Cooler than me

Torsdag idag, sjukt hur snabbt veckorna går! Känns som det var måndag igår och man längtade tills nästa helgs planer. Idag har jag jobbat mina 4 timmar, eftersom jag egentligen skulle skriva engelska prov så tog jag inte heltid idag. Men istället när jag slutade 11:30 och det inte var något prov så gick jag hem och gjorde thai soppa med kyckling, sen somnade jag i soffan och vaknade igen vid 17:30, helt slutkörd + att jag fått en förkylning igen. Sen ikväll åkte jag och Linus ner till Center Syd, i hopp om att hitta något nytt till gareroben, men jag kom inte hem med en endaste påse..
Imorgon jobbar jag 9:15-17:30, sen ska jag och Erik ha tv-spels kväll! En riktig myshelg kommer detta att bli helt enkelt, nu ska jag gå upp och duscha och nanna kudden, puss & kram!

Myskväll med Rebecca

Hej på er!
Jag har gått upp och börjat jobba heltid nu ett tag framöver så därför är jag helt slut på dagarna och har ingen motivation till att varken sitta framför datorn eller blogga. Har ju inte bloggat sedan i fredags och idag är det onsdag.. Sov somsagt hos Erik fredag-lördag, sen på lördagen körde vi till IKEA Helsingborg och köpte en massa fint till mitt rum, åhh längtar tills det som vi håller på med blir klart!!! Sen sov Erik hos mig lördag-söndag. Vi skulle köra och hämta Tilda vid 1 så för att vi inte skulle somna så var idén om att starta en film helt utesluten, istället tog vi fram Eriks laptop och spelade minigolf på den. Och ja... vi var trötta, jag förlorade med mina 84 poäng mot Eriks 50 och vi skrattade så vi grät, var skönt att få gå och lägga sig tillsist den kvällen kan jag säga haha!

I veckan har jag jobbat, jobbat och jobbat + hunnit med ett IKEA besök (+ en pommes och köttbulle tallrik) med pappa och syskonen, men det jag skulle ha köpt var slut så det får bli ännu några besök på IKEA innan jag blir färdig på rummet.
Och ikväll har jag äntligen träffat min kära Rebecca igen. Jag har mycket med jobb och skola, och hon har mycket med jobb och skola + att hon precis varit i både Spanien och London den fuskisen!! Men idag fick vi en helkväll tillsammans. Först gick vi en rund på Center Syd och sen köpte vi hem revben, chips och dippa hem till Rebecca och satt och åt gott och pratade länge om allt vi har missat i varandras liv nu när vi inte sets på ett tag.
Nej vet ni vad, är trött och jag börjar jobba 7.30 imorgon, så vi hörs imorgon kära läsare! Sweet dreams

Fredag igen

Hej på er!
Sitter just nu i personalrummets soffa och äter en clementin och försöker varva ner. Det är stressigt på jobbet idag, och jag stänger förskolan så jag slutar 17:30 så än får jag inte vila. Skriver nu för att jag inte hinner sen, kommer bara komma hem om och packa väskan och sen åker jag till min älskling. Vet att Erik köpte en 3D-tv igår så vi ska titta på film på den och mysa, ska bli skönt att få vara hos Erik. Varva ner efter denna stressiga veckan och känna sig älskad och lugn i hans famn.


Tuff vecka..

Torsdag idag, skrev senast i tisdags kväll när jag var på sjukhuset. Hann inte skriva igår. Jag skrevs ut från sjukhuset 10:40 och sen åkte jag bara hem och bytta väska + slängde på mig lite mascara och sen körde jag till jobbet och jobbade, sen när jag kom hem så gjorde jag klart min power point till Engelskan och sen somnade jag helt utmattad. Imorse gick jag upp tidigare än tuppen för att först åka till Lunds sjukhus för att ta blodprov och sen hinna till jobbet innan 7:30 då jag började jobba. Sen slutade jag 14:00 och skulle vara på skolan 15:00 så hann bara byta kläder och väska innan jag körde till skolan. Och när jag kom hem slängde jag i mig lite mat och sen körde jag, pappa och Linus till Malmö Arena för att se MFF-FCMK (Ukraina), och MFF spelade så sjuuuukt dåligt ikväll alltså, började lovande men sen gick det bara utför... Och fy vad kallt det var på arenan, hade leggins under jeansen, långärmad tröja, en tjock tröja + dunjacka och jag frös ändå? Usch hemskt att ta fram vinterjacka.. Nu sitter jag framför datorn och lyssnar på Adele och dricker en kopp varm oboy, ska snart hoppa in i duschen innan jag lägger mig, jobbar 9:15-17:30 imorgon, stänger alltså förskolan. Sen ska jag köra hem så fort som jag bara kan och byta väska och sen åker jag till min älskade pojkvän, saknar honom så!!!♥
Får knappt någon sömn denna veckan, känner mig som en vandrande zombie.. Mycket jobb + besök på sjukhuset och som grädde på moset redovisningen i engelska som jag tack och lov gjorde idag. Men allting känns mycket mycket bättre när jag tänker att imorgon vid denna tiden så ligger jag i en varm och kärleksfull famn och får massa pussar och svävar på rosa moln hihi.
Har lite bilder från matchen, får se om jag orkar slänga in dom som en mobilblogg efter jag har duschat!

Natti natti

Känns knappt lönt att somna, för doktorn kommer och väcker mig om mindre än 4 timmar och då ska jag upp och blåsa i maskinen igen. Jaja får väl vila ut imorgon natt! Ville bara säga godnatt, nu ska jag kolla på scrubs och försöka sova lite, den jäkla kanylen som jag har på min arm sitter ju ivägen så jag får inte sova på min favorit sida och arm, haha åhh..


Hungriiig

Har precis kollat klart på 2a skivan utav gossip girl. Är så sjukt hungrig just nu! I denna studien så är man tvungen att fasta från och med 00:00 inatt, och sen får vi inte äta förrens nästa test är gjort och det är om ca 15 minuter, sen ska jag äntligen få äta!! Har fått höra att det är köttbullar och pasta på patient hotellet, gott!! Efter att jag har ätit så ska jag nog unna mig lite gott inne på pressbyrån här på sjukhuset, sen fortsätter jag med mitt gossip girl tittande! Av någon anledning så ser jag bara status-uppdateringar om mat på facebook just nu? Och massor av reklam om mat, får nog blunda tills jag fått något i magen!

På sjukhuset

Eftersom att jag fick åka hem från studien förr förra söndagen så har jag nu fått en ny tid här idag, och denna gången blåste jag bra i maskinen så jag får stanna kvar här hela dagen och sova här inatt. Så antagligen kommer det bli en del inlägg. Hoppas ni har det bra idag! Själv ska jag ligga och vila i en stor och skön fotölj hela dagen och titta på gossip girl och sex & the city! :)


Oh when you call my name

Hej på er!
Hade söndags ångest för ett tag sen men den har försvunnit lite nu. Pga att en på mitt jobb är sjuk så ska jag jobba heltid denna veckan, kommer bli mycket jobb! Och som grädde på moset så har jag ett arbete i engelskan tills på torsdag.. Kämpa på hej o hå!!
Kom hem för ett tag sen. I fredags så hämtade vi ju Erik vid tåget. Det var mysigt att få träffa honom igen. Sen på lördagen så körde vi hem till Erik och hade det mysigt. Och idag söndag, har vi varit duktiga och gått upp vid lite över 8 imorse för att gå ut och gå en runda på järavallen med Mio. Sen nu ikväll åkte jag, Erik och Tilda till deras mormor & morfar och åt middag innan Erik släppte av mig här hemma.
Det var min helg kortfattat, och min helg är ju alltid lika underbar när jag får spendera den med min andra halva! Helgen hade fortsatt att varit bra ikväll också egentligen för jag skulle träffa Rebecca, men hon är sjuk så det får vi ta i veckan istället!


Nu: hämta min älskling

Är helt slut efter att ha jobbat heltid idag, men det är så otroligt kul på jobbet! Blev nerbrottad av alla barnen idag för att jag var tjuv och dom skulle sätta mig i fängelset, slutade med en stor bula ovanför mitt ögonbryn.. Haha men kul hade vi! Nu har jag precis duschat och bäddat rent i min säng, allt för att Erik ska få det mysigt. Jag och mamma ska närsom helst köra till Lunds tågstation för att hämta Erik som kommer med tåget. Han har landat med flyget från Holland nu. Så ikväll ska vi ha fredagsmys, tacos och chips & dippa väntar som kvällens godheter när Erik kommer hit. Sen ska vi ha massor av mys! Erik sover här ikväll och imorgon följer jag med hem till honom för att sova där, så det blir väl inte allt för mycket uppdateringar i helgen, ni får ha en bra helg!

Sönderslagen?

När jag var hos Erik i helgen så skulle Tilda lära mig hur man lägger en snygg sotning, men efter ett tag började vi spåra ur och hon började istället måla en blåtira + en fläskläpp på mig. Det är sjukt hur duktig Tilda är på att sminka, önskar att jag också kunnat det. Vi hittade på olika anledningar till varför jag skulle fått blåtiran, att Tommy deras pappa blivit arg för jag tog sista köttet när vi åt fondue eller att Erik var en dålig förlorare på wordfeud, haha ja kul hade vi iallafall.
Anledningen till att jag ser allmänt skadad ut på bilderna var för att jag skulle leva mig in i rollen som att jag precis blivit slagen, gick väl sådär, blev mest en massa skratt bilder haha. Men erkänn att den är sjukt bra gjord av Tilda?


Titta vad jag har gjort!

Blogg.se-appens fel att det har blivit 0 inlägg dom senaste dagarna, av någon anledning så har den inte velat publicera mina inlägg men nu går det bra! Förra onsdagen så byggde jag naglar, nu är dom inte lika snygga för dom har växt ut eftersom mina naglar växer som ogräs. Just därför väljer jag att inte fortsätta bygga + att det är lite lite svårare på jobbet med dom och att jag tycker att det är mycket snyggare med mina egna naglar!


Mys med min Cola

Cola är som min andra pojkvän när Erik inte är hemma. Det roliga är att kärleken är besvarad från hans sida, jag får alltid ta Cola från hans bur på min hand, medans han blir arg på dom andra i familjen. Och när Erik är här så konkurrerar Cola med Erik haha. Linus och jag hade tråkigt så vi passade på att ta bilder. Både när Cola och jag delar godis och pussas, mysig torsdag!


Då var det söndag igen

Hej på er!
Tanken var ju att jag skulle ligga på sjukhuset just nu, den studien som jag är med i som ni vet. Men jag har en jätte förkylning och har därför väldigt ont i mina lungor. Och i den studien som jag är med i måste man blåsa i en maskin, men jag klarade inte att blåsa så högt som man var tvungen pga min förkylning så jag fick åka hem och boka om min tid på sjukhuset. Tråkigt med tanke på att Erik sov hos mig inatt och vi gick upp vid 7 imorse och sa hejdå till varandra för att jag och pappa skulle åka till sjukhuset då.
Igår hade vi ju kräftskiva med farmor och farfar, fy vad gott det var! Och fy vad jag åt! haha.
Erik och jag var ju på Väla igår också och shoppade, eller jag shoppade och Erik bar påsar haha. Är nu mera en stolt ägare till Gossip Girl säsong 4 så har spenderat halva dagen framför tvn. Sen i eftermiddags åkte jag och Ida till Nova Lund och shoppade lite till, är kär i alla mina nya kläder men vet inte om jag ska lägga upp bild eller inte? Vill ju inte att någon ska härma mina älskligar haha...
Just nu är min kära pojkvän i Holland.. Alltså väldigt långt bort från mig, vilket innebär att jag inte kan ringa honom när jag vill, som jag annars är van vid. Så får prata med honom över facebook chatten så att våra telefonkostnader inte blir flera siffror långa. Men jag överlever, träffar ju min andra halva på fredag igen.
Nu hade jag tänkt äta lite chokladpudding med mamma och syskonen, gottegris som jag är. Hörs sen!

Något har hänt..

Bloggade hela dagen från min blogg.se-app på mobilen igår i hopp om att jag uppdaterat er om allt som har hänt. Nu ser jag att inget har kommit upp?
Jaja får väl berätta veckan kort här då. I torsdags var jag barnvakt till Vera och Melker, det är alltid lika kul. Dom är ungefär som mina småsyskon nu för mig haha. I fredags, alltså igår, hämtade min kära pojkvän mig här vid 5 tiden och då åkte vi hem till honom. Åt fondue med Eriks familj och sen slängde vi alla oss i soffan för att kolla på Idol. Som avslut på kvällen tittade vi på filmen rovdjur. Skulle vara skandinaviens äckligaste skräckfilm, ja köttig var den iallafall. Tror jag gömde mig under filten tillsammans med Erik i ungefär halva filmen haha, jag som brukar älska skräckfilm annars.
Nu kom jag hem för ett tag sen, Erik skulle iväg och kolla på en bil så han körde hem mig. Hann bara komma innanför dörrarna för sen skulle jag köra Ida till stallet på min kära lilla moppe som jag har startat igen. Känner mig som en 15 åring på nytt haha. Om ett tag kommer Erik hit igen och då hade vi 2 tänkt köra till Väla för att ta en shoppingrunda. Och ikväll kommer farmor och farfar hit så då ska vi kvällen i ära äta kräftor!!! Åhhh så gott, blir en försenad kräftskiva. Erik sover här inatt men åker hem tidigt imorgon för imorgon är det söndag, vilket innebär time to sleep on the hospital.. Ska alltså ligga på sjukhuset från 7:30 imorgon, blir nog en hel den uppdateringar! Puss på er

Provet färdigt!

Sitter just nu på Korsbacka och väntar på att Marie ska skriva klart provet, jag blev precis färdig. Önskar verkligen att jag får godkänt på detta nu bara!! Har jobbat färdigt för idag också så ska bara hem nu och vila upp huvudet.
Funderar på att ta en runda på center syd också så ska nog göra det!


Borde satsa på att bli tatuerare?

Satt och kollade igenom mina bilder på mobilen och hittade denna bilden som är här under. Erik och jag satt och hade det mysigt och lyssnade på musik i soffan på deras uteplats i somras när vi blev rastlösa och började tatuera varandra med en ståltråd, efter ett tag märkte vi att det var en dum idé för det började svida. Så jag sprang in och hämtade en penna och sökte upp en bild från "hey Arnold" på Google och började rita på Erik. Och ni måste erkänna att det blev ganska bra?? Borde kanske satsa på att bli tatuerare!


En dusch efter min dusch

Sitter i soffan och pluggar till mitt engelska prov som jag har imorgon. Har verkligen ingen motivation alls.. Är mer sugen på att cykla ner till Center Syd haha.
Har varit en bra dag på jobb idag, trivs så himla bra! Fick en dusch av ett barn idag, lyckades komma under en klätterställning där barnen hällde ut sand så jag fick mig en sand-dusch, så håret är fult av sand nu, inte så mysigt. Hade tänkt pausa i mitt pluggande snart och ta mig en riktig dusch snart istället!


En helg på torpet

Tisdag idag så tänkte passa på att berätta om min mysiga helg uppe på torpet, som ligger mitt i skogarna en bit innan Jönköping som Eriks familj äger.
Slutade 11:30 i fredags så då hämtade Erik upp mig, sen packade vi in i bilen med mina + Eriks saker och sen körde vi upp mot torpet, med 2 stopp på godis-flyget (ett flygplan fullt med godis) och i Värnamo där vi åt på BK och tankade. Sen var vi framme! Och fram emot kvällen kom även Eriks familj + 2 familjer till. Vi har haft det riktigt kul! Tommy Eriks pappa hade förberett en massa tävlingar och delade upp oss i lag. En sak som var kul var att vi skulle förbereda ett "framträdande" med hjälp av mentos och pepsi max, har ni inte sett vad som händer så får ni kolla på youtube! Riktigt häftigt och kul att testa på i verkligheten. Mysigast av allt har nog ändå varit att leva utan tv osv där uppe, att bara umgås och istället för att spela wordfeud på telefonen så har vi spelat riktigt alfapet! Men det som ligger högst upp på listan av vad som har varit mysigast är ändå att ha fått somna i en trång säng, i Eriks famn framför en tänd brasa!
I söndags körde jag och Erik hem rätt så tidigt och åkte hem till Erik. Kollade på film och spelade tv-spel, Erik har tur som har en flickvän som älskar tv-spel? Haha. Sen sov jag hos honom från söndag-måndag. Har haft en underbart bra helg som ni hör!!


Plugg plugg plugg

Min kväll består av en massa pluggande till engelska provet som jag har på onsdag. Finns det något tråkigare än att lära in sig en massa glosor????
Samtal med Erik + 2 påsar djungelvrål förgyller min kväll! Återkommer senare med uppdatering om min perfekta helg!


RSS 2.0