Nu håller jag helg!

Blev inget inlägg igår. Jag var ju på jobbet med mina 2 kollegor och fixade iordning inne på alvdelningen. Var helt slut när jag kom hem så jag somnade i soffan under kvällen och sen fick mamma leda upp mig till sängen där jag fortsatte sova.
Idag har vi fortsatt att ställa iordning inne på avdelningen, där finns så sjukt mycket skit så det tar sin lilla tid!
Nu sitter jag som ett barn på julafton, mitt paket från Nelly har kommit hit med 6 super fina klänningar som jag fyndade på mellandagsrean, nu längtar jag tills sommaren så man kan få använda dom till bara ben och inte med strumpbyxor under!
Sitter just nu och väntar på min älskling, vi ska åka iväg för att handla mat inför imorgon då det är nyårsafton. Sjukt att detta året redan har nått sitt slut?
Sen sover Erik här, och vi åker till honom imorgon på nyårsafton och firar det hemma hos honom. Så jag vet faktiskt inte om jag hinner lägga in ett till inlägg innan imorgon 00:00 då vi går från 2011 till 2012!
Gör jag inte det så får ni ha en superbra nyårsafton och då hörs vi nästa år!! (Känns så långt bort när man skriver det så)

Snart dags att gå upp..

Hej på er!
Nu har vi spelat färdigt bowlingen och ätit god mat med gästerna. Vi hade 3 lag i bowlingen och startade tävling, jag mamma och Bianca lyckades vinna! Haha. Sen åkte vi alla hem till oss och umgicks. Var kul att träffa Bianca eftersom vi bara pratat över internet på dom senaste åren, vi sågs för jätte länge sen. Vi har redan planerat in att vi ska med Ida och rida på hennes häst nästa vecka haha.
Nu ligger jag i sängen, är tomt eftersom Erik sov här inatt, vill somna i hans famn idag igen ju. Ska iallafall upp om någon timme, klockan står på 06;15, ska till jobbet för att planera med mina nya kollegor, så vi ska ju bara sitta och prata så det blir inget jätte jobbigt. Bara sitta och prata och sen är jag ledig hela nästa vecka igen ju. Men det är tiden som klockan står på som känns jobbigt.. Hörs imorgon!
Haha lekte med kameran i bilen på väg hem, har ju en kamera fram på mobilen nu så jag har jätte kul med den.


Så förälskad som man bara kan bli!

Så mysigt det var att få ha sin pojkvän hos sig igen från igår tills idag! Vi hade en mysig filmkväll igår innan vi somnade. 
Idag åkte vi till Center Syd området efter frukost, vi gick ett varv på Elgiganten där det var stor rea, hittade en iCurl som jag har hållt ögonen öppna för i flera år nu, men den har alltid kostat runt 1000-lappen, och när man levde på 1050 i studiebidrag varje månad så var det inget som man bara gick och köpte då. Men nu idag var den på rea, 299:-, så japp den fick följa med mig hem!
Sen köpte jag & Erik med oss Speedy Lee mat hem, gissa om det var gott!! Var längesen vi gjorde det, ett tag var vi stammisar där haha. Sen vid halv 3 var det dags för Erik Perik att åka hem. Då följde jag med mamma till Maxi för att handla mat tills ikväll. Petra, hennes barn Bianca och Celine + Petras pojkvän Peter kommer hit och äter ikväll, sen ska vi även spela bowling i Lund. Kul! 
Vi hörs kanske ikväll, annars hörs vi imorgon!
Min andra halva. Den bästa och finaste människan i världen! ♥


We found love

Hej på er!
Idag är det tisdag och jag har haft en mysmorgon och bara tagit det lugnt. Gick i pyjamas fram tills 14:30. Innan dess har jag ringt några samtal och gått ut med Hanna (hunden som Linus har hand om). Nu sitter jag halft påklädd och väntar på att min kära pojkvän ska komma hit, vi ska först åka till Center Syd för att fixa några ärenden och sen ska vi åka hem till mig igen och bädda ner oss mysigt i sängen, ta fram chips och dippa och ha filmkväll ända tills vi går och lägger oss. Skönt! Precis det humöret jag är på idag, och som grädde på moset får jag ligga i min älsklings famn ♥ Hihi.
Hoppas ni får en bra dag idag! (Vet att bloggen blivit tråkig på bildfronten osv, fixas imorgon!)

Mellandags rea

Hoppas att ni hade en riktigt bra julafton, för det hade jag!
Igår hann jag inte riktigt med att skriva, när jag vaknade så åt jag en god julfrukost med familjen och farmor & farfar. Sen körde jag, pappa, farfar, Linus och Ida till Elgiganten och Media Market i jakt på att hitta en tv till mig på rean. Och japp, när jag kom hem hade jag blivit med tv. Så nu står där en 32 tums tv på min byrå istället för en 19 tums, gissa om jag är glad! När vi kommit hem igen så fikade vi på alla goda kakor och bullar som blivit över från julafton och sen gick jag och gjorde mig iordning för att åka till Eriks mormor och morfar där även Eriks familj och moster befann sig. Det har blivit som en tradition nu att jag kommer och hälsar på dom på juldagen. Fick en julklapp av dom också, en biljett till Fredriksdals teatern till sommaren 2012, så jag får följa med nästa år igen och se på den underbara teatern, så kul! Ni måste ju se på årets Fredriksdals teater när den kommer på tv nu i mellandagarna, vi skrattade iallafall så vi grät när vi såg den i somras!
Idag staratade alla klädbutikerna sin mellandagsrea, och jag och Rebecca var på plats i Malmö för att börja där. Vi fyndade länge (och trängdes) inne på Zara, och när vi kände oss färdiga med Malmö så åkte vi hemåt och fortsatte vår runda på Center Syd, kom hem med mycket fint!
Ikväll har jag och familjen haft myskväll, tittat på film och ätit chips och dippa. Hade tänkt lägga mig nu, imorgon kommer min kära pojkvän hit för att ha film mys med mig och sova här, men vi hörs väl någon gång imorgon!

God jul

Hej på er! Idag är det äntligen julafton! Sitter just nu i soffan och skriver på min nya iPhone 4s, hihi japp det var den stora julklappen till mig själv som jag kom hem med igår. Bytte ut min 3GS.
Imorse kom min fina Erik hit och sa god jul och sen bytte vi julklappar. Sen gick jag till Rebecca och gav henne sin julklapp. Och efter det kom farmor och farfar. Vi åt god julmat och sen tittade vi på Kalle anka, efter det var det julklapps öppning. Fick en massa fina julklappar och är så glad!!!
Blir bara ett litet inlägg idag för jag vill inte sitta vid datorn på självaste julafton. Men vi hörs imorgon igen! God jul på er!


Dan före dopparedan

Hej på er!
Då var det fredag igen och imorgon är det alltså julafton. Sjukt hur snabbt tiden rinner iväg!
Har varit flitig idag, hoppade direkt in i duschen när jag vaknade och sen gjorde jag mig iordning. Sen åkte jag till jobbet för att både hämta och lämna julklappar, och önskade god jul och gott nytt år till dom. Sen körde jag och pappa till hans lager och hämtade saker för att sen åka hem till Eriks familj och lämna lite julsaker. Sen körde vi till Lödde Centrum för att lämna en bok på biblioteket och jag skulle hämta ut ett paket på posten.
Nu har jag hållt på att julstäda här hemma, och om ett tag ska jag till Center Syd för att köpa dom sista julklapparna. Och ja där kommer vara kaos! Men har ju varit sjuk hela veckan så har inte hunnit fixa det innan.. Och chansen är rätt stor att jag inte bara kommer hem med julklappar till mina nära och kära, utan kommer nog att komma hem med en rätt så stor julklapp till mig själv hihi spännande!

Juldagen, lillejulafton?

Varför ska alla dagar kring jul heta olika saker? Lillejulafton är innan och juldagen är alltså efter? Jag trodde det var tvärtom. Tycker man hade kunnat säga dagen efter julafton/dagen innan julafton. Men efter ett långt telefonsamtal med min kära Rebecca så fick jag klart för mig hur det var, så kul det var att prata med någon efter att ha legat i soffan i flera dagar!
Jag ligger och drömmer mig bort om en massa fina kläder, smycken och smink. Jag är vädligt mån om mitt utséende vilket jag tror dom flesta är, älskar att fixa håret och sminka mig och klä upp mig. Men när man ligger i feber och så ont i huvudet att man knappt kan lyfta på någon kroppsdel så orkar man varken duscha eller klä på sig. Så har gått runt i mjukisbyxor nu hela denna veckan. Ska bli skönt att duscha och göra sig snygg snart igen!
Pratade med jobbet idag, och imorgon är ju min sista dag på avdelningen, men eftersom att jag fortfarande är sjuk så blir det inget jobbande. Men ska ändå dit och lämna en julklapp som tack för denna terminen. Och tydligen så hade jag en massa julklappar från barnen och deras föräldrar som låg och väntade på mig, hihi spännande!!
Febern har iallafall gett med sig nu, skönt! Nu är det bara huvudvärken, förkylningen och hostan som ska försvinna. Men har fått både mirakel-näsdroppar och mirakel-hostmedicin så ska proppa i mig det + en massa alvedon. Haha gud vad allt har blivit "mirakel" här i bloggen, mirakel medicin och mirakel olja.. Ja allt är mirakel och perfekt i mitt liv helt enkelt? (förutom att jag är sjuk då såklart...)

22/12

Igår bestämde sig min feber för att stiga till skyarna. Hade man varit sugen på stekt ägg så hade man lätt kunnat steka det på min panna!
Idag är det torsdag och jag vaknade av världens hemsktste huvudvärk (som jag nu haft hela veckan, igår var den så illa så jag låg och grät i soffan). Så jag bestämde mig för att ringa till vårdcentralen. Blev lycklig när jag kom till telefonkön och jag direkt blev nummer 3, men var inte lika lycklig när jag varit nummer 3 i 20 minuter.. Och som svar från doktorn fick jag ett nässpray som ska hjälpa min bihålsinflammation som vi tror att det är, blir det inte bra med det så får jag åka till doktorn och få annan medicin. Fan, jag som ville ha medicin direkt och slippa sitta med sprängande huvudvärk på julafton.. Jag vill orka äta god mat, titta på Kalle anka och öppna julklappar haha.
Mina syskon har jullov nu och dom bestämde sig för att åka iväg och roa sig. Jag tyckte det var skönt eftersom då fick jag vara ensam här hemma, men det är inte lika skönt nu längre för Linus går ju ut med en hund 1 gång/veckan varje vardag, och den är jag tvungen att gå ut med idag.. Inte så pigg på det med min feber, men får väl klä på mig ordentligt, har hört att frisk luft kan hjälpa ibland.

Dan före dan före dopparedan

Det är väl dan före dan före dopparedan idag? Onsdag, och julafton är på lördag. Ja här på min blogg får det vara det iallafall! Sjukt att det redan är den 21 december.. Det snöade pytte lite här imorse men det slutade lika snabbt, jag och Erik hann ha för höga förhoppningar innan snön la sig. Jag som ville ha snöbollskrig emot honom, typiskt!
Lovade er bättre uppdatering igår men det blev ingen alls.. Ojdå.. Men när jag vaknade igår på sjukhuset så hade jag sovit ca 1 timme under hela natten. Hade drömt en massa sjuka feber-drömmar och mådde piss helt enkelt.
Så jag åkte hem, blev inget jobb igår, inget jobb idag och det blir inget jobb imorgon heller. Och på fredag så är det min sista dag på avdelningen. Får hoppas att jag är frisk så jag kan gå dit och säga hejdå till allihopa, annars kommer vi ju ses igen efter nyår då jag kommer jobba i avdelningen mitt emot.
Har ont i halsen, hosta, förkyld och har en så hemsk huvudvärk så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Känns som bihålsinflammation för huvudet sprängs när jag rör mig. Och som grädde på moset så har jag feber på detta. KUL! Men hellre nu än att jag ligger sjuk på julafton. Men det är så typiskt att jag blir sjuk nu, vill ju ha energi så jag kan fixa med Eriks julklappar hihi.
Nu hade jag faktiskt tänkt gå och sätta i lite ricinolja i mitt hår, trots att jag är sjuk så kan jag ju inte låta bli min kära mirakel-kur eller hur? Lovar er att jag ska lägga upp före & efterbilder också, när jag orkar, hehe..
Drömmen är ju att få det här håret:

Förkyld, igen...

Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering idag! Men jag ligger på sjukhuset, studien ni vet. Så har varit här sedan 7.30 imorse. Jag var så dum igår, Erik och jag köpte Mc donalds mat på väg hem från Göteborg och åt väl vid klockan 14:00, så igårkväll när familjen åt kvällsmat så var jag såklart fortfarande mätt.. och sen kunde jag inte äta mer. Och från och med klockan 00:00 inatt så måste jag ju fasta när jag ska till studien, så fick äta för första gången 13:00 idag, när jag hade haft min medicin i kroppen i några timmar. Har alltså fastat i 23 timmar, gissa om jag var hungrig??
Har spenderat nytta med nöje idag, gick ner till stan när jag hade ätit lunch och köpte dom sista julklapparna till min älskling, det kommer nog bli bra! Hade gärna berättat vad för idé som jag har kläckt detta året men man vet aldrig när han kickar in här på bloggen.
Har blivit super förkyld igen.. Lyckas alltid bli sjuk när jag ska till studien. Och denna gången så misstänker jag att det är Erik som är boven i det hela eftersom han gick runt och var lite småförkyld i Göteborg, nej jag får inte bara kärlek utav honom, får även ta förkylningarna också haha ;)
Nä ni, jag hade faktiskt tänkt sova nu. Blir väckt 03:00 och sen 07:00 då jag måste gå upp så jag kommer inte få många timmars sömn. Skriver mer imorgon, blir lite roligare inlägg då!
PUSS

Ricinolja x 2

Sitter nu med ricinolja i håret för andra gången. Om jag ska vara ärlig så känns det som mitt hår har växt lite redan??? Men sån mirakel olja kan det väl inte vara? Antingen är det jag som inbillar mig eller så funkar verkligen oljan. Har iallafall precis beställt hem en stor flaska med ricinolja som är på 500 ml. Det gjorde jag här, den kostar där 105 kr vilket blir billigare än om man ska gå och köpa på apoteket hela tiden. Flaskan från apoteket är på 60 ml och jag som både har ganska långt + tjockt hår använder slut på en sån flaska på 3 gånger. Och på apoteket kostar den 42 kr så det blir ju mycket billigare med en större. 
Det är även jobbigt att gå och handla flaskan från apoteket hela tiden där man måste fråga personalen eftersom dom har den i en låda bakom disken, går jag dit varje vecka kommer dom tro att jag är missbrukare eller att jag alltid är förstoppad haha...
(för er som är intresserade av att följa min upptäckt av ricin och se om det verkligen fungerar så har jag nu skaffat en kategori till det. Lite lättre för er att hitta det då)

Naglar

Som ni kanske har märkt så har jag en hel den kategorier här i bloggen. För det mesta så bloggar jag för min egen skull, skriver mycket vad jag gör som kanske inte är så kul för er att läsa men som jag själv tycker är kul att kunna titta tillbaka på om något år och se vad jag har gjort. Men självklart så vill jag tillfredställa er också, och det kanske jag ska göra med något jag tycker är kul själv, nämligen: naglar!
Jag har ju själv byggt naglar 1 gång i mitt liv som en del av er redan vet, men det var inget för mig. Jag tyckte det var klumpigt, och det gick inte att göra de saker som jag brukar göra annars. Men jag är ju lyckligt lottad som har starka naglar som blir långa, och framför allt i somras så utnyttjade jag detta genom att göra olika manikyrer på mig själv. Och jag har varit duktig att fotografera alla, men inte varit lika duktig på att lägga in dom här på bloggen. Så tänkte att jag kan starta en ny kategori, "naglar", där jag lägger ut bilder lite då och då. Kommer säkert någon ny snart eftersom jag fick ett väldigt fint nagel-kit av Tilda när jag fyllde år.
Det är bara att ta fram era nagellack och köra! Låt fantasin flöda. Det behöver inte alls vara den gamla vanliga franska manikyren med vita tippar, det går med allt!

Vi samlade ihop några stycken i somras och hade pizzakväll hos Erik, då fick naglarna se ut såhär!

Men favoriten i somras var utan tvekan mina turkosa naglar!

Tog hjälp utav min smala nagellacks pensel, ser ut som en eyeliner pensel och försökte få fram lite mönster på naglarna. Svårt att måla med vänster så det gick väl som det gick.

Men nu när jag jobbar så har jag inte haft tid till att sitta och måla olika franska manikyrer, utan kör mer på helmålat. Lät Erik sitta och pilla på mina händer och det slutade med att han hade ristat in ett E i nagellacket, så ja varför inte? Ni kanske ska börja med bokstäver på händerna istället? ;)

Underbar helg i Göteborg!

Fy vilken bra helg jag och min älskade Erik har haft uppe i Göteborg! Ville bara pausa tiden där uppe och stanna kvar.
I fredags körde vi upp vid halv 2 så vi var framme runt 4 tiden. Då checkade vi in på hotellet, slängde oss i vår underbart sköna och mjuka säng och vilade ett tag. Sen gick vi och duschade och gjorde oss iordning för att sen vid halv 7 gå ut en sväng på stan. För er som inte varit i Göteborg vid denna årstiden så är det underbart vackert! Allting är upplyst och julpyntat. Erik och jag bestämde oss för att äta någonstans. Men först stannade vi för att titta på glasburen där Jason (Timbuktu), Ana Gina och Kodjo satt och radio pratade för musikhjälpen. Deras glasbur låg 300 meter ifrån vårt hotell så vi har sett dom varje dag. Vi hade förresten världens bästa hotell, låg mitt inne i stan så vi hade nära till all shopping. Sen på fredagkvällen satte vi oss på Hard rock café och beställde mat. Både Erik och vår servitör hade roligt åt att jag åt en natchos tallrik (som stod på "starter" på menyn) och undrade när jag skulle beställa in min köttbit haha. När vi hade ätit, suttit och pratat och myst så gick vi och köpte godis och gick tillbaka till hotellet.
Igår, lördag, så var vi uppe vid 8. Låg kvar i sängen ett tag och sen duschade vi och gjorde oss iordning för att sen äta hotellfrukost!! Haha det bästa som finns. Sen var Erik och jag ute i stan vid lite över 10 och var och shoppade hela dagen (förutom en paus där vi åt ceasarsallad till lunch) och vi var tillbaka på hotellet vid lite över 3. Trogna shoppare! Och så mycket fint som vi hittade, älskar affärerna som finns där som inte finns här hemma. Vid 4 tiden tog jag och Erik en taxi ut till Liseberg för att gå där. Så vackert där var! Perfekt ställe att gå runt med sin kärlek och bara mysa. Vi åt även middag inne på Liseberg, vi satte oss på uteserveringen trots att det var kallt, tur man hade sin vackra pojkvän nära sig så man blev varm utav all kärlek hihi ♥
När vi var färdiga så tog vi en taxi tillbaka till hotellet och var tillbaka vid 8, då tittade vi på tv och mös innan vi somnade så gott.
Idag så åt vi frukost igen och sen tog vi en sväng ner till stan i 2 timmar, gick i dom affärerna som vi hade missat och shoppade ännu mer. Sen sa vi hejdå till Göteborg och körde hemåt vid lite efter 12. Var tråkigt men Göteborg ligger ju kvar så detta får vi göra om igen.
Och innan jag avslutar detta långa inlägg om min underbara helg och lägger in lite bilder så måste jag bara säga en sak: gud vad jag älskar min Erik!! Ni kan sluta leta efter världens bästa pojkvän för han är redan upptagen och jag släpper aldrig taget om honom! ♥

Glasburen där musikhjälpen hölls. Just vid detta tillfället så var det Jason och Gina som blev gästade utan Ulrik Munther.

Såhär vackert var det på Liseberg. Alla träd var upplysta, alla hus var upplysta, och överallt var där små hus som sålde en massa saker.



Packning

Är det bara jag eller har alla tjejer lika svårt för att packa? Kvittar vart jag ska, bara jag lämnar huset och har med mig en väska så har jag överdrivet mycket kläder med mig. Vi ska vara i Göteborg fredag-söndag, alltså 3 dagar, och jag har med mig 10 olika tröjor/blusar, sorterat i olika färger, har tagit med mig vantar i olika färger + pannband eller mössor som matchar till vantarna. Men det är lika bra, jag har ju ungefär en tanke på vad jag ska ha på mig, men ifall jag ångrar mig och bara har packat ner 3 olika byten så har jag inget annat att ta på mig. Lika bra att packa ner kläder för en vecka!
Nu vill jag bara åka, ska bli jätte mysigt!

Göteborg

Precis som jag läste på internet så var ricinoljan väldigt svår att tvätta ur eftersom den är så dryg. Så ska ta mig en dusch nu igen, men det gör inget, om håret kommer växa så som det gjort på alla andra så kan jag klara mig med att tvätta håret lite oftare i någon månad.
Idag hade vi sista lektionen i engelska, skönt! Men jag får mitt betyg efter nyår eftersom jag missat en del nu när jag var så sjuk, men det är lugnt. Pratade med min lärare på telefonen precis och hon vet ju vad jag går för så det klarar jag absolut sa hon!
Jahapp då var det fredag imorgon igen, slutar redan 11:30 imorgon och sen ska jag hem och göra mig redo för min och Eriks roadtrip! När jag fyllde år fick jag en present av Erik, vi ska åka till Göteborg imorgon och sova på hotell fram tills söndag. Ska mysa runt i stan, julshoppa, äta på mysiga restauranger och sen fram emot kvällen ska vi gå på julmarknad på Liseberg. Mysigt! Har sett bilder där ifrån med alla vackra julbelysningar som sitter uppe.
Så denna helgen ska jag bara spendera med min älskade pojkvän vilket betyder att jag lägger bloggen åt sidan tills söndag. Men ni överlever! Ha en super helg för det ska vi ha! ♥
Vi får ju nästan hoppas på att det ligger lite snö på marken i Göteborg, så det blir en extra mysig känsla att gå på Liseberg!

Mange bjuder

Haha måste bara säga att jag älskar Mange makers nya låt, Mange bjuder. Sitter här och diggar, och jag vill också lära mig att beatboxa! Så coolt det hade varit, börjar träna nu!
Jag kan inte sjunga, jag kan gunga haha!

Ricinolja

Så var denna onsdagen snart över, läskig hur fort dagarna går och idag är det den 14 december vilket betyder att det är julafton om 10 dagar. Och jag har ingen som helst julkänsla någonstans! Ute så blåser och regnar det hela tiden så det känns som vilket höstväder som helst.. Vi vill ju inte ha gröna gräsmattor till jul, utan vita!
Har jobbat extra idag. Och efter jobbet mötte jag upp Rebecca så då åkte vi till Center Syd för att handla en sak, inget mindre än ricinolja. Och ni som vet vad ricinolja är tror nog att jag och Rebecca är "sympati förstoppade" eftersom ricinolja är ett laxeringsmedel.. Men nejdå, det är såhär:
Jag tittade på Vakna med The Voice förra veckan när dom gästades av Daniel Paris, och han berättade hur folk hade i ricinolja i håret för att få det att växa, jag blev intresserad och tittade på google för att se om det stämde. Och ja, hur många bloggar + bilder som helst ligger ute på hår som växer i räser fart! Håret växer 1cm/månaden, men med ricinolja växer det upp till 6cm/månaden. Man ska ha i det 2-3 gånger i veckan, massera in det i hårbottnet + ut i längderna och sen ha det i 40-60 minuter innan man duschar av det. Det ska ge håret mycket bättre kvalité och en del har även skrivit att de fått tjockare hår.
Så nu sitter jag med ricinolja i för första gången, ser ut som jag inte dushat håret på 3 veckor för oljan är väldigt dryg. Men jag väntar med spänning för att se om detta verkligen kommer att funka.. Håller er uppdaterade!
(En utav alla bilder som finns på google)

Sankta lucia

Redan den 13 december, vart tar tiden och dagarna vägen??
Skrev aldrig mer igår, spenderade kvällen med att prata med Rebecca istället för att planera in när vi ska hinna träffas imellan våra jobb, imorgon får jag äntligen träffa henne.
Jag kanske ska skvallra varför jag var så nervös igår? Jo det är såhär.. på förskolan där jag jobbar så finns det en tom avdelning, och eftersom att det finns så många barn just nu som är utan förskoleplatser så behövs det en avdelning som bara ska öppnas provosorisk, alltså bara nästa termin. Och jag har fått en tjänst där! Är överlycklig. Det passar dessutom perfekt eftersom jag ska börja plugga till hösten, så jobbet slutar när jag ska börja plugga. Så igår träffade jag min ena arbetskamrat + min chef, vi satt och pratade och sen kom dom 10 barnens föräldrar (+ en del av barnen) och hade föräldrarmöte och fick träffa oss.
Idag är det somsagt lucia, och vi har gått lucia tåg för föräldrarna på avdelningen där jag jobbar nu. Pepparkaksgummor, lucia, tärnor och tomtar + en som var tingeling. Haha mina sötnosar.
Nu är snart denna tisdagen slut, och jag längtar oerhört mycket till helgen! Jag och Erik ska iväg på en roadtrip hihi.

Nervöst

Hej på er!
Då var det måndag igen ja, och helgerna går alldeles förfort om jag får säga vad jag tycker!
Hade iallafall en mysig söndag igår hemma hos min älskling, vi bakade pepparkakshus med Tilda och det slutade väl som det brukar göra.. Ett hus som blev snett, pepparkaksgubbarna tappade huvuden, dekorationen blev tillslut överstyr och igår blev även Erik hög på socker haha. På kvällen tittade vi sen på en mysig film och åt god mat innan jag och Erik la oss i sängen och somnade gott.
Idag vaknade vi vid 7 tiden, jag kom hem igen vid halv 8 och hoppade in i duschen för att piggna till. Nu hade jag tänkt att jag ska gå och göra mig iordning för om ca 30 minuter ska jag bli upphämtad av Marie. Vi har vår näst sista engelska lektion idag, ni anar inte vilken lättnad det är!!
Dock känner jag inte den lättnaden riktigt än, den ligger gömd bakom min nervositet som jag har för en del saker idag.. En av dom är mitt engelska prov som jag snart ska skriva, men sen är det även en hel del saker om jobb som ska göras idag. Vi får väl se om jag är snäll och avslöjar när jag kommer hem ikväll!
Puss & hej!

Good life

Hej på er!
Blev aldrig något möte igår, utan det blev flyttat till måndag. Jag slutade jobba 16:30, och vid 17 så kom Erik och hämtade mig. Sen åkte vi hem till honom och lagade supergod mat tillsammans med Tilda. På kvällen tittade vi på idol finalen och sen tittade vi på Jersey shore. Vi somnade mätta och glada sen på kvällen!
Idag, lördag, åkte jag, Erik, Tilda och Sofia till Väla där det blev julklapps-shopping. Skönt att jag snart är klar med mina julklappar, ska bara hitta till pappa, Rebecca och Erik nu. Erik är ju den som jag tycker är svårast att köpa till.
Jag älskar honom så mycket så man vill ju ge allt som han någonsin önskat sig! Självklart så älskar jag mina vänner och min familj också!! Men det är ju ett annat "älskar" till sin pojkvän än till nära & kära, jag vill ju inte ligga och kyssa och mysa med dom haha. Nu blev det komplicerat, men ni förstår vad jag menar!
Ikväll ska jag plugga och spela sims. Imorgon blir det en mysig söndag, ska hem till Erik för att hjälpa honom och Tilda att göra pepparkaks-hus. Har blivit som en tradition, och detta året ska vi försöka göra det mer seriöst än förra haha, slutade med att vi gjorde en bordell... Sen sover jag hos min älskling imorgon, så jag kommer inte ha någon söndagsångest imorgon inte!

Scary

Torsdag idag, vilket betyder att det är fredag imorgon och helg igen! Veckorna går läskigt fort.
Min jobbdag idag gick fort som alltid, sen åkte jag till skolan för att skriva ett prov. Och när vi var klara med proven var det 40 minuter tills lektionen. Så jag, Marie, Adrianna och Jury satt och pratade om olika upplevelser vi varit med om som handlar om onaturliga saker (började med prat och paranormal activity och gick över till spök-upplevelser). Jury berättade saker som han varit med om i Ukraina och Marie berättade läskiga historier, tror ni jag är rädd nu eller??? Springer runt här hemma i huset, haha usch.
Imorgon är det fredag somsagt, och jag ska på möte klockan 1 in till min chef (goda nyheter, är överlycklig!!!), sen slutar jag jobba 15:30 och sen ska jag till min älskade Erik och sova hos honom till lördag. Så vi hörs på lördag helt enkelt!
Ha en trevlig helg än så länge!

Shoes is a girls best friend

Hej på er!
Har varit ledig från jobb idag pga att jag skulle skriva ett engelska prov. Så när jag väl kommer dit och får provet så ser jag att jag har pluggat på helt fel saker! Kunde kanske hälften men det hade aldrig varit tillräckligt till ett G. Så lämnade in provet och gick ut och började gråta för jag var så frustrerad haha. Får helt enkelt göra om det på fredag!
Så ikväll träffade jag Rebecca, och vi gjorde det som vi brukar göra när en av oss är på dåligt humör: shoppade! Fick med mig ett par skor hem + ett par inneskor till jobbet som verkligen var behövligt. Alltid lika kul att träffa Rebecca!
Nu ska jag lägga mig faktiskt, men ska inte sova än utan ska plugga lite till. Vi hörs imorgon!

Du får leva med det resten av ditt liv

Hoppsan, senaste inlägget skrevs i torsdags och idag är det tisdag. Men jag hade en så bra helg så har inte ens haft en tanke på att blogga.
I fredags var jag bara hemma och vilade upp mig och fick nya krafter. Jag och Ida spelade Sims 3 framåt 2 på natten.
I lördags hämtade Erik upp mig vid halv 1 och då körde vi till Nova Lund för tanken var att vi skulle julshoppa och hitta julklappar, men efter några timmar så kom vi därifrån med endast saker till oss själva, lyckat haha. På kvällen kom "lomma-gänget" hit, dom 3 familjerna som vi brukar fira midsommar, nyår med osv och som vi paddlade kanot med förra sommaren, + en familj till. Då åkte mexio-hattarna på huvudet, tequlian och tacosen fram och sen hade vi mexikansk fest. Blev mycket trevligt! Framåt kvällen slängde jag och Erik oss i sängen för att titta på Jersey shore innan vi somnade gott.
I söndags så var det dags för det traditionella julbordet, 20-års jubileum! (har varit med på 20 julbord, trots att jag bara är 19, var endast 2 veckor när vi hade vårt första julbord och sen dess har vi åkt runt överallt i skåne och ätit varje år, och jag har varit med varje år, är trogen julbords-älskare haha). Familjen, min kära pojkvän, Mattias, Annika och deras lilla Erik var på plats! Och denna gången var vi i rådhuskällaren i Malmö. Fyyy så gott det var! Och efterrätts bordet ska vi inte ens prata om haha. Pappa har tagit bilder med sin iPhone så kan lägga in dom sen!
Nu ska jag plugga lite, sen ska jag försöka få tag på kära Rebecca. Hörs sen!

1 december

Känns sjukt att det är den 1 december redan? Vart tog november vägen??
Idag har jag jobbat, och när jag slutade vid 1 så åkte jag hem och la mig i soffan ett tag och städade lite inför helgens planer. Tanken var sen att jag skulle ta bussen in till Malmö för att gå i stan med Rebecca och Caroline, men Rebecca den stackaren blev sjuk så vi får ta det en annan dag när hon är fit for fight igen!
Istället så åkte jag till IKEA med mamma, pappa och Linus. Vi åt mat där och jag handlade en tvättkorg vilket var behövligt (bar sönder min förra, har så otroligt mycket kläder så den orkade inte tyngden). Sen köpte vi även en massa fina tavlor till vardagsrummet där nere så det är ett helt nytt rum nu.
Har precis tittat på första avsnittet av julkalendern tillsammans med mamma och pappa, så mysigt. Man är nästan tvungen att följa den nu när man jobbar på förskola så att man ska hänga med vad barnen pratar om haha.
Imorgon är det fredag, så skönt!! Kan riktigt längta tills att få krypa ner i min pojkväns mysiga famn och bara få slappna av efter en jäktig jobbvecka.
Nu ska jag sova, hörs imorgon kära bloggläsare.
Natti natti

RSS 2.0