras nummer, nån bild på en tjej och Sara, dom fick tydligen en 5a av tjejen att gå på toa på BK med och följde med henne in när hon kissade, enligt sara torkade hon inte sig ;) och sen har vi massa bilder upp i näsan på mig och rätt ner i min u-ringning, ja ni fattar... Bilder som ni inte får se helt enkelt! Feel the pain ;)


090820.

Hej!
Nu är jag tillbaka, och även tillbaka i skolan efter ett underbart sommarlov, back to hell som jag sa till älskling när vi hoppade av stadsbussen vid skolan idag haha.
Började skoldagen klockan 1 idag. Älskling sov hos mig igår-idag så vi gick upp vid 8 imorse, åt en lång frukost, gick upp och duschade och gjorde oss iordning och vid 10 tiden gick vi till bussen och åkte till lund. När vi kom fram åt vi varsin ceasarsallad på Mondo, jättemysigt! Sen gick vi lite i stan och sen tog vi bussen till skolan. Där träffade Eriks sina vänner och jag hann säga hej till Lotta, Sara och Emelie. Sen kom Emma och Sofie och vid lite i 1 gick vi upp mot salen. Hade bara information av Aina vår mentor och slutade typ halv 2. Sen träffade jag älskling och tog bussen tillsammans med honom hem till mig där han hämtade sin väska och åkte hem till sig.
Imorgon börjar skolan 20 i 10, slutar 5 i halv 4, känns tråkigt på en fredag men okej ändå för älski slutar 10 minuter efter mig så jag väntar på honom, sen tar vi bussen/tåget hem till han och äter nåt där. Sen ska vi eventuellt in till Malmö festivalen på kvällen och se Promoe :D Hoppas det inte regnar förmycket bara..


Ett försök på att fota älskling utan att han själv ser det, vi satt och väntade på bussen och var trötta. Sen kväll igår, tidig morgon idag (bilder från igår kommer i inlägget efter)

Snygg bild? haha iallafall, på Mondos uteservering. Riktigt god juice! och sallad också för den delen :P

Miiiiin älskling <3


Hittar inte sladden..

Hittar tyvärr inte sladden till kamran så kan inte visa vad jag köpte på ullared idag, får göra det någon annan dag. Nu ska jag gå och packa och göra mig iordning sen åka till älskling. Ska sova där inatt och vara där hela dagen imorgon. Sen vid 6 tiden åker vi in till Malmö festivalen och ska titta på NRJ in the park. När det är klart tar vi tåget till Kävlinge och blir hämtade av mamma eller pappa och sen sover han här onsdag-torsdag. Skriver när jag får tid! Puss på er.

090818.

Hej allihopa!
Nu är jag hemma, eller det har jag varit ett tag. Har ju varit på ullared idag, var skit kul! Har köpt en del saker som jag tänkte ta foto på och visa er. Ska göra det nu snart för sen måste jag packa och göra mig iordning för vid 6 åker jag till älskling och sover där. Ska bli mysigt! Har inget mer att berätta för er mer än att jag är trött för jag var uppe klockan 6 imorse och att jag är hungrig. Kanske bättre att jag går upp och fottat mina saker istället för att bara skriva skit? Hörs snart!

Ullared tomorrow!

Har inte hänt ett skit idag! Bara varit hemma och dött av tråkighet i en stor oversize t-shirt. Skulle igentligen sova hos älskling inatt men han mådde inte speciellt bra så vi pausade idag och jag får åka till han imorgon istället. Så nu är min vecka fullproppad. Imorgon ska jag upp klockan 6 för att göra mig iordning sen sticker jag, pappa, syskonen och farmor & farfar till ullared. Ska leta efter en väska och kanske kommer hem med lite annat smått och gott. Vi kommer hem runt 4 tiden och då ska jag packa väska och åka till älskling och sova hos honom, mysigt! Sen på onsdag åker vi till mig och mot kvällen åker vi in till Malmö Festivalen för att se NRJ in the park. Sen åker vi hem till mig när det är klart och sover här. Sen är torsdagen kommen, skolan börjar igen :( Men vi börjar 13:00 med upprop så jag och älskling åker in runt 11 till Lund och äter lunch i stan innan vi tar en stadsbuss tillsammans in till skolan. Låter ändå mysigt :) Sen på fredag kväll ska han och jag in till Malmö festivalen igen för att se Promoe.

Nu ska jag sova för klockan ringer 06:00 imorgon! Puss på er!

090817.

Förlåt förlåt förlåt igen för dålig uppdatering. Men jag satt på bussen från Lomma igårnatt vid halv 1 och var hemma runt 1, sen kollade jag runt på lite bloggar och sen somnade jag. Kan berätta om gårdagen. Ni hörde ju att jag satt på bussen påväg till Emma igår vid 4. När jag kom dit gick vi upp på hennes rum och jag fick plattat mitt hår som såg ut som ett affro för jag hann inte det hemma. Sen blev vi körda till Sofie av hennes pappa där vi hämtade Sofie och körde vidare till karin. Pratade lite med henne och efter 20 minuter kom även Jenny och Linnea. Sen öppnade Karin sina presenter och efter det åt vi tacos och kladdkaka, gott för jag var sjukt hungrig! Sen pratade vi om allt möjligt och körde "jag har aldrig" det har blivit som en tradition ;)  Vid 12 hämtade Emmas pappa oss och jag fick åka med till busstationen i Lomma där jag tog bussen hem, en fullproppad svettig buss med massa fulla ungdomar som varit på Malmö festivalen, kul. Lyckades ringa hem och väcka mamma och hon var snäll som mötte mig med bilen vid centrum, hon orkade inte cykla haha.

Idag ska jag kanske in till Malmö Festivalen med Emma, hennes kusin och nån till. Får se hur det blir, men vi hörs under dagen och jag lovar att jag ska lägga in bildrna från den 15/8 när Ida fyllde år.
Kul att se att jag fått många läsare, undrar vilka ni är och ifall ni har någon blogg som jag också skulle kunna få läsa? Skriv isåfall en kommentar ifall ni vågar. Min statistik har kanske höjts sen jag började med mina dagens outfit bilder som jag är så duktig på att lägga in? haha.

Stress

Förlåt för dålig uppdatering! Men har varit med min älskling fredag-söndag som ni vet och jag vill hellre mysa med han än att nörda vid datorn;) nu sitter jag i bussen på väg till emma, sen ska vi åka till stp och träffa sofie sen ska vi gå till karin där även jenny och linnea är, ska bli kul! Fick stressa till bussen så hann därför inte blogga på datorn. Hörs när jag kommer hem, puss!

090814.

Hej alla söta :)

Sitter och kollar på Gossip Girl just nu, sista skivan och jag kan knappt slita mig ifrån tv;n haha. Men nu måste jag gå och duscha, sen städa lite och sen åker jag till Erik. Vet inte vilken tid det blir men ska försöka skriva ett inlägg till er innan jag åker. Hej sålänge.

Älskling och min 2årsdag <3

Här kommer bilderna från den 11, alltså för 2 dagar sen, min och eriks 2årsdag


Detta hade jag köpt till honom, ett kedjearmband där det står vårat datum vi blev tillsammans "11-08-2007" han blev jätteglad och det blev jag också när jag hörde det :)

Han hade beställt denna buketten tills den 11, så sjukt fin. Den ska torkas och hängas upp på min vägg :)
 
Detta fick jag av älskling, men det visste ni ju redan eftersom jag fick det i början av sommaren fast i en förtidig 2års present :)
Fanns tyvärr inga bilder på mig och Erik tillsammans, men imorgon eller på lördag ska jag ta fram kamran och tvinga han att va med på några, inte för jag tror han kommer säga nej men ändå.
Nu ska jag sova, hörs imorgon. Natti Natti.

Bilder från Töcksfors

Här kommer bilderna från Töcksfors. Ligger precis på gränsen till Norge fall nån undrar.


Detta trollet var de första man la märke till när man kollade ut, såg läskigt ut

Älskling som äter och kollar tv, innan vi åt våra goda natchos tallrikar. Våran säng bakom och man kan även se sänglamporna på väggen som var omöjliga att tända! haha. Dock klarade Erik det idag..

Efter maten spelade vi bowling på hotellet, jag skulle visa mina skills och började med en spare! Men resten av rundan gick sämre för mina fingrar fastnade i hålen och resten av kloten med stora hål var för tunga för mig, eller så var det jag som var för klen.

Erik hade stor duell med pappa och tävlade om våran säng, fastän han förlorade över pappa med 20 poäng så fick vi den ändå. Bara för att jag var en så söt maskot :)

Haha pappa ser inte lika smidig ut, men han vann ändå

Våra jawbreakers! Haha jag och Erik har kämpat i flera timmar och slicka på dom, men har ändå inte kommit till mitten än. Dom är stenhårda och går absolut inte att bita i, vassa också, Eriks tunga och överläpp började blöda :O haha

Erik och jag köpte inte bara jawbreakersen, nejnej vi köpte även 300 tefat haha!

Sötnos <3 Jag försökte underhålla mig själv i bilen med att ta foto, sen körde vi såklart gul bil leken och när vi inte orkade längre låg jag och spelade sims 2 på min mobil. Jag hette Poppy och Erik hette Ben, fast man kunde bara styra Poppy så jag bestämmde att vi skulle gifta oss :) (bra att man fick bestämma namn själv haha) Stor tumme upp till sätena i pappas bil som går att fälla så man ligger ner!

Erik hittade vart man satte på min självutlösare som jag undrat i 7 månader nu, vi skulle testa den men en osminkad Natti gillar inte närbilder, nejnej..

Sista bilden, jag och Erik hade 3 stooora kassar med capri sonne sen vi jobbat, vi delade upp dom systerligt och broderligt. Fast man ser inte på bilden hur stora berg med dricka vi hade.

090813.

Här har ni en tjej som är t-r-ö-t-t med ett STORT t! Har suttit i bilen från klockan 10 imorse till 8 ikväll, åkt 73 mil. Men okej vi har inte suttit i bilen hela tiden, vi har stannat och ätit, gått på toa och köpt polkagris i gränna och sånt också.
Igentligen skulle inte jag ligga i min säng, hemma i mitt hus just nu. Vi skulle sova på hotellet inatt också eller åka bil efter vi jobbat vid 7 tiden ikväll. Men det ösregnade imorse och vi kunde inte stå inne på det stället vi skulle va så vi fick åka hem, men vi får lön ändå så det är alltid bra att få lön för ingenting haha.
Ska lägga upp bilderna från resan och även bilderna från 2 årsdagen i ett inlägg efter detta. Har suttit hela kvällen och tittat på Gossip Girl som jag lånade av Tilda så har inte hunnit göra det innan. Imorgon ska jag sova hos Erik. Sen på lördag åker vi moppe hem hit till mig för farmor & farfar och kanske min kusin ska komma hit och fira Ida som fyller 12 år. Sen sover älskling här från lördag-söndag. Nu orkar jag inte skriva mer, ska lägga upp bilderna och sen släcka min sänglampa få min skönhets sömn. Puss!

Påtal om sänglampa, måste berätta en sak som vi skrattade åt på hotellet. Jag sitter vid skrivbordet framför laptopen och ska börja blogga och Erik ligger och tittar på TV i våran säng. Jag kämpar med att tända en lampa som hänger på väggen och frågar han hur man ska tända den för jag testade allting. Då säger Erik "amen det är ju en sån touch lampa, du måste ta handen under lampan så tänds den" jaha! säger jag och börjar röra handen fram och tillbaka under lampan men det funkar ändå inte, då börjar Erik skratta, haha var visst bara en vanlig lampa ändå? Inte alltid lätt att vara blond ;)

090812.

Heej allihopa!

Är trött nu eftersom jag vaknade 20 över 3 inatt, klockan ringde och jag och älskling var tvugna att gå upp. Vi hade en supermysig 2 års dag igår, men det skriver jag mer om när jag kommer hem:) Vi gick upp halv 4 och gjorde oss iordning, sen gick vi ner och bredde mackor med pappa sen åkte vi lite i 4. 7-halv 8 åt vi frukost imorse sen fortsatte vi. GPS:en drog in oss på en omväg i Norge med världens hemskaste väg. Sen kom vi fram till Töcksfors där vi skulle jobba, i ett shoppingcenter så man kunde passa på att gå i affärer samtidigt ;) Haha.
Sen åkte vi till hotellet, pappa jag och Erik åt varsin natchos tallrik när vi kom fram sen spelade vi bowling som finns på hotellet. Pappa vann såklart som vanligt haha, vi tävlade om dubbelsängen men jag och Erik fick den fastän vi förlorade. Nu ska jag lägga mig i sängen med älskling och äta vårat "evighets godis" haha jawbreakers. Undra hur länge den kommer hålla? Typ 3 veckor. Hörs kanske imorgon, puss på er!

Muums :D


Dagens outfit


Klänning - gina tricot
Skärp - gina tricot
Lite finklädd får man vara på sin 2års dag :)

090811 - 2 år älskling<3

Den speciella dagen är här som jag skrev igår. Jag och min älskade Erik har varit tillsammans i 2 år! Han kommer hit om 30 minuter och jag ska bjuda på mat. Sen ska va bara mysa ikväll. Han ska få sin present också som ni får se på bild sen. Inatt vid 3-4 kör jag, älskling och pappa upp till Strömstad för vi ska jobba. Kommer hem på fredag igen men pappa har nog med sin laptop så är jag snäll kanske jag skriver nåt inlägg till er där uppifrån :) Puss på er och ha en super mysig kväll för det ska jag ha!

Haha bilden är tagen för exakt 1 år sen, på vår 1årsdag. Vi hade mysigt i min trädgård och åt kyckling :) Erkänn att vi ser en aning döda ut? hahaha. Idag ska jag ta flera bilder som ni får se sen, lovar ;)

Dagens outfit


Linne - gina tricot
Shorts - gina tricot
Skärp - gina tricot
Armband - Thomas Sabo


En hel Gina tricot outfit idag ;) Skärpet som Sofie gillade och köpte likadant, som dock är mycketmycket snyggare i verkligheten än på denna bilden!

S&N=twins?

Nu har jag precis skjusat sofie till bussen, hon åkte bak på min cykel och beundrade hur långt hår jag fått samtidigt som jag trampade på.
Har varit riktigt kul idag! När hon kom gick vi upp på mitt rum och pratade lite, sen gick vi till pizzerian och åt och snackade skit. Sen blev hon fast i mitt skärp (outfit bilden ovanför) så när hon fick höra att det fanns 1 till tog vi min moppe ner till Center Syd 20 minuter innan dom stängde. Köpte en klänning till mig och en likadan till min lillasyster som hon ville ha. Ni får se den på outfit bild imorgon då jag ska ha den. Det är en speciell dag imorgon, vet ni inte vad jag menar får ni helt enkelt kika in i bloggen imorgon och se ;) När vi kom hem från Center Syd satte vi oss på mitt rum med datorn och kollade runt på alla möjliga saker. Sen satt vi och gapflabbade på msn då Erik pratade om hur skönt det var att kissa och Filip om string, dildosar och att han hade YES diskmedel så dom kunde ha analsex. Hahaha. Sofie köpte likadan klänning som mig idag och likadant skärp som jag köpte igår, undra hur många klädesplagg vi har som är likadana? Vi får lägga upp en schema när skolan börjar vilka kläder vi ska ha olika dagar. Var pinsamt förra terminen när vi kom i likadana kläder hahaha. Vi har likadana kläder och är lika blonda, tvillingar nästa!
Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och planera inför dagen! Puss på er och godnatt.

Tack för idag Sofie gumman <3


090810.

Hejsan!

Förlåt för seg uppdatering idag. Har knappt gjort något på morgonen förutom städat mitt rum och planerat inför senare ikväll. Sofie ska komma hit vid 5-halv 6 och vi ska tjocka oss med pizza haha. Sen kanske vi ska träffa Erik och Filip men det är inte säkert för Erik vet inte fall han kan. Jaja annars hittar jag och Sofie på något själva helt enkelt.
Har precis kommit ur duschen, dränkt mitt hår i hårinpackning så det är lent och mjukt och luktar gott just nu. Mamma kommer snart så då ska hon nog följa med ner till Gina Tricot och säga vad hon tycker om en klänning jag lagt undan. Hörs senare! Ska försöka ta massa bilder idag till er :) (dagens outfit bilder har paus som ni märker, dom kommer snart haha)

Eye toy och kräftor.

Jag badade aldrig, var 26 grader och molnigt. Vilken badkruka jag blivit.. får ändra på det!
När vi kom hem från badet så åt vi kräftor, mumsigt. Sen åkte mamma och pappa och spelade golf i 2 timmar så jag och Ida gick upp och spelade eye toy. Tillslut slutade det med att jag stod i bikini så varm jag var, men det passade bra för vissa tävlingar utspelade sig på stranden ;) Sen gick vi ner för vi var så svettiga och gick ut och satte oss på trädäcket och kollade på kattungarna som sprang runt och lekte. Sen in igen och fråga Linus fall han ville vara med och spela spel så vi 3 satt i uterummet och spelade. Sen kom mamma & pappa hem och då var pappa också med. Nu ska jag sova, fick ont i magen så hoppar över mina 150 situps idag och gör 300 eller fler imorgon istället. Nu vill jag bara lägga mig och kolla på tv i sängen, men först ska jag läsa lite bloggar. Imorgon ska jag träffa Sofie och kanske Emma fall hon kan svara på mitt sms nångång haha. Jaja vi hörs imorgon! Godnatt.

Badar

Nu åker mamma, jag och syskonen och badar vid golfklubben. Hörs när jag kommer hem!

Skit i gubben på bilden, det är iallafall den mysiga poolen bakom honom, sen ligger den precis utmed havet så man ser solnedgången varje kväll man badar där. Skit mysigt!

Shopping


Bh - gt 129:-
trosa - gt 59:-
skärp - gt 99:-
läppglans från loreal (köpte i fredags) - h&m 98:-

090809.

Hejhej allihopa!

Hur är det med er? Fy vad varmt det är ute! Vi ska snart åka och bada, jag & min familj. Idag vaknade jag runt 10. Gick ner och åt frukost och sen klädde jag på mig. Sen cyklade vi ner till Center Syd. Shoppade lite på gt och la även undan en klänning som jag nog ska köpa imorgon, får tänka fall jag behöver den. Ida köpte ett eye toy spel så nu spelar vi det, bra med motion haha. Hörs senare!

Såhär såg mitt hår ut imorse när jag vaknade, ändå bra att ha själv-lockigt hår men ibland blir det lite för mycket eller ni kanske tycker att det är snyggt med affro? ;)

Eller kanske snarare ska kalla mig själv för ett troll

090808.

Idag vaknade jag och Erik vid halv 10 tiden. Åt frukost framför LOST och sen åkte hans mamma och pappa till stranden så vi hade huset för oss själva igen. WOHO party! haha nej inte precis, vi hade det mysigt iallafall. Erik var snäll och lagade jättegod lunch till mig och jag var snäll som vek hans sista reklam. Säg något sjukt vi inte gjorde idag, ett tag satt vi på varsin ände av en solstol och rev av löst trä, andra sekunden låg vi på gräsmattan i en hög och gnällde som 2 valpar och tyckte Mio (eriks hund) var söt som vände på huvudet och kollade på oss, nästa sekund stod vi inne i hans mamma och pappas sovrum och gapflabbade åt Mio som satt i sängen med huvudet upp i luften och ylade till glassbilen som var utanför. Haha ja vad ska man säga? Man har alltid roligt med Erik. Åkte hem där ifrån vid 3 tiden för dom skulle ha gäster och Erik skulle börja städa. När jag kom hem kollade jag på "my super sweet 16" och dom ungarna är ju inget annat än bortskämda! Sen hjälpte jag mamma lite att laga jättegod mat, familjen åt och sen åkte vi och badade. När vi kom hem satte vi oss i uterummet med massa gott och spelade spel. Vann båda gångerna, fast på delad plats med mamma en gång och Linus en gång. Jag är bäst på sant eller falskt!
Nu ligger jag i sängen och ska börja med mina 150 situps/dagen igen, fettet ska bort! Sen ska jag kolla tv och sova, hörs imorgon. puss och godnatt.

Mysig fredagskväll med mitt hjärta<3

Igår (fredag) hann jag aldrig skriva här i bloggen, hade fullt upp hela dagen faktiskt.
Vaknade vid 10 tiden, gick ner och åt frukost sen upp igen och städa rummet och ta på mig kläder. Vid 12 åkte jag, mamma och Linus till Center Syd och kollade runt efter en väska till mig, kläder till Linus och jag köpte även ett läppglans som jag ska visa i ett annat inlägg. Sen när jag kom hem ringde jag till älskling och frågade när jag skulle komma. Sen ner till mamma och pappa och fika med dom, upp på mitt rum igen och fixa mig, raka benen + packa väskan (haha fullt upp hela tiden) sen ner och krama mamma och pappa hejdå sen vid lite över 3 tog jag moppen till min älskling och sov där. När jag kom dit hjälpte jag hann att vika reklam. Sen sa vi hejdå till hans mamma som skulle åka på fest och hade huset för oss själva. Mysigt, älskling lagade en av mina favoriträtter och jag åt mig proppmätt. Sen kollade vi på LOST och åt Jelly Beans som jag köpte i Tyskland till honom. Skit gott för Erik, han satt och njöt och skrattade åt mig som fick alla äckliga som körsbär och dom haha. Sen somnade vi runt halv 2 tiden.
(dagens inlägg kommer efter detta)

Det är sjukt att man kan få sånna starka känslor för en person som jag fått för Erik. Han är inte bara världens bästa pojkvän utan min bästa vän också. Kan berätta allting för honom och det är han man alltid ringer till när man behöver någon att prata, varesig man är glad eller ledsen, för man vet att han alltid lyssnar.
Ett hjärta av guld är vad Erik har och jag älskar honom så otroligt mycket!<3


Jag är familjens hund...

...Haha kände mig som det iallafall när jag sitter allra längst bak i 7 bilen.
Idag har jag varit ute och åkt typ hela dagen. Vid 4 körde mamma jag och syskonen in till Lomma till Frida för att hämta mitt linne och fika där. Sen åkte vi hem och lagade mat och då kom pappa. Efter maten tog jag och Ida moppen till Center Syd och jag kollade ut en väska som jag nog ska köpa imorgon. Sen hem och packa ihop badkläder och sen åkte hela familjen och badade i en stor och jättefin pool vid golfklubben där mamma och pappa är medlemmar. Vid halv 9 åkte vi till Bjärred och köpte varsin god mjukglass sen åkte vi hem. Har kollat på "my super sweet 16" med mamma pappa och Ida. Haha och sen började Scared på MTV. Fyfan vad äckligt det är! Ida och jag satt och kollade på det och sen kom Linus och efter ett tag var vi tvungna att ändra för det var så äckligt. Det är alltså folk som gör trix med t.ex. skate bord och skadar sig, vissa knäcker benen andra armarna och en del slår i munnen i räcket så tänderna flyger åt alla håll. Ja det är riktigt äckligt och dom visar inte olyckan 1 gång utan 10 gånger på rad haha.
Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och åka till Center Syd med mamma och syskonen. Sen ska jag hinna städa mitt rum lite och vid 2 tiden tar jag moppen till älskling där jag ska äta med han för hans föräldrar är på fest, har hört att han beställt min favoriträtt ;) Sen sover jag där tills lördag, längtar efter han<3 Godnatt!

090806.

Godmorgon!

Sitter i soffan och kollar på tv samtidigt som jag äter jordgubbs-yogurt.
Vet inte vad som händer idag? Får se. Hörs sen.

Frida när du ser detta, tvätta inte linnet du lånade av mig fall du hade tänkt det. Det går sönder då! :P

Cirkus

Blev lite ändrade planer idag, badade aldrig med Erik.
Mamma, syskonen och jag spelade minigolf i Malmö och efter ett tag kom pappa också. Vi var hemma igen vid 4 tiden. Då gjorde vi mat och åt vid 5 sen körde mamma in Ida och mig till Lomma där vi kollade på Cirkus Maximum. Var faktiskt riktigt bra med många duktiga artister. Sen hem och spela spel i uterummet. Nu ligger jag i sängen och ska läsa några bloggar och sen sätta på tv;n innan jag somnar. Hörs imorgon! Godnatt.

090805.

Hejhej!

Vaknade för typ 1 timme sen och har legat och kollat lite olika bloggar. Nu ska jag gå ner och äta frukost. Får se vad som händer idag, ska nog spela minigolf med mamma och syskonen och sen smsade jag älskling för en stund sen och frågade fall han hänger med och badar eftersom det är skit fint väder ute. Men han har inte svarat än så får se fall det blir något. Hörs sen!

Natti Natti

Natti Natti Natti som alla tycker är så himla kul eftersom jag kallas Natti, haha det har jag fått höra genom åren.
Kom precis hem ifrån älskling. Har varit där hela kvällen och myst. Och har varit med Frida hela dagen innan jag åkte till Erik. Började med att vi gjorde oss iordning när hon kom och sen cyklade vi ner till Ica och träffade Erik och Basti för att Erik skulle få sina pengar. Sen följde dom oss hem och fortsatte att cykla vidare till Center Syd. Jag och Frida gick in och hämtade moppe nycklar och pengar och körde till Shell för att tanka min moppe. Sen åkte vi runt runt runt med den. Körde till MAX och köpte varsin dumleglass men efter 5 tuggor som bara smakade dumle mådde vi skit illa och slängde glassen. Sen åkte vi hem och Frida testade att köra min moppe. Haha började bra när hon körde rätt in i en buske ;)
Nu ska jag sova, imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra? Ska iallafall äta frukost när jag vaknar sen ska jag nog städa min gaderob lite + mitt rum och sen ska jag hoppa in i duschen och dränka mitt hår i hårinpackning. Det låter bra! Godnatt så hörs vi imorgon!

Outfit


Linne med peace-tryck - New Yorker
Jeans - Victoria Beckham

Mer har jag inte hunnit göra idag, inga smycken eller smink för jag har precis klätt på mig. Ska dammsuga till mamma och sen fixa mig. Sen kommer Frida hit vid halv 3 och vid 3 cyklar Erik och Marcus förbi här så då ska vi följa med till en automat så jag kan ta ut Eriks lön som är på mitt kort. cya later ;)

090804.

Hejsan allihopa!

Hur är det mer er idag? Med mig är det bra, har drömt massa sjuka drömmar. En var att jag var med aporna i Space Chimps och skulle rädda en ö ifrån insekter? Haha. Idag tror jag att Frida ska komma hit, vi ska nog ta massa bilder för det gjorde vi inte förra gången. Ska snart upp och dammsuga mitt rum och sen hitta kläder jag ska ha på mig. Vad ska ni göra idag? Aja vi hörs väl senare!

Att se filmen 2 gånger kanske är för mycket när man börjar drömma att man jobbar med dom? haha

Dagens outfit

Ja jag lovade ju att jag skulle börja med "dagens outfit"-bilder. Kan dock inte lova att jag lägger in varje dag, det återstår och ser ;)


Har kört på en "enkel" klädsel i detta tråkiga väder, orkade inte klä mig speciellt snyggt
Linne - GT
Leggins - HM


Klocka - albrektsguld
Armband - Thomas Sabo. Fått av min underbara Erik i sommarpresent och lite 2 års present <3

Strömlösa ikväll

Vi har varit strömlösa från 9 ikväll tills 12 inatt. Satt i uterummet med familjen och åt ostbricka och hade det mysigt. Det ösregnade ute och började åska och helt plötsligt gick strömmen. Vi tog en utflykt med pappas nya bil som han fick hem idag med 7 säten. Hamnade hos Frida där mamma och pappa spelade kort med hennes föräldrar medans vi såg på 13 snart 30. Sen åkte vi hem vid halv 12.
Tidigare idag har vi varit på Nova Lund där jag köpte present till älskling och till Ida som fyller år den 15. Sen åkte vi vidare till Center Syd för att fixa lite på älsklings present. Hem och äta och sen till Center Syd igen. Fick ett linne och ett block till skolan av mamma och köpte ett linne själv. Nu ligger jag i sängen och kan inte somna för jag och Frida drack energi-dricka innan, haha smart va? Men har inget mer intressant att berätta så lägger in bilderna på det jag köpte/fick idag. Förutom Älskling och Idas present dådå. Efter den 11 kan jag lägga in vad jag gav till Erik men han läser bloggen så kan inte lägga ut bild nu. Dagens outfit kommer i inlägget efter detta!

Fick av mamma:
-
Linne med peace-märke
- Rosa block där man kan ha 4 olika ämnen i. Är plastficka på framsidan också så ska sätta i nåt sött foto på mig och erik ;)



Köpte detta linnet själv.

090803.

Hejhej!

Nu har jag precis klätt på mig och slängt på lite mascara, mer orkar jag inte sminka mig idag. Ska till Nova Lund nu med mamma och syskonen för att leta present till älskling och kolla efter ett par jeans på bikbok. Funderar på att börja med dagens oufit bilder som ingen annan bloggare nånsin lagt ut, kommer bli den första ;) Haha har iallfall tagit bild på vad jag har på mig som jag slänger in när jag kommer hem.
Nu ska vi åka, hörs när jag kommer hem!

Marley and me

Nu har jag kommit hem från min älskling igen. Mysigt att få träffa honom en stund. Vi har varit som på barn på nytt och varit ute i hans trädgård och sprungit och lekt med en fotboll. Jag skröt lite och bara "äh jag har mer bollkänsla än du älskling" och skulle boxa upp bollen men istället kommer den snett på handen och rätt på min egen näsa hahaha.
Sen åt vi glass och tittade på Marley and me tillsammans med resten av Eriks familj. Den var riktigt bra, först skrattade man skit mycket och sen i slutet bölar man. Man är känslokall fall man inte gråter till den filmen asså. Nu sitter jag på msn och undrar vart världen håller på att ta väger? Oskar i min gamla klass som aldrig sitter på msn börjar skriva till mig!!! Haha har lite kul åt det, han sitter och skickar massa sjuka you tube klipp för jag kan inte sova, har sagt till han att han får inte skicka sånna där saker hoppar upp och skrämmer en så man kissar på sig "ska försöka låta bli ^^" sa han. Lovar skickar han en så jag blir rädd så kommer jag bokstavlig talat gå hem till han och va med han tills jag somnar. Haha nä kanske inte, det är förlångt. Men nu skriver jag bara skit för jag har inget att skriva om så lika bra att sluta detta halv-ointressanta inlägg. Imorgon ska jag till Nova med mamma för att hitta present till älskling. Hörs när jag vaknar! Godnatt <3


Lesbiska föräldrar?

Nu har Frida precis åkt hem. Vi har passat mina syskon hela dagen. När hon kom åt hon frukost här och sen satte vi på The Dutchess, nån gamaldags film. Sen gick vi upp på mitt rum och fixade oss. Sen ner igen och laga mat till oss och Linus och Ida. Min kommentar under hela måltiden löd " jag har stekt 10 kötbullar VAR till er, äter ni fler så får ni en smäll!" Vi  är torra ;) Sen upp igen och fixa klart oss och vid 4 cyklade vi till Center Syd. Köpte 2 saker faktiskt, känns som om jag shoppar hela tiden men har man pengar så har man. När vi shoppat klart satte vi oss på MC. Ida och Linus fick varsin pommes, jag en chokladmilkshake och Frida en Mc flurry. Sen cyklade vi hem.
Frida och jag har känt oss som 2 lesbiska föräldrar till Linus och Ida idag och jag fick bli pappa enligt Linus för jag cyklade på pappas herr-cykel, även om jag är den mest feminima haha ;)
Här får ni bilder på det jag köpte. Nu ska jag byta om till leggins och den blåa tröjan på bilden och ta moppen till älskling där jag ska kolla film ikväll. Hörs när jag kommer hem!

Väst från New Yorker 99:-
Blå/vit randig tröja/tunika (går att ha som båda) New Yorker 49:-

090802.

Godmorgon bloggen!

Allt bra med er? Själv är det bra förutom att jag är trött, halvsov och fick ett sms från älskling som jag svarade på och sen har vi smsat denna morgonen så kunde inte somna om sen. Igår köpte jag äntligen min älskade plattång! En tjejkompis i min förra klass hade den och plattade mitt hår med den och det blir spikrakt så den är riktigt bra. Vid 6 tiden igår åkte jag och familjen till Lomma hem till Frida där vi åt god mat, Alicia Fridas kusin var också där så efter maten pratade vi en massa och sen kollade vi på Human traficking FYFAN säger jag bara! Filmen var bra, hemsk och man blir riktigt riktigt äcklad av den! Det handlar inte bara om kvinnotrafficking utan även om barn. Vem fan vill ha sex med barn? Dom är fan sjuka i huvudet..
Idag ska Fridas föräldrar och mina föräldrar spela golftävling så Frida ska komma hit och hjälpa mig att passa mina syskon + underhålla mig lite haha. Vi ska kanske ta bussen till Nova Lund för jag måste hitta presenten till älskling snart, sen ska vi "leka" med Fridas kamra som hennes mamma säger som låter lite fel haha. Nä men vi ska ta massa bilder, jag ska lära Frida åka moppe. Blev hennes moppe-coach igår. Sen vet jag inte vad vi gör, hon tjatade på mig att vi skulle hitta på något med Erik och hans kompis men vi får se, ta dagen som den kommer :) Hej sålänge!

Plattången jag köpte igår. 599:- på rean

Shopping i Malmö

Kom precis hem från malmö. Köpte lite nödvändigheter. Åh jag älskar marknaden där i Malmö, typ alla mascaror kostar 50:- förutom den jag köpte idag och fundation för 60:- så sjukt billigt!
Nu ska jag åka ner till Center Syd och köpa plattång och leta present till älskling för om 10 dagar så firar vi 2 år tillsammans <3

Nina Ricci parfym - 150:- (typ 380 i vanlig butik)
Loreal mascara - 60 :- (vet inte priset i vanlig butik)


Tips- ögonbrynskniv

Jag köpte ju dessa 3 (ska vara 3 i paketet men en är använd) nu för 2-3 dagar sen. Tipsar verkligen om dom! Ögonbrynen växer ju ner mot ögonlocken eller hur man ska förklara det så istället för att stå och dra av varenda hårstrå med en pinsett som gör så sjukt ont så kan man bara skära av hårstråna. Känns ingenting! Men man får vara försiktig med hur man vinklar kniven när man skär för det första jag gjorde var att skära mig ovanför ögonlocket. Men sen är jag ju lite klumpigare än vissa andra ;)

Jag köpte mina på Kicks. 60:- för 3 stycken. Billigt och bra!

090801.

Hejsan!

Förlåt förlåt förlåt.. Hann aldrig skriva mer igår. Jag, pappa, Linus, Ida och hennes kompis åkte till Malmö för att spela minigolf. När jag kom hem vid haöv 5 ringde jag älskling och han kom vid kvart i 5. Vi pratade och mös när han kom och sen åt vi mat. Efter det tog vi varsin cykel upp till Maxi för att köpa godis och sen hem igen och titta på tv. Först AFV och sen lite på Mumien som gick på tv. Sen satte vi på Taken som jag hade hyrt till oss, FYFAN vad bra den var! Hemsk också, handlar om en pappa som är pensionerad CIA agent som låter sin dotter som är 17 år och hennes kompis åka till Frankrike själva. Där börjar en kille som dom tycker är skitsnygg prata med dom och dom säger sin adress till han för att han ska hämta upp dom till en "fest på skolan" det är såklart inte sant och dom blir tagna av araber som ska sälja dom som prostituerade. Vi satt som fastklistrade framför filmen. Sen gick vi och la oss. Vaknade vid 9 idag, drog oss i sängen och klockan 10 åt vi frukost. Sen upp och duscha och klä på sig sen skjusade jag älskling på min cykel till Filip vid lite i 12 för dom skulle ut och fiska. Sen hem igen.
Nu sitter jag och äter tacogratäng och ska snart till Malmö för att köpa smink och kolla efter plattång. Finns det inte där så får jag köpa den jag lagt undan på on off. Tips-inläggen kommen när jag kommer hem. Puss.

RSS 2.0