Äntligen fredag!

Så var det fredag igen, fast det har känts som fredag hela veckan bara för att jag bor hos Erik och vi har det så mysigt.
Igår gjorde vi kycklingsallad och sen på kvällen bakade jag scones till oss som vi åt framför Big Brother.
Kvällen planer för oss är: mysa. Vi ska äta god mat och bara ta det lugnt.
Erik har huset själv fram tills söndag så vi har några dagar kvar i vårt sambo liv. Får se vad helgen bjuder oss på!!


Shoppingsugen!!

Hej på er!
Tisdag idag och jag har knappt gjort något. Sovit bort halva dagen så nu är jag riktigt utvilad! Imorgon bär det av till jobb igen.
Jag är så extremt shopingsugen just nu!! Det blir jag alltid när jag är sjuk, ligger hemma och tittar på tv på alla snygga människor och snygga kläder. Men jag måste hålla i pengarna för vad som kommer att hända inom en snar framtid. Åh jag lever verkligen i världens bästa dröm!!
Sitter nu framför tvn och har precis målat naglarna. Väntar på att Big Brother ska börja.
Imorgon flyttar jag hem till Erik igen. Han blir min sambo fram tills lördag. Får se hur uppdateringen här blir men ska försöka hålla er uppdaterade!
Puss på er

Hide & seek

Hej på er!
Idag är det måndag och jag har haft en underbar helg! Har blivit sambo med Erik och bott hemma hos honom från i fredags tills idag. Sen åker jag tillbaka till honom på onsdag för just nu är han på ett hotell för han jobbar.
Vad har vi gjort i helgen då? I fredags åt vi en av mina favoriträtter som jag själv inte kan laga, så är alltid överlycklig när jag får äta den hos Erik haha. I lördags åkte vi till Väla centrum. Jag hade ett presentkort som jag fick av mamma & pappa i julklapp och av det köpte jag världens finaste armband! Inget mindre än ett Guess-armband. Älskar det! Sen på kvällen åt vi hemma hos Eriks farmor.
Igår hade vi en slappedag. Tittade på en massa filmer och mös. Sen åkte vi och köpte mat för kvällen som vi åt framför tvn. Det var ju första avsnittet av Big Brother 2012!!! Jag är en nörd av Big Brother och har sett om på förra årets avsnitt 3 gånger (om inte mer?). Tror inte att detta året kommer bli minst lika bra, men man måste ju kolla ändå! Idag kom jag till jobbet med kramper i magen som bara blev värre och värre. Tillslut fick jag åka hem och fick springa till toaletten för att jag blev så illamående. Sen har jag sovit och nu mår jag bättre. Tror jag ätit något dåligt i helgen..

Shopping is my passion

Hej på er!
Har precis sovit i några timmar. Låg och tittade på tv och helt plötsligt vaknar jag några timmar efter av att pappa väcker mig. Läskigt då jag inte ens minns att jag hade somnat haha..
Var en lång dag på jobbet idag. Och när jag slutat så åkte jag och Rebecca till Center Syd för en lååång shoppingrunda. Så roligt det var att äntligen få träffa henne igen! Var ett tag sen sist pga att vi båda varit sjuka olika gånger.
Har precis duschat och ligger nu i sängen och känner den sköna känslan i kroppen som gör extra mycket att man orkar gå upp imorgon: det är fredag imorgon!
Jag kommer att bli sambo med Erik i en vecka framöver, har längtat till denna veckan. Ska bli så mysigt! Så imorgon tar jag mitt pick och pack och åker till honom, vi har mysiga planer inför helgen.

Jag är lyckligt lottad

Chop chop tjena mittbena!
Allt bra? Jag mår bra men är nyvaken efter att ha somnat i soffan efter en låååång dag. Det var ju alla hjärtans dag igår och jag spenderade kvällen hemma hos min älskade Erik. Åt god mat och hade en super mysig kväll. Sen sov jag hos Erik. Imorse när klockan ringde ville man bara stänga av den och somna om i Eriks varma famn. Men nej, det var dags att jobba!
Jobbade hela dagen och sen hade vi på avdelningen planering. Emma räddade oss som gick och köpte godis och läsk så allt seriöst prat spårade ur totalt när sockerkicken kom haha, så då var det dags för Emma och mig att ta bussen hem.
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Det är onsdag idag och jag bara längtar till helgen! Vill få träffa min kära Erik.
Jag älskar känslan av att titta på honom och knappt våga tro att han är min, han är ju för bra för att vara sann. Men ändå veta med hela mitt hjärta att han är bara min älskade pojkvän! ♥
Och med lite underbar kärlek säger jag godnatt!

Valentines day

Hej på er!
Idag har jag jobbat hela dagen, det är så kul på jobbet just nu! Sen har jag cyklat ner en sväng på Center Syd för att handla alla hjärtans dag present till Erik och familjen, fick även med mig lite kläder hem också. Alla hjärtans dag är ju imorgon och nu ser man alla "bittra" singlar klaga över att dom är ensamma. Eller att det är affärernas påhitt för att tjäna pengar. Men vem har satt den regeln att man tvunget måste vara extra kärleksfull emot sin flickvän/pojkvän? Man kan väl lika gärna ge kärlek till familjen eller en kompis? Eller köp rosor till dig själv! Sluta klaga över dagen och sluta vara bittra, sprid extra mycket kärlek till personerna runt om er imorgon istället!
Själv ska jag spendera min kväll imorgon hemma hos min älskling. Ska försöka vara extra snäll haha. Sen sover jag där. Så vi hörs väl sen!

Hinner knappt med mitt liv

Bloggen får lida otroligt mycket nu när jag jobbar heltid. Tur att jag har min iPad nu, den är som min lilla laptop så jag hinner skriva ibland iallafall. Jag hinner knappt med mitt liv, jobbet tar otroligt mycket på krafterna och jag jobbar och sover inprincip bara på vardagarna.
Men snart har alla inskolningar lagt sig så då kommer mitt liv bli lite lugnare.
Söndag idag och jag har otrolig söndags ångest! I fredags jobbade jag till halv 5 och sen åkte jag hem och ställde in alla planer jag hade, behövdes verkligen en lugn hemmakväll med pizza och mys framför tvn.
Igår åkte jag hem till Erik och sov där till idag. En myskväll i Eriks famn var också behövlig. Funderar på att gå och lägga mig snart, är så trött! Har en del bilder som jag ska lägga upp när jag sitter vid datorn, bland annat bilder till kategorin "naglar". Får slänga upp dom snart!

Skriver första inlägget från....

Hej på er!
Det har blivit dålig uppdatering nu på ett tag. Skrev senast i torsdags och idag är det onsdag. Ligger just nu i sängen och skriver mitt första inlägg på... *bambambambam!* min iPad!!! Blev igår mamma till en vit iPad 2, och jag fullkomligt älskar den!!
Anledningen till att jag inte har skrivit är för att jag har haft fullt upp. Umgicks med min älskade pojkvän hela helgen och hade det hur mysigt som helst. Sen har jag tagit hand om min kära syster som var med om en ridolycka i helgen. Hon ramlade av och fastnade under hästen och blev trampad på, slutade med att hon fick åka ambulans till sjukhuset och bli röntgad. Men som tur är hade hon änglvakt och är nu "bara" blå av blåmärken och öm.
Idag har jag varit barnvakt till Vera & Melker. Det är alltid lika roligt och dom är så söta.
Nu hade jag tänkt sova, men ska försöka bli bättre på inlägg framöver!
Sov så gott

Tröjan du hatar

Torsdag idag! Imorgon är det fredag.
Fast för mig känns det som måndag idag eftersom jag varit borta hela veckan,
var iallafall riktigt roligt att komma tillbaka till jobbet idag!
Skriver ett "hejdå-inlägg" nu såhär innan helgen för imorgon när jag slutat ska jag åka hem
till Erik och sova där och sen ska han följa med mig hem på lördag och sova här. Så det blir en
myspys och en lugn helg för min del. Kan slänga in en låt som jag spelar på repeat om & om igen.
Älskar texten!

Aldrig blivit så glad av att bli hungrig?

Hejsan svejsan!
Onsdag idag och jag är fortfarande hemma från jobbet.
Imorse vaknade jag upp av att jag kände hur det kurrade i magen, och jag har nog aldrig blivit så glad över att vara hungrig! Så kunde äntligen dricka aprikoskräm imorse till frukost, sen fick jag i mig lite riktig mat till lunch! Har ju inte ätit mat sen i lördags kväll. Men nu är jag tillbaks på ruta 1 igen, middagen håller på att lagas och jag känner inte det minsta sug alls. (Har även kollat igenom bilder från Peace & Love precis och det är illllla när man inte känner sug efter langos och texmex tallrik?!?!) Vem vet, det kanske är alla dessa bloggar som skriver om bantning och allt sånt trams som får min mage att säga stopp? Men den behöver väl inte säga stopp till all mat? Jag vill kunna äta åtminstonde lunch och middag haha.
Men imorgon ska jag dra iväg min rumpa till jobbet igen, längtar efter mina små barn och inte minst mina kära arbetskollegor!
Måndag, tisdag och onsdag nu när jag har varit soffliggande så har det varit blå himmel och sol ute. Så nu i eftermiddag tänkte jag gå ut och få lite frisk luft, vad tror ni det blir för väder? Jo grå himmel och det börjar snöa igen.. Haha smäller av, ungefär såhär känner jag för allt just nu:

RSS 2.0