Dagens kommentar

Jag och Emma satt och väntade på en stadsbuss idag från marknaden till stan i Malmö. Jag satt och tömde innehållet i min lilla väska när jag får upp en topps och säger:
N: Jag måste alltid ha en topps i min väska för ibland när jag går i mot vind så blåser det och då får man smink in i ögat och då kan man ta bort det med toppsen.
E: Ja det är väl rätt självklart att det blåser när du går i mot vind? Hahaha
Haha skulle säga ibland när jag går i mot vind så rinner mina ögon, men det blev lite fel och jag märkte det inte själv heller, nu får jag ta skit för det:

Dagens "ungdomar"?

Emma och jag tog bussen hem tillsammans idag från Malmö. Vi satte oss allra längst bak i bussen och framför oss satte sig 2 fjortis killar som minst var 95:or. Den ena tog fram sin mobil och satte på rap-"musik" över hela bussen och jag som hade huvudvärk kunde inte hålla tyst och sa "förhelvete skaffa hörlurar" till emma, sen skrattade vi bara åt det. Efter ett tag vänder han sig om och börjar flörta med oss, dom var svenskar men pratade blattiska så bara det säger väl hur dom var som personer? Sen började Emma prata om en kille som betett sig som en idiot emot henne och jag var sur på honom så jag sa "ja jag blev så sur när du berättade det igår, ser jag honom ska jag slå ner honom" haha såklart var det ju inget seriöst med att slå ner men den ena killen vänder sig ändå om till mig och börjar gapskratta. Så jag frågar vad hans problem var? Då säger han "hahaha skulle du slå ner honom? Nä jag ska inte säga något" så jag fortsätter försvara mig och säger "ursäkta men vet du något om mig? nä håll du dig till din musik och låt oss prata här bak?" sen blev dom tysta. Men sen fortsatte dom att kaxa mot oss ändå, den ena killen ritade glasögon i sitt eget huvud emot Emma när han hoppat av bussen precis som "glasögon-orm" haha vi skrattade bara åt dom, glasögon-orm sa man på dagis om inte tidigare. Jag stör mig så otroligt mycket på såna små som kaxar emot, när jag var mindre vågade jag knappt titta mot dom äldre, nu är dom små kaxiga och vissa röker och dricker t.o.m. Ja vart är världen på väg? Det är som Lotta och jag sa, snart kommer barnen på förskolan komma höga haha.

Vart tog pengarna vägen?

Emma kom till mig vid 12 idag, vi pratade lite och jag sminkade mig och sen cyklade vi ner till Centrum för att hoppa på bussen som Josse och Sofie satt på. Vi åkte till Center Syd och shoppade loss för vårt studiebidrag som kom idag. Köpte en kofta på Vero Moda som jag ska lämna tillbaka imorgon för att den var för lång, ett par örhänge från Cubus som gick sönder såfort jag testade dom som också ska tillbaka imorgon haha, men kom iallafall hem med en klänning från New Yorker som jag är nöjd med! Sen vid 4 tiden tog jag och Emma bussen till Malmö för att åka till marknaden där jag köpte 2 mascaror och ett puder. Sen tog vi bussen hem vid 4 över 7, vad som hände på bussen kommer i nästa inlägg..

Shopping med tjejerna

Orkade aldrig blogga igår. Det var så fint väder så jag ville inte sitta vid datorn. Erik kom till mig vid lite över 1, vi hade det jätte mysigt. Spelade bland annat UNO och jag fullständigt ägde ut Erik haha lite kul. Vid 4 följde jag med honom till tandläkaren, trodde det skulle gå snabbt men det tog typ 35 minuter, så tråkigt jag hade i väntrummet, slog rekord efter rekord på spel på hans Ipod touch haha. Sen åkte Erik hem vid lite över 5.
Nu snart kommer Emma hit så jag får skynda mig att klä på mig och fixa mig, sen vid 1 kommer även Josse och Sofie hit. Vi ska först shoppa lite på Center Syd och sen åker vi till Malmö för att handla smink på marknaden. Hörs sen!

Shopping med Lottie

Kom hem för 10 minuter sedan, har varit i Lund hela dagen tillsammans med Lotta. Först gick vi och shoppade lite, köpte en kofta på Gina Tricot. Sen skulle vi fika, kändes som vi gick runt till alla fik i hela Lund men inget passade oss så vi hamnade tillslut på Mc donalds som vanligt haha. Sen gick vi i stan en stund till men när vi tröttnade på affärerna och frös så sa vi att vi skulle åka till Nova Lund. På centralen träffade vi Erik som missat sin buss så han följde med oss ut till Nova och gick där en stund. Haha som vi 3 skrattade, vi var inne på H&Ms barnavdelning och prövade solglasögon, hattar och kepsar. Sen hittade Erik ett träarmband till tjejer som han undrade hur man skulle få på sig, jag tog på mig det men när det väl skulle av gick det inte lika lätt. Det slutade med att det hamnade på golvet och alla 3 armbanden sprack haha, Erik & Lotta skämdes nog lite över mig. Hittade äntligen en sminkväska på H&M som man även kan ha som necesär, det hade jag stort behov efter!
Nä nu ska jag ner och se ifall mamma vill ut och gå stavgång med mig, sen ikväll är det ju Svenska Hollywood fruar som man måste se, hörs sen!
Ser ni ett sånt här armband på Nova som är sönder så vet ni vem som har varit framme haha. Dom kallar mig klumpen, finns kanske en anledning till det..

Till Lund

Nu ska jag cykla iväg och gå ut med Hanna, den hunden som Ida har hand om på dagarna eftersom Ida inte är hemma nu. Sen tar jag bussen mot Lund för att träffa Lotta, ska bli kul för vi har inte träffats på jätte länge, förutom på rasterna i skolan då men det är ju inte samma sak. Hörs sen!
Lotta & jag på NRJ in the park i sommras.

Makeover

Kände att det var dags att få lite ändring här på bloggen, lite ljusa och våriga färger + en ny header. Får se hur länge jag har kvar denna innan jag tröttnar på den.
Har haft en mysig kväll med familjen, tittat på Wipeout och Ballar av stål och nu känner jag att sängen kallar. Imorgon ska jag upp och först gå ut med hunden som Ida har hand om och sedan tar jag en buss in till Lund där jag ska fika med min saknade vän Lotta! Kamran kanske hänger med vi får se, puss & kram på er!

Center syd med syster

Erik åkte hem vid 1 idag. Vi hade det jätte mysigt igårkväll. Efter att jag skrivit här släckte vi ner i hela huset till Earth hour sen spelade vi Uno-extreme med min familj. När det gått 1 timme tittade jag och Erik på Twilight New Moon, riktigt bra! Idag har vi bara tagit det lungt och haft det mysigt på morgonen.
Ida och jag var precis på Center Syd, har hittat lite olika saker som jag skulle vilja köpa. Ska ju shoppa på onsdag med några tjejer så får se vad jag kommer hem med då. Nu ska jag kolla runt lite på datorn, hörs sen!

Älskling är här

Skrev aldrig igår men var hemma vid 6 och då åt jag sen var det fullt upp resten av kvällen. Jag och Emma hälsade iallafall på våran Malin på sjukhuset, var där i 3 timmar och skrattade och pratade.
Nu är Erik här, han kom hit vid 3 och vi har det jätte mysigt. Ska släcka ner till Earth hour nu om 5 minuter, ska tända ljus och spela spel. Sen sover Erik här ikväll, massa mys ♥
Jag & mitt hjärta

Myskväll ♥

Slutade skolan vid 10 i 3 så då tog jag bussen in till Centralen med Josse. Sen sa vi hejdå och jag åkte till Bjärred där mamma hämtade mig och vi körde hem. Hann bara lämna väskan innan älskling kom vid 20 över 4 så jag cyklade och mötte honom. Har haft en jätte mysig kväll med många skrattanfall haha. Nu vid kvart i 11 kom Eriks mamma och hämtade honom och jag la mig i sängen direkt. Är jätte trött så ska somna nu, ljusen lyser fortfarande här på mitt rum sen Erik och jag tände dom så det blir mysigt att somna. Vi hörs imorgon!
Min lilla Malin får också en rad här, ringde till henne idag för hon har blivit inlagd på sjukhuset. Hon har fått hjärnhinneinflamation, så härligt att höra hur glad hon blev när jag ringde ♥

Vacker bild från i vintras i Småland. Men man saknar absolut inte det, idag hade vi 16+grader, blå himmel, skinande sol, alla blommor har slagit ut och fåglarna sjöng, riktiga vårkänslor!


Svenska lektion

Sitter på svenska lektion just nu, gör ingenting för jar är redan klar med arbetet man ska göra. Så istället sitter jag och delar hörlurar med Emma och lyssnar på låten här nere. Fast jag fick den korta hörluren så jag får halft ryggskott haha! Efter skolan ska älskling komma hem till mig, men vi hörs när jag kommer hem. Puss hej


Städat

Har städat min gaderob, rummet och bäddat rent i sängen så nu är jag förtjänt till att lägga mig och sova i min säng som luktar jätte gott just nu. Vi hörs imorgon, godnatt på er!

Snart ska jag lägga ut bilder på hur mitt rum blev efter om-målningen och de nya möblerna. Men sålänge kan ni få en bild på pappa och Erik när dom höll på att riva ner min gamla tapet.

Helt slut!

Började dagen med en bild lektion där jag & Emma bara satt och planerade hur vi skulle måla en stol, haha ett projekt vi har nu. Sen tog vi bussen in mot stan, på bussen satt Erik och han var snäll och lånade pengar till oss eftersom lunchen i skolan var inte ätbar! Så Emma och jag gick en stund i stan och sen kom dom andra tjejerna in, vi tittade på "prinsessa" på bio med hela klassen + en klass till. Och efter filmen slutade jag, så jag gick i stan en stund med Josse och kollade på alla härliga vår kläder och skor som kommit in som man måste köpa.
La mig i soffan en stund när jag kom hem och somnade i 1 timme, trots en så kort dag så är man helt slut! Nä nu ska jag äta upp mina pannkakor sen får jag se vad jag hittar på, hörs ikväll.

Bild på mig & farmor från julafton. Testade min nyårs outfit och när klackarna åkte på så blev farmor helt plötsligt en liten pigme jämfört med mig haha ♥

Curl

Såhär ser jag ut idag, lockade håret med min smala locktång från Björn Axén som jag fick i julklapp av mormor & morfar, love it! Nu ska jag slänga i mig frukosten och sen gå till bussen. Börjar dagen med en lugn bild lektion, sen ska vi kolla på bio med klassen, någon film som hette "prinsessa" sen slutar jag, skönt! Hörs när jag kommer hem ♥

Di blåe!

Jag är riktigt trött så det blir ett kort inlägg om dagen.
Skolan slutade 2 men jag, Sofie, Josse och Emelie stannade kvar en stund på skolan för att jag & Josse skulle spela in en sak till teckenspråket. Sen sa vi hejdå till Josse & Emelie och jag och Sofie åkte hem till Sofie. Åt mat och pratade lite innan vi blev körda in till Malmö arena av Sofies pappa. Där ställde vi oss på ståplats läktaren och fick varsin stoooor vit & blå flagga av någon som ordnat tifot (som vi inte klarade av att vifta med eftersom våra flaggor fastnade i varandra hela tiden haha) Sen började tifot, som var skit häftigt! 10 000 vit & blåa flaggor viftades på sittplats och vi på ståplats fick 2 stora skynken över oss (det andra ser ni på bild nedan) Sjukt att dom skynkena hade tagit ett halvår att sy och måla och allting hade kostat över 220 000 kr! Allt för att MFF firar 100 år iår. Sen började matchen och jag har skrikit mig hes som vanligt. MFF vann över Örebro med 3-0 så det var riktigt härligt att det blev vinst på första hemma matchen.
Nej hörrni nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sova, hörs imorgon ♥

Det andra skynket som kom ner på ståplats, på sidorna kan ni se några av de 10 000 flaggorna som sittplats hade, riktigt mäktigt!

"Bott" hos älskling ♥

Vad konstigt det kändes att komma hem idag och komma in på sitt rum. Har sovit hos Erik från fredags tills idag och därför har det varit dålig uppdatering. I fredags hoppade jag på bussen vid centrum vid 3 som Erik satt på och sen åkte vi hem till honom. Tog det lungt på kvällen och tittade på tv. Sen på lördagen fyllde Erik 18 år! På kvällen kom hans släkt + 2 vänner och då firade vi honom.
Sen igår tog vi också det mest lungt. Imorse när klockan ringde 6 var man inte precis sugen på att gå upp men vi hade inget val, duschade och åt frukost och sen blev vi körda till skolan av Eriks mamma. Har varit en jätte mysig helg tillsammans med mitt hjärta ♥
Nu sitter jag i soffan och tittar på TV med en plopp-glass i handen, var precis i stan med Emma och kom hem med 2 par örhänge från Ur & Penn som jag blev kär i. Nu ska jag titta lite på tv, hörs sen.

Så länge får ni 2 "snygga" bilder som jag hittade på Fridas blogg haha, bilderna är tagna på Malmö-Almtuna matchen som vi såg i tisdags.


I skolan

Sitter på svenska lektion just nu, alla håller på med arbete men jag och Sofie är sånna studar så vi är näsan helt klara.
Håret blev jätte bra! Ljust och ser naturligt ut, men vill ändå ha ännu ljusare haha. Börja aldrig bleka håret för jag lovar er, ni blir beroende!
Kommer hem vid 5-6 idag, får se vad jag hittar på, blir nog en runda till Center Syd. Hörs när jag kommer hem, pusshej!


Blondie?

Sitter här och väntar på att mitt hår ska torka. Mamma har slingat det nu ikväll och jag hoppas det blivit mycket blondare! Vi får se..
Idag slutade jag skolan vid 4, tog bussen hem halv 5 och träffade älskling på centralen så vi åkte samma buss. Annars har jag inte gjort så mycket, städat mitt rum och sånt tråkigt. Men nu ska jag fika klart på mammas goda kaka och mina ballerina kladdkaka, åh så gott!
Jag har sovmorgon imorgon så hinner kanske skriva på morgonen och säga hur resultatet till mitt hår blev, vi får se.

Bilden är inte tagen idag utan förra gången jag slingade håret, åh jag hatar denna hättan! Det gör så sjukt ont att både dra igenom hår i den och ta av den, man är helt öm i hårbotten efter. Men vill man vara fin får man lida pin!

What a feeling!

Oj vad segt det går med min uppdatering, får väl be om ursäkt men det händer mycket just nu. Var barnvakt igår mellan 16:30-21:30, tjänade 500 kronor så det var ändå bra!
Idag slutade jag skolan 13:40, då åkte jag in till stan tillsammans med Sofie & Emma. Fick äntligen köpt en present till Erik eftersom han fyller 18 på lördag.  
Nu har jag nästan precis kommit hem från hockeymatch mellan Malmö-Almtuna, Malmö vann med 2-1, så jävla härligt!! Och fyfan vad jag och Frida har skrikit! Vi skrek på allt och tillslut skrattade gubbarna som satt på samma läktare åt oss haha. Var på matchen med pappa, Ida, Frida och hennes pappa. Ida som också satt bredvid mig var i lite chock när hon såg vilken hulligan jag är på matcher, kan säga att min söta "image" försvinner och det kommer en himla massa fula ord ur min mun! Haha undrar fall jag har någon röst kvar imorgon..
Nu ska jag snart sova, ska åka skridskor första lektionen imorgon. Slutar vid 4 och när jag kommer hem ska mamma färga mitt hår, spännande! Vi hörs imorgon, godnatt sötnosar.

Slänger in en random bild från julafton, jag och Ida var tomtarna (jag med skägget) haha jeij!

Hockeymatch

Igår slutade jag skolan vid halv 4. Mamma hämtade mig i Bjärred och då körde vi och köpte mat till oss + pappa & Linus. När vi ätit åkte jag och pappa in till Malmö för att se MIF-Bofors, Malmö vann med 3-1 och jag skrek mig hes haha. Nu längtar jag tills den 23 mars då är det premiär för MFF hemma, hoppas värmen kommer så man kan gå i skinnjacka dit. Älskar känslan av att stå i hejarklacken, skrika sig hes, rysa när man sjunger hymnen och mff-spelarna kommer in på plan, bua ut det andra laget som MFF möter när dom kommer in på plan och ha den hatkänslan i kroppen mot de andra lagets hejarklack haha.
Nu håller jag på att göra mig iordning, ska åka till Erik och sova där inatt, se melodifestivalen. Ska bli spännande att se vem som vinner för det är så många bra! Men sen har man ju sina favoriter som man tror det skulle gå bäst för i Norge. Men men vi får se ikväll vem som vinner. Vi hörs imorgon, ha en bra lördag kväll!

Sovit hos Erik, 31 månader <3

Har inte haft tid för bloggen de senaste dagarna som ni kanske ser på min uppdatering.. Men nu är jag iallafall tillbaka!
Igår slutade jag skolan vid 4 och tog direkt bussen hem till Erik. Tilda fyllde 16 år så vi firade henne på kvällen, grattis igen Tilda! När släkten sen hade åkt var det dags att sätta sig med ett arbete.. Skulle igentligen kommit hem igårkväll men jag sov hos Erik istället. Så jag låg i hans säng med en laptop helt övertrött. Sen somnade vi.
Idag vaknade jag tidigt, så är riktigt trött nu. Blev nästan precis hemkörd för jag har sovmorgon idag. Skönt att vi inte ska ha några lektioner, det är något "hemligt projekt" min klass + den klassen jag gick i 1an ska ha. Vi får se vad det är helt enkelt! Nu ska jag sminka mig och sen tar jag bussen kvart i 9. Hörs senare!

Jag & min älskling firade 31 månader igår, tänk att känslorna bara växer och växer <3

Riktigt mysig helg!

Erik åkte hem för ca 30 minuter sen, har varit jätte mysigt att ha han här! Han var ju på restaurang i söndes men kom till mig igen vid lite över 6. Vi spelade tv-spel och hade det mysigt, sen tittade vi på en film med mamma & pappa som jag inte kommer ihåg namnet på. Sen gick vi och la oss. Igår gick vi upp vid 9 för att äta tidig frukost, duscha och göra oss iordning och sen cykla till Center Syd där vi gick ett tag. Sen köpte vi Speedy Lee mat och tog hem och åt. Sen gick jag och Erik ut på en runda med hunden Ida passar och resten av dagen tog vi det bara lungt. På kvällen gick vi ut med mamma, pappa och Linus på en runda för att kolla tv, sen hem och spela tv-spel, vi är nördar.
Idag vaknade vi redan vid halv 9, åt frukost och sen bakade vi chokladbullar. Erik gjorde lunch som vi åt och tittade på Zombieland, inte precis trevlig film att äta till men den var kul haha. Sen har vi spelat tv-spel och bara tagit det lungt.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, resten av kvällen får vi se vad jag gör, hörs sen!


Söndag eller fredag?

Man kan undra fall det är söndag eller fredag. Känns som fredag eftersom vi är lediga imorgon och på tisdag. Erik sov här från igår tills idag. Vi passade Linus & Ida, gjorde mat till dom och sen tittade vi på melodifestivalen och dansade till låtarna haha. Sen tittade jag och Erik på "luftslottet som sprängdes" fy vad bra den var! Sen gick vi och la oss.
Idag har varit en slappedag. Åt frukost och sen fikade vi för farmor kom. Sen har vi bara umgåts och spelat lite tv-spel. För 1 timme sen blev Erik hämtad av sin familj, dom skulle till Lomma och äta på restaurang och sen kommer Erik hit igen vid 7-8 kanske. Han sover här tills tisdag, imorgon ska vi ta en tur till Center Syd. Så kommer nog inte skriva mer förräns torsdag så ni vet. Hej så länge!

Älskling kommer

Pappa är påväg och hämtar Erik just nu, han kommer snart och ska sova här tills tisdag för vi är lediga både måndag och tisdag. Kommer nog inte bli fler inlägg idag men imorgon skriver jag igen, vi hörs då!

Kråkor borde frysa

Haha måste bara skriva ut dagens kommentar också innan jag lägger mig.. Jag och Emma satt på centralen och åt kebabrulle, jag orkade inte mer så jag satt och slängde bröd till kråkor och duvor.

N: tänk vad kråkor borde frysa om fötterna, asså ändå dom går runt barfota hela tiden.
E: *börjar skratta* det var fan dagens kommentar!

 

Inte alltid lätt att vara blond :(


Teckenspråk

Min balla teckenspråks lärare har blivit pappa till en liten flicka och är pappaledig och därför har vi en vikarie nu. Eller hon jobbade på skolan innan Magnus min lärare började. Hon har en blogg och har därför fotograferat oss och även lagt ut en film på när vi "jobbar" på youtube. Vi har skrivit en resa som vi ska göra och skulle teckna den när hon filmar, jag sitter och gör 2 meningar och lite andra ord gång på gång för jag kan inte den och Sara börjar flabba mitt i allt för vi satt och tittade på varandra, haha vi skulle se ut att jobba på filmen men hur lätt är det? Jag sitter iallafall bara och skrattar igenom hela!




Bloggtorka

Har varit dålig uppdatering nu på dom senaste dagarna men man är i skolan, kommer hem, pluggar lite, umgås och tittar på tv sen lägger man sig. Hur kul är det att skriva dag ut & dag in? Därför har jag haft lite bloggtorka. Men nu är det äntligen helg och jag har 4 dagars lång helg! Ledig både måndag och tisdag så imorgon ska Erik komma hit och sova här tills tisdag, ska bli mysigt.
Sitter i soffan nu, har precis kommit ut ur duschen och gjort massa flätor i mitt hår för att det ska bli vågigt. Snart kallar sängen för jag är riktigt trött. Vi får höras imorgon!

Har pratat om bilderna från Josse länge nu, ska snart ta ork till att lägga in dom, sålänge får ni ännu en bild på mig och Malin från kvällen..


Barnvakt

Har haft fullt upp hela dagen idag. Slutade skolan klockan 2 då jag följde med Emma in till stan för att hon skulle kolla på Gina Tricot, slutade med att jag kom ut med ett par jeans därifrån. Sen tog jag bussen hem halv 4. Slängde i mig några mackor och sen cyklade jag till min gamla skola och hämtade Melker. Vi gick hem till honom och spelade spel och sen kom även Vera hem. Passade dom 2, vi gjorde varma mackor osv. Sen vid 20 över 7 kom deras mamma hem, men Vera ville att jag skulle se halv 8 hos mig med dom så jag stannade kvar tills Vera somnade i mitt knä, haha så söt.
Nu ikväll var det tänkt att jag skulle duscha och lägga mig tidigt. Men innan jag hoppade in i duschen så ringde jag Malin för vi skulle prata om vårt skolarbete, det hela slutade med att vi satt och skrattade i 1½ timme i telefonen åt allt och ingenting haha. Nu har jag iallafall precis kommit ut ur duschen och ska sova nu, hörs imorgon!

Burlöv Center

Halloj!
Sitter här i soffan och somnar snart, så jag tror jag går och lägger mig om en stund. Slutade skolan 10 över 12 idag, gick i stan med Emma. Sen gick vi mot polishuset för hon skulle hämta ut legg, tjejen i kassan trodde jag var hennes mamma och skulle precis be om mitt legg innan Emma gav fram sitt kvitto om att hon fick hämta det själv. Haha ändå att dom tror jag är mamman, jag är t.o.m yngre än Emma.
Var hos tandläkaren idag för att titta på ett av stygnen som hade gått upp, men hon sa att det har läkt så fint så dom plockade bort dom idag. Och tur var det för stygnet under tungan höll på att läka in i tandköttet, gjorde ont att ta bort det så tänk ifall jag skulle ha haft dom i 1 vecka till som det var tänkt från början.. Mamma och jag har varit på Burlöv center idag, kom hem med lite smycken för 80 kr, skulle kostat 250 egentligen, älskar Ur & Penns rea! 
La precis på telefonen, har suttit och pratat med Erik. Han hörde att mamma gick runt och sjöng "man boy, man boy you can call me man boy" så han frågade om hon var transvestit haha. Nä nu ska jag tvätta bort sminket, hitta kläder tills imorgon och lägga mig, hörs imorgon!

Bild på mig och Malin sen i lördags hemma hos Josse. Kommer flera bilder snart!

RSS 2.0